Saknar...

Har nu suttit i ett par timmar och klickat iordning bland mina gamla inlägg i bloggen och tagit bort alla utom tre kategorier... Lyckades med konststycket att snubbla över ett gammalt inlägg från 2007 tror jag det var, en bild på en fin frisyr som Trissan gjort på mig. En fläta. Och jag känner bara att jag saknar att ha så långt hår som jag hade där, och jag saknar färgerna. Visst, jag är svarthårig nu, men på den tiden var jag även skarpt rödhårig... Love it!

Pic på det!

Fiiint va?! ;)

 

 


Kämpar på...

Snart har jag äntligen gjort mig av med alla "onödiga" kategorier. Istället är inläggen uppdelade i år... =P Dock har det blivit en bugg eller nått, för ett inlägg som jag skrev för över ett år sedan, har på någon vänster blivit publicerat idag... Och jag kan endå inte hitta skiten och radera det... =P

Får lösa det när jag är lite mer vaken i skallen. Är helt degig nu, tänkte sova...

Puss och godnatt!


Dags för en uppdatering.

Jag ska försöka mig på en uppdatering. Och en rejäl sådan. Känner att jag inte har bloggat på länge, och att det kanske är dags att försöka redovisa lite granna. Kanske mest för att komma ihåg själv, senare. Men endå.
Jaha, vart ska jag börja.

FREDAG: I fredags var det Gambia fest, det kom inte så många som jag hade hade hoppats på. Eller ja, jo, det kom ju en del, men jag blev ärligt talat lite besviken på de nya resenärer, dom som ska åka ner 2008. Det var typ bara två st av dom som dök upp med sin familj, och jag menar, hade jag haft möjligheten att gå på nått sånt innan jag skulle åka så skulle jag ju gjort det, för att kunna fråga och få veta mer. Men jag fick inte den möjligheten, istället terroriserade jag Catz med alla mina frågor och funderingar. *Sorry Catz*
Hur som haver, stannade där en bra stund, åt god mat och pratade med gamla vänner. Träffade äntligen Tairous söta flickor Amy och Salima. Söta som socker. Lekte lite dadda, satt och ritade och servade med saft till dom små liven.
Efter ett par timmar övergav jag tillställningen och begav mig hem till Nadine för lite lugn och ro, och efter en stund öl. Folk var där, Nadine, Felica, Benny, Jocke, Trexe. Loveli. satt och bara tog det lugnt till det att Fellcia fick för sig att vi skulle dra ner till påG. Sagt och gjort, hon och Nadine skenade som en jagad elefanthjord i förväg, jag kom efterlinkande med en väska full med öl. Vi planerade på att dra på efterfest. Fast vi visste inte vart. Stannade på G i kanske 20 minuter, och så stängde dom. vi kom ut och där var det världens folksamling, Catz var där och fick med oss på efterfest hemma hos William. (En gammal kollega från PMI) Hur som haver, jag och Felicia hamnade i en Taxi tillsammans med Wille och hans polare och åkte upp till Wille, väl där fortsatte festen och jag träffade massvis med underbara människor. Tiden flöt på. Snackade prutt med massvis med folk. Sen råkade det tyvärr bli bråk och vi tick inte vara kvar, jag var inte med och bråkade, men jag vet vilka som höll på. Dålig stil. Varför kan inte alla bara vara glada? Hur som haver, åkte med en polare hem till Solbacka och däckade där, vaknade på lördagsmorgonen och begav mig hem till Nadine.
Det klockrenaste samtalet ever, Felicia ringer mig på morgonen:

F: - hej, vart är du?
J: - Eh, jag vet inte...

Första gången ever jag ärligt talat inte vet vart jag var någonstans när jag vaknade. Men jag blev puttad i rätt riktning efter att dom ritat en karta år mig, (Nästan) och hux flux så var jag vid en ica butik, och därifrån kände jag mig som hemma... ;)

LÖRDAG: Chillade hemma hos Nadine med alla människor, fram till typ kl ett, då skulle Nadine iväg på någon gårdsfest och skulle joina gänget senare, jag och Felicia styrde vår kos ned på stan där vi käkade pizza och sprang en sväng på både HM och bolaget. Gick tillbaka hem till Nadine och fixade oss inför kvällens bravader, knallade över till Benny och satt i solen på hans balkong (Vi sitter på Connys Ballong) och glassade i flera timmar i goda vänners lag. Fler och fler började droppa in och tillslut gick solen i moln, exakt kl 18.00 så vi packade in oss i vardagsrummet och fortsatte med festligeheterna. Nadine och Kattis kom efter ett tag och försökte få lite av vinet, men Felicia agerade svamp och sög i sig det mesta.. =P Vi fightades med grön karamellfärg, och jag var knallgrön om tungan och fingrarna, Benny hällde massvis med färg i min drink och jag försökte hämnas utan större framgång. Grönare människor än oss fick man leta efter den kvällen. Det slutade med att Benny drack karamellfärg direkt ur flaskan... =P Senare visade han stolt upp sin tunga för fotografen på Mobergs men utan vidare bra resultat, det syntes tyvärr inte på fotot. Men vi som var där, vet hur grön han var. Sen blev det dags för krogen igen, åter till på G om man säger så, tror att jag brände hela 100 kr på den utekvällen, bra jobbat Anisch. Träffade både Jens och Mats och Nenne på G. Fick hålla lite reda på Felicia eftersom hon tappade sin mobil titt som tätt. Gick ner till Teatern och skulle gå in där för att festa lite med babydoll och folket som hon var med, men fick veta att jag skulle få stå i kön i ca en timme och då skulle klockan vara 02 och det hade jag ingen lust med, Mats och Nenne försökte få med mig till Mobergs med motiveringen: -"Vi betalar" men jag fetbangade det och gick till Nisses med Felicia istället. Orkade verkligen inte med Mobergs den kvällen, var hur trött som helst. Käkade på Nisses, Felicia lyckades ragga gratis taxi åt oss så åkte vi hem till Nadine och lämnade hennes pommes som hon ville ha, och efter det så tackade jag för mig och tokdäckade i Nadines säng. En helt ok kväll med andra ord. ;)

