skit blogg.se

Nu har någonting knasat sig så mina mms inlägg blir inte publicerade? Måste man omregistrera sitt nummer nu eller? Jag som bloggar bäst med mms. Dels för att det i "stundens hetta" är lättare och dels för att jag tidigare inte haft tillgång till dator lika lätt om nu, eftersom jag fick en av B i present men den kan jag ju inte ta med mig på arbetet.. :-P sitter i skrivande stund på jobbet, har återigen fått feberfrossa, galet hur mycket jag fryser! Kommer nog sova i min one piece ikväll så kanske jag frisknar på mig. Who knows? Försöka kan man ju alltid göra. Har druckit så galet mycket te idag att jag knappt har någon kontroll över min blåsa, helt seriöst! Jag springer på dass stuuuup i kvarten.. Och bara det är ju jobbigt eftersom jag då måste klättra ur min värmeigloo :-P


Varför..

Varför kan man inte säga åt hjärtat och hjärnan att så här är det. På det här sättet ska det vara. Det är så här det kommer bli. Det är bara att acceptera det och gå vidare. Lyssna på mig. Jag säger sanningen till er... Varför kan man inte det för? Varför kommer tankarna igång helt utan förvarning eller anledning. Varför tänker man på saker som gör att man blir ledsen och deppig av. Varför hugger det i hjärtat när man tänker på dessa saker. Varför finns det inte en knapp man kan trycka på som nollställer, återställer och raderar ut sånt som ändå inte är bra för en?

Jag vet, man kan inte hjälpa/styra över vad man känner. Men jävlar i helvete vad jag skulle vilja kunna göra det. Seriöst! Om jag verkligen, verkligen ska känna efter ordentligt så känns det som att jag är less på allt. Även fast jag inte vill vara det. Vill inte att det ska vara såhär, vill inte känna så här..


Lista.

1. sätt igång media player eller mobilspelare på slumpvis
2. tryck nästa efter varje fråga
3. svara på frågorna med hjälp av låt titlarna


1.Hur mår du idag?
And Then (Skazi)

2.Kommer du komma långt i livet?
Out of Space Skazi And Mc Fishi

3.Hur ser dina vänner på dig?
Children (Club Radio Edition)

4.Kommer du gifta dig?
Ms Jackson (Outkast)

5.Ditt livs themesong?
Dance with somebody (Mando Diao)

6.Vad är ditt livs historia?
How To Make A MonsterBaby (Rob Zombie)

7.Hur går skolan för dig?
Ayla (Part 11)

8.Hur kommer du komma fram i livet?
Running Away (Elliot Minor)

9.Hur kommer morgondagen vara?
Africa (Toto)

10.Det bästa med dina vänner?
Hero (Charlotte Perrelli)

11.vad finns i lager för nästa vecka?
Coke Attack (Original) (Headfucker)

12.Vilken sång beskriver dig mest?
Himlen I Min Famn. (Carola)

13.Hur är det med ditt liv?
Bad Boys DJ Team

14.Vilken låt ska spelas på din begravning?
Halo (Beyoncé)

15.Hur ser världen på dig?
Safari Duo Played Ali

16.Kommer du ha ett lyckligt liv?
How Am I Supposed To Live Without You (Michael Bolton)

17.Är dina föräldrar generösa mot dig?
I Remember You (Skid Row)

18.Har du en djup och mörk hemlighet?
ATB The Summer

19.Brukar folk fantisera om dig?
I Want Out (Helloween)

20.Hur kan jag göra mig själv glad?
Lollipop (Mika)

21.Kommer jag någonsin ha barn?
Drop Kick (Darren Styles)

22.Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
eBay (Wierd Al Yankovic)

23.Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Bergirlich in dem... (Helium Vola)

24.vad är några tips till mig?
Planet Of Woman (ZZ Top)

25.Hur kommer jag bli igenkänd?
Disco 2000 (Pulp)

26.Din danssång?
Lejonkungen, En värld full av liv.

