F.Y.I (For Your Information)

Det var Han som frågade mig om jag ville bli med ned i helgen och att vi skulle hitta på en hel del roligheter. Att det skulle bli kul..! (Vilket det nästan alltid är när vi är i farten) 
 
jodå, så att... 
 
Hepå´re! 
 
 

Fredag!

Jag lever! Var inte oroliga mina tappra läsare! Känner mig kass som inte engagerar mig tillräckligt och uppdaterar oftare. Fast finaste ni som endå kikar in hos mig dagligen för att se om jag har uppdaterat någonting! ♥ Sötnötter!
 
Livet på Landstormsvägen rullar på. Jag jobbar och jobbar och jobbar. Och om jag inte jobbar så försöker jag hinna med att träffa mina vänner och mysa med mina brorsdöttrar. Har lärt Ebba (snart 3 år) ett nytt ord. Tvångsmys. Vilket betyder att jag när det ordet yttras "attackerar" henne, kramar/pussar/kittlar på henne och hon tjuter av skratt ♥ Fasters stora tjej!
 
Har en massa bilder att visa men eftersom man inte längre kan uppdatera bloggen med sms/mms så får det vänta. Har lånat min brukares dator för att skriva av mig lite ^^
 
Annars då, det händer inte så mycket. Hösten är ju lixom här. Och så snart vintern. Plockade fram min vinterjacka alldeles för tidigt känner jag eftersom jag nu fryser trots att jag har den på mig, så jag funderar starkt på att använda min väst ett par veckor till så kroppen tror att det är .. vår? Annars kommer säkert vintern att bli alldeles olidlig!!
 
Kan även skryta med att jag börjat sticka. Bästis har visat mig hur man gör och nu stickar jag för glatta livet. Har knappt någon känsel kvar i mitt högra pekfinger eftersom jag använder det till att "peta" ned maskorna.. Pain!
Men antar att jag kommer lära mig tillslut.
 
Så nu har ni fått en liten uppdatering och jag hoppas att ni klarar er till nästa inlägg. ;)
 
 

...

 
 
 
Privat inlägg ...
 
Klicka om du har lösenordet ...
 
Som f.ö är "nytt" så du kanske får höra av dig om du vill ha det ...
 
 
 
 

Äntligen!

Nu har jag äntligen kommit på/fått hjälp med hur man byter lösenord tilll min skyddade blogg så nu så kan det ta fart i fan där inne igen. =P Hade världens inlägg att skriva men kunde inte komma in där ordentligt eftersom jag inte mindes mitt gamla lösenord. Men nu så.. =)


...

 
 
 
 
Privat inlägg ...
 
Klicka om du har lösenordet ...
 
Som f.ö är "nytt" så du kanske får höra av dig om du vill ha det ...
 

Mysig Fredag.

I fredags så var B ledig så vi styrde på eftermiddagen kosan till Norrtälje för ett halvspontant bio besök. Det blev hotell Tranzylvanien i 3D. Själva filmen i sig var väl inte så där super bra men kidsen gillade den och det är väl endå huvudsaken?
 
jag satt och stickade på en mössa till kid2 som blev klar igår, röd och vit av någon anledning, han fick välja färgerna själv och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet, dock var det min första mössa så ja.. Lite skavanker fick man ju räkna med =P
 
 

torsdag

Nu har Kidsen vaknat. Kid1 har varit en raring och rastat Ebba, kid2 spelar dataspel och jag glor på Twiligt Breaking Dawn och stickar på min ... Vad det nu är ... =P

En helt okej start på Torsdagen. Får se vad som händer senare, imorgon är B ledig. ^^ Mys!!