Nyårsbekännelse;
... Jag har Hello Kitty strumpor på mig...
Jag har kommit på att jag uppdater

22eb15693b25c3cac6ec27d3dedb47cf.png

Kolla varifrån!

Jag har kommit på att jag uppdaterar bloggen oftare via mobilen... Och det kanske har att göra med att jag får ett infall när det inte är någon dator i närheten. Vem vet? Imorgon är det iallafall sista dagen på år 2oo9 och jag vet vad jag har för planer. Men vad har mina bloggläsare för planer? Kom igen och ge er till känna nu. :) mina planer är iallafall; styra en gratäng till kvällens middag. Måla andra lagret i köket. Känna mig bekväm nog i dem klänning som jag köpte tidigare idag. Och jag köpte även leggings förstår ni. ;) det är inte varje dag man ser mig i sånt. Ska försöka få till en helhets bild imorgon. Dock saknar jag en bolero. Någon som har en start bolero som jag kan få låna? Hur som haver, om vi inte hörs igen försen nästa år, så vill jag önska er alla ett gott nytt år och god fortsättning. :*


Jag köpte mig en klänning jag. Och

0-37d942a590bfead0d67ddc1ac8a040bc.png

Kolla varifrån!

Jag köpte mig en klänning jag. Och nej, jag ska inte ha jeans till då ju. ;)


målning av kök steg 1. :) nu måste

0-3ef6118142fd73e33d765421426a8366.png

Kolla varifrån!

målning av kök steg 1. :) nu måste det torka och sen skall det målas en gång till... Jag vill få hem mina köksmöbler!! Nu!!


På begäran av Lynn...

... Så ska jag nu berätta om mitt misslyckade försök till att få tag i en tvätt tid...

Efter att jag tryckt i mig en skål med dundergröt... (...ja, julens svar till Bamses dunderhonung) så gjorde jag ett kragtag och slängde ner den tvätt jag hade plus lite till i en stor väska (som rymmer allt)Krängde på mig en gigantisk halsduk, mössa, vantar, fleece tröja, och jacka och gav mig ut i snölandskapet som bildats utanför min lägenhet under de timmar jag varit hemma.

Och nej, det snöade inte. Det är bara jävligt kallt. Tiden jag spenderar utomhus, vanligtvis på vardagarna är som i ett töcken. Jag är inte levande kl 05.30 då jag kämpar likt bambi på hal is för att ta mig till jobbet... Jag är inte heller levande när jag kliver av bussen hemma i Rimbo och försöker mig på att hitta hem. Jag går som i koma. En zombie skulle man kunna kalla mig. Men iochmed att jag är ledig imorgon, så har jag faktiskt fått upp ögonen för det vinterlandskap som bildats utanför min lägenghetsdörr... Meen, från det ena och tillbax igen.

Med den gigantiska tvättväskan i ena näven, en cigg i den andra och mössan nerdragen över ögonen så försökte jag ta mig fram till tvättstugan. Jag halkade. Nästan. Kom fram och insåg då att jaha, det var någon som tvättar. F.U.C.K aja, kan väl lika gärna boka en tid... Och när fick jag en tid tror ni? NÄSTA ÅR!!! (höh, det är alltid lika skoj att säga "nästa år" nu när det är så kort tid kvar) och jag fick ju då låsa fast min plupp på stenåldersbokningstavlan som hänger i vår tvättstuga. Hurra. Not. Sen var det ju bara att ge sig ut igen i den iskalla natten. Jag fasade för isbjörnar bakom varje hörn, och hotade (tyst för mig själv) att om ni kommer och jaga mig så slår jag er med min tvättmedelspåse! Så det så!

Nu sitter jag här hemma igen. Och vet inte alls vad jag ska fördriva tiden med. Jag har tråkigt!

Tråkigt I tell You!