SÖNDAG: Vaknade rätt tidigt, eller ja, Nadine vaknade tidigt och väckte oss. Gick upp och socialicerade med Ingela rökte lite granna och drack kaffe, var hur pigg som helst, Not. Åkte hem till Rimbo med ett bussen, för jag hade pratat med Isabel tidigare om att gå och kolla på Damfotboll. Och sagt och gjort, kommer hem till lägenheten, beundrar mitt nymålade kök, letar upp mina solglasögon och sen så går jag hem till dom och vi gör sällskap ner till Arkadien och Rimbos damlags första utomhus match. Slutresultat 1-1. Satt i gassande solsken och bara njöt, fått en sjysst bränna redan nu, även fast jag inte suttit i solen så där hej dundrans länge. Gick en sväng förbi Hagen och hälsade på alla där, Trissan och Tomas skjutsade mig till ICA Rimbo och jag storhandlade, kom hem och somnade i några timmar och sen gick jag över till Isabel igen för att snacka lite prutt och kolla på Parlamentet. Hon ska ju snart ha knodd, typ en vecka kvar, så man får ju passa på att umgås nu, medans hon fortfarande är barnlös. ;)
Somnade rätt tidigt, efter att ha gått en nattpromenad med Jonna och Tiger. Jonna skulle lämna en kompis vid stationen och undrade om jag ville följa med, sagt och gjort. Det var en kort promenad men oj vad trött jag blev....

Det var min helg, har inte så mycket mer att berätta om. Klockan är mycket och jag ska tänka på refrängen tror jag, märkte att jag inte alls har några problem med att skriva långa inlägg. Kanske ska forsätta med det. Skriva ett inlägg i veckan lixom... =P Fast jag tror inte att någon kommer orka läsa hela detta inlägg... Eller? Bevisa motsasten. Skriv gärna en kommentar. ;)

Kramen och Pussen - Vi kanske ses på Bussen?

HAHA!



Dra igång högtalarna nu!


Zkazi Outer Space



om man vill sabba sin ena hörsnäck

781458d004a25f489af9c4b957abfc66.png

Kolla varifrån!

om man vill sabba sin ena hörsnäcka totalt, kan man göra som jag gjorde och doppa den i kaffe muggen, medans man lyckligt omedvetande kelar med sin chefs hundvalp... Hurra! Way to go Anna'


Härlig Måndag.

Godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt god morgon, god morgon, i köööööör!

Detta hade varit en rätt härlig morgon, solen skiner, fåglarna kvittrar och tvätten är torr. Men icke. Icke! Istället för att väckas av en lugn och mysig väckarklocka så blir man istället väckt av fucking jävla hantverkare som borrar och borrar och borrar och borrar och borrar och borrar... Just nu sitter jag i min skrubb och surfar runt lite, och med tanke på hur det låter, så känns det som om dem sitter och borrar i mitt kök! HEMSKT!!! Det skär i öronen varje gång dem börjar, det går en ilning längst ryggraden så länge dem håller på att borra och sen när dem väl slutar, ja då börjar dem straxt igen!

Bröööl!

Ska snart dra mig mot jobbet oxå... Hurra!


Snart dags att sova.

Jaha. Söndags kväll. Klockan är rätt mycket egentligen och jag borde gå och sova för att orka med morgondagen och resten av veckan... =/ Har spenderat kvällen med att kika på filmen Män som hatar kvinnor. Fick låna den av Triss och Tomas. Och ja, vad ska jag säga om den, förvånandsvärt bra, stundtals rätt hemsk och obehaglig... Och jag vill gärna se nästa film; Flickan som lekte med elden.

Eftersom jag tycker att slutet på denna var rätt hastigt och oväntat... Men ja... Fortsättning följer... =)

Har inte så mycket mer att komma med. Känner mig rätt mör i kroppen.
Ny dag imorgon, nya tag och nya äventyr??!

Puss!


Höj volymen!!! =)


Scotty - Pirates Of The Caribbean (Dave Darell Remix)

Ajm In Löööv...!

 

 


vi tog en pause från InkBash och d

1d9431afbd659e738d17cabac2c8dee4.png

Kolla varifrån!

vi tog en pause från InkBash och drog in till centrum. Tog en sväng till lush och Lynn köpte mysgrejer. Sen drog vi till indiska och jag fyndade nya gardiner till oxå sovrummet. :) pausar på Wayne's Coffe.


