...


Tänk dig att du är i en hiss på väg ner,
och i hissdörren finns ett fönster så att du hinner få en skymt av varje våning du passerar. Du är i en hiss på väg ner, och vid första våningen stpr en man som i en kort sekund stirrar på dig. Du ser att han har en kniv i handen, du känner honom intem men du ser att han har en kniv i handen.Och att han ser dig, och att det är dig som han har väntat på.

Du hör hans snabba steg i trappan, du vet att han är på väg till dig, och att han har en kniv i handen.Instinktivt trycker du upp hissen igen, till översta våningen. Under färden tänker du febrilt och försöker påminna dig hans ansikte, försöker förstå vad han vill åt dig. Ditt hjärta dunkar, för du vet att du är instängd i en hiss, och att i trapphuset springer en man som du inte känner, men som har en kniv i handen och är ute efter dig. Du väntar tiills du hör att han närmar sig översta våningen. Gud förbjude att du inte hör någonting alls, för då vet du att han väntar på dig. Någonstans.När han så är alldels nära att rycka tag i dörren trycker du ner hissen.

Du hinner få en skymt av hans ansikte igen, och du blir rädd, för du känner inte igen hans ansikte, du vet inte vem han är,men du vet att din enda chans är att hissen åker snabbare än vad han kan springa. Din enda chans är att hinna ut ur hissen, ut ur huset, innan han hinner ner. Du kan också stanna hissen vid tredje våningen, stiga ur och ropa "Här är jag" och sedan vänta.


Vilket valde du, om du var jag, om det var du som var jagad och inte jagade?



Testade att lattja lite... =)







Come fly with me...

Lets fly, lets fly away....!



(Lekte med Katrins kamera när vi flög till Gambia)


(Katrin tar kort på mig, sitter i Ak´s trädgård i Essau...)





Grattis Jonna 23år...!

Idag fyller min granne och tilllika vän år. Hela 23 år blir damen... Hon fick 600G choklad av mig och Nicklas. Både vanlig mjölkchoklad, och frukt och mandel choklad. För det tycker hon om. =) Plus att hon fick en jätte fin kullersten från min uteplats. Jag hade valt den med omsorg. Tvättat den och slagit in den. Tror att den vägde upp emot två kilo. Skrev jätte fint på den också gjorde jag. Fick Jonna att lova att hon skulle använda den presenten som prydnad, att den skulle stå i hennes bokhylla. Väl synlig. Allt detta bad jag om innan hon öppnade, och hon lovade mig dyrt och heligt att den skulle stå i hennes bokhylla... Så, upp till bevis. =)

Annars då? Jo, det är rätt lugnt. Sitter hemma och bara är, funderar på att spana in på HM´s hemsida. Har fått höra att dem säljer husgeråd. Eller ja, sängkläder och sånt. Hade ingen aning om det. Så ja, iväg och kika. =)

På återseende!




20 Februari -09



Två månader tillsammans...
And still going strong...



You are my honey!






Vilken jävla dag!

Dagen började med att jag inte alls ville gå upp i morse. Låg hellre kvar i sängen och kramades med pälskling, men serru den bullen gick inte för sig, nej då, icke. Hur som haver,

kallt och jävligt ute, massa jävla ungar som skulle tränga sig på när bussen väl kom, försöka ta sig före oss hederliga människor som snällt står och bildar kö i den där jävla busskuren.

Iallafalla, jag kommer till jobbet efter att ha varit hos Nadine och fikat (Vilket var oerhört trevligt i sig...) väl framme så bjuds det på mer kaffe vilket jag tackar för. Häller upp min kopp, fyller på med mjölk, ska gå ut och röka, och lyckas hälla kaffe över mig själv. Underbart! Inte!

Kommer igång med det jag har att göra för dagen, och ja det går väl relativt bra, om man bortser från det att när jag är inne på handel så ligger det papper över hela golven inne på toaletten. Och då menar jag överallt... Och inte bara pappershandukar, utan även toarullar har de små liven roat sig med att rulla ut. Och inte har dem använt papperskorgen heller... Nejdå... Allt ligger på golvet, för det är ju så jävla bra...! Verkligen.

