Trots att jag gick och lade mig ca en timm...

Trots att jag gick och lade mig ca en timme efter att jag kommit hem igår kväll, så somnade jag inte förren efter 00. Katterna ville säkert jävlas med mig för att jag kom hem sent, jag skulle egentligen klippt deras klor i söndags, men var allt för seg för det, så ja, jag får lida. Men efter jobbet idag ska det bli av! Sov iallafall jätte oroligt, vet inte riktigt varför men hade obehagliga fördrömmar innan jag somnade på riktigt. :-s minns inte vad de handlade om heller och lika bra var väl det... Katterna har röjt runt hela natten och huggit efter mina fötter... Men endå klev jag upp kl 4 när klockan ringde, gav dem frukost, gjorde ordning deras låda och städade mitt badrum. Why? Hade jag klickat på znoose hade jag säkert försovit mig. :-o tur att den knappen inte fungerar iallafall. Katterna rev ner min mobil i backen. Åh, har jag sagt att jag älskar dem? Ceasar, det ska bli riktigt skönt när dina kulor ryker säger jag bara, så lugnar du förhoppningsvis ner dig ett par hundra kilo...!


Vi drar en sväng till Åland denna lördag. ...

dsc02720 (MMS)

Vi drar en sväng till Åland denna lördag. :) solen skiner och ölen är kall. Vi gillar't! Ha en toppen lördag alla!


Ja. Alltså, problemet är ju inte att jag...

Ja. Alltså, problemet är ju inte att jag jobbar ensam... Tycker endå att det är ganska skönt. Så länge jag slipper bära möbler... :-p nä, problemet är att jag inte har någon att prata med direkt. Jag är ju en pratkvarn! Haha!


Just nu är humöret på topp... Not...

R. Kelly I Belive I Can Fly.

 

 


Jag är så jävla bra!! Nu sätter jag mi...

Jag är så jävla bra!! Nu sätter jag mig ner för första gången sen i morse då chefen var här och fikade vid 7.30 annars har jag bara bara bara golvvårdat! Och nu är jag riktigt trött, men grymt nöjd med mig själv! Så klart, im awsome! Mår lite illa, men det kan ju bero på att jag bara ätit två tomatskivor på stående fot än så länge, det är dags för en shake. :) annars är det bra, toppen väder, toppen humör och allmänt riktigt glad! Trallalalala?! :-p puss!


Onsdag! Igår kväll ringde de från Talli...

Onsdag! Igår kväll ringde de från Tallink och frågade om jag fortfarande var intresserad av en hytt. Vilket jag sa att jag var. Så nu har jag en sådan. :) båten går en fredag eftermiddag klockan 17 vilket är kalas bra. Nu ska vi se om det är någon som vill åka med. Lite kluven är jag dock, eftersom det är Ink Bash samma helg. Men Untz, Untz, Untz lockar liite mer just nu iallafall. Det rycker i trance tarmen så att säga. B-) det blir Riga denna sväng oxå, börjar känna mig hemma i den stan nu! :-d det verkar för övrigt bli en toppen dag idag. Solen strålar och värmer sedan kl halv fem imorse. Och jag vet inte om jag var väldigt trött när jag gick upp, men jag hade bryggt kaffe igår kväll vid typ åtta och hällt i en termos, och jag tyckte faktiskt att det smakade gott imorse, även fast jag var tvungen att micra det. :-p är snart i Norrtälje, tajm to work!


Öron godis!

 

Eminem - I´m Not Afraid

 


Seb har en bra lördag. Båda nävarna i skre...

dsc02602 (MMS)

Seb har en bra lördag. Båda nävarna i skrevet... Jag undrar, karlar, kan det bli bättre? :-p


Stopp! Stanna! Jag hinner inte med! Jag ha...

Stopp! Stanna! Jag hinner inte med! Jag halkar efter, riktigt ordentligt. På många olika sätt. Jag vill så mycket, men lite blir gjort på riktigt... Dock har jag en sak planerad. Vecka 30 åker jag upp till Christine och hänger. Storsjö Yran och Jämtlands friska luft. :) hon har blivit stolt sommar hus ägare. Och jag är inte den som är den. :-d B-)


*Klick klick*

Nu är det gjort. Jag känner mig grymt nöjd och tycker att det är riktigt nice att kunna klicka hem billigt från nätet. Eftersom jag så sällan har tid att ta mig tid till att gå till en riktig butik och prova... Mina fynd;






Jag gillar´t!


