Dumma Dumma Anna.

Jag vet, jag har inte uppdaterat på riktigt länge jag är en dålig människa i mina bästa år. =P Hur som haver, det har inte hänt så mycket sen sist. Iofs midsommar, där både bråk, husdemolering och repning av billack ingick, dock orkar jag inte gå in på det i detalj just nu, men det kommer så småningom. Sitter just nu hemma hos Lynn, ska kika på när hon blir piercad och efter ett det ska jag ner på stan för lite ärenden och imorgon bär det av till Åland för bröllop. =)

jag återkommer senare med snuskiga detaljer? Alternativt bilder. Får se vilket humör jag är på!

Midsommar.

Imorgon är det midsommar, och jag ska vara ute hos Jonas med nära och kära. Dock saknas några av dom mest speciella men livet går vidare endå. Det kommer flera helger, sommaren är lång. Som en nära vän till mig en gång sa.

Fuck, det går inte att skriva med dom här lösnaglarna ju. Jag ger upp!

Söndag.

Gårdagen var på många sätt en dag jag gärna hade hoppat över. Men det blir aldrig som man tänkt sig, och lika bra är väl det. Lite spänning i vardagen om man säger så. Sitter just nu hemma hos Tomas och Trissan. Har käkat sallad och ska kolla på film och dippa grönsaker. Gott gott. Blev super sugen på blomkål, så jag införskaffade det och tre olika dippsåser. Imorgon är det film efter jobbet. Finally. Det har alltid varit någonting som kommit ivägen för filmtittandet, men nu ska det bli åka av som Henke brukar säga.

Dags att vara social. Har endå ingenting roligt att skriva om...

Just nu är jag jävligt glad!

Här sitter jag. I en lägenhet i Norrtälje tillsammans med Nadine och Von Frankenstain... Käkar godis och dricker grogg. Som det ska vara. Dock suger vädret hästballe, men det gör ingenting för jag träffade både Markoolio och Tobbe Trollkarl idag. Så jag är nöjd. Ikväll är det Sverige - Spanien match i fotboll. Vi ska sitta på piren och kika, har typ dom bästa platserna.

Det var tydligen lite äldre damer som sprang runt i Norrtälje igår och fotograferade oss vanliga. =P
Dom tog en bild på mig inne på Nisses.http://www.norrtanbynight.blogspot.com/

Yttligare ett roligt samtal.

Catz ringde mig inatt. Klockan 02,30 typ.

C: - Anna, hjälp.
J: - Vaddå är du ledsen? Vad har hänt gumman...?
C: - Jag kan inte gå rakt!!!! Jag vinglar in i bilar och buskar och allt möjligt. *med en darrande typ nästan börja gråta röst.*

J: - Men snuttan då... *Asgarv...*
C: - Du får hålla mig sällskap i telefonen tills det att jag är hemma. Jag vill inte gå själv.
Fatta vad söt denna lilla flicka var inatt... Där låg jag hemma hos Jonas och väntade på honom, huuuur trött som helst, och så får man ett så mysigt samtal från en aspackad Katrin. Jag kan inte sluta tänka på det, och varje gång jag tänker på det så skrattar jag... Hon e såååå söööt...

Sitter just nu hemma hos Björn och Josefin. Dricker lite drinkar, planen är Mobergs, men förhoppningsvis så går vi inte dit. Klockan är endå 01,00 snart. Och det känns inte så kul att gå till Mobergs dom sista två timmarna. Meeen, vem vet. Jonna är ju där. Fast, jag vill ju till Twin Club oxå... Eftersom Katrin är där..

Livet är fyllt med svåra val... =P

Dålig på att uppdatera.

Ja jag vet. Men orka. Det är ju super fint väder ute så jag vill hellre vara ute i solen och få lite bränna. Jonas kallar mig för turk? Vet inte om det är mig han menar eller om det är Björn han snackar om, hur som haver så ska vi iallafall knalla hem till Nadine, sitta på hennes uteplats och dricka grogg. Jag fotar med mobilen och försöker skicka upp till bilddagboken.

Nu ska jag dra!

Quote.En vän är den som känner dig som du är.
Förstår var du har varit.
Accepterar vad du har blivit och endå låter dig växa.


Hej.

jag vet, jag måste skriva oftare i bloggen, men det har blivit lite dåligt med det på senare tid, har inte riktigt haft någon dator att sitta brevid eller någonting att skriva om när jag väl suttit.

Hur som haver, ska försöka ge en sjysst bild av vad jag planerar på att göra i helgen.

Torsdag.
(Eftersom vi är lediga på fredag så kan man lika gärna börja på Torsdag.)
Har pratat med Bönan om ev. filmkikande och öldrickande. Ta det lite lugnt och försöka plöja igenom de filmer som vi bestämt. =) Får se hur det blir med den bullen, men jag ser iallafall fram emot det.

Fredag.
Ledig dag, Sveriges nationaldag. Vet inte vad jag ska göra, men om det är fint väder, så bangar jag inte på att ligga nere i parken med ett par öl och bara chilla med vänner. Kanske dra på en engångsgrill när kvällningen kommer och käka lite vurre. Någon som är på?

Lördag.
Coustom Bike Show. Hem och förkröka hos Karin, dricka lite roliga drinkar och sen dra ut på stan och kolla in motorcyklar från en trevlig uteservering. Alla som vill får följa med så klart. Ju fler ju roligare tycker jag. Har även hört att det ska bli kalas bra väder, så jag kommer bara njuta av solen. Dagarna i ända. *glad glad*

Nej, måste fortsätta med mitt, kaffet är klart och jag är röksugen.

Hej!

Lördag.

Det blev inget häng i parken igår. Eller jo, vi gick iofs ner till parken för att möta karins pappa, men så gick vi tydligen på fel sida, så vi var tvungna att gå runt och knalla via hamnen, vi mötte upp Paco, vilket resulterade i att vi satte oss utanför U-Huset och drack öl istället, snåla som vi är pallade vi inte att pynta 20 spänn för inträde, vi hörde ju musiken lika bra endå. =)

Sitter just nu i en lägenhet typ i samma port som brorsan, om han bara visste det, kommer garanterat att somna snart, jag är trött som fan. Imorgon är det besök hos mormor som gäller, och en sväng förbi Nadine för en kaffe. Sagt och gjort, plus att Jonas fyller år, så det blir käk på Bergshyddan, har inte varit där tidigare, så det kommer ju bli en upplevelse, Patricia och Tomas ska joina, och det gör mig jätte glad...

Kan knappt skriva ordentligt, måste radera hela tiden, är typ inte nykter nog att skriva.

Puss å kram å nyp på skjärten. Jonas hälsar.

Hej!