Urrrk...

Är det bara jag som får kräkningattacker och döds ryckningar av gubbarna i EMD? Inte nog med att dem sjunger fruktansvärt... De ser exakt likadana ut oxå. In i minsta detalj. Det som skillde sig på dem ikväll, när jag såg dem sjunga på den där faddergalan på kanal 4.. Var typ färgnyansen på deras kostymer. De har tillåmed likadan frisyr?! Och ja, de går säkert till samma frisör som vissa "storbloggare" (Säger ingenting mer om det)

Jag var tvungen att lägga mig ner och krampa en stund och sedan kräkas upp middagen... Blä!
Oh No!Jag blev precis toooksugen på köttfärslimpa, lingonsylt, potatis och brunsås!!!

Damn! Vad har jag hemma? Typ brunsås om jag har tur!

Morr!!


Det som har hänt. =P

egentligen inte så jätte mycket. Men ja, måndag idag, jobbade på i vanlig ordning, på väg till Ankaret så såg jag en död råtta. (Se föregående inlägg) slet som ett djur där. Mötte upp mammsen efter jobbet för en liten snickesnack stund, åkte hem och såg att jag fått in pengar från Tradera, så jag travade iväg till ICA för att skicka iväg dem. Så de kommer fram imorgon. Och bara för att jag skriver om det nu så kommer jag på att jag kanske ska ta och maila till de två damerna och tala om att paketen är påväg... Gjorde ett kragtag och masade mig bort till tvättstugan och hittade en tvätt tid. Idag. Löv! Passade på att bädda rent i sängen oxå. Hade fått hem post och där ibland ett par av de julklappar som jag klickat hem. Underbart. Ska sätta mig och leka tomtenissa någon dag här och så in klapparna. ^^.

Annars är det inte så mkt som händer. Jo förresten, de ringde från målerifirman. Imorgon så kommer dem och börjar måla i min lilla lya!!! *gladerliglad* Tänka sig att det kanske kan bli som så att det blir fint i min lya till jul iallafall... Det enda som saknas dock är ju köksbordet med de underbara stolarna, men egentligen är det väl lika bra om de möblerna inte existerar i denna lägenhet än, jag menar...

Vem vet hur försiktiga målarna är?
jaha. Gissa bilden? Dessa äckel sp

0-2fda4eb5ddfdfa33fdcfa7f4ffc0f2f3.png

Kolla varifrån!

jaha. Gissa bilden? Dessa äckel springer runt på Roden... Och är allmänt äckliga. Dock är denna död. Det ser ut som om den har blivit skjuten?


check this out!http://www.tv3.se/knivenmotstrupen

Handlar om Norrtälje båten.. *LoL*


Söndag.

Andra barnfilmen är igång, Lynn ligger och halv sover i soffan. Jag försöker styra middag samtidigt som Zombie försöker tigga till sig någonting gott av mig. Han har fått en fryst köttbulle, men ssssh, dont tell Lynn... Tihi!
Annars är det rätt lugnt, väntar på söta Patricia som ska komma över och så ska vi dricka glögg. *Namnamn*

Nä... Det var denna uppdatering det...

Hörs!


what ever!

0-262434cbb6d4e93624fa2e62027aa330.png

Kolla varifrån!

what ever!


Oh yes!


Coolt! ^^Damn...

Det blev visst inte alls som jag hade tänkt eller hoppats på... Frågan är; Varför hänger jag alltid, alltid upp mig? Varför blir jag sur över det egentligen?

Ett liiitet sting av besvikelse kanske?!


Over and out god damit!
det skulle kunna vara en bättre mo

3142f611997ede674145345be2ea135c.png

Kolla varifrån!

det skulle kunna vara en bättre morgon. Ingen mjölk hade jag hemma, så nu sitter jag på bussen utan kaffe. Visst, kan dricka kaffe utan mjölk, men just denna första. Morgon kaffet lixom, där behövs det mjölk. Idag är ment äntligen fredag, snart helg! Och jag har planerat in en ordentlig sov morgon. Känns som om jag behöver sova ut ordentligt. Men säkerligen blir det precis som de andra gångerna, vaknar tok tidigt, är super sig och går upp. Huga! Men, kanske är det så att S kommer till mig, jag brukar sova väldigt bra då. ;)

Nej ni ca 15 tappra läsare som jag har, ni får ha en dunder bra fredag. Ta det lugnt i helgen och gör ingenting som jag inte skulle göra. ;) LÖV!


I have some serius städning to do.

4460fc3ab3ac70a3265f1784a5f55fc9.png

Kolla varifrån!