Nostalgi? =)

Beastie Boys "Intergalactic" ♥


Lunchen spenderades hemma hos min bror. Ty...

dsc02564 (MMS)

Lunchen spenderades hemma hos min bror. Tyvärr så jobbade han men vi brudar intog den skuggiga balkongen :) drack kaffe och pratade prutt! Älskar bilden, hennes hand är så liten! Tösen är drygt 5 veckor och alldeles bedårande!


Toppen dag! Jaha, nu är jag påväg hem....

Toppen dag! Jaha, nu är jag påväg hem. Efter att ha jobbat hela dagen så gick jag ner på stan för att träffa Felicia, käka sushi och snacka skit, gillar't! Vi gick en runda på stan och spanade på kläder, upp förbi Karin som satt hos frisören, plockade upp bil nyckel, ändra hennes Pskiva. Ner på stan igen för ägglikör glass i solen på stora torget. Och avslutningsvis en kaffe tillsammans med Nadine och Micke. :) fullt upp med andra ord. Sitter nu på bussen hem. Personen som kör bussen verkar ha bråttom hem till uppsala, för fort går det! Jag börjar bli lite trött, men ska ge mig på att skruva fast sängben när jag kommer hem. Fick med mig fel igår. Men det var lätt ordnat. Sen, försöka hinna duscha, mysa med ungarna och dona lite innan det är dags för greys. :-d säsongs avslutning ju! :-o:-( puss!


De har haft väldigt roligt med fontänerna ...

dsc02554 (MMS)

De har haft väldigt roligt med fontänerna här i byn. Igår kväll när jag följde Lynn till bussen var det bara en. Denna morgon var det alla tre. Allt detta skum får mig att minnas de olika skumpartyn jag varit på. Okå då Lynn som så många andra sumpade sin ring... Mobergs som hade nått riktigt skumt skum... :-s det kliade över hela kroppen och sved i ögonen... Haha. Skumt skum! Komiskt! Ja det var tider det... :-p men jag saknar det inte... Bara ibland! :-o


God morgon! Jag har sovit rätt så bra fakt...

dsc02552 (MMS)

God morgon! Jag har sovit rätt så bra faktiskt, inte jätte bra, men det beror på kattungarna och inte på sängen. :-p gick å lade mig redan klockan halv tio! Trött eller? Well, skall snart packa iväg mig till bussen. Ska bara svepa min vitaminbomb jag gjort iordning till mig själv. Och mata katterna. Och borsta håret. :-p ja vill fortsätta sova!!!


Effektiva klubben! :) Morgonen har gått i...

Effektiva klubben! :) Morgonen har gått i effektivitetens tecken. Redan innan klockan sex befann jag mig på "nya delen" och slet ut möbler och förberedde inför golvvården. Karin kom och röjde av rum efter rum som en ekorre på amfetamin. :-p känns som vi har hunnit hur mycket som helst och klockan är bara nio! :-d


God morgon. :) jag går varit riktigt effe...

God morgon. :) jag går varit riktigt effektiv denna morgon! Vaknade och kastade in katterna i badrummet, bäddade ur min säng och släpade in den i det blivande gästrum som ska målas... (Märkte jag... Kanske någon fin tapet?) Hur som haver, i eftermiddag kommer min nya säng hem till mig så jag har förberett och gjort plats i sov rummet. Jag kommer ju sova som en gud! Typ dubbelt så stor säng känns det som att jag kommer få. :-d nu är jag iallafall påväg till bussen... ha en toppen dag!


Lynn sminkade mig i lördags, och jag måste...

dsc02534 (MMS)

Lynn sminkade mig i lördags, och jag måste erkänna att det är rätt snyggt! ;) sminket satt snyggt hela kvällen. Karin och Nadine fick sig en makeover oxå och Lynn var så glad så. Hon gillar ju sånt pyssel. :)


God morgon. Imorse behagade tidningsmänni...