Stockholm InkBash...



Snart drar vi iväg på tatueringsmässa.
Första gången jag är där, och det ska bli rätt skoj faktiskt!

Har fått låna Felicias älskling ingen, så nu ska det bli bilder!




Bild från
http://www.stockholminkbash.com/


Usch, gräsligt fult! RB har instal

026a034ec0d1131dfe06d2ddcf17e10c.png

Kolla varifrån!

Usch, gräsligt fult! RB har installerat fiberanslutning i lägenheten. Gigantisk låda ovanför ytterdörren. Huga! Tur att man flyttar snart. ;)


efter en hård dag på jobbet är det

-2fa44cadf02686a20fdc6d4185e26ed.png

Kolla varifrån!

efter en hård dag på jobbet är det nice att koppla av på bussen hem. :) har blivit beroende av korsordstidningar igen. ;)


Inte alls kul!

Det är inge vidare kul att RB personal skall komma och installera internet anslutning i denna lägenhet just idag... På brevet vi fick stod det att dem skulle komma någon gång mellan klockan 08.00 - 17.00 Så då får man ju helt enkelt pallra sig upp... =/ Tur att jag inte jobbar så sent längre, för jag skulle garanterat vara helt slut... =S Skaffa öron pluggar, klä sig i pyjamas och gå och bädda ner sig i badkaret kanske? Det är nog någonting som jag skulle ha gjort om jag inte skulle varit tvungen att åka till jobbet om en timme... Usch, känner mig lite gnällig... Kaffe någon? ^^



Frågan är;



Hur fan grod-jäveln lyckades med konststycket att ta sig in i vårt kök?!



Helt slut!!!

Idag känner jag mig helt slutkörd! Det var verkligen en intensiv dag på jobbet idag kan jag lova! Först skulle det städas på kommunhuset och röja av alla torsdagskontor... Och det är ett per stycken! När jag väl var klar där, så ringer kollegan och berättar att han står utanför, så då är det bara att hoppa in i bilen och bränna upp till "vuxen skolan" vet dock inte riktigt om man kan kalla eleverna som går där för vuxna, för djävlar i min lilla låda vad dem skitar ner...! Usch! Och ja, när vi var klara där så styrde vi kosan till Roden. Och jag har såååå ont i min högra arm!!! Har toktorkat whiteboard tavlor idag! Jisses... Slitit som ett djur med de där jävla tavlorna, har dock fått ett underbart medel av chefen vilket underlättar, men eftersom jag är lite kort i rocken, så når jag inte riktigt ända upp om jag inte står på tå och sträcker på mig så mycket som möjligt... Så ja, det var en pärs... Dock har ni inte hört det värsta än...!

Tvättmaskinen är trasig!!! Igen!!!!!
Den vägrar att snurra runt!!! Igen!!!!

Jag blir så less. Det slutade med att jag och kollegan packade ihop all smutsig tvätt och åkte till ROS för att tvätta.. På väg dit köpte vi oss lite käk, jag drog en taco tallrik... ;) Gottis!

Det här inlägget kändes lite "Hej Dagboken"... =P
Men jag känner mig så otroligt tråkig! Känns inte som om jag gör annat än att jobba... =/

Dock träffade jag ju sötaste Patricia igår och bara hängde. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Roade oss med att färga hennes hår med henna... *blink* Det var ett tag sen sist, kände mig lite halv rostig, men det verkade bli bra... ^^

NU; Ett bad för att mjuka upp min sönderarbetade kropp,
SEN; Skutta i säng och somna till någonting på tv.

IMORGON; Klockan 08 kommer (Förhoppningsvis) bredbands gubbarna hit och installerar...



Jahapp.

Så var ytterligare en dag till ända. =) Dock känns det som om tiden går liite för sakta, men det kanske beror på att jag jobbar för mycket? Har jobbat över två dagar redan denna vecka, och fler blir det säkert... Fick som ni ser i inlägget under en "akut städning" precis innan jag skulle gå hem. Men det var inte allt för avancerat så ja. Är hemma nu iallafall...

Funderar på att ta mig i kragen och göra någonting. Har suttit och läst lite bloggar men känner mig rastlös.. =/

På återseende!

oj vad akut! Verkligen! *småbutter

0-1b8b51da987849ee4ed3ce99b25adeab.png

Kolla varifrån!

oj vad akut! Verkligen! *småbutter*


Alldeles för trött...

Känner mig alldeles för trött för att orka med denna arbetsdag egentligen. Skulle helst bara vara ledig och ta dagen som den kommer. Andra natten i rad nu som jag inte kan somna som jag vill. Utan klockan hinner bli både 02 och 03 innan jag äntligen börjar känna john blund komma smygande. Och det är sååå frustrerande!!!! Fuck!!!!

Visst att jag är "pigg" på kvällskvisten, men att gå upp på morgonen är fördjävligt!

Dock vet jag att jag kommer bli pigg om några timmar... Så ja...

Hepåre!



Var förresten på födelsedags midda

28033911b351811d418af0876a3efcb5.png

Kolla varifrån!

Var förresten på födelsedags middag igår hos mamma och pappa. Efter att ha käkat, fikat och spelat yatzy så tog vi en sväng ned till garaget och pappa visade oss sin nya leksak. :) han var mäkta stolt över den ska jag säga!


Siffervisan.

(Melodi. Ritch, Ratch...)

1, 2, 75, 6, 7, 75, 6, 7, 75, 6, 7,
1, 2, 75, 6, 7, 73,
107, 103, 102, 107, 6, 19, 27,
17, 18, 16, 15, 13, 19, 14, 17,
19, 16, 15, 11, 8, 47, HEJ!


Jag känner mig inte alls pepp för denna dag... =/

Söndag.

Söndag Söndag Söndag

Ska väl börja tänka på refrängen och göra mig iordning för 58års kalas hemma hos mamma och pappa. Eller kalas och kalas. Vi har blivit bjudna på middag dit iallafall. Och det var ju ett tag sen sist. Hoppas på mammas egengjorda potatis gratäng... ;)

Gårdagen spenderades ute i Sättraby, efter en stunds nojande över att inte hitta rätt, mottagningen var världelös där ute så jag hörde knappt vart annat ord som Annlo sade. Men fram kom vi och solen kom med oss. Så klart. ^^ Robert hade ställt upp ett stort partytält med väggar och hela faderullan på gräsmattan, och runt om där så var det tips runda och vi skulle även leka lite andra lekar. Brännboll var det snack om också men vi stannade inte så länge. Det var iallafall riktigt kul med 4 kampen. Trots att mitt lag kom sist... =/

Jag styrde kosan in till Norrtälje för att möta upp Karin och Emma. Satt hemma hos Karin och hade det bra och tog sedan en sväng ner på stan, en tur in på G´s och sen iväg och skaka rumpa på teatern... Och shise, när man är någolunda nykter så är ju teatern ett helt annat ställe! Det var tok mycket folk, (Som det brukar vara kanske) Men det tänker man kanske inte på när man har alkohol i kroppen. Fick svårt att andas av röken som var på dansgolvet, har typ aldrig varit med om det förrut heller. Men det var endå kul att dansa... =) Plus att det var riktigt nice att vakna upp i morse och må halvdåligt! *glad*

Nej, har väl inte så mkt mer att komma med!

Hörs!



det är dags för fest. En kombinera

0-7b825713b0a31f1ffd74001771dc4206.png

Kolla varifrån!

det är dags för fest. En kombinerad "Åsa fyller 25 år + Roberts veranda är äntligen klar" fest. Snart är det dags för fem kamp och det ligger sånghäften på bordet. Jag har sugit på samma drink i tre timmar. :)


dessa äckliga vider har jag att gö

0-495f0f0b8a17f5cca2dfdc35a0e9377e.png

Kolla varifrån!

dessa äckliga vider har jag att göra med idag. Har typ hittat tio stycken. Minst! Och dem är ju inte små heller. Bläk!


lekte lite med chefens hundvalp Sa

0-1a4e83ed0aab031af3a4487df0370fb5.png

Kolla varifrån!

lekte lite med chefens hundvalp Sasha. Hon har vassa klor... Ja hunden alltså. ;)


Onsdag.

Halva veckan genomliden. Snart är det helg. Jag har bokat upp mig på att hjälpa en vän flyttstäda på fredag, så då är den kvällen bokad. På lördag bär det eventuellt av till Robban & Åsas gemensamma fest ute på landet, leka lekar och grilla hörde jag att vi skulle göra, det kan ju vara skoj. Hoppas på toppenväder! Skulle behöva tvätta oxå. Men orka?! På söndag så ska vi fira morsan som fyller år imorgon. Men eftersom alla jobbar så skjuter vi på det tills söndag...
Annars då? Jo, har haft en rätt sjysst dag på jobbet. Egentligen. Även fast jag mest inte alls orkar just nu... Helst av allt vill jag bara flytta till nya lägenheten och börja ordna där inne. Jag har så mycket visioner... *LooL*

Kvällen spenderades borta i vallby, drog ett par koppar kaffe, rabarber paj och två matcher i yatzy. Vi vann en gång ivar jag och Triss... =P I need revange...!

Nä, dags att borsta tanden och krama kudden kanske?!
Imorgon är det en ny arbetsdag... =P




ja, det är tur att hjärnan är med.

600255704eb079979cd9cf33c9410c77.png

Kolla varifrån!

ja, det är tur att hjärnan är med. Jag har helt slutkörd sedan, tredje arbetsdagen efter semestern, ja det här kommer ju gå bra! Fast iofs, jag behöver nog bara komma in i rutinerna. Imorgon börjar eleverna, så roden går mot sin undergång. Som vanligt. :-P ska tydligen dit en sväng i eftermiddag. Jag kan även säga att jag försovit mig...


Tisdag.

Strax ska jag smita iväg på äventyr. Nicklas ligger fortfarande och sover, och jag sitter här och går igenom lite bloggar, funderar på vad jag ska äta till frukost. (Är inte någon vidare bra frukost människa) och ja, väntar på att klockan ska bli dags att gå... Ska hinna med en cigg oxå... ^^

Jag har väldens visioner om nya lägenheten! Oj Oj Oj! Jag satt igår och bara tänkte efter att jag kommit hem från underbara Trissan, och kom på världens grejer. Tror inte jag ska berätta om det än, utan jag kommer nog fotografera innan och efter bilder, bara för att det är skoj... ;) Och på så sätt hålla er på halster...

