Fredag!

Den här veckan har verkligen sprungit på i rasande fart! (Och jag med den.. Iallafall om man ska räkna med alla promenader jag gjort med Ebba dessa dagar, jäklar vad vi har promenerat, behöver inte gå på hela nästa vecka) Nä, men skämt och sido! Det är skönt att det äntligen är lite helg, det har varit en intensiv vecka, en intensiv start på denna vecka. Måndagen var riktigt kämpig och energikrävande men jag tror och känner att det inte är lika spänt längre. Lika kämpigt, lika motigt. Utan det är lixom lättare, enklare. =) Skön känsla! 
 
Saknar typ halvt ihjäl mig efter min bästis dock. Som lever livet borta på Teneriffa! ♥ Hon kommer dock hem snart, säkert brun som en pepparkaka! ;) När man är "van" att höras av i princip varje dag, antingen samtal eller sms och så går det över till typ noll kommunikation totalt! Ja då blir jag lite loco. Lite ensam, det blir tomt, tyst, tråkigt. Men sure, jag har ju hennes vovve (min ständiga följeslagare) Så jag är ju inte helt ensam. Men det känns endå att hon är borta. Att hela familjen är borta...! 
 
    
 
Lite pics från förr ;) Nostalgitrippar så här på fredagsmorgonen. Min bästis är snyggast! Ever! ♥
 
 

Glädjen, Lyckan

Fick ett ryck och började plocka i min garderob. Har ett par tjocktröjor som faktiskt är riktigt snygga men som jag utan anledning inte direkt använt så där jätte ofta.. Hur som haver..



I början av detta år så hade jag lite små fest här hemma, efter att vi simmar ett par vändor så gick vi hem hit, förade, ölade och gjorde oss iordning. Dagen efter hittade jag inte min hårborste. Min bästa borste, den jag haft så länge jag kan minnas, den utan handtag eftersom jag smällde den i handfatet för kanske 10 år sen när jag blev irriterad över att inte få till barret som jag ville.. =P vi två har varit med om mycket.


Den var med på bilresa genom Sverige, Tyskland, Frankrike för att slutligen spendera en månad i Spanien. Den följde med två vändor till Gambia, den har varit med på Rave kryssningar på Östersjön och den var med på Nature One i Tyskland 2008.


Förstå min frustration när jag inte hittade den. Den där morgonen, jag ringde runt till brudarna som hade varit här, kanske hade den råkat följa med ner i deras badväskor. Men icke. Letade under sofforna, tvbänken, badkaret.. ÖVERALLT!!Spårlöst försvunnen..



Men så idag, när jag plockar fram denna snygga dock väldigt oanvända tjocktröjan så låg den där. Borsten of my life.. I ena fickan! Ingen kan vara mer nöjd & överlycklig än jag just nu..



( jag inser att det blev ett väldigt långt inlägg om en simpel borste. Men ibland hittar man ju just den där.. Lixom..) Visst, den har haft sina kollegor/avlösare men ingen, ingen har varit så sjukt bra som denna <3


Kan ju även meddela att även fast borsten funnits i mitt liv i dryga 20 år så är den ändå fräsh. Jag kokar den i saltbad med jämna mellanrum, gör rent den med kam, tops och liknande. Ibland får den dra en dans i tvättmaskinen.



Hur som haver, jag är såååååå nöjd!! Kommer nog borsta håret resten av dagen ;-)


Lätt eller svårt..?

Vad lätt det är att "halka in" i gamla rutiner.. Jag menar, vardagen trillar lätt på som vanligt, typ, så som det var förrut. Och visst, jag gillar det, trivs, uppskattar det, värdesätter det.. Men endå, varför är det så lätt att återuppta någonting som är så svårt att komma ifrån sen..







