Lördag.

När väckarklockan ringde imorse ville jag inte alls gå upp. Jag har inte lust med någonting alls idag. Men ska iväg och jobba om någon timme... Det är dock bara ett kort pass men jag är endå så trött, så slut, helt färdig. Känner mig förkyld, svullen i bihålorna och susande i öronen.. =( Mindre roligt. Jobbade med en kollega igår som var ordentligt dålig hoppas fan inte att hon smittat mig...

Får se vad dagen har att bjuda på förutom jobb. Ute öser regnet ned, vilken kontrast till gårdagen. Jag menar, igår hängde vi vid poolen, idag är det vinterjacka på. Typ! Inte okej!


Köpte en mini tvättmaskin i plåt (?!) för ...

photowonder_shar (MMS)

Köpte en mini tvättmaskin i plåt (?!) för förvaring av tvättmedel. Synd att de stora förpackningarna inte rymdes, dock är de slut i dem snart, men de små fick plats ^^ Its all about the details har jag hört ;-)


Lista.

VEM

 


Vem är i rummet med dig? Kid 2 sitter och käkar frukost.
Vem fick du senaste sms av?
Bästis!
Vem tänker du på nu? Björn av oförklarlig anledning. =P
Vem pratade du senast i telefon med? Bästis!
Vems hus var du senast i? Bästis!
Vem önskar du var med dig nu? Björn! *saknar massa*
Vem är din favoritsläkting? Morfar! ♥

 

 

VAR

 


Var är din mobiltelefon? Brevid datorn, eller i min ficka/jacka/väska
Var handlar du mest? På Ica.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Den kommer från HM. Tjocktröjan från BikBok.
Var åkte du senast bil? Hem till bästis med familj

 

 

VAD

 


Vad åt du senast? Gröt frukost!
Vad drack du senast? Mjölk.
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå? SJ fleece filten i soffan =P
Vad har du på fötterna? Strumpor.
Vad är din favorit färg? Grönt! =)
Vilken film såg du senast? Savannens Hjältar Fågelkvitter, tvättmaskinen...
Vad hör du just nu? Fågelkvitter, tvättmaskinen...

 

 

HAR DU NÅGONSIN

 


Sovit i någon annans säng? Japps.
Hånglat på en bio? Jajjemen.. ;)
Hånglat i skogen? Oh yes.
Tyckt att din kusin är het? Nä..
Sovit naken? Alltid!
Kört över hastighetengränsen? För ofta. *skäms*
Målat om ditt rum? Jajjemen...
Dansat framför en spegel? Vem har inte?
Fått hicka? Ja.
Dumpat någon? Ja. Ingen vacker syn.
Stulit pengar från en kompis? Nope, why? Får låna om jag behöver ♥
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Japps. American Car Show ftw!
Varit i slagsmål? Njae, beror på vad som menas med slagsmål...
Smugit ur ditt hus? Oh yes...! Med en knarrande trappa och enorm försiktighet.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Jo... =(
Hånglat med en främling? Ja visst. Och se vart det ledde ;)
Älskar eller saknar någon nu? Ja och Ja.


Hejsan hoppsan!



Hejsan hoppsan *klick klick*

Torsdag idag då, hade en super lugn dag på jobbet, gick dit, "tog upp" och gick hem. Typ. Snacka lite om hur det var på kalaset igår, planerade in ett `personal möte`och ja. Nu sitter jag här, var nere på byn en sväng och handlade lite sånt som man måste ha hemma, bröd och mjölk och annat tråkigt. Sen så trillade vi hem hit, Kid 2 spelar på mitt wii som jag lyckades koppla in i tv:n *wii* och jag svängde ihop en rabarberpaj till efterrätt. Ska väl försöka börja med middagen snart oxå. Motivationen är körd i botten. Men jag biter ihop. Om ett par timmar drar jag förhoppningsvis hem till Bästis för en kvällskaffe och lite häng. Awesome avslutning på en skön dag! ♥


Hur söt?



