Härliga Torsdag!

Efter jobbet idag så plockade Katrin upp mig och vi styrde ut till Almungeskogarna hem till Bästa Patricia med familj. Vi styrde världens grillfest, drack massa kaffe, lite bärs och myste runt med varandra. Galet härligt, Patricia överraskade mig med en knallgrön väska som hon sytt, bild kommer upp senare. I love it! Har precis landat här hemma efter en underbar avslutning på en underbar dag. Jag och Ulla kickade rumpa i kubb!

Nu tänkte jag plantera min bakdel i soffan och pressa SATC är fortfarande proppmätt efter grillningen!

Tack för idag alla mina underbara! ♥


Onsdag.

Jag har nog haft den mest perfekta dagen idag! :D Jobbade till klockan tolv, styrde tårta och grejade på förmiddagen eftersom min brukares unge fyller år. Grattis Grattis. Efter det så styr jag kosan in till Norrtälje, drar en vända inne på hm och möter senare upp Mimmi, Ebba och Moa. Hoppar in i bilen och drar till Largen, och då bestämmer sig vädret för att säga nej nej nej. Trots att jag köpt badkläder dagen till ära. Visst, Ebba ville inte bada med mig, men Moa, oj, som en liten fisk! Underbara unge! ♥ Vi badade trots att det regnade, kallt! 22 grader visserligen men jag känner att jag gjort mitt, kommer säkert inte bada mer i år. Kanske om jag någon gång hinner med B ned till Ölsjön så kan jag säkert kasta mig i där. Men då ska det nog vara lika varmt som det var idag =) Hur som haver, åker hem till Norrtälje igen och chillar lite hemma hos dem och jag trillar sedan iväg för att möta upp Nadine och Charlie. De åker till Santorini nu ikväll, planet skulle lyfta typ nu kl 23 tror jag det var, dem käkade och så tog vi oss varsin BT. (Before Trip) gött mos. Sällskapade på bussen hem och när jag kom hem så kastade jag i hårfärgen. Svart överallt. Öron, nacke, naglar, armar. Men eyy, its good too bee back!! :D

Snart, sova!

SAKNAR!


Your girl is lovely Hubbell.

Har styrt hem alla säsonger av Sex And The City And I Love IT! Har kommit en bit in på säsong tre redan och ibland skrattar jag så jag gråter åt alla tokigheter och all drama som utspelar sig. Ibland gråter jag så jag börjar skratta, jag måste ju se helt patetiskt larvig ut åt mitt "pressande" Myskläder, kaffe med mjölk i termos, håret i en slarvig knut mitt på huvudet, nedbäddad i soffan.. hehe.. Men ibland så måste man bara ta hand om sig själv och ha en helvetes jävla massa egentid, och det är precis vad jag har när jag sitter där med SATC. Anar starkt att jag snart kommer ha plöjt hela serien. Utan större problem! =)

Men nu är det snart dags att gå och sova. Har planer för både onsdag och torsdag. Känns så skoj! Massvis med positiv energi, kramar, snack och underbara människor! Imorgon ska jag efter jobbet trilla in till Norrtälje för lite häng med Mimmi, Ebba och Moa, strosa på stan, det ska tydligen bli galet bra väder, vet inte vad jag ska tro om det än, får se imorgon när man vaknar. Sen på Tosdag så ska jag efter jobbet möta upp Fina
Katrin och Tyra och vi ska ratta ut i Almungeskogarna hem till Bästa bästis Patricia med familj. Det kommer bli galet nice, massa kaffe, massa prat, massa mys, det ryktas även om grillning. Även vädret ska vara på vår sida har jag hört så det blir nog shorts och linne så man får lite bränna iallafall. Hoppas jag! =)

Jag längtar ihjäl mig!




Turning my Self inside out..! Och jag behö...

photowonder_shar (MMS)

Turning my Self inside out..! Och jag behöver färga håret. Känner mig så otroligt ful och hemsk och alldeles värdelös i denna utväxt..! Omvänd ombre eller vad det heter, dock ska det väl vara mörk utväxt och ljusa mängder? Har jag fel? Sen att jag har miljontals andra tankar och funderingar kring precis allt möjligt gör ju inte saken bättre, inte konstigt att jag blir gråhårig! Har iallafall försökt rensa tankarna med en ordentlig långpromenad innan jobbet, gick ända bort till stenröset (eller vad det heter) in i skogen, satte mig på en stubbe och lyssnade på arg hardstyle och mumsade blåbär. Dock blev jag halvt ihjälbiten av myggen så jag blev inte långvarig på den där stubben inte. Kliar verkligen överallt...!!! XOXO Bitterf*ttan i egen hög person just för tillfället... *mutter mutter*


Tråkigt.

Alltså, tråkigare än vad jag har just nu kan man ju knappast ha! Det är skit kasst väder ute, kallt och regnigt, ingenting går på tv så jag sitter och pressar SATC säsongerna, har snart plöjt två hela säsonger, kul till en början, men efter ett par avsnitt blir man rätt mör. Försökt att vila lite inför kommande kvällspass men lyckas inge vidare med det. Bryggde kaffe tidigare men glömde helt bort att jag tryckt på bryggaren och lyckades således att låta kaffet få en smått bränd smak plus att jag hade i alldeles för mycket mjölk än vad jag brukar... Snacka om dålig dag! I posten kom det bara räkningar, plus min lönespec iofs men den hade de gjort fel på igen. Samma "tabbe" som förra månaden, visst, ingen big deal så där, men endå. Blev lagom putt. Jag har typ degat på soffan hela dagen.. Löst korsord och allmänt softat. Inte ens katten är hemma.. TRÅKIGT!!


TRÅKIGT!!!


Måndag.

mår egentligen som en påse skridskor. Eller nått. Har sovit riktigt dåigt inatt, beroende på en hel del saker, men samtidigt så förstår jag inte varför jag vaknade typ var tredje timme eller nått, kollade på klockan och somnade om. Är allt annat än pigg nu och ska trilla iväg till jobbet snart. "Tur" att jag bara jobbar till 12 så jag kan kila hem och försöka vila/fortsätta sova en stund innan jag börjar ingen klockan 18. Huga! Men jag antar att det bara är att bita ihop!

Ha en toppendag ni andra vettja! =)


Fredag

Alltså, shit jag är helt slut! Har hela badkaret fullt med tvätt, tänkte passa på att tvätta rent alla sängkläder och handdukar som har gått åt här hemma på senare tid, det blir mycket när man är fyra! =)

Sitter nu och varvar ned lite innan jag ska dra iväg till jobbet, morsan och farsan var här tidigare och fikade och jag och farsan spelade wii. Galet kul! Han levde sig verkligen in i spelet. Det blev lite raiving rabbits, tennis, golf och bowling. SKOJ! =)

Ska som sagt snart trilla iväg till jobbet och fundrar på om jag ska starta en maskin på timer som då blir klar tills jag kommer hem, eller om jag ska sluta tvätta för dagen och ta resten imorgon?!

Det är mitt stora problem här på fredagen, annars kommer allt vara galet lugnt.. ^^

Sweet!

Ha en toppen fredag! ♥


Vilken härlig dag det har varit idag :-) å...

photowonder_shar (MMS)

Vilken härlig dag det har varit idag :-) åkte runt lunchtid ut med fullproppad bil till Bästis som bor i Almungeskogen ;-) väl där var det kramkalas och fika ute i solen innan regnet fick för sig att börja falla som smått. Vi styrde därefter kosan till Thuns (igen) hela gänget och flanerade runt, dock köpte jag ingenting eftersom jag endå inte har några cash. När vi var nere på American car show i lördags såg jag en så cool bikini. Neongrön/gul ofc men hade inga pengar då heller.. =P men titta kan man ju alltid göra =) trillade hem och landade en stund innan jag packade iväg mig till jobbet, snart är arbetspasset slut och jag kommer garanterat somna ovaggad innan huvudet träffar kudden som det känns just nu, har fått huvudvärken från helvetet!!


Suck

Jag blir så jävla irriterad på människor. Om det endå ska snackas skit och skrattas åt mig bakom min rygg så skit i att hälsa och var trevlig först då! Jävla stolpskott!

Knallade till bilen som vi parkerat hemma hos morsan och farsan efter ett par timmar nere i Socitetsparken och American Car Show. Allt var frid och fröjd, jag och Kid1 går lite i förväg för Kid2 var trött och ville sitta och vila lite och B väntade med honom, möter en tjej som jag är någolunda bekant med, vi umgicks lite grann förut för ett par år sedan men brukar hälsa när/om vi ses, hon är även vän med en av mina bröder och likt alla hans vänner så hälsar de på mig även fast jag inte vet vilka dem är alla gånger. Hur som haver, hon nickar till och säger hej, jag svarar hej och så forstätter vi gå, vi lixom möts i förbifarten, sekunden efter så vänder jag på huvudet för att kolla ifall Kid2 och B hade börjat röra på sig vilket de hade och jag såg även denna människa + vän vänt på sina huvuden, tittar direkt på mig, någonting viskas/sägs och så asgarvar dem. jag menar vafan, skit i att hälsa då istället, så kan vi ignorera varandra och bry oss om vårt. Jag blev så sjukt irriterad och kände verkligen att jag inte lider av att hon inte hälsar. Det behövs lixom inte.. Klarar mig endå tack så mycket.

Sen att jag fick lite andra tankar och funderingar beror mest på mig själv och den del av mig som blivit sårad och besviken tidigare. Jag kommer nog alltid ha funderingar och tankar beroende på situation och händelser, men det får man ta som det kommer...

Men men, har fått spy ur mig lite nu, känns genast mycket bättre...

SLÄPPER OCH GÅR VIDARE!

PUSS!


Måndag.



Första dagen på "semestern" det är egentligen ingen riktig semester men jag har valt att byta bort tre arbetspass som har jag utspridda på dessa sju dagar och kalla denna vecka för semester, även om jag inte får nå cash eftersom jag inte jobbar. Men ledighet i all ära, det är såååå värt det!

Vi drog en repa in till Norrtälje tidigare idag i jakt på pärlor, har ett enormt pärlsug men bara skitfärger kvar. På bilden ser ni en angry bird. Jag pärlade en sån fast i andra färger. Orkade dock inte ta kort på den så jag lånade denna från google.

Hur som haver, galet mycket folk inne i Norrtälje, nästan alldeles för mycket, det märks verkligen att jag har slutat att pendla in dit och jag hänger inte heller där varje helg som jag gjorde förrut, jag har verkligen börjat trivas hemma i Rimbo. Det blir lixom kul att åka in till Norrtälje ibland, för nu är det lixom ibland. Förut var det ju varje dag, jobba, in på helgen, festa... Skönt att slippa åka buss!

Annars är läget stabilt här på Landstormsvägen, det har varit lite nagelvård här på kvällskvisten, filat och målat. Mina fingrar och Kid 2´s tår. Fina fisken, mumsade på jordgubbar och grädde efter att vi hängt nere vid badplatsen i någon timme, dock badade inte jag! KALLT! Jag är ordentligt kräsen!

Får se vad veckan har att bjuda på, ett besök på gröna lund är inplanerat, iallafall på onsdag, så håll tummar och tår för vackert väder! :D


Idag har jag fyndat ska ni veta. Både en g...

sunset_love_52 (MMS)

Idag har jag fyndat ska ni veta. Både en gulvit randig långklänning och ett par vita shorts. Yes, ni hörde rätt. Shorts!!! Dock inte så där superkorta som de flesta tjejer har, där man visar hela stjärten, utan dessa är lixom lagom långa. Ett par jag kan gå i utan att skämmas.. :-P sitter just nu på jobbet. Kollar på film och bara är. Dock längtar jag hem.. Faktiskt...!


Brorsan drömmer skumma drömmar om mig.. =P...

photowonder_shar (MMS)

Brorsan drömmer skumma drömmar om mig.. =P haha!


Jag känner mig kass.. Förkyld och jävlig, ...

photowonder_shar (MMS)

Jag känner mig kass.. Förkyld och jävlig, skulle behöva färga håret det är ordentligt urtvättat.. Inte alls svart och vackert som det brukar vara.. :-( slitna toppar, torrt och skadat. Skulle behöva någon super duper inpackning. Funderade en stund på att slänga i en ordentlig inpackning och sen packa in håret i plast och handduk och sova på det så kanske det hinner återhämta sig lite. Svårt dock att 'få liv' i döda celler.. :-(