Its like a drug, but a good one I think.. I like it alot.. På gott och ont.. =/ <3


Måndag

Det är med spänning jag inleder denna Måndag. En stor kopp kaffe tänkte jag dra i mig, solen skiner, Ebba och jag ska gå på en ordentlig långpromenad, tänkte att hon skulle få springa lite i skogen bortom Håsta.. Stor skog.. Härligt väder.. Bra start på denna Måndag. Sen får vi helt enkelt se hur det hela artar sig..! Spännande!


Hoppsan..

Har gått och blivit kär i långklänningar. Maxiklänningar. Det började redan förra sommaren då jag köpte på mig flera stycken.. Nu har jag även klickat hem dessa.. ^^ Im in love! tänkte på den där som har en genomskinlig del, man skulle ju kunna köra på någon slags legging? Med sjysst färg? Allt funkar ju till svart lixom ;)
 
 
Hur som haver så är jag galet nöjd! =D
 

Flera bra dagar!

Har haft många bra dagar på rad nu. Har spenderat större delen av tiden tillsammans med B och kid2 Chillat hemma, spanat på film och bara varit. Ett alldeles ypperligt bra häng ^^ Tidigare i veckan så frågade B ifall jag ville joina honom och kid2 in till huvudstaden för ett besök på Skansen akvariet som sen övergick i ett besök på Aquaria. (Ligger oxå på Djurgården men är troligen lite mindre än Skansen akvariet men har regnskog idyll och lite annat) Men ja, jag följde gladerligen med. Solen strålade och det var super mysigt! Massvis med fina fiskar, rockor och sjöstjärnor. Mysigt! 
 
    
(Det var svårt att få ordentigt kort på rockorna med min lååångsamma mobilkamera, men ja, you get the picture.. Ha Ha! Picture! )
 
Efter att vi kommit hem till Rimbo igen så hämtade jag och Kid2 Ebba, gick en promenad bort till ica, handlade gottis och styrde kosan till Hagen. Jag hade lovat kid2 att vi skulle rocka min chokladfontän som jag fick i julklapp av min brorsa. Det gick inte alls bra, men kidsen var ju nöjda. Huvudsak det! =) 
 
    
 
Nu är det iallafall söndag, solen strålar och jag tänkte trilla ut tillsammans med B och "assistera" vid detta så kallade däckbyte.. ;) mmn, vi får la se hur det blir med min assistans.. Hehe..! 
 
(Rebember bitch fight fire with fire. Bring it on, I got nothing to loose.. Egentligen..) 
 
 

Tiden springer iväg ...

Igår satt jag och stickade på en mössa till kiddon, kollade på NCIS och fick ett sug efter bärs =P knäckte en iskall jäkel och sen helt plötsligt var klockan 22.. Började runt 18 och fixa men ja, tiden springer iväg när man sysselsätter sig. Har tagit med mig stickningen till jobbet och efter att vi varit runt i halva Rimbo på ärenden och lägenheten här blivit städad och fixad så kanske det finns en liten stickstund åt mig =) Vi får se



Jag var inte så jätte pigg när jag klev upp imorse men sen så kom jag igång och klockan är bara 9. Galet! Ska försöka kragtaga och komma ut i vårsolen! <3




Bilden är från när jag ägde på 21. Tror jag satsade typ 40 spänn för det var vad jag hade löst och gick sen iväg med ett par 50:- marker.. ;-) Sweet! Kostade på oss ett par groggar och så var cashen slut! Kung i baren för en liten stund iallafall. Hahaha!



Måndag

Helgen rusade förbi. Minst sagt, jag var iväg i fredags och det hela slutade med att jag kom hem med en platta bärs och ett par ascoola skor! Så sjukt nöjd! Spenderade hela helgen hemma tillsammans med min dammsugare, tolka det hur ni vill ;-) Hela lördagen spenderades under ett täcke i soffan framför spontant nedladdade, väldigt kassa filmer. Men ack så jag trivdes.. =P






Sitter nu på jobbet, drog en ICA sallad till lunch och äe mättpropp nu! Galet! Det småregnar ute och vi har inga som helst tankar på att gå ut idag, knappt så att jag vill gå hem när jag slutar ju! Kallt! Snart vankas det kaffe och en film.. En helt ok måndag.. Trots allt..





