Fredag.

Äntligen helg. Så som jag längtat och väntat... Det har varit en slitsam vecka, men nu planerar jag på att bara chilla i solen. Heeeela helgen...!! Är sugen på en sväng till IKEA oxå, får se hur det blir med det. Har inget direkt livs viktigt att köpa där ifrån, men det kan ju vara kul och strosa runt och kika lite, och oftast hittar man allt för mycket som man vill ha.  Jag är ju inte allt för rik heller, men lite nya badrumsmöbler skulle ju inte vara fel... =P

Gårdagen var otroligt trevlig. Slutade relativt tidigt och mötte upp Karin för en after work på På G´s. Vi drack en öl, och sen fick jag för mig att jag skulle beställa en strawberry Drink. En frosen drink. Typ, gjord på is, jordubbar, jordgubbsextrakt och lite sprit, sen så smälte den typ bort i solen.. Men goood var den! Söta Trisseliss kom ner och gjorde oss sällskap, satt en stund till, och hon fick sig oxå en frosen drink. Drog en sväng på stan, men hittade ingenting som jag ville ha, eller jo, det gjorde jag iofs, men det fanns inte i min storlek. Så klart. Åkte hem till Rimbo och spelade yatzy på Trissans balkong, och tillslut så druttade jag hem och toksomnade!! Helt klart en tipp topp dag.

Solen skiner
, jag sitter och väntar på att Nadine ska komma hem från jobbet... Vi ska dricka kaffe. Och njuta av solen..

Nä, springa in på HM´s hemsida och se om det finns nått skoj?

Puss!


Soft dag.

Denna dag har faktiskt varit rätt soft. Folk har jobbat på av egen maskin, och jag har sluppit att engagera mig allt för mycket och fått gnola runt och fixa för mig själv, underbart! Dock dog batteriet på maskinen innan jag hade hunnit köra klart, men får la lösa det imorgon, det går fortfarande magsjuka på 2 av mina 3 vingar så jag har inte så hejdundrans mycket att göra. Skön start på en intensiv och tidig vikarieperiod. =) Avdelningarna kommer vara stängda resten av veckan, så jag ställde ditt smittvagnar så personalen själva får städa... Går jag in på en "sjuk" avdelning med min vagn, finns risken att jag sprider smittan vidare i huset, och det mina vänner, det är inte populärt bland pensionärerna...

Träffade mina föräldrar en sväng efter jobbet, drog en kaffe och snackade lite skit, pappa tyckte att det var super viktigt att jag skrev upp i min kalender om när dem är borta med motorcykeln, så nu vet jag att dem drar till dalarna imorgon och kommer hem söndag, sen så drar dem någon annanstans i början på nästa vecka, och veckan efter det så drar dem till Norge. Så ja... Fullt ös medvetslös... När jag sen berättade om när min semester börjar och slutar så var han föga intresserad... =P

Nu kom Trissesöt och bebis så nu blir det kaffe!

Puss Hej!



Typ det bästa!!!



Min käraste ägodel just nu är elgrillen som jag fick av morfar!

Missbrukar den!

Love it!



Skepp och hoj.

Hemma i Rimbo igen, tack för skjutsen honey! *Love*

Ja, stepUp medelpass... Det gick bra, till en början... Sen blev jag helt lost bland alla steg, saxningar, svängar, hopp, skutt och vätskepauser... ;) Men det var riktigt kul, och jag har bestämt mig för att inte ge upp än, skam den som ger sig... Tjejen i receptionen berättade att dem ska komma igång med "nybörjar Step" snart, så jag siktar in mig på det... Ska även införskaffa mig ett "3 månaders prova på gymkort" och se hur det blir...

Men jag säger som så, Natrilus Gym är rätt lyx... Eller ja, fräscht!

Är otroligt nyfiken på hur detta kommer utveckla sig. Huvudsaken är att man har kul!

Nu, dusch.

Sen, Tc.

Sen, Desperate och sova kudde...

Puss på er!



Snart så...

Sitter och laddar inför ett medelpass i StepUp tillsammans med Karin och Patricia. Känner mig pepp, ska bli kul att prova på! Känner mig lite som en dansare i min outfit, men ja, det blir säkert super bra, konditionen och kordinationsförmågan är på topp. Not. Men att intala mig det kanske gör det hela lättare.. Är helt slut efter en intensiv dag på jobbet, men ska endå bli nice att röra på sig på ett annat sätt. *glad*

Ja, vi ska ta och börja röra på oss oxå... Så vi får plats. ;)

Jag meddelar resultat senare, kanske.. ;)

PUSS!


Låt från förr... ;)



Dessa filurer lyssnade jag på i mina yngre dagar... ;)
Härlig låt...



Godmorgon!

Ska strax springa iväg till bussen, även fast jag inte har så stor lust med det eftersom det regnar. =/ Meen, det är bara att ta sig i kragen och göra´t. Snart är det helg igen, och den kommer jag nog spendera sovandes, om det inte är så att solen tittar fram, för då kan jag iofs spendera helgen sovandes i en solstol. ;)

Har väldigt taskigt med ork just nu, mycket energi men lite ork, dock tror jag att orken kommer när jag väl kommer igång och springer på jobbet. Det brukar bli så iaf... =)

Har precis käkat tomatpasta. Urk säger jag bara. Men skam den som ger sig! ;)



tomat buljong, vatten,

-67e61f33cf395422985870600979601.png

Kolla varifrån!

tomat buljong, vatten, lite gurka och krisp. För att få tugga lite. :)


Visst.

Jag har själv valt att använda mig av denna kur, och dricka enbart vatten och svart kaffe. Jag tycker att det än så länge går super bra, även fast jag "bara" är inne på dag två, känner mig oerhört motiverad och inspirerad. Känner att jag "sköter" mig och håller fast vid de "måltider" som jag ska äta varje dag. Äter ingenting annat, dricker vatten till förbannelse, springer och kissar stup i kvarten (Men dricker endå massvis med vatten eftersom det även är bra för celluliterna...) Och är allmänt glad...

Men att vänta med att äta sin middag tills det att jag kommit hem från jobbet... (och jag är hemma tidigast klockan 20.00) och sen sitta och surpla i sig ett stor glas oboy med vipsgrädde tycker inte jag är sjysst... Någonstans!

Han hade väl kunnat äta middag typ tidigare?
Eller har jag fel?





middag. Ostpasta med vaniljpuddi

0-7e5a3b8f1f0420194287575c11084143.png

Kolla varifrån!

middag. Ostpasta med vaniljpudding till dessert.. Det luktar gott. ;)


mat dax för tredje gången idag.

0-20342c40b16bf1db237c0a7a75efcc77.png

Kolla varifrån!

mat dax för tredje gången idag. Tomat buljong. :) luktar gott gör det iallafall. Varmt är det oxå. Börjar bra det här. :) vägde mig på Ankaret imorse oxå och det var inte fy skam, även fast jag inte kommit igång med kuren ordentligt. ;) jag är tok pepp!


Oj.

Nu har jag sorterat upp kuren i olika påsar. Eftersom det är 6 olika saker man ska äta per dag... Så kände jag att det var lika bra att göra så. Så jag har koll. Jag tycker om att ha koll. Hur som haver, så e det saker som ska blandas med mjölk och köras i micro... Spännande... =)



Imorgon gäller det... Eller smäller? =P

imorgon ska jag börja med min nutrilett kur som jag skrev om här i bloggen för ett par månader sen... Kanske inte ett par månader då, men det var endå bra länge sen jag beställde hem det, och förra fredagen så behagade leveransen att komma... Känns som det är miljoner år sen jag beställde det, men nu så. Jag är tokladdad. Dock har jag ingen våg, så jag kan inte "förväga" mig. Kanske dem har det på Ankaret? Annars får jag smita in hos skolsköterskan imorgon kväll då ingen är kvar och väga mig i smyg... ^^ Det kommer säkert att bli superbra...

Annars då? Har kommit hem för ett tag sen efter en tur till Täby Centrum, jag och Triss var super effektiva, in där, skaffa det, ut och in på nästa ställe. =) Även fast vi "bara" var där i ca 2 timmar kändes det som om vi varit där hela dagen. Hur som haver så var det riktigt mysigt att komma iväg och bara vara lite granna. =)

Sitter och klickar om mina bilder på facebook. Någonting har hänt, så nu kan jag ha 200 bilder per album, istället för 60 bilder... Vilken betyder att alla mina "part 1, part 2" mappar kommer att sluta existera. Istället kommer det finnas en mapp per grej. Klockers!

Puss å Kram, vi hörs sen!





Bästa på länge!

Har haft den bästa helgen på länge, drog på Mondaybars Black & White kryssning i Torsdags, dansade och hade det super kul i 40 timmar, knallade runt i Riga och lekte turister med kameran, kom tillbaka till Sverige i lördags morse och fick skjuts hem av Nicklas pappa Love (Läs ove... =P) Hur som haver, duschade och bytte om, så på´t igen, in till Costum Bike show tillsammans med Trissan, Tomas och Vilda. Gick runt i parken och trängdes, mötte upp Per, Mia och deras Mathilda, käkade på Pub Hörnet, deras burgare är oslagbara. ^^ Fortsatte kvällen hemma hos Per och Mia med tacos och skitsnack. Kunde knappats bli bättre. Idag ska jag hänga på Trissan till Täby C och hänga runt, lämnar karlar och barn hemma så det blir lite girls only.

Ja, det var helgen i extremt korta drag. Ska försöka lägga upp bilder från krysset på facebook. Så spana in där ikväll vettja!

Puss och snusk och Svenne banan!! =P



okej, ego bild. Men endå, båten

2f766f4cfbd7e4f9601945da2d6e5728.png

Kolla varifrån!

okej, ego bild. Men endå, båten står still i hamnen här i Riga. Vi har varit på en stadsvandring men nu är vi tillbaka på båten och sitter och förfestar i en hytt tillsammans med Patrik och Lisa som kommer från Göteborg. :) har varit ute på soldäck och dansat massvis, jag slår vad om att träningsvärken kommer när vi är påväg hem sen. ;) snart öppnar taxfreen.


sitter på en uteservering här i

2804e261b0d59365f03f2d1f3bd6ac02.png

Kolla varifrån!

sitter på en uteservering här i Riga. Dricker öl och har precis käkat nacho chips. Dock glömde jag visakortet i hytten... Men det löste sig iallafall. :)


står i kön till taxfree. Sjukt m

0-785393c89eb2620fa1b72b2570ae0cb2.png

Kolla varifrån!

står i kön till taxfree. Sjukt mycket folk... Me dont like...


Sitter i en bar på båten. :) Nad

0-338be326a17a8851e1403d003eeff24a.png

Kolla varifrån!

Sitter i en bar på båten. :) Nadine på bild. :)


Myyspyys. :)

0-10820f4c9252692a9fec61a27fe6514a.png

Kolla varifrån!

Myyspyys. :)


Patrik och Lisa i hytten :)

0-14034b519c28b9781ddb2f403448c189.png

Kolla varifrån!

Patrik och Lisa i hytten :)


står och röker med peter på däck

0-299014e1a9e17c6905510a22a69dc58b.png

Kolla varifrån!

står och röker med peter på däck. :)


träffade Nadine tekniska. Nu åke

0-27e28169bab699a72641179c64846d15.png

Kolla varifrån!

träffade Nadine tekniska. Nu åker vi tunnelbana. :)


träffade Nadine tekniska. Nu åke

0-27e28169bab699a72641179c64846d15.png

Kolla varifrån!

träffade Nadine tekniska. Nu åker vi tunnelbana. :)


observera att det är nicklas som

0-46b3f204ac4ad3757afe1e62bf78495d.png

Kolla varifrån!

observera att det är nicklas som tagit kortet. ;)


at bennys crib. :)

11d5cc01b4f2dea27224c87b95c916e3.png

Kolla varifrån!

at bennys crib. :)


Tjuvstart redan på bussen. ;) ni

-8d144fddb94b00bc90a12567ae9e155.png

Kolla varifrån!

Tjuvstart redan på bussen. ;) nicklas goes nougthy.


står och väntas på bussen som sk

0cf7023d501ebc2ba1191c33fa57b192.png

Kolla varifrån!

står och väntas på bussen som ska ta oss till norrtälje. Hem till Benny på en start öl. :)


Va roligt!

Det fungerar att mobil blogga. Oj vad jag ska hålla mig sysselsatt. ;) Nu kan ni följa mig på kryssningen. *fliin*
Och Annie, håll tummarna för att inläggen kommer rasa in, så dina kommentarer blir lite utspridda. ^^

Puss på er alla! Imorgon bär det av på böljan blå... (Med skräckblandad förtjusning)



testar att mobil blogga... :) ja

0-409a5fe31fb95cda81addabbc81ccff8.png

Kolla varifrån!

testar att mobil blogga... :) jag och erika på teatern för ett par helger sedan.


Onsdag.

Snart, Snart, Snart drar vi iväg på kryssning, och jag känner hur det hoppar och kryper i benen. Det kommer bli tok kul!! Har dock aldrig åkt på en så lång kryssning, och har liiite problem med att åka båt endå, så jag kommer garanterat att börja med att kolla vart livbåtar och flytvästar är, och vart nödutgångar och liknande är. Bara för att ha någon koll. Nadine säger att det ska blåsa massvis och regna, vilket inte alls känns roligt.. =/ Jag vill ju kunna vara på däck och steka lite granna jue, men det kommer ju då inte bli som jag tänkt... icke... =/ Men men, så länge musiken är bra brukar jag säga, sen finns det ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Kan ju alltid packa med regnoverall. *lol*

Annars då? Jo, vi kan inte gå av i Riga, eftersom Nicklas inte har något pass. Och det finns risk för böter ifall det blir kontroll när man ska gå på båten igen, och 3000 kronor är ingenting som vi känner att vi har råd att betala...

Well well, Got 2 go!

Ha en superbra dag i det superdåliga vädret!
Glöm inte paraplyet! ^^




Måndag.

Godmorgon världen. Vilket härligt väder det verkar vara idag då. Jag har dock inte hunnit gå ut och känna efter, eftersom jag är en väldigt morgon trött människa som gillar att ligga och dra mig. ^^ Ska snart packa iväg mig till jobbet. Slutar toktidigt idag och ska förbi morsan innan hemgång för att lämna iväg mina byxor så hon kan laga dem åt mig. *fliin* För det är hon bra på. ;)


På torsdag är det dags för kryssning!! <3<3