Åter igen sänker sig lugnet över Landstorm...

mms_img-53745508 (MMS)

Åter igen sänker sig lugnet över Landstormsvägen. Inatt vaknade jag och fick se Ceasar ligga och ta upp mer än halva sängen, mysigt! Det har varit en dag med jätte mycket bilkörning. Från Rimbo till Thuns via Edsbro, mitt lokalsinne = noll. Efter Thuns skulle vi till Norrtälje för lite ärenden och tyckte att vi inte var vidare sugna på att åka tillbaka till Rimbo utan istället tog vi höger i korsningen.. Det vi inte då visste var att vi fick köra hela vägen till Hallstavik för att sen komma till Norrtälje, kan ju meddela att det tog sin lilla tid det oxå.. =P men, alla nöjda och glada, kids med nya skor och jag med en trunk/bag modell större. =) Aj lajk! Har varit på jakt ett tag nu men det har bara funnits dyra väskor, fyndade denna för ca 150 kr =D I Norrtälje fyndade jag en grill med 50% på, ett visningsexemplar förvisso, så jag var tvungen att skruva ihop den delvis för att få in den i bilen, men helt klart värt det! En sväng förbi sveagatan blev det oxå, plockade upp en stor låda lego som jag och mina bröder hade när vi var små, hej och puss på föräldrarna och så full fart hem till Rimbo igen. =) kvällen har varit super lugn, laddade hem att demo spel, saw.. Läskigt, svårt och riktigt spännande, typ precis som i filmen, ska nog blinka med B och köpa fulla versionen.. ;) kvällscigg nu sen tack och god natt, imorgon är en ny dag och jag planerar att åka tillbaka till Sveagatan och plocka hem lite utemöbler =)


Vi parkhänger denna fina onsdag, skulle eg...

mms_img146775874 (MMS)

Vi parkhänger denna fina onsdag, skulle egentligen åkt till ölsjön idag enligt planer, men åker imorgon förmiddag istället, vet inte alls hur länge vi stannar, det ryktas om att vi kommer hem på måndag. Jag vill upptäcka Lindesberg! =) och eventuellt ska jag även få göra det! Hurra! =) hur som haver, solen skiner, friskis och svettis hoppar runt en bit här från.. De e najs!


Fullt ös här på Landstorms vägen! Vi tokst...

mms_img845726871 (MMS)

Fullt ös här på Landstorms vägen! Vi tokstädar lägenheten, tvättar och röjer, fint ska det vara.. Pausar nu med en kaffe och en cigg, det är ju så galet varmt! Shajse! En gråmulen måndag.. Hurra hurra.. Andra veckan på semestern, välkommen! =P


En, två, tre, fanta och rose =P

mms_img420393308 (MMS)

En, två, tre, fanta och rose =P


Varför rynkas alltid min panna? Irriterand...

mms_img163438231 (MMS)

Varför rynkas alltid min panna? Irriterande! Men ack vad snygg jag är idag.. =P


2011-07-22

Fredag idag då. Planer för dagen? Inga alls, måste palla mig iväg till ICA för att inhandla kattmat. Kanske lite människomat oxå så det är lika bra att vänta tills B är hemma så jag kan låna bilen, känner på mig att det kommer bli rätt mycket varor.. Det ekar tomt här hemma. =/

Första semesterveckan är snart slut och jag har chillat! Det har varit galet härligt att bara vara hemma, lalla runt i min egna takt, trilla över till
grannen och hänga, dricka kaffe, mysa bebis, busa två åring och umgås ordentligt. =)

Nu, en cigg, sen kanske dammsuga? Det behövs verkligen, frågan är om jag orkar engagera mig... Just idag! =P



2011-07-21

Torsdag idag då. Jag vaknade lika tidigt som alla andra dagar denna vecka, och var alldeles klarvaken! Underbart! Har hunnit diska och plocka lite, ätit frukost och somnat om på soffan en sväng. =P Men nu är jag uppe igen och redo för dagens äventyr. Ska möta upp Bästaste grannen och hennes kids för en sväng på byn, sen hem till dem och styra lite fix till kommande event. ^^ Jag vill ju inte vara den som avslöjar för mycket, så ni får istället klicka er in på hennes blogg och läsa! :D Vet inte riktigt vad mer dagen bjuder på, skulle behöva storhandla! Både kyl och frys är ganska tomma... Inte okej! Men, får se om det blir av idag eller imorgon, jag är inte så jätte sugen att gå in på ICA här i Rimbo och storhandla, känns som om det blir dyrare då? Fast egentligen, räknar man soppa pengar och tid så blir det väl egentligen plus minus noll? Eller? Känns som om det är dyrare på ICA Rimbo iaf!