Dock kommer jag berätta för dig Patricia lite senare, eftersom jag har räknat med lite bollplank från dig. ;)

Got 2 Go!

Puss!



har precis suttit och fått ögonbry

23afb80780716563879425bf60c0d045.png

Kolla varifrån!

har precis suttit och fått ögonbrynen plockade och fransarna färgade. :) salong a'la patricia is the place. Hon är även en hejare på att färga hår . ;) *Love love*


trevlig syn denna måndagsmorgon. R

0-7de3b8714a310971296455b750b5d9a2.png

Kolla varifrån!

trevlig syn denna måndagsmorgon. Rimbos underbara, begåvade (jag antar yngre invånare) har roat sig på busstationen med att placera ut cyklar ... Vilka genier!


dags att åka båt. :)

6fbf8cf0ab4cdbafd350f44c6f0f1cd9.png

Kolla varifrån!

dags att åka båt. :)


jo, men nu har jag fått ännu mer "

0-587e2395f9f9c949ed1c7d9f8baa5349.png

Kolla varifrån!

jo, men nu har jag fått ännu mer "bevis" på mina misstankar... Vatten på min kvarn. Men jag antar att det är lika bra. Varför inte lixom... Tack och hej.


alla andra, men inte jag... Frågan

4c7f37425f872fbcc715dbd3aeb5698c.png

Kolla varifrån!

alla andra, men inte jag... Frågan är varför? Alla andra i "Norrtälje gänget" är ju där, men inte jag, eftersom du har hunden... Jag vet inte om jag köper det längre... Vad spelar en till person för roll?


Fredag.

Ska snart ta bussen in till Norrtälje och dra en runda på staden. Funderar på att kika efter tapeter på två olika ställen, eftersom det börjar dra ihop sig nu till flytt... Det är ju bara två månader kvar. ;) Men ja, en sväng på stan blir det iallafall. Ikväll blir det nog även en lugn hemma kväll, har fortfarande ett par filmer att plöja igenom, såg två stycken igår... Och vad ska man säga om dem?!

73

Vad dåliga bilderna blir när man plockar dem ur arkivet. Aja. Dem var iallafall hur dåliga som helst, enligt mig. I X-mas tale så hände det typ ingenting alls. Det utlovade skräck whatever fanns inte... Folket som bedömt denna film verkar inte ha sett dem. Och Dumplings, oh, dumplings... I kina käkar man tydligen dumplings? Det är som ett degknyte med något innehåll. Som tydligen är en delikatess eller nått, men när bruden i denna film gjorde sina som hon lovade skulle ge evig ungdom, ja där i det lilla deg knytet, där blandade hon ner människo foster och kål. =/
Jag vet inte riktigt, säger ingenting mer om det...

Nä, in till norrtälje var det ja!

bror och svägerska på Trädgården.

0-465167754a8fa48be53790704ee4ecb4.png

Kolla varifrån!

bror och svägerska på Trädgården. Det är jätte mycket folk. Det är världens kö till toaletten. Jag är kissnödig. Ska typ gå till baren nu. ;)


jag har precis förlorat i monopol.

0-16afff0f630599deada65499d38a7527.png

Kolla varifrån!

jag har precis förlorat i monopol. Min brors humör suger när man spelar detta spel. Han är värre än mig på att förlora... Men det är endå kul. Mats som låg så bra till, börjar få tokpisk av Nadine och Nicklas. Sällskaps spel, jag gillar't!


Nytt i Hyllan. ;) Skräck så klart... =P

Bilder och information om filmerna är taget från www.cdon.com
Jag hoppas på att dem är bra. Älskar skräckfilmer! *fliin*




Naken, inslängd i ett kalt rum tillsammans med tretton för henne okända män, blir Tony varse att hon är den sista deltagaren i en livsfarlig lek. Iförda dödsbringande elektroniska halsband tvingas deltagarna använda sig av antydningar och verktyg märkta ”delar” för att hitta en utväg och utröna skälet till deras bortförande.

En efter en elimineras deltagarna allteftersom deras ”utegångsförbud” inträder och ljuset släcks. För varje död kropp får de en ny ledtråd, som leder dem närmare avslöjandet att en av dem är en mördare. Frågan är ... vem av dem är det?




För Kim skulle det vara den perfekta återträffen och en lugn stund över helgen.

När hon och resten av gruppen bestämmer sig för att leka "Dead Mary", så råkar de av misstag väcka en hämdlysten ande. En efter en blir de besatta.

Drömmen om evig skönhet tar sig ibland radikala uttryck. Priset kan vara högt, smärtsamt och mardrömslikt förrädiskt. Därför verkar det ju relativt smärtfritt att kunna äta sig snygg.

Qing, en före detta skönhetsikon och känd skådespelerska, sörjer ålderns förfall och spenderar all sin tid åt att bränna sin rike makes pengar på föryngringsprodukter. En dag får hon nys om en ny kur – Dumplings, små specialbakade degknyten som sägs ha en radikal effekt på en människas utseende. Dessa tillreds hos den mystiske ex-gynekologen Mei, i största sekretess. Fixerad av ryktena söker Qing upp Mei, och skriver upp sig på en intensivkur av de kulinariska och misstänkt dyra knytena. För varje besök får de en alltmer svårsmält konsistens, tills den fruktansvärda sanningen slutligen uppenbarar sig....