God morgon. Imorse behagade tidningsmänniskan lämna av metro till oss tidiga rimbo resenärer. Alltid trevligt att lösa lite korsord. Annars rätt trött, är det bara jag som tycker att ringsignalen man har som väckningssignal låter annorlunda när man sover? Eller jag menar, jag vet ju vilken jag har, men tycker att de sjunger på utrikiska eller nått. :-p skit samma. Igår somnade jag på soffan och vaknade igen vid två rycket, då var det ju inte så jätte spännande att gå och lägga sig, men what to do, katterna blir mer och mer mysiga och håller mig gärna sällskap när jag släckt lampan. :)


Jag bidrog till kalasandet och satte ljus ...

dsc02523 (MMS)

Jag bidrog till kalasandet och satte ljus i en muffins. :)


GRATTIS LYNN PÅ 15ÅRS DAGEN!!!! Christa oc...

dsc02522 (MMS)

GRATTIS LYNN PÅ 15ÅRS DAGEN!!!! Christa och Leffe kommer med hemgjord saft och rabarberbullar. Gott gott! Sen har Lynn gjort muffins med rosa frosting på. Tur att vi ska ut och dansa ikväll, så man förbrukar det man trycker i sig... :-p


Äntligen fredag! Och inte vilken fredag s...

Äntligen fredag! Och inte vilken fredag som helst, idag tar ju Norrtäljes stoltheter studenten! :) hurra hurra! Typ... Det ska ärligt talat bli skönt att slippa Roden nu under sommaren, är smått less. :-p synd dock att det regnar, men Hey, klockan är bara kvart över fem så det kanske reder sig!


Lillen tycker oxå om att titta på film. :)...

dsc02517 (MMS)

Lillen tycker oxå om att titta på film. :) dock är han närsynt, han skymmer typ hela tv ibland. Haha!


Haha, Komiskt! När jag kom till bussstati...

Haha, Komiskt! När jag kom till bussstationen nu på eftermiddagen så var det någon nisse som skulle ut och övningsköra, (för er som inte vet det så ligger det en körskola precis vid bussstationen) Hur som haver, han skulle iaf köra moppe... Men det roliga i det hela är inte det att han ska ta moppekort, utan det som är roligt är att hans övningskörnings lärare inte fick igång sin moppe... Plus att eleven hade en ordentlig "varnings skylt" på ryggen medans läraren hade en reflexväst som någon klottrat någonting på, minns inte vad. Men ja... Kul tyckte jag att det var iallafall. :-d min humor är rätt låg... :-p


Innan jag åkte till jobbet idag, så lyck...

Innan jag åkte till jobbet idag, så lyckades jag välta en stor spegel som jag ställt undan tidigare för att inte välta den... Efter det har jag lyckats åka buss helskinnad, hitta cash på en parkering, (visst, 20 spänn men själva grejen) på väg ut till gympan möter jag en hare. Trodde först att den skulle fly i panik, men icke. Haren sätter sig ner och håller mig sällskap medans jag röker för att sedan hoppa iväg... En skum morgon helt enkelt...


De kanske har lässvårigheter i Riga... Så ...

dsc02483 (MMS)

De kanske har lässvårigheter i Riga... Så en bild som talar om vad rökning kan göra är ju toppen bra! :-p någon som kan gissa? Haha!


De e glassigt här. :) sitter på uteserveri...

dsc02459 (MMS)

De e glassigt här. :) sitter på uteserveringen vid terminalen och väntar på resten av gänget. Skulle lätt kunna stanna här! :-p


Nu har jag klättrat på bussen. Tok varmt, ...

dsc01924 (MMS)

Nu har jag klättrat på bussen. Tok varmt, tok mycket folk och en jätte tung väska! Ska in till norrtälje nu, hem till Nadine och dricka lite kaffe. Är grymt laddad men lite trött! Kissebebisarna är vana vid att jag går upp klockan fyra varje morgon och eftersom jag fortfarande toksov då, så tyckte de att de hade rättigheten att riva ner min mobil i golvet och TUGGA PÅ DEN! De bet mig i fötterna och hoppade och brottades på mig. När klockan var åtta så tröttnade jag och gick upp. Ha en toppen dag så får vi se om jag kanske kastar upp några fler inlägg innan vi är på utlänskt vatten. :-*


!!!!!!!!!!!!!!