Magnus Uggla Edit Backlund - Tänker på dig

♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Håhå jaja! Vilken intensiv men endå lugn d...

img_20120622_155 (MMS)

Håhå jaja! Vilken intensiv men endå lugn dag det varit idag! Hade med mig Kid 2 till jobbet idag och har på förmiddagen roddat inför ett kalas som ska gå av stapeln imorgon, snubben jag jobbar som assistent åt fyller 50 barr så vi har haft fullt upp, handlat, fixat extra utemöbler, ditt och datt och massa annat. Jag har nu förberett tårtorna inför morgondagen så det bara är att kasta på grädde och dekorera dem imorgon, klockan 12 trillar de första gästerna in. Full rulle från start! Bilden är från Midsommarafton när jag och B var på båttur med Strömma Kanalbåt till Sandhamn <3


Ohoj kamrater! Vilken mysig helg vi har ha...

mms_img143281415 (MMS)

Ohoj kamrater! Vilken mysig helg vi har haft! Tanken var först att vi skulle åka ned till ölsjön och fira midsommar och bara vara men planen ändrades verkligen i sista stund och vi försökte istället rodda om utan framgång. Dock fick B en spontan idé om skärgården så jag greppade datorn och bokade två biljetter till Sandhamn med strömma kanal båt. Galet mysigt, rekommenderar verkligen andra att göra samma resa. Tre timmar båt, strålande solsken, promenerade runt på Sandhamn och sen tre timmar hem igen. En helt perfekt midsommardag!


God natt min skatt! Ligger nu nedbäddad br...

photowonder_shar (MMS)

God natt min skatt! Ligger nu nedbäddad brevid Herr snark <3 jag är helt slut, myggbett överallt! Har suttit ute nästan hela kvällen enligt önskemål. Det kliar! Dock hittade jag 100:- när jag var påväg hem, tackar ;-) iofs trillar lite pengar in på kontot imorgon men 100:- är alltid 100:- nu tänkte iallafall jag se klart på SATC och sen sluta mina blåa. Längtar tills morgondag ty jag ska styra min kosa in till Norrtälje klockan tidigt och möta upp Mimmi och mina brorsdöttrar och Katrin och Tyra, barnvaktande står på planeringen och lite strosade på byn. Hoppas på toppen väder!!! Sov sött alla!


Toppen Tisdag!

Idag har verkligen varit en Toppen Tisdag utav rang! Runt kl 9 imorse så trillade Patricia och Jack in tätt följt av Ingela och Milo. Kaffe, bulle och häng, efter en stund fick vi för oss att spana in loppisen vid mekonomen här i Rimbo som dock inte öppnade förren klockan ett så det blev en tur till ica för lunch, hem till mig igen, äta, Felicia och Miou trillade in dem oxå och så tillbaka till loppisen. Mycket saker på liten yta! Sen blev det lite sightseeing i Rimbo, gick på gator som jag aldrig gått på förrut här i Rimbo, det blåste storm men what the heck, runt tog vi oss och efter mycket om och men, promenad och take away kaffe så landade vi här på Landstormsvägen igen.

Har spenderat kvällen på jobbet, spöade "L" i yatzy ett par gånger och nu är jag hemma igen. Funderar starkt på att gå och lägga mig, det lixom piper i öronen. =P Men ja, en stund till tänkte jag nog vara uppe, se klart på filmen som jag började med efter att alla raringar åkt till sitt och sen vila mina små blå. Om jag inte somnar på soffan, det brukar hända men jag vaknar alltid efter någon timme och går och lägger mig på riktigt! =)

Hur som haver, ja, det var min dag i korta drag.

Hoppas alla andra haft en toppen tisdag oxå!



Fråga?

