Måndag.

Igår spenderade vi en supermysig dag inne i huvudstaden. Åkte in efter lunch och bokade biobiljetter och strosade sedan omkring en sväng. Jag fick för mig att Harry B James hade uteservering men de hade "bara" öppnat upp sitt rökrum men där satte vi oss iallafall och drog en bira innan filmen. Pratade massa och bara trivdes. Mys! ♥

Sen såg vi filmen, satt typ uppe på en balkong. Man satt lixom två och två. Det var inga höjdarplatser direkt men endå helt okej enligt mig. =) Själva filmen var helt okej. Inte så där super rolig som resten av salongen verkade tro som om vart annat tokskrattade och applåderade. Why?

Det som var roligast var ju när Hulken greppade den "onda killen" runt vristerna och slängde honom i golvet ett par gånger. Det var skoj. ^^ Sen förstår jag inte heller varför folket i biosalongen applåderade när filmen var slut. Vem applåderade dem åt där? Killen som tryckte på "play" eller?

Och han som satt bakom mig och typ snorade i sig hela hjärnan under filmen, usch, blev alldeles illamående av hans "snortande" blä! (Synd att jag inte hade nå servettermed mig, hade lugnt vänt mig om och gett honom en näve om det hade varit så..)

Hur som haver, ska snart trava iväg till bussen och åka till Edsbro. Sista dagen på April Månad. Imorgon börjar jag introduktion hos kunden i Vallby Hage. Spännande!


Ha en awesome dag alla! ♥

Vi pyser iväg på ett halvspontant biobesök...

220px-theavenger (MMS)

Vi pyser iväg på ett halvspontant biobesök inne i huvudstaden denna söndagseftermiddag. B fick två gratis biljetter när han köpte nya däck och fäljar till bilen. =D planen är att se The Avengers var inne på SF's hemsida tidigare och då gick det inte att reservera biljetter, men det fanns drygt 200 platser kvar så håll tummarna för oss! Det är 20+ i solen enligt någon termometer vi nyss åkte förbi. Planen är att promenera från tekniska och inåt city. Hoppas alla mina läsare har en awesome söndag precis som jag..! <3


Wonderwall.



Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you
By now you shoulda, somehow, realized what you gotta do
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

Back beat, the word is on the street that the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before but you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

Today was gonna be the day but they'll never throw it back to you
By now you shoulda somehow realized what you're not to do
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

And all the roads that lead you there were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I would like to say to you
But I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me




Ett äpple från Italien. För jävla smarrig ...

photowonder_shar (MMS)

Ett äpple från Italien. För jävla smarrig alltså.. =D Annars är allt lugnt, små seg efter gårdagens arbete + introduktion på Tranvik. Men va fan, på det igen idag lixom..!


Fniss..!

dsc_0051-1 (MMS)

Fniss..!


Spenderar morgonen med Hasse och Nicklas W...

screenshot_2012- (MMS)

Spenderar morgonen med Hasse och Nicklas Wahlgren.. Helt okej faktiskt..!


Måndag. Igen.

Jaha, då var det dags att sparka igång vardagen igen efter en lugn och skön helg, får se när det blir nästa gång, har väldigt mycket tider inplanerade i min kalender nu! Känns både awesome och lite små kämpigt, men det är bara att bita tag och hålla fast eller vad säger ni? ;)

Har nu på morgonen laddat tvättmaskinen till bristningsgräns känns det som, och ställt den på timer så när jag kommer hem från jobbet i eftermiddag så borde den vara någolunda klar. Fint. Planering är halva jobbet, det har jag alltid sagt!

Sitter och drar i mig sista skvätten kaffe. Bråkar med Ceasar som varit ute heela helgen. (Kalla mig elak om ni så vill) men jag lämnade honom inte helt vind för våg, ställde ut en låda torrfoder och en låda vatten. Samt en mysig liten kartong (ganska stor) med en filt i som han kunde kura in sig i om det blev tufft att vara ute. Men lets face it, han är en katt och han klarar sig ;) Han är ju endå ute hela dagarna och nätterna när vi är hemma, kommer hem för att äta och sen vill han ut igen. Så är det alltid så här efter vintern, han är som en tonåring, aldrig hemma ;)

Jaha, nehe, styra det sista innan det är dags att promenera till bussen. Borsta gaddarna, släcka ned alla lampor, checka så att kaffebryggaren är avstängd och annat små plock.

