En bra helg.

I fredags styrde jag och Nadine mot Västerås för att lämna kid2 och sen spana på lite shopping. Jag hittade ännu mer julklappar och är mer än nöjd, följde faktiskt med B tillbaka på söndagen och köpte ytterligare en laddning med liknande saker. Jag har en vision. Jag har en idé. Jag har en plan. =) 
 
känns bra att inte stressa med klapparna utan att jag lyckats hitta riktigt bra saker! Jag är mer än nöjd! 
 
Var jättekass på att ta bilder i helgen, så detta får bli ett bildlöst inlägg. Jag har tvätt att hänga. 
 
Puss på er! 
 
 

Speedad morgon!

Jag hann dra en repa till Rosersberg (stavning??) och tillbaka här på morgon kvisten. skjutsade B eftersom han ska iväg med jobbet och jag ska skjutsa kid2 till västerås så var detta den enklaste lösningen. Hann hem och skicka iväg kid2 till skolan oxå, imponerad av mig själv! Ska strax pysa till jobbet, kort dag idag sen lite hushållsbestyr innan vi lättar mot Söderhall för att plocka upp Nadine ^.^ Fullt ös heela dagen!
Crapy mobil bild men jag har ingenting annat att bjuda på :-P

Julshopping.

Igår spontan shoppade jag årets första julklapp! Nöjd så in i bomben, hade egentligen inte tänkt köpa nått sånt men hittade den av en slump på hem hemsida och det var ju givet att det var en sån jag skulle ha! 
 
Imorgon åker jag och Nadine till Västerås och lämnar Kid2, jag har som mål att fynda lite roliga julklappar på TGR. Där finns det lite allt möjligt roligt. Tänker just nu mest på de kottarna som jag har kring mig, mina brorsdöttrar och min bästis trollungar. ❤💖❤💖❤
 
Det blir nog toppenbra! 
 
Nu; en repa ned på byn för diverse ärenden. 
 
 

Morgonens låt. 2013-09-26

Tycker att den här passar rätt bra in på situationen som är nu. Så in i helvete mycket snack. Jag i tredjepart. Vet egetlingen inte alls vad som sägs eller tycks, utan det känns mest som om saker sägs och anpassas efter vilken person det sägs till. Förmodligen inte en bästa lösningen. Men säkert den bästa lösningen för dig. Kamma alla medhårs så kanske det blir bra. Kanske det blir kaos. Förhoppningsvis får du en tillbaka-kaka utan dess like. Som en käftsmäll i magen! 
 
 
 
The only thing I ever wanted, the only thing I ever needed
is my own way - I gotta have it all
I don't want your opinion, I don't need your ideas
stay the fuck out of my face, stay away from me
I'm my own god - I do as I please

just wipe your own ass and - shut your mouth

I had enough and you're going down - shut your mouth
what comes around you know goes around

my mind is playing tricks on me
I am not as stable as I used to be
pushed and shoved, you know you're going too far
I will not break my back for you no more, I am gonna go my
way
I am gonna take control
time to wake up and dig myself out of this hell

just wipe your own ass and - shut your mouth

I had enough and you're going down - shut your mouth
what comes around you know goes around - shut your mouth
you're getting what your ego deserves - shut your mouth
what comes around you know goes around - shut your mouth

shut your mouth

I had enough and you're going down - shut your mouth
what comes around you know goes around

shut your mouth
shut your mouth
shut your mouth
 
 

Oväntat ledig ...

Kommer till jobbet och får en fråga ifall jag istället för att jobba 18-24 imorgon kväll jobba 08-16. Ja tack hojtar jag utan någon som helst eftertanke och sagt och gjort. Jag har alltså en ledig kväll imorgon, nästan mitt i veckan, och så är jag ledig lördag och söndag oxå. Trevligt! På fredag ska jag åka till Västerås och lämna kid2 kommer få sällskap av Nadine och en repa i Eriks Lunds shopping center står på planeringen. Kul med lite annat, kul med lite sällskap. Det är rätt tråkigt att köra till Västerås. Känns som om det är raksträcka hela Vägen. Dock ska jag försöka köra rätt denna gång, tror jag.. =P 
 
nu, en cigg. 
 
 

Onsdag.

Det är redan onsdag. Omg vad dagarna springer iväg. Snart är det jul och nytt år. Galet! 
 
Jag gör inte så jätte många knop idag, har typ legat och sovit/vilat/dragit mig i flera timmar, ovillig att kliva upp, ovillig att starta dagen eftersom det endå inte finns vidare mycket att göra förren ikväll då jag kliver på jobbet kl 18. Just nu så känns timmarna fram tills dessa bara som slötid/transportsträcka. =/ Känns rätt trist att känna så. Men jag antar att väder och lite olika andra situationer spelar in. 
 
Kastar upp lite bilder från min instagram. Utan någon direkt ordning och sen så kanske bilderna får tala för sig själv. Jag är less. 
 
                 
 
 

Höst!

Eftersom hösten smyger sig på så kände jag att det var dags att peta hem någonting nytt. Jag valde "höst" jackor. Passar perfekt att ha under skinnjackan eller västen som jag använt mig av i flera år. Samma sak med min vinter jacka. Detta blir tredje vintern med samma jacka och som "belöning" köper jag alltså två höst jackor. *nöjd tjej* 
 
 
  
 
 
Visst ser dem sköna ut? Älskar luvan på den första och kragen på den andra 
 
 
 
 

3096 dagar.

Jag har sett filmen 3096 dagar som handlar om Natascha Kampusch. Som vid tio års ålder blev kidnappad och hölls fången i en källare i åtta år. Filmen var lite långsam fast endå väldigt fängslande. Till en början fick hon bara vistas i det speciella källareutrymme som hennes kidnappare (Wolfgang) skapad. Men fick tids nog komma upp i huset, vistas utomhus och följa med på utflykter. 
 
 
Helt klart en sevärd film. Swefilmer.com är en ypperligt bra streeming sida. *tips tips*
 
 
 

Jubel & applåder

Jag har ingen tandvärk för tillfället, hela kvällen igår, hela natten och fram till typ nyss har jag haft tandvärk som molnat, ilat, isat, dunkat, spänt och svidit. Men just nu har jag en lucka och jag passar på att trycka en stor potion mat inför mitt möte hos käftis. Jag misstänker bedövning! *ångest* Jag har sån förbannad tandläkarskräck/fobi men jag vet samtidigt att det blir bra när det är klart och jag kommer inte dö. Ja det kan göra ont men för fan, jag får stå ut!


Sällskap!


Idag är det återigen måndag och någon som kommer förgylla min vardag hela veckan är Tarzan. Vi har kommit överens redan från första stund. Vart jag än går så går han efter, han är lite olydig när vi är ute på promenad men vem är inte det när man är en liten valp på fem månader. Han måste ju testa vilka gränser jag har. Men tålmodig som jag är så låter jag honom veta hur det ska gå till när man är ute och går. Det ska gås fint, det ska gås fot, det ska inte dras och inte grejas. Han kommer på en gång när jag ropar på honom, han älskar att springa fritt i skogen och att äta på pinnar. Han pratar mycket och låter som chewbacca ❤schachan! (Tarzan)Ma new bejb! Puppy love ♡2013-09-11

Idag där det så pass illa. Jag är rätt lättstött, vi var nere på torget och skulle handlà grönsaker men idioterna som jobbar där stod ju helt handfallna och gjorde ingenting. Orka rota runt i deras lådor? Sen så var väl inte kunderna som handlade där helt hundra heller eftersom de stod som fastvuxna i marken utan att röra sig. Nä men stå i vägen ditt jävla hjon!
 
jag behöver en kram! 
 

vi promenerade bort till Ica istället och väl där köpte jag två wienerbröd som jag smällde i mig när vi kom tillbaka, stunden senare högg det till i hela nedre delen av magen så jag antar att den "roliga" perioden har börjat igen. Där av mitt plötsliga sug efter wienerbröd. Skumt! Hur som helst vill jag inte ha nå mer.
 
jag vill ha en kram!
 

ett par timmar till på jobbet sen hem och soffläge framför en film med mitt Täcke. Awesome plan! 
 
krama mig! 
 
*känner sig liten, ynklig och ensammast i världen* 
 
 

what ever.
6 år senare

Och du springer fortfarande runt i mina tankar i tid och otid. Hur kan det komma sig undrar jag. Vi har ju båda klättrat vidare för länge sen.. Skumt det där. Riktigt skumt!
Nöjd

Jag har nu hämtat ut mitt paket på ica och provat alla fyra par byxor och är lika nöjd med alla par =) två par svarta, ett par röda och ett par petrol (blåish)


Från märket Happy Holly och dem är så sköna att ha på sig! Kul med lite färg oxå i "höst garderoben"


Är nu på jobbet, ska hälla i mig lite kaffe och sen blir det nog en yatzy innan 19 nyheterna =P

Måndag igen.

Yttligare en ny vecka börjar. Jag känner mig halvt deppig, säkert på grund av att vi går mot höst, men det är ju ingen nyhet. Så fort solen skiner så passar jag på att få lite värme, men jag är ju så oerhört rastlös, tillsammans med vänner i solen fine, då kan man sitta hela dagen och bara mysa, men ensam är så jäääävla tråkigt!! Inte ens med en bok har jag tålamod.. =/ 
 
ska snart harva iväg till jobbet, men först middag, isterband, potatis och sås. Sen hämta ett paket på ica ^^ 
 
 

jaha.

Söndags seg eller vad man ska säga. Är rätt less, irriterad, förvirrad och stundtals förtvivlad. Det pågår alldeles för mycket snurr i skallen just nu, alldeles för mycket tankar, funderingar och känslor. Jag känner mig utanför, efter, ensam och nästan övergiven. Varför vet jag inte heller, kan inte alls sätta fingret på det heller så jag kan "ta tag" i det och jag antar att det är det som är så otroligt frustrerande!Jag vet inte vad jag vill, samtidigt som jag egentligen vet det men jag vet oxå att det inte kommer fungera på det sättet. Det kommer inte bli så, det tåget har redan gått, skeppet har seglat. Och med den insikten (sedan lång tid tillbaka) gör mig fortfarande ledsen. Besviken. Sur, tvär, vresig och arg. Allt på en gång.Jävla skit rent ut sagt! Faaaaaaakk!
Im Alive!

Hade skrivit ett långt inlägg med bilder å grejer men pga denna idiot iTab vi har på jobbet så lyckas allt försvinna! Frustrerande. irriterande! 
 
dvarvar iallafall en toppen kryssning. Så jävla nöjd, så sjukt bra! Ord kan knappt beskriva. Men så snart jag sitter vid en dator ska jag uppdatera er med bilder!!
 
love!