Hur som haver, är skit sur över att det är så mycket att göra inne på C, så jag är helt inne i min egna värld, missar fullständigt en elev som tränger sig förbi mig vid skåpen och jag råkar svänga till med min mopp så han får skaftet i huvudet... Verkligen inte alls meningen! Även om det kan tänkas att det kanske var det, så var det inte alls så... Och jag ber om ursäkt typ 10000 gånger, och han säger att det är lugnt minst lika många gånger... Men endå har jag världens dåligaste samvete...

Ska senare gå ut och slänga sopor, börjar med att ha av min sista cigg jag hade med mig (Skulle köpa nya sen när jag kom ner till bibblan...) så den går inte att röka, spottar och svär över det, men, jag lyckas även att låsa mig ute när jag kommer tillbaka efter att ha slängt sopporna... Har inget kort med mig. Såklart!

Men mina vänner, det är inte klart än. Bibblan! Jag säger bara bibblan!!!

Kör masin i min egna lilla värld, och det gick så bra så... Tills det att jag lyck
as krascha, krocka, tucha, nudda, kalla det vad ni vill, en hylla med böcker, vilket resulterade i att tre hyllplan fullsmockade med böcker rasar... Ner på golvet. Böcker överallt... Helvetes jävla skit! Jag sätter mig på huk och försöker få ordning på böckerna, samtidigt som jag försöker komma på hur hyllplanen ska sitta, kommer på det efter en stund och sätter upp den första hyllan och staplar på böcker, börjar kämpa med att få upp det andra hyllplanet, så får det första hyllplanet får för sig att lossna och ramla ner i huvudet på mig, aj! ont! Böcker överallt! Igen! Jag bryter ihop fullständigt, helt ensam på bibblan, tårarna bara sprutar, ((ringer favorit Karin och bara beklagar mig över min världelösa situation)) samlar mig några ögonblick, andas djupt, torkar tårarna, försöker mig på att få upp hyllplanen igen, och efter ett par ras och svordomar så lyckades jag äntligen få till det... Äntligen! Böckerna står dock inte i ordning, men vafan, jag är städare, ingen jävla bibliotekarie...!

Men, en världelös dag, det är vad det har varit iallafall. Även om det har varit några små ljuspunkter... =)

PUSS.....!







Usch!

Idag är ingen bra dag. Hade svårt att sova inatt, även fast jag hade min karls mysiga armar kring mig. Sov jätte oroligt och vaknade till med obehag flera gånger. Undrar vad jag drömde, för jag kommer verkligen inte ihåg ett smack... Pallrade mig upp ur sängen efter att pälskling övertalat mig och lockat med att han skulle duka fram frukost. Sötnöten min. Så nu sitter jag här. I alla min glans. Not. Ska strax röra mig mot bussen, åka till jobbet och vantrivas. Kanske inte vantrivas, men jag skulle vilja kurera mig... Mycket och länge... Badade igår, med massvis med bubblor och tända ljus, det var mysigt, dock försvann bubblet rätt fort, för pälskling bara lekte med bubblorna. =P Men men.

Får la se hur mycket det är att göra idag, ska försöka agera brevbärare oxå och lämna brev till Lennarth som han ska ta med sig ner till Gambia när han åker nu på sportlovet...

Sen ska jag försöka göra ett bra jobb oxå. Men jag är liiite skeptiskt. Ont i händerna och handleder, får se vart detta bär hän...

Bajs!




Det är komedi mina vänner. Komedi!

Komedi, komiskt och rätt underhållande egentligen. Snälla fortsätt, för min skull, så jag får skratta mera! Får dock se hur länge det håller i sig, dessa charader... Tror på en pisskvart alternativt en vecka till... Va tror ni?

Fuck of and die. *Trallallallallallallallallallallallalla*

Och ja det är rakt i ditt fejs!!!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''



Nu var det kväller..

Det har varit en händelserik dag. Och kväll med för övrigt. I morse var jag med Trissan till BM och lyssnade på bebis hjärtljud, bm klämde och kände och skakade runt på bebis där den låg inne i magen och hade det bra, och gissa om ungen blev lite irriterad, man såg tydligt var det buktade ut för stunden och så. Och BM visade vart ryggraden var, och vart rumpan var och allt. Sen så mätte hon och så lyssnade vi på hjärtljudet. Lovley!

