Vilken härlig dag!

Vilket härligt vårväder vi bjuds på denna Onsdag. Jag har likt bambi på hal is trillat runt bland massa olika platser under förmiddagen. Sitter nu och "lunchar" med en kopp kaffe. Ska snart ut på banan igen.

Tiden tickar på och snart är det dags för kryssning. 15 dagar kvar. Awesome!

Har inte så mycket mer att komma med, funderar på att smita ut och lapa sol en stund innan jag ska iväg igen. Låter som en ypperligt bra plan om jag ska vara ärlig! =)

Fridens!

Bytte gardiner i köket igår. Känner mig rä...

photowonder_shar (MMS)

Bytte gardiner i köket igår. Känner mig rätt nöjd faktiskt =D alltid kul med lite variation? Ska strax trilla iväg till bussen och åka till jobbet, ska inte jobba så där superlänge men måste vänta på bussen i nästan två timmar efter att mitt arbetspass är slut. Tur att jag tryckt in massa ny musik i min mobil. Showtek ftw! =) ha en bra dag!


Sjukaste drömmen!

Alltså. Jag drömde verkligen den sjukaste drömmen ever inatt. Skit skumt! Jag var någonstans, i en butik vet jag att det var, inte så mycket folk, mest personal och så jag och min "kompanjon" hur som haver så skulle vi iallafall göra någonting, jag vet inte vad, men det hela slutar iallafall med att jag stoppar en pistolmynning i munnen och trycker av. Blir lixom yr i huvudet, ragglar lite, lägger mig ner på golvet, det rinner ut blod och jag blir allmänt tung och trött. Men efter en stund reser jag mig upp och ångrar att jag skjutit mig själv. Får hjälp av någon att ta mig till sjukhus, där blir jag opererad och får världens största sår/ärr/klump/läkningstjafs bak i huvudet. Jag oroar mig för att jag ska dö, vilket jag inte vill. Vilken dum ide vi hade som inte gick att "genomföra" eller vad man ska säga. Galet konstig dröm. För sen helt plötsligt så är jag hemma på sveagatan och letar efter strumpbyxor att ha på kommande kryssning. Jag är fan ordentligt knäpp! En så obehaglig och skum dröm. Sen så är det väl i väldigt korta drag, men det beror på att jag inte minns pecis allt. Alla detaljer och så vidare. Dock vet jag att jag sov riktigt oroligt. =/

Ska åka iväg och jobba idag. Börjar klockan tre så än är det ingen stress. Styra kaffe, diska och ta en dusch kanske. Tvättmaskinen står och slår i badrummet så den får allt bli klar först =)


Lugn Fredag.

En oerhört lugn fredag. Har jobbat i stort sett hela dagen, fått skjuts hem av finaste B, trillat hem till Ingela med familj och hämtat upp Ebba som ska bo hos mig hela helgen =) Svängt förbi Nadines mamma med familj för spontan middag (Pizza & vin) samt sällskaps spel och allmänt häng. Har varit hemma ett par timmar nu och det börjar bli dags för sängen. Ebba ligger utslagen i soffan, Ceasar kom precis hem och kastar i sig sin kvällspotion med blötmat. Vem vet, Ebba kanske äter resterna inatt. Det visar sig. Om jag sover, så sover jag. Vaknar knappt av nått lixom. ;) Och för allmän information så är alltså Ebba min bästa kompis Patricia´s hund. En schnauser (stavning) En riktig kelgris. Vilket passar mig utmärkt..!

Eftersom jag inte alls vill sova själv i helgen.

Nä, natti natt folket. För länge, länge sen! =P


Här om dagen spontanträffade jag Jonna och...

mms_img-93203543 (MMS)

Här om dagen spontanträffade jag Jonna och hennes valp Jason.. Huur söt är han inte då på en skala? Lillstora grynet! Sitter och laddar för att gå till bussen och åka till jobbet. Jag är så seg, sov som en kratta inatt =/ B ska vara borta hela helgen och det är någonting som stör mig jag vet inte vad än men det kommer säkert komma fram. Garanterat.. =( suck..


torsdag.

Jag älskar när jag ser fel på klockan! bara älskar det! =P Trodde jag började klockan 15 idag och tog däför 13.52 bussen från Rimbo till Edsbro. Trillar in på ica och köper kaffe å sånt för att ta med hem ikväll sen eftersom kaffet är slut. Travar över till jobbet och kliver in i lokalen. Ingen där. HooHoo! Tittar på mitt schema och det visar sig att jag inte börjar förren 16.15. Bra Anna! Så nu har jag suttit här en bra stund, druckit kaffe, plockat ihop nycklar, läst lite om vad som hänt eller kommer hända. Lyckats riva bort min sårskorpa på mitt "sår" i pannan som jag har och ja... Surfat runt och sett Prins Daniels tal om deras nyfödda. Kul!

Dock börjar jag snart och ingen kan nog vara mer nöjd än mig på att få komma igång! ;)

Spenderade förmiddagen ute hos
Bästis tillsammans med hennes syrra Pinglan och ungar och hundar. Kaffe och skitsnack. Awesome! V och jag lekte flygplan. Dvs jag låg på rygg och V stod vid mina fötter, tog hennes händer i mina och satte mina fötter antingen vid hennes bröstkorg (iofs så "täcker" mina fötter hela hennes torso/mage. Men endå) eller vid höfterna och så lyfte jag upp henne på raka ben rakt upp i luften och så "flög" hon. Värsta träningspasset. Plus att J överröste mig med kramar och pussar, klappar och dreggel när jag låg där på golvet. Mys! 

Dags att jobba var det ja. Tio minuter to go. Hinner alltså både gå på muggen och ta en cigg innan jag ska ut och slira ;) Awesome! ^^ 

 

Hur coola?

Alltså Hur cooola är inte dessa? Me want dem! Alot!

 

 

 


Morsans kaka ^^

3 Ägg
3 dl socker
3 dl mjöl
3 tks bakpulver
1 ½ dl vatten

Vispa ihop alla ingredienser och rör i vattnet. Grädda i ugnen 175 grader.

Låt kakan svalna en stund efter gräddning. Skär den sedan på mitten (vägrätt) och tag av "locket"

"Geggan"
150 g smält smör
1 dl socker
3 tsk vaniljsocker

Blanda ingredinenserna och rör ned i det smälta smöret. Rör i två ägg-gulor.
Häll geggan på bottendelen av kakan, se till att få ut det i kanterna. ;) Lägg på locket och dekorera med kokos
(Om man vill)

Kakan förvaras i kylen. Och den är nästan som godast då den är "kall och hård" =) Men fungerar vamt oxå. Blir dock väldigt rinnig när den är varm. Men muums! =)



Sugen

Jag blev så här efter lunch och film sugen på någonting sött. Lösning, jag styrde iordning en sockerkaka. Problemet är bara att jag helt läste fel i receptet och hällde i 6 dl vetemjöl istället för 3 dl. Så jag försökte så gott jag kunde skopa upp de 3 feldoserade deceliterna. Jag lyckades ganska bra faktiskt.

Kak-jävlen ska ju endå inte serveras på Nobelmiddagen så! =P

Nu ska bara ugnen bli varm och så ska kakan in och gräddas. När den är klar så ska det svalna och sen ska den delas på sen ska man hälla på smör/socker/vaniljsocker/ägg-gulegux på (Mammas recept) och så på med locket igen. MUMS!

Vill ni att jag lägger ut receptet här?




Kines-katten!

photowonder_shar (MMS)

Kines-katten!


Tisdag.

Det gick toppen bra igår. Jag är nöjd och ser fram emot att hon ringer mig och talar om ifall jag kommer få komma på intervju nr 2 och träffa kunden. *hoppas hoppas*

Annars kommer denna tisdag vara galet lugn, tänkte nog lägga mig på soffan om en stund för de vanliga morgonprogrammen. Håller på att tvätta en maskin tvätt oxå, men det är ett tag kvar tills den är klar, så no stress.

Over and out!


Måndag.

Då är jag redo. Sminket är på. Håret är gjort. Halsduk, mössa, vantar och jacka. Jag ska styra min kosa till Jakobsberg för en arbetsintervju. Håll Tummar och tår för mig! Jag är sjukt nervös! iiih! Dock känns det endå någonstans rätt lugnt. Vet inte hur jag ska förklara men ja.. ^^ Har haft ett lite mindre nervsammanbrott här hemma och inte hittat någonting att klä mig i. Men nu så.. Feels goood!

Återkommer väl med resultat. Om det finns av intresse ;)

Cliffhanger! :D


Seg Dag.

Det har verkligen varit en seg dag idag hemma på Landstormsvägen. Jag har inte gjort någonting överhuvudtaget. Vaknade imorse, gick och satte på kaffebryggaren, satte mig vid datorn, läste igenom ett par bloggar. Gick och satte mig vid tv:n kollade på morgonprogram. Satte mig vid datorn och fortsatte surfa en stund, klockan tio var det dags för omgång två av morgonprogram Greys Anatomy och Seventh heaven. Efter det datorn en sväng till. Sen hällde jag upp ett bad och låg där och kollade på en film, höll på att somna så jag klättrade ur badet och lade mig på soffan istället och kollade klart på filmen. Det är först nu som jag har fått på mig ett par "normala" kläder istället för att lalla runt i först morgonrock och sen handduk. Snacka om seg dag!

Jag längtar tills imorgon då jag äntligen ska jobba igen, det var alldeles för länge sedan sist. Känns det som iallafall. Men det är mitt egna fel. Får man feber så får man. Finns inte så mycket att göra åt det.

Meeen ja. Denna fredag är ju fortfarande seg. Vet inte alls vad som händer och fötter ikväll. Vet inte ens vad denna eftermiddag har att bjuda på..

Vi får la se helt enkelt! :D


Torsdag.

Min plan för dagen är att försöka ta en svängom med snabeldraken. Får se om jag orkar. Skulle verkligen behövas. Har suttit i telefonsamtal hela morgonen och lyckats lösa en hel det braigheter. Nöjd!

Tänkte klättra ner i ett bad nu och kolla på en film eller nått ^^ Mys! B har styrt så att vår router är kopplad till våra mobilen via någon super app som gör att man kan kolla på film via mobilen i badrummet. Har en list i perfekt läge där mobilen blir placerad och så äre bara å ligga och glo. Kan knappast bli bättre alltså =P

Nä. Bla bla bla..

Away me go!


Mina pjuck gör sig awesome i "black light"...

mms_img-17765287 (MMS)

Mina pjuck gör sig awesome i "black light" oxå ju! Perfektan! Bästa köpet ever, tackar RK! Sitter hemma och glor på film med Trissan och Jack välbehövt häng enligt min mening ^^


Line up på kryssen ^^

(De namn i fettext är ett måste att se! ^^)

LINEUP

MONDAY BAR XL presents
Markus Schulz
Headhunterz
UMEK
Oliver Lang
Johnny Boy

JUDGEMENT SUNDAYS present
Judge Jules
Eddie Halliwell
The Thrillseekers
Simon Patterson

RIOT presents
The Tidy Boys
Kutski
Anne Savage
BK
Andy Whitby
Scott Attrill
Klubfiller
Gammer

FULL ON FERRY presents
Ferry Corsten
Giuseppe Ottaviani LIVE
Bart Claessen
Showtek LIVE
MC Stretch

FUSION presents
Donkey Rollers
Nitrouz vs. Code Black
Toneshifterz
Slim Shore
The Pitcher
Zany
Jowan
Endymion
DV8

SWEDISH TECHNO presents
Hertz
Per Hammar
Kimono

TECHNOSTATE presents
Perplex
Mad Actors (live + dj)
Rokkaz




Vi har promenadhytt. Dvs en hytt med fönster som

vetter mot promenadgatan. Som ska göras om till

ett 150m långt dansgolv. Its going to be awesome!

Kommer ha med mig kameran och ett storpack

batterier. Ska fotografera som aldrig förr! ♥

31 dagar kvar!



Jag tycker om min badkars propp =P står oc...

photowonder_shar (MMS)

Jag tycker om min badkars propp =P står och väntar på bussen. Kallt som fan!


Norrtälje

Sitter och laddar för att ta bussen in till Norrtälje för ett möte på ams med min handläggare och diskutera fram en ny handlingsplan samt lite annat. Hoppas det går som jag vill!

Har fått nått skit i ögat oxå som har suttit sen igår, kliar som faen och ingenting hjälper =/ Trist när det blir så.

Annars vet jag inte vad dagen har att bjuda på, funderar på om man ska trycka igång en maskin tvätt som kan vara klar när jag kommer hem, är så less på maskinens centrifug, den slår sönder hela badrummet varje gång den sätter igång. =( saker ramlar bokstavligen ned från hyllplanen är den är igång. Whats up with that lixom?

Nähä, styra iordning sig lite då. Känner att jag skulle kunna sova massa timmar till just nu.

Trött i hela kroppen lixom!


Ohoj Spontanitet!

Igår eftermiddag trillade fina Sandra hit för häng, öl och skitsnack. Och snacka om att det blev häng, öl och skitsnack. Vi drog en Irish och sen var det kört ;) Slutade med att vi i sista stund svidade om, sminkade på och sprang iväg till bussen och åkte in till Norrtälje för kareoke och dans. ^^ Najs! Hade en toppen kväll verkligen och ordet SPONTANITET vad ledmotivet.

Jag messade Patrik och skrev att jag tog med hans syster ut på busigheter.

Han svarade att vi skulle köra stenhårt.

Jag skrev hårt som stål men att systern hans skulle köra dagen efter så det blev istället hårt som aluminium ^^

Trillade hem efter två någon gång. Styrde fyllekäk (Nudlar och bacon och köttbullar) sen dog vi i varsin soffa framför en film. Jag minns att filmen började, sen somnade jag =P Sociala klubben lixom.

SPONTANITET FTW!



...

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att träffa min bästa vän och hennes ungar ♥
Vad gjorde du kl 08 i morse? Duschade. Och försökte reda ut mitt kråkbo till hår..
Vad gjorde du för 15 min sedan? Tänkte diska men fastnade på youtube. =P
Det sista du sa högt? Jag kommer sakna dig.
Det senaste någon sa till dig: Jag kommer sakna dig oxå.
Vad har du druckit idag? Kaffe med mjölk och ett glas vatten.
Vad var det senaste du åt? Har inte ätit frukost än så det måste vara gårdagens popcorn. =P
Vad var det senaste du köpte? Kaffe !
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit och tråkig.
Vad är det för väder hos dig nu? Soligt, kallt men vackert!
Godaste glassmaken? Cherry Garcia ♥
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till? Nja, kanske.. =/
Sover du tungt? Ibland. Det beror på hur jag mår. Är jag sjuk sover jag som en klubbad säl!
Drömmer du mardrömmar? Inte ofta iallafall.
Trivs du med ditt jobb? Det gör jag absolut, synd att det inte är heltid.
Favoritklädsel? Mjukisar ^^
Favoritlåt just nu? Skrillex
Vad ser du om du tittar till höger? En vägg.
Vad gör dig glad just nu? Solsken!
Vad ska du göra härnäst? Jag ska åka in till Norrtälje och träffa Katrin och hennes Tyra
Höger el vänsterhänt? Högerhänt oftast men inte helt oförmögen att använda vänster.
Humör just nu? Rätt stabil, varken eller känner jag.
Favoritgodis? Lakrits!
Kläder just nu? Svarta byxor och en tjocktröja.
Sommarplaner? Inga alls. Någon festival kanske?
Hur många kuddar sover du med? 5 typ.
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska!
Vad är viktigast för dig? Mina vänner och min familj
Är du kittlig? Tyvärr!
Snarkar du? Det vet jag inte!
Stjärntecken? Vädur!
Äckligaste insekten? Spindlar?
Stökigt el välstädat? Något mellanting.
Vad längtar du mest efter just nu? Ja men det är lika bra att ingenting säga om det. =P



Fredag.

God Morgon!

Har varit uppe sen kuckeliku och redan hunnit avverka en hel del av dagens planer. Duschat, rett ut mit barr till hår som konstant varit uppsatt sen i lördags då jag blev sjuk. Mums! Känns som om det gick åt flera liter schampo! Har även ringt och "friskförklarat" mig till jobbet, hej hej lixom. Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli dags att åka till Norrtälje. Ska väl klättra i lite kläder oxå så småningom men no stress. B drog iväg till jobbet tidigt tidigt men sa endå hejdå innan. =) Då blev jag glad. =) Alltid nått. Snacka om att hålla lågan uppe eller vadå?

Idag ska jag iallafall träffa Katrin och Tyra. Tror minsann att min mamma skulle trilla ned på stan och kramas lite med mig oxå. MYS!

mobilblogga under dagen? Alla som är för säg Aii! =)


Torsdag.

Jaha. Skepp å hoj. Ceasar har lekt bort min bepanten salva, hittar den inte någonstans! Lös under sängen med ficklampan och hittade en strumpa tillhörande någon av kidsen. Hurra för dem lixom.

Det kommer bli en lugn helg här på Landstormsvägen. B ska spendera den nere i Ölsjön med barnen och jag funderar på att antingen kurera mig hemma eller trilla iväg på Emmas "barnkalas" hon fyllde 29 den 5 Februari och bjuder på saft och fiskdamm ;) Spännande. Får la se vad som blir av så att säga. ^^

Nu. Kaffe och ett telefonsamtal. Nice!

Naglar

Nu är jag hemkommen efter en heldag hos Pinglan tillsammans med Patricia och Malin, kids och djur. Pinglan styrde mina naglar, galet skönt att bli lite ompysslad =) och naglarna är inte heller så där jätte långa utan det är mest att det ser väldigt fräscht ut nu. En mer "kvinnlig" hand skulle man kunna säga =) Hur som haver så är hon iallafall galet duktig och inte är det jätte dyrt heller =) NÖJD!

 

Sen att jag har världens korvfingrar behöver vi ju inte spekulera i vidare mycket =P

 

Ska snart börja med middagen, ska bli spännande å se hur det går att skala potatis med dessa, det går relativt lätt att knappa på tangenterna iaf, och superenkelt att bruka mobilen. =) Tur det, annars hade jag nog gett upp dessa rätt snabbt pga frustration =P

 

Eh ja, skojigt inlägg va? =P

 

 


Onsdag.

Jag packar med mig min bepanten tub och en nässpray, blir upp plockad av pinglan om en stund och bränner hem till henne. Hon ska bygga naglar på mig. ^^ Skoj att bli lite tjejig ibland! ^^ Mår så mycket bättre så om allt går som jag vill så ska jag träffa Katrin och Tyra imorgon =) Finally!

Har sovit som en gud idag inatt! Köpte hostmedicin igår och missbrukade det ärlig talat under perioder hela dagen och sen så kom natten och dags att sova, och jag hostade ingenting! I.N.G.E.N.T.I.N.G! Awesome! Dock fick jag en mindre hostattack imorse när jag vaknade men det berodde mer på att jag var galet torr i munnen, drack vatten och svalde "fel" bye bye förkylning eller? *ta i trä* Men snart så! =)


Terrakotta Meducin och Super Juice.

Skam den som ger sig!

har iallafall varit feberfri hela tisdagen. Wii för mig! Hade mysbesök av
Trissans hund Ebba i förmiddags, vi kollade på skräckfilm och käkade B&J glass. Ebba toksnarkade i famnen på mig. Mej vill behålla henne! =) Var en sväng till ica och köpte hosmedicin, för det här håller inte! Har fått bädda åt mig själv på soffan för att inte hålla B uppe hela natten med mina dödsljud. Sjukt trist att sova på soffan! Fuuuck! Så nu hoppas jag på att det ska ordna upp sig! Dock verkar det inte störa h*n att jag sover på soffan så. =P

Meen ja.. Har iallafall laddat upp med två flaskor. Så vi får se hur länge det räcker! =)







Mår som en påse gympakläder som hängt i skåpet alldeles för många dagar. =P

Fy fan rent ut sagt! Jag har legat som en klubbad säl! Hela lördags kvällen och hela söndagen. På lördagen var jag endå någolunda pigg men det vände väldigt snabbt. Usch å fy. Låg med 39/40 grader hela söndagen, pallade inte ens att dela på alvedonen. Galet. Sen tror jag att jag åt för många endå för jag började få en gul nyans på allt som jag tittade på, gick ut i köket och tände kökslampan, gult... Dock är det återställt nu! Man får passa sig! =P Fick i mig två stycken youghurtar igår. Köpte såna där små med kokos eller citron smak. Supergoda, men fick inte i mig mer. Inte ens samtidigt. Sjysst diet detta, har hällt i mig massvis med vatten.

Har fått sån träningsvärk oxå efter att ha hostat hela natten, kan inte ens dra ett djupt andetag utan att det gör ont, rökningen ska vi inte ens tala om, blossade lite grann igår kväll när jag hade en pigg stund och jävlar vad det sved! Inte okej! Är röksugen men endå inte sugen. Svårt att förklara..


kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul...

NOT!!!

Vilket jävla skit väder! Det var inte alls speciellt roligt att ratta till jobbet denna eftermiddag, spelar lixom ingen roll om man har vinterdäck, jag fick inget fäste iallafall. Kan ju inte gasa för mycket heller lixom för då drar jag väl i diket. Är smått tacksam för att jag inte har någon Skebotur att göra under kvällen, båda turerna föll på kollegan (??) knäppt egentligen, det är lite små segt att sitta och harva dit två vändor på en kväll. Men men. H*n hade inga problem med att köra dit endå, ringde och frågade när jag började ifall vi skulle byta lite men icke. =P

Har kommit på att jag behöver styra ett par högre vinterskor, att dansa runt i jympaskor passar sig inte riktigt idag va =P Tur som faen att det är torr snö!

Om ett par timmar slutar jag och då ska jag speeda hem för att möta upp Mia. Vi ska vina ^^





Senaste gadden (höhö)

photowonder_shar (MMS)

Senaste gadden (höhö)


Looks a little bit funny..

Det ser lite halv skoj ut just nu, sitter med en sönderklippt plast handske på handen. Det enda som är "helt" är pekfingret och själva handloven/en bit upp på armen. det är ju lite svårt att plasta in bara fingret lixom, men genom att klippa bort det mesta möjliga så fungerar detta som skydd. Känns som om det behövs då jag snart ska åka iväg till jobbet. Kommer garanterat att använda hela handskar oxå vid vissa moment, men det känns bra att ha ett grundskydd. =)

Bilder var det ja! Kommer på stört. Ska klättra in till mobilen som ligger på laddning. ^^


Jeremy Kyle Show.. No words needed.. Haha!

mms_img678126533 (MMS)

Jeremy Kyle Show.. No words needed.. Haha!


Fredag.

Igår tatuerade jag mitt långfinger, det blev ett starwars svärd.. Awesome! Ska lägga i UV färg vid tillfälle oxå ^^ Det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra, sved till ordentligt på knogarna lixom, men annars är det ju så mycket fett å skit så det kändes knappt. Tog väl en tio min eller nått. Galet snyggt! Kastar upp bild på det vid senare tillfälle!

Har även ringt till arbetsförmedlingen för att boka möte, dock behövde jag först inte komma in på möte utan vi kunde ta det på telefon, dess värre så började jag fråga massa saker bland annat om arbetsmarknads utbildning och vips så fick jag en tid att infinna mig på istället. Oh well. Lika bra det kanske. =P

Ska jobba idag oxå. Pyser iväg om ett par timmar, men innan dess hade jag tänkt styra en ordentlig frukost, kolla in alla morgonprogram på kanal 5 och kanske kasta igång en maskin tvätt. Om jag orkar. Känns som om jag tvättat en maskin om dagen de senaste dagarna. =P Så kan det bli ibland...

Ska försöka ladda upp inför helgen oxå. Ikväll trillar nog Mia hit och vinar lite med mig, sen så imorgon så är det ju Henke & Pers 30+30 års fest på offenciven i Norrtälje, kan inte missa det känner jag. Totalpank som jag är så är det ju endå trevligt att socialisera lite. B ska iväg på egna äventyr och jag har ingen aning om när han kommer hem. Den som lever får se antar jag!

Nä, frukost var det ja. Och röja upp bland mitt hav av papper som ligger här på datorbordet. Behövde lite viktiga papper igår så jag rev runt satan. Ångrar mig lite idag, eftersom jag endå inte hittade vad jag sökte.. =/


Tycker inte om att det är så här kallt ute...

mms_img166400239 (MMS)

Tycker inte om att det är så här kallt ute denna morgon.. Jag som ska åka å jobba. Ska bara tanka bilen först ^^


Press.

Kom Änglar

Elegi

Kom ihåg mig då

Jag kan inte skilja på

Lät du henne komma närmre

Spring Spring

Svalkar Vinden

Vart jag mig i världen vänder


Hallå?

Nu är det alltså över 30 pers (30!!) som går in på min blögg (vad jag antar är/hör till daglig basis) och fortfarande vet jag inte vilka ni är, fast ett par guldklimpar vet jag ju trillar in här hos mig ;)

men överlag har jag inte en susning...!

Vet att jag har några "followers" via bloglovin, men endå, det skulle vara fasligt skoj att få en kommentar och få en aning om vilka ni är ^^


Please?! =*

Ska röra mig mot jobbet snart, tanken är att tanka innan jobbet. ^^ Så slipper jag tänka på det efter jobbet. Brukar vara rätt mossig i huvudet efter en ordentlig dag nämligen.

LÖÖÖV!