I have some serius städning to do. ;)


when I was young, seemed that life

6a9d710ad036443763abce0c5f185e3d.png

Kolla varifrån!

when I was young, seemed that life was so wonderful, a miracle, oh it was beutiful, magical...
Ibland kryllar mitt huvud av massor av tankar. Tankar om livet, döden, och allt som kanske händer där i mellan, allt man kanske missar efteråt. Ibland när jag är för mig själv så brukar tankarna bara smyga sig på, från ingenstans. De knackar inte för på innan och frågar om det är ok att kika förbi. Nä, de dyker bara upp och jag kan ibland börja dagdrömma om det är riktigt illa. Eller illa, man spioner vidare på någonting och hjärnan målar upp en bild av hur det kanske kan se ut i framtiden. Vart jag bor, vart mina vänner bor, om jag kommer ha någon hos mig, om det kommer finnas barn med i bilden. Ja ni fattar. Tankarna löper fritt och det händer en massa olika saker. Konstigt egentligen, men säkert helt normalt.


är det bara jag som är sugen på at

0-3a01fbb93499b8a7716068e594d52de1.png

Kolla varifrån!

är det bara jag som är sugen på att gå på teater? :) Gardell in my <3


betyder detta att man inte bör äta

2e3600fd1b17de9a356cc8a4fe9ae628.png

Kolla varifrån!

betyder detta att man inte bör äta julskinka i år? Skinkan ligger ju på min topp 5 lista över saker jag äter av när det bjuds på julbord. Och, om man är vaccinerad, kan man då äta skinkan?


Uppdaterad "behöver ha" lista...


 • Dörrmattor.
 • Köksbord.
 • Taklampa till köket.
 • Golvlampa till vardagsrummet.
 • 1 st hylla till badrummet.
 • Badrumsskåp?
 • Datorbord.
 • Matta till vardagsrummet.
 • Expedit hylla
 • "Myslampa" till sovrummet.
 • 2 st lackhyllor till sovrummet
 • Ett litet lackbord till vardagsrummet.
 • Tvbänk.


någon annan som vill hänga i mitt

0da5cfeef400a20b77204f16acd59d9d.png

Kolla varifrån!

någon annan som vill hänga i mitt sovrum? ;)


är man för snabb och tror att tass

3ccd1e536c404424376139712502f46e.png

Kolla varifrån!

är man för snabb och tror att tassarna (den nedre vita cirkeln) är till för att undvika repor i golvet och trycker fast dem på benen... Ja då får man se efter vad man har i badrums skåpet, mäta klippa till och klistra på. (Den övre vita cirkeln) ;)


ojsan. Vart har jag och Patricia t

0-23146e25efc40614eabb60f7e45d900c.png

Kolla varifrån!

ojsan. Vart har jag och Patricia tagit vägen så här på kvälls kvisten? ;)


man tager vad man haver. Ibland må

77dff2e1cfbb4ba01d78d1926fb7e6dc.png

Kolla varifrån!

man tager vad man haver. Ibland måste man vara övertydlig med de elever som går på denna skola. Jag menar hallå, det är ju bara gymnasieelever. Det Kanske är svårt att förstå varför man inte bör gå på en toalett som är trasig. Dem har inte lärt sig det än... Men jag trodde att det var en självklarhet. Att när en toalett är låst, och det sitter en lapp på dörren som det står trasig på... Då låser man väl inte upp dem själv? Men jag kan ha fel...


Förresten.


Följ min blogg med hjälp av;

Jaha.

Nu har jag skapat ett nytt konto på min bank inför mitt kragtag med att få väck junk via tradera. Jag skall bara göra ytterligare ett kragtag och lägga upp grejerna för auktion, men inför det funderar jag på att få lite hjälp och vägledning av BabyD. ;) För jag förstår väldigt lite... =P

Har även tryckt in min sista hm räkning nu oxå. Äntligen är jag kvitt den där jävla helvetes spiralen!
No more kredit shopping online från de jävlarna. *Ler stort och brett och framför allt nöjt...*


Just nu...

På tele2´s hemsida...


Driftinformation

Aktuellt 2009-11-18 kl 16:39

För närvarande har vi problem med vårt mobilnät i stockholmsområdet med omnejd, samt Uppsala, Gävle och Norrtälje. Felet drabbar samtal, SMS och MMS i det mobila nätet. Kunder påverkas på så sätt att de upplever att det inte går att ringa eller att de har svårigheter att nå vissa nummer. Tekniker jobbar på att avhjälpa problemet så fort som möjligt.

SOS-Alarm
Om du behöver komma i kontakt med SOS-Alarm och saknar mobiltäcking kan du ta ut ditt SIM-kort, starta om mobilen och sedan ringa 112 med ett annat mobilnät.
Ringa 112 när mobilnätet har störningar

********************************************************************

 

KUL!!! Inte... Jag kan inte vara "okontaktbar"! Inte just denna kväll. MORR!!! Hoppas fan att de där teknikerna jobbar på fort som faaaan! Ni har ca två, max två ½ timma på er!

 Om jag säger så här...

Det var inte alls vidare svårt att utnyttja den sovmorgon jag fick idag... ^^
Har sovit huuur bra som helst heela natten. Underbart!

Nu ska jag snart iväg till Dr B. Wish me luck. Och efter det över till
Världens bästa för morgon myys!

Då och nu...Bra. vs. Dåligt.


Bra;

Hittade min fotoskrivare som jag fått av pappa.
Hurra! Nu kanske jag kan skriva ut lite nya bilder...

Dåligt;

Det gick inte att koppla den till datorn, why I dont know.
Dock vet jag det att jag vill ha hem min kodak-kamera som
man kan ställa uppe på fotoskrivaren och få ut bilder på det sättet...


Anna = Tlöööööött!

HUGA! Vilken lång dag det har varit idag! Vaknade imorse och var super pigg. Kanske berodde på att jag somnade runt 22 igår, men ja. Kändes iaf skönt att vara pigg så pass tidigt för en gångs skull. ;) Studsade iväg till bussen och kommer sedan på att jag ska jobba "dubbel pass" idag... F*ck! Eftersom jag ska till läkaren imorgon bitti så måste jag köra onsdagens morgonpass på torsdag eftermiddag/kväll. Sagt och gjort. Jag var hemma typ kl 21... Jobbat nästintill oavbrutet sen kl 06.10 imorse... Snacka om att det känns i heeeeela kroppen!!!!! Tlöööött!

Dock betyder detta att jag har Sovmorgon imorgon, vilket inte är vanligt på mina vardagar. Plus att jag skall hem till Sötaste Patricia och hennes Dottra och dricka kaffe.  En perfekt start på en förhoppningsvis perfekt fortsatt dag. ^^

Nu, fortsätta kika på desperate och efter det Christine... Sen sova sängen...

Lööööv!jaha. Vad mer då? Jag bor ensam, k

-2432d6ec5d85d51f5e665f70c26f4c1.png

Kolla varifrån!

jaha. Vad mer då? Jag bor ensam, kan ju lika gärna sätta mat i halsen eller halka i badrummet. Det kan man oxå dö av. Annars är allt bra, försökte kasta upp ett inlägg igår, men det var så otroligt segt. Gick hem till Patricia efter jobbet. Kramades med henne och Vilda bus, kaffe och yatzy. Me lajk!

Och darling du ska veta det att du är så grymt bäst och stark i det du gör. Ibland önskar jag att jag var lika benhård själv! Puss!


Söndag.

Jag drog en sväng på ica tidigare idag. Tänkte inhandla lite bakis gottis. Dock blev det inte riktigt som jag hade tänkt. Jag köpte inte det jag hade tänkt köpa. Jag köpte istället bananer, röda äpplen och clementiner. En liten fruktmix alltså. Så nu har jag, hör och häpna ; en fruktskål hemma. Och det mina vänner, det är en ovanlig syn... =P

Banan någon?


The resultat och lite arbetsbilder. ;)


Allt i ett härligt mixat kollage. ^^

the vägg. Just nu. ;) det är välli

3b8e48af877385c1baa630825c3231f7.png

Kolla varifrån!

the vägg. Just nu. ;) det är välling pause för den yngsta målaren. :)


Någon som vill anställa målare?

Jag och Patricia är typ bäst på att använda maskeringstejp! Vi är nästan klara med att maskera upp väggen och det "mönster" som vi ska göra. Vilda skruttan somnade och då vart det fart i stjärtarna på oss. Vi vill båda kasta upp tejpen så fort som möjligt och sätta igång och måla. Så allt eftersom mönstret tar form kommer vi på nya ideer om hur vi ska gå tillväga för att göra det så rakt och enkelt för oss som möjligt. Och ja, jag kan lätt säga att FUCK you utbildade målare. We are the proffs. ;)

Bilder kommer, både "under arbetet" bilder och "resultat" bilder...!

Hörs! Hej!


Lördag.

Surt att man inte kan sova när man väl kan sova. =P Jag har legat vaken någon timme eller två och bara varit. Men är nu uppe och vill ta itu med dagen. =) Ska ta och dra av golven med snabeldraken, Trisseluss och Vilda bebin kommer hit och hänger. ♥

Nu, kaffe.


Gjorde ett kragtag.

Ett kragtag gjorde jag. Och nu ligger det tjugo (20) ihopvikta banankartonger i wellpapp insamlings buren (särskrivning) nere på gården. I feel duktig. Funderar nu på hur jag ska få reda på vilken modell jag har på burken. Me want some drivrutiner till ljudsystemet... ^^

Puss!


Försöka går ju.

