Prestera...

Jag har kommit på mig själv med att tänka på en viss person. En person som jag väldigt sällan umgås med och som jag ibland kan sakna. Ibland kan känna mig sviken av. En person som hellre umgås med alla andra och låter många andra av dennes vänner typ "ersätta" på nått sätt. Pallar inte gå in på alldeles för mycket detaljer, då avslöjar jag vem det handlar om, även om det kanske skulle vara lika bra. Inte vet jag... Denne person tycker hur som haver att jag ska prestera. Ni som nu känner att ni vet vem jag pratar om behöver ju inte avslöja det. Känns lixom onödigt på nått sätt. Hur som haver. Prestera var det. Denne person har valt att sluta vissa saker, skyller på blandannat mig. Jag menar, jag har väl endå ett eget liv? Jag kan väl inte hjälpa att jag råkar intressera mig för samma saker som du "en gång gjorde" att jag rör mig med mina vänner som intresserar sig för samma saker som mig, som introducerat mig för saker. Du säger att jag ska växa upp och bevisa motsatsen. Motsatsen till vadå? Till dig eller? Vad är det du så väldigt gärna vill att jag ska bevisa? Det får jag inga svar på, du vet säkert inte själv du vill bara jävlas... 

Synd att det ska behöva vara såhär. För jag tror fan att vi skulle ha förbannat jävla kul. Allesammans. Tillsammans. Om du bara släppte ditt jävla prestations behov i och droppar attityden. Du vinner ingenting på det. Inte i längden.. 

Känns bättre nu, när jag fått ur mig det här. Kanske inte är så sammanhållet. Kanske inte säger er så mycket. Men för mig gjorde det susen!  


Mycket att tänka på...

Det har hänt väldigt mycket den senaste veckan. K ligger inlagd pga en uvi som gått fel eller hur man nu ska säga. Det var misstankar om både stenar i diverse organ och sen även blodförgiftning och det skulle även göras en lungröntken. I skrivande stund så akutröntkas han.. Jag kan inte alls slappna av utan är mest orolig hela tiden. Speciellt eftersom jag inte kan ta mig dit. Har inte råd att åka och har inte heller råd att ta ledigt från jobbet. Fuck distansförhållanden när nått sånt här händer! Tur att vi har kontakt via våra mobiler iallafall! Alltid nått!! 

Annars har det varit en bra helg! Idag var jag iväg på o-dop för Seth ❤ 
Riktigt mysigt och kul att träffa alla vänner! Länge sedan man hängde ihop, alla har lixom dragit åt olika håll, flyttat, skaffat smått. Ett par i gänget ska gifta sig snart! Ett par har redan gift v sig för ett par veckor sedan 😊 Livet är underbart! 

Ville bara göra en uppdatering. Väntar på att K ska ringa efter hans röntgen ❤


Nygaddad!

Och det känns sååå braaaaaa! Öm sån satan! Svullen som fan! Slemmig och blodig! Precis som det ska vara 😆😆😆 Började kötta vid 12 och var klara typ 16 med undantag för rökpauser och besök av brorsan och hans familj. Så jävla nöjd! Är nu rätt mör, fick skjuts hem av en vän som typ inte längre får vara min vän pga osäker part i relationen.. Jag pallar inte! Hur å som haver.. Det blir ju endå en flytt till Örebro så jag behöver inte engagera mig mer. Lika bra! Jävla drama hela tiden!

Bilder på mitt nya bäck! 
Nu är du med mig för alltid Ceasar ❤❤❤❤❤

Laddar upp!

Fick ett ryck och har börjat tagga till rejält inför kommande mondaybar kryssning! Dock hittar jag ingenting av det som jag brukar klä mig i så det slutade med att jag klickade hem nya grejer. Neon gula nätstrumpbyxor, korta trikå kjolar från hm och lite annat lull - lull. Är det rave så är det ^^ Denna kryss är ju en två dagars så man måste tänka steget längre så man har lite outfit båda dagarna, sen lär vi ju gå av båten i Tallinn och dra en repa på stan och då ska man kanske ha nå sjyssta "vanliga" kläder och en lättare väska så man kan få plats med en varmare tröja om det blåser. Misstänker dock att det är sommar där, men det är ju lätt att vara efterklok. Förra året var det sommar på soldäck men blåste kallt som fan när vi gick runt i stan.. Hua! Bakis och jävlig! 

Hur som haver så är jag så sjukt taggad inför denna kryss! Känner verkligen att jag behöver komma iväg och bara röja satan! Dansa hela natten och umgås med "familjen"