Lördagsmys!

Om ett par två timmar typ ska jag och bästis hänga @ my crib, glo på skräckfilm och bara vara ♡ det är på tiden, fy fan för att vi båda är så galet upptagna heeeela tiden! Med jobb, livet och familj. Men idag så! ♡♥






Lipsill ...



Det kanske inte blir så dåligt väder endå. Det var ju rätt kvavt tidigare och mörka moln. Dock kvittrar nu fåglarna, molnen har spruckit upp och solen skiner.



Jag är på jobbet har redan hunnit städa, våt torka, dammsuga, plocka undan ren tvätt... Vattnat blommorna.. Tänk ifall jag var lika effektiv hemma som på jobbet =P Ska förvisso plocka med min egna tvätt i eftermiddag så helt o-effektiv är jag ju inte..




Måndag igen.

Hamsterhjulet böjar snurra och vi är tillbaka på Måndag. Måndag heela veckan.. 
 

Har haft en awesome midsommar helg ♥ Så fort jag slutade jobba i fredags så åkte jag ut till bästis i Almunge för sill-lunch, mys, femkamp och oslagbart sällskap. Solen strålade, kunde inte bli bättre.
 
Rattade senare hemmåt och lämnade tillbaka bilen och deltog på "gårdsgrillning" vilket övergick i brännbollsspel med gårdens alla ungar och flera till, det hela eskalerade och övergick i lördagens aktiviteter. Fem/sju/tio kamp. Vet inte hur många grenar som genomfördes, men det tog heeela dagen! Med paus för middag kl 17 typ.. ^^ Solen sken med sin frånvaro men det regnade ju inte iallafall..! 
 
Drömde den sjukaste drömmen inatt.. Eller så sjuk var den väl egentligen inte, men jag drömde att jag hade blivit med bebis, sötaste i välden. Och livet lixom rullade på. Det var precis som vanligt bara det att det nu var en bebis inblandad. =) Sött...! 
 

Ska hälla i mig mitt kaffe nu och försöka vakna till, börjar strax jobba och jag har ingen koll på vart alla mina grejer är.. Nycklar hooo hooo? 
 
 
 
 

... ♡ !

Tre år. Går fruktansvärt fort ifall man tänker efter. Tre år... Och vart är vi nu..?






Karuseller =)

 
Den här vill jag åka, minst tio gånger! =P Vilka minnen, kommer ihåg när vi åkte hela familjen och min brorsa Mats blev så sjukt förbannad och ledsen över att bli så blöt!! HAHA
 
 
Och berg-o-dal banan ofc! Love it! 
 


 
Den här skull jag aldrig åka, för alla pengar i världen! Nope! Never! Aldrig någonsin! Fy fan! 
 

Berg-o-dalbana

har spenderat större delen av kvällen här på jobbet med att kolla på olika filmsnuttar från olika Berg-o-dalbanor =D galet roliga! Det finns en SAW bana som såg riktigt läcker ut. OFC utomlands men endå, är rätt harig av mig så jag nöjer mig med att se filmer från de värsta. Ska ju åka till Liseberg om drygt en månad så givetvis kikade vi på attraktioner därifrån oxå ;-) memories! ♡


Ser iallafall fram emot ett besök där ^.^ Dock har dem en extremare variant på fritt fall, kan försöka kasta upp ett inlägg med lite klipp på vad jag vill åka och vad jag vägrar åka, fritt fall bland annat då.. =P





kvasten från gröna lund sist vi var där. Jag vill ha en systemkamera!

Lite instagram bilder från den senaste tiden..


 
//Spenderade min sjukmåndag i badkaret //Ceasar dricker med sugrör, roligare kan man ju ha det. //Middagskraving på söndagen. Orkade inte styra någonting annat än pompa. Är rätt kass på att styra pompa. Bränner skiten //Flummig egopix med ett ärrat hjärta just den stunden. Eller ärrat och ärrat, det fick sig ett stick pga undanhållen information som kom fram, antagligen av misstag men endå...
 
 
// Tydliga anvisningar brukar ge bra resultat? // Fredagens snack. Kokos smak! Gött! // Nyfrisserad och galet nöjd! // Allt hår gone bye bye .. Nästan allt.. Mycket var det iallafall! 
 
 
// promenad hem från jobbet. Mysigt! // Upptäckte ett gigantiskt hål i min strumpa. "Satt fast på jobbet" och kunde inte byta. // Försöker mig på en nyttig lunch. // Felicia och Miou kommer och hänger och vi gör hemmagjord pizza till middag med tacokryddad cornfärs, mozarella ost och andra gottigheter ^^
 
Så ja... Bild bomb? Har endå inte så mycket nytt att komma med, regnet har vräkt ned i omgångar, solen skiner emellan varven och jag dricker alldeles för mycket kaffe för mitt egna bästa och kör andra omgången tvätt i maskinen. Kul tisdag! 
 