Drar efter en snabb fika på Chocolat in till jobbet, sprang förbi Nadine på en snabb kaffe, upp till skokanonen för att lägga undan ett par skor som jag är sugen på, dock fanns inte dem jag ville ha, men jag hittade rätt snabbt ett annat par som jag tänkte införskaffa... =)

Efter jobbet så trillade jag hem till Nadine igen, hade försökt satsa på den "tidiga" bussen men missade den, kom hit, fick jätte god mat (Potatisgratäng med broccoli och en köttrulle) och så bjöd Johan på rödvin, en liten skvätt hade jag tänkt mig, men Johan fyllde upp glaset. Och nu blir det som sig bör att jag krashar hemma hos Nadine, ska ner på stan imorgon, tänkte införskaffa hårfärg blandannat, dock vet jag inte vilken färg jag ska ha, Nadine hade tydligen hittat en bild på mig på sin brorsas dator som hon gillade starkt, så hon får allt ta och plocka fram den till mig så jag kan besluta mig för om jag ska ha svart eller om jag ska ha en annan färg... Imorgon blir det även sushi! Jag har längtat som tusan !Får se om Felicia hör av sig och vill luncha med mig och Nadine. *hoppas hoppas*

Imorgon kväll kommer även min pälskling hem... Äntligen. Han hämtar nog mig i Norrtälje, åka och småhandla på Flygis innan hemfärd till Rimbo. Väl i Rimbo ska vi nog förbi Trissan och Tomas om klockan inte är för mycket, så ska Trissan hjälpa mig med hårfärgningen och så ska vi nog spela lite singstar... For old times sake... =)

Nu en cigg och sen film fick jag höra!

På Återseende!

Puss!

Cooooolt!!!




Det var huuuur cooolt som heeeelst att höra bebis hjärtljud live... Nästan så jag fick en glädjetår i ögonvrån!





Torsdag idag.

God morgon, god morgon. Solen skiner inte idag och det är pissigt kallt ute. Underbart, just lovley! Not. Sitter hemma och väntar på att klockan ska bli dags så jag kan gå och möta Trisseluringen vid presskiosken, sen bär det av till BM. Får se vad som händer där... Om ni är nyfikna och vill följa min vän på hennes resa genom graviditetens land så klicka in er på hennes blogg vettja och kommentera gärna. ;)


Patricias blogg.


Det är iofs inte så super långt kvar av resan, men en liiiten bit är det iaf... Vi som varit med från början (Pekar på mig själv) är riktigt otålig och tycker att liten ska komma ut nu! Meen, jag kan knappast sätta mig in i Patricia och Tomas känsla och längtan efter sin bebis.... <3 <3 <3

Nu, en cigg och kanske försöka borsta iordning mitt kråkbo till hår...

PUSS!


Okej.

Dagen kändes onekligen liite bättre, när jag kommer hem och ser att jag fått brev från HM och att i det brevet låg det en bonuscheck 100 kr. För jag har tydligen gjort mig förtjänt av guldbonus. Och för att få guldbonus ska man ha handlat för ca 5000 kr på ett medlemsår... Det betyder alltså att jag gjort av med 5000 kronor på kläder och strumpor... Känns verkligen oerhört bra att veta... =P Nä, om man ska ta sig en titt på HM´s hemsida kanske? HAHA!

Nej. Sova. Är vad jag ska göra..!

GodNatt!



Åh laddad redan nu!

Jag är tokladdad. Redan nu. Ikväll. Just i skrivande stund! Anledningen är som följer, jag skall joina min BabyDoll till BM imorgon innan jobbet... Och någonting sånt har jag aldrig varit med om förrut, så jag är så otroligt tokladdad... Ska man ta med sig kameran kanske? =P Nä, kanske inte, men ja, kul kommer det bli iaf. =) Jag är sååå nyfiken!!!

PUSS!!





Bläää...




Idag är ingen bra dag... Och snart ska jag gå till bibblan, så hur i hela helvete ska det kunna bli bättre?





Äntligen.