Monday Bar Black & White Cruise 2010. Fjärde Black & White-kryssningen på M/S Romantika.

Är väder- och klubbgudarna med oss blir det party på däck under bar stjärnhimmel som vanligt.

LINEUP:

THURSDAY, JUNE 3

PUB FLOOR
Ship's Pub, deck 7
17.30-19.30 : DJ Plisk
19.30-21.30 : Noizemaker

MONDAY BAR WHITE FLOOR
Tango Bar, deck 6
19.30-21.00 : juLLLe
21.00-22.30 : Hudy
22.30-00.00 : Sebastian Brandt
00.00-01.30 : Dash Berlin
01.30-03.30 : Filo & Peri
03.30-05.00 : Bryan Kearney
05.00-07.00 : Taylor & Mac

SCANTRAXX S.W.A.T. TOUR FLOOR
Starlight Palace, deck 6 & 7
Hosted by: Da Syndrome
22.00-23.00 : Wasted Penguinz
23.00-00.00 : Scope DJ
00.00-01.00 : Davide Sonar
01.00-02.00 : Wildstylez
02.00-03.00 : Zatox
03.00-04.00 : Tatanka
04.00-05.00 : Alpha2

HARDCORE MORNING GYMNASTICS
Starlight Palace, deck 6-7
05.00-06.30 : Endymion
06.30-08.00 : Tommyknocker


FRIDAY, JUNE 4

TRANCECLUBBER SUNDECK FLOOR
Outdoor Sun Deck Party, deck 9
(If bad weather, the party is held at Tango Bar, deck 6, 13.00-09.00)
13.00-14.30 : Dondale
14.30-16.00 : Spånberg
16.00-17.30 : Jocke Chase
17.30-19.00 : C. Lindell
19.00-20.30 : G. Larsson
20.30-21.30 : Mac & Taylor
21.30-23.30 : FiNRG Allstars
23.30-01.00 : DJ Kermit
01.00-02.30 : Navid
02.30-04.00 : Heathen

MONDAY BAR LATE FLOOR
Tango Bar, deck 6
03.00-04.00 : juLLLe
04.00-05.30 : Sigus1
05.30-07.30 : Zendorion
07.30-09.00 : DJ Bluecore

RIOT-LONDON FLOOR
Starlight Palace, deck 6-7
22.00-23.00 : Klubfiller
23.00-00.00 : Scott Attrill
00.00-01.00 : BK
01.00-02.00 : Anne Savage
02.00-03.00 : Lisa Pin-up
03.00-04.00 : Luca Antolini
04.00-05.00 : Adam Lab4
05.00-06.00 : Mark Breeze


MONDAY BAR BLACK & WHITE CRUISE 2010
Torsdag-lördag, 3-5 juni 2010
M/S Romantika
Stockholm-Riga-Stockholm

Avgång:
Tallink-Siljaterminalen
Frihamnen, Stockholm
Torsdag 3 juni 17.00

Ankomst:
Tallink-Siljaterminalen
Frihamnen, Stockholm
Lördag 5 juni 09.30

Pris från 1190 kr/person

Mer info om kryssningen, priser, bokning mm hittar du på
http://mondaybar.com/
Mer allmän info om båten mm kan du hitta på Tallinks-Siljas hemsida http://www.tallinksilja.se/

Jag är sjukt trött! Men det är sista arbet...

dsc02449 (MMS)

Jag är sjukt trött! Men det är sista arbets passet nu innan kryssen! Sen är jag långledig. Eller ja, från torsdag till söndag. Aj lajk! :-d det kommer bli en intensiv helg! När vi kommer hem på lördag är det Custom bike show här i Norrtälje, och om det är kalasväder på går jag gärna en sväng på byn bland alla människor och motorcyklar. :) vi får se helt enkelt. Är grymt laddad inför kryssen iallafall! Ha en toppen dag!