Tänk dig att du gör ett glas oboy. Att du dricker av det men sedan känner att du inte vill ha mer, brukar glaset ställas in i kylskåpet då? Jag brukade alltid spara min oboy, (delar av den) när jag bodde hemma, morsan och farsan var väl inte så jätte glada över att det stod halvfulla muggar med oboy i kylen. Men endå. Till min fråga..

När oboyen görs och dricks på en gång. Rätt god.
När oboyen fått stå i kylen (gärna under natten) Jätte god!

Kall, iskall, och alldeles smarrig.

Why, oh why. Jag menar, varför blir den kallare? Än vad den var innan.

Precis som med kaffe. Kallt kaffe är äckligt och kallt, men Kaffe med mjölk blir ju iskallt...

Haha, ah, jag har inget liv.. =P


Jag blir så irriterad.

Om kattfan inte tuggar i sig hårsnoddar så tuggar han på laddar-sladden till telefonen. Jag vet inte alls vad det är för fel på honom, men i morse jamar han massvis och stunden senare drar han ned min mobil i golvet. Jag misstänker att han gett sig på sladden och mycket riktigt, kan inte kattfan få sig en ordentlig jävla stöt så kanske han lär sig? Eller?

SUR!


Syns det hur trött jag är..? Sov som en kr...

photowonder_shar (MMS)

Syns det hur trött jag är..? Sov som en kratta inatt efter en fredagskväll med en 'jobbig' diskussion. Jag vet knappt ut eller in längre. Skeppet bara sjunker. Vi är iallafall påväg på en dagsutflykt med VinterSol. Hoppas det blir bättre väder annars kommer denna resa vara rätt kass.. Vem vill spela minigolf och picknicka i regn? :-( hur som är det skoj att komma iväg, timmarna går fortare och jag längtar till söndag kväll! Får se hur uppdateringen blir under dagen :-)


Torsdag.

Oj vad gårdagen sprang iväg med gigantiska steg! Katrin och Tyra hade redan anlänt hem till mig när jag kom hem från jobbet, stunden efter kom Patricia, Vilda och Jack. Det blev lunch och uteplatshäng, awesome att brorsan skruvade upp min grind lite halv spontant sist han var och fikade hos mig, ungarna blev lixom `instängda`=) Efter ett försök att söva de minsta (Tyra somnade på mig, galet mysigt!) så gav vi oss på att bli piercade av Katrin, damn the pain! Men det gick över lika fort igen, men dock kunde jag knappt sova inatt. Så fort jag vände mig till höger sida så kom jag åt mitt öra och det värkte. Men så värt det! =) Felicia och Miou trillade förbi på kvällskvisten och sade hej. En toppendag enligt min mening! =)

Idag är det iallafall Torsdag och det är dag för kickoff med LaVita + födelsedags middag för Leif (han jag jobbar som personlig assistent till) så vi ska i eftermiddag styra kosan in till Jakobsberg. Kommer inte åka kommunalt utan vi ska klämma in oss i Leffes stora van och ratta dit. Först måste jag bara göra mig iordning, lite smink, lite kläder, lite ork. Har iom mitt nypiercade öra sovit som en kratta. Typ. Men så värt det! =)

Hoppas alla mina läsade (30+) har en toppen dag!

Det är lite roligt att trots att jag kanske inte uppdaterar varje dag, så är ni endå inne och spanar. Vore väldans roligt om fler kunde berätta vilka ni är. Jag har en aning om ett par av er, men långt ifrån alla! ♥


Tisdag.

Snacka om effektiva klubben idag! =) Har haft en toppen dag! Vaknade imorse och bara stunden senare så trillar Bästis in med sina kids, det blir lite kaffe innan vi alla hoppar in i bilen för att åka bort till Hagen och möta upp resten för att närvara på Keisha, Louisa, Wilma och Mikes skolavslutning. Shit! Mycket folk, mycket ungar. Halvtaskigt väder men endå helt okej, det var lite så segt och ostrukturerat men endå så fick man sommarkänslor när en skara glada (?) barn sjöng Idas Sommarvisa. Efter avslutningen så blev det fika hemma hos Pinglan, jordgubbstårta och kaffe, galet gott! =) Jag trillade hem runt ett tiden, böt tröja och så gick jag över till Leffe för att få skjuts av Gerda in till Norrtälje och hämta hem B´s bil som varit på "lagning".