Psykologen Beatriz har precis börjat arbeta på ett mentalsjukhus för svårt störda. Allt flyter på bra, tills patienterna en efter en dyker upp döda efter vad som förefaller vara självmord. En av de inlagda börjar dessutom berätta om sjukhusets mystiska förflutna. Är det en dåres hallucinationer, eller döljer den på ytan kliniska platsen en djävulsk hemlighet?

HYPNOS är med sin smarta story och häftiga visuella stil en fulländad psykologisk thriller, som levererar en komplett resa in i mardrömmarnas rike! Ett chockpiller i stil med Sjätte Sinnet och Halle Berry-rysaren Gothica, som blandar schizofreni, verklighet och mörker!

Clara och Mario hittar en charmig lägenhet i ett gammalt, förfallet hus. Hyresvärdinnan tar emot paret med öppen famn. Enda problemet är att hon är ett komplett rikspsycho med tortyr som favoritsyssla…

Jaume Balagueró – mannen bakom ”Rec”, ”Från andra sidan” och ”De namnlösa” – är Spaniens just nu hetaste regissör. ”Dödens våning” följer i samma kusliga andasom hans övriga succéer och lämnar inget rum för återhämtning. Det ser ljust ut för den mörkaste filmgenren av dem alla…



En skolklass får låna sin psykologiprofessors hus i skogen som tack för att han fått tillåtelse att hypnotisera dem. När de aningslösa ungdomarna anländer har någon dock ett eget projekt i åtanke – att med alla tänkbara medel bestialiskt mörda gruppen en efter en! När klassens ljushuvud Nicole kommer en dag sent har de fl esta av vännerna mystiskt försvunnit och hon måste tillsammans med de få kvarvarande överleva en natt i helvetet! Men är hon är smart nog att lista ut mördarens identitet innan det är för sent …

Silent Scream är en chockerande skräcktripp utöver det vanliga, som till lika delar fl irtar med Fredagen den 13:e och Mördande Legender! Gör dig redo för att bli panikslagen av uppfinningsrika mord, mörka intriger och en krypande ovisshet ända in i den häpnadsväckande finalen! Det här är skolresan regisserad av Satan själv, där ingenting är riktigt vad det ser ut att vara!

En grupp lekande barn finner en skadad kvinna i skogen. Hon bär en tomtedräkt, och har råkat ramla ner i en stor grop. När två av barnen springer till polisen hittar de en varningslapp som säger att tomtekvinnan är en extremt farlig psykopat! De bestämmer sig för att hålla henne fången i gropen mot en stor lösensumma. Ett idiotiskt beslut! Snart lyckas blådåren fly, och det är ingen leksaksyxa hon har i säcken …

”X-mas Tale” är julefridens största hot, en mentalt störd historia där i princip alla är onda - barn som galning! Det mänskliga psyket prövas till okända dimensioner när historien kryper allt närmare det makabra slutet. Ett crescendo i skräck utlovas!

En klass läkarstudenter övar sina färdigheter på liken i sjukhusets källare. När de tilldelas ett kvinnokadaver med mystiskt ursprung får Alison Blanchard en olustig känsla av att något inte stämmer.

Farhågorna besannas när bårhuset fylls på med hennes egna klasskamrater som en efter en går märkliga öden till mötes. Kan det vila en förbannelse över praktikobjektet? Och vad döljer sig i den makabra vattenkammare där kropparna förvaras innan obduktionen?
Dagens gästföreläsare är av det morbida slaget..


tekken 5 var inte alls lika skoj s

0-1488b30529940a33826933df1a9fa2b2.png

Kolla varifrån!

tekken 5 var inte alls lika skoj som jag minns det. Tyvärr. Trodde att det skulle vara kul, men icke sa nicke. Det är knappt kul att titta på andra heller som spelar... :-P och när vi endå är i gång, whats up with puckon som spelar wow och cs och alla andra sådana spel? Nej, tacka vet jag gamla hederliga sällskapsspel. :) for ever in my heart. <3


Idag är det tisdag.

Inatt lyckades jag med konststycket att klicka hem typ 8 st skräckfilmer... Förhoppningsvis är dem bra och förhoppningsvis så kommer dem snart så jag kan titta på dem och fördriva tid... BabyD har precis varit här och druckit en java och lirat lite yatzy, för henne gick det nog bra, men för oss andra lite sämre, tror jag. Eller om hon vann en gång och jag vann en gång, jag minns inte riktigt.. Hur som haver. Det är många punkter i detta inlägg.

Nu har iaf BabyD gått hem för hon skulle iväg på nya äventyr, och jag sitter här och pillar mig i naveln och funderar på vad jag ska roa mig med här näst. Fröken Banan skulle ju komma till Rimbo först, men det blev inställt pga soppa torsk. Så nu funderar jag på att hoppa på bussen in till Norrtälje och göra någonting. Vad vet jag inte riktigt, Lynn tyckte att vi skulle komma förbi där och fika, men eftersom hon inte svarar nu när jag ringer, så känns det rätt bajs att åka in utan att ha något mål med resan. Stanna hemma, kika efter en tvätt-tid eller bara hänga framför tv:n?

