Grymt taggad.

Redan nu, det kommer vara så galet kul att komma iväg det är över ett år sen sist och jag ska stampa tills min benhinne inflammation säger ifrån. Jag får lixom kramp i vaderna efter ett par timmar och det spänner och kampar och jag kan knappt gå! Galet! Är det syrebrist eller blodbrist som orsakar det? I dont know, vet inte ens om det är benhinne inflammation men ont gör det. Ska nog googla lite!


Förra kryssen jag var på så sov jag ca 4-5 timmar av 48. Denna kommer nog vara i samma kaliber ;)







Dj Annelie på soldäck på lördag när vi ligger i Riga hamn. Solen kommer säkert stråla precis som alla andra gånger. Det kommer bli awesome! ☆★☆★☆★



Sjuuuuuuuuuuuuuuuukt taggad!!!!!




Snart är det kryssningsdags!

Jag var in på eventsidan och såg vilka jag ska dela hytt med! Det blir tillsammans med dem jag hade hoppats på att få dela hytt! Sjukt nöjd! Denna info har gjort att jag taggar ännu mer inför kryssen! Awesome!! 
 

Har för övrigt en väldigt lugn torsdag, ska jobba ikväll men hela dagen är lugn. Har ingenting inplanerat. Så det blir väl soffhäng och kaffe i vanlig ordning. Det är lite tråkigt, att ingen annan typ är ledig när jag är ledig så här på vardagar. Meeeen... ♥
 
 

Elektrisk cykel?

 
 
 
Jag fyllde tidigare i ett medlemskap/formulär om att få prova på en valfri cykel (man fick välja mellan tre olika) och att efter 14 dagar lämna en recension och därefter får man behålla cykeln. Hur ballt vore inte det ifall jag lyckades få komma med i den där undersökningen. Jag hoppas att dem väljer mig men om de inte gör det så har jag garderat mig och önskat mig en av B i julklapp. Haha! 
 

Är i skrivande stund på jobbet, vi har det rätt Chile idag, spelat lite yatzy, druckit kaffe och sett på idol. Inga konstigheter. Jag har som smått börjat fundera på vad jag ska ha med mig på kryssen, skulle vilja ha en ny race outfit men ekonomin tillåter inte det denna gång. 
 
 
Dagens drog. Jag som tidigare var stenhård på att bara drick energi dryck i samband med jägermaister men ja.. Går knappt på krogen längre så det blir inte så mycket drinkar. 
 
På gott och ont. 
 
 
 Nedräknande till resan. ^.^ 
 
 

Dålig dag.

Idag är en riktigt dålig dag. Jag är på sånt irriterat humör. Jag är jätte lätt retlig. Sur, vresig, ilsken. Minsta lilla "fel" så hugger jag. Jag lackar totalt! Filtret i kaffebryggaren hamnade snett imorse när jag skulle göra kaffe och ni kan ju bara tänka er hur det slutade. Inte fan blev det nått jävla morgonkaffe iallafall. Utan det dricker jag just nu. Flera timmar senare. Jag blev så arg. Så irriterad! Jag ville bara gråta! 
 
Så förbannat förbannad! 
 
 

Lat Tisdag

Idag har jag inte alls gjort många knop. Har legat och nött på soffan precis hela dagen, käkat rostmackor och Djungelvrål vilket resulterat i magknip men så värt det. Ska strax pinna iväg till ett kvällspass i Vallby, ska bara samla ihop mina pinaler ^.^



Hoppas på en toppen tisdagskväll!





frukost. Knäxkemacka med stekt ägg på.

Konstaterande.

Det går inte att lära gamla hundar sitta. Eller vad är det man säger, klart man kan lära riktiga hundar, såna där med fyra ben och päls nya saker så länge dem lever, det hela handlar väl om hur ihärdig och envis man väljer att vara.