27.Vad är det bästa med livet?
Cocain (Nomy)

Usch

Jag är inte alls imponerad av blogg.se´s nya utseende. Ska väl försöka mig på att lära mig allt nytt, fan, har haft samma funktioner sen jag startade min blogg 2007.. Varför överge ett vinnande koncept?

Störningsmoment 200000 !!!!

Det finns ta mig fan ingen annan i hela jävla världen som jag irriterar mig på lika mycket som jag irriterar mig på dig. Hela din livsexistens får mig att vilja kräkas! Usch Fy Fan! Hur kan en människa ta en så stor plats i min mentala värld egentligen? När jag på samma gång som jag känner all denna ilska, allt detta agg, all denna irritation känner att jag inte kunde bry mig mindre. Att jag skiter i! Det räcker med att jag hör eller ser ditt namn så ryser jag i hela kroppen och blir alldeles jätte frustrerad över att jag reagerar som jag gör. Eftersom jag på samma gång känner att jag inte bryr mig, att jag känner att det bara rinner av mig. Att du försvinner!

Jag förstår inte alls varför jag reagerar på detta sätt som jag gör och det gör min ännu mer förbannad. Jag känner inte ens dig, har bara sett dig och hört om dig och endå existerar du!

Men, helt ärligt, från botten av mitt hjärta, JAG HATAR DIG!


Förr eller senare faller allt.

The end of an era eller vad ska man säger, förändringarnas vindar blåser kring oss och vi får väl se hur framtiden ser ut. Just nu, not so bright. Inte för oss båda tillsammans, men antagligen för oss båda på varsitt håll. =( Mindre roligt men endå väntat..

Det lär ju komma en uppdatering närmare om det här. Så att.. Dont stress...

Tar det som det kommer och hoppas att det blir en problemfri landning..


Följde bästis råd som jag fick tidigare id...

photowonder_shar (MMS)

Följde bästis råd som jag fick tidigare idag och klick-klick :-) färdig! Hoppas dessa två veckor springer iväg ^^ vill ha och vill flytta in :-D


Tråkiga att-göra saker..

Jag satte mig ned vid datorn efter mitt morgonpass med en hel bunt kuvert från olika "bolag" och annat, tänk er själva en näve räkningar samt en stor kopp nybryggt kaffe.. Tog ett djupt andetag för att orka med att se hur all lön jag får denna månad bara kommer rinna genom mina fingrar och några futtiga korvören kommer stanna, knappt det. Men döm om min förvåning när det visade sig att det var mer reklam och lånerbjudanden (som jag kastade dirr) från företagen istället för räkningar. wiii! Nöjd tjej! Kanske kan det tänkas vara så att man har mer än ett par korvören kvar efter förfallodatumet.. Hoppas kan man ju alltid göra.. Vill börja göra rätt för mig på andra håll oxå. Säger ingenting mer om det.. =)

Har haft en lugn morgon på jobbet, ska la tillbaka dit runt 18 och det ryktas om att vi ska kika på både Färjan premiären och Dallas premiären. Tur att de inte har premiär samtidigt. Utan ett först, det andra sen, så missar vi ingenting. =)

Nu, fortsätta slösurfa lite och dricka kaffe. Funderar på att dra igång en film och avlida i soffan brevid Ebba en stund, duktiga vovven som lyssnar till minsta grej man säger, gick fot nästan hela vägen till ICA och hem. (Hade koppel på när vi kom ut bland folk så klart, men endå fick hon skutta lite i dikena ensam) Hellre det än att hon stannar och kopplet sträcks var och var annan stund längs vägen där vi gick. Det går så mycket hundar där och Ebba hade fullt upp med att markera.. Sötnosen, ni skulle sett henne. ♥

Puss!

Ebba sist hon var med mig till jobbet :)

 


Måndag.

Nu är det alldeles strax dags för mig att knalla till jobbet, ska bara dricka upp mitt kaffe och styra iordning lite grann. Ebba har anlänt oxå så det är ju bara att gå när klockan slår dags.