Försökte logga in på bloggen igår när jag kom hem och skriva av mig, igår hade jag en riktigt dålig dag. Iallfall på kvällen. För mycket tankar, och världens skummaste dröm... Det var som om personen i fråga ville vara osams med mig. Bara för att vara osams och jag förstod inte varför... Meeen. Ja... Hinner endå inte gå in på detaljer nu, för då kommer det här inlägget att bli suuuper långt..

Äre någon som är bra på att fixa en header förresten? För jag har en idé som jag skulle vilja ha hjälp med... Om det överhuvudtaget fungerar att lägga in just den bilden som jag har tänkt mig...

Usch, idag är det Onsdag. Jag hade världens problem med att sova inatt, eller ja, jag somnade som en stock, efter att Jonna varit nere här och hängt lite granna, men sen så sov jag så oroligt... Vände och vred mig om vart annat.. =/
Hinner inte skriva mer nu, måste göra mig klar att gå till bussen...

Hej!



Tisdag.

Har kommit tillbaka från att städa borta i C korridoren, Handel ska ha Gambiakväll/Redovisning ikväll, så Biggan stod och kokade Baoba för fulla muggar, jag var tvungen att smaka, bara lite och det smakar precis som jag minns det. Inga kopior här inte. Det var inte som när vi skulle äta Benashin och det var svenska kryddor i vilket resulterade i absolut smaklöshet... Biggan ville även bjuda på någolunda färska jordnötter, dock verkar hon ha glömt att jag är lite allergisk, tog ingen chans inte och smakade, även om jag var bra jävla sugen. Minns när vi var på jordnötsplantaget 06, och ja jag smakade, och ja jag fick lida för det sen... Kliande hals och rödblossig  ansiktet, men huva vad goda dem var... =P 

Pratade med pälskling för en stund sen, eller ja, sms:ade, det går tydligen inte alls bra för honom i Åkersberga, eller jo, det går bra, men det går långsammare än vad han räknat med... =/ Mej saknar honom...! Massvis... 

Nej mina vänner. Hörs ikväll! 

PUSS!!



Måndag.

Har precis sagt hej och godnatt till Jonna, hon var här och kikade på film med mig efter jobbet. Wild Hogs. Den var faktiskt rätt rolig... Inte alls som jag trodde att den skulle vara, så jag blev positivt överraskad... Annars då?

Jo, Måndag som sagt, har jobbat idag, Felicia kom och fikade med mig på Roden, hade med sig fika bröd och jag bjöd på bubbelvatten... Vi har sällan saft på vårt jobb, bara kaffe och mjölk... =P Knallade ner till stadsbiblioteket vid halv sju ungefär, Matte kom och höll mig sällskap, och så kom Nadine och Katrin förbi på en snabb cigg. Hann tillochmed halv tio bussen hem. Underbart!

Funderar på att sova snart, Pälskingen min är inte hemma, utan han sover borta i Åkersberga, jag kommer vara alldeles ensam... =/ Not fun at al!

Nej, tråkigare blogginlägg får man ju leta efter!



Söndag.

Vaknade upp i mitt barndomshem på Sveagatan, dock inte i mitt gamla rum, men nere i källaren... Missförstå mig rätt, efter det att alla ungar flyttat hemifrån så satsade morsan och farsan på att göra om nere i källaren. Nu mer heter rummet Grottan. Ett jättefint inrett gäst rum som jag har en tendens att använda på helgerna.. But who would´nt? Söndagen  har spenderats tillsammans med Älskling, Trissan och Tomas. Enligt tradition, (Andra gången nu) så sågs vi hemma hos dem i Vallby, lagade middag och kollade på Beck. Han även med att spela yatzy och dricka kaffe. Underbart säger jag bara!
Spenderade eftermiddagen med att hålla Trissan sällskap hemma hos hennes syster, drack kaffe och käkade glass med ungarna. Hur mysiga som helst, var verkligen en evighet sen jag träffade dem sist, och det första lilla M gör när jag kommer in är att ge mig en dunder kram. Gullunge där... Ingela kom hem efter vad jag kände bara var en kort stund och så dracks det lite mer kaffe och några ciggaretter, sen fick jag skjuts hem av Tomas till en sovande pojkvän.