Det jag vill ha sagt är att det spelar ingen som helst roll hur mycket du anstränger dig. Det skiter sig iallafall och det kanske är lika bra. För egentligen, vad är det för nytta? Det tjänar lixom ingenting till iallafall..

Punkt!

Antingen eller ...

Kött eller fisk
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Bok eller film
Havet eller pool
Sommar eller vinter
Bad eller dusch
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips eller popcorn
Lyx eller budget
Potatis eller pasta
Guld eller silver
Biljard eller bowling
London eller New York
Morgon eller kväll
Choklad eller vanilj
Ful & lycklig eller snygg & olycklig
Sola eller bada
Skidsemester eller solsemester
Passion eller trygghet
Julafton eller midsommarafton
Hemmakväll eller utekväll
Bärbar eller stationär dator
Glass eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Ringa eller sms:a
Enkel eller dubbelsäng
Nagelsax eller nagelknippsare
Blyerts eller bläck
Halsband eller armband
Linne eller t-shirt
Stol eller pall
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Digital klocka eller vanlig
Halstabletter eller tuggummi
Tidning eller bok
Skridskor eller skidor
Varm eller kall o’boy
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller få
Harry Potter eller Sagan om ringen
Kalle Anka eller Musse Pigg
Stjärna eller måne
Inga barn eller 10 barn
Skånska eller göteborgska
Rosa eller lila
Afrika eller Asien
Klänning eller kjol
Lägenhet eller hus
Jordgubb eller hallon
Nagellack eller läppstift
Sanning eller konsekvens
Christina Aguilera eller Britney Spears
Långt hår eller kort hår
Aftonbladet eller Expressen
Romantisk eller dirty
Äpple eller apelsin
Hockey eller fotboll
Puss eller kram
Mac eller PC
Spindlar eller ormar
Saab eller Volvo
Älskad eller framgångsrik
Superstark eller supersnabb
Ketchup eller senap
Konsert eller spa
Fisar eller rapar
Bröstförstoring eller läppförstoring
Förfest eller efterfest
Spy eller ha diarré
Fota eller bli fotad
Skräckfilm eller romantisk komedi
Vin eller öl
Blind eller stum
Nordkorea eller Afghanistan
Clowner eller Hello Kitty
Sci-fi eller historia
Metal eller pop
 
 

Pigg

Jag är nog alldeles för pigg för mitt egna bästa just vid den här tiden. Jag kommer säkert få en dipp mitt på dagen och känna lusten att självdö på soffan =P Men det är bara att bita tag i måndagen och gilla läget.



nedräkningen har förresten börjat!





I mitt esse?





Eller? =P Försöka ladda positivt, släppa det negativa och gilla att det är lördag!



Lets do this!



Att unna sig.

När man jobbar satan och räkningarna försätter att göra större och större hål i plånboken så måste man endå unna sig någonting. Det behöver inte vara någonting jätte avancerat utan bara en liten "du är så jävla bra och förtjänar någonting nytt" i mitt fall handlade det om ett par nya skor från Din Skos Barnavdelning. Har man små fötter så kan man passa på att fynda sjyssta jumpapjuck på där. Faktiskt. Mina kostade 300 spänn och dem skriker mitt namn. Så jävla nöjd.






Det spelar ingen roll.

Det spelar tydligen ingen som helst roll hur mycket man jobbar.. För ju mer du jobbar desto mer räkningar trillar av oförklarlig anledning ned i brevlådan. Jag trodde för en gångs skull att det såg ljust ut i tunnelns slut efter en intensiv måndad med många dubbelpass/långpannor, men icke! Lika illa igen, känns som om man lever på existens minimum! why Oh why! Allt drabbar den fattige! =P Nä men då blir denna månad precis som de tidigare, inga större utsvävningar...



tråkigt! tråkigt! tråkigt! tråkigt!