Hänger väl i mattan då.. =P


jag fick låna en jätte fin mössa a

0-3e350310a2ffe9418793ebf2063764e8.png

Kolla varifrån!

jag fick låna en jätte fin mössa av Karins plastsyrra Erika. :* försökte hitta en idag när vi drog en repa på stan utan framgång. Istället blev det lite nya underkläder istället, och det var ju inte fy skam. ;) planen för dagen var egentligen att jag skulle få hjälp av Leffe med att köra hem mina nya köks möbler... Men eftersom idiotjysk sumpat min första bokning och det är slut i lager, så får jag fint vänta tills tidigast tisdag nästa vecka. Hurra. Not. Kallt ute är det oxå!


det är jul att se på när andra job

3e3266c840d4ad6e97b254dd8bcb162c.png

Kolla varifrån!

det är jul att se på när andra jobbar. ;)


sitter hemma hos henke och spelar

0-20479b888b92664ed73a26b91477f250.png

Kolla varifrån!

sitter hemma hos henke och spelar bilspel och dricker lite öl. :) en helt perfekt lördags kväll. Jag gillar't!


I just love my poppy red hair!

6f3d2251c3c62f28bae8cb10dfe23d32.png

Kolla varifrån!

I just love my poppy red hair!


nu är blekningen avklarad. Eller j

0-7e43540c76c3225e1c0dca5f45b8033e.png

Kolla varifrån!

nu är blekningen avklarad. Eller ja, Blekning och Blekning. Uppljusning eller vad man skall kalla det. Nu ska vi strax smeta in den röda färgen, och slå in håret i folie eftersom det skall sitta ett par timmar. Haha. Ikväll blir det singstar! :)


bla


skickar iväg en bild på granen. De

0-7a71fc66376235cc43b29c62e2ad2130.png

Kolla varifrån!

skickar iväg en bild på granen. Den är vit. Med mörka kulor i. Massa julklappar under. Precis som det ska vara. ;) jag och lynn fick en gemensam klapp av dennis som vi öppnade nu innan grötfrukosten. Det var riktigt tunn, fin choklad. :) vit choklad med pepparkaka och mörk choklad med skogsbär. Smask. Nu, kaffe!!!


God Jul!

Farmor njuter av julens atmosfär,
alla är samlade, gammal som kär.
Mor står och rör vid spisen,
far är ute och sätter på...


...kaffet i köket, julfika snart,
i stugan det pysslas i rasande fart.
Ute i kylan är drivan djup,
farfar vill gärna ta sig en...

...promenad i det vita vinterland,
utanför fönstrets rimfrostrand.
Fler gäster det kommer in i husets sal,
alla är här för de har inget...

...emot att här fira sin jul,
barnen leker och haver så kul.
Morbror på de små flickorna titta,
"Det vore fint med en liten
..."


...bulle till kaffet som nu är serverat,
till Kalle och vänner som har musicerat.
Och Benjamin syrsa har sjungit så sävligt,
men alla tycker att det låter för...

...resten, säger mor, är julmaten klar,
och far bjuder brännvin till envar.
-"Här finns till alla "hörs hans dova stämma,

på landet bränner vi nämligen...

...inte upp alla sopor, vi källsorterar,
och spar pengar till det som vi konsumerar.
Efter maten börjar morfar att mot farstun lunka
och säger -Jag måste faktiskt gå ut och...

...köpa en tidning, vänta ni här,
jag kommer tillbaka om en stund sisådär.
Och snart kommer tomten och delar ut gåver,
i soffan sitter gamla mormor och...

...nynnar på julevisor med mera.
Bredvid tonårsdottern som börjat fundera.
Skall hon berätta på julaftonskvällen,
att hon faktiskt blivit på...

...ett sådant strålande julehumör,
för hon på flaska har fått en odör.
Som får varje man ner på knä och på huk,
fast allt hon vill ha är ju deras...

...kärlek, men tänk nu ej mer på det.
För nu skall det sjungas om räven som smet.
Kvällen är slut, den har varit så kul,

och jag önskar er alla en riktigt God Jul!!!Ännu en gång.