Blaaa, blaaa blaaa! Nu ska jag brygga mig lite kaffe och hoppa in i en dusch!

Ha en toppen dag alla! =)


2011-07-20

Onsdag idag, fortfarande uppe med tuppen. Not hurra. Skulle vilja kunna sova liiite längre än 06-07.. =P Men men, tredje dagen på semestern and it feels great! Vet inte riktigt vad som händer idag, men som sagt, klockan är ju bara 07 lixom...

Igår gjorde jag, Trissan och Jack Täby C osäkert, det lite jobbiga var dock att de höll på att bygga om och jävlas, inte okej.. =/ Men, jag fyndade ett linne iallafall, alltid nått! ^^ En mysig dag var det iallafall ♥

Frukost kanske?!


Lördag.

Alltså, shit! Vilken dag, vi var inne i Norrtälje på American Car Show och jag såg en bil som var riktigt läcker, och ljudet i den! Oj Oj Oj! En riktig hardstyle bil! Love It!

Kastar upp en massa bilder, för jag har inte så mycket mer att säga. Låter bilderna tala istället! :D



Här är min favorit! Såååå läcker!!! =D







Onsdag.

Snart semester! Its fakking awesome! Sitter hemma just nu och bråkar med min iBook. Den vill inte riktigt sammarbeta och nu när jag är inne här på bloggen så kommer jag inte åt några verktyg att ändra texten med, bildpublicering eller någonting. SURT! Tror att det beror på att jag har en "gammal" webbläsare, men jag är inte helt säker, ska höra mig för och se om det går att lösa. Hur som haver, jag har som sagt semester snart, och har planerat tillsammans med lite annat folk om vad som hända ska. =) I veckan som kommer ska jag tokhänga med både Patricia och Felicia och deras knoddisar. <3 Välbehövda heldagar att se fram emot med andra ord, sen så har jag pratat med Benny och Nadine om att eventuellt åka ner till Arboga (Av alla ställen =P) och hälsa på Herr Smedberg över en helg. Förhoppningsvis blir det av, för det skulle hur som haver vara fasligt roligt om vi kommer ner. Antingen så kör vi själva eller så åker vi kommunalt. Det finns fördelar och nackdelar med det mesta. Så som vi alla vet.. Annars så har jag inte så där supermycket att skriva av mig om. Känner mig rätt tom på energi just nu, hinkar vatten och känner mig törstig om vart annat. Tabletterna gör ju verkligen sitt, som jag skrev imorse, arbetsbyxorna sitter lite lösare än vanligt, jag är imponerad. ^^ Dock dricker jag ju fasligt mycket vatten på jobbet så jag pinkar ju så det slår härliga till, säkert flera minuter åt gången. Gärna en gång i timmen eller nått. =P Så någon rensning av systemet lär det ju vara iallafall... Damsemifinal på fyran. Sverige - Japan... Jobba, Jobba, Joooooobba!

Är det bara jag eller sitter mina arbetsby...

Är det bara jag eller sitter mina arbetsbyxor lite lösare i midjan tro..? ^^


Living dead girl..! Lyckades somna någon t...

Living dead girl..! Lyckades somna någon timme eller två innan väckarklockan ringde. Surt! Och då har jag legat och vänt och vridit mig i sängen, gått ut och lagt mig i soffan och lyckats somna framför tvn men vaknat igen varför vet jag inte, gått tillbaka in i sovrummet och ja.. Legat där och rullat tumme. Nu är det jag och busschauffören. God morgon lixom...! =(


En vanlig bieffekt är sömnsvårigheter... N...