Tankar om allt och ingenting

Alltså jag har verkligen ingen som helst kontroll över mina tankar och allting runt omkring. Jag har på senare tid låtit mina tankar "flöda fritt" och det har resulterat i ett fullständigt kaos i mitt huvud. Jag vet inte alls! Jag känner mig bara förvirradirriterad, arg och lättstött.
 
Förvirrad bara för att jag inte vet vart jag har vissa människor. Jag vet lixom inte vilka jag kan lita på. Jag har två ordentliga vänner. Riktigt ordentliga, som backar upp mig i alla lägen, som jag kan berätta allting för och jag gör det utan att skämmas och dem dömmer inte mig. En av dem har en tendens att ifrågasätta mitt agerande vilket är toppen! Galet nöjd! Men sen finns det en näve till, människor som lixom inte hör av sig till mig förren jag hör av mig till dem. Och även då så verkar möjligheten, tillgängligheten, viljan att inte finnas överhuvudtaget. Synd tycker jag, eftersom det är mig det tydligen är fel på när det kommer till "själva kritan" eftersom jag inte engagerar mig, jag menar, någon måtta får det väl faktiskt vara? Det är inte jag som brister på engagemang iallafall! Punkt! Men i vanlig ordning så har jag ju alltid någonting att motbevisa, bara det att jag inte vet vad det är jag ska motbevisa utan jag tycker att jag duger precis som jag är, för jag är så jävla awesome, faktiskt! Men neeeej.. Jag ska bevisa motsatsen till någonting som jag inte har någon som helst aning av vad det är. Jag menar, jag behöver inte bevisa någonting för dig, egentligen, om jag inte "duger" så skit i det då! Varför orkar du engagera dig och "ställa krav" påstå saker och bara trycka ned mig? För det gör du faktiskt! Varenda sak du säger sårar mig och det är inte ofta du "prisar mig" ... 
 
Nu blev det här inlägget helt plötsligt väldigt riktat mot en person. Men samtidigt så känns det fucking jävla bra eftersom jag är så fruktansvärt kass på att säga det face-2-face! Även om jag verkligen borde göra det, men du lyssnar endå inte på det örat så samtidigt så spelar det faktiskt ingen roll..
 
Släpp och gå vidare. Det är precis det jag tänker göra! 
 
*pust* 
 
 

Tuff dag..

 
 
Tuff dag, mycket tankar, mycket känslor. Funderingar..
 
kan inte med ord förklara hur det känns, vill bara släppa det mesta och åka iväg till sandstrand och turkost vatten. Solsken och paraplydrinkar...! 
 
 

Helt seriöst!

Jag tror att jag har gjort bort mig. Inte på någon allvarligt plan så lugna stormarna! Utan jag chansade och jag antar att jag ingenting vann på det. Inte heller förlorade jag men ja. Friskt kopplat hälften brunnet?



drömde förövrigt en skum dröm här om natten. Jag var "plötsligt" jätte gravid och redo för förlossning! Jag hade helt missat hela graviditeten, var inte förberedd alls och ringde min klippa här i livet och bad om backup... Hon kom springandes med en feber tetmometer och jag blev överlycklig och kände direkt att det här klarar jag :-) ha ha vilka skumma drömmar man kan ha egentligen! Minns inte så mycket annat än det från den drömmen. Det kanske var lika bra. Ingen koll på vem som var pappan eller hur bebis såg ut, kön eller någonting. Jag tror att alla program som jag spanar på och alla gravid bloggar som ploppat upp bidragit till mina drömmar!





bilden har ingenting med inlägget att göra men fin är den =)

Kass avslutning på en sjysst Onsdag..