Ajuste, Nicklas har ju tagit hit sin säng, från Märsta, och tro mig när jag säger; SÄNGUS GIGANTUS! Den tar upp typ halva vardagsrummet. Nästan. Shit pomfrites... Ska sova första gången i den tillsammans inatt, sen så kommer Nicklas packa sina väskor och bege sig hem till min storebror i Åkersberga där han ska hjälpa till med lite lägenhets fix. Han kommer sova större delen av veckan hos sin farmor och farfar så jag är ju gräsänka från iallafall måndag till onsdag. Och då kommer sängen med stor säkerhet kännas som SÄNGUS GIGANTUS ENORMUS...!

Meen, what the heck, man måste ju få sakna varandra ibland, och även fast det är världelöst att sova ensam, så kommer han ju endå tillbaka, och tänk då hur mysigt det kommer vara att sova tillsammans igen, efter flera nätter ifrån varandra!

Nu, cigg!

Puss! <3 <3 <3



Fortfarande lördag.

Sitter nu hemma hos Agge i goda vänners lag. Inväntar Nadine som kör sin farmor och farfar från Arlanda till Harka.  Sen kommer hon hit, och oj oj oj vad hon har att göra. Hon måste dricka ikapp. Och det är ta mig tusan inte det lättaste. Vi ska köra Vomit, och hon kommer få tokspö...

Annars då? Jo vi har försök oss på att lära oss jump style, efter en video på youtube. Kanske med eller utan framgång, men vem vet, snart kanske vi är stjärnorna på kryssningen eller i Tyskland. Det hela handlar om att öva, öva, öva... Jump style är verkligen någonting som jag vill bli bättre på...!

 NU; GROGG!


Lördag.

Efter en helt super bra dag hemma i Vallby med Trissan och Annie och kladdkaka, så har jag nu gjort mig i ordning för en ute kväll i Norrtälje. Kvällen börjar hemma hos Benny och sen utgår vi där ifrån...

Ja, Trissan sa det att jag kunde blogga om jag kände att jag var i behov av det, meeen, nu när jag tänker efter så nej, jag har inget behov just nu... =P



Lista...

Kvinnlig VS Mannlig...

Min kvinnliga sida: 
[  ] Köpt en hårfön? Använder ju inte sån...
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 20 poäng

Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[ x ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[   ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[   ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 13 poäng..


Och....




Jag ska nog kläcka en kall öl och ta med mig i badet... ^^
Att dricka alltså... =P





Every little thing I do, never seems enough for you...

Så var det äntligen helg. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, eller iallafall tills dess att Nicklas ringer och väcker mig på väg hem från Märsta. Han ska med hjälp av sin pappa köra hem grejer till rätt sida av stan? Kan man säga så, hur som haver, jag kommer få hem en stor säng... Lovley. Vet dock inte exakt vart jag ska göra av min gamla men det löser sig. Efter det blir det en tripp bort till Vallby Hage innan jag styr kosan min in till Norrtälje och festligheterna som kommer ske där. Nicklas har inte bestämt sig för om han ska dricka eller inte, men det visar sig helt enkelt. Han gör som jag vill...

Resten av kvällen kommer bli otroligt lugn, eftersom internet har haft en fix ide för sig och krånglat gärnet, så bestämde jag mig för att ta ett bad och läsa min egelska novell bok som jag hittade under en soffa idag på Roden. Blir kalas bra. Så ja, det är vad jag kommer göra nu...

Snorkel på gott folk!



För min pojkvän har en superfin rumpa... ;)

Idag hade jag det jobbigt på bibblan. Kände mig iaktagen nästan hela tiden, men ignorerade det rätt friskt, sen så när jag var klar med maskinkörning och gud vet vad jag pysslade med där i min ensamhet, så packade jag in skurmaskin och satte den på laddning, gick och släckte ner hela nedervåningen, gick med obehag förbi alla de där dockorna som några elever hängt upp under trappen, rullade in min vagn i hissen och åkte upp... Släckte ner övervåningens besöksplan och stängde dörren som skiljer den avdelningen från "endast personal" avdelningen. Hur som haver, det är bäck svart ute i besöksdelen, jag har stängt dörren och står och fummlar med tre olika nycklar för att kunna låsa dörren. Då får jag känslan av att någon/någonting rusar mot glasdörren fruktansvärt fort... Och jag får för mig att denna någon/något pressar upp sitt ansikte (??) mot glasrutan. Jag blir alldeles kallsvettig och nervös, fummlar ännu mer med nycklarna, samtidigt som jag känner att det hettar till i hela ryggen. Inte ilar lixom, utan en lite halv brännande känsla, som om solen skulle legat på lixom... Usch, har ingen aning om vad det var eller någonting, med det kändes lite halv jobbigt och jag ringer upp Karin med gråten i halsen och förklarar hur det kändes och vad som hade "hänt" om man nu kan kalla det så...