En vanlig bieffekt är sömnsvårigheter... No shit Sherlock, här ligger jag alldeles klarvaken i ett kolsvart sovrum och tycker synd om mig själv.. Jippi! Not!


Crap måndag! Ingenting går som det ska, ja...

Crap måndag! Ingenting går som det ska, jag askar på mig själv, slipper kaffe och krockar med grejer. =/ obra start men hoppas på ändring. =) har börjat med mina tabletter nu och känner på en gång att de "fungerar"! Awesomeness total! Är inte super sugen på att publicera min startvikt, Dock är den inte tresiffrig och inte heller straxt under så ja.. Jag meddelar framgång, nedgång och kiloförlust senare.. =P om någon mot all förmodan är intresserad.. =) nu, kaffe och cigg. Sen maskinkörning i heela huset. Bra start på veckan!


Home at last! Jag har kört till Västerås i...

mms_img160669234 (MMS)

Home at last! Jag har kört till Västerås idag, qruisat runt och bara glidit. Grabbarna har druckit öl och jag har hällt i mig Cola och vatten.. En helt okej lördag faktiskt. =) fick äran att köra en Volvo V70 2011 med automat.. Underbart!!! Speciellt när vi hamnade i kortegen/kön. Eftersom någon tyckte att vi skulle ta oss från kamping området, irra runt och sen landa på centralstationen en stund. Hurra lixom! Vi tog oss aldrig tillbaka till kampingen, lämnade en man bakom.. Han var på kampingen men körena var olidliga! Typ en meter i timmen. Hur som haver, det var toppen skoj iiallafall, jag är glad över att få köra. Kom till insikt oxå och det kanske är lika bra... Eller vad ska jag säga. I see your true colors... Ingenting mer med det, men ja, nu vet jag. Tack och godnatt! Jag ska grogga lite och bara vara. =)


Fredag.

Efter att ha spenderat en stund med bästaste grannen nere i Håsta så packade jag mig hem för att hänga med B. Vi satt ute på taket här hos oss, och njöt av solen, spelade kort och drack öl, det gick toppenbra... Förutom det att B spillde ut en hel öl över hela kortleken. =P Förvisso, jag hade lyckats med konststycket att spilla ut några oxå, förvisso, men jag hade inte spillt ut det över kortleken hur som haver. =P I allafall, vi ska packa oss ner till stranden nu, det är så galet varmt, vi har magarna fulla med hemmagjord hamburgare, Sandkilen (??!) here we come! Uppdaterar senare då ju!

LÖV!


Åh hurra, äntligen fredag och en lyxig såd...

Åh hurra, äntligen fredag och en lyxig sådan oxå..! Vi får avvecka när vi är klara idag och nästa vecka backa upp bossen, en helt okej deal! =) planen för dagen, ingen aning, vi pratade om att packa matsäck och hänga på stranden. Det första jag ska göra när jag får lön är att köpa nya badkläder!! Fick hem mitt knark igår så på måndag så, då j*vlar!! Jag är laddad och taggad och pepp! =) sitter nu och tar en rök sen ska vi röja igen. Vad har alla andra för planer för helgen?


Slut som artist..! Idag känner jag mig mer...

temp_share (MMS)

Slut som artist..! Idag känner jag mig mer död än levande, luften gick lixom ur mig på nått sätt, kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag känner mig fasligt omotiverad, less och förvirrad om jag ska vara ärlig. Har inte tankarna på rätt sida what so ever.. Men snart är det hemgång! Jag har längtat hela dagen!!!


Jag köpte hem lite grönfoder och en kruka ...

mms_img-68304985 (MMS)

Jag köpte hem lite grönfoder och en kruka som nu pryder mitt kök. Luktar gott oxå! *nöjd* nä dags att styra en marinad då kanske.. =)


9 arbetsdagar kvar.

Hej och hallå. Det är nio arbetsdagar kvar till min semester, och det går ju så sakta att jag får krupp. Både baklänges, framlänges och mitt emellan. =/ Men snaaaart! Kanske är det vädret som bidrar till segheten.. Hur som haver, jag längtar tills denna dag är slut, för då ska jag bara åka hem, sjunka ner i soffan och glo på mesig film... Känns som om det är någonting jag behöver...!