Turtles & Ceasars första möte. Turtles typ sov sig igenom det mötet, verkade inte bry sig nämnvärt och Ceasar har varit nyfiken på buren ända sen jag tog hem Turtles, jag har bara inte velat presentera dem tidigare.. vet inte riktigt varför.. men nu så.. Det slutade med att Ceasar vände rumpan till och pysslade vidare med sitt



Har annars haft en relativt lugn kväll, fick väldens mensvärk påväg hem. Det högg till i hela mig! Pain! Så jag unnade mig två rostmackor med ost och marmelad och nu har jag istället magknip för det. Jag har på senare tid börjat få knip efter att jag ärtor bröd, tur att jag inte gör det så ofta. Jag brukar till och med plocka bort så mycket av brödet som möjligt när jag v käkat burgare, allt för att undvika knip. Så nu vet ni det, även jag har mina små problem med mensvärken from hell och magknip av bröd..



självdö i soffan en stund innan sängen. Check!


Onsdagskväll

Det känns skönt att kunna rodda upp saker till sin egna fördel någon gång ibland. Jag är inte den som är den utan jag ställer givetvis upp på egentligen alldeles för mycket saker för mitt egna bästa, men jag gör det iallafall! Det handlar om att ge och ta men tyvärr finns det ju folk till allt som hellre tar än att ge ...

Jag har;

Jag har:
(x) snott den här listan från en HP-medlem
(x) varit full
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) försökt köra ifrån polisen
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) avfyrat ett vapen
( ) gjort egna bomber
( ) Dödat med bara händerna
(x) sett någon dö (på film)
(x) spytt i en bar
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
(x) somnat i skolan
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
( ) kört av vägen
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) fyllt på olja i bilen
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) hoppat fallskärm
( ) varit förlovad
( ) hoppat från en bro
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
( ) legat på sjukhus
( ) brutit en arm
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) dykcertifikat
(x) fuskat på ett prov
(x) kört för fort
(x) varit alldeles för snäll
( ) fjällvandrat
(x) badat naken
( ) bott utomlands
(x) varit med i en film



kul?






Nöjd

 
Jag muntrade upp mig själv tidigare idag och klickade hem ett par töntiga skal till min telefon. Bara för att! Dem var billiga, dem är söta och dem är otroligt larviga =P Men endå. Ibland blir man faktiskt på bättre humör efter lite shopping.. 
 
  
 
 

Tjockis Måndag

efter en intensiv helg med två långpannor så har jag idag inte gjort mycket mer än druckit kaffe och knaprat på havreflarn.. Galet trött, seg och ja.. Det är en riktig slapp dag idag!





igår fick vi för oss att vi skulle till Grönan och se Tenatius D, men icke sa nicke! Det var så galet mycket folk att de stängde entréerna redan kl 16 så vi promenerade från djurgården till Anchor, satt där och snackade, lyssnade på sjysst musik och gillade läget. Sen åkte vi hem. En trevlig söndag helt enkelt.



Nu. Ännu mera kaffe och American History X

Ditt isländska jävla patrask

Blockmongo?! 
 
du ska inte komma och få för dig saker gällande mig, du känner inte mig. Och jag skiter fullständigt i att du har pluggat i flera år, har det har jag oxå och jag har vettet att inte leka hobby psykolog med för mig främmande människor på fyllan! Tacka fan för att jag inte är klient/patient hos dig när du på vardagar ska försöka föreställa psykolog som tydligen är ditt yrke och vad du är utbildad till, för helt ärligt så missbrukar du din yrkestitel så förbannat jävla hårt! Full som ett ägg och så börjar du med ditt jävla skitsnack, och det var inte bara mig du fick för dig att du skulle analysera utan du ger dig på en far och son relation som du inte har någonsomhelst insikt eller förståelse för...
 
misslyckad eller bara dum i huvudet? Utvärdera dig själv för faa-aa-n!! 
 
Om jag visste vart du jobbade så skulle jag anmäla dig! För att missbruka sin licens på fyllan är nog inte uppskattat. Varken av din arbetsgivare eller dina klienter/patienter 
 
 

Långpanna..

två och en halv timme kvar på långpanna 1 av 2.. Det rykas om att det ska gås till bistro här i Rimbo för att kolla på PlayBoys, jag vet inte riktigt hur det blir med det, vi får se helt enkelt. Imorgon jobbar jag långpanna oxå och det är nog lika bra för jag behöver fokusera på annat. Tänka på annat. Spänna av...