Jag har fått ett nytt ryck och börjat lyssna på P3 igen, iallafall innan jag ska till jobbet, kan inte streama till mobilen, det är för hackigt och kan inte lyssna på jobbet för där går bandit varm..

Nä, kasta ihop ett mail till ekonomiassistenten och sen gå till jobbet. Check!

Ha en bra dag alla!

Helt mör!

Alltså gårdagen var verkligen helt förstörd. Jag låg i soffan HELA dagen! Orkade inte göra någonting, behövde köpa mjölk till kaffet men istället för att orka gå till ICA eller COOP för att köpa mjölk så struntade jag helt enkelt i att dricka kaffe. =P Jävligt lat jag vet, men det var så värt det! Hade så skoj i fredags. ^^ Idag är jag mycket mycket piggare, klev upp vid nio, har inte gjort så jätte mycket egentligen, en tripp till ICA för mjölk då, och sen har jag rensat bland mina papper och spelat ett par banor på Donkey Kong, arg som fan blev jag när jag inte klarade av en bana. Jag, menar, hallå, spelet är från 3 år..! WTF!

Har en toppenvecka att se fram emot iallafall, önskar att jag hade haft egen bil men ibland går ju inte det. Hur som haver, imorgon kommer Ebba raringen och bor hos oss i en natt eller två, så hon får hänga med mig till jobbet och jobba. Alltså, hunden Ebba, inte brorsdottern Ebba. =P På tal om brorsdottern så har dem köpt hus ute i Riala dem oxå, så jag planerar på att efter jobbet på Onsdag åka ut till Riala och "hjälpa till" eller ja, krama på brorsdöttrarna och se på när Mimmi målar. ;) Och dricka kaffe :D

Är förövrigt löjligt kär i min nya dator oxå... Its awesome! :D


Lördag.

Idag är jag lite mör måste jag erkänna. Fick ett ryck igår och åkte in lite halv spontant till Norrtälje tillsammans med Erika. Träffade både Nadine, Benny, Henke, Christer, Mats, Jeanette och massa annat folk, galet roligt! Men mår som jag förtjänar idag.. =P

Har inte gjort många knop och ska snart styra käk, blev enormt sugen på falukorv och potatismos av någon anledning, efter att krogen stängde inatt så knallade vi till Nisses och käkade kebabtallrik. GÖTT! Fick i "vanlig ordning" skjuts hem oxå. =)


Det blir spännande att se hur middagen sma...

question_block_6 (MMS)

Det blir spännande att se hur middagen smakar idag. Gör en kycklinggryta och hade i vitlöks cremefraiche från tacokvällen här om sistens och sen drog jag i resterna av den vispade grädden vi hade igår till tårtan. Dock kom jag på precis när jag vänt i grädden u grytan att hey hey, B smaksatte ju grädden med vaniljsocker.. Luktar mums! Haha! Ja det blir nog toppen tror jag. Till det serveras ris och så ska vi kolla på handbolls matchen.. GULD TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


Vi for och hälsade på Björn på jobbet tidi...

photowonder_shar (MMS)

Vi for och hälsade på Björn på jobbet tidigare idag, han jobbar som ventilationsmontör och håller på att bygga på nya hotellet vid Arlanda. Vi fick ha varselväst och skyddshjälm på oss. Jag gick vilse nästan på en gång =P


Nöjd!

Jag är mer än nöjd. Fick ett ryck och klickade hem lite nya byxor i måndagskväll. Mitten på augusti fick jag som svar att jag skulle få dem levererade, idag fick jag hem dem och de sitter perfekt! Liite tighta men jag vet av tidigare erfarenhet att de kommer bli slappa efter ett tags användande så istället för jätte baggy och "äckliga" byxor så håller vi tummar och tår att dessa återfår och håller formen efter användning och efter tvättning. :D Nöjd vilket som!