Väl inne i Norrtälje var det kaos! Men jag drog endå en repa till ÖB, sen ned på byn och in på äckelstället Roudriges för lite labretter, efter det köa upp till flygfyren för lite basvaror. Var väl hemma igen runt 17, HELT SLUTKÖRD!

Morgondagen blir lugn, jobba några timmar på förmiddagen, efter 12 rycket trillar Katrin och Tyra in och så gör även Patricia och Jacken, har en aning om att Mia och Mathilda kanske skulle komma oxå, min telefon har fått cpryck så den `fungerar knappt` vet inte alls vad som har hänt med den... =(


Snälla låt det bli onsdag NU! =D


Måndag.

Har haft en riktigt nice toppenmåndag! Brorsan, svägerskan och deras två underbaringar till barn kom och spenderade en stund hemma hos mig på min uteplats, de hade med sig lunch och jag svänge ihop en sockerkaka med smak av citron och kokos. Mums! Har planer för hela veckan. Awesome! Är ju nästan helt ledig så det gäller ju att passa på att göra saker medans man fortfarande kan! =)

Så, måndagens planer har jag redan "avslöjat"

Imorgon Tisdag ska jag möta upp
Bästisen Patricia och Ingela för att närvara på Keishas och hennes syskons skolavslutning, efter kl 12 ska jag trilla hem till Leffe (jobbet) och assistera Gerda med fönsterputsning. Sen ska jag förhoppningsvis tigga till mig skjuts av Gerda in till Norrtälje ifall det blir så att Björns bil är lagad och klar.

Onsdag så jobbar jag förmiddag, slutar klockan 12 och då kommer Katrin trilla hem till Rimbo med hund och unge samt percing nålar! Wiii! Feel some pain för faen. Patricia och Jacken kommer joina oss oxå så det blir en heldag med mina tjejor. Tror att jag och Mia även pratade om att hon skulle komma till Rimbo, dels för att hänga och dels för att diskutera tatueringar med Leif. =) Hoppas på toppenväder så vi kan utnyttja min uteplats till max!

På torsdagen blir det en rätt lugn förmiddag, men på eftermiddagen så ska vi åka till Jakobsberg på Kick off & födelsedagsmiddag. Kick Off för nystarten och sammarbetet mellan Leffe och LaVita och födelsedagsmiddag eftersom Leffe snart fyller 50 barr.

Fredagen blir nog lugn för på lördag morgon klockan kuckeliku är det dags att stiga upp för att jobba. Blir en heldag tillsammans med Leffe, hörde jag åkandsbåt, minigolf och middagsbuffe. Buffe! :D Söndag samma sak, jobb mellan 08-13 och 18-24. Fullt ös medvetslös!

Kändes inte som om jag hade så där jätte mycket inplanerat, men nu med allting nedskrivet och noterat så är det ju massvis. And I love it! :D


Styrde pompa till middag och brände mig på...

mms_img-84959376 (MMS)

Styrde pompa till middag och brände mig på plåten.. :-( pain? Tidigare idag slog jag i Lill-tån i vardagsrumsbordet.. Pain!!


