Its love I tell You!

När jag vandrade runt i min egna lilla värld på Gröna Lund, så hörde jag helt plötsligt en välbekant röst som sjöng "han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna...." och jag vänder blicken dit jag hörde detta och vem står där på stora scenen om inte allas vår LASSE BERGHAGEN!!! Jag dog! Lubbade dit, upp med telefonen för att ringa min Allsångs vän till tonerna av sträck ut din hand, och så svarar inte Lynn! Då dog jag lite till! It was awesome, och han kollade rakt in i min kamera, jag filmade när han sjöng sträck ut din hand, hela låten, meeeen min ljudupptagning på telefonen är ju galet kass... =/ Jag är nog lite hemligt kär i Lasse... I smyg så där ni vet. ;)

!

 


Förresten, check this out.. B här meckat u...

100media_imag027 (MMS)

Förresten, check this out.. B här meckat upp en lina i hallen åt mina solglasögon. Mej är nöjd! =)


Härligt väder!

Goood Morgon!

Det var ett par dagar sen jag var inne här och kollade läget, men mina besökare/läsare sviker minnsan inte bara för att jag inte uppdaterar. Sötnosarna ni då!

Hur som haver, idag är det lördag, och vi ska harva iväg till Gröna Lund. B´s företag har "hyrt" hela stället, och bjuckar på inträde och åkband.

Förhoppningsvis håller solen i sig heeela dagen och jag kan bättra på brännan! ^^ Och åka lite karuseller kanske.

Annars är det stabilt med mig. Det var en kort arbetsvecka och jag kände mig helt manglad när jag kom hem om dagarna, vet inte riktigt ifall jag har en förkylning på gång eller nått, men jag är inte riktigt heelt hundra procentig inte... =/

Uppdaterar under dagen med lite mms inlägg.

LöV!


Ceasar klockan 06.50 vilken jävla sjusovar...

100media_imag025 (MMS)

Ceasar klockan 06.50 vilken jävla sjusovare...!


Lajf is goood!

Som ni kanske vet så har jag snedtak i mitt vardagsrum. Jag kan klättra ut genom mitt vardagsrums fönster och sitta på ungefär 1,5 kvardratdecimeter... I totalt solsken... Sol från förmiddag till sena kvällen. Its awesome! Sitter här just nu, har dragit me mig B´s dator ut och funderarpåom jag ska knäcka en bira... Kanske är lite för tidigt för det, men tänk själv, en iskall öl och strålande solsken, could´nt be better ffs! :D Me so happy! Solen tar riktigt ordentligt, det är vidstilla och inte ett moln så längt ögat kan nå! Inte en droppe regn, på flera dagar! Typ!





Pics from mitt häng. =)





Jag vill!!!

Jag vill styra min kosa till IKEA för att inhandla en ny byrå eller någon annan slags smidig förvaring som ska få agera linneförvaring i sovrummet. Den som jag har där nu är värdelös. Fungerar dock som leksakslåda. Hint Hint! ;) Men jag har lessnat på den! Totalt! Är lite sugen på en malm byrå, djupa lådor och stilren design. Dock får den inte vara för hög, eftersom jag har en tv som används dagligen (kvällsligen)

Nu, en rök och sen vette tusan...

LÖV!


Lördag.

Om ett par timmar ska jag klättra in i bilen och bege mig till Norrtälje, byta bil och sen gasa iväg till Kapellskär för att hämta upp familjen Karin Åhman. De har varit på sin årliga Påsk-dags-kryssning och lär väl vara lagom runda under fötterna kan jag tänka. ;)

Har haft en awesome dag, hängt i skateboard parken och njutit av solen, druckit kaffe och kollat på när kidsen hoppat omkring på cyklar och skateboard. =) Najs! Nu håller vi på att baka syltkakor.

Trevlig Lördag!


Jag ÄLSKAR solen! <3

100media_imag024 (MMS)

Jag ÄLSKAR solen! <3


Vi hänger i skateboardparken denna soliga ...