Alternativen är många men jag känner att lusten har gått ur mig...

På återseende!



Härlig Måndag.

Sov typ tills jag vaknade, eller ja, tills det att Nicklas vaknade och väckte mig för att tala om att hans mamma kommer på fika strax. Hurra hurra. Upp och hoppa lixom. Men det gick bra, lägenheten var någolunda presentatabel när hon kom, alltid någonting. ;)

Efter att ha sagt hejdå till svärmor (?) och hubbe (hunden) så begav jag mig mot Rimbo Centrum för att möta upp Familjen Drotz/Jonsson, hemfärd till dem stod på planeringen och vi skulle föra över bilder från Namngivningsfesten. Tror det blev runt 400 bilder om jag inte har helt fel, skall göra en "säkerhets överföring" till mitt usb minne oxå. Satt och degade och hade det bra, drack kaffe och fightades i yatzy... Det blev oavgjort mellan oss två... Sen sprang klockan iväg och jag styrde kosan hemåt med min kylväska under armen. ;) Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på om jag ska orka ta ett bad?

På återseende!



imorse vaknar nicklas av att snute

564a952d29574abb1047beb4a8406878.png

Kolla varifrån!

imorse vaknar nicklas av att snuten ringt och talat in ett meddelande på hans mobil svar. Någon idiot hade slagit sönder framrutan på passagerarsidan och rotat runt inne i bilen. Tre andra bilar hann puckot med att slå sönder rutan på och sno grejer innan snuten plockade honom halvvägs in i Nicklas bil... Så nu har vi varit hemma hos Ove och plastat in rutan som inte finns... Det finns alltså roligare saker att göra på en söndag. Jag lovar!


Jäääs.

Då har man sprungit runt på stan som en skadeskjuten gasell. Allt för att hitta en present till Norea som fyller fyra på söndag. Och ja, man skulle ju kunna säga att jag lyckades ganska bra, Nicklas sa det att Nadja (Mamman) kommer förstå så fort vi ger fram presenterna att det är jag som plockat ihop lite smått och gott, för Nicklas har absolut ingen koll på sånt... ^^ Det blir en mörklila kjol, (typ modell fluffig?) ett par gråa Hello Kitty strumpbyxor, en matchande lila (smått glittrig) bolero ett litet Hello Kitty diadem och en hårborste, i form av Hello Kitty så klart. Det är inte svårt att förstå att lillflickan tycker om Hello Kitty. Precis som alla andra flickor i den åldern gör. Iofs så är Keisha 7 och fortfarande helt såld på HK, och Bratz och Barbies, och så vidare och så vidare. Rosa, glitter och glaumour... Men ja, jag tycker det är kul att köpa kläder till kidz. Kanske beror på att det jag själv vill ha sällan finns i min storlek, men om allt går som jag vill, så kommer det att vara ändring på det inom en riktigt snar framtid.

Snart ska vi bege oss hem till Rimbo igen, ska förbi flygfyren och shoppa grillgrejer inför morgondagen då vi ska ut på äventyr. Namngivning på Yxlan står tur, och vädret kommer bli toppenbra har jag hört. Har fått låna Felicias älskling, ja, kameran alltså, inte killen hennes. =P Och ska försöka fotografera så mycket jag bara kan... Det kommer vara kameror över allt tror jag. Men jag gillart!

Nej, så var det med det, ajuste, jag köpte rätt coola lösnaglar till mig själv oxå, svarta typ... Rätt korta, så jag kanske klarar av att ha dem längre än vad jag brukar. Ibland känns det rätt opraktiskt med lösnaglar, men jäklar vad snyggt det är med långa naglar... ;) Och eftersom jag sällan lyckas spara ut mina egna så dem ser bra ut, så får man gå på det lite billigare, lite lättare alternativet..

Puss på er!



idag är det varmt! Är strax inne i

-f61515a221391a14a0a1e76e095c173.png

Kolla varifrån!

idag är det varmt! Är strax inne i norrtälje och ska ge oss ut på presentjakt. Hela denna helg är späckad med festligheter. Idag fredags skall vi en sväng till Isabel som fyllde år igår, present check. Imorgon skall vi ut på Namngivningsfest för underbara Vilda, present check. Och på söndag på är det kalas för Nicklas brorsdotter Norea som fyller fyra. :) fullt upp med andra ord. ;)


Tisdag.

Idag har jag varit på visning av nya lägenheten. Och jag säger bara iiih... Jag är kääär! Den är ganska stor. Den ser inte alls ut som jag hade tänkt mig att den skulle göra. Snedtak i det stora ljusa vardagsrummet. Garderober i sovrummet som även det är ljust. Allt är målat, förutom hallen, men det kan jag leva med. Alternativt göra om. Eftersom lägenheten är relativt nyrenoverad så kommer inte RB ställa upp på att göra någonting, så det jag vill göra om, det får jag bekosta själv. Men det är helt ok. Inne i lägenheten, i hallen finns det ett förråd. Jag har alltså inget förråd utomhus, utan jag har istället typ ett gigantiskt rum som ska fungera som förråd, helt okej enlig mig, för jag har en vision om det rummet. Iofs så har jag två visioner, men denna gång får det agera som förråd / extra rum. Kommer ha en bäddad säng där inne, ett säng bord, läslampa och arkivera alla spel på en hylla där inne. Plus att det ska fungera som lekrum eftersom jag har en del små troll runt mig nu för tiden, så varför inte lixom. Det är ju bara att maganisera de lådor och kartonger med grejer som jag inte använder längst in i ett av hörnen. Och sen skärma av det hela med en skärmvägg. Det kommer bli klockrent!

