Vad vackert det är när morgondiset skapar ...

Vad vackert det är när morgondiset skapar en tjock dimma på ängarna och solen gnistrar..! Sitter på bussen påväg till jobbet, hade ingen som helst lust att kliva upp i morse, men imorgon är det fredag.. =)


Läste mitt horoskop i Hänt bild. Nån halvt...

mms_img-16848026 (MMS)

Läste mitt horoskop i Hänt bild. Nån halvtaskig skvallertidning, ja visst, meen.. Lite humor är det allt... =)


Jag förstår inte...

Vart mina bildmappar tagit vägen. Är min dator fullständigt kaputt och väljer att dölja filer för mig? Eller är de raderade? Vem har raderat dem och varför? För jag har minsann inte raderat några bilder överhuvudtaget. Jag gillar att spara på allt som går att spara på i bildväg. Det ska mycket till innan jag slänger en bild. =/ Så nu är jag ledsen... Men vad ska man göra?

Måste ta ett kragtag och dammsuga.. Känner mig oerhört omotiverad till det..

Åh, hurra, vilken underbar dag!


Varför är det nästan alltid jobbigt att gå...

Varför är det nästan alltid jobbigt att gå upp på måndags morgonen? Det är typ extra jobbigt? Och jag som ändå inte sovit så speciellt mycket mer än vanlig. =/ skumt det där.. Är iallafall påväg till jobbet nu. Tre veckor kvar sen semester. =) hurra! Fredag den 15 är sista dagen som jag längtar!


Nyklippt och töntigt kär just nu.. Vet int...

mms_img159764851 (MMS)

Nyklippt och töntigt kär just nu.. Vet inte alls vad som flugit i mig men vilket underbart humör jag är på!! =) glad över det mesta och det kittlar i magen när du tittar på mig...!


Dagen före Midsommarafton =) en irish på det!

temp_share (MMS)

Dagen före Midsommarafton =) en irish på det!


Korridorerna här på jobbet känns så långa ...

mms_img133791583 (MMS)

Korridorerna här på jobbet känns så långa när man är ensam.. Dock börjar det trilla in folk nu.. Skönt ändå.. =) dock är det rätt tomt, dagen före midsommar, de flesta jobbar halv dag och andra är helt lediga. Ikväll vill jag nog dricka öl tror jag.. Gött!! Imorgon vankas det kalas hos Åsa och Daniel. Jag har valt att köra så det blir nyktert för mig. =) känns jävligt bra om jag säger så.. =D


God morgon! Det märks att det är sommarlov...

God morgon! Det märks att det är sommarlov eftersom det stod tre smått berusade (?!) tjejer vid busshålls platsen denna morgon och förde oväsen.. Kuul! Idag hoppas jag på en relativt tidig fredag.. Vi gjorde ett försök att kolla på pirates 3 igår, båda somnade.. Tummen upp på det!


Haha! Humor! Försöker lätta på mitt nu sur...

come_baby_24 (MMS)

Haha! Humor! Försöker lätta på mitt nu sura humör.. Upp som en sol och ner som en pannkaka känns det som.. Energin rann ut genom hälsenan och jag längtar hem.. Hem till soffan.. Hem till katten.. Ska brygga mig en ordentligt stor kopp kaffe och suga på! Thats a great plan om du frågar mig..! =D annars har det rullat på ordentligt bra idag, inga större hinder eller störningsmoment utöver de vanliga så att säga..


Alltså, dessa fingerbilder är såååå söta t...

fingery_love_17 (MMS)

Alltså, dessa fingerbilder är såååå söta tycker jag. Alldeles jätte enkelt. Helt enkelt. För enkelhetens skull lixom. =D det ser ut som om det kommer bli toppen väder idag, kan ju hålla tummar och tår för att det inte regnar när jag ska packa mig hemåt.. För inget paraply har jag och ingen "vindjacka" kanske borde styra en som åt mig.. Har ju bara min vinterjacka, dunväst och skinnjacka.. Men ingen vårjacka... Eller höstjacka.. Oj vad intresseflaggorna svajar.. =P not!


Jaha...! Idag har jag smurfblåa strumpor p...

mms_img-13707665 (MMS)

Jaha...! Idag har jag smurfblåa strumpor på mig. Har precis ätit frukost, drar en cigg och en kaffe och ska snart rulla igång och jobba igen.. Känner just idag att det r väldigt många dagar kvar till semestern, som jag längtar! Mini chefen är tydligen osäker på om vi är lediga på midsommar.. Jag menar, hallå! Klart som fan att vi är lediga!! Eller?! Nu blir jag oxå osäker... =/


Min vy från ett luftslott! Kvällsutsikt hä...

mms_img167907655 (MMS)

Min vy från ett luftslott! Kvällsutsikt här på landstormsvägen. Jag ska strax knoppa tänkte jag. Somnade på soffan efter middagen, oerhört dumt!!


