Detaljerad uppdatering

Har haft en alldeles ypperligt bra helg =) Jobbade till 16 i fredags och drog efter det hem en sväng och suitade upp.. Duschade, drog på partyblåsan, poppade musik och drack lite rusdryck i min egenhet =) åkte sen in till Norrtälje för kaka hemma hos Karin. Det kom en hel näve folk , Nadine, Benny, Annica, Micke, Jag, Karin, Charlie, Rasmus, Daniel.. Riktigt soft förkaka, drog en repa ned på byn, stannade förbi på bistro för ett par karaoke låtar sen vidare ned till teatern, dansade till stängning och fick sen skjuts hem av Annicas man. ^.^ Borta bra men hemma bäst!



På lördagen var det mest chill hela dagen, hämtade Nadine och Charlie ute i Penningby, skjutsade hem Charlie och tog med mig Nadine till Rimbo, hon skulle påska hos sin morsa, plockade upp Keisha runt åtta rycket och vi körde skräckfilmskväll i varsin soffa hemma hos mig, chips, Cola och varsitt täcke. Riktigt nice!



Brände ut till Almunge skogen i förmiddags för bästismys en snabbis och spenderade eftermiddagen tillsammans med mina föräldrar som kom och grattade mig i förskott. En alldeles ypperlig helg med andra ord. Love it!!




lördagens påskmat.. Våga vägra påskbord!! ;-)




Nu, Johan Falk och en kall bärs =)

2013-04-26

Ja ibland blir jag förvånad över hur jag sover. Jag menar, jag har en riktigt bred säng, två täcken, fem kuddar.. Men endå ser det allt som oftast ut som så här när jag vaknar.. =P Moving around mutch..?







Älskar mitt sovrum! <3




Härliga, soliga måndag <3






Love life, Love You, Love Me, Love Us




Konstig känsla...

Jag har en konstig känsla i kroppen, vet inte alls varför eller vad det är för känsla, men det känns konstigt. Någonting som gnager typ.. Fast endå inte, fast endå.. =/ Svårt att förklara.. Känner mig stressad, rastlös, trött, seg, irriterad, arg, ledsen.. Allt på en gång och jag vet inte vad..!



Konstigt!




seriöst...

jag kommer nog aldrig sluta förvånas över de folk som finns runt om i världen. När man trodde att man sett allt lixom så nä.. På ett sätt är det intressant, och på ett annat sätt känns det bara så fruktansvärt hopplöst..



Gör om gör rätt? Någon?




skillnad på 'folk' & 'folk'

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Skillnaden kan vara stor eller knappt märkbar.. Sen väljer man ju själv hur man vill tolka det. Jag reagerar knappast på samma sätt som du, situationen sköts annorlunda, du beter dig annorlunda.. Kom inte och påstå någonting som inte stämmer, för du hugger bara dig själv i foten ju mer du "försöker" .. Det har gått för lång tid nu vettu.. Acceptans är någonting som för länge sedan stämplat läget. Iallafall från mitt håll.. Skulle jag annars låta fråga och vara intresserad? Tänk länge än vad näsan räcker någon gång. För ditt egna välmående.. Plz..?!







varför fortsätta försöka göra en stor sak av det? Valfrihet har jag hört att det heter? Möjligheten att själv välja hur man vill ha det, utan att andra kan påverka det val som görs.. Capish?




Mätt-propp

Efter att tryckt i mig en tidig lunch sitter jag nu och gäser i soffan med en stor kopp kaffe i väntan på att personalmötet ska börja. Har ingen som helst aning om vad detta möte ska handla om men eftersom vi ska få en ny kontaktperson så är det la lika bra att träffa på henne så man vet vem det är man pratar med när man ringer, ett ansikte till namnet lixom.