Hello Lover <3

Min nya dammsugare, ligger fortfarande nedpackad i kartong, har inte riktigt hunnit med men imorgon ska jag dammsuga skiten ur min lägenhet, städa, städa, städa! Dammsuga min helvetesmatta, Ceasars plats i soffan ska bli ren från hår.. Det ligger typ en hel katt i den hörnan.. Kattjävel och släppa päls!!









Snabba ryck!

Jag älskar när företag är snabba. Har redan idag fått sms om att min dammsugare finns att hämta på ICA =)



Just nu är Katrin och Tyra här, jag hade helt missuppfattat dagar och trodde att de skulle komma nästa torsdag, så förstå min förvåning när jag precis vaknat och det plingar på dörren, blev rätt ställd men mysigt är det! Patricia kom förbi och kaffade med oss ett par timmar oxå, hade nästan alla mina favorit tjejer under samma tak för en stund..! *nöjd*



Annars är läget stabilt, längtar efter min dammsugare ifall jag ska vara helt ärlig, känns lite surt att jag ska iväg och jobba dock, hade velat stanna hemma och dansa med draken hela kvällen, men då vet jag vad jag har att göra imorgon ;-) haha!



Soft Onsdag

Jag har spenderat större delen av dagen till att dricka kaffe, se på NCIS och mumsa på piggelin.. ^.^ Har gjort lite vettiga saker oxå, typ, tvättat min sängkappa och skiftat på sängdelarna. Jag gör det så att alla delar av sängen blir använd.. Vet inte hur jag ska förklara men ja. Skiftat sängdelar iallafall. Haha!



På eftermiddagen trillade Erika och Alina in på fika, Patricia kom hon med och kaffade och efter en runda på byn så var jag återigen hemma =) En ypperligt trevlig eftermiddag!



Sitter nu på jobbet, dricker kaffe och glor på tv:n. Känner mig rätt ordentligt seg i huvudet, typ som om hjärnan ligger inlindad i bomull? Min nattsömn blev avbruten av Ceasar som ville ut imorse, så timmarna jag kände att jag behövde blev inte av.. Iallafall inte sammanhållen. Jag somnade ju om efter en stund, men sov inte vidare länge.. Segt!



Ny snabeldrake

Nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och klickat hem en ny snabeldrake. Sjukt nöjd! Fick en stor födelsedagspeng av mamma och pappa som jag faktiskt har sparat till denna dammsugare. Så ja, tack! =)



Denna är speciellt för katt eller hund ägare. Någonting med filtret/filtrering och så vidare..







Jag ska dammsuga skiten ur min lägenhet så fort jag får hem denna, har inte kunnat dammsuga ordentligt på jag vet inte hur länge, har haft en hel kass dammsugare nu under en period men det blir bye bye med den. Eller ja, den får bo inne i skrubben, för hand dammsugaren som sitter på den funkar faktiskt rätt okej, så ja.. Spara Spara.. ^.^




Ceasar the Zombie

Ceasar har ett nytt favorit ställe. Eftersom jag nu mer har min bärbara dator kopplad till tvn så står sen på tvbänken. Logiskt men sjukt obekvämt i längden. När jag får för mig att jag ska stöka runt på Youtube eller annat, så sitter jag på golvet.. Oftast i skräddarställning eller med benen åt varsitt håll.. Tur att jag bor ensam, ser ut som en skadeskjuten gasell på balettlektion när jag efter ett par timmar ska ta mig upp.. Haha! Vackert!



Hur som haver så ska då katten ligga under tvbänken, där jag har korgar med massvis med junk i.. Där klämmer han in sig och bara huvudet sticker ut.. Sötnos! <3