Testkör lite granna...

B´s brorsa har ju meckat lite med min iBook och jag har lovat att jag ska testköra den lite. Han har tydligen bytt hårddisk! Tack Peter! Än så länge fungerar det fint men man vet ju aldrig, är van vid att den kraschar, så vid första stund när den hänger sig lite, och typ tänker eller laddar, ja då tror jag att den har gett upp.. =/ Vadå nervig, vem jag. Inte då? =P Funderar på att klicka igång en film och lägga mig i ett bad. B sitter och pluggar ventilationsinstallering eller vad det nu är och jag känner mig bara ivägen. Utanför står regnet som spön i backen så ja, det "enda" som finns att göra för mig är att bada och kika på film. Inte mig emot! =D Nått som dock stör mig är den här webbläsaren, Safari! *kräks lite i munnen* Är inte alls van längre, varken med webbläsaren eller med iBooken rent generellt... Men skam den som ger sig, jag kommer snart komma in i gamla banor igen och det kommer flyta på alldeles smärtfritt! =D

Söndag.

Idag sticker vi iväg på loppis igen. Synd att regnet hänger i luften, men skam den som ger sig. Har haft en rätt lugn helg endå, gårdagen spenderades på Lekrymden tillsammans med Patricia och en super leksugen Vilda, som sötungen sprang runt där inne i lokalen! Tokmysigt!

Har nu fyra arbetsveckor kvar till min semester, och det känns som om de kommer att rinna iväg relativt fort, nästa helg är det ju midsommar. Planen är kalas ute vid Kapellskär. Får la se hur det blir med den bullen.

Det börjar bli dags att plocka iordning inne i min klädhög och se om jag har någonting att ta på mig, ska även ringa till FiiFii och se om hon skulle joina... =)

Ha en toppen söndag alla!


Köpte denna på Thai restaurangen här i Rim...

mms_img-14103450 (MMS)

Köpte denna på Thai restaurangen här i Rimbo. =) kokos juice med kokosbitar i.. Spännande!


Regnet hänger i luften, jag pausar här på ...

mms_img184473046 (MMS)

Regnet hänger i luften, jag pausar här på jobbet med en kaffe och cigg. Det är ändå rätt kvavt ute.. Undrar om det kommer åska... Idag är det äntligen fredag, jag längtar hem! Känner mig lite småförkyld, men om jag får en ordentlig sovmorgon så kommer jag nog må bättre, brukar bli rätt seg i skallen när jag inte sover "ordentligt" . Så vad händer i helgen då?


Jag har styrt ordning en äpplepaj.. Har in...

temp_share (MMS)

Jag har styrt ordning en äpplepaj.. Har ingen som helst aning om hur den smakar, testade ett nytt recept =) spännande! Den ska få svalna lite till, sen så...!


Frukostdags på G! Grillad macka med kyckli...

happy_tree_22 (MMS)

Frukostdags på G! Grillad macka med kyckling, feta ost, rödlök och färsk ost. Omnom! Tydligen finns inte en liten smula kvar, istället så heter lokalen tre praliner.. =) hungriga!! !!!!!!


Senaste nytt...!

Jag och Ceasar har äntligen börjat sammarbeta när det gäller kloklippning och borstning. Allt får ske utomhus! Då håller han sig lugn, låter mig klippa honom utan att han bits, men med borstningen är det lite värre, funderar på att trimma hans päls någon gång här i sommar när det är som varmast, för han har ju så otroligt tjock päls, precis som sin matte! =) Hur som haver, låter det som en god ide?

Shit alltså, jag har alltså ingenting bättre att komma med än info om min katt? Schajse!

Jo, förresten, Jag ska ju bli faster igen!

Barnet beräknad i November...

Äntligen har de "gått ut med det" =P



Inte riktigt helt hundra.. Känner mig lite...

hand_of_life_15 (MMS)

Inte riktigt helt hundra.. Känner mig lite småsjuk, ont i ryggen och huvudet... way to go Anna! Det rycker ordentligt i sushitarmen oxå, måste styra en dejt med Felicia och det är snart! =P


Tiisdag...!

