just nu.. Lägesrapport..

På min vänstra sida står min crosstrailer. I knät har jag en påse ostbågar. Till höger om mig står en iskall bärs. Motivationen att börja finns inte. Är helt borta. Helt ute ur bilden. Jag känner mig så förstörd. Så överkörd. Så ignorerad.



FanFanFanFan!



Men snart så..! Då jävlar. Inte många timmar kvar.. Nedräkningen har börjat. På allvar! Jag är så less!




skönt!

Ligger nu i mitt "babybad" =P Det är varmt, det är halt (på grund av babyoljan) men ack så skönt! välbehövt kan jag säga! Tänkte fatta mig kort och visa en bild på min coola badkarsplopp!







vattnet ser oljigt ut just på grund utav oljan. Jag hällde i massvis. Det doftar gott av Aloe vera tillsatsen som är i oljan. Från barnängen.. ^^


Badkarsploppen köpte jag i Mariebegs Galleria för kanske ett år sen eller nått. I en butik liknande lagerhause (eller om det nu faktiskt var lagerhause) minns inte riktigt alla detaljer...! Nä, jag ska la fortsätta med mitt badande..!



Måndag

Jag har bara en sak och göra ikväll när jag kommer hem. Jag ska lägga mig i ett hett, hett babybad (babyolja i = mjuk och len hud) knäcka en bärs och ligga tills jag blir alldeles skrynklig! Så det så! Känner att hela min kropp behöver det! =)



Har plockat hem crosstrainern som jag köpt av Isabel. Vi kånkade den tvärs över gården, tur att vi bor nära varandra.. ^^




2013-01-27

Än är det fortfarande Söndag. Iallafall i ett par minuter till. Har precis trillat in efter ett kvällspass på jobbet, jag känner mig rätt mör. Rätt överkörd. Har jobbat dubbelpass två dagar i sträck nu och kommer fortsätta med ordentliga pass hela veckan.Känns bra att ha nått att göra. Det är inte jobbet som tär på mig utan allting runt omkring, mycket som sker, mycket på hemmaplan, mycket i mig. Mycket med allt. Kan utan problem räkna upp personer, situationer, saker och ting som jag finner så otroligt irriterande just nu. Direkt så hugger jag. Sällan mot den, det eller vad det nu är som orsakar mitt utfall utan jag hugger mot mig själv. I huvudet. Försöker trycka bort, trycka ned, tänka på glada saker, försöka se framåt och det går faktiskt! Tro det eller ej! Det kommer bli så jävla bra!
 

Har precis knäckt en bärs, tänker varva ned och slösurfa. Kika efter lite fina kläder och annat som jag vill ha men som jag inte kommer köpa. Titta kan man, men där räcker det. Har köpt en begagnad crosstrainer från en vän.  Så uppdatering av garderob/vår outfit får vänta ett tag till! =D 
 
 

Harry humor...

Har meckat möbler hela eftermiddagen. La upp en bild på stolen Harry på Facebook och fick underbar respons från Världens bästa Benny.



skrev att; " Den här jävla Harry är ett helvete att ha och göra med ... " bilden som följer får tala för sig själva.. Haha!







Måndag

Har haft en intensiv måndag. Den första på länge känns det som. Har röjt i lägenheten, tvättat, plockat, bäddat och städat. Varit iväg på lite ärenden gällande andra grejer och har nu sedan kanske någon timme tillbaka placerat mig i soffan med en stor kopp kaffe (som nu är slut) och en karaff vatten. Jag är så jävla dålig på att dricka. Vatten. (alkohol, läsk, kaffe och annat går jätte bra, men just vatten är jag jätte kass på) känner det överallt. Känns i kroppen, känns i huden, känns i huvud, känns i leder. Ändring på det är under pågående projekt. Har sedan en vecka (bättre än ingenting, måste börja någonstans) alltid en karaff med vatten framme. Har kommit på att jag inte tycker om att ta vattnet direkt ur kranen, plus att om det står i kylskåpet blir det för kallt. Alltså får en karaff alltid stå framme med vatten. Och eftersom det är så jävla kallt i min lägenhet iallafall så är vattnet mer svalt än rumstempererat. Nöjd!







Annars är allt under kontroll. Har försökt se över min situation och hur framtiden inom det närmaste kommer se ut, det gäller att bita ihop och sysselsätta sig. Annars känner jag att jag kommer sjunka ned i ett ganska så mörkt hål.. Sitter exempelvis just nu och stickar en mössa åt mig själv.. Sysselsättning I know. Bästis visade mig strumpstickning men jag får det endå inte att få ihop. Me need a New lesson.. Mera! ^^


Ska återgå till min film nu.. En liten lägesrapport.. Check!

Åka buss

Det var galet längesen jag åkte buss. Minns knappt, är det så illa? Förr åkte jag buss jämt. Planen för eftermiddagen är IKEA. Dock har jag inga pengar att slösa men endå. Det är alltid kul och inspirerande att besöka IKEA ^^





Eftersom solen skiner idag så är det helt okej att använda solglasögon. Nu går vi mot våren mina vänner. Förändringens vindar blåser men förhoppningsvis blir detta år så galet jävla awesome!




Mycket planer

Jag har en hel del som jag vill göra om i min lägenhet. Först och främst ska jag se till att måla om väggarna inne i sovrummet. Från färgen silverpil till vitt. Vitt. Vitt. Vitt! Vackert! Jag har en stor tavla som ska upp på väggen sen och så ska jag införskaffa en slags rottingdivan/möbel. Mest för syns skull. Ett par färgglada kuddar ut till vardagsrummet, en byrå/förvaringsplats/box till hallen (synd att Ceasars kattlåda tar sån plats) men något smalt åbäke ska jag väl få plats med kan tycka. Väggen mitt emot badrummet ska få sig en makeover. Hittade en jättefin upphängninggrej i en prylbutik igår. Skruvar man upp den på väggen så finns det massvis med krokar som man kan hänga tavlor i. Det är en tanke. Tavlor med kort på, och andra grejer så. Får nog hänga den rätt högt upp, jsg har en vision.



Sen ska ju mina vita byråer in i sovrummet och väl där ska jag ha mina stora glasvaser med någonting i. Vet inte riktigt vad än, det löser sig. Men jag är ordentligt förväntasfull och redo för förändring. Säger ingenting mer om det...!


sitter för övrigt och försöker samla energi för en promenad till Ica. det är så kasst plogat här i området, skulle behöva ha en scooter! ^^


Kämpigt.

oooh vad kämpigt det var att kliva upp imorse. Jag misstänker att jag börjar bli förkyld, är jätte täppt, det ringer i öronen, killar i tårkanalerna.. Jag är frusen och seg.. Men men, en alvedon på det här och så kör vi?
 
Ska snart trilla iväg till jobbet, tänkte plocka med mig mitt playstation och spel så kanske jag kan få min brukare att vilja spela någonting annat än yatzy. Buzz Quiz är tanken. Tror ni han gillar? Jag håller tummarna!
 
 
Bjuckar på en bild från när jag gjorde min senaste tatuering. Pain säger jag bara. Eller ja, inte så jätte mycket kanske, men lite irriterande var det, speciellt när hon var uppe på nyckelbenen och dansade med nålen. Då kändes det i heeela kroppen..! ♥
 
 

Bilder på mina gadds. ^^

Trots att det var massa folk inne och läste mitt senaste inlägg så var det inte en jävel som tyckte att det var en bra ide att jag skulle publicera bilder på mina gadds. Dock kommer jag göra det endå! Haha!
 
Here goes!



Min första .. Måndag 29 december 2008
 
 
Min andra. Onsdag 10 februari 2010

 
Min tredje. Onsdag 13 april 2011
 
 
 
Min fjärde. Fredag 9 Mars 2012
 
 
Min femte. Torsdag 2 Februari 2012.
 
 
 
 
 
 
 
 

Me need new ink!

Alltså helt seriöst.. Jag är så törstig efter nytt bläck! Jag har en hel del ideer men inte alls lika mycket tid eller pengar. Men endå. Drömma kan man ju alltid göra!
 
Jag har ju 5 stycken. Ska försöka göra ett kragtag och ta kort på dem, imorgon kanske, påminn mig! Ska dock försöka googla upp mina bilder, för jag misstänker/anar att jag bloggat om alla gaddningar, eller? Har jag missat någon?
 
