Lugn dag på jobbet 😊

Chillar i soffan med en kall Monster. Fy på mig som har börjat dricka dessa. Inte alls bra och sjukt besviken på mig själv. Hade gjort en deal med mig själv att "bara" dricka dessa på krogen och då i form av grogg tillsammans med Jäger. *slå på fingrarna*

Har inte gjort skrytsamt många knop idag utöver de vanliga sysslorna. Jag känner mig mest lite trött rent allmänt. Längtar tills måndag då jag förhoppningsvis får besök av Gotland på obestämd tid. 😊 Nöjd tjej! Planerar att trilla hem efter jobbet och fortsätta glo på Greys Anatomy. Vädret är ju sjukt kasst så ja..


Frustrerad tjej!

Alltså jag är så sjukt rastlös! Har inte alls gjort många knop idag och många fler lär det ju inte heller bli. Sov tills jag vaknade, gick och drack vatten sen så somnade jag om igen. Riktigt skönt att bara få vara iofs. Gick en promenad med Trött - hunden ned till Erikas mamma och fick efter en stund med mig Erika hem på kaffe 😊 Ska senare ikväll bränna ut till Almunge och lämna tillbaka Ebba. Imorgon ska jag jobba dubbelpass och sen är det måndag igen. Nedräkningen till kommande Mondaybar kryss är igång oxå. Inte kommande helg men helgen efter! Sjuuuukt taggad!!


Idag har jag ...

  • Varit på jobbet och dött av värmeslag
  • Blivit stucken av en geting
  • Slagit ihjäl 5 st getingar. Arg tjej!
  • Badat i kallt vatten hemma i lägenheten
  • Åkt till Norrtälje och hämtat Nadine
  • Skjutsat Nadine till Uppsala central station
  • Gasat hem till bästis i Almunge ♡♥♡♥
  • Varit livrädd för skogen påväg hem pga alldeles för många avsnitt av Lost
Nu,  dags att sova!  
 
 

Spännande!

Det är spännande saker på gång i mitt annars så lugna liv. Har haft en härlig helg och ser med spänning fram emot fortsättningen. ☺😊 Nu kanske ni tycker att jag borde berätta vad som är på gång men känner inte att jag är redo för det än. När tiden är mogen brukar man väl säga?

Söndag.

Jag drog en repa till Coop imorse för att köpa mjölk. Kan ju inte dricka kaffe utan mjölk! Hur som haver så är det dumt att gå omkring i butiken när man är lite smått bakis. Kom hem med rostbröd (jag äter i princip aldrig bröd) nutella (som är jättegott på i princip allt!) vattenmelon, blåbärskvarg, lite olika lyxglassar (Ben & Jerrys och nått annat märke) mjölk då givetvis och ja.. Har snart tryckt i mig en halv vattenmelon och livet börjar kännas liite lättare 😅Igår hängde vi i parken en repa och åkte sen hem till Robert och spelade sällskapsspel och drack lite öl. Jag fick nog en släng av solsting eller nått för jag fick världens feber känning och powernappade i en solstol (i skuggan) på altanen. 20 minuter och ett glas treo senare så var jag på topp igen ☺😊 Man kan ju inte vara på topp jämt!
Its kind of an ego moment....


vet inte riktigt vad som händer. Men det visar sig. Jag chillar framför lost och funderar på om jag ska dra lite fanta & rosé i brist på annat...Jag hatar att behöva vänta!
Fredag

ska alldeles strax pinna iväg till jobbet en repa innan jag tar helg. Idag är det den 1a Augusti! Vart har tiden tagit vägen undrar jag? Månaderna springer iväg! 28 dagar kvar till Mondaybar kryssning! Längtar halvt ihjäl mig!har en spännande kväll att se fram emot! Håll tummarna för mig 😊