Ha en underbar dag allesammans. ♥


Lördag

danbo_night_42 (MMS)

Lugnet sänker sig även här.. Har precis klättrat ned i sängen, kommer nog somna snart. Alla andra sover typ oxå. Har varit en galet mysig dag idag. Fika hemma hos B's pappa tillsammans med B's äldsta bror med kids, timmarna sprang förbi, det var riktigt trevligt! Efter det en sväng till Marieberg för lite shopping, dock inte för min del. Tyvärr ;-) sen tillbaka 'hem' till sjön och en lugn kväll med folköl och korsord. Smutt! Är så där lagom trött. Fick dock avsluta kvällen med att torka utspilld O'boy, Kid2 var lite yvig i rörelserna om man säger så och fick varm O'boy nästan överallt. Lillemannen.. =) tänkte snart sluta mina blåa, ska kika in lite bloggar och checka kobladet först ja'h ;-) natti!


Textogram ..

textgram (MMS)

Textogram ..


Fix och don.. Idag kör jag på utsläppt, de...

photowonder_shar (MMS)

Fix och don.. Idag kör jag på utsläppt, det var ett tag sen sist, dessvärre 'glömde' jag både plattång och div produkter hemma, hittade två hårnålar i väskan och gjorde det bästa av situationen ;-) oh well, det duger.. Vet inte riktigt vad planen för dagen är, men jag är iallafall redo!


God Morgon! Detta är vad man möts av denna...

mms_img210934511 (MMS)

God Morgon! Detta är vad man möts av denna lördagsmorgon... =P åh hurra! Har sovit halvtaskigt inatt, men känner mig endå pigg och redo för denna lördag! Bring it on säger jag bara! =D


Åh jag älskar den här bilden på mig och bä...

dsc_0021-1 (MMS)

Åh jag älskar den här bilden på mig och bästis! <3 vi är så snygga ;-) är nu framme i Ölsjön, vilket jävla väder det var att köra i då! Fy faen..! Usch! Men framme är vi iallafall =) nu, kaffe tror jag ^^


Hemma Fix.

Fixar och donar här hemma. Myser runt för mig själv lixom, katten har däckat inne i badrummet, jag har druckit alldeles för många koppar kaffe och lyssnar på musik. Mysigt! Tände en rökelse och tyckte att det var lite gosigt när aromen spred sig i lägenheten. Dock blev det efter en stund väldigt intensivt och det började sticka i ögonen vilket resulterade i att jag var tvungen att ordna korsdrag. KALLT! Men det börjar lägga sig nu så snart kan jag nog stänga ytterdörren iallafall.. Epic fail eller vadå?

Har lite små trist nu men tänkte styra iordning en sjysst fredagsmakeup och sen packa iordning mig.

Någon som kan tipsa om sjysst musik? =)


Lyx!

Imorse ringde klockan 05.00 och det var bara att stiga upp. Trodde jag. Men när jag kommer upp möts jag av B som ska åka och jobba varpå han säger att jag kan gå och lägga mig igen och sova för jag kan få ta hans bil till jobbet idag. Sweet! Så istället för att behöva kliva upp och gå till bussen kl 06 så kryper jag ned i den ännu varma, gosiga sängen och slumrar om en stund till. Behöver inte åka förren kl 07 nu ju. Värsta nice med sovmorgon ^^ ♥

Fick igår mail från LaVita om schema och luckor och ett par datum som hon ville boka in mig på redan nu, så jag knåpade ihop ett svar och tackade ja till de tider hon vill boka in mig på samt skrev upp en hel näve andra tider som jag kan tänka mig arbeta på under Maj månad. Blir det som jag vill, FULLSPÄCKAT SCHEMA! =) Och då alltså både här hemma i Rimbo "hos grannen" och så i Norrtälje på Solbacka Gård. Me like alot!

