Helgen som varit

Denna helg har innehållit både jobb och fest. Ett kvälls pass i fredags. Lagom kul, rätt tråkigt väder så det hände inte så skrytsamt mycket. Lördagen spenderades borta i Älvsjö på Namnfest för Harry & Alva. Riktigt mysigt trots att det regnade, dem hade spänt upp ett ordentligt tält och så fick man hänga där under på filtar. Det bjöds på både pulled pork, gravad lax, potatissallad och annat gottigt. På kvällen blev det spontan häng med Malin & Micke, middag, bärs och allmänt snack. Väldigt trevligt! 
en typ censurerad bild från Namnfesten. Topp! 

Idag kör jag på en långpanna på jobbet. 12 timmar kvar till hemgång! Jag tycker att det kan bli tisdag nu för jag ska ned till Babe i Jönköping. Älskar att vi kör lite av en var annan gång princip. Sist vi sågs var midsommar veckan och då var han här uppe. Galet att det går så fort endå! En månad sen! Börjar sakna! 
vi ska till Uddevalla på bilträff/bilhäng. Bo i husvagn och ha matchande mjukis-overaller! 


Hemma.

Hemma efter en kväll på jobbet. Jag måste verkligen lära mig att varva ned och även lära mig att kanske käka en sen middag / kvällsmål på jobbet med, för det funkar inte att komma hem typ kl 24 och försöka varva ned, käka någonting och sen hinna (förstår ni!! Hinna!!!) Somna innan det är dags att kliva upp igen för ett pass till. Jag ska alltså infinna mig på jobbet imorgon igen kl 08 och just nu är jag rätt uppe i varv, smått hungrig och funderar på att käka nått. Dock vet jag att om jag käkar så kommer jag inte kunna somna, kommer typ bli pigg.. Eller om jag inte äter så kommer jag störa mig på att jag är hungrig.. Alltid detta krångel..! Kanske borde börja med varm mjölk eller vuxen välling! Hela jag blir ju drabbad! Pallar knappt att kliva upp när klockan ringer för jag typ precis hunnit somna.. 

Annars är det bra här. Var ledig i helgen och var inne i Norrtälje. Åsa & Daniel gifte sig och jag var på deras vigsel, efter det så bar det av ned i socitets parken för att spana på bilar och lyssna på musik. Årets American Car show gick av stapeln. Träffade på min äldsta bror Leif och hans svägerska Linda. Vi käkade på pensionärs krogen (lanternan) och sen drog vi vidare till motor gården för live musik och dans. Landade hemma runt 02 tiden och somnade typ på en gång! 

Bilder utan någon som helst ordning. Typ! 

Bakis pizza på kebaben i Rimbo på söndagen. Tonys special! Bästa pizzan! 

Nu?! Film! Hello Netflix!! 

Trist.

Det tråkigaste med att blogga från telefonen är att man inte kan lägga till bilder. Eller så kanske man kan det men jag kanske inte vet hur man gör.. I samma veva som jag skriver detta så ser jag nu en ikon nedtill här med en bild på.. Så uppenbarligen trycker man på den och lägger in en bild. Hahaha! Inte lätt när det är svårt!! 

Annars då? Livet trillar på som det sig bör. Ibland får jag världens ryck och plitar ned en jätte lång text här på bloggen, jag verkligen spyr ur mig allt möjligt! Glada saker, jobbiga grejer, tankar, funderingar och äventyr. Men sen raderar jag det snabbt igen. Varför vet jag inte men en hel del saker vill jag bara få ur mig men inte publicera.. Skruvat som fan. Det är så mycket som tynger mig. Men inte fan blir det bättre av att jag får det ur mig egentligen. Uppenbarligen. Eftersom det inte blivit bättre tidigare gånger jag har försökt...