Intensiv fredag

Har haft en intensiv start på denna fredag. Började jobbet kl sju, styrde morgon rutinerna här, dem gick till gymmet, jag drog fram snabeldraken, dammsög, torkade golv, drog igång en maskin tvätt, promenerade till ICA och köpte lunch. Sitter nu här i korsdrag (igen) tänkte hänga tvätten, torka golven en repa till och sen så lär ju dem trilla in genom dörren vilken minut som helst.



idag slutar jag kl 15 och ska då in på marknaden i Norrtälje tillsammans med B och Kid2. Ska plocka upp Travis (min gudson) från studion och han ska hänga med oss till typ imorgon kväll ♥ Som jag har saknat min lille putt! Ska bli härligt att få rå om honom ett tag =)




orka?

imorse fick jag ett ryck och bäddade ur sängen och tryckte in det i tvättmaskinen, tanken var att jag skulle starta den efter jobbet men när jag kom hem så styrde jag lunch och placerade mig i soffan, somnade och vaknade igen klockan 16. Fail! Har varit mosig hela eftermiddagen, dricker första (!!!!!) koppen kaffe nu, har alltså varit ur fokus i princip hela dagen!


överväger nu att ta ett bad. Det betyder alltså att jag inte kan starta tvättmaskin. Eller jag kan men det är sjukt omysigt att ligga i badet och lyssna på den.. How to do?


Måste bädda iordning sängen oxå. Orka? Tänk om någon annan kunde göra det åt mig. Just this once.. Plz?



sjukt seg dag! Fy faen!






Norrtälje

Vi drog en repa till Norrtälje idag. En sväng upp till ÖB samt in på Nightmare outleten där. Jag fyndade tre par "harems byxor" två par svarta, ett par kornblåa. Samt ett fem pack neon färgade strumpor. Shopping behovet återigen tillfredsställt.. Är nu påväg hem, jobbar till 16 idag igen och jag vill grilla! Sånt awesome grill väder! Galet!








The strumps. Lättast att ta kort på dem. Braxerna kan jag ta kort på sen ifall det önskas ses =)




Rastlös

Är så otroligt rastlös! Jobbar till 16 idag men vill hitta på nå att göra efteråt. Är inte alls sugen på att gå hem och bara vara lixom. Solen skiner, himlen är blå. Men vad göra? Inte har jag heller en egen bil så vill jag åka någonstans måste jag antingen låna på en bil eller ta bussen.. Känns ju väldigt spontant. Not.

Måndag

Det gick inte så jätte bra inne på Gina, det enda som fanns av det jag ville ha var Clutchen och den köpte jag. Hittade lite Bas linnen oxå men det gör man ju alltid. ;-)







Var in i en annan butik, tänk lagerhouse eller liknande små krafs, hittade alldeles för mycket saker men begränsade mig och klev ut med en badrumsvåg/personvåg, små grejer till kiddon och ett mättat shopping behov. Dock vill jag tillbaka till den butiken igen så jag ska flirta med B nästa gång han ska Västeråsa, känns ovärt att åka dit bara för den butiken.. Eller? ;-)



Sitter nu på jobbet i korsdrag. Har passat på att städa, torka golvet och vädra ut medans resterande är på gymmet. Ska hitta motivationen till att slutföra det jag påbörjat men passade på att köra en uppdatering medans golvet torkar ^.^



Önskelista!

Jag har ju erbjudit mig att åka till Västerås och hämta kid2 imorgon eftermiddag. I Västerås finns Eriks Lund. Och det är alltså ett stort shopping centrum. Jag har alltså spenderat ett par timmar, minuter, stunder, till att sitta och kika på Gina Tricots hemsida och valt ut (i förväg) vad jag vill ha. Sen i butik kommer jag säkert hitta ett par saker till, men dessa saker jag visar här, är garanterade köp jag kommer göra. Iallafall kläderna, smyckena är jag lite mer "osäker på" beror på hur de ser ut IRL, samt den där BH´n, måste iallafall klämma och känna lite. Katt tröjan ska jag ha! Tänk så som jag "brukar ha" overzise med ena axeln bar typ, coolt! =)
 