Den första, Sitter på min vänstra handled och föreställer mitt stjärntecken. En vädur.
Den andra; Sitter på min hals. Högra sidan, bakom örat. Och föreställer Lumphy från Happy Tree Friends.
Den tredje; Är placerad på min högra vad. En stor tribal med blommor och en liten fjäril, till större delen svart men lite färg i blommorna och i fjärilen, väldigt diskreta färger dock. Så jävla snygg!
Den fjärde; Mitt högra pekfinger. Ett lasersvärd från Starwars. =D
Den femte; Min coola bröstgadd. Ett musikinspirerat EKG med lite noter och ett hjärta i mitten.
 
Jag lovar att bilder kommer! Jag lovar! =D
 

Bild



Just nu är det lite halvjobbigt igen. Det går upp och det går ner. Antar att det är så det ska vara. Men tillslut så..!

Ny vecka nya tag

Måndag idag igen då, jag var extra förtjust i min znoose knapp imorse och tittade på klockan typ 07.50 och konstaterade att jag hade sovmorgon. Drar upp täcket till hakan men kommer i samma sekund på att fuuuuck jag börjar ju klockan 08 idag!!! paniken! stressen! Tio över åtta ringde jag på hos min brukare. Jag är helt upp och ned idag. Helt ut och in! Galet! Ska iväg och göra lite ärenden på byn nu snart, dagen kommer nog trilla på rätt fort endå.. =)

2013-01-12

Har spenderat större delen av kvällen med att spöa min brukares dotter och hennes polare i monopol. Det hela slutade med att jag ägde var enda gata på hela spelet. Hade nästan alla 10.000:- sedlar och övriga valörer.. Jodå så atte... Tur i spel iallafall?! Haha!








imorgon är jag leeedig och planerar att styra min kosa hem till Bästis i Almunge för häng, kaffe, kramar och mys. Det var alldeles för länge sedan vi sågs ordentligt! Galet hur fort dagarna trillar på nu när man är "vuxen" jobb och grejer som fyller ut vardagar och helger. Både hon och jag jobbet ju inom gården, så vi jobbar både vardagar och helger. Människor som är i behov av hjälp tar lixom inte ledigt!


Men som jag saknar henne iallafall! Även fast vi hörs nästan varje dag på telefon eller andra sätt så är det ändå alldeles jätte bäst att ses IRL!!! <3





världens bästa bästis och jag!! <3




Bild.

 
När jag älskade situationen. När allt var som det borde vara.
 

Fredag

igår spenderade vi eftermiddagen i Uppsala. Var in på Gränby Centrum och spanade, hittade massvis! Men no Money no funny.. =P



Har egentligen ingenting att säga egentligen, men bag kan ju informera att jag lever.. =D




Torsdag

Idag märkte jag att jag i Februari har haft min blogg (mer eller mindre aktiv) i sju år..! Galet! Minns när jag startade den.. Minns vissa saker när jag läser vissa avsnitt.. <3



skulle vilja göra en ny header. Vet inte riktigt hur man ska göra, meen jag ska försöka se över och sen kanske ta till expert hjälp ;-)


vill bara önska alla mina tappra läsare som trillar in här dagligen en glad torsdag i snöstormen!


puss!

Måndag

vilken kall och grå dag det har varit idag. Ingenting känns riktigt helt 100%. Jag unnade mig en skål glass när jag kom hem från jobbet och livet kändes genast lättare!



Håller på att tvätta för fullt här hemma. Dricker kaffe och styr ugnspannkaka till middag. Många bollar i luften.


Funderar på ifall jag ska baka en banankaka. Vi köpte en klase bananer men de börjar redan bli fula.. Synd att bara slänga dem..