100media_imag024 (MMS)

Vi hänger i skateboardparken denna soliga Påskafton.. =) sitter i bara linne och dricker kaffe! Love it!


Långledigt!

Gaaalet skönt! Passar kalas bra med lite långledigt just nu, hua vad jag är trött på det mesta om jag ska vara ärlig! Har haft en toppen eftermiddag, trillade raka vägen hem efter jobbet, trots att det är påsk helg så flöt trafiken på utan problem. Knallade hem till bästaste grannen och mös med henne och hennes kids VÄLBEHÖVT! ♥

Fick en försenad födelsedagspresent av B oxå, en ny eltandborste. En Oral-B från Braun =) Ajm in löv! Min gröna fina uv-aktiva tandborste fick ju för sig att sluta fungera här för en bra tag sedan vilket resulterade i att jag borstade tänderna med en ofungerande eltandborste. Dvs en helt vanlig tandborste egentligen, meen, nu ska det bli ordning på det igen. Är det knäppt att säga att jag längtar tills ikväll och efter att få "inviga" min nya borste? Well, go ahead, kalla mig knäpp!

Annars är det lugnt och stabilt, imorgon vankas det påskbord/familjemiddag/träff hemma hos Mamma och Pappa på Sveagatan. Det ska bli trevligt, lite "mamma mat" och allmänt mys. Det händer inte allt för ofta..

Plan för kvällen, film och chill. Har plockat hem lite film och håller på att trycka in det på USB minnet, in med minnet i sovrums datorn och tack och godnatt. Känner på mig att jag kommer somna relativt ovaggad ikväll! ;)

LÖV!


Ceasar är hemma!

Och nu jävlar har han husarrest för resten av kvällen/natten. Och får inte gå ut förren tidigast imorgon kväll... Jag orkar inte med att oroa mig för honom. Jag vet jag vet, han har det bra, han klarar sig, han kommer hem när han är hungrig. Meeen, min kissebebis jue!!! Mitt hjärtesnutt, mitt lilla gryn... Min Karl! :D Craaaazy catlady! I know!

Hur som haver, tog ett hett bad nyss, kunde inte ligga i så länge dock eftersom tatueringen inte får bada ordentligt än och den flagnade som faaan under vattenytan... Inte okej! Har du varit lite dålig på att smörja in den på dagarna, men det är ju för att det blir så kladdigt och äckligt under arbetsbyxorna...! Problem gigantus I know! Men här hemma får den lufta fritt och ordentligt... =D

Nu, cigg och te? Eller Juice! :D


Tisdag.

Tiden går fort när man har roligt. Sist jag bloggade var i söndags och nu är det redan tisdag. Galet! Nja, iofs så kanske jag inte har så där supermycket att berätta om, lallar mest omkring på jobbet i vanlig ordning och sen så kommer jag hem och lallar runt här hemma. Ingenting mer med det lixom...

Har egentligen inte så mycket att komma med nu heller, funderar på om jag ska äta snart, hungrig som fan, väntar på B. Vet inte alls vart han har tagit vägen men han trillar nog in genom dörren när som, lika så Ceasar... =)

PT har förresten fått en helt ny innebörd, bye bye Personal Trainer and hello Påtår! :D Awesome! :D



En redig Söndag!

Söndag i all ära. Solen strålar och jag drog på stereon på högsta volym, slängde runt med snabeldraken och våttorkade alla golv. Skulle behöva ge mig på fönstrena oxå, men va fan, det är ju söndag igen om en vecka..! ;) Efter det så drog jag in till Norrtälje och handlade, det märks att det är påsk på gång, för billigt var det. Köpte jordgubbar, jätte röda men säkert smaklösa, bara för att. =) Mys!