Det ser ut som om det kommer bli ett strålande väder idag. Galet skönt! Läste på aftonbladet igår om en flicka som led av
Crigler-Najjars syndrom, en leversjukdom, hon behöver en daglig dos av solljus för att överleva. 

Skickar med länken, läskigt egentligen, vad det finns för "knasiga" sjukdomar.. =/

Crigler-Najjars Syndrom

Hej!

Jag kan jobba tisdag 1 maj,lördag 5 maj
och söndag 6 maj.
Skriver in det i min kalender på en gång. =)

Kan även ta dubbelpasset kanske
Onsdag den 2 maj och torsdag
3 maj för introduktion med Gerda?
Du kan väl bekräfta dessa med mig?

Sen jobbar jag gärna;

9-10 Maj 19.00 - 00.00

15-16 maj 07.00 - 12.00

18 Maj 07.00 - 12.00

19-20 Maj 18.00 - 00.00

21-24 Maj 18.00 - 00.00

28 Maj 18.00 - 00.00

30-31 Maj 08.00 - 12.00

Fick även jag pussla lite men tror att jag
förstått "upplägget" på schemat =)

Ha det toppen så hörs vi!

vänliga hälsningar från Anna

Har man tråkigt i väntan på att tvättmaski...

screenshot_2012- (MMS)

Har man tråkigt i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar så kan man ju spela yatzy med sig själv.. :-P


SMS-inlägg

textgram (MMS)


SMS-inlägg

textgram (MMS)


2012-04-16

Just nu känner jag verkligen att jag inte alls, överhuvudtaget vill någonting. Samtidigt som jag känner att jag vill allting! Jag vill komma igång ordentligt att jobba, jag vill ha semester för att hitta på någonting riktigt roligt. Jag vill åka utomlands och känna sanden mellan mina tår och varma vindar. Solens gass och lukten av saltvatten. Jag vill vara rolig, jag vill vara kreaktiv, jag vill vara i mitt esse. Men känner samtidigt att min motivation, mitt engagemang, min glädje och min energi inte existerar. Alls. Och jag vet inte varför.

Känner mig jätte tung i kropp och huvud, vet inte hur jag ska förklara, får känslan av att svullna upp, det bultar och pulserar i hela kroppen. Kittlas längs ryggraden, ger mig gåshud och obehag på samma gång.

Mina tankar bara snurrar och jag får ingen som helst kontroll över dem. Frågor som vad, varför, när, hur, vem, vad blinkar överallt och jag blir så trött.

...


I see you..! Är sugen på att göra en frans...

photowonder_shar (MMS)

I see you..! Är sugen på att göra en fransförlängning.. ^^ bara för att lixom.. What you think? Sminkat öga nu btw.. =P


Det är konstigt ibland hur hjärnan fungera...

mms_img-79501656 (MMS)

Det är konstigt ibland hur hjärnan fungerar. Hur man kan komma på sig själv med att tänka rätt korkade saker. Tidigare idag, innan jag gick in på affären så slängde jag min fimp i en gallerbrunn och tänkte, tänk om det skulle smälla nu? Att brunnen var fylld med vätska som reagerade på glöd och booooom lixom.. Jag är bra puckad ibland.. =P


Filmer.

Kopplade in min externa hårddisk i sovrums tv.n tidigare under kvällen. Och Jisses vad med filmer jag har. Allt ifrån När Keisha var liten, Vilda var mini mini och letade efter näsan. Travis sprang runt runt på golvet och lekte racerbil till att jag filmar Keisha när hon åker karusell, Patrik och grabbarna när de sjunger, Benny och Peter fyllebadar i dammen i parken vid kyrkan i Norrtälje. Från ett par av mina piercing filmer till pappas och Morbror Stefans tal Mormors begravning. Galet mycket filmklipp..! Kul att ha iofs. En hel del rave/trance/kryssnings filmer oxå. Memories. ♥


God Morgon! Pigg som faen, nu kör vi! Två ...

photowonder_shar (MMS)

