Ja hör och häpna.

Jag sitter just nu på bibloteket i Norrtälje, väntar på Katrin, vi ska lämna in våra tröjor på tryckning inför tyskland och hon har inte slutat jobba än, hon kommer in till norrtälje vid typ 15. Har varit i Norrtälje hela dagen tillsammans med Isabel och Casper. Satt och fikade med Jonna och Tiger, Jonas kom förbi en sväng på sin lunch han oxå. Sen gick vi en sväng på stan och jag köpte asfaltskritor till Keisha. Vi gick överallt verkligen. =P

Det snackas om stranden sen. Vet inte om jag pallar. Kommer med stor säkerhet ta 18,30 bussen hem till Rimbo sweet Rimbo. =P

Stockholm, Stockholm Staden är... =)

Hemma. Eller ja, i Norrtälje iallafall.
Efter en heldag inne i staden med stort S så känner man sig ganska fött i trötterna... (Trött i fötterna, ett gammalt Allsångs ordspråk) Hur som haver, började med en kaffe när vi kommit in, alla behövde fylla på förråden, och jag kände att en wrap på Robbans är ett säkert kort, alltid lika smaskigt, alltid en klassiker när man åker in, går till kassan för att beställa, men får svaret att wrapsen inte är gjorda än. Fick inget direkt besked om när de skulle vara klara heller, så jag tog lite scones istället och går ut och sätter mig med tjejerna. Ungefär tio minuter senare så kommer det ut en gubbe från fiket med en wraps. Exakt en sån som jag ville ha. Ja men ursäkta mig då, att dom inte kan säga att det skulle vara klart efter tio minuter, jag hade gärna väntat, för Casper skulle även käka han oxå, och det tar lite längre tid... Men jag är inte bitter. Jag överlever. =P

Knallade runt i massvis med affärer, men hitade inte riktigt någonting som föll mig i smaken. Hittade lite kakeldekor på Lagerhouse, och ville gärna ha det i färgen svart, men tydligen kommer det inte in förren i höst. Suck. Men jag köpte iallafall två stycken brottarlinnen på Gina Tricot, ett svart och ett vitt, jag vet, liite tråkiga färger, men kände att orange och rött inte var någonting för mig just nu.

Sen gick vi in i "gamla hederliga kyrkan" även kallad för Debenhams, (hette så förrut iallafall) där jag hittade mina coola silver skor. Slip in varianten, påminner om morgon tosslor men endå inte lixom. Svårt att förklara. Lägger upp en bild istället:
Skor

Hur söta och sköna som helst. Vi gick vidare till ett fik på samma våning, och kikade in deras lunchpriser, och ja, varför inte tänkte vi, en sjysst sallad med dryck och kaffe för typ 69 spänn eller någonting, luncherbjudande. Ställer oss och pratar med servitrisen och säger att det här vill vi ha, varpå vi får svaret:
S - Nej men vi säljer inte det här på helgerna...
Slutsats, i stora staden så käkar man inte lunch på helgerna. Utan det gör man bara på vardagar... Frågan är då varför skylten deras, stor som fan står precis vid kassan. Alltså en golv skylt. Med stor text. Man kan se den på flera meters håll... Bravo Stockholm, yttligare en anledning till att bo kvar på landet... =P haha...

Nej. Orkar inte skriva mer, får uppdatera mera senare. Hoppas på att Dennis ska vilja sticka mig idag, vill verkligen göra om min tunga, alternativt en ny i läppen? kanske en meduza?






Fredag.

En prima dag till att göra hemma sysslor... Stannade hemma i Rimbo eftersom jag fick tag på en tvätt tid lite hipp som happ. Älsklingen styrde käk medans jag plockade ihop tvätten. Lyckades även med konststycket att matcha tvätt tid med Isabel så vi hängde lite nere hos mig mellan maskinerna, Casper var på ett rätt strålande humör, lite kinkig bara precis innan käket men det gick snabbt över. Tvättade upp allt, underbart, vek ihop och stuvade in i skåp och lådor. Igår fick vi ett cp ryck och städade hela lägenheten, Älskling dammsög och jag dammade och diskade. Värsta teamworket. Snutten skulle åka hem idag och chilla, han är lite små sjuk, men ändrade sig för någon timme sen och frågade om han fick komma tillbaka, och inte kan man neka en så mysig karl som han. *Ler stort* Jag är nog bra kär endå.

Sitter just nu hemma hos Babydoll och Tomas, har tagit en road tripp in till Norrtälje, där jag vattnade morsans blommor och hämtade boxen, köpte käk på Donalds och tillbaka hit. Käkat och kollar på tv. En helt perfekt fredag. Imorgon är det Stockholm med tjejerna som gäller, hoppas på att alla joinar. (",)


Dagens sms.

Hej hjärtat.
VIlle bara säga att jag älskar dig.
Puss Puss.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Oj.

