En smånervös Anna drar snart iväg på anstä...

mms_img-19583177 (MMS)

En smånervös Anna drar snart iväg på anställningsintervju...! iiiik...!


Söndag.

Ja så var det söndag igen, helgen sprang iväg fort. Jag låg hemma i soffan nästan hela dagen igår om man bortser från de timmar jag knallade bort till Morfar och låg i hans soffa. ;) En helt okej dag faktiskt, laddade ner ett par skräckfilmer som jag kollade på i min ensamhet, lika värdelösa som alla andra skräckfilmer jag plockat tidigare. Jag vet inte jag, kanske är det jag som är avtrubbad och inte blir rädd längre, eller så är filmerna mer och mer värdelösa?

Dagens plan är iallafall att slänga i hårfärg i barret, bye bye utväxt!


Talang..? =P

mms_img-15458784 (MMS)

Talang..? =P


Fredag.

Hemma igen. Drog en repa på Rimbo by efter jobbet, blev ca 30 min försenad hem pga bussen. Igen..! Chauffören rullade fram till hållplatsen, snackade någonting om att bussen var trasig och att hon skulle åka och byta buss på garaget.. Det tog henne tio minuter. Sen hinner vi inte längre än till Finsta station, hon släpper av lite löst folk och får sedan inte fart på bussen. För lågt tryck eller vad hon snackade om... Så ytterligare tio minuter där. Hurra hurra. Batteriet på mobilen dog oxå så inte kunde jag roa mig med slösurf eller alfapet... =/ Hur som haver, köpte lite billigt jordgubbsvin och hårfärg. Så ja, jag vet vad jag ska roa mig med om en stund, kanske trillar in till Norrtälje ikväll, får se hur det blir. Det snackas om Little Dublin (Har aldrig varit där) samt karaoke med några av de skönaste brudarna från jobbet!

Sitter för tillfället med mitt vänstra ringfinger i spritpålägg eller vad det heter, har blivit lite infekterat eftersom jag hela hela tiden slår i och slår upp såret, not nice. Hur som haver, sjukt irriterande att försöka skriva med bara tumme, pekfinger och långfinger. Har förstått nu att jag använder mitt ringfinger lite föör mycket för att en amputation av det skulle gynna mig. =P

Hörs!!


Invigning av nya delen Gränby Centrum. De ...

temp_share (MMS)

Invigning av nya delen Gränby Centrum. De bjuder på prinsesstårta och cider.. =) Mums säger Mats!


Redan onsdag, dagarna springer iväg..! Jag...

mms_img-17579798 (MMS)

Redan onsdag, dagarna springer iväg..! Jag ska träffa Mimmi och Ebba idag, är påväg dit snart =) solen strålar och jag tog på mig alldeles för mycket kläder i morse! Det var iofs galet kallt och immigt =S får se om vi drar en repa på byn, Felicia och jag pratade om att hänga på låset till sushi haket vid tio. Haha!


Mitt finger is looking sharp.. Not! Ont gö...

mms_img812703904 (MMS)

Mitt finger is looking sharp.. Not! Ont gör de iallafall. Sitter på bussen för första gången på fem veckor påväg till jobbet, vaknade ju "i tid" precis som alla andra dagar så frukosten har jag i fickan i form av en nektarin.. =P god morgon!


Dagens mums..! =)

mms_img204965793 (MMS)

Dagens mums..! =)


Jag min klant lyckades skära av halva fing...

Jag min klant lyckades skära av halva fingertoppen på ett vinglas när jag diskade.. Det positiva, slipper diska.. Det negativa, det blöder fortfarande.. =/


Laddar.

Jag sitter hemma och laddar inför morgondagen, dricker lite öl, vi drog en repa på bolaget och köpte både whiskey, kapten Morgan och galliano. ;) Så irish choffey, whiskey cola samt hot HOT shot here we come! ;) Nä, skämt å sido, trevligt att ha lite hemma, både att suga på själv och att bjuda på. =) Både jag och B är riktiga bjudare har jag kommit på.

Hur som haver, imorgon går morsans 60års fest av stapeln, wish me luck, jag ska agera kökspersonal och allt-i-allo...! =P


Flätor.. Hit eller shit..?

mms_img358288731 (MMS)

Flätor.. Hit eller shit..?


En liten uppdatering.

Första arbetsveckan snart avklarad, första efter semestern alltså, dock jobbar jag "bara" tre timmar om dagen än så länge pga platsbrist, har varit otroligt effektiv under veckan och styrt iordning en massa saker. I Tisdags bakade jag massvis med matpajer till mammas 60års kalas som går av stapeln på Lördag, i Onsdags bakade jag massvis med kakor och kanelbullar till samma event, igår trillade jag ner på arbetsförmedlingen, skrev in mig där, fick hjälp med en handlingsplan, påringning till A-kassan, personlig coach, you name it, fullt ös medvetslös! Sökte ett nytt jobb igår och satt och knåpade ihop ett personligt brev samt kompleterade mitt cv och skickade till honom, håll tummarna för mig! Ska posta lite papper till a-kassan idag oxå, inte glömma!

Så, ja, det är väl vad min vecka har bestått av.. =P

Vila varför då?


PRS!! = Pajrelaterad skada...!

mms_img835502023 (MMS)

PRS!! = Pajrelaterad skada...!


Dagens rufs?! Hade massa hårspray i igår, ...

mms_img-56828265 (MMS)

Dagens rufs?! Hade massa hårspray i igår, orkade inte idag utan kastade upp det i en knut.. =)


I am ready for namnfest..! Får ha min urri...

mms_img-77928825 (MMS)

I am ready for namnfest..! Får ha min urringning under uppsikt. =) Har tappat lite av mina boobs iom min vikt nedgång.. Både fördelar och nackdelar med allt I guess.. Ha en toppen lördag alla!