 

Måndag

Denna måndag har nog varit en av de tråkigaste på länge.. Hate to be sick.. =/






Dagen har typ sett ut så här. Skeva tår, avskavt nagellack, film, Soffläge, ännu mera film.. NCIS missbruk och piggelinglassar, mååånga piggelinglassar ^.^



Suck

det krävs inte mycket för att jag ska bli uttråkad. Har nu "legat dålig" sedan igår (lördag) eftermiddag och det kryper redan i kroppen på mig. Men jag vet att det är bra att hålla sig inne, under ett täcke, framför en film med alldeles för många piggelinglassar, citron thé och alvedon. Jag vet, det är jätte bra, men jag är sååå gaaaaalet uttråkad! Rastlös!



Hur ska jag lyckas fördriva hela måndagen då? I samma skick som denna söndag? Im Gonna go crazy..!




Mobilapp

Mobilapps jävel och bråka! Jag vill inte publicera dubbla inlägg... F U!! 

sjukstuga

av någon oförklarlig anledning ansåg min kropp att det var dags för mig att dra ned på mitt redan relativt lugna tempo och låta mig bli ordentligt förkyld. Hostig, snorig, täppt i näsan, i bihålorna. =( Hela dagen och kvällen igår spenderades frysandes, svettades, hungrig, öm och illamående. Somnade tidigt och vaknade för inte så många timmar sen, har tryckt lite frukost och har en svag febertopp men alvedonen biter bra. Planerar att bara ligga på soffan heela söndagen, kanske ta ett bad..





på denna bild var jag fortfarande ovetande om att förkylningen skulle slå till likt en käftsmäll i magen.. =/ =(



Allergisk...!

Mot fucking jävla myggbett! Dem blir gigantiska, jag blir svullen, det kliar nått så in i helvete!



Såå jävla less!!!!




Vilken härlig dag..!

Drar till jobbet nu. Tjeena..!






Onsdag

Efter att jag nu dansat några varv med min snabeldrake, till tonerna av hardstyle och med tankarna på alla kompisar som åker iväg med MondayBar Black&White kryss i eftermiddag *avis* anser jag att jag nu är fötjänt av en gigantisk kopp kaffe i solen. Sitter uppe på min lilla uteplats och myser.



Har haft oväntat besök på min stora uteplats. Synd att jag inte var hemma. Men någon/några har iallafall suttit där och haft det trevligt. Jag menar, jag är väldigt ordningsam av mig och ställer in stolarna och gör iordning där nere när jag är färdig. Men de som hälsade på, tvärt emot. Som om de rest sig från sittplatserna och gått. Irriterande, konstigt och smått obehagligt? Fast egentligen ska jag väl vara tacksam? Jag menar, det hade kunnat vara stökigare? Eller ännu värre, de hade ju faktiskt kunnat sitta kvar när jag kom hem..? Undrar hur det hade varit? Hur hade jag, hade dem reagerat?



Det är i Rimbo det händer.. Eller?


skit Tisdag

Fy bubblan vilken konstig tisdag det blev. Gick som tidigare skrivet till konsum och köpte mjölk och lite annat onödigt, travade hem, styrde kaffe, kikade på NCIS och somnade..! Som en stock! Vaknade igen kl 12 typ och var alldeles jätte frusen, tog en dusch, tryckte igång en maskin tvätt och roddade käk. Korvstroganoff och ris. Det blev alldeles för mycket mat över så nu har jag massvis med matlådor... Gjorde nytt kaffe och gissa vad som hände sen..? Somnade om!! Igen!! Så galet trött! Irriterande, frustrerande!



Är på jobbet nu och kommer säkert inte ha nå problem att somna när jag kommer hem.. Vad är det med mig?




Tisdags-craving!

Jag vaknade imorse och tack vare solen så är jag så otroligt sugen på att hänga i just solen. Parkhäng, uteserveringshäng. Kaffe, bärs, what ever! Jag vill bara sitta i solen och mysa! Hela dagen! Fast det står ju jobb på schemat idag så någon bärs blir det inte iallafall. Kaffe på min egna uteplats? Check! Måste kila ned till coop och köpa lite förnödligheter oxå, mjölken är slut. Inget kaffe utan mjölk!
 

Annars är läget stabilt, hade en sjysst helg tillsammans med Travis, B och kid2. Vi for in på marknaden (??) i fredags, eller ja, marknad och marknad. Kidsen åkte karusell så dem var ju nöjda. Hem, chillade och sen sova. Upp och jobba lördag sen styra in till Norrtälje igen för Custom Bike Show. Dock var det en mindre besvikelse, tycker inte alls att det var lika mycket hojar den här gången, eller har jag fel?
 
Söndagen var lugn, körde hem Travis på eftermiddagen och sen blev det spontangrillning med gänget här i hagen. Pinglan och hennes kids. Grillat är godast! Spelade fotboll och hade en allmänt awesome söndag. =)
 

Egoposade med Keisha ♥

Måndag

Ny vecka, nya tag. Solen skiner iallafall och jag är på gång att ta mig till jobbet, får la se vad som står på agendan idag. Jobbar till 16 så förhoppningsvis skiner solen när jag slutat. På morgonvädret på tv sa dem regn, hoppas att det inte stämmer..!




I want it to be all about Me .. !