Är det redan Torsdag... hehe. Just nu sitter jag i Norrtälje, har fått min gudson att sova och så har vi ätit middag med de andra patrasken. =P Korvstroganoff med ris. Ska snart åka hem till Rimbo och lämna Ebba till Babydoll. Har varit hundvakt hela dagen eftersom hon har jobbat, och det har varit huur kul som helst. Ebba åkte buss med mig och Jonas in till Norrtälje, och var så duktig hela vägen in. sa inte ens halv sju till hunden som satt några säten framför, hon fullständigt sket i det. Just nu ligger hon här brevid och sover. Känns taskigt att väcka henne, men vad ska man göra?

Imorgon är det fredag, och jag måste försöka få tag på en tvätt tid omgående! Har snart inga kläder kvar att gå i...

Nej. Fortsätta kolla på filmen.

Underbara Måndag.

Idag vaknade jag av massivs med sms från alla världens hörn. Svarade på dom, sa hejdå till Jonas som skulle åka och jobba och somnade om. Runt ett ringer Trissan och frågar om jag ska följa med till Sandbanken med henne, Ingela och alla ungar, och eftersom jag endå har semester så blev jag super glad och gjorde mig iordning och vi drog iväg. Satt i gassande solsken och tittade på barnen, rökte lite och drack kaffe. Efter ett par timmar, tror att det var två, så åkte vi till RImbo centrum, fikade på Ciccis Smörgås cafe, där Isabel jobbar och hämtade mitt hm paket. Nu sitter vi här hemma hos Trissan och chillar framför tv:n. Jag en väska rikare och hon en tröja rikare. Eftersom jag lyckades med konst stycket att köpa en likadann tröja som jag redan har. Samma färg och allt, okej om det hade varit en annan färg, men icke. Sak samma, om hon kan ha den så är det bra.

Plan för veckan:

Imorgon måndag är det storhandling som gäller, efter det att Triss slutat jobba. Om det inte regnar, för då kommer Tomas att ha bilen. Vi hoppas på solsken.

Onsdag, eventuellt fika med Christine. Eller med LIsa. Kanske båda på samma gång, för dom verkade komma väldigt bra överrens i helgen. Vilket är kalas bra. =) Det gör mig glad, då mina vänner kommer överrens.

Torsdag, försöka klämma in quality time med Lynn och co, Kei börjar ju på sexårs verksamhet snart, typ i mitten av augusti, så ja, vill ju hinna hänga med henne innan hon börjar.

På fredag ska jag eventuellt göra Nadine sällskap ute i harka.

Nu en cigg... Hej på ett tag!

Fredag.

Jaha. Då var det slut. Dags för semester. Och jag är glad. Ledig i fyra veckor, och det enda jag har bokat in att göra är Lek Landet med Keisha, Tyskland med Benny, Nadine och co, Öl i solen, Stockholms tripp och shopping. Sen kommer jag nog bara chilla. Ta dagarna som dom kommer. Inreda min lägenhet! Köpa gardinstänger, och gardiner. Har inte haft någon gardin uppe över huvud taget på typ flera månader, dels för att det tog typ en vecka att måla om, och dels det att jag inte har haft någon gardin som matchat färgen. Silverpil. Så jag hade tänkt mig en svart panel gardin och typ silver draperi framför. Gardinstång som jag tycker om har jag hittat på både Mio (Överpris dock) och jysk. Får se vart jag går och köper den. =)

Ska även försöka mig på en tripp till Ikea.

Och förresten. Det är inte som om det kommer gå bra. Vänta och se. Ha Ha...!

Jaha.


"Här sitter jag i min gula regnrock och luktar kiss?"

Nej, riktigt så illa är det inte. Jag ligger här, i mina föräldrars källare, käkar dumle, surfar runt lite och väntar på att Jonas ska komma hem från krogen. Han skulle bara sjunga en låt till. Och ja, jag vet hur det brukar bli när jag säger så. Kände bara att jag inte orkade vara kvar, även fast AnnaKarin skulle sjunga "sånt i livet" på min önskan, så orkade inte min kropp och själ med. Så ja, nu hemma, och tar det lugnt som sagt. Hur nice som helst. Imorgon åker jag hem till Rimbo. Ska förbi Sveagatan först och hämta mina grejer. Jonas ska tydligen åka hem till folket i Bergshamra, (Tror jag att det var) Typ vid Penningby livs... Tror jag. Minns inte riktig. Så jag åker hem jag. Nadine kommer hem från utlandet imorgon oxå, antar att hon ska landa ordentligt, men tror endå att hon kommer ringa mig. Hoppas jag på.

Har egentligen ingenting viktigt att skriva om, men känner att om jag slutar surfa runt och bara kollar på tv, så kommer jag garanterat att somna inom tio minuter, vilket inte alls är bra, eftersom Jonas inte är tillbaka än. Borde hålla mig vaken, men vet att jag ska upp typ klockan sex imorgon, därför undviker jag att kolla på klockan... =P Slår vad om att han kommer komma knallandes och knacka på terass fönstret eller någonting och orsaka hjärt attack på mig... Han får tänka på att jag börjar bli lite till åren, lättskrämd som fan när jag är själv. När jag var yngre vågade jag inte ens gå ner hit när jag bodde hemma. Iaf inte när jag var själv hemma, och minsta lilla ljud trodde jag var ljudet från en mördare... hehe... Fegis eller vaddå?