Efter att jag dammsugit, våttorkat, torrda...

mms_img192372539 (MMS)

Efter att jag dammsugit, våttorkat, torrdammat, våtdammat, tvättat en maskin tvätt samt hängt den, anser jag ha rätt till en isglass.. Som förvisso är lite sned efter att legat i en kylväska igår medan jag frostade ur frysen, men ack lika god ändå! Har även ringt ett jobbrelaterat samtal.. Nu återstår det bara att hålla tummarna..!


Känner mig för stunden rätt värdo.. Sitter...

Känner mig för stunden rätt värdo.. Sitter på uteplatsen här uppe vid ytterdörren, en dyna på betonggolvet eftersom jag inte når att plocka ner tvättställningen som B har hängt upp åt oss. Sippandes på ett glas rödvin, mitt Jag har inte någon större koll på vilket nr egentligen, gott är det, kedjeröker, försöker lösa en bok utan framgång, funderandes på vad som kommer bli av mig nästa månad. September.. Vill inte alls att det ska bli september, för jag vet inte alls vad som händer, vad som komma skall, ingenting. Känner mig galet förvirrad, leden, nerstämt men samtidigt glad och uppåt på samma gång.. Whats up lixom.. =/


Det regnar fortfarande.

Hua, det regnar fortfarande, vilket betyder att jag inte har masat mig iväg för cigg inköp. Rökte sista för en stund sen, B borde trilla innanför dörren om ca 10 kanske? Så det går ingen direkt nöd på mig. Middagen är på G, det blir Isterband, potatis och sås till middag idag.

Igår roade jag mig med att gå igenom allting som vi har i frysen/kylen/skafferiet och skrev en förslagslista på middagsmat. Allt för att vi någon gång ska få möjlighet att frosta (Fult ord) ur frysen innan nästa storhandling. Har lixom bott här i över ett år och bara frostat ut frysen en gång, max två..! Skäms på mig!

Brukar alltid, alltid bli så att man köper hem någonting man redan har, bara för att man inte har koll på vad som egentligen finns i den där frysen. Den är inte vidare stor, men tack vare mina tetris kunskaper så lyckas jag pussla in det mesta egentligen, vi grämer oss alltid, alltid för att vi handlar hem för mycker frysvaror när vi storhandlar, meen, jag lyckas endå få in allt på nån vänster. Stjärna till mig! :D



Tisdag.

Regnet har öst ner här i Rimbo nästan hela förmiddagen, det börjar klarna lite nu, men mörka moln hopar sig. Not okej! Jag har hunnit se två filmer och skickat iväg en arbetsansökan under förmiddagen, micrat mitt morgon kaffe två gånger och snart har jag slut på cigg. Dilemma! Ska väl röra mig iväg till någon butik för införskaffning av nikotinet mitt, men vet inte riktigt om jag vågar, regnet hänger som sagt i luften och jag kan klara mig tills det att B kommer hem och så snor jag bilen lite hastigt, sure, jag är lat, men jag har semester och jag vill inte att det ska regna på mig. =P Funderar på att göra mig lite mellis och klicka igång en ny skräckfilm, snart är det dags att börja med middagen oxå. Så ja. =)

Skulle behöva dammsuga oxå, men det får bli morgondagens projekt! =)


Igår vart jag sugen på hemgjorda hamburgad...

mms_img-21029649 (MMS)

Igår vart jag sugen på hemgjorda hamburgade, sagt och gjort, jag styrde.. =) dock hade vi inget hamburgerbröd, men korvbröd gick lika bra.. =) ligger vaken här på landstormsvägen, kan inte finna ro till att sova. Kan inte finna ro till att se en film. Kan inte finna ro till någonting, funderade först på att gå ut på en promenad, men vad ger det? Är just nu väldigt förvirrad, tankspridd och full av funderingar, tankar och känslor. Nuet, faktisk. Imorgon. Nästa vecka. Vart är världen påväg? Finaste ligger och snusar brevid mig, brett ut sig och somnat mitt i sängen, galet mysigt, jag ska knögla mig in och nära så mycket jag kan, koppla av och stänga ner till hans lugna andetag.. Mys! God natt alla! <3


Är och rastar Jonnas bil i Uppsala, väntar...

mms_img557257503 (MMS)

Är och rastar Jonnas bil i Uppsala, väntar på att B ska komma. Gula faran inlämnad på lagning. På bilden syns lite fler bubblor från Tom Tits, tycker de är riktigt fräna.. Nu, bromsolje koll.. =)


Mitt gos har varit borta i stort sett heel...

mms_img137026305 (MMS)

Mitt gos har varit borta i stort sett heela dagen.. Men ändå tror han att det är okej att komma hem när som.. Bara för att äta typ... Fyyyy Ceasar...!


I <3 Sol!

mms_img-16853035 (MMS)

I <3 Sol!


Åkte iväg för att bada, vädret hemma i Rim...

mms_img-19488671 (MMS)

Åkte iväg för att bada, vädret hemma i Rimbo var strålande, inte lika bra här dock, men det kanske är bra? Strålande solsken på en strand med kids kan ju bli lite jobbigt, ser är nog bra att det är mulet.. Solen kikar ju fram ibland så jag är nöjd. De stora båtarna går förbi här oxå.. =) jag kanske borde passa på att bada nu när solen är här...? Kallt!!!