Disken är diskad, första maskinen tvätt är hängd. Räkningar snart inlagda i internetbanken (Då den väljer att skärpa till sig och börja fungera) Kaffebryggaren står och harklar sig i köket och här sitter jag i min gula regnrock och luktar kiss. =P Allsång På Skansen skämt. Robert Gustavsson. LOL!

Hur som haver, jag känner att jag har varit super effektiv så här på kvällskvisten, ska strax ta mig en stor kopp hett kaffe och placera min bakdel i soffan och titta på
I Spit On Your Grave.
En skräck-klassiker i 2010 års tappning? Känsliga personer varnas, om du pallar, se den, extremt effektiv skräck. Osv osv. Lovorden haglar. Men jag är skeptisk. Vi får väl se hur min åsikt ter sig efter filmen... Får ju passa på att kolla på läskigheter när B inte är hemma. Han och hans bror brände iväg på äventyr. Inte mig emot.. Funderar på om jag ska öppna rödvins flaskan.. ;) Mysa till det liiite extra...?

På återseende hur som haver! iF I surrvive den heeeemska filmen det vill säga...! *Fliin*


Jag och mina tre bröder. Året var nog 2oo7...

mms_img202409374 (MMS)

Jag och mina tre bröder. Året var nog 2oo7 om jag inte minns helt fel. =)


Tisdag! Ska snart kasta in gula faran på v...

temp_share (MMS)

Tisdag! Ska snart kasta in gula faran på verkstad, vet inte riktigt vad som ska göras, det är B som styrt upp. Jag bara kör. =) vi har även idag kört satan på morgonen här, kaffe och cigg paus. Har väl inte så super mycket att komma med, men jag kan ju meddela att jag överlevde min självfärgning! Är bara liite svart i pannan och öronen, därför bandana. Hiphopisch?


Äntligen!

Äntligen är det dags igen, ska färga tillbaka håret till det mörka, svarta som jag är van vid. Har haft håret "vilande" rätt länge nu och fått en utväxt utan dess like så nu har jag kommit fram till att det är dags att trycka i den svarta färgen och låta saker och ting bli som vanligt igen. Nöjd!

Dock är det ju ett mindre äventyr att färga håret på sig själv, men skam den som ger sig! Får alltid dåligt samvete när mina underbara vänner hjälper mig och det resulterar i att deras naglar och andra kroppsdelar drabbas av svarta färgen. =/ Sorry darlings!

Kaffe, Cigg, Hårfärg. (Sen att jag köpt en ben&jerry glass viskar vi lite om... ;))


Äntligen hemgång! Det blev ett spontant be...

Äntligen hemgång! Det blev ett spontant besök på solarie holmarna oxå, nog för att det är ordentligt solväder utomhus, men det där med att sola näck är inte min grej direkt, iallafall inte på min uteplats, men på en gräsmatta ute på landet har jag inga problem att intaga bikini på filt position¡! Men jag menar, hemma i Rimbo.. Nä tack! Funderar på att däcka ihop i soffan hemma framför en skräckfilm innan B kommer hem, han är inte så förtjust i den genren.. =P puss hej!


God morgon världen! =) har röjt satan här ...

mms_img183704820 (MMS)

God morgon världen! =) har röjt satan här på jobbet sen tjugo i sex imorse, känns som om arbetsdagen snart är slut.. Dags för frukost snart, kaffe och en cigg först. Nedräkning till semestern har börjat. Fem veckor kvar..! Ska, beroende på hur kvällen ser ut försöka färga barret mitt, det var år och dagar sen jag gjorde det, utväxt maximal!!


Nya kaffemuggar! Asmysiga! Köpta på indisk...

mms_img-95091333 (MMS)

Nya kaffemuggar! Asmysiga! Köpta på indiska och det fanns massa andra oxå.. =) jag är kär, kommer börja samla dem i par, kul med någonting nytt..! ^^


Lördag.

Sooooft lördag. Pressar youtube och bira hela lördagen! =)

Sjung om studentens lyckliga dar! Vi drog ...

temp_share (MMS)

Sjung om studentens lyckliga dar! Vi drog en bensträckare upp till Roden och tog pulsen på årets studenter. Och j*vlar i min låda så de skriker och skränar! Om fem minuter springer de ut. För fem år sedan gick jag ut..! Tiden går fort när man har roligt!


I morse hade jag turen att få ta bilen til...