Ceasars mamma ♡♥♡♥♡♥



Gröna Lund

Det märks att jag nyss är hemkommen från Liseberg.. Det var inte alls lika kul att åka karusellerna där, men ungarna älskade det och det är ju huvudsaken! Keisha och jag åkte extrem, den där lila, taggiga karusellen och hej vad det gick! Vi lyckades snurra ett helt varv och keisha skrek som en halv Karl med halsfluss! ♡ =P



vid fyra rycket typ kom B och joinade oss och vi försökte oss på att tönta oss i kärlekstunneln, dock var det inte alls någon vidare kärlek i den tunneln. Det var ju lämmeltåg på alla "stockar" =/
Hur som haver så var det en awesome dag och vi kom hem jätte sent och jag vart helt slut. Somnade på två röda och kände mig knappt mänsklig när klockan ringde imorse! Nu sitter jag på jobbet och långpanna står på planeringen..





Keisha & jag när vi åkte jetline ♡ Snyggare bild får man ju leta efter!



torsdags äventyr!

Vi trotsar det dåliga vädert! (Varför köpte jag inte de där gummistövlarna för) och kommer åka till Grönan endå, bara för att det regnar här betyder ju inte det att det regnar i huvudstaden? Right? Och bara för att det regnar nu, på morgonen så betyder det ju inte att det kommer regna hela dagen? Right? =P
 
Jag ska iallafall försöka väcka kid2, han är sjuuuukt svårväckt! (Oftast, men ibland går det lättare än lättast) styra en kanna kaffe, packa ihop en ryggsäck och sen är det dags att dra. typ. Halv tio ska vi möta upp Keisha ^^
 
Åkerkommer under dagen, annars kan ni oxå följa mig på instagram?! 
 
Aniisch 
 
 


Regn

hade turen att få låna en väns bil och åkte ut till bästis i Almunge denna regniga torsdag. Plockade med mig hennes syster och hennes tre yngsta kottar oxå så vi myser på för fullt! Just nu regnar det och jag hoppas att väder gudarna har fel så det inte regnar imorgon när vi ska till grönan! Mulet ja visst men inget regn. Tack!



ska väl styra kosan hemåt så småningom. Just nu känns det som att jag aldrig vill åka hem igen! ♡






Känns så ovärt!

När man inte ens kan få ett svar tillbaka, inte ett ljud, inte någonting, så känns det ganska ovärt! Jag är en sån person att jag vill reda ut saker relativt omgående, om det uppstår en (för mig rätt förvirrande) situation, så vill jag reda ut frågetecken på en gång. För att slippa förvirring och eventuell bortgjordhet. Men icke. Att först och främst använda sig av sms är bland det dummaste som finns, men vad gör man när personen trycker bort samtalet? Jag tycker det är väldigt oförskämt och ouppfostrat att använda sig av sms för att "avsluta" någoting, tycker inte riktigt att det är ett värdigt avslut men samtidigt så respekterar jag tillvägagångssättet. Även fast jag själv aldrig skulle låta det ske så enkelt (??!) Jag anser att man kan vara så pass "vuxen & mogen" i sitt beteende att man iallafall kan bemöda sig att ringa ett samtal. Hur svårt ska det vara? 
 
Nog om detta nu! Jag jobbar sista dagen idag för att sen vara ledig i två dagar. Sweet! Har planerat in lite spontangrejer efter att jag relativt oväntat blev planlös dessa två dagar. Imorgon blir det förhoppningsvis bästishäng hela dagen ♥ och på fredag åker jag och Keisha in till Grönan och rockar ^.^ Kommer bli kalas kul! 
 