Någonting negativt med lägenheten är att personen som bor där just nu har hund. Och det märks ska jag säga. I trappen upp till lägenheten ligger det som en grön matta av något slag. Den är täckt av hundhår. Förhoppningsvis dammsuger hon, annars kommer det bli jobbigt för Nicklas. Vi kommer typ få börja dammsuga utomhustrappen innan vi bär in någonting alls i lägenheten, eftersom han är allergisk, annars kommer vi aldrig bli av med skiten!

Sen är det lite tråkigt att det är rätt långt till tvättstugan, tur att man har en karl som är stark. =) Alternativt spänna fast tvättkorgen på en ölpirra och rulla iväg. I tvättstugan fanns det tre maskiner, två torktumlare och ett torkskåp, att tvätta där borta sedan kommer gå som en dans... *LOOL*

Ja, det var väl vad jag hade att berätta. Nicklas och jag har redan börjat packa. =P Saker vi endå inte använder och så kan man lika gärna packa ner nu när vi hade ångan uppe, så blir det inte lika mycket att plocka ner sedan. Om manm tar lite i taget så går tiden fortare tycker jag. Plus att man slipper stressa... ^^ Det gäller att vara praktisk. Inte för att jag och Nicklas är det, men endå, man kan ju försöka. =P

Nej. ett bad på det här då kanske? Får passa på att bada mycket nu, för i nya lägenheten har jag inget badkar... =//

Puss!





Imorgon!

Imorgon ska jag på visning av nya lägenheten. Trissan joinar och spanar efter fel i smyg, det har blivit som en liten tradition, andra gången nu and I like! Fundera på om jag ska ta en promenad dit ieftermiddag/kväll, bara för att vara på den säkra sidan hur jag hittar dit. Lika bra det så jag inte går vilse. =P Men hur svårt ska det egentligen vara?

Nu, fram med dammsugaren. Kanske. =P Tvätttid är iaf bokat!



Memories...!

För ett bra tag sen så gick min dåvarande telefon sönder. Den var helt kaputt och jag blev lite ledsen i ögat... Och för yttligare ett tag sedan så lämnade jag den till Tomas (Handy-man) så han skulle få pilla lite och se om han kunde komma åt information som låg på telefon minnet. Eftersom telefonen inte ens gick att starta... Och inte nog med att han fick ut massvis med filmer och bilder *super glad* Han fick även ut två dokument med sms... Lite halv knasigt att läsa igenom och jag kände att detta lägger jag på is, låter det ligga kvar på mitt USB minne, kul att ha, men jag orkar inte läsa...

Dock orkar jag det nu, och tänka sig vad jag hittade;

---------------------- Meddelande 0092 ----------------------
Kontakt:  <+4670*******>
Datum: 2009-03-10 05:25

Nu är vår tjej äntligen här! Vilda heter hon :) Och fy fan va jag e bra! Allt gick så snabbt. Kom in till förlossningen, då öppen 9 cm. Två timmar senare har vi världens sötaste bebis hos oss. Kramar från Patricia och Tomas

Tihi. Det var endå lite skojigt! Sen hade jag en fortsatt sms diskussion med sötnosen Patricia, men den har inte ni andra med att göra... ^^



Okej.

Jag kanske tog ut segern i monopol liite i förskott. Eftersom Tomas piskade våra rumpor röda i det! *Morr* Och ibland är jag en rätt dålig förlorare, så det var inte kul att leka med mig inte. =P Men men... Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag blev super speedad och flummig, lirade några omgångar yatzy och då vann jag iaf över Tomas, och det kändes bra ska ni veta. *tihi*

Nu sitter jag här i min skrubb och funderar på vad jag orkar med. Om jag ska föra över de bilder jag har på datorn till minneskortet och sen radera det från datorn, så det är gjort, någonting som jag skulle behöva göra för länge sedan. Eller om jag ska hoppa in i en dusch och köra lite spa? Kanske minneskorts överföring först och spa sen?

Ja varför inte, klockan är inte vidare mycket, jag är super pigg och Nicklas verkar somna när som helst, så det är ju bäst att jag sysselsätter mig... ^^

Hörs senare!



Sköna söndag.

Skulle behöva dammsuga, men känner att jag absolut inte har någon energi till det. Dock ska vi bädda rent i sängen innan det att vi ska över till Tomas och Trissan och äga i MONOPOL. Jag har nämligen en plan... ;) En ypperlig plan.

Nä, måste ladda. Har endå inte så mycket skoj att berätta... =P

Puss!



En härlig bild på mig och Fina Emm

0-6b9e3d4c5596e50cd75b1707d70479da.png

Kolla varifrån!

En härlig bild på mig och Fina Emma bjuder jag på denna sena timme. Godnatt alla ni som fortfarande sitter uppe och röjer på nätet. Själv ska jag krama kudden och drömma mig bort.