Så glömmer jag bort hur svårt det är att blogga med lösnaglar. Likt förbannat klistrar jag på dem först och kommer på at jag ska blogga sedan. En grasiösare fingervals får man leta efter... =P

sitter för stunden hemma hos Lynn å väntar på att traska iväg till bussen. Skall åka hem till Rimbo och göra mig iordning för födelsedagskalas. Älsta brorsan blir året äldre. =)

Dennis har precis kommit hem å han har köpt med sig hårfärg till mig. Directions Popy Red! Han är bäst! Kvällen kommer bestå av blekning och färgning av underhår. ^^

Pallar inte skriva mer nu... =P

GOD JUL!!!!!im going back to black and I love

0-198427079ae7a1229da9f7d439d5e604.png

Kolla varifrån!

im going back to black and I love it. Dock hatar mitt hår mig. :-P men what the heck. Det återhämtar sig. :) nu är jag snart hemma, och jag vet en som kommer tokdäcka inom den närmsta timmen. ;)


drog en repa på stan med Felicia e

0-5ff57064c3b1bba3d1fe262e85e20920.png

Kolla varifrån!

drog en repa på stan med Felicia efter jobbet idag. Köpte hårfärg och körde på en favorit i repris. En sushi på stammis haket. :) nu är jag hemma hos patricia och har fått lite middag, snart är det dags för en makeover. Håret ska färgas. Svart som natten. :) me like it. ;)


Snart julafton.


Och vad är bättre än lite julmusik med The Ark. Här sjungandes Oh Helga Natt. ^^
Ja, jag gillar´t iaf!

 

 


att släpa på detta till bussen, kl

0-3d6bceaef643f34a5690c22c80638801.png

Kolla varifrån!

att släpa på detta till bussen, klockan halv 6 denna morgon lät som en ypperligt bra idé igår kväll. I morse var det inte alls en bra idé! Likt bambi (läs Lynn) :-P på hal is, gav jag mig ut i de tio minusgrader som tisdags morgonen bjuder på. Dumt! Mycket dumt! Har varit nära på att halka omkull, men klarade mig med nöd och näppe. En penna lyckades jag norpa med mig och metro killen har fyllt på morgontidningen i tid för en gångs skull. Nu kommer isbiten. Nej, jag menar bussen. Puss


har är en bild på mig när jag spel

0-413a71a028e317f78e56197e2a32c24f.png

Kolla varifrån!

har är en bild på mig när jag spelar på lusseflöjten. Ljuva toner spred sig i hela lägenheten. God var den oxå. Lite torr dock. Men med julmust gled den ner. ;) sitter du på bussen in till stockholm. Solen skiner, kylan nyper i kinderna, tårna har redan länge förlorat känseln och lynnsan kämpar mot tunga ögonlock. Känns som att detta kommer bli en toppen dag. :)


en pizza, en kuk till dennis. ;) e

1997451060aa7511a611132b7984c4e8.png

Kolla varifrån!

en pizza, en kuk till dennis. ;) en kanelbulle wanna be, en flöjt och en oidentifierad lusse-skogs-Snigel typ. :) lusseflöjten är bäst. :)


Torsdags äventyr.

Vilket väder Torsdagen bjuder på! Snö, snö och åter snö. Men nog om det och detta. Jag hade iallafall turen att komma hem till Rimbo denna gång. Förra gången, (läs förra året) det var snöoväder, så blev jag strandsatt i Norrtälje i en vecka!!! Fatta kul det var då. Eller ja, det var ju kul, men det var inte lika kul att behöva införskaffa nya kläder. Hade lixom ingenting med mig!!! icke förberedd med andra ord.

När bussen stannade vid min hållplats hemma i Rimbo, så snöade det i sidled. Jag och min mini julklapps shopping styrde vår kosa hem till söta Patricia där det bjöds på kaffe och yatzy. Och juleskum. *mums* Strippade i duschen hemma hos dem och fick låna ett par torra strumpor och mjukisbrallor. Kaffe på det!

Kvällen avrundas nu med lussebusse bak. Och jävlar vad vi ska äta dem med andakt. Eftersom saffranet kostade 60:- (!!!!!!!!!!!) totalt för 1 gram. Så ja... Kan man inget annat göra än att äta sakta och njuta. Plus att vi ska gömma undan dem för Lill Herren i detta hus.. =P

Jag gjorde lite olika former på ett par stycken. Skickar strax iväg ett mms med bild på underverken...

LÖV!!


Utan titel

0-4c6bae90de11b135c2960aeed5c6d1e5.png

Kolla varifrån!


HA HA HA ! ! !