I morse hade jag turen att få ta bilen till jobbet, galet Nice! Det betydde alltså sovmorgon för mig och jag hann äta frukost. Placerade mig framför tv:n och gick sällskap av B. Det hör inte till vanligheterna, iallafall inte på vardagar. =) snart är det helg och det ska tydligen vara toppenväder, jag har ingen som helst aning om vad som hända kommer, dock vet jag att det inte blir någon krogen utgång iallafall eftersom det tas student imorgon och vi kan ju gissa på vad det kommer krylla av på krogen.. Usch. Och jag vet, been there, done that. Men ändå. Det räcker med att jag får dras med dem på arbetstid! =P


Mjääs.

Tiden går fort när man har roligt, det är redan onsdag. Galet! Sitter hemma och dricker lite vin här i soffan. Mysfaktor på hög nivå.. ;) Är liite sugen på att korka upp en flaska rött, frågan är ju bara ifall man kommer dricka upp heeela flaskan (inte själv då alltså) eller om man kan "kontrollera sig" fick jätte stora fina vinglas av Bästa Grannen i födelsedagspresent, och de rymmer fasligt mycket. ;)

Annars då, tiden rinner iväg rätt snabbt, det är ca fem veckor kvar till min semester och jag längtar ihjäl mig, har inga direkta storslagna planer om vad som ska göras på semestern, jag är ordenligt sugen på Nature One dock. Får la se hur det blir med den saken?!

Känner att jag bara ordbajsar. Såååå... Hej!


Han är rar han. Den där som bor här med mi...

temp_share (MMS)

Han är rar han. Den där som bor här med mig. Han fick idén om kexchoklad. Som synes på bilden, när jag kom hem här om sistens, efter middagen plockade han fram dessa. Jag blir löjligt glad och lite generad när det är så självklart och uppenbart att han tänker på mig så pass mycket att han själv "bara" äter halva stycksaken för att det är ju klart att jag oxå ska få..!! =D Tyck att jag är löjlig, men jag tycker det är oerhört charmigt gjort av honom!


Igår kände man att man har varit på en ord...

dsc_0147_wonder (MMS)

Igår kände man att man har varit på en ordentlig kryssning. Shajse!! Mentalt död!


Hååhåå..

Idag har jag verkligen känt att jag lever! Fullständigt, fick någon slags baksmälla efter kryssningen på jobbet imorse, mådde skit! Det snurra i skallen, mådde illa, var galet törstig men det gick aldrig över hur mycket jag än hällde i mig. Huuua, det var en pers! Meeen, jag genomlevde dagen och dog en stund när jag kom hem, efter en stund kom Felicia och Mio över och spelade lite spel och hängde. Mio blev kär i Bosse Bulldog som jag köpte på loppisen, synd att det fortfarande inte går att mms blogga, iallafall inte för mig. Kanske borde kolla in mina inställningar, men eftersom det inte fungerade för Trissan heller, så kanske det är någonting helt annat det är fel på. Vad vet jag..

Funderar på att ta mig lite glass. Alternativt youghurt. Kan inte bestämma mig!

=P


En rejäl uppdatering..!

Jaha, eftersom mina mms inlägg inte har kommit upp så får jag väl uppdatera via datorn då. Har inte haft någon dator igång sedan i torsdags då jag åkte, utan startade upp en igår när jag låg i badet och kollade på film. Det var riktigt najsigt.

Det har varit en intensiv helg. På torsdagen packade jag min väska och drog in till Norrtälje, mötte upp Nadine och vi harvade ned till Henke där heela gänget samlades för att sedan åka in till Stockholm, Frihamnen och båten som skulle till att vara vårt partyplace fram tills Lördagen.


Och det var faktiskt rätt nice, att hänga på soldäck, strålande solsken, underbar musik. Synd bara att jag fick spendera större delen av kryssen att leta efter folket. =/ Ingen som kom och letade efter mig, ingen som tänkte på mig, men när jag väl hittade dem på dansgolv eller i någon hytt ja då var det glada miner. Skumt det där. =/ Men Men.


Vi knallade av i Riga och styrde kosan till "vårt hak" Beställde in tre liters öl bongar och pizza. Thunberg tog priset med storleken på sin pizza, giganstisk! Han hade själv kunnat mätta hela sällskapet men var duktig nog och tryckte i sig pizzan helt själv, med lite hjälp av oss andra så klart. Livet lekte iallafall, ölet flödade och det var glada miner mest hela tiden. =)




Jag, Mats och Nenne gick till Outleten och köpte billig sprit. Jag fick med mig två liter Whiskey hem, en flaska kokossprit och en bailys. Så nu är det lite fulla flaskor i barskåpet igen. Alltid trevligt att ha någonting att bjuda på när man får fikagäster.