Bilder;
 
       
 
Armbanden är ju coola. Dock är jag nytatuerad och vet inte om det är lämpligt, brukar alltid ha på höger arm, så ja.. Men köp nu, använd sen? ;)
 
Bh´n är ju cool, men är osäker på om jag kommer kunna använda storleken sen, senare.. =/
 
Väskan/clutch, funderar på att använda den som plånbok/mobilförvaring, huuur cool som helst, finns i vitt oxå
 
Katt-tröjan, love it! Crazy cat lady!
 
sen ett läckert örnhalsband. Me want it! Alot!
 
 

Lördag.

Här sitter jag och hänger på min uteplats. Det är visserligen skugga, det blåser visserligen, men ja, här sitter jag iallafall. Suger på en krokodil öl och funderar på vad jag ska hitta på. Har haft en super mysig fredags eftermiddag/kväll ute hos bästis i Almunge. Var lite seg efter spelningen som vi var på i Torsdags. Sabaton på Gröna Lund och efterfest tillsammans med bandet (och 800 andra) på ett hotell vid Humlegården/parken/gatan. Kom hem runt 03 på fredag morgon och så upp och jobba kl 08. Tur att man är ung! ;)
 
Dess värre har jag inte med min mobilsladd ut, hade jag haft den med mig, hade ni fått se bilder från spelningen tror jag lagt upp en bild på instagram, får la lägga upp den iallafall..
 
Bildlösa blogginlägg är lite tråkiga, eller?
 
 
Galet mycket folk!
 

Bra Onsdag.

Det gick förvånandsvärt bra på mötet/kursen. Det lär ju vara plättlätt att i fortsättningen klocka arbetstiden med den där paddan. Så atte ja.. 
 
Fick även svar på ett par andra frågor jag har haft, har ju friskvårsersättning, och den täcker det mesta, kanske inte riktigt det som jag hade hoppats på att den skulle täcka men efter att jag pratat med "ledningen" om det så fick jag veta att det täcker även det, alltså inte totalt, men typ 150:- i månaden "har jag rätt till" och det är ju alltid nått. Nöjd! 
 
Är nu borta i Hagen och hänger innan det är dags att pysa till jobbet, Kiddo ringde och var utlåst, jag har fått en nyckel av B förrut, så att jag (som han så fint uttryckte det) "kan komma och gå som jag önskar och vill" Så tur för Kiddo att jag var hemma i Rimbo och svarade när han ringde. Så nu väntar vi på att B ska komma hem och bjuda på kaffe ^^ 
 
Ska passa på att trycka över alla bilder från Gröna Lund besöket oxå. Eller ja, alla och alla, det är ju inte så jätte många men ett par fem stycken är det nog iallafall.. 
 
Slänger in en bild på min kollegas hund Bulten. Han var med på mötet tidigare idag och charmade alla. Av mig fick han lite kaka.. =P
 
 

Trött!

Idag är en sån där dag som man bara vill sova bort. Vädret är kasst, det är kallt ute, det är regnigt, det är grått.. Tjena hej våren lixom. Men jag ska väl inte klaga, det är ju inte snöstorm iallafall. 
 
Idag står det en Ipad kurs på schemat. Vi ska få en Ipad till jobbet att knappa in våra tider på istället för alla dessa papper som blir, så idag är det kurs angående det och från och med månadsskiftet så börjar vi med paddan. Båda bra och dåligt. 
 
Min tatuerings läkningsprocess är på sluttampen, nu kliar det utav bara helvete och den kräver ständig insmorning. Men snart så, typ imorgon eller på fredag så är det iallafall slut på ömsningen. Im a fast healer! 
 
 
 
Hon är ju så cool! Här på bilden alldeles nygjord, öm och svullen.. ^^ Aj lajk it alot!
 
 

Lugn måndag

Jag vaknade närmare 11 denna måndagsmorgon. Galet trött efter en lång men rolig helg! =) Det blev väldigt sent på fredagen med tatuering, bärs, snack och häng. Lördagen spenderades först på jobbet i ett par tre timmar och sen hem till brorsan för hockey och middag. Klämde en sushi till lunch men pucko personalen skickade inte med någon soja så det blev lixom inte lika gott. =/



efter ett par koppar kaffe så harvade jag ned till buss stationen i hopp om att min cykel stod kvar. Intakt. Lämnade den där efter jobbet i fredags åkte raka vägen till Norrtälje och ja visst stod den kvar. Orörd! =D




♥.

She doesn't love you like I do
She doesn't have my name
However she tries to act like it
She'll never be the same



Does she make you feel wanted like I did
Make you feel like you're the one thing that matters



You let her head rest on your chest
But when you close your eyes



You'll be seeing my face again
I'll be crossing your mind
You'll be dreaming on places we went
And then you'll wake up to find



That she's not me







Friday baby!

Änrligen! Som jag längtat efter denna kväll! Och nu är den äntligen hääär!!



Im getting a new gadd lixom..!




Fredag

Jag tycker att det kan bli fredag nu..!



punkt.




Inspirerad, motiverad, imponerad, irriterad.

Efter denna helg så är det många känslor som strömmar genom mig. Inspiration och motivation till att ringa ett samtal och nu ett ordnat möte. Sen får vi se hur vi tar det där ifrån. Imponerad över framgången av ditt agerande. Även imponerad över hur lyckad Defqon Drunk 1.0 blev. Riktigt bra grabbar, tåls att göras om igen! ^^ Irriterad över besvikelsen jag kände när jag i efterhand får veta att ett jävla skitrykte om mig cirkulerar kring folk som känner folk. Säger ingenting mer om det. Men jag är faktiskt jävligt besviken över att inte bli uppringd och utfrågad när situationen var aktuell.. 
 
Man kan kanske inte lita på människor till 100% helt enkelt. Eller jo, det kan man visst! Jag kan med en hand räkna upp exakt vilka jag litar på. Och Vem jag litar på mest av allt i hela världen. Vem som vet mest om mig, vem som får veta allt som händer mig, vem jag berättar allt för, in i minsta detalj. För henne har jag ingenting att dölja. ♥
 



Hemska regniga Tisdag förresten, jag harvade hem efter jobbet och såg ut som en dränkt katt. Kallt är det oxå men jag samlar energi för att klättra in i en dusch och gilla läget. Skönduscha ett par timmar eller två är ju aldrig fel..! 
 
Saknar "min" bebster! Gosigare vovve får man leta efter! 
 
 

Konstig känsla

Har återigen en konstig känsla i kroppen. Kan dock inte påverka det överhuvudtaget utan det är mest att gilla läget känner jag, kan inte alls styra över det.. Och det stör mig nått så otroligt!



Det är hur som haver tisdag idag, hela dagen, jag slutar 12 och planerar att hänga i soffan hemma typ resten av dagen. Det är mulet, kallt och grått. En perfekt dag för NCIS press! Ikväll är det även hockey så ja...



bit ihop. Ignorera.





ordentlig sovmorgon!

när jag kom hem från jobbet inatt så knölade jag en smörgås och såg slutet på ett avsnitt Sex and The City. Efter det packade jag in mig i sovrummet pxh somnade. . Så ja, säg att jag somnade typ halv ett då. . Vaknade imorse och kikade på klockan.. 12.00!!!! Snacka om att sova som en klubbad säl!



Funderar på att göra iordning min ute plata innan jag ska iväg och jobba igen. . Upp med taket, möblera iordning, kika efter en utomhus lampa..



☆★♡♥


Slemmigt .. =/






Fortfarande lika smaklöst och slemmigt .. Men ja, då vet man det lixom.. >.<



Alive and kicking..!

Ligger i B's soffa och mumsar på pockeys.. Fick ett ryck lagom till middagen och vi drog en takeaway thai till middag. (pizza till kiddo) jag köpte även lite thaigodis.. Spännande. Dessa pinnar var en ordentlig hit! Gelé (??!) godiset inte lika mycket hit, har lagt in dem i frysen eftersom det stod på förpackningen att de för smakens skull ska serveras kalla.. Så ja, vi får se då.. >.<