Helgen har annars varit relativt lugn, igår åkte jag in till Norrtälje (Vart annars känns det som) och joinade upp Karin och gänget som satt hemma hos henne och förade lite, svängde ner på stan, in på PåG´s och kikade på när Tomas spelade med sitt band. Alex And The Death Snakes. Det var grymt, härligt för dem att det äntligen släppt lite och att dem får spelningar, de ska spela på en annan lokal krog nästa helg tror jag det var, så man kanske ska pallra sig dit oxå? Supporta lixom! :D

Just nu vet jag inte vad jag ska göra, går på tomvarv och sippar kaffe. Funderar på om jag ska kasta mig i säng och spana in söndagsrepriser. Dvs Desperate, Grays och Of The Map. Why not lixom. =)

På Återseende! :D


...

DAGENS HUMÖR: Just nu är jag less. Riktigt less. =/
DAGENS KLÄDSEL: Sitter i mina pyjamasbyxor och ett halterneck linne från hm. Läcker som få!
DAGENS MUSIK: Ingen musik förutom det som spelas på P3 har jag lyssnat på idag. Trist!
DAGENS SAKNAD: B. Saknar ordentligt mycket. Inte bara idag...
DAGENS LÄNGTAN: Även här svarar jag B. För vi har inte hunnit ses mycket alls idag. =/
DAGENS HAT: Haha! Det kan jag inte skriva här, men de som vet, de vet!
DAGENS VILL: Att saker och ting ordnar sig, pallar knappt längre. Why oh why!?!
DAGENS VILLE INTE: Vara ensam!
DAGENS MYS: Det måste vara imorse i så fall! =)
DAGENS GÅ UPP: Klockan ringde, jag znoosa och blev väckt av finaste! Tack! =*
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Vara solo hemma!!!
DAGENS JAG ÄR: Lagom men endå ganska värdelös om man tänker efter!



2011-04-15

Tystnad råder här på Landstormsvägen. Inte ens katten är hemma, det är bara jag. Hela lägeheten är nedsläckt, visst, datorn och tv står på men utöver det, så har jag ett par värmeljus tända. Ingenting annat. Jag lallar omkring i min mörka lägenhet, myser för mig själv framför tv:n. Ceasar har stuckit ut på äventyr och så har även B. Jag tänkte för en stund rulla in till Norrtälje, men lugnet hemma och mitt varma täcke fick mig att stanna kvar i soffan.

Har för länge sedan klättrat i min pyjamas och sippar på en kall öl.

Har haft en toppen mysig eftermiddag. Kom hem och gick över till bästa grannen. Kramades med dem och hängde i Håsta parken en sväng. Soligt men liite kyligt, jag borde ha haft en tjocktröja på mig nu när jag tänker efter, men lite förkylning har ingen dött av!

Funderar helt ärligt på att avsluta fredagen snart, men känner jag mig själv rätt så kommer jag fastna framför en film. Vilket inte är helt fel det heller. =P

Men hoppas att alla har en toppen fredag!

LÖV!


2011-04-11

Idag fick jag köra Jonnas bil hem. Det var en upplevelse, 0-100 på 20 minuter! Det tog en stund att gasa upp till 110 på motorvägen...! =P Men skoj var det, dock är jag van vid B´s bil som det är liite mer drag i, men vafan en bil är en bil och eftersom jag inte har någon egen så borde jag inte vara sån, jag är avundsjuk!!


2011-04-09

Lördag.

Tillbaka efter ett antal svängar till/från Norrtälje. Började kvällen med att skjutsa några vänner till B från Rimbo och tillbaka, hem, pinka och så tillbaka in till Norrtälje för lite bowling. Det var skoj! Det var ett tag sen sist och det var tur att "spärrarna" eller vad det heter, de där grejorna på sidorna var uppe, för annars hade det inte blivit några käglor som föll för min del. =P Hur som haver, gasade tillbaka hem igen och funderar nu på om jag ska ta mig en liten drink. Alternativt en öl.

Hoppas alla mina läsare har haft en toppen Lördag precis som jag! :D


Thuns.

Drog på en halv impulsiv trip till Thuns kl 13 i dag. Dem stängde kl 14, vi var framme 13.30 typ. Så det blev ju ingen direkt rundtur iallafall för min del Dock vägrade mitt visa fungera. Fast, det kanske var lika bra eftersom jag skulle ruinerat mig om jag hade gått min rundtur. =P På hemvägen valde jag helt fel och åkte mot Edsbro. Ja men visst tänkte jag, Edsbro, ligger väl rätt nära Rimbo och fuck A duck vad fel jag hade! Mitt jävla jon! Det slutade iallafall med en halvpissig skogsväg och kom ut mitt i Rånäs, inte långt ifrån affären, men what the heck, Roslagens Natur som är så vacker.

Har iallafall intagit middagen nu och kaffebryggaren står och puttrar i köket.


Pic.


Samma kväll som jag tog mitt körkort åkte jag och tog en cigg med Jonna.

På Fredag nästa vecka har jag haft körkort i en månad. Tiden går fort när man har roligt har jag hört...! :D

 


Häng med på party, slit dig och kom loss...

... ta din gitarr min vän och kom hem till oss...

Oh well, Fredagskvällen här, sitter och suger på en 3.5a och begrundar livets betänkligheter... Funderar på om det är någonting bra på tv eller om jag ska somna med en bok över trynet ikväll... Kanske lägga över en film på usb-minnet?


Fredag!

Har haft en rätt lugn dag idag tror jag minsann. Om jag får säga det själv. Alldeles lagom så där. Åkte hem till Rimbo efter jobbet och hängde med bästaste grannen och hennes kids, Vilda Bus och nya stjärnskottet Jack. MYS!

Jag har världens bästa vän!

Vilda åkte rutchkana ned för mina ben (har arbetsbyxor i ett rätt glansigt material som tillsammans med Vildas tights utgjorde ett kalasbra glid, det gäller ju att vara lättroad *Fliin*) Rådde om Jack lite granna oxå, lill-tossen. ^^




En jävligt dum idé...!

Jag lyckades med konststycket att somna på soffan efter middagen. Helt ensam i lägenheten, ja förutom katten då som nu gett sig ut i stormen, så fick jag för mig att jag skulle kolla på The Grit jag minns inte så där hejdundrans mycket av filmen, eftersom jag somnade. Jag blir så irriterad på mig själv. Jag menar, hur ska jag nu kunna somna om typ två timmar? Hade gjort kaffe oxå men var tvungen att micra det då jag vaknade och insåg att det var kallt. Totalbommade tvätttiden med 40 min oxå, fast, det gör ju inte så vidare mycket...

Annars är läget oförändrat, det blåser fortfarande åt helvete för mycket i sidled. Ceasar har ju som sagt vågat sig ut frågan är hur länge han vågar vara ute eller om han sitter och trycker här uppe vid ytterdörren och jamar.. Inte för att jag hör någonting, men han kan gott vara ute...!


Storm i ankdammen?

Huua så det blåser ute, det viner utanför fönstren, nyss lät det som om någonting föll omkull. Hoppas det inte var grannen. =/ Lamporna blinkar och här sitter jag och funderar på vad jag ska styra till middag. Tips någon? Det lutar åt pannkakor... Dock tar det ju så in i helvete lång tid att steka skiten. Men ugnspannkaka brukar det "alltid" bli annars så det kan ju vara kul med lite variation... =)

Jag känner mig inte så där super pratig inte. Så jag focuserar väl på mina pankisar då helt enkelt...

Peace!


2011-04-04

I dont really know what to doooo! Frustration 1000000!!

