freeeeeeedag!!
Hahaha

om ni ändå kunde de mitt barr just nu! Det är typ gult! Eller nåt, har ett par omgångar blekningar kvar att göra men det går åt rätt håll! ^.^

Jag ska snart åka in till Norrtälje och städa hos morsan och farsan.
Känner mig pigg och pepp. Men först ska jag hänga på låset till Rusta ^.^

Börjar vänja mig.

igår kväll var jag jätte ledsen och jag ångrade mig jätte mycket att jag klippte mig. Alltså jag bölade. Stora, stora tårar rullade ned för mina kinder och jag snyftade verkligen, jag sörjer faktiskt. Dock börjar jag repa mig. Frisörskan sa att det fortfarande är lång men jag vill inte alls hålla med, långt var det innan jag klippte mig, inte nu. Hur som haver så får jag göra det bästa av situationen och jag är faktiskt jävligt sugen på att bleka det. Nu när dem endå klippt av allt som var färgat, i princip, det är inte många centimeter kvar av mitt svarta jag, så funderar jag endå att lägga i blekmedel, spendera ett par dagar som blondin och efter det lägga i en färg som är så lik min naturliga hårfärg som möjligt och sen vara nöjd. Tror att jag behöver två förpackningar superblekmedel. 
 
hit eller shit? 
 
 
Nyklippt tjej. Ser ni min blonda slinga? Det är så länge sen jag hade min naturliga färg att jag inte ens minns. 
Men jag kör nog på blekning. Barret är jag ju ändå så sjukt missnöjd och besviken med, så... 
 
 


Idag är det klippt.

Jag samlar mod för att ta mig till frisören för att stympa mig. Måste klippa mitt barr och jag vet att dem kommer kapa minst 2 decimeter. Det är ju lixom hur mycket som helst! Galet! Sen funderar jag på om jag ska köpa hårfärg och slänga i. Jag saknar mitt kolsvarta hår!

Hörs senare!


Just nu..

just nu känner jag mig bara så fruktansvärt förvirrad, förtvivlar, tankspridd, känslomässigt förstörd!! 
 

jag kan inte med ord förklara vad jag känner just nu, jag känner mig bara tom. Trött. Fundersam, frustrerad,  förvirrad.. Allt som jag nämnde i texten ovanför, jag ormar inte heller gå in på det i detalj, för jag vet inte i vilken ände jag ska börja gräva. Vilken tråd jag ska dra i för att se Om det nystar upp sig totalt eller om det kanske blir ett fint nystan tillslut, att knuten löser sig och att det blir någonting bra tillslut... 
 
Ett ljus i tunneln? Någon? En nödraket fungerar också bara så jag vet åt vilket håll jag ska gå för jag orkar inte längre irra runt...!!
 
 

Belönar mig själv

Lägenheten är städad, tvättmaskinen tuggar och jag har precis slagit mig ned i soffan med en ny kopp kaffe och gelé hjärtan. Jag ska inte göra många fler knop innan det är dags att gå till jobbet. Bra plan? Bra plan!

Dock har inte mina kort kommit. Jag är liiite sur... =/


Måndag hela dagen.

Idag är det måndag hela dagen. Jag tog en ordentlig sovmorgon och vaknade väl utvilad runt 11.30

min plan för dagen är städning! Jag ämåste köpa kattsand och annat oxå men det är ingen jätte stress gällande det. Jobbar ikväll men har ju hela 6 timmar på mig att göra lite fix och grejs så ja. Just nu kaffe! Sen dammsugning och sen frukost. Bra plan jag vet. Imorgon kl 12 så ska jag klippa mig oxå. Första gången på salong på tio år..

Nä, dammsugning var det ja!


Mutter...

Mina bilder kom inte idag. Nu är jag sur.

Fredag!

Äntligen är det fredag och inte nog med det utan det är även löning idag, dock är det väl precis som alla andra gånger man får lön att pengarna inte ligger på kontot skrytsamt länge eftersom det alltid finns hål att stoppa dem i. Jag har ju en tanke på att spara lite inför kommande äventyr och det som står först på listan just nu är just Teneriffa resan. Det känns bra att ha lite fickpengar där nere menar jag.
 
Hur som haver, fredag som sagt, dock så jobbar jag hela helgen och är inte ledig ordentligt förren på torsdag nästa vecka så det är inte så mycket helg för mig även om det är det i kalendern. Men mig går det ingen nöd på, jag tycker det är rätt kul att hänga här, och vi brukar alltid hitta på någonting lite annorlunda på helgen, käka någonting gott eller så. Det ryktas om att vi ska ut och svira imorgon, får se hur det blir med den saken. Jag är vilket som på den iden!
 
Idag borde även mina bilder komma för dem skickades igår. Håller tummarna!
 
Igår var jag inne i Norrtälje och träffade min läkare och gjorde lite ärenden, är helt öm och det känns som om jag har världens träningsvärk i min vänstra biceps/triceps på grund av bedövningen. Visst den släppte igår men det känns endå sjukt obekvämt! Men gjort, är gjort, är ren! Så skönt att ha det avklarat och urplockat. Inte tänker jag sätta någon ny heller, för som min läkare sa så är det ju rätt bra att efter 6 år få igång systemet igen och hon kan ju inte ha mer rätt!
 

Nähä, kragtaga och göra lite nytta!
 
 

Bilder

igår surfade jag runt på nätet och hittade en sida som erbjöd 150 st bilder för 0:- fotoframkallning alltså. Sagt och gjort dock var man tvungen att beställa vid två olika tillfällen och betala frakten på typ 50:- men jag kan ärligt säga att jag hade problem med att gräva fram 75 bilder ifall jag ska vara ärlig. Måste fan bli flitigare med kameran! Hur som haver så har jag planen att göra ett slags collage på väggen mitt emot mitt badrum. För den är jätte lång, jätte vit och jättetom! Tänkte som så att jag ska köpa tunna lister och göra en egen tavelram (eller tre har inte bestämt mig) och sen med hjälp av kludd sätta upp bilderna i olika "mönster" "högar" eller så. Inte rakt på rad efter varandra i ordning utan lite huller om buller. Kanske ska jag göra olika teman i varje ram därav min velighet. Typ en ram med vänner, en ram med festligheter och en ram med bara glada andra minnen. Jag vet inte alls men jag har iallafall börjat och det är iallafall en bra start. Kanske blir det som så att jag köper tavel lister och ramar, men det är lite jobbigt att berövra borra i betongväggen.. 
 
Nåja, det blir nog bra när det är klart. Är rätt fattig så det kommer nog ta ett tag innan färdigt resultat. Men samtidigt, vem har bråttom? 
 
 

Paradise Hotel

Jag är fast i träsket. Skandal tv när det är som bäst? (värst?) Men jag kan inte sluta titta!! Har iallafall varit lite effektiv denna eftermiddag och tryckt igång en maskin tvätt. Ska bara samla energi till att orka hänga den. Jag känner mig såååå jäääävla laaaaat!!


Vill ha!!!

  
 
Tröjan kommer från madlady.se och kostar förvisso 499:- men den är ju huuuur cool som helst! Dock får jag nog ta och lugna mig ett par kilo... Tyvärr! 
 
 
 

Colors

 
 
 

Måndag.

Idag så testkör jag datorn som vi fått via jobbet. Känns bra att ha en burk här med tillhörande skrivare så vi kan skriva ut dokument på en gång istället för att vänta på att dem ska skickas på post. Jag har roat mig med att installera och aktivera diverse program som vi kommer ha användning för men jag vill samtidigt testa på tangentbordet. Måste ju kännas bra när man ska skriva och greja. Bye bye handskrivna lappar. Jag är så pass skadad från allt datoranvändande (både under min gymnasietid och sen i "vuxen" ålder) att jag får skrivkramp av minsta lilla. Det är fan inte okej! Och därför så brukar jag sitta och pressa korsord och annat. Pratar jag i telefon så brukar jag ha ett litet block som jag bara kladdar i, just för att hålla den naturliga skrivmuskeln underhållen. Haha! Fail!
 
Hur som haver, snacka om att komma ifrån ämnet nu, hur som haver, så ja.. En ny dator ja. Loving it!
 
Annars så trillar livet på i vanlig ordning. Jag har för första gången på 10 år bokat in en klipptid. Så nu ska det bli ordning på barret. Jag ska låta dem klippa så mycket som det behövs. Tyvärr. Kanske inte klippa upp det till axlarna, men till BH bandet är jag säker på att dem kommer satsa på. Det vill säga drygt 2 decimeter. Men mitt hår är verkligen sjukt slitet! Så ja.. Sen kan det vara sjysst att ha sjysst barr inför Teneriffa, saltvatten och solsken har ju en tendens att slita ännu mer på håret så ja...
 
 


Press av serie..

Jag har suttit hela kvällen och kikat på Äkta människor. Med undantag för att städning av badrum. Skulle behöva dammsuga hela lyan men Ceasar har fått någon knäpp idé här på sistone och har börjat jaga munstycket så jag får helt enkelt vänta tills han är ute, då kan jag dammsuga i lugn och ro. Dock är han ingen större entusiast av snö och kyla har jag märkt. Han tvär vände i dörren på grund av det. Klen katt!

Jag är så sjukt trött, ska bli skönt att klättra ned i sängen snart ..


Söndag

Jag är återigen efter alla andra med typ 100 år och har nu börjat följa serien Äkta människor. En svensk science fiction serie. Riktigt sjysst faktiskt! Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Skulle behöva städa men min motivation är ju körd i botten. Jag har börjat plocka bland sommar kläder och lastat in i en halvtom garderob så det blir lättare (?!) att packa sen om det blir någon resa till Teneriffa. Att jag ska bli med står ju inte skrivet i sten tyvärr så man vet ju inte. Dock är det ju på planerings stadiet, schema ska göras, bokningar, boende. kontakt ska skrivas. Listan kan göras lång. Men förhoppningsvis blir det kul.

Ska fortsätta med min serie. Ville bara säga att jag lever =P
Torsdag.

Jag har en konstig känsla. Jag kan inte alls sätta fingret på det men det känns konstigt. Svårt att förklara när jag inte ens kan förklara för mig själv vad det är som känns. Skumt! 
 
Idag behöver jag hinkvis med kaffe för att kunna få vardagen att gå runt. Jag vill ha en bil och sen vill jag bara köra. Så långt bilen bär mig! 
 
Skum torsdag med andra ord!
 
 

Smile is the answer ♡dags att släppa in Caesar och sen sova. Orange is the new black på datorn och god natt. Stora glaset vatten på sängbordet i natt, sjukt törstig om nätterna! För mycket kaffe på dagarna!
Jag är kär...!

 
 
 
Här sitter jag och slösurfar och kommer in på en sida som säljer tyger och inredning. Och eftersom jag bloggar på paden för tillfället så verkar det inte kunna gå att länka sidan så gör så här; 
 
  • www.rosahuset.com
  • sök på kuddfodral! 
  • BLI KÄR!! 
Varje fodral kostar 199:- men hallå!! Hur coola?? 
 
   
     
 
Jag ag kommer samla! Jag vill ha dem allesammans! Jag fyller år snart! Eller ja, 1a April. Ge mig bidrag! Pretty please!!
 
 

Snö.

Ceasar ville inte ens gå ut imorse. Han stod och jamade vid dörren och jag öppnade, han nosade lite grann och vände sedan in i lägenheten igen. Nu sitter han i fönstret här i vardagsrummet och spanar ut över sina ägor.

Jag ska snart dra iväg till jobbet för att möta upp minns kollegor och vi ska åka på kurs i Jakobsberg. Jag tror st Det kommer handla om schema, dygnsbryt, vecko-vila... Spännande!


Söndag..

och så har denna vecka nåt sitt slut. Jag är på jobbet och det är drygt en timme kvar tills jag slutar, snön vräker ned utanför fönstret så jag är inte ett dugg sugen på att harva hem. Imorgon är det dags för kurs i Jakobsberg. Vi ska få lära oss mer om dygns-bryt, vecko-vila.. Känns som om man behöver vara lite med i svängarna. På onsdag är det vinter-sol möte. Än har vi inget avresedatum men ja.. Planering är halva jobbet!

Vi börjar förbereda oss.

då har förberedelserna inför vårt besök på Vintersol som smått börjat komma igång. Vi har plockat med min brukares sommarkläder och lagt det det i hans resväska, skrivit en checklista. Jag har klickat hem en resväska till mig själv och tidigare idag så var vi in till polisen i Norrtälje för att ordna pass. Väl där så visade det sig att både jag och min brukare har giltiga pass. Han har ett pass och jag har mitt internationella ID kort. Så det blev helt plötsligt bara kollegan som behövde fixa sig ett pass. För honom blir det första gången utomlands. Spännande! 
 
Vi har inte fått nått datum än när vi ska åka men vi vet så pass mycket att det är till Teneriffa vi ska och vi ska vara borta i 28 dagar. Sw-ee-ee-t!! 
 
 
Annars då? Hade välbehövt häng med bästis igår, vi satt hemma i soffan och stickade och kikade på film. Käkade lunch på kebaben och bara trivdes, jag var hundvakt till Bulten en repa och han låg mest och trynade i soffan. På lördag blir det häng hemma hos mig, efter 13 trillar alla mina favorit brudar in genom dörren. ❤️
 
 
 
 
 

Tisdagskväll..

Jag har (1000 år efter alla andra?!) Börjat titta på och fastna för serien "orange is the new black". A.W.E.S.O.M.EM berättade om en sida online som man kan klicka hem massvis med serier från och dem avsnitten släpps där på dem sidan samtidigt som de släpps i Usa/Amerika osv osv. Nöjd tjej! *pekar på


Jag har mumsat majs och ägg till middag. Haha! Sugen ju! Åt en sen lunch på jobbet och funderar nu på om jag ska ta en kopp kaffe och en bit toblerone. Bara för att..Ser oxå att min statistik forfarande ligger på samma stadiga siffra. Kul! Kom igen nu. Berätta för mig, hur har ni haft det? Vad gör ni om dagarna!


plockade bort julen igår och slängde upp gardiner. Mysigt!
Vissa människor...

kan man inte införa nödslakt på vissa människor? Jag blir så less. Och ingenting tjänar till heller. Vad är problemet? Säg som det är istället för att smyga bakom ryggen och snacka med andra. Larvigt! 
 
Nu är jag sur...