 

 

bilder tagna från LÄNK

 

 


vad vi gör just nu. Jag och Trissa

0-3829b87a6eaf4ece75b82194e78adb21.png

Kolla varifrån!

vad vi gör just nu. Jag och Trissan drar en macka och gör byn. :)


Bocka av...

Sådär. *borstar av händerna*

Då kan vi bocka av ytterligare två namn på julklapps listan. ^^
Done and done!

På återseende! ♥

lusse flickor på Ankaret. Dock mås

0-7accd45fa99dde47b2131b0c4edfad06.png

Kolla varifrån!

lusse flickor på Ankaret. Dock måste jag erkänna att Rodentågets sång slår dessa damer med häst längder... Iofs så var ju dem massa flera. Men endå.


lucia tåg på jobbet. Hade gärna ha

14a2f627fc4c9eccefc3164c07400e52.png

Kolla varifrån!

lucia tåg på jobbet. Hade gärna haft min braiga mobil. Så hade bilden blivit bättre. Men ja, det syns vad det är. ;) synd att snön inte kommit än...


Så det kan gå...Jag skickade sms till Bella tidigare idag... Och fick detta som svar;

Hej, Trevliga Kvinna!
Jag tror att du skickar dina sms till ett gammalt nummer.
Jag som får dem är en polis i Växsjö.
Jag träffar dig gärna, men tror inte att det är vad du önskar och söker.
Hoppas du hittar rätt nummer till honom!
Kram från en polis i Småland.

Först trodde jag att Isabel försökte vara rolig men insåg snart att jag hade fel...
Skickade iväg ett svar. Fråga mig inte varför. =P Jag skrev;

Oj. Sorry. Min mobil har gått sönder så jag förlitar mig på min gamla.
Och se så tokigt det kan bli! Men tack för att du svarade iallafall!
Får försöka skaka fram rätt nummer. Dock är det inte en karl jag försökte få tag på. =P
Ha det bra konstapeln. ^^

Sen trodde jag att det var slut där. Men icke! Fick detta som svar;

Ledsen att jag antog att det var en kille du skickade till,
beroende på hur jag tolkade det. Jag är snart 40 så skyll inte på mig. ;)
Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Kram T polis

och strax efter så fick jag detta;

Två nr som åxo skickat sms till detta nr tidigare, med lite samms innebörd är;
07*-23****3 och 07*-85****1.
Något av nr bjöd in till Julfest den 5 December - 09
Ha det! T

Varpå jag svarade;

Ingen fara. :) Tack och jag önskar dig det samma!

Summan av kardemumman. Hjälp?!
Lite halvläskigt att polisen fortsatte skicka mess.
Och kasta över två st nummer till mig...

Och ja jag har tråkigt, därför skrev jag ut detta här. =PK.A.O.S.!

Denna dag har typ bara bestått av kaos. Kaos. Kaos. Iallafall under de timmar jag spenderade på jobbet... =/ Mycket att göra, folk som frågade onödiga frågor, annat folk som inte kan det som uppgiften kräver, ytterligare folk som istället för att peppa och hålla med om att man måste chansa och i värsta fall ta smällen, istället dra upp allt negativt som varit, som är, som säkert kommer bli. Men va fan. Någon gång måste folk ju lära sig? Eller? Man kan sällan lära sig av andras misstag man måste få göra sina egna. Man måste få göra sina egna val, och man måste lära sig att ta smällen om det skiter sig!

Efter jobbet så trillade jag ner på stan och mötte upp min BabyD och hennes pluttfia. Snurrade runt i ett höstmörkt Norrtälje, klämde och kände på lite allt möjligt. Försökte oss på att få smaka på både sushi och thai wook men inget av de två ställena hade möjlighet att ta kort så det slutade med en torr och tråkig macka från pressbyrån... USCH! Vi styrde stunden senare vår kosta till Lommarvägen och "järngängs deltagare" nummero 3. Kaffe stod på menyn, skitsnack och allmänt häng. Jag tycker om att ha alla mina favorit flickor under samma tak! Längtar halvt ihjäl mig efter mitt köksbord med stolar så vi kan sitta här och kackla! ♥ ♥ ♥

Synd att det gick en människa i mitten dock.

Annars. Cool bild!