Nicklas kom och hämtade mig efter jobbet, han hade småhandlat lite på flygfyren innan, så vi styrde kosan hem till RImpan och har nu lagat fläsk pannkaka... Undrar jag hur det smakar, men det blir nog gott tror jag. Är tokhungrig..

Återkommer kanske senare?

PUSS!



Hur man lagar mat på distans...

När jag väntade på bussen hem tidigare ikväll, så kom jag på den briljanta idén att ringa min käre pojkvän Nicklas och få honom att förbereda maten... Iofs så resulterade det i att han fixade allting, eftersom det gick så bra... Men man kan ju undra vad de andra passagerarna i busskuren tänkte när de bara hörde min del av samtalet...;

"- Först kan du hacka och byna löken, sen i med köttfärsen. Efter ett tag i med krossade tomater. Så kan du krydda det. Så som jag brukar göra. Sen kan du låta det puttra en stund, sen så kan du göra som så att du har i kokosmjölk i där. Fast inte än, för då kan det skära sig... "

Ja, så lät samtalet i ungefär 20 minuter. Kommer hem och maten (Det blev köttfärs klegg med mackaroner) var klar, så kändes det bara super bra. Ska nog ta detta till en vana... ;) Undrar vad Nicklas kommer tycka om det..... ^^







Hur man gör köttfärs klegg...

Du behöver:

Köttfärs (typ 200-300 gram)
1 lök. (Jag tycker om lök i maten, så jag brukar köra på en stor)
1 förpackning med krossade tomater (Vitlök)
1 burk kokos mjölk.
Salt och Peppar.

Gör som så:

Hacka och bryn på löken i en stor panna. (Använder själv en rätt stor kastrull, funkar skitbra...)
Ha i köttfärsen i den stora pannan och bryn den oxå.
Låt det ligga och gojsa en stund... Krydda med salt och peppar.
Häll sedan i krossade tomaterna och rör runt.
Låt det ligga och puttra på relativt svag värme typ en kvart.
Ha sedan i kokosmjölken, höj temperaturen på plattan och låt det koka upp.
När det kokat upp, sänk temperaturen och låt det små puttra ett tag...

Klart!



Onsdag.

Förmiddags fika hemma Hos Triss. Mysigt som alltid. Komma hit, få en kopp kaffe och massvis med kärlek från den speedade dvärgschnauzuer vid namn Ebba som även huserar i denna lägenhet. Så fort jag plinger på dörren så blir hon som i exstas... Och lugnar sig inte förren flera minuter senare. Typ tjugo! Men hon e bra söt endå hon... =) Ska snart åka till jobbet igen, fast inte förren kvart över tolv. Innan dess hoppas jag på att hinna ge Pinglan en hej kram och peta lite på Ella. ^^

Igår var jag hemma och var sjuk från jobbet. Någonting som Verkligen behövdes då jag på måndags kvällen känt mig som en levande död... Det var inte alls kul att heta Anna i måndagskväll. Tur nog så tog Nicklas väl hand om mig, bäddade ner mig i sängen och gjorde iordning en film som vi kikade på. Strax efter start så somnade jag... =P Välbehövt. Sov som en stock heela natten och vaknade relativt utvilad på tisdagen... Chillade hemma på Bergsvägen hela dagen, med en liiten promenad till lokala konsum för inhandling av "Jag är sjuk och behöver detta" Cravings...

Men som sagt. Jag mår desto bättre nu... ^^ Och om jag ska vara ärlig, så längtar jag efter att komma tillbaka till jobbet, och jag längtar efter mina kollegor! Massvis! =) Kalla mig crazy, men jag blir så otroligt rastlös!!!!