Har haft en väldigt lugn dag, gjort ett bokbål (gick så där, luktade väldigt illa, rykte väldigt mycket men bye bye) kollat på massa film, varit till ica två vändor. (Visste inte imorse att paketet skulle komma på eftermiddagen) men ja. Spöat kid1 i bowling, tennis och brännboll. Alla nämda sporter på nintendo wii.. =) Så ja, my work for the day is done.

Har även bokat Bandit kryssning. Ska bli spännande, säkerligen en gigantisk kontrast mot de kryssningar som jag brukar åka på, meen, ja. Det blir nog toppen! :D

Nu, kaffe och cigg. Sen ska jag mumsa lite av kakorna jag gjorde igår.. Najs!


Det känns jävligt bra måste jag säga..!

photowonder_shar (MMS)

Det känns jävligt bra måste jag säga..!


Borde brännas upp !

Jag gick igenom en låda med gamla prylar här om kvällen, den lådan innehöll verkligen allt! Min afrikanska bröllopsklänning (Nej! Jag var inte på väg att gifta mig med en afrikan men fick den som gåva) en pirra, gamla kläder, vantar, kort och skolkataloger. Och så även gamla kalendrar och dagböcker!! OMG!! Vad onödiga saker man skrev om egentligen, jag läste och skrattade tills jag grät! Tårarna nästan sprutade! Sånt borde man slänga men vill inte att det ska komma i orätta händer, så jag funderar på att bränna skiten, kan man göra det? Skapa bokbål på grillen lixom? Har ju kol och grejer kvar från sist vi grillade så det är väl bara att kasta på..

Eller?
Kvällsgöra.

Att bli sugen på kakor och inte ha några hemma är rätt världelöst, men eftersom jag är så grymt bra (?) så styrde jag iordning en laddning kakor. Eller ja, jag gjorde en deg som ska ligga i kylen i en timme, kanske inte mitt mest geniala drag men endå, de lär ju bli goda när dem är klara.

Mjölk och kakor serveras här då runt midnatt, vi kan kika på SATC och bara doppa ^^ NAJS!


Onsdag.

Kommer hem från jobbet och precis när jag kliver in genom dörren så börjar det ösregna, snacka om tajmning. Har iallafall utfodrat vilden här hemma och ska nu sparka igång kaffebryggaren och sen myser vi ned oss framför en film. Någon av alla de som finns med pingvinerna från Madagaskar, minns inte vad den heter. Handlar om någon ankunge eller vad det nu var. Det blir nog bra, senare ikväll när B kommer hem från jobbet så ska vi kolla på The Dictator hade jag tänkt. Jag planerar på här jag ^^

Ska försöka orka styra middag oxå, jag tänkte lasagne, men det känns alldeles för avancerat just nu, får se hur det känns om någon timme eller två. LAT!

Men nu, kaffe!
Musik innan jobbet ♥Den svenska björnstammen - Trumma TrummaVi har börjat få ordning på vår uteplats :...

mms_img58319933 (MMS)

Vi har börjat få ordning på vår uteplats :-) det tar sin lilla tid men det är det värt! Köpte hyllplanen på Ikeas fyndhörna, konsolerna kommer från öb, växterna (plast) från blomsterlandet och ljuslyktorna har jag samlat på mig från blodbussen och alla mina doneringar. (påtal om blodbussen så borde det bli dags att lämna snart igen) B skruvade upp hyllorna i förmiddags och sen styrde vi in till Norrtälje och shoppade lite. Jag fick en sodastreamer <3 har velat ha en jättelänge men inte kommit till skott att köpa en, men nu så. Raringen. Sen blev det lite annat från elgiganten och så växterna. Köpte även en askkoppskruka. Snyggare än snuskburken vi hade innan.. Visst, det kanske inte är fräschare med krukan men det ser fräschare ut :-) nu är planen att styra lite med diverse gardiner och så ska vi fixa hänglyktor samt försöka få upp ljusnät i taket. Sen så ska det bjudas på grillfest :-) mysigt! Kan man sitta ute trots att det blir mörkt, med tända ljus och mjuka filtar :-) jag är mer än nöjd! <3