Känner att jag vaknat alldeles för tidigt, ska vara på jobbet runt 8,30 så det är ju en stund kvar.. =/ Men, pigg som få är jag så det är ju bara att kicka igång den här dagen iallafall. Någonting kan jag säkert komma på att fördriva tiden med! =)
 
 

den ena är den andra lik

Alltså helt seriöst, ärligt talat, nej. Jag orkar inte engagera mig, jag orkar inte bry mig. Det spelar inte längre någon roll!






Tisdag

 
 
Jag dansade aldrig med snabeldraken hemma. istället har jag gjort det här på jobbet idag. I vanlig ordning, städar mer här än hemma. =P hur som haver, väntar just nu på att golven ska torka sen ska jag nog fundera på vad jag ska äta för lunch. Roligare än så blir det inte idag. Jobbar formiddag imorgon sen så är jag ledig torsdag och fredag, för att sedan köra 2 långpannor lördag och söndag. Sweet! 
 
Men då vet ni, kommer nog kasta upp någonting mer senare, men nu har jag annat att stå i ...
 
 

Måndag hela dagen.

 
Idag är jag trött. Kraftlös. Less. Sa jag att jag är trött oxå? klättrade ned i sängen redan vid 21 igår för jag tänkte se en film och kände inte för att ligga på soffan då jag misstänkte att jag skulle somna vilket jag inte gjore när jag hade lagt mig i sängen men hade jag lagt mig i soffan och sett samma film så lovar jag att jag hade somnat!! 
 
Hur som haver, det var en lugn helg, åkte ut till Penningby i lördags och träffade Nadine och Charlie, drack bärs och gillade läget.. Välbehövt häng !!
 
idag är det måndag och jag är frustrerad över många saker, blandannat att det inte går att blogga normalt på den här jävla ipaden som vi har att nyttja här på jobbet. Den lever sitt egna liv med stavningar och ordförslag. 
 
Sjukt irriterande!!! 
 
 

Misstänksam.

jag är så trött på att bli irriterad, att bli misstänksam och skeptisk nästintill hela tiden. Att jag är så fruktansvärt osäker på mig själv och att jag har så svårt att släppa mitt skydd, min gard, riva muren som omger mig. För när jag väl gör det så är jag verkligen helt utelämnad och känner snabbt en slags ångest/panik över att bli krossad, att bli stampad på, att bli utnyttjad så jag sluter mig som en mussla igen. Skjuter ifrån mig eventuella glada, lyckliga känslor, för att jag inte vågar låta någon komma så där nära mig igen. Alltså så där riktigt jävla nära, såsom jag egentligen verkligen vill, men inte vågar. Allt för att jag inte pallar att ta mig upp igen ifall jag faller. 
 
Jag har blivit så fruktansvärt bränd att jag inte handla satsa, vågar chansa. Har gjort några halvhjärtade försök, för att jag verkligen, verkligen vill, men så har någon av de som jag vänt mig till för att få lite support, lite stöd eller vad som helt egentligen kommit med någon (säkert inte illa menad) kommentar eller liknande och typ satt mig på plats. Varför kan det inte vara en bra idé? Varför kan inte jag få chansa? Visst det kanske är jävligt dumt och jag blir ordentligt bränd, men tänk samtidigt om det blir förbannat jävla bra? Det vet ju varken jag eller någon annan. 
 
Fan vad less jag blir......
 
 
 

Feeling blue

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
Your presence still lingers here
And it won't leave me alone
 
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
 
When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me
 
You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me
 
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
 
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along
 
 
 
 
 
 

Seg Torsdag

Det har verkligen regnat precis hela dagen..! Har inte haft nå att göra men ska snart spänna på mig galonbyxorna och simma till jobbet! Imorgon jobbar jag kort förmiddag slutar redan kl 12 så hela eftermiddagen och kvällen är ledig! Har inga som helst planer, men det ordnar sig nog!