Det märks att det är Måndag .. Taskigt väder, taskig dag allmänt... Åkte buss till jobbet imorse, kanske var det det som sabbade min dag. =P B har ju skämt bort mig genom att låta mig ha först Mazdan och sedan Volvon när han car-poolat med sin kollega. De kör varannan vecka... Sååå, varenda dag sen jag tog mitt körkort (tre veckor imorgon!!!) Så har jag haft bil... Och nu, nada. Meen, om jag har tur så får jag låna den igen nästa vecka då det är B´s kollega som kör... Me hoppas! =)

Annars då, har spenderat halva morgonen med att sanera och sprita en hel gympasal. Nått puckat jon lyckades skada sig på någon vänster så det var blod över hela golvet. Inga direkta stora fläckar så, ingen mordplats lixom, men endå lagom mycket, lagom stora droppfläckar för att jag skulle få kväljningar och illamående... =/ Inte kul överhuvudtaget. Så nu måste jag plocka med mig mer ytdecinfektion dit ut och se över läget igen imorgon. För jag blev nog lite blind efter en stund... =/ Jobbigt för ögonen, den tidiga timmen, de "små" blodfläckarna och så det allmänt irriterande idrottsgolvet... USCH!

Glömde för ett ögonblick bort att jag kokar potatis, det låter som om det är någonting som försigår utanför lägenheten och jag störde mig som faaen, men så kom jag på att jag kokade just potatis, ni som läst min blogg ett tag vet hur det brukar gå för mig med potatiskokning... Fastbränning i botten osv... Men icke denna gång, jag tror iallafall att jag har koll, och för säkerhets skull ska jag nog ta och spana läget där ute i köket.. Better safe than sorry fan...


Oerhört intressant och givande inlägg jag vet. Meeen, jag kan inte riktigt focusera just nu och få ned mina tankar i ord, även om det vore väldigt jävla bra om jag lyckades med det. Egentligen... Meen ja...


2011-04-03

Jaha. Inte känner jag mig så där fruktansvärt gammal som jag kanske borde. Var ute på krogen i fredags efter mitt kalas, Nenne övertalade mig och ja, efter en stunds övervägning så gick jag med på att åka in och gå ut. =P Och det var faktiskt rätt skoj, det var bra länge sen jag var ute på krogen, dock var det inte så där super mycket folk ute tyvärr men jag träffade några vänner endå. =) Så jag är nöjd! Fick en hink och skjuts hem. Undrar om det betydde att de tyckte att jag var så pass packad? Nä, det tror jag endå inte, för inte hade jag en krona att göra av med på krogen, men endå lyckades jag hålla strupen fuktad...! :D Sov bort typ heeela lördagen, gick upp i omgångar och drack vatten och liknande, men sen så var det rätt trist att vara vaken själv, så jag kröp ner igen och vi gick inte upp förren efter klockan 15...! Sovmorgon delux! Så länge har jag inte sovit på år och dar känns det som! Huuua! Hade en väldigt lugn lördag i min ensamhet, invigde ett av vinglasen jag fick i födelsedagspresent, kikade på en chick flick och knallade runt i morgonrock heeela eftermiddagen/kvällen. Somnade som en klubbad säl strax efter 00. Är man gammal då? Om man verkligen inte orkar hålla igång två dagar på rad... Undrar jag hur det ska gå på kommande kryss som jag ska iväg på, får göra som Milla och styra koffeintabletter, sist jag åkte så tryckte hon i mig sånna i tid och otid vilket resulterade i att jag sov väl totalt 2 eller 3 timmar på hela kryssningen... It was naaajs!


På återseende!

LÖV!


Tar mig ett glas rött så här på lördagskvä...

100media_imag021 (MMS)

Tar mig ett glas rött så här på lördagskvällen och passar på att inviga ett av mina xxl vinglas som jag fick av Bästa grannen med familj i födelsedags present..! Love it!


God Morgon..!

Likt Lily i How I Met Your Mother så fick även jag en prinsesskrona så fort min väckarklocka ringde! =) Hihi! Dock har jag liite problem med att få den att sitta fast på huvudet mitt, får ordna med det när jag kommer hem igen sen, lite hårnålar och pill pill så ska det nog bli bra! =)

Hörs!