åh vad det var kul att gå upp denn

0f687db1f8e477d67b5272624f2bcab5.png

Kolla varifrån!

åh vad det var kul att gå upp denna morgon. Not! Det blev lite sent igår kväll, fastnade framför datorn på kvällskvisten och pratade med folk från Gambia. Det är idag jag får ta smällen för det. På bilden kan ni beskåda mina fina grönsaker som jag fått av Patricia. :) Jag gjorde ett kragtag och vattnade dem igår kväll, så nu behövs det väl inte höras på ett par dagar? Nä, en kaffe på det här då kanske? Bussen går om 45 minuter. Jag önskar att jag hade znoosat en stund till. Bättre lycka nästa gång I guess! :*


Effektiva klubben.

När jag vaknade hemma hos morsan och farsan imorse så var humöret på tipptopp. De två travade iväg till kyrkan och jag drack typ en liter oboy och passade på att ta ett bad ^^

När klockan närmade sig 12 så traskade jag upp till morfar och hälsade på, han låg och vilade inne i sovrummet, och jag satt ute i vardagsrummet och löste korsord i väntan på att mina päron skulle bli klara i kyrkan. Sen gick vi i samlad trupp upp till mormor och hälsade på henne. :) Det var mys. Drack kaffe och snackade skit.

Kom hem till Rimbo och har fått massvis av gröna växter från bästaste Patricia. Grönt är skönt för fan! Nästa projekt; Införskaffa svarta krukor.. LÖV IT!! Hade ett par stycken, men långt ifrån tillräckligt... Men fan va fint det kommer bli när jag är klar!
Nyaste bilden på mig och världens bästa mormor! ♥att ge någon en vecka att komma ig

526274e6d40a0995310068f86626d04e.png

Kolla varifrån!

att ge någon en vecka att komma igång mentalt, är helt okej. Men att säga till en människa, i telefon, att personen i fråga har en vecka på sig... Hur jävla puckat är inte det? Suck!


Lördag.

Idag vaknade jag inte förren kl 13.30 typisch!!! Det var verkligen länge sedan jag sov så länge. Antar att jag behövde ta igen mig? Har ju snittat ca 4-5 timmar varje natt på vardagarna, eftersom jag inte är den som kan gå och lägga mig i tid.

Såå... Vad har jag hunnit göra denna korta lördag då? Jo, druckit kaffe, ätit lunch, tagit en lååång varm dusch och nu sitter jag här med ansiktsmask och ytterligare en kopp kaffe... ^^

Vad som bjuds på resten av denna lördag har jag inte riktigt koll på. Får la se helt enkelt...

Nu. En cigg!


...


Hör du inte av dig inom en vecka.
Så vet jag att du glömt bort mig...

(Smidiga Anisch ställer lite krav...)


Onsdag.

Jääs Nu är det "bara" 40% kvar av arbetsveckan. Me Like! Tiden springer iväg snabbt som attan. Det händer egentligen inte så jätte mycket speciellt heller. Jobbar och sliter, har införskaffat de flesta julklapparna. ^^ Dock har jag inte börjat med inslagningen än. Funderar på att skaffa fram en flaska glögg och ha en lite inslagnings cermoni?!

Lägenheten min håller på att göras i ordning. Dag två har nu passerat och fondväggen har blivit målad i köket och så har dem målat grundfärgen på alla andra väggar. De har även börjat måla lister och fönster. Ytterdörren har fått sig lite färg och ja. Antar att dem lägger resten av färgen imorgon?! Det har varit lite halv jobbigt att komma hem nu två dagar i rad och lägenheten stinker av färg. Dock vänjer jag mig rätt snabbt, och dörren till sovrummet hålls stängd hela dagarna, så där inne luktar det inte lika illa. Och tur är väl det.

Sitter och väntar på att grays ska börja. En och en halv timme kvar. Funderar på att dra en dusch och fixa lite. Ansiktsmask, hår inpackning, peeling, rakning osv, osv... Ska bara orka resa mig upp ur soffan... Har sprugit som en skållad råtta på jobbet idag, bara för att det varit så in i helvete kallt. Inomhus och utomhus... -.- I dont like!!

En stor kopp te?