God Morgon! Pigg som faen, nu kör vi! Två kokta ägg med majonnäs och en kanna kaffe till frukost. Kojvarning utfärdas! Ur vägen och håll undan till dimman lättar..! =D nä, skämt å sido, sitter på bussen till jobbet nu ska strax kliva av. Trodde för ett ögonblick att jag glömt mina lurar hemma men hittade dem i en av fickorna tillslut! Tur! Orkade inte höra de andra i kuren gaffla, högst ointressant! Får se vad dagen har att erbjuda, tror inte att det blir någon Skebo tur för mig. Men än är ingenting säkert, är inte framme än.. Ha en tipptopp dag! <3


Borsta tänderna och gå till sängs.

Har haft en så awesome dag! Började redan klockan åtta med att jag fick besök av Jacken för frukost dejt och lek. Mys! Jacken blev stört förtjust i kokos&ananas youghurt och åt nästan så det stod honom ur öronen. ♥ Efter någon timme trillade mamman a.k.a Världens bästa vän in genom ytterdörren och kaffe stod på planeringen. Häng i vardagsrummet och bara vara. Några timmar efter det trillar både Mia och Malin in genom dörren, tjejhäng på högsta nivå, Jacken toksomnade i mitt sovrum så då passade vi på att leka frisörsalong här på Landstormsvägen. Malin klippte bort nästan 10 cm på mig! Galet, men det syntes knappt, istället så är nu mitt barr jämt och fint, och förhoppningsvis lätthanterligt. Hon styrde en fläta på mig, och jag som är så kass kan ju inte fläta på mig själv. Eller ja, kan och kan, jag har väl inte testat direkt, men kan göra flätor (en på varje sida) eller en tjock stor fläta på ena sidan, men att göra en helt "bakpå" tycker jag är svårt. Har fått hjälp av B någon gång och det blev faktiskt rätt bra. Han kan om han vill =) Styrde kosan hem till Pinglan eftersom Mia skulle styra naglar, ännu mera skitsnack och kaffe. Fick möjligheten att åka och hämta Vildabus från dagis vilket jag inte tackade nej till och gissa om hon blev superglad att se mig! Hjärtegrynet! ♥

Ska nu strax nanna kudde, först borsta tanden och innan det ta en rök tänkte jag. Imorgon kör jag igång med både det ena och det andra. Spännande va. Förhoppningvis får jag möjlighet att besöka en viss person för att uträtta en viss grej, på en viss sak som personen i fråga har i sitt badrum eftersom vi inte har någon här hemma. Måste styra!


På planeringen står Edsbro. Jobb där Torsdag, Fredag. Sen jobbar jag i Norrtälje, Solbacka Gård lördag. Vi ska åka till Väddö Missions Hus med ett gäng och det ska tydligen vara någon som ska spela musik där i missionshuset. Spännande! :D

Önskar alla en god kväll och sov sött!




<3 !!

photowonder_shar (MMS)

Memories <3 snart två år sedan.. Tiden går fort.. !!


Helvete.



Colbie Caillat



Måndag.

Här sitter jag, nyduschad och len som en babyrumpa. =P Och detta tack vare den babyolja som jag köpte igår, har på äldre dagar (??!) blivit väldigt torr i huden, och är dålig på att regelbundet smörja in mig med bodylotion och liknande, jag får ett ryck ibland och gör en helkropps smörjning med betoning på ibland. Så igår när jag strövade på ica så gick jag förbi barnhyllorna och kom att tänka på att babyolja nog är bra. har jag hört. Så sagt och gjort, införskaffae en med aloevera i, luktar mums. Och efter min dusch så smörjde jag in hela mig. Slurp sa det! Typ. Ordentligt blev det iallafall och jag känner redan att jag är mjukare och lenare. Sweet! Tror det kommer bli lättare att göra detta för då står ju oljan redan i badrummet plus att jag kan hälla i lite i badet om man så vill. Och då "slippa" smörja in sig efter. Lätt värt det!

Ska snart röra mig mot bussen. Eller ja, den går 12,08 så det är ju ingen stress.

Kaffe å cigg först kanske.

Ha en bra dag alla! ♥


Söndag.

Nu har Katrin och Tyra för en dryg timme sedan trillat hem till Norrtälje igen. Söndagen bestod av skitsnack, kaffe, film och middag. En toppen söndag enligt min åsikt. Funderar nu på att bädda ned mig framför någon söndagsfilm, det går lite allt möjligt på tv ikväll, men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog somna relativt fort om jag så vill. Därför är planen att se på film inne i sovrummet. Mycket mer bekvämt.

Imorgon är det dags för jobb. Edsbro Hemtjänst står på planeringen och jag längtar. Det ska bli mysigt att träffa alla igen. Var ju bra länge sedan sist lixom.

Utöver det får vi se vad veckan har att bjuda på. =)

Natti ♥


Mums!

mms_img166115238 (MMS)

Mums!


Uppföljning.

Jag somnade som en klubbad säl inatt. Och så gjorde även kidsen. Den enda som vaknade av deras väckarklocka var jag. Som låg och sov i ett helt annat rum. Men vaknade någon av dem? Näääää... Så det blev inga busigheter. Dock avslöjade dem vad det var de skulle göra. Bland annat tejpa vattenkranar så det sprutade vatten. Lägga mackaroner under bildäcken så det skulle knastra och greja när vi körde iväg. (Dock hade vi ju sett att det ligger mackaroner under däcken när vi skulle gå till bilen eftersom den är parkerad med rumpan mot oss på parkeringsplatsen..) Sen hade de även tänkt ställa muggar med vatten ovanför min dörr!!! Så när jag vaknade och gick upp på morgonen så skulle muggarna ramla ner och jag skulle bli blöt. Sjyssta klubben. Synd bara att jag inte vaknade till så pass mycket att jag kunde utföra busen på dem.. Haha! De skulle nog börja böla, tror ni inte? ;)

Nu är det iallafall morgon igen, klockan är inte ens tio och jag har redan hunnit spola av ute möblerna och funderar nu på att placera min rumpa ute i morgonsolen ^^ Sweet!




Återigen sänker sig lugnet över Landstorms...

photowonder_shar (MMS)

Återigen sänker sig lugnet över Landstormsvägen. Jag har spenderat större delen av kvällen i sovrummet framför filmen Posiedon, vet inte om jag kommer våga åka båt igen. =S vet att jag inte vill se Titanic i 3D iallafall. Förstår inte varför jag egentligen utsätter mig för sånt som jag tycker är obehagligt. Antar att det beror på familjen. Monday Bar familjen alltså. Man kan inte hjälpa det. Folket, musiken och stämningen ombord på båtarna är oslagbara! <3 dock så har jag en 'procedur' vid ombordstigning. Jag kollar alltid efter nödutgångar, flytvästar och närmaste vägen. Samma sak när jag entrar ett dansgolv eller annat ombord, nödutgång och smidigaste vägen dit.. Hur som haver, kidsen har tydligen planerat ett bus som de ska utföra inatt. Kom på dem med ritning och grejer men förstod inte så mycket, men jag vet att de har ett gäng plastglas inne på rummet och en flaska med två liter vatten i. Jag vet även att de har satt larm på Keishas mobil för att vakna.. I shit you not.. Får se om de lyckas jävlas med oss. =P är jag vaken om si så där en timme så kommer jag nog kliva in till dem och stänga av larmet =D bara för att jag kan..! =)


Här kommer en bättre bild på min vår-jacka...

mms_img165414303 (MMS)

Här kommer en bättre bild på min vår-jacka från NewYorker =) jag är galet nöjd..! Fick ju pengar av mina föräldrar i födelsedagspresent och dem spenderade jag inne i gallerian ^^ kul med lite nytt =D


Blivit med Keisha.

Åkte på kvällskvisten ut till Närtuna med B och hans killar för att de skulle få leka av sig lite med Pinglans barn och M ville träffa Keisha. Kaffe, smällare, studsmatta och kladdkaka. Riktigt trevligt! Sen kröp det fram att Keisha ville sova här så efter lite överläggning så tog vi med henne hem. Nu är det livat på Landstormsvägen. Jag har precis kläckt en öl och ska ta en cigg hade jag tänkt =) Är helt slut efter en dag i Kista Galleria. Mysigt!

