Snart dags!

Nu är det snart dags att infinna sig på jobbet och packa iväg oss till Arlanda. Djuky taggad! Planet lyfter kl 07.55 och om ni inte hör av mig nåt mer så ska ni veta att jag älskar er alla!

Tagga till!

Har haft fullt upp hela dagen! Var på förmiddagen inne Uppsala en sväng och hämtade hem Nadine som varit på "semester" i Sala. Drog hem, packade klart och låste väskan. Körde över den till Vallby så slipper jag släpa på den i natt sen. Skönt!


Nu är Hannah här och vi ser på skräckfilm, jag borde väl sova snart men får la se hur det blir med den saken ;-)

Torsdag

på väg hem efter en heldag i Stockholm tillsammans med mamma. Riktigt mysigt att strosa runt i butiker och käka lunch =) Jag passade på att laga skärmen på min mobil, 1500:- fattigare men sjukt nöjd!planen nu är att ta ut euro inför resan och sen träffa Hannah för att visa henne hur saker funkar hemma. Hon ska rå om Ceasar medans jag är borta =)


känns btw som om bussen har punka. Det skakar nått så förbannat mycket!


köpte popcorn inne i en butik medans vi väntade på att min mobil skulle bli klar =)Onsdag

efter en förmiddag på jobbet med brunch-tema och avtals/reseförsäkrings skrivning så är jag återigen hemma på landstormsvägen och har inte så storslagna planer. Skulle behöva köpa ett hänglås till väskan men ska endå in till Norrtälje imorgon så jag tar det då. Sen finns det säkert en hel näve andra saker att gå igenom men ja.. Orka? Just idag, just nu känner jag mig trött och lite ledsen. Varför vet jag inte faktiskt men det känns så i kroppen helt enkelt. På fredag ska jag in till Stockholm och laga min skärm. Känns skönt att få det gjort innan vi drar på söndag.Laddar upp..

jag ska kragtaga och återigen försöka göra rent min badrumssil. *kräks* om det inte fungerar denna gång får jag ringa rb. Ringer man jouren då? Har iallafall letat upp ett husmorstips på google och ska göra en laddning av bakpulver och salt.. Hit eller shit? Vi får la se. Först måste tvättmaskinen bli klar. Sen jävlar! ;-)

#hemmafixare