We got to make our own kind of music.

Jäääs... Softisch med lite film. Trött som tusan och typ bajsnödig. Ja ni hörde rätt. Bajsnödig...! Har för en gångs skull käkat heela dagen idag. Massvis. Känner mig som världens tjockis...! Meen. Ja. Vem har jag att vara fin för? Mig själv...? Orka. Inte direkt. Helst av allt vill jag bara gräva ned mig någonstans, och ja. Spola tillbaka tiden och försöka luska reda på vad som gick snett. Nu när det väl gjorde det lixom... Eller nått. Inte vet jag. Känner iaf att det börjar bli dags att ta mig i kragen och hitta en lya. Start Kredit på ikea?

Bajs Lixom!

Jag vill bo i en svamp. Annars får jag kramp...!

Livet suger. Som ni kanske redan visste. Men om möjligt så suger det ännu mer nu än vad det gjort under veckan. Känsloladdade samtal under natten. Tårar och kramar. Försök till att trösta och försök till att förstå. Det är fan inte lätt någonstans. Och jag hatar det. Jag hatar att gråta och jag hatar mig själv för att jag är så otroligt känslig. Men det är inte lätt när mitt hjärta är trasigt och allt jag vill ha är din kärlek. Att älska gör ont, jätte ont...!


Sitter hemma hos Fridas bror Björn. Vi har byggt pärlplattor och nu ska vi åka iväg och beställa pizza. Allt för att få tankarna focuserade på annat håll och försöka leva mitt liv ensam. Även om det inte är det bästa och det ända jag behöver. Så ja. Känns jätte bra att spendera dagen här. Prata prutt med Monica och bara chilla. Tycker om att bygga pärlplattor, bra att koncentrera tankarna på annat. Bråka lite med Björn. Men ibland. Så smyger sig tårarna på och jag försöker blinka bort dom. Men ja. Livet suger.

Jag älskar dig...Anisch på nya äventyr?

Snart går bussen till Norrtälje. Eller ja, snart och snart. =P Tjugo över åtta.
Jag pallar inte med att sitta hemma och vänta på att du ska ringa mig.
Även fast jag verkligen vill att du ska ringa så jag får veta hur du mår.
Jag undrar hur du mår. vad du tänker på. Men jag måste försöka koppla
bort m
ina tankar. Det är svårt, vet inte ens om det går. Men jag måste försöka!

Jag älskar dig så det gör ont!


image115

....

Rastlös. Ensam och Fundersam. På vad kan man tänka. Jag har ingen aning.
Tyst och inåt. Javisst. Känner mig inte alls vidare glad eller social, även
fast jag har haft en jätte mysig dag idag. Hopplöst. Det känns hopplöst.
Och det gör ont. Ont i hjärtat, ont i själen. Ont överallt. Vet inte vad jag ska
säga, vad jag ska göra. Vet varken ut eller in. Bajs. Bajs. Bajs.
Kväll.

Tryckande känsla över bröstet. Smärtar inne i bröstet, en bit ovanför solarplexus. (skit i stavningen) tungt att andas, tårar på väg att rinna över. Och ja. Allting känns så otroligt världelöst och hemskt. Jag känner mig så idiotiskt puckad. Jag är verkligen ett prakt pucko! Till 100 % Minst! Jag går inte omkring och hoppas på saker, jag tar dagarna som dom kommer, men ändå så får jag på hälsning från verkligheten med jämna mellan rum. Och ja, LIVET SUGER!

Världelöst!

Livet suger. Och du är välkommen? Ja men tackar. Välkommen för helvete. Välkommen.
Just nu vet jag varken ut eller in, mitt huvud är inte med mig för fem öre. Känner mig på
gränsen till gråtfärdig och det är tungt att andas. Hur gör egentligen djur? 
                                    
Varför gör det så ont?                                      

Full å glad. Kex choklad.

Jäääs. God Morgon världen. Sitter här. Har precis druckit en liter cola och mitt tillstånd börjar bli till det bättre. =P
Ska knalla iväg till konsum och försöka handla lite. Vet inte riktigt vad jag är sugen på, men sugen är jag. Idag är det rätt fint väder. Så kjol då. Måste ju vänja mig så jag kan köpa kjolar med andra färger sen. ;) Eller nått. jag som inte trodde att jag tyckte om det, men ja, jag love it! Måste bädda sängen oxå, byta kattlåda och mata katten. Vad göra först? Torsdag idag. Hade en jätte bra dag igår, både på dagen och på kvällen. Trots allt regn. När jag kom hem så pratade vi och allting kändes jätte bra. Somnade och nu när jag vaknar så kände jag att jag är nöjd med gårdagen och glad över vad som komma skall. Jag tror ingenting speciellt och har valt att ta dagarna som dom kommer. Inte stressa eller tänka så mycket. Utan ja, acceptera läget och lära mig leva med det. Hur jobbigt det än är ibland.

Nej. Göra någonting vettigt av denna dag?

Onsdag.

Idag är det Onsdag. Det är den 27:e och ja. Det är lite halv dåligt väder ute... Inte roligt, men ja, man överlever. Ska knalla iväg till banken snart. Sen vet jag inte alls. Orkar bara med korta sekvenser av dagar. =/ Ibland orkar jag med jätte mycket, och ibland är mina tankar på fel ställe och jag orkar ingenting. Livlös och glädjelös. Vi får la se hur det blir. Hade iallafall en väldigt bra kväll igår.

Nu, avveckla...!

Känslosvall, Tårar och illamående...

Om vart annat. Hela tiden. Ena stunden jätte glad. Andra stunden helt slut, lam och jätte ledsen...! Känslorna stormar... Singelön, ni hittar mig aldrig levande. Jag vill verkligen inte! Det går inte! Vart ska jag ta vägen. Försöker få det att fungera, försöker vara glad. Men det gör så otroligt ont. Det värker i hela kroppen. Huvudet dunkar fortfarande, så fort jag ser den underbara så löper mitt hjärta amok och bara rusar. Hjärtklappning, får tungt att andas och jag blir bara super lycklig över att se honom... Sen tar det några minuter och verkligheten kommer tillbaka... Tårar, Tårar, Tårar...

image114

Slutet på historien är här.

Mitt hjärta är fullkomligt krossat. Utslitet, iväg slängt och stampat på. Min kropp lyder inte mina befallningar. Mitt huvud dunkar och tårarna rinner. Det var inte alls så här det skulle vara. Så här det skulle sluta. Det skulle inte alls sluta. Överhuvudtaget... Mitt liv är lika med världelös eftersom jag inte ser någon fortsättning i detta. Hur ska jag kunna gå vidare. Hur ska jag kunna bli glad igen. Du är mitt allt och mitt hjärta. Jag älskar dig mer än livet...!image113......

Du är det finaste jag vet.
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna,
som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.


Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod
och mina lungor,
mina ögon,
mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.


Du är det finaste jag vet.

Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna,
som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.


Vilse i mina egna tankar.

Just nu vet jag inte alls vart mina tankar är någonstans. 100000000 olika tankar, på en och samma gång. Finns det någonting jag kan göra? Någonting jag kan ändra på? Jag saknar dig så otroligt mycket. Vill ingenting hellre än att hålla om dig...! Mitt underbara hjärta. Du är mitt allt och ett liv utan dig finns inte!

Personlighets Test...

Your personality type:

Quiet, serious, sensitive and kind. Do not like conflict, and not likely to do things which may generate conflict. Loyal and faithful. Extremely well-developed senses, and aesthetic appreciation for beauty. Not interested in leading or controlling others. Flexible and open-minded. Likely to be original and creative. Enjoy the present moment.

Careers that could fit you includes:

Artists, musicians, composers, designers, child care workers, social workers, counselers, teachers, veterinarians, forest rangers, naturalists, bookkeepers, carpenters, personal service workers, clerical supervisors, secretaries, dental and medical staffers, waiters and waitresses, chefs, nurses, mechanics, physical therapists, x-ray technicians.

         Länken finns på Trissans blogg.
smokingcankill.blogg.se


Tråååkig lördag...!

Vem ringde du till senast?
Jag ringde till mamma jag.
Vem ringde dig senast?
BabyDoll.
Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
"Glad Midsommar önskar Pappa och Mamma.
Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS
"Jag är på G! "
Vad står det i ditt 21:a mottagna SMS?
"Jasså? Har du fått komma in? =S"
Har du några utkast?
Nepps. Tomt.
Vad är ditt rekord i Snake?
Har inte snake på min mobil. Är en av de nyare nokian. Så... =/
Vad har du för kontakter som börjar på
J?
Jan, Jarmo, Jai, Jeppe, Jessica, Jim, John, Jonathan, Joseph, Jossan,
C?
Camilla, Catz, Che, Cherno.
P? Paletten, Pamp, Panda, Pappa, Peder & Erika, Per, Peter, Piraten, Presskiosken.
S?
Sajuka Skolan, Saldokoll, Samba, Sara, Skorpan, Snöret, Sofie, Sofia, Sussie, Sveagatan.
Vem ringer du till på snabbuppringningsnumret 2?
Skorpan.
Vad står det i dina påmminelser?
vilka tider jag jobbar och när jag får lön. Vad jag ska göra vissa helger med vissa människor.
Har du på privat nr just nu?
Nä. Visst kan man ställa in det. Men orka?

...

Trallalla... Jens ska åka ut till Rånäs och orientera.
Jag funderar på att städa eller nått. Få dagen att gå.
Kolla på top model om någon timme? Bada!
Nu, cigg och en kopp te. Kanske lite knäckemackor..!

Puss!

22 timmars kryssning till Mariehamn. Midsommar firande på Yxlan.

Nu är bilderna uppladdade och klara. Tog sin lila tid. Men det är det värt. =) Tycker absolut att gänget ska göra en sån kryssning oxå. Det är inte så dyrt egentligen. Dock fungerade inte vår plan med att på buféen dricka så mkt som möjligt. Man får ju tappa själv. Och vi planerade på att dricka massvis. Dock blev vi tokmätta för snabbt och mådde för illa... Huga. Det var inte riktigt vad vi hade planerat, men nog blev vi lagom kalas endå. Partade långt in på natten. Men gick ändå och lade oss före morsan och farsan. Har jag blivit för gammal för att festa eller vaddå?
Iofs så hade jag jobbat hela dagen, Så jag var lite ringrostig. Och ja, dagen efter började inte så bra den heller. vaknade av att båtens besättningsmän hade brandövning kl halv åtta på morgonen och dom hoppades på att inte störa. =P Nog störde dom alltid. Hade bara sovit typ 4 timmar och kunde omöjligt somna om. Tydligen väcke jag Frida oxå, dock inte med min mening, kände att jag spenderade typ en timme eller nått inne på toa. Skitandes med en tidning. Ha Ha.

Ja. Roligt var det iaf.

Igår packade vi ihop oss runt halv tio rycket, rullade iväg mot Yxlan, och slapp faktisk all trafik. Jag personligen tyckte inte att det var mycket trafik. Så det var skönt. Kom fram till Yxlan, hjälpte till att skala ägg och fixa lite granna, knäckte första ölen för dagen runt elva. Och sen så flöt dagen på. Jag hade så roligt. Det var så fint ute på Yxlan. Jag vill oxå bo på landet! Spelade kubb käkade jätte god mat och bara hängde. über...!
Åkte hem till Rimbo med halv tolv färjan. När vi kom bort till hagen och släppte av triss så blev vi först omkörda av en polisbil. Vi svänger in vid hagen och då knallar poliserna på varsin sida av vägen med en stor arg hund i gigantiskt koppel. Undra vad som hände. Funderar på att surfa in på aftonbladet.se och kolla lite.
Återkommer senare...!

Tack mina fina flickor för en underbar och super skön midsommar. I löv jo!

God Morgon allt!

Idag fyller Putte år. Han fick lyxig file-katt-mat till frukost. Men jag tror inte att han vet hur man äter. För det mesta hanmade utanför tallriken... =/ Sitter och väntar på BabyDoll. Vi ska åka iväg till Yxlan. Kommer bli super sweet. Pirren är lastad med öl. Badminton racketarna är ned packade. Och ja. Lite mulet är det, men det kommer bli sweet. Jag ska ha kjol. Jääs. Ni hörde rätt. Kjol...

Nu. Borsta håret och snyta mig...!

Jäääs...!

Hemma igen. Plattorna står på kylning. Ciggen är i skåpet och ja. Jag är trött i fötterna. Ska roa mig med att ladda upp lite bilder nu... Och, försöka berätta om resan tillsammans med bilderna... Orkar för tillfället inte skriva ett blogg inlägg om det... =O Jag vet, jag är lat. Men what the fuck! =P

Jahapps.

Sitter här med min fjärtsoppa. Har massvis med energi i kroppen. Funderar på att ta en promenad. Vart? U never know... ;) Imorgon bär det av mot Mariehamn. Efter att ha kollat upp lite källor, så kommer saken bli biff. =P Eller så kanske man ska ta sig ett bad...? Packa, eftersom jag inte kommer hinna imorgon. Ladda batteriet till kameran? Om det behövs? Gaaah. Uttråkad. Rastlös. Trött. Ont.
Många glada nyheter på så kort tid!

Grattis Grattis Grattis Sötis BabyDoll. Lappen i fickan. Fullt ös medvetslös!
Grattis Grattis Grattis Skorpan. Saker ordnar upp sig. Livet leker!
Grattis Grattis Grattis Anisch. Fast anställning. Löneförhöjning och retoraktiv utbetalning!

Älskar du livet så lev det nu min vän!Suck å stön!

Nya byxor är så tajta. Speciellt om man har käkat massa frulle... =P Känner mig som en ballong! Idag hoppas jag på fint väder, så det blir ingen varm tjocktröja med idag inte. Nej. Förhoppningsvis börjar det inte regna. Och förhoppningsvis är det inte allt för kallt... LOL! Är det sommar så är det! Jag kommer ihåg förra sommaren. Jag tror att jag gick i shorts, linne och flip flop. Bara för att ge sommaren en sista chans!

Gick det bra? Nej. Jag blev bajsförkyld... Meeen. What the heck!God Morgon!

Vaknade kl sex imorse. Snoozade typ fem gånger, med fem minuters intervaller. Hur nice som helst...! Idag känner jag mig relativt utvilad. Ska snart åka in till jobbet. Har inte alls mycket att göra idag, och igår tyckte jag inte att jag gjorde någonting alls. Blaskade på lite vatten åt Karin, så hon kunde köra singelsnurra... =/ Määän. Ja... =P Försöka komma ihåg att ladda batteriet till kameran. Imorgon är det onsdag. Och kl 18.00 imorgon går båten. Sweet!


Nu, äta upp min blåbärskrämsblanding. Som jag  inte behöver tugga!

Tidsfördriv.

Är du..
Arrogant: Nej jag tycker jag inte...
Osäker: Ibland. Beror på situation...
Trött: Nästan alltid. Tidiga mornar, sena kvällar. Men under dagen är jag väldigt pigg.
Intressant: Jag tror absolut att folk kan se mig intressant...
Smart: Nääh. Inte någonstans!
Barnslig: Klart, så länge man har barnasinnet kvar finns det hopp om jordens framtid?
Liten: Har tydligen små händer och fötter. Liten näsa.
Lätt: Väger mer än vad jag ser ut att göra...
Skoltrött: Har inte gått i skolan på tre år. Så...
Rolig: Jag kan om jag vill.
Pratglad: Pratar alldeles för mycket!
Frågvis: Frågar alltid!
Organiserad: Skulle kalla mig för överdrivet organiserad. Iaf gällande resor och liknande.
Hälsosam: Nja. Har inget problem med att äta brieost.
Blyg: Rakt på. Peka med heela handen!
Attraktiv: Givetvis. Sexy Mother fucker!
Lätt uttråkad: Ja. Det kan jag hålla med om.
Vegetarian: Nej. Stöd Scan ät en Vegan!
Besatt: Av?
Pålitlig: Jag hoppas folk kan lita på mig lika mycket som jag litar på dom.
Filosofisk: Nja. har mina små stunder.

Har du..
För många vänner: Jag har tillräckligt många vänner.
Förföljelsemani: Sena nätter på fyllan. Nja. Ibland kanske. Dock väldigt sällsynt.
Tvångstankar: Näääh.
Färgat håret: Allt för ofta!
Brutit några ben: Nej. Inte än.
Några piercings: Jäääs. Tre st.
Egen dator: Jääs. En iBook G4.
Gjort bort dig rejält: Flera gånger om!
Bra självförtroende: Nja. Någolunda.
Komplex: Flera stycken.
Tagit nakenbilder: Ja. Klart man vill muntra upp pojkvännen ibland... =P
Sagt jag älskar dig till någon idag: Jääs.
Varit kär: Jääs.
Blivit kär i någon på nätet: Nej. Men intresse har funnits!
Dumpat någon: Jääs.
Velat vara otrogen: Näääj
Stulit någonting: Jääs.
Gjort något olagligt: Jäääs.

Vem..
Saknar du: Keisha.
Vill du döda: Jag tycker inte om ordet döda...
Rörde dig sist: Min kisse kröp över mig när jag halvsov på soffan.
Slog du sist: Jai... =P
Kramade du senast: Frida. Låg å sov när Jens kom hem. Har inte kramats än. =P
Kysste du senast: Jens.
Skrev du till sist: Majkee...
Vill du vara som: Paris Hillton. Super Rik och Kanske inte så jätte snygg. Men ja... =P
Sårade dig sist: Det vet personen ifråga om alldeles själv.
Vill du bli galet full med: Karin. Och mina grrls så klart. Ingenting slår våra kvällar!

Gjorde dig riktigt glad senast: Mina grrls.
Fick du sms från senast: Karin.
Ringde dig senast: Fredrik. (Lärare på Elprog.)
Ska du gifta dig med: Jens. Förhoppningsvis. Om allt går som jag vill.
Får dig att skratta: Mina grrls.

God Kväll!

Vaknade nyss. Skönt att sova. Slapp ligga och känna att bedövningen släppt.
Ska snart avnjuta lite glass. Eftersom jag blev ordinerad det av min snälla
tandläkare. Jag dräglar inte lika mkt. Nästan ingenting alls faktiskt. *glad*
Snart börjar outsiders. Spännande. Eller? Är på något sätt fast i det programmet.
Även om det ibland bara visar repriser... Nu, glass. Sen tv. Cigg. Sova.
Somna i soffan igen kanske... ;)Tandvärk!

Satt i godan ro inne i lunchrummet på jobbet. Aj. tandvärk. På en gång! Bara så där lite plötsligt. Smärta gånger 1000! Ringer till akut tandvård. Dom klämmer in mig på en tid kl 15.00 och pang bom. 850 kr fattigare. Underbart! Jag är bedövad i hela ansiktet, eftersom den snälla lilla läkaren hittade en minimaliskt hål (i mina annars så fina tänder, som han uttryckte det) efter att ha röntgat (konstig stavning jag vet) ett antal gånger. Det gäller att vara noga. Min läkare hoppar gärna över lunch och raster, så länge han vet att han tar god hand om sina patienter så kan han sova gott om natten... Gulligt. Själv sitter jag här med en ilande smärta i högra ansiktshalvan. Skulle lugnt kunna gråta för mindre.

Dock tyckte han att det var bra att käka lite glass efter ett par timmar. Så jag har laddat upp med chokladglass som jag ska suga på lite senare. Nån glädje i all denna missär. Plus att jag hann träffa mina grrls en kortis. You light up my life everybody! *löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv löv*

Tidig morgon. Igen. =P

Jaha. Tidig morgon idag igen. Snart ska jag möta BabyDoll uppe vid vägen och knalla till bussen. Första gången på länge då jag har sällsis på bussen. Om man inte räknar med förra veckan då Älsklings Skorpan var med. =)
Ska snart väcka Jens, han har tvätt-tid. Ska tvätta massa duntäcken och min fina väst. Typ första gången den blir tvättad... LOL. Det stinker köttbullar i hela mitt vardagsrum... USCH! Jobbar tre dagar denna vecka, sen bär det av på kryssning och efter det så är det Midsommar firande ute på Yxlan. Och på Måndag, på Måndag, Måndag, Måndag. Måndag den 25:e Då. Då börjar min semester! LOL!

Nej. Dricka upp teet. Borsta håret. Jag är röksugen. Ta en cigg lite snabbt och sen väcka Jens. Läsa Norrtälje blaskan...!

Puss på alla!

Äntligen Fredag.

Äntligen Fredag. Äntligen lön. Har spenderat morgonen med en stor tallrik kräm =P och betalat räkningar. Sitter dock och väntar på telefonräkningen, men den borde komma här någonstans. Har kakat kladdkaka. Fast det gjorde jag igår kväll. =P Haha. Fan vad trött jag är. Slitande att baka lixom. =P Käkade en super avancerad middag oxå, broccoli, majs, köttbullar och maickisar. Intresseklubben antecknar eller hur?

Ikväll börjar Ugly Betty igen på Femman. Amerikansk komediserie från 2006-2007 avsnitt 1 av 13.
Betyder det repris? =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O

Nej. Dags att börja tänka på refrängen. Borsta gaddarna, hälla i mig morgon kaffet. Sen iväg till jobbet. Priiima skinka. :)Sweet.

Jaha. Det är något allvarligt fel med vår stekpanna. Jag försökte göra pannkakor, utan vidare framgång. Så försökte jag istället steka pannkakor i en kastull. Så det blev kastrullpakor. Och inte gick det bättre heller. =/ Eller ja, det gick bra tills det att jag skulle vända kakan, då sa det stopp... Meeen. Jag överlever. Får la äta någonting annat till lunch helt enkelt. Har spenderat två timmar framför tv:n. Kollade på säsongsavslutningen av Lost. Dubbelavsnitt. Spännande as hell! Charlie dog! Drunknade! Nej! Suck! Stön! Han som var sååå underbar. Nej, nu får jag ge upp. Det är bara en serie som jag snart kommer äga alla boxar av. HiHi. Men ja, Jai är mer besatt av Lost än vad jag är...! =P

Tack Skorpan min för ciggen. Nu klarar jag mig till Fredag utan några större problem. Har några inestående ciggisar hos kollegan oxå. Så det kommer bli så sweet.

Jag har hela näsan full av idominsalva. Eftersom jag är så fucking torr så smörjde jag in heeeela näsan. 3 gånger på rad. Massa salva blev det. Nu, städa undan och sen bädda för säng gång. Tidig morgon imorgon oxå. Bussen går halv sju och jag kommer säkerligen inte orka upp. Precis som alla andra dagar. Måste komma ihåg att baka en kaka till på fredag, det är Tomas sista dag innan hans semester, och vi tänkte fira lite granna. Ballonger, Serpentiner. Svensk flagga i tårtan? =P Och nej. Vi vet inte vad överdriva betyder! =PSjukhusbesök.

Idag hälsade jag på farsan på sjukhuset. Han har gjort en galloperation. Tagit bort hela gallblåsan och div stenar innuti. När han kom ned från uppvaket var han liiite virrig, lite hes och allmänt illa mående. Men så söt så... Lägger in lite biler på div saker. Bara för att jag tycker att det är intressant. Och roligt.


En burk gallsten.
                                                                                             
image109


 Burken underifrån.  

image110

Farsans hand.
   
image111


Fast. Under omständigheter och allt. Desinfektions lukt och allmänt häng på sjukhus. Så mådde Farsan
"Ey Okey..." 


image112

Nej.

Tidiga mornar är så inte min grej. Sitter nu här. Tredje dagen i rad, vet inte om det är varmt ute, funderar på att gå ut i morgonrocken och checka? Ta en cigg. Dricka kaffe i solen? Funderar även på att bära upp möbler från källaren, som vi tydligen får använda. Så det blir lite sittplats där ute... =P Orka?

Nej. Jag är sur...!Chill dag på jobbet.

Idag har vi typ chillat hela dagen. Ja, vi har roat oss med golv vård ja visst. Men vi tog även en paus och skapade en gubbe. En Pjubert. Bestående av: Plasthanske, Röd tejp, spritpenna. Visst blev han fiiin? ;) Hängde upp honom på väggen. Så han har översikt av vad som händer. ;)

image107  image108

Tidiga mornar...

Är verkligen inte min starka sida. I morse låg jag och drog mig i säkert en hel halv timme, 45 minuter. Inte bra, Spenderade halv kvällen igår med att diskutera övernattning och hyra av lägenhet. Dessvärre har jag ingen koll på datum och liknande. Men ja, prisinformation är alltid bra att ha. *ler stort*

Nej. Dags att göra sig iordning.

Ha en bra dag!
Så ung. Så oförstörd.

image106

Det kliar!

Efter vårt senaste "gräsmattehäng" så har jag myggbett över heeela kroppen! Det kliar så jag håller på att bli tokig! HUGA! Kom hem från jobbet idag och hade en invarderad inkorg. Massvis med mail från folket där borta. *glad glad glad* Vissa dagar är det helt tyst andra dagar bara regnar det in mail och bilder. Att så små saker kan göra mig så glad. Trallallallalla! Jag har massvis med överenergi... Överenergi... Överenergi... Överenergi...


 
<Snart är det gads för en liten kryssning. Pappa bjuder. ;) I like. Eller ja,
bjuder, han har fått biljetter via jobbet vad jag förstår, och då ingår resa
och hytt. Mat å dryck å dricka å taxfree får man pynta själv. Men ja.
No problem. Man hehöver inte göra det så dyrt för sig. >


Cigg och te. Mums mums. Ost macka? ;)
Ringa ett samtal. Dockan min, röka?
<3 <3 <3 <3 <3A true friend is someone who reaches for your hand and touches your heart.

Nu vet jag verkligen att det är så. Och jag vet även vilka ni är.
Jag vet att ni vet vilka ni är oxå. Och ja.
Ni är mitt allt!

Älskar er miljoner turer till månen och tillbaka!
HAHA!

Bus bus... Golv vård på Roden. Sen ska vi panta burkar. Sen ska vi bara shoppa... Typ cola på coop eller nått...
Måste återgå till mitt plaskande...! Simma lugnt, för det ska vi göra...! LOL!

PUSSAH!

*gäääsp*

God Morgon. God Morgon. Hör fåglar sjunga glatt... God morgon, god morgon. Eller nått? Jag har såhär: "hoppas hoppas hoppas..." Men nej. Nada. Ingenting. Undrar varför? Vet jag varför? Det gör jag säkert, tänker nog inte på det bara... =/ Ska la börja rulla mot bussen. Sweet. Slutar tidigt idag. Eller ja, fyra. Tidigt? Det tycker jag iaf...

Nej va fan. Orka? Baaaaajs!

Jaha.

Och livet återgår till det normala. Arbeta hela veckan. Försöka sluta skrämma grannen när hon ger sig ut på sina nattliga äventyr och ja. Snart är det fredag igen. Då smäller det. Big time. *LOL' Nu, persikor och tv. Snart sova så jag orkar upp imorgon. Livet knallar vidare. med- och motgångar. Idag, Imorgon, I Framtiden.

Okej.

Vi har "SNYGG NAKEN" och vi har "HOW TO LOOK GOOD NAKED"
Samma jävla program. Lika ful, äcklig och pervers programledare.
Fast, någonting som är positivt är ju endå att det är på två olika språk.
Svenska versionen och engelska versionen. Och ja, den engelska är bättre
för där blir inte kvinnorna påtvingade kropps strumpor. Och dom behöver inte
jämföra sig själv med andra kvinnor och ställa sig på någon spec plats
mellan andra kvinnor. Utan dom visar olika behandlingar. Prima! Intressant!

Nu börjar världens smartaste barn. Finalen. Heja Heja. ???
Orka? Suck och stön. Sova?Vad säga? =P

image104

image105


jag har tråkigt!

Sweet.

Disken är gjord. Saker är bortplockade. Tvätten är snart klar. Dags att hämta upp och vika ned? =P Planen för idag är... eeeh... Ummm... Well. Ingenting direkt inplanerat. Ta dagen som den kommer. Frids ska låna laddaren, möta BD och äta glass. Ja. Sova? Imorgon börjar sommar schemat. Roden kl 8-16 varje dag. Fem dagar i veckan. Två veckor framåt. Sen har jag SEMESTER!!! I tre veckor! I Löv It!

Nu. Cigg och tvätt. Pussah!Hurra!

2000 spänn, sen är den super fina kameran min! =)image103

Jag är såååå käääär!
Shit vad det är varmt!

Huga säger jag bara. Varmt varmt varmt!!!! Grannen ligger redan ute och pressar. Jag vet inte alls jag. =P
Väntar på att Frida ska komma och vi ska ligga på gräsmattan, säkerligen i skuggan. Man blir brun då oxå...! ;)
Gick till Hagens jourlivs, för att köpa cola och cigg, och jag skojjar inte, jag gick inte fort, men endå så är jag helt död. Det är såååå jävla varmt! I LOVE IT! Dessvärre är det ju klibbig värme. Men sitter man i skuggan typ och blundar, så känns det som om man är i Gambia. OM man inte har varit ute och sprungit innan. dvs man är svettig. Är man "torr" så ja, blunda och njut lixom. Saknar värmen där nere. Massvis!Igår var det studenternas dag. Jag var på plats och fotade utsläppet och all glädje.
Och vad glad man själv blev... Kan inte hjälpa det. Men ja, endå... Saknar skolan.
Jag vill gå om skolan bara för att få ta studenten en gång till...!
Den som är intresserad:

http://anisch.bilddagboken.se


Mobil Jakt.

Runt 23 tiden igår fick Jens för sig att vi skulle ge oss ut på mobil jakt... Han har som folket kanske vet tappat sin mobil på en åker, när han jagade en kalv. Jag skojar inte när jag säger att dom har verkligen sprungit runt heeeeela åkern! Vi knallade runt runt runt... Först var vi iofs tvungen att stänga in tjurarna, annars hade vi nog varit tvungna att springa runt, runt, runt. Ringde med mobilen till Jens mobil. Och det blev som sist, fast det var lyp en läääskig röst nu istället för den finska.. =/ Och nej. Vi hittade inte mobilen. =/

Ska snart åka in till Norrtälje. Idag tar Norrtäljes 88:or studenten. Och ja, jag ska jobba. =/ Karin möter upp på station och vi ska placera oss någonstans där vi ser bra. Kanske borde göra mig iordning. Snart smäller det. =P

BabyDoll, ses vid hagens. ;)

Sommar dag!

Snart ska jag rulla iväg till Jobbet. Sweet. Börjar två timmar tidigare. Vilket förhoppningsvis resulterar i att jag slutar två timmar tidigare. Minst! Imorgon är det student. Ska försöka komma iväg till Harka en sväng. Ta med kameran till jobbet med andra ord. Fotografera när dom släpper ut kalvarna. Försöka fota Nadine och deras vagn. Sen, in och plocka ned dekoltage. Eller vad det nu kallades för... Well, det blir nog bra. (",)Triss och Tomas. Grattis på er dag!
Frida och Jai. Grattis på er dag!

Hoppas ni får många lyckliga år tillsammans
fulla av skoj och skratt.
I Löv Jo All!

Slut för idag.

Tack för idag. Fullt ös medvetslös. Mycket popcorn blev det. Och ja, det är gott med mjölk till popcorn! =)
Tröttare än jag vet inte vad, duscha och sova. Dunka lite kanske? Fästing check... Tidig dag imorgon.
Förhoppningsvis så får jag gå lite tidigare på fredag. Åka hem till Nadines farmor och farfar på student skiva.
Lär bli rätt sweet. Tidig dag iaf. Skulle få åka med Micke. Sweet.

Nu. Duscha. Lovley!BabyDoll. Jag är absolut på engångsgrillar och soft i Rånäs snart.
Badminton och Klubb. Krocket och öl... =)Onsdags Nöje.

Har spenderat hela dagen ute i Rånäs. Nu sitter vi i väntans tider. Lost börjar snart. Jai och Jens diskar. =) Hämtade upp dom runt 12 tror jag, körde ut till Rånäs. Placerade våra söta rumpor på gräsmattan och bara var.
Åkte efter ett par timmar ned till sjön, Jens och Jai badade. Vi åkte hem till Idrottsvägen, hämtade badkläder, åkte ned till Långsjön, jag och Frida badade. För första gången i år. Det var liiite kallt i början, men efter en stund blev det otroligt behagligt. Hem till oss igen, lagade mat, pannbiff och potatis. Åt mat, gick ut på gården, spelade lite badminton, jag och Frida låg i gräset och gottade oss, och helt utan förvarning kommer det en liiiten liiten kille och börjar ragga på oss. Åt sin bror misstänker vi. Han berättade om sin cross olycka, visade sår på låret, ögat och armen. Visade sitt nyckelband och ja, efter en stund så frågade han hur gamla vi var, och vi sa att han kunde gissa. Han gissade på 15. FEMTON! Det var ju bara sju år sen jag var femton. Ha Ha. Nostalgi! =P
Hur som helst, efter en stund var han tvungen att dra iväg. Vi fikade med kaffe, te och saft. Och ja, pojkarna diskar och här sitter vi. Kollar på tv och väntar på lost. En helt underbar dag med andra ord. Imorgon är det jobb igen som gäller... (",)

Det kröp för övrigt en fästing på mig idag. Jens ska göra en grundlig undersökning. ;)
babyDoll. Du vet... He He. Det kan sluta mysigt för hoppningsvis. =P

Onsdags morgon.

Solen skiner. Fåglarna kvittrar. Jag kan inte sova. För solen skiner in genom mitt fönster på morgonen... Störande som fan. Eftersom klockan då bara är typ fyra eller någonting annat ärtigt...! Morr Morr!

Idag ska vi iväg till Rånäs. Sola,m bada, softa. Spela Klubb, =P

image101

Är det svårt att tala om att ni finns eller?

Tisdagskväll.

Har roat mig med att ladda upp lite bilder här och var i bilddagboken.
The grrls var här tidigare och kollade på desperate. Nice nice fågelbajs.
Synd bara att det var säsongsavslutning. =/ Tycker om våra tisdagar.
MASSVIS! MASSVIS! MASSVIS!

Hej och hå i blåbärs skogen!

Svängde förbi Vallby Hage på väg hem från Norrtälje, Frida hade dukat ut täcke och kuddar på hennes "balkong" så där damp jag ned och låg och pruttade. gött gött. Triss och Tomas kom förbi en sväng oxå och jag fick skjuts hem. Nice nice. Jens lagar pannkakor till mig. =) Känner mig bortskämd, uppskattad och älskad..! I Löv Jo all mina snuttisar. Det tragiska dock är att imorgon blir det ingen morgon bloggning. Jens ska ta med sig datorn till jobbet, för efter arbetstid ska lärarlaget åka hem till en kollega och titta på alla bilder från deras resa i Österrike. Så. Jag blir utan dator. För använda den lite mkt nu helt enkelt. För jag är en data nörd. Ha Ha!

Käkade choklad glass hos Frida. Gottis Gottis.
image98

Efter det blev jag speedad. Frida oxå. =P Glass är gott. Frida sa till Jai att han skulle ta och vinna sitt spel, så vi kunde köpa mera glass. LOL. Försöka går ju! *ler fint*

image99 image100
Ha Ha. Digga mina ögon! Så jvla heeet!

Jag flagnar på näsan. Antagligen efter helgens bravader. BabyDoll är helt bränd på ryggen och Frida oxå! Men dom kommer bli bruna som pepparkakor när sommaren är slut. Innan veckan är slut.

Och så kom posten.

reklam, reklam, reklam... Ingenting roligt. Bara massa papper att ha vid brist på toa papper.Suck och stön. Varför kan jag inte få någonting roligt för? Får la börja skriva brev eller någontingannat ärtigt. Har fortfarande inte skickat iväg breven till Gambia. Har lite dåligt samvete och ja, ska nog öppna det som är igenklistrat. Minns inte vad jag skrivit... =/ Dålig människa Anisch!

And they call it puppy loooove...!

Igår kollade vi på I, Robot. den var relativt bra ärligt talat. Nog för att jag tok somnade på soffan och var okontaktbar i ett par timmar, och Jens fick typ släpa in mig i sovrummet... Inte. Men nästan. Ha Ha.
Så soft dag igår. Sol, glass och glädje. Mera sådanna dagar tack! Vill inte alls jobba denna vecka, vill bara ligga och njuta i solen, men som tur är kan kanske Onsdag spenderas på sådant sätt. Softisch i solen. All day long. Vem är med mig?

Snart är det dags för mig att få lön igen. och då ska jag roa mig med ett gäng olika överföringar. Telefon. Hm. Hyra. Osv. Osv. Osv. Har egentligen inte så mkt utgifter, dom är få men dyra... =P

Orka bry sig? Snart kommer posten!

HUMOR!

Jag sitter här i tv soffan. Drönade runt på svt.se bara för att kolla in vilka artister som kommer i sommar till allsången... (",) Och och och! OCH! Hur coolt är det inte, tröck på Publik info, varför vet jag inte, det tog ett tag för mig att fatta men efter en stund såg jag ju, det var ju vi...! Typ när vi var på allsången år 04 eller 05. HA HA
Från vänster: Tove, Jag (en pompom boll i vägen för mitt ansikte med endå) Lynn (Hon tittar rakt in i kameran, så jävla kuuul) Och Anna Karin. Lite roligt är det iallafall! *LOL*

image97


Så jävla sweet!

Ligger och jäser i soffan, kollar på sjunde himlen och BabyDoll ringer och ber mig sätta på kanal två. Sagt och gjort, vem är där om inte självaste Tommy Körberg. Underbart! Musikalisk orgasm 100 gg om! I love it. Stad i ljus, jag ryyyyser. Min BabyDoll vet vad jag gillar. ;) Sweet, Norrtälje jazz festival eller om det är på blues kvällen eller what ever, minns inte exakt, men jag vet dock att Tommy kommer till Norrtälje. Och ska uppträda. Och jag ska vara där. Det har jag bestämt. Sist jag såg honom var på Allsången. Och då, då grät jag. Så vackert, sån otrolig röst... I Love It! Skansen i sommar btw. Jag har tre veckors semester. Keep it comming! LOL!Söndag.

Det har varit en så sweet helg. Lovlei. I fredags satt vi hemma hos morsan och farsan på deras balkong. Förkrökade och bara mös. Lyssnade på min Takida skiva som jag fått av Lisa, som jag lyckades glömma hemma hos morsan och farsan. =/ Drog en bulle upp till OKÅ eftersom vi inte orkade anstränga oss med garderob och massa annan trängsel. Lämnade allt i förrådet hos mor och far. Kommer upp till OKÅ får sitta utanför och vänta ett tag på att JIm ska komma. BabyDoll och jag går i förväg in för att kolla hur Tomas har det, han är full och glad. =P Tomas var lite busig. vakterna hade bett honom att dricka mer vatten under kvällen, men Tomas viskade till mig: "jag stuntade i det, tog en redbull vodka istället, hihi hi hi..." Så jävla skön, minns verkligen inte när jag sist hängde med Tomas när han var lite rund under fötterna... =O Det var riktigt roligt, efter en stund kom Jim och vi kunde bli fulländade inne på dansgolvet. Klockan var halv tolv och Takida skulle snart börja. Dansade, fotade, röjde, sprang ut och rökte om vart annat, köpte lite flytande och ja. Försökte få med BabyDoll in på killtoan eftersom jag inte orkade vänta på alla brudar inne på tjejtoan, lyckades inte så där jätte bra. Men ja, kissa fick vi iallafall göra efter en stund. Stod och blev fotograferade med en Pirat som sprang runt inne på OKÅ och lekte lök.


Jag vill oxå ha en polariod Kamera!


Har iallafall siktat in mig på en ny digitalkamera. Nästa löning smäller det. Tror jag... =O Det som e nice är att jag jobbar i Rimbo i sommar, mkt pengar med tanke på att jag sparar in typ 1000 kr på busskort under dom tre månaderna. 1000*3 = En ny digitalkamera... LOL


Nu glider jag från ämnet...


Gårdagen var soft. Vaknade med huvudet mellan fötterna. Var så otroligt tung i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen, fy vad jag var full i fredags. Men endå stabilt full lixom. Full och glad. Knallade bort till Hagen, placerade min bakis rumpa på en filt brevid BabyDoll och låg där, i tre timmar. Pressade sol, fick håret fixat av poffset Louisa och ja. Sweet, sweet, hon kan vara lite hårdhänt men i slutändan blev det bra. Hon ville ha en borste att borsta ut allt rufs hon fixat, meen, där sa det stopp... =P Så otroligt underbart med soool! I love it!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 12.00 idag är det softa i solen som gäller. Batteriet är laddat, mackorna är bredda (???) och humöret på topp! En sväng förbi Hagens Livs och lyckan är gjord?God Morgon!Kan världen vakna nu så jag får prata av mig. =P
Jag har tråkigt! Ut å röka!