Måndag.

Godmorgon världen. Vilket härligt väder det verkar vara idag då. Jag har dock inte hunnit gå ut och känna efter, eftersom jag är en väldigt morgon trött människa som gillar att ligga och dra mig. ^^ Ska snart packa iväg mig till jobbet. Slutar toktidigt idag och ska förbi morsan innan hemgång för att lämna iväg mina byxor så hon kan laga dem åt mig. *fliin* För det är hon bra på. ;)


På torsdag är det dags för kryssning!! <3<3Kommentarer
Postat av: Annie

Det är helt förjävligt! Jag tycker verkligen att Sony Ericson är de överlägset bästa telefonerna när det gäller musik, menyer och så, men det är fan inte värt det så som de bara går sönder hela tiden. Nästa gång blir det nog en stenålderstelefon, typ Nokia 3310. Gammal klassiker. :P

Postat av: Annie (igen)

Du får börja uppdatera lite oftare, så jag kan sprida ut mina kommentarer ;)Men tack för dina peppande ord! Jag blir så glad :) Jag har hittat min drömtelefon jag med, råkar såklart vara en SE.. :P Vi får se hur det blir.. Ska skicka in min nu iaf.Annars är det bra! Mycket på jobbet, mycket privat - stressigt och härligt, precis som jag vill ha det ;) Hur är det själv? Ser fram emot kryssningen antar jag? ;)

2009-06-03 @ 08:19:17
URL: http://malinsstorasyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback