Fråga?

Tänk dig att du gör ett glas oboy. Att du dricker av det men sedan känner att du inte vill ha mer, brukar glaset ställas in i kylskåpet då? Jag brukade alltid spara min oboy, (delar av den) när jag bodde hemma, morsan och farsan var väl inte så jätte glada över att det stod halvfulla muggar med oboy i kylen. Men endå. Till min fråga..

När oboyen görs och dricks på en gång. Rätt god.
När oboyen fått stå i kylen (gärna under natten) Jätte god!

Kall, iskall, och alldeles smarrig.

Why, oh why. Jag menar, varför blir den kallare? Än vad den var innan.

Precis som med kaffe. Kallt kaffe är äckligt och kallt, men Kaffe med mjölk blir ju iskallt...

Haha, ah, jag har inget liv.. =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback