Träffa Andersson. =D en 32' led-tv med ful...

dsc_0236-1 (MMS)

Träffa Andersson. =D en 32' led-tv med full HD, TV inspelning via USB, Mediaspelare via USB.. Sweet säger jag, vad säger ni? =)


Frukost.

Det är svårt att "tvinga i sig" frukost innan klockan slagit 06.00. Jag är absolut ingen frukost människa överhuvudtaget! Men någonting bör man ju ha i magen när man ska åka iväg och jobba. Men det är tungt!

Igår gjorde vi Uppsala på eftermiddagen. B köpte nya däck + fälgar till sin bil så nu är han tok nöjd. Fick dem bytta och allt så vi tittade på och drack kaffe. Vilken annorlunda känsla det var att köra med nya däck, alltså helt helt nya. =) Märktes verkligen skillnad! B köpte även en "Andersson" in till sovrummet. Vilken skillnad, vilken känsla. Kanske kastar upp en bild sen om jag lyckas få till en bra bild. =)

Nu ska jag försöka hälla i mig mitt kaffe, bli människa och sen åka till jobbet, fick ha bilen idag. =) Nöjd_Tjej_85!


Torsdags göra.

Den stora frågan idag är; Orkar jag dra en sväng med snabeldraken? jag har redan dammtorkat allt som går, typ. Inte hyllorna som är över databordet för dem är så högt upp och vårt databord är ordentligt jävla skevt just nu, har satt ett ben mitt under bordet eftersom det har börjat svikta, dock misstänker vi att det är försent för att det ska jämna ut sig, B har försökt "belasta" bordet med diverse lådor med krams i men ingenting verkar hjälpa. =/ Hur som haver, dammtorkat ja. Och möblerat om lite på ett hyllplan i sovrummet. "Måste" ju dammsuga innan lördag, och det är bara idag som jag är ledig. Jobbar både fredag och lördag. Så egentligen är det bäst att göra det idag. Men palla?! Skulle behöva torka golvet oxå, dra undan sofforna och dammsuga under dem, jävlar vad med damm det samlas under. Skulle behöva spola av badrummet oxå men just nu är det en maskin tvätt igång där inne och den måste jag hänga dock måste jag få tummen ur att dammsuga innan jag hänger tvätten eftersom tvättställningen tar upp så stor plats plus att den oxå är jävligt skev efter att jag hängt för mycket nytvättade, tunga sängkläder på den. My bad. Men 90:- från öb kan man överleva. Det var ingen lyxgrej direkt.. =P

Nej, det kanske är lika bra att göra ett kragtag. Annars blir det nog inte gjort.

Som så här.. =D

mms_img182362745 (MMS)

Som så här.. =D


Pyssel.

Hittade min vas med rökelser. Eller ja, hittade och hittade, den har stått högt upp på expedit hyllan hur länge som helst och jag har inte tänt rökelser på år och dagar känns det som, men idag var det dags. Like the old days typ. Såg att det satt flätade "snören" på några av förpackningarna så dem knyckte jag och knöt fast runt min högra handled, så nu har jag äntligen någonting där oxå. Förrut hade jag alltid någonting kring handleden, vet inte varför jag slutade med det, men ja, dags att börja igen. Dock är det ju på samma arm som jag har min klocka men jag tror att det ska gå att kombinera dessa. =) Sitter och tycker att klockan går oerhört sakta, funderade en stund på att åka in tidigare för att dra en repa på stan bara för att, men så gick solen i moln och det blev kallt. Så jag hoppar nog den tanken.

Skickar upp en bild om en stund på "nya armbanden" =)


Tragiskt.

Efter lång och trogen tjänst (minns inte hur många år) Så gick igår kväll mitt "disco dusch" munstycke sönder. Släppte lixom i limningen, i fästet. Vatten över allt. =/ Det är lite trist. Gillande ju att disco duscha lixom. =P

Onsdag idag. Introdagarna bara springer förbi, det går toppen bra. Jag är riktigt nöjd. Roliga boende och roliga kollegor. Får prova på det mesta nästan på en gång, matning, rullning, bäddning. You name it. Kollegorna "imponeras" av att jag inte är "lättskrämd" som de så fint uttrycker det. *nöjd!*

Onsdagens planer är rätt lugna, ska chilla här hemma fram tills det är dags att röra sig mot Norrtälje, byta sängkläder var väl tanken men orkar inte tvätta så det får B ta hand om när han kommer hem tycker jag. Dumpar junket på badrumsgolvet så får vi se vart det tagit vägen sen.

Imorgon är jag leeeeedig! Galet skönt! Välbehövt. Mycket nya intryck att ta in på nya jobbet. Tänker väldigt mycket på situationer så här i efterhand. Men det är kul iallafall! =) Längtar lixom till jobbet. =)


Måndag.

jag ska till att käka en nyttig (??) lunch och sen börja tänka på att röra mig mot Norrtälje, har fått ha bilen idag, så no stress lixom. Sweet! Skönt att komma hem ordentligt oxå, känns inte så jätte kul att promenera från Solbacka till buss-stationen efter kl 21 på kvällen. =/

Hur som haver, första introdagen idag. Spännande! Börjar kl 15 och så får vi se vad för "arbetsuppgifter" jag får, ska rota fram mina tosslor oxå, för det var tydligen bra att ha sånt hörde jag.

Jag är såååå taggad!

=D =D =D =D


Im Alive!

Det har bara varit väldigt dött på bloggfronten på senaste tid. Har inte riktigt haft någonting att blogga om, eller jo, det har jag väl egentligen, men har inte haft ork, tid eller lust att sitta och skriva antar jag. Lat!

Mondaybars 20års jubileums kryss var iallafall magisk! Underbar! Den bästa av dem alla! Längtar halvt ihjäl mig till kommande kryss. Black and White!

Har lyckats ordentligt på jobbfronten oxå, börjar på en ordentlig introduktions vecka imorgon i Norrtälje. Ska även bli kontaktad av LaVita för att lägga upp "schema" hoppas jag för en kund här i Rimbo som tyckte att vår intervju i Tisdags förra veckan gick kalasbra och h*n vill att jag ska börja jobba där. Sweet! Gångavstånd till jobbet hemifrån, när hände det sist lixom. =)

Ska idag åka in till Norrtälje och fira Mathilda som fyller tre nästa vecka. det ska bli mysigt!

Eh, ja, sen hade jag inte så där supermycket annat att komma med.


Det går bra nu, kompis det går bra nu..! I...

mms_img189109181 (MMS)

Det går bra nu, kompis det går bra nu..! Intro solbacka Gård nästa vecka, kunden som jag var på intervju hos här i Rimbo i Tisdags vill att jag börjar hos honom. Galet awesome! Jag kanske kommer få börja jobba massvis på olika ställen! Sweet! Variation är set bästa för mig känner jag. Jag är sååååå happy just nu! Saker å ting verkar börja ordna sig!!! =D =D


Kolla vad som kom med posten idag då. Kans...

mms_img363907376 (MMS)

Kolla vad som kom med posten idag då. Kanske jag kan få ordning på nyllet mitt =P


Tilltaggad!

Sitter nu hemma hos Nadine, är ordentligt tilltaggad! Håller på att gå igenom sista packningen och sen så ska vi trilla ner på stan och köpa lite nödvändligheter, bland annat strumpbyxor och en lyckopåse ;) Efter det blir vi upphämtade av Leo och Madde och så åker vi hem till dem och käkar lunch. Sen bär det av mot stora staden och Värta Hamnen. IIIIIIHHHH!! Laddad till tusen! =)

Lär ju uppdatera med sms inlägg under resan, eventuellt. Om det fungerar. Det vet jag inte än om det gör, men jag håller tummarna för att det gör det! :D

Over And Out!



Konstig Känsla.

Jag har en konstig känsla. I magen lixom. Det känns konstigt. Som att det är någonting som inte är som det borde. Någonting som inte är som det ska. Någonting som kanske kommer att hända. Någonting som verkar vara planerat på nått sätt. Vet inte hur jag ska förklara men det känns.. Konstigt..

jag vet, jag "brukar" få dessa känslor en stund innan jag ska åka iväg på mitt. Jag är alltid rädd för att båten ska sjunka, att någonting går snett, att någonting händer "på land" medans jag är borta. Vet knappt själv hur jag menar och kan inte riktigt sätta fingret på känslan. Det är oerhört frustrerande! Oerhört!

jag borde vara upp över öronen överlycklig för att få komma iväg på detta och det är jag. Hade ångrat mig för evigt ifall jag inte skulle åka med, jag menar, 20 års jubileum, stora namn på line upen, en as nice hytt och underbara människor. Det kommer bli awesome, det kommer bli ledgendary, det kommer bli episkt, det kommer bli Epidary!

Men endå kan jag inte slippa denna gnagande känsla. Fuck!




Uppe i varv.

Jag är uppe i varv. Väldigt uppe i varv. Är inne på kaffe kanna nr 2 och sitter ute utanför ytterdörren och njuter av solen. Har fått reda på att det ska vara toppenväder hela kryssningen, så det lär ju bli till att hänga lite på soldäck oxå. ^^ Sweet!

Har även fått reda på att Dj Annelie lirar första morgon gympa passet kl 06.00 Fredagmorgon. Have to be there!

Solen kallar, kaffet är klart! Vart är den där braiga boken?


32 timmar kvar.

Då är det alltså 32 timmar kvar innan båten lättar ankare från Värta hamnen. Sweet! Jag ska innan dess hinna med ett kvällspass på jobbet, hinna dra en mindre runda i Norrtälje för införskaffning av strumpbyxor (panthyhoooes) och lite färdkost från bolaget. =P Thats the plan. Lasagne lunch hemma hos Jansson/Lorion och sen åker vi bil till Värta. Lyx! Galet skönt att "slippa" åka kommunalt. ^^

Sitter nu med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska göra med denna dag. Fram tills det att jag jobbar. =P

Kom gärna med tips!


2012-03-13

Jag har i flera dagar och nätter nu under en tid funderat länge och väl på vart ett av mina halssmycken tagit vägen. Detta halssmycke betyder oerhört mycket för mig och jag minns inte varför jag tagit av mig det överhuvudtaget. Tror att jag gjorde det i samband med julfesten för Ankaret här om året. Då jag hade investerat i klänning (??!) och riktigt ordentligt, tungt halsbling. Kan vara därför. Men om jag då visste att jag skulle förlägga det hade jag aldrig tagit av mig det.

Vaknade imorse och kände att jag måste leta. Som de flesta vet så är jag väldigt ordningsam när det kommer till mina prylar, så som smycken tillexempel. Har en "hel vägg" med smycken. Eller ja, ett par kanske 5 krokar på badrumsväggen där alla mina halsband samsas om plats. En hel del är det. Men jag använder nästan allt =) Hur som haver, hittade även en massa örhängen som jag inte längre kan använda (eftersom jag har töjt upp mina snibbar) Hur som haver, och där, under en massa andra halsband hänger mitt halsband! Gissa om jag blev glad! =D


 

På bilden ser ni ett stort kors som jag fick av Mormor och Morfar när jag fyllde arton om jag inte minns helt fel. Eller om det var när jag tog studenten. Någonstans där iallafall

Och de två små stjärnorna fick jag av mina föräldrar när jag tog studenten.

 


Osminkad duck-face tatuerade sig i fredags...

mms_img185522292 (MMS)

Osminkad duck-face tatuerade sig i fredags. Sjukt jävla nöjd! I love it! <3 <3 <3


11/3 2012

Lugnet har återigen sänkt sig över Landstormsvägen. Jag har hunnit med en hel del efter att B åkt iväg och lämat sina kids. Dammsugit, torkat golv, torkat lister. Sanerat badrummet. Spolat rent, missbrukat klorin (i vanlig ordning) och sett både säsongs starten av Desperate House Wifes och Greys Anatomy (dubbel avsnitt, awesome) Var lite fräck och tog mig ett glas rött till sista avsnittet av dubbelavsnittet. För jag tänkte, här har jag storstädat (!!!) hela lägenheten, visst fan får man ta sig ett glas rött då och "belöna" sig lite grann. =) Har även börjat plocka fram saker som jag ska ha med mig på kryssningen som går av stapeln på Torsdag.

  • Kamera. Check
  • Batterier. Check
  • Kläder. Check (en del av det iaf)
  • Nyponsoppa. Check
  • Blåbärssoppa. Check
  • Svarta Korsetten. Check
  • Tvättat "fluffet" Check
Så ja. Det tar sig. Jag längtar så! Har även gjort iordning mina högtalare som jag brukar ha till datorn. De går att koppla in i mobilen. Så jag tänkte dra hem lite mer musik och fylla mobilen med det för att sedan ha lite hyttmusik. Visst, det kanske inte behövs, men tänk om det behövs. Dumt att åka hemifrån utan! =P

Sitter nu här och vet inte alls vad mer jag ska göra. B borde ramla in genom ytterdörren när som. Stackarn har blivit dunder super förkyld plus misstänkt öroninflammation på det. =/ Inte alls okej.

Funderar nu på att hälla upp lite mer rödvin till mig själv och sjunka ner i soffan framför en film. Klockan är inte vidare mycket men jag skulle lätt kunna tacka för mig och göra natt. Antar att kicken från Klorinet gör sitt.. HöHö.. :P


Så här på kvällskvisten.

Kom på mig själv med att faktiskt sakna "morgonpasset i P3" nyss. Sitter och läser Alex Schulmans bok "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött" och läser ordet RINGMUREN. På P3 hade dem oerhört skoj över detta ord och uttalade det på ett sätt som jag hur mycket jag än försöker inte kan bokstavera. Tänk er typ grötig jävla gotlänska. "Ruuinghmjuren" Jag hör det i huvudet när jag läser det och fnissar för mig själv. Att man kan sakna ett radioprogram på just det sätt som jag saknar MPIP3. Jag tror dock att det är rutinerna jag saknar. Rutinerna som jag hade när jag hade ett heltidsjobb. Att vakna av att klockan ringer, kliva upp som i dvala, slå på kaffebryggaren, klä på sig, hälla upp kaffet i en termos mugg, plugga i lurarna och ratta in P3 på mobilen och sen gå till bussen. Oavsätt väder och vind. Hur trött jag än var så vaknade jag till där på bussen. 05.15. Galet tidigt. Först så var det Vaken med P3 & P4 fram till klockan 06.30 och efter det Morgonpasset. Martina Thun, Kodjo Akolor, Hannah Hellström. ♥ Crazy Thursday, Önskelåten och allt där omkring. Det var tjafs, flams, total kaos, kolonilott och glädje. Damn. Jag saknar det. Men jag har "gått vidare" jag kanske inte går upp lika tidigt längre, men ibland så. Jag har kommit över mitt "beroende".

The End Of An Era...

Så att säga..

We will allways have our memories ;)




Slut med snöandet?

Och så hoppas vi att det är slut med snöandet nu. För jag täntke göra ett kragtag medans kaffet kokar och bära ned vår grill till uteplatsen och plocka ned plastmöblerna från tvättställningen. Alltså seriöst, möblerna har jag hissat upp på tvättställningen som vi har utomhus. Allt för att de skulle vara ur vägen för oss under vintern. Så ja. Wish me luck! Hoppas jag inte dör! =P

Ska kasta upp en bild på hur det ser ut innan jag plockar ned det från tvättställningen. Så ni förstår hur jag menar med att jag hissat upp det lixom. =P Sen så..

VÄLKOMMEN VÅREN!






Söndag.

Soliga söndag! Skönt att det äntligen börjar spricka upp mot vår! Vet inte hur mycket fler snöiga dagar jag hade klarat av. Jag avskyr verkligen snö! Usch! Ska snart packa iväg mig mot jobbet. Slår vad om att det är lika halt (om inte halare) på en del av de platser jag ska besöka under mitt pass. Höll ju på att kana ner för en uppfart helt okontrollerat här om dagen när jag jobbade. Hade backat upp lite fint i vanlig ordning, parkerat, dagit åt handbromsen och stängt av bilen, skulle precis till att kliva ur då jag känner att hela bilen börjar glida åt vänster med baken först! Läskigt, lyckas styra den avstängda bilen så vi missar både taggbuskar och annat som skulle kunna ge lackskada och "parkerar" om lite fint, med halva bilen ute på "stora vägen" förhoppningsvis tänkte jag så kommer inte de som bor där borta till höger komma under de 20 minuter som jag måste stå så här dumt, men visst de ska ju så klart komma. Och lyckas böka sig förbi dock, tur det iallafall :D

Oh well, lite sånt får man väl räkna med när dessa väglag råder.

Måste verkligen börja tänka på refrängen. Är inte så där jätte laddad, men kanske blir ju närmare jobbet jag kommer =)

På återseende! ♥


Det gick inge bra.

Det gick inge bra för mig att "kasta in handduken igår" hela vägen hem gäspade jag och kände mig lagom seg och trött. Kom hem, borstade gaddarna, gjorde natt och bäddade ner mig i sängen. KLARVAKEN! Drog igång tv´n, för den har jag en tendens att somna till hur lätt som helst. Men icke, såg både Flickan med pärlörhänge och reprisen av  Adam Live tur (??!) att det är en relativt kort arbetsdag idag. Ska straxt packa mig iväg och åka.

Det ser iallafall ut att bli en solig och fin dag!


14 Dagar kvar.

Idag är det fjorton dagar kvar tills vi åker på kryssningen. Och jag är så sjukt taggad, redan nu! Its going to be awesome. Känner det på mig bara. Vet inte hur jag ska förklara. Men ja, awesome!

Har redan mina "outfits" klara. Nästan. Borde göra ett kragtag och tvätta mitt fluff, men det får bli nästa veckas projekt. De ska handtvättas och borstas (kammas) och eftersom jag har fyllt i min finger tatuering så känns kombinationen tvättmedel och gnuggning (??!) som en otroligt dåiig kombination.

Har legat utslagen på soffan i princip hela dagen, mår inte riktigt helt hundra, men det beror nog på att det var vårväder igår och jag gick med uppknäppt jacka precis hela dagen. Mys!

Funderar på vad jag ska göra nu. Har precis tagit ett bad, men kanske ska göra mig lite te och inta soffan igen, låter som en ypperligt bra plan. Dagens "måsten" har jag redan gjort, ringt lite samtal, diskat, kaffat. Ja. Så inga måsten på mig inte. Tror att jag har lite glass i frysen oxå, när man är småkrasslig får man faktiskt äta glass i stora lass!