Men jaha. Vad göra nu? Spela lite kanske. =)

Go´natt!







Glada nyheter.

Som det pucko jag är, så trodde då jag att jag skulle gå på semester om ca 14 dagar. Men så hittade jag min semesterlapp hemma i morse, där det står att jag går på semester vecka 29. Alltså på måndag. Det betyder att min sista arbetsdag innan semestern är på fredag. Gissa om jag är glad. Semester tidigare än vad jag trodde. Sweet. =)

Nej. Dags för en cigg.

Hurra hurra.

Jag har för tillfället internet på min dator. Som de flesta kanske vet, så bor ju både jag och Jonas nere i mamma och pappas källare pga denna jävla buss-strejk, dock får jag inside information från pappa, eftersom han är en glad busschaufför. Hur som haver, pappa kom på att  han hade en 10 meter lång nätverks-sladd, som vi kopplade in i hubben och drog ner till källaren. Så ja, resultatet är detta. =)

Har spenderat en stund denna kväll med att prata med Jonas syssling Beebee. En riktigt trevlig tjej om jag får säga det själv. Vi har ganska lika syn på lite grejer. Bland annat överfjolliga tjejer. =P Men ingen av mina grrls är vidare tjejiga av sig. Visst vi sminkar oss och så. Men vi är ju inga extremfall. (",)

Just nu är jag även sömnlös. Hade nått litet psykbryt efter jobbet, låg i soffan och kikade på tv, och så frågade mamms hur det var och jag började gråta. Dock gick det över rätt snabbt. Sen fick jag massa dunder kramar av Jonas oxå, så jag är glad. Ska åka hem till Rimbo en sväng imorgon efter jobbet, vet inte om jag sover kvar i Rimbo eller om jag åker "hem" till Norrtälje igen. Det visar sig imorgon.

Bjuder på två bilder från midsommar. =)

Jag



Måndag.

Idag tror jag bestämt att jag har lite ångest. Jag älskar min lägenhet, när jag väl är där, men när jag inte är där, så hatar jag den. Jag vill verkligen göra iordning den, med gardiner och andra inredningsgrejer. Köpa sjyssta gardinstänger till exempel... Men motivationen är verkligen inte på topp... Just nu...

Jag är trött...

En Månad.

Idag firar jag och Jonas en månad. Vilken bravad. Fanskapet har stått ut med mig i en hel månad. Kan ni förstå.. Vilket helvete han måste ha haft. =P Och kommer ha. =P Och han tjatar fortfarande om oralsex. Ha Ha!

Sitter just nu hemma hos goda vänner, har ätit god mat och druckit öl. Märkte nyss att människor har ringt, men har mobilen på ljudlöst för Travis skull. Så jag kommer ringa upp när vi går här ifrån, för jag är fortfarande party men min vän är trött. Men en månad mina vänner, det är endå bra jobbat för en skelögd häst.

Imorgon har jag lovat Keisha att vi ska bada, om det är fint väder, jag och Jonas kommer sova länge, för första gången på typ 10000000000000000000 år. Inte för att vi varit tillsammans så länge, men ibland känns det som om vi varit gifta i sju svåra år. =)

Nu ska min vän, pierca min andra väns frenulurum.=)

Länge sen sist.

Det var ett tag sen jag skrev här.har tappat glöden så att säga, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Hur som haver, det har varit ett helvete denna vecka, jobbat extra på Ankaret och gått vilse i alla de korridorer som dom har där. Och så har det varit buss strejk, så jag har varit inneboende hos morsan och farsan tillsammans med Jonas och morfar, det har varit ett litet kollektiv här, dock så känns det bra att bo i Norrtälje och jag blir mer och mer sugen på att flytta hit, dock kommer det inte vara det lättaste, och jag är fortfarande väldigt kär i min lägenhet som jag har i Rimbo.

Planen för dagen är att åka hem till Rimbo och hämta en platta öl, och så tillbaka till Norrtälje, sluta upp med några vänner och dricka öl. Solen skiner, det är varmt och det blåser lite lätt. Kan det bli bättre? Packa ihop badkläderna kanske? Om jag har några... =/ Hehe. Måste nog köpa en ny bikiniöverdel. Har märkt att iomd att jag har gått ner i vikt, så har mina boobs tappat lite oxå. Men inte märkbart mycket för blotta ögat dock, och tur är väl det, palla gå runt och inte ha min fina hylla. *ego boost*

Nadine är i Grekland, har pratat lite med henne på sms och det sista jag hörde var att hon skulle dricka hb... Sjyssta grejer? Eller? Sitter just nu hemma  hos Mor och Far. Försöker få tag på miss L. Men hon behagar inte svara... =P

Igår när jag cyklade hem från Lommarvägen så såg jag någonting konstigt i en trappa, Jonas kom en sväng efter mig, han cyklade lite sakta, =P och jag frågar vad han anser om saken, och ja, det hela slutade med att vi cyklade fram till trappen för att väcka killen som typ hade ramlat/däckat ellerr vad han nu hade gjort. Så ja, dagens goda eller vaddå?

Fast lite läskigt var det, tur att han inte hade gjort illa sig.

C U Later!