Uppdatering.

när vi fick återbesök av snövelvetet lagom tills Valborg så tedde det sig som så att min uteplats (pavaljongen) tackade för sig och brakade ihop. Jag som i stundens hetta helt omedveten om kaoset hemma spenderade min Valborg i Nortälje tillsammans med Nadine kom hem på torsdag kväll och upptäckte då att hela taket rasat in, snön smält och det var som en sjö. Så det var ju bara att rIva ned allting och så igår kragtagade jag och skruvade bort resterande skal av pavaljongen och fixade iordning inför imorgon då en container så lämpligt kommer placeras i mitt område och ger mig då en chans att bli av med "grovsoporna" 
 
imorgon ska även jag och kollegan och sambo kragtaga. Vi ska hyra släp. Köra andra grovsopor till Salmunge, leverera en sänggavel till en annan kollega, åka till Norrtälje och hämta den nya pavaljongen som jag ringde och bokade i söndags. Den är faktiskt mycket snyggare än min gamla, och har ett annat mönster i ställningen vilket ger mig möjligheten att lattja loss lite mer med ljusslingor och annat. 
 
Här är en bild på kommande ställning. 
 
 
 
Planen är att kasta upp detta i helgen sen och i samma veva kanske inviga den. Fredag! Någon som vill komma och hjälpa till?