Teneriffa 2014. Klicka på bilderna för stor bild

Jag har varit vääääääldigt kass på att uppdatera bloggen. Speciellt under vår vistelse nere på Tenneriffa. Jag som hade planerat att blogga satan, kasta upp massvis med bilder och berätta om hur våra dagar såg ut. Hur bra gick det då? Jag skyller på kass internet uppkoppling, för det var det överlag. Även fast jag hade wifi i princip överallt!
 
Hur som haver! Here goes! (Så gott jag kan iallafall)
 

Vi lämnade Rimbo klockan 04,30 och for till Arlanda. Väl där möttes vi upp av en person från Vintersol som skulle bli med oss ned och hjälpa oss att checka in i grupp, dock var ju vi tre lite för tidiga så vi var först in på incheckningen och sen först in på flyget. Helt okej. Dock hade jag inte kunnat sova någonting så jag lyckades dygna och var vaken i typ två dygn i sträck känns det som... (Vaknade typ 10.00 på lördagen, sen infann jag mig på jobbet kl 02.00 på söndag morgon. Vi landade i Teneriffa typ 14.00, installerade L och sen oss själva. Kom i säng efter 00 rycket så alltså tidig måndag morgon med andra ord.. ) Gaaaalet vad kroppen orkar egentligen!
 


 
Mycket träning på vardagarna, schemalagda tider tillsammans med sjukgymnast och arbetsterapeften. Självträning, gruppträning (Handgrupp, pinngrupp) gym och pool.
 
 
När vi var lediga (jag och min kollega + hans sambo som kom ned på lite semester) så åkte vi på äventyr. Vi drog på Delfin safari, vi gick och såg solnedgången från ett berg, vi hyrde en bil och åkte upp på Teide. Aktiverade oss bäst vi kunde och det var riktigt intressant, spännande och kul. Jag har nu kört bil över i princip hela jävla Teneriffa. Enkelriktade gator! Höga backar, djupa dalar, snäva svängar och hetsiga spanjacker. Underbart.
 
Låter följande bilder tala för sig själva. Kommentera gärna!
 
   
 
 

Så här i efterhand.känns som om jag behöver skeva ur totalt! Göra av med energi, släppa och röja!Onsdag.

Vad less jag blir över att saker inne blir som dem borde. Jag har ledsnat på att 'Hålla skenet uppe' och säga att allt är okej. För om jag ska känna efter riktigt ordentligt så är det inte okej. Inte någonstans. Och inte heller verkar det som om jag kan göra någonting åt det. Egentligen är det bara att gilla läget och fortsätta i samma bana. Saker och ting sker av en anledning vill jag tro och det kommer säkert att ordna sig för mig oxå tillslut.

...!

Känner mig mör i kroppen. Typ utarbetad fast endå inte. Ont i ryggen, skev i axlar, ojämn och udda lixom.. Vet inte hur jag ska förklara men känner mig inte på topp. Känns som om jag har en febersväng på gång. Förhoppningsvis inte. Kanske jag bara behöver sova. Ordentligt. Mycket och länge.


Förhoppningsvis!

Om 'om' inte fanns...

Jag kan inte hjälpa att tänka på 'om'.

Om jag hade gjort så

Om jag hade valt att stanna hemma

Om jag hade sagt någonting helt annat

Om jag hade gjort rätt från början

Om jag inte vara hade accepterat utan istället ifrågasatt.

Om 'om' inte fanns. Hur hade min vardag då sett ut? Hade den varit annorlunda mot hur den ser ut just nu, för den ser inte ut som jag vill. Som jag velat. Det är inte alls på det sätt jag vill...