PUSS!
         

Först gick rocken sönder, sen höll han på att trilla ned från taket... Det är vad som hände...!

Nu hemkommen efter en Beck Dejt hos Trissan och Tomas. Oerhört mys, dock blev det inget "klia i Trissans hår"... Får ta det vid annat tillfälle bejb. ;) Måste bara erkänna att jag älskar Beck... Jag skojar inte... Sa till Nicklas (Mest med ironisk röst) att jag kommer drömma om Gunvald Larsson inatt... Ska jag även berätta om den mördande blick jag fick då... =P Han tycker att jag ska drömma om honom, men det tycker jag är liite smått onödigt, jag har ju honom brevid mig hela nätterna... =P Så jag är rätt nöjd endå... Får räcka med att jag saknar honom på dagarna...

Nu, cigg!

Puss!




Min fullspäckade söndag.

Denna söndag har verkligen varit fullspäckad...!

Vaknade i morse av att Katten kom och plingade på helt oväntat, dock trevligt. Bjöd henne på frulle och kaffe. Snackade skit och rökte lite cigg, sen så åkte hon iväg igen. Jag hoppade in i en supersnabb dusch, sminkade mig, klädde på mig, kramades lite med Nicklas och sen så åkte vi iväg till Åkersberga. Vi skulle besöka Nicklas farbror och hans familj. Kommer dit och "alla" är redan där, dvs, farbrorn, 2 kusiner och 1 mamma. ;) Plus Nicklas pappa Love och lillebror Gustav. Loves tant Pia var inte med, och på nått sätt så vågar jag faktiskt säga skönt... Inte för att jag har träffat henne, men jag har hört väldigt mycket... =P Men ja, det blir nog bra när jag väl träffar henne. Ingenting ont om Pia, men jag är nog lite rädd... haha...! Frågan är bara om jag bör vara det?

Efter besöket i Åkerstorp så styrde vi kosan mot Åkersberga Centrum jag hade som mål att införskaffa ett usb-minne, eftersom min lilla vita inte är att lita på... Hittade ett usb-minne på Teknik Magasinet, ett 8 gigs för bara 200 kr. Tycker att det är ett rätt bra pris. Åkte efter en tripp i Centrum hem till min storebror Leif och hans tjej Sofia. Drack kaffe och snackade skit. En helt ok söndag. Sitter nu och har precis ätit middag, jag gjorde min korstroganoff som vanligt... Känns som om man äter det hela tiden, men jag lovar, så är inte fallet...

Ska snart  bege oss hem till Trissan och Tomas. Käka grönsaker och dipp, dricka lite läsk och kolla på Beck. En helt perfekt avslutning påen sandagskväll... Jag ska pilla Triss i håret och göra ett rufs, ;) Sen kommer vi hem igen och jag kommer garanterat att toksomna i famnen på Nicklas... ^^

Hörs senare!

PUSS!



Söndag.

Fredags kvällen levde verkligen upp till förväntningar.. Det var askul... Fram tills dess att en viss karl kommer och ska prata med mig, drar med mig in på toa och beklagar sig över att folk inte tycker om honom... Jag kunde inte bry mig mindre egentligen. Men endå så lyssnar man... Suck!

Det kommer iallafall vara samma sak på Fredag den 27 Februari. Och den 28 Februari har bror hyrt Teatern för att fira sin 30 års dag... Så det kommer alltså vara två fest tillfällen den helgen... HöHö. Dj Åke igen då. Lovley.

Idag är det söndag, vi ska snart åka till Åkersberga och hälsa på Nicklas kusiner. Ikväll blir det förhoppningsvis en tripp över till Triss och Tomas. Skulle dit igår egentligen, men gissa vem som somnade i badkaret? Och strax efter att jag bäddat ner mig själv så somnade jag igen... Sov redan vid 22. Men rätt skönt det oxå. Ska försöka få tag på Karin... Hon har ringt ett par gånger i natt, dock visste jag inte det förren jag vaknade imorse och kollade mobilen... =/ Snacka om att sova djupt...!

Måste göra mig klar!

Hörs senare!