Annars är det äntligen fredag, ikväll är det ju fotboll.. VM kval mellan Sverige - Irland. Känns som om jag blivit någon slags sportnörd..? Tänker iallafall se matchen ^.^



Ha en awesome fredag alla raringar! :-*

Hockey kväll

Sitter hos B och glor på hockeyn. Luleå vs Frösunda (??!) Hade fått för mig att det skulle vara två helt andra lag som skulle spela så jag är faktiskt rätt besviken över vilka som spelar.. =P Men men, fick ett sms runt middagstid om att det fanns käk här ifall jag ville ha och ja jag är inte den som är den.. ^.^



En iskall Corona senare och jag känner att jag skulle kunna somna ;-) Har haft en alldeles ypperligt bra eftermiddag tillsammans med min bästa vän och hennes dotter. Hämtade Lill-skrot på dagis och promenerade ned på byn och mötte upp mamman för tjejmys och café besök <3 Styrde lite födelsedagspresenter till helgen och sen så sprang tiden iväg.



Drog en repa in till Norrtälje och hälsade på en vän till familjen som är på besök..



Nä, koncentrera mig på period två kanske, råkade fastna i Candy Crush i pausen och halkade sen in här. >.<


Puss!

Kaffe rast. =)

Jag anser att det nu är dags för en gigantisk stor kaffe och en stund i solen. Hade det inte varit för att det blåste så fasligt kallt ute och för att det fortfarande ligger snö på mitt sned-tak så hade jag garanterat klättrat ut där och satt mig! Men nu får det helt enkelt vänta en stund innan jag inviger det taket. ^:^
 
Har suttit en bra stund nu och stickat vidare på mössan, det går undan när man kommer in i rätt takt! Skulle vara riktigt roligt om jag "utvecklades" i mitt stickande, skulle gärna vilka kunna sticka sockor. Raggisar. Har så mycket fina garner som skulle kunna bli så fina, söta sockor. ^^ Får allt försöka ta mig tid och engagemang till att försöka lära mig. Jag ska kunna det! Så småning om..!
 

Såååå, finns det någon av alla mina dagliga läsare som kan tipsa om någon bra film? Plz! Känns som om jag sett det mesta.. =D
 
 

Torsdag.

Jag har i princip varit ledig hela denna vecka. Välbehövt eftersom jag inte har varit helt hundra i mitt mående. Hade ju feber och huvudvärk tidigare, vilket resulterade i missbruk av alvedon, piggelin och sömn. Hamnade i en jätte konstig spiral/rutin och kom inte riktigt ur den ordentligt, men nu börjar det ordna upp sig. Har verkligen behövt den här lediga veckan! Har spenderat mina dagar med att dricka kaffe, bara vara, sticka på en neongul/grön baggy mössa till Keisha (börjar bli klar nu, glömde stickningen på jobbet i fredags och hämtade den i onsdags) och följt de vanliga vardagsprogrammen på TV. =P Ville väl mest göra en liten uppdatering på att läget är stabilt, ska försöka focusera och klottra ned ett ordentligt inlägg, ett vettigt inlägg snarast. Men känner mig så galet omotiverad just nu! Ha tålamod!

I am what you can never be



Känns inte som om jag behöver säga så mycket mer.. Det räcker med vad jag vet..




Lite bilder från min instragram. ^^


obefintlig!

Känslan när man äntligen klarar banan man kämpat med på Candy Crush.. Efter dagar, veckor, timmar.. Den känslan är rätt oslagbar och hela situationen är ju så otroligt töntig! Här sitter jag, snart 28 barr gammal och är överdrivet nöjd över att ha klarat en bana.. (och kommit till ett nytt kapitel)






Fredag

Nu så börjar det ordna upp sig, är hemma en snabbis mellan varven, har tryckt lite lunch och ska nu iväg igen. Vet inte riktigt vad det är jag ska göra men kommer nog på det allt eftersom dagen fortlöper. ^^ Skulle bara titta in och säga hej, jag lever, har fullt upp med annat, solen skiner, och jag är på toppen bra humör! :D Awesome!

Kvällens sysselsättning ..






Typ. Jag har hunnit spela yatzy och druckit kaffe också i vanlig ordning. Nu är det Sveriges Mästerkock, innan det var det Farmen och klockan 21 så är det krock mellan tre olika program.. Efterlyst, Mia på Grötö och Greys Anatomy. Men eftersom jag inte är på hemmaplan så kommer det bli efterlyst som överlever den krocken.. Well well, tacka vet jag söndagar.. ^.^





En bra dag?