Invigde även min vårjacka. BURR! Kallt! Än är det inte vår, iallafall inte efter kl 18.

Trevlig kväll alla!


Fanta!

mms_img-58653694 (MMS)

Fanta!


Kista Galleria.

Efter en lång stund i Kista Galleria, landar vi nu hemma på Landstormsvägen. Kaffebryggaren står och harklar sig i köket, jag är super nöjd med alla mina fynd. En ny vårjacka, ett par solglasögon och så några basplagg från Gina Tricot. ^^



Ser här att färgen inte stämmer överrens med hur det ser ut på riktigt. Men det gick inte heller att fota själv för att få fram färgen så jag plockade denna bild från Gina Tricots hemsida =)

Nu, kaffe och cigg! :D

Sneakpeak

mms_img702090058 (MMS)

Sneakpeak på min nya vårjacka från NewYorker ^^


Awesome!












Som den morgonpigga plutt jag är.

Så har jag ju redan hunnit kliva upp, bädda sängen, diskat undan och konstaterat att det är en strålande dag ute. Planen är att åka in till Norrtälje nu om en stund,möta upp Katrin och dra en promenad med hund och barn för att sedan strosa lite på stan. Tänker nog tvinga med mig Katrin till Karin oxå som en liten surprise, men shh, säg ingenting ;) Hur som haver. Jag har packat om till skinnjacka, tvättade mina vita tygskor igår i hopp om att de skulle bli någolunda rena, lyckades ju med konststycket att ha dem på mig när jag jobbade i Lördags, dock visste jag ju inte att jag skulle åka med en av våra grabbar till stallet för ridlektion. Det var skoj, det var det, men stallbacken var ju en enda stor lerpöl.. Lyckades nästan hålla pjucken rena, tills sista stund då någon, vet inte vem typ sprätter upp lera/hästskit/gegga på mig och skorna blir sabbade. Mitt på lixom... =/ Bummer. Tur att de "bara" kostade 100 spänn på hm.. =)

Nähä, lite mascara och ett par solglasögon på det här så är jag redo :D


Saker ni kanske redan visste om mig.

  • Började färga håret när jag var typ 13. Minns knappt min "riktiga" hårfärg längre.
  • Dricker alldeles för mycket kaffe om dagarna och får rätt lätt magkatarr pga av det.
  • Har en udda "förkärlek" till att läsa FUP:ar. Brukar rota runt och se vad jag hittar på nätet.
  • Har väldigt lång stubin, men kan bli ordentligt ledsen väldigt fort.
  • Brukar (brukade) ta det mesta med en klackspark.
  • Är en korsords nörd. Kan lätt skriva ur en tidning på bara några timmar om jag tillåter mig själv det.
Eh, det var inte så skoj som jag tänkte att det skulle vara.. Jag är rätt kass känner jag. =P


27 Barr.

Jaha, så var man tjugosju (27) barr nu då. Tervlans. =P

Hade ett par vänner över på förkrök/middag/spelkväll i lördags, väldigt trevligt faktiskt, det åts spaghetti och köttfärssås. Spelade dansspel både med Eye-toy på ps3 och dansmatta på ps2. sen styrde vi vår kosa in till Norrtälje för att dansa på riktigt, jag blev övertalad att ha mina neonklackar, och det gick ju bra en stund iallafall. Tillslut pallade jag inte ha dem längre och lagom tills det att vi skulle trava mot bussen böt jag till mina tygskor jag plockade med mig. Det gäller ju att tänka steget längre ;)

Var relativt mör igår, man är ju ingen ungdom längre, mamma, pappa och Nettan trillade förbi på fika och sen så styrde vi tacos till middag, kollade på nyaste Mission Impossible filmen (Ghost Protocol) och slöade i soffan.

Vet inte riktigt vad denna dag bjuder på, men just nu håller jag på att tvätta och sen så är det greys anatomy så klart. ^^