När vi knallade ut från Outleten så kom det en Rigan (Som det säkert inte heter, men det var lite humor. Rigan, Riganska.. Ja ni förstår) och frågade om vi ville ha skjuts till terminalen, syntes det så tydligt på oss att vi var turister? Kanske våra fulla, tunga kassar avslöjade oss. Kanske våra förvirrade blickar och intensiva diskussioner om närmsta vägen till Terminalen avslöjade oss. Hur som haver så hoppade vi iallafall in i hans bil och fick skjuts till terminalen för ynka 70 svenska kronor. Helt klart värt det.

Detta var inte vår Riganska Taxi!! Tyvärr! =/



Mats var lite orolig att han skulle kidnappa oss eller nått, men jag lugnade honom med att säga att vi var tre mot en och att han någongång skulle behöva stanna bilen. Och då sken Mats upp och sa; Ja du har ju körkort och det är ju en snygg bil, så det blir ju lätt för oss att ta oss tillbaka till Terminalen iallafall. =) LOL. Det satt vi och diskuterade och skrattade åt på svenska där i bilen, och Riganen skrattade han med, trots att han inte förstod någonting. Tror jag iaf!

Kommer hem på lördagen och måste som alltid vänta på bussen från Tekniska till Rimbo. Väl hemma i Rimbo blir jag uppplockad av Bästa Grannen och det bär av hem till henne för kaffe och mys med barnen. =) Det vankades filmkväll och rödvin. Jag hade världens träningsvärk i smalben/skenben och njöt av att bara vara hemma och chilla.

Söndagen spenderade vi på Loppis i Görla. Bästa Grannen hade med sig massvis med barnkläder och annat som vi skulle försöka kränga, en hel del blev vi av med, men fick med oss desto mer hem! ;) Jag hittade massvis med sällskapsspel som jag köpte för en billig slant...! =) Jag är riktigt nöjd!



(Sista bilden Rippad av Bästa Grannen) =P

Störande!

Irriterande att mitt mms inlägg inte kom upp som det ska. Skickade det för flera timmar sen. Hoppas det trillar in senare då! =D Sitter och väntar ut tiden för att åka in till Norrtälje och möta upp folket. Hem till Nadine för lite chill innan det är dags att röra sig mot bussen och huvudstaden. Jag är taggad! Till tänderna! (??!) Har en usb sticka fylld med musik som vi ska poppa.. ^^ Men bör nog leta fram mina lurar så jag kan lyssna på bussen oxå. =)


Ha en toppen Torsdag alla!

God Morgon!

Jag klev upp strax efter B imorse och drack morgonkaffe med honom. Tyckte att det var en bra ide, nu sitter jag här och är pigg alldeles ensam. Mindre bra ide. Men jag funderar på att lägga mig i soffan och vila. Glo på en film och bara chilla. Ska åka in till Norrtälje vid kvart över elva. Woho! Kryssning! Som jag längtat! Hur som haver. Igår premiärtvättade jag här hemma. Fick maskinen installerad under dagen och jag kan gott påstå att det gick hur bra som helst. Tills det att jag skulle stänga av maskinen. Inte fan finns det någon on/off knapp. Nä. För att få ström i maskinen så är det ett vrede man vrider på till önskat tvättprogram, sen är det lite knappar att trycka på för att ställa in diverse grader och sentrifugtjafs. Sen finns det en start knapp. som ser precis ut som en on/off knapp. Så igår gick tvättmaskinen en gång extra, alldeles jätte tom. Meeen, nu har jag iallafall lärt mig och det kommer nog bli bra tillslut! :D

Jaha. Har tryckt över massvis med musik på ett usbminne oxå som jag ska plocka med mig hem till Nadine. Koppla in i hennes tv och ha lite nice musik att lyssna på medans vi förar och drar en pizza. =)

Lär ju blogga under kryssen oxå. Förvänta er massvis med egopics, fyllepics och neonljus! ♥

Jag saknar dig redan!!

Nu kanske ni tycker att det är en ligen sp...

mms_img-15744220 (MMS)

Nu kanske ni tycker att det är en ligen spindel, men jag kan lova er att den är stor! Hade ingenting att jämnföra med och försökte få kameran så nära jag kunde utan att den sprang iväg.. Men, det här är vad jag har att göra med.. Speciellt deras lik.. =(