Det är nog en ganska bra dag idag trots allt som rör sig i huvudet på mig. Vaknade av solen som sken in genom mitt sovrumsfönster imorse. Lämnade persienen uppe med flit för att jag endå skulle vara tvungen att vakna med väckarklockan. Dock gjorde solen sitt och jag passade på att snooza de få timmarna som var kvar mellan det att solens strålar väckte mig och att klockan skulle ringa. En awesome start på dagen.
 
Rattade ned till Anders bilmeck/Mekonomen med min lilla pärla för att få "dödsdommen" och det visade sig att heeeela jävla bakbalken är förstörd. Det var den redan när jag köpte bilen misstänker vi. Så jävla surt! Grabbarna där anser inte att det är värt att laga, jag vet inte alls utan låter B ta det beslutet. För om det blir så att vi ska mecka själva så är det endå han som får göra det mesta av jobbet eftersom jag inte riktigt har det intresset. Jag kan nada! Hur som haver så bröt jag ihop en liten stund men B sa att det kommer ordna sig så ja, jag litar på honom. Är så oerhört tacksam över att ha hjälp i alla lägen av honom när jag behöver. Han skulle bara veta! ♥
 
Har suttit i telefon i dryga timmen oxå med bästaste Katten ♥ Fick vräka ur mig allt och vi pratade om precis allting annat, hoppade långt mellan olika ämnen och olika på tal om.. ^.^ Välbehövt! Sitter nu framför min lilla bärbara här på golvet i världens mest obekväma ställning och poppar lite musik, peppmusik! Snart kommer förhoppningsvis bästis trilla in en sväng för kaffe och kramar! Någonting som jag verkligen verkligen behöver! ♥
 
Känner att trots all skit som kretsar kring mig nu med bil och allt möjligt som jag inte orkar gå in på i detalj överhuvudtaget (Helt fel personer läser denna blogg, ingenting jag kan göra åt men om jag kunde komma åt just ditt IP nummer skulle jag blockera dig på en gång, just saying) så kommer jag inte yppa så vidare mycket mer om andra problem. Utan ni får helt enkelt nöja er med att läsa om min skrotbil! =P
 
På fredag firar jag och mitt körkort två år förresten! Kika gärna in då och gratulera oss! =) Vi är ett awesome team! ;)
 
 

klagar lite till...

Alltså, att så otrolig mycket ska krångla på en och samma gång.. :-/ Fick en räkning igår som jag inte längre ska ha, det har blivit något fel på min avgång från A-kassan... Jag fick se min elräkning som är alldeles för hög.. Av oförklarlig anledning så har min mätare varit avställd sedan November (??!) och sedan kickat igång sig själv vilket resulterat i denna dunder räkning på nästan 3000:- åh hurra! Imorgon ska jag in till bildoktorn med min lilla pärla och efter det ska vi besluta om det är värt att åtgärda (beroende på kostnad) eller om det blir skroten.. Faaaak!!! Alltså, jag ruttnar..!



Huvudvärk har jag oxå.. From hell...




Hej!

Har idag varit i kontakt med Rimbo vårdcentral och diskuterat ifall jag behöver komma ned till dem för provtagning.. Telefonisten/sköterskan ansåg att det var onödigt att jag kommer ned eftersom min feber försvunnit och lika så beläggningarna på halsmandeln. Är fortfarande öm och har svårt att svälja, jobbigast är det på morgonen =/ Men ja, tydligen var det "bara" ett lättare virusangrepp.. Dock funderar jag på att droppa ned endå och ta prover, visst att jag inte behöver men samtidigt kanske det kan vara bra och kolla sänkan och se hur det ligger till rent allmänt. Nån slags check up lixom, för mitt mående går verkligen i vågor. Så ja, telefonisten sa att jag skulle känna efter och om jag ville kunde jag komma ned på fredag och prata med dem. Kanske är lika bra?
Jag är iallafall tillbaka på banan och sitter nu på jobbet. Har en introduktion oxå men så här på kvällspasset finns det ingenting att göra förutom när det börjar bli dags för läggning ^.^ så ja, här sitter vi, i soffan och ser på tv. Snackar skit och bara chillar. Ypperligt bra med en lugn start efter mina sjukdagar =)


uppdatering

Mår bättre idag än vad jag gjorde igår, har hängt på B's soffa i stort sett hela dagen, blivit servad med kaffe och nu vankas det middag.. ^.^ Har ätit yoghurt, druckit te och slickat på isglass/pinnglass ända sen i torsdags så jag är i princip utsvulten. Vill avlida så fort jag är tvungen att svälja, så ont gör det. Men när B är så rar och styr middag och räknar med mig så får jag göra en ansträngning.. Maat! <3 Känns skönt att bli ompysslad när man mår kasst ^.^ kommer garanterat inta soffläge igen efter maten, känner på mig att det kommer ta en hel del på krafterna >.<



Alive and kicking ...



Sjuk..

Har levt på alvedon, svalt te och piggelin sen i torsdags.. Börjar ledsna nu.. Var till läkaren igår och han trodde först att det var streptococer och tog halsprov.. Smakade päckel! När han efter en stund kom tillbaka och var förvånad över att det inte var streptococer utan någonting annat. Kanske körtelfeber.. Kan inte få svar på det förren på fredag (som kommer) för det måste tydligen gå åtta dagar mellan första febertillfället (i torsdags) och blodprovet.. Oh the joy.. Not.. Ska samla lite energi och åka över till B och låta honom ta hand om mig :-) man känner sig så ensam när man är sjuk. Turligt nog så smittar jag inte. Enligt läkaren. Så jag planerar på att ligga i en soffa där hemma och äta isglass ^.^ En ypperligt bra plan!




CP APP!



(bilden hör till föregående inlägg...) verkar inte gå att lägga in två bilder i samma inlägg via mobilen jue.. =(




pic..





så här spenderade jag större delen av min söndags eftermiddag/kväll. tror jag plöjde två filmer i badet.. ^.^ galet nice! Fick sällskap av Ceasar oxå, i vanlig ordning..






Måndag

Jag kastade in handduken redan klockan 22 igår.. Typ.. Somnade som en stock till en kalas kass film, kanske lika bra, vaknade 10 minuter innan väckarklockan så jag hann znoosa med överdrivet gott samvete ^.^ är redo för en dag på jobb styr kosan bort till Vallby.. Kaffe plz!!



Ha en toppen bra dag! <3
*tjej.med.ett.otroligt.bra.morgonhumör.hej.hej*

Söndag.

Planen för kvällen är soffhäng! Har en ask jordgubbar i kylen som jag tänkte mumsa på till någon film. Vet inte riktigt om det går någonting bra ikväll, har redan sett alla Falk filmer. Men kanske kan dra hem någonting.. Vet dock inte om jag orkar med skräck, faaast, jag börjar bli rätt van vid att se på sånt själv, så det skulle inte förvåna mig ifall det slutar med att jag bäddat ned mig med en skräckfilm! =P
 
Dock tänker jag försöka skönduscha någon timme först. Är seg och öm. Har inte sovit vidare bra på flera nätter nu och det känns verkligen! Måste börja försöka focusera på mig själv och mitt mående. Det här håller inte i sig!
 
Sååå, ja, har väl inte så skrytsamt mycket mer att berätta.. Alive and kicking som jag brukar säga =P
 
Bjuder på lite bilder från instagram. ^-^ Har förstått att det är en "fluga" att göra ett inlägg om instagramveckan som varit. Dock uppdaterar jag sällan instagram veckovis, det kan gå fleeeera dagar innan jag kastar upp en bild där eller så kan det dyka upp massvis med bilder samma dag. Så ja, jag kör på ett ax-plock från början till slut istället! =D
 
 
1. Jordgubbar med philadelphia marabou. Mums! 2. Vindruvor med philadelphia marabou. Mums! 3. Mitt ständiga sällskap när jag badar. 4. Fredagsdrink på jobbet. Vatten. Allt blir dock lite festligare med ett sugrör. 5. Egobild tillsammans med mitt hjärta Ceasar. 6. Ceasar tycker oxå om att dricka vatten med sugrör. 7. Liten Anna. 8. Jeremiah Weed. Systembolaget. Mums!
 
(synd att det "bara" kom upp ca 20 bilder från instagram. Trodde man kunde gå längre bak i det arkivet oxå men men... )