Oj jäääs! =D


Måndag! Vilken underbart bra och rolig hel...

mms_img116915862 (MMS)

Måndag! Vilken underbart bra och rolig helg jag har haft! Bästa på länge. Det började på fredagen med att jag och Nadine gick ut och käkade middag på Dg's, jag tog en plankstek och hon en sailor toast, satt där ett par timmar, drack spaten och snackade skit, hoppade in i en taxi och åkte till Lommarvägen, förbi Lynn, lämnade en påse öl och busade med Travis. Drog upp och planterade våra rumpor på Charlies balkong, drack shots, kedjerökte och tävlade i att kunna "ploppa" kapsyler, jag anser att jag vann för j*vlar vad det smällde till ett par gånger. =) efter en redig förkörare styrde vi kosan ner till Dg's igen för lite kareoke, egentligen skulle jag ju skråla loss med Charlie men han bangade så istället grabbare jag tag i Stambert och vi sjöng nog hellre än bra.. =P om jag ska vara ärlig så minns jag inte vilken låt vi sjöng.. =S Hur som haver, vi dansade loss på teatern och jag blev övergiven av mitt crew, ringde Lynn eftersom sista bussen hem gått, knallar dit och somnade som en stock... =D åkte hem på lördagen, svidade om och kallade ned till bästa grannen för födelsedags middag, sommardrinkar och sällskaps spel. Bästis fyllde 25 barr och det var en toppen kväll, vi fnittrade ikapp på balkongen och diggade grannens egentligen ganska kassa musik som de spelade..! =P Söndagen var ordentligt chill, fortsatt födelsedagsfika, kladdkaka, jordgubbar, kaffe och glass, massvis med ungar, gos, lek och bus. <3 En toppen helg helt enkelt... Nu börjar jag få lite kramp i fingrar och händer, sitter och kör två/tre fingres valsen på mobilen, note to self, långa blogginlägg görs här efter från en dator, korta från mobilen.. Alla med på det? =)


Fredag.

Efter ett välbehövt och ordentligt häng hemma hos världens bästa bästis så åkte jag in till Norrtälje för att möta upp Nadine, gå en sväng till bolaget och efter det landa på Dg´s för en plankstek och några öl. Vi hängde där en stund, maten var så in i helvete god och ölen kall, underbart, tydligen har Franken börjat jobba där så jag fick en gratis shot! Vi ska tillbaka ner dit om ett par timmar, för jag och Charlie (Nadines karl) ska sjunga kareoke! Jag har redan ringt och förvarnat om vad vi ska sjunga, har även bokat in ett pat shot som står och väntar på oss. Som om det skulle kunna bli bättre? Klart som korvspad att det skulle kunna bli det, om du hade varit här med oss så hade min kväll varit total! Jag saknar dig!

Dags att hugga in på en ny öl, jag avancerade och köpte lite olika fin öl på bolis, alltid skoj!

LÖV!



Jag får mig en shot hemma hos Charlie. Hua...

mms_img-89080982 (MMS)

Jag får mig en shot hemma hos Charlie. Hua, den har svår att svälja...! Men god! Tonight, its my turn! =)


Tidigare idag... Huua!!

mms_img-88562823 (MMS)

Tidigare idag... Huua!!


Fredagsäventyr.

Jag ska snart åka tillbaka in till Norrtälje för middag och häng med Nadine och några till. Vi ska gå ut och käka för att sen trilla bort till Lommarvägen för drinkar. Najs! Har varit hemma en stund nu och varvat ner efter arbetsdagen och ska väl hoppa in i duschen hade jag tänkt, eller varför inte ett svalt bad. Har inte riktigt bestämt mig än. =P Känns skönt med helg, välbehövt! Imorgon fyller finaste grannen 25 barr och det ska firas. Jag har styrt pressent ;) och det vankas middag där oxå. Tokigt trevligt. Funderar på att plocka med mig en flaska vin, ska höra mig för hur kvällen ser ut. =)

Kommer säkert kasta upp lite mms bilder under eftermiddagen/kvällen. Just wait and see lixom

Trevlig fredag!