GLASS!!

känns som en grop

idag är det lördag. jag tog en ordentlig sovmorgon men känner mig endå som en påse skridskor när jag vaknar.. =/ Det är så mycket känslor och tankar som yr omkring så jag känner mig hela tiden utmattad och stressad.





kan ju även meddela att mitt brännsår ser ut och känns som en grop. Krater? Ont gör det fortfarande och jag är sjukt sugen på att pilla bort skorpan. Men ska försöka att inte göra det.


intressanta inlägg jag kommer med va? vet inte riktigt vad denna lördag har att erbjuda. skulle vilja åka in till kollingsborg ikväll, men ekonomin säger ifrån. Lika bra kanske. Känns inte som om en karatefylla är någonting att satsa på just nu.. =/

Kväll

jodå, såret på foten gör sig påmint. Var enda gång jag tar på mig sko/toffla för att gå ut och röka så kommer jag åt det och det känns som om det 'går upp'



hur som haver, har haft en lugn dag, chillat hemma hos Mia medans hon fixade bläck på B. Däckade någon timme hemma i soffan. Hörde allt omkring. Allt prat. Tjat. Men var endå i viloläge.. =P Sweet!!



Snart är det helg. Välbehövt!

Torsdag

sitter på en obekväm jävla pall hemma hos Mia och ser på när B får sin tatuering klar ... Kul för honom lixom ...







sitter och har för stunden lite blandade känslor. Eller lite och lite, mycket blandade känslor! Känner mig förtvivlad, förvirrad, förkrossad ... Listan kan göras så lång! Inte alls roligt! Behöver förnyelse, förändring, förhoppningar.. 2013 ska bli mitt år! Vänta bara! Jag behöver tid. Tid till acceptans. Tid till läkning. Tid att förstå. Tid att återhämta mig. Tid att våga. Tid att satsa.



Vänta bara. Jag kommer igen, jag ska bara ned på botten ordentligt först så jag kan ta i ordentligt för att komma upp!




Uppföljning =P

jaha, eftersom jag är en ganska så tråkig person ibland, speciellt just idag, i skrivande stund... Så tänkte jag att ni kanske ville ha en uppföljning på min skada jag fick igår.. =P Fick ju snilleblixt 2000 och använde mina (galet snygga) kängor tidigare idag och travade runt i.. Vilket resulterade i att min brännblåsa sprack.. Utan dess like..




Looks like this.. Fräscht! =) *not*



har annars haft en lugn dag. Efter att bedövningen släppte åt jag frukost. Drack kaffe och chillade med B & Kid2. ^^ Myyyspyys! <3



Onsdag.

Imorse vaknade jag av att min väckarklocka inte gick att stänga av. Överhuvudtaget! Jag hade satt larm för jag skulle ju till käftis och laga min tand som jag bet sönder den 27 december. Hur som haver, mobilen skreeeek och jag kunde inte göra någonting för att få den att sluta, till slut så lyckades jag stänga av den helt och hållet. Startar om den och larmet går igång igen och det går inte att stänga av. Skit mobil! 
 
Kom iallafall iväg till käftis på utsatt tid. Fick komma in en hel kvart före oxå och det var ju bara bra. Sköterskan var väldigt rar mot mig, jag hade hintat lite om att jag hade en mindre (gigantisk) fobi för tandläkare, bedövnings-sprutor och borrning. (Jaa jag vet, jag har piercingar och tatueringar men det är inte alls samma sak) så hon var väldigt rar mot mig, berättade noga vad som skulle hända, frågade om det gick bra och allt sånt där, jag blev iallafall glatt överraskad över att besöket gick så pass bra som det gick. =) Stolt över mig själv oxå som faktiskt gick dit själv. Sist, för kanske två år sen så fick mamma följa med mig, för jag fick faktiskt panik!!! =( 
 
Så ja.. Nu vet ni det.. 
 
My dirty little secret. Rädd för tandläkaren.. Woho! Snart 28 år gammal...! =P 
 
 

Pain!

stod och stekte kött till middag i godan ro då en stekloppa (??!) stekfett (??!!) for ur pannan och landade på min fot.. Givetvis lixom! Smärta! Är nu halft halt och svullen samtidigt som jag är iskall om foten eftersom jag inte kan ha någon strumpa på för det svider och min brukare tycker att det är varmt så altandörren står på glänt.. Underbart!







ofräsch bild I know men känn min smärta!! Synd om Anna! Och imorgon ska jag till käftis och fixa min tand, överväger faktiskt att dra ut den, billigare än en rotfyllning. Tur att det är tanden längst bak, så påverkas bettet inte så mycket.. Hoppas jag!


nu, kaffe!!!!