Spelar yatzy och dricker kaffe. En helt va...

mms_img-20486660 (MMS)

Spelar yatzy och dricker kaffe. En helt vanlig kväll på jobbet =) har haft en ordentlig mysdag med spontanvisit av bästis och hennes kids, mys och häng i Håsta parken, pastasallad, kaffe och duggregn... Det sistnämda inte så skoj dock men ingenting man direkt märkte av. Dock längtar jag hem just ju, känner mig inte alls på topp, huvudvärk så det flimrar i ögonvrån.. :-(


Efter att jag städat hela lägenheten, damm...

photowonder_shar (MMS)

Efter att jag städat hela lägenheten, dammsugit, torkat golv, spolat rent i badrummet och så vidare så fick jag för mig att jag skulle plugga i min piercing igen. Mest för att jag 'hittade' smycket i badrumsskåpet när jag öppnade för att torka speglarna. Och ja, den sitter som jutet (stavning) alltså, den sitter bokstavligen fast! Min läpp tyckte inte alls om att smycket skulle dit igen efter den långa tid som passerat, hålet har lixom börjat dra ihop sig och jag som har en storlek över 'normqö' storlek.. Fick trycka på lite och lyckades punktera hinnan som blivit, men sen så, snabbt som attan slöt sig hålet runt smycket så jag gissar på att natten kommer bli rolig och läppen kommer nog svullna något mer undertiden. Det känns nästan som om man är nypiercad :-P på tal om det, hey hey jag vill ha lite nya hål, i öronen! Så jag kan ha flera smycken i samma stil som jag har nu.. Vore inte det läckert! Är även sugen på att töja upp mer.. Finns ju så mycket coola smycken jag vill ha! Kanske ska ta och klicka hem ett par töjningshorn.. Tips tack! =*


Trött katt efter en hård helg. Har ingen a...

photowonder_shar (MMS)

Trött katt efter en hård helg. Har ingen aning om vad han har roat sig med men ja.. Själv hade jag en riktigt trevlig helg, det blev inget trallbygge eftersom det regnade så jäkligt, men Nadine försökte lära mig spela Skyrim.. Det är ett spännande spel.. :-P idag är det måndag. Vet inte riktigt vad som händer, ska jobba om ett par timmar :-) utöver det inga planer..


Tråkigt!

Det är verkligen supertråkigt att sitta hemma, alldeles ensam. Därför tänkte jag trots väder åka in till Norrtälje och träffa Nadine och Charlie. Det lär ju inte bli någon promenad ner på byn eftersom det regnar, jag tycker synd om alla MC människor som idag samlas i socitetsparken. Custom Bike Show. Inte mycket att strosa i.. Förra året var det iallafall bra väder vad jag kan minnas, bättre väder än vad det är nu menar jag.

Hur som haver, Nadine och Charlie ska lägga trall på sin balkong, jag tänker observera. Prima lördag right?

mms inlägg kan nog dyka upp under dagen, stay tuned! =P

Atm..

Sitter i skrivande stund och väntar på att klockan ska bli halv tre. Har ett par ärenden att styra ordning på, ska försöka manövrera Leffes monster truck till Ragges för däckbyte, sen ner på byn för att besöka ett par olika butiker, vädret har ju varit galet kasst hela dagen så vi har spenderat heeela förmiddagen och kommer garanterat att spendera resten av dagen inomhus! KALLT!

Annars är allt stabilt, min pollenschock som jag råkade ut för i söndags har lagt sig helt, men jag kommer fortsätta käka de där tabletterna som jag köpte från Apoteket i måndags i ett par dagar till, tydligen ska man äta dem sju dagar i sträck så det är ju bara att göra det! Vill inte få något återfall inte!

Får se vad kvällen har att erbjuda, förhoppningsvis så kommer jag få finbesök från Svanberga ;) Hoppas hoppas hoppas gör jag iallafall :)


Fredag!

Jag somnade till tvn igår, minns inte ens vad som visades på den kanal jag hade valt, snacka om trött! Hur som haver, det jag undrar är vem som stängde av tvn? För inte var det jag, antingen så var det något spöke eller så har B styrt automatavstängning, jag tror på det sistnämnda.

Ska snart trilla iväg till jobbet. Lång dag idag, har en intervju att ta hand om, tur att det finns bullar kvar från gårdagens personalmöte. Det är alltid bra med bullar. =P