Hittade massvis med bilder på mig och Lynn på mobilen. Från i lördags. På Teaterns dansgolv. Försök till bra foto? Ja här har ni resultatet iallafall. Oretuscherat, ocensurerat. All natural... =PLäckra som få... (",)


Fredag.

Nu har jag tänt ljus. Knäckt en iskall öl och placerat min bakdel i soffan. Tror inte att jag kommer göra många mer ansträngningar ikväll inte. Hade världens energi tidigare och planer på att göra iordning här i skrubben bland flyttkartonger och prylar. Dock känner jag inte riktigt längre för det... Men kanske. "uppgiften" lämnar jag hängande. Vem vet, jag kanske inte kan somna senare, så då kan jag ju roa mig med det.. ^^


Funderar.

Jag funderar starkt på om jag ska ta mig i kragen och sortera i ordning inne i "förrådet" en gång för alla... Kanske lägga alla kartonger jag inte använder under sängen? Eller tejpa in dem i sopsäckar. Bara för att ha dem ur vägen lixom. Och kanske platta ihop banankartongerna och lämna i återvinningsrummet. Bara för att bli av med dem oxå. Har pratat med en av lärarna på handel, för att höra med dem om dem vill ha kartongerna att frakta grejor i när det väl är dags att fylla container igen för Gambia. Men eftersom jag inte får något svar så tänker jag inte spara på dem längre. Så off they go. Iofs, ska höra med en annan tjej först som är påväg att flytta, om hon vill ha dem. *Snilleblixt.*

Hörs senare!

<3

Nu har det börjat.

Julshoppingen har börjat. Jag har införskaffat 3 st klappar, snören, papper och "god jul" ettiketter. ^^ Så när jag kommer hem till Rimbo sen så ska jag slå in julklapparna och lägga dem i ett hörn av vardagsrummet. Där ska dem få ligga sen. Och se söta ut... ^^

I just love julklappar. Att slå in. Dock kan jag inte avslöja vad jag har köpt. =Pen väldigt bra morgon startar med

0-53035e72603930f6bd624d4e405be4c9.png

Kolla varifrån!

en väldigt bra morgon startar med en kopp kaffe to go. :) nu är jag snart inne i norrtälje, tycker dock att fru busschaufför kan gasa liite till, så jag hinner med stadsbussen upp. Kallt å gå lixom. :-S


Behöver ha lista. • Ett litet lackbord till vardagsrummet.
 • Tvbänk.
 • Dörrmattor.
 • Köksbord.
 • Taklampa till köket.
 • Golvlampa till vardagsrummet.
 • "Myslampa" till sovrummet.
 • 2 st sängbord?
 • 3 st lackhyllor till sovrummet.
 • 1 st hylla till badrummet.
 • Badrumsskåp?
 • Datorbord.
 • Matta till vardagsrummet.
 • Expedit hylla
Och det enda jag tänker när jag läser igenom denna lista är DYRT!! Dyrt, Dyrt, Dyrt!
Men som en vis man en gång sade; -"Smakar det, så kostar det" Jojo. Det är jag alldeles för medveten om! Huuuga! Men jag vet att det kommer bli så in i norden bra när jag äntligen är klar. Eller ja, klar och klar. Blir man någonsin klar egentligen? Det finns väl alltid saker att införskaffa till lyan. Från lilla pytte ljus staken till gigantiska möbeln om man så vill.

Nu börjas det.

Det började iofs redan i morse. Bussen fick inget fäste när den skulle bromsa in för att svänga in på bussstationen i Norrtälje. Vi var nära på att smälla med en bil som idiotiskt nog hade ställt sig för att släppa av passagerare precis där bussen ska svänga in... Morr. Lyckades somna på bussen hem, men vaknade i samma veva som vi kom in i Rimbo, och tur var väl det, dock höll vi på att smälla in i ytterligare en bil vid stop-plikten. Kan det bero på typ punkt halka? Eller vad det heter. Att det kanske är halt på vissa ställen? Hur som helst, chauffören bromsade in rätt kraftigt och jag var nära på att slå i skallen i räcket framför, eftersom jag försökte mig på att dra upp min dragkedja på skon som cp:ar sig... =/ sen hade jag plingat för att gå av, men chauffören missade det fullständigt, och stannade bussen typ nästan uppe vid sminkaffären som ligger innan stinsen. LoL bra för min skull dock, närmare hem.

Så ja. Nu börjas det. Ska väl bara invänta första snön, och sen så blir de allra tidigaste bussarna varje morgon (Den som jag måste ta) inställt pga halka å skit. Sen när jag väl kommer in till jobbet, garanterat försenad och irriterad och måste jobba in de timmar jag försenat mig med, ja då när jag ska åka hem, då kommer det inte gå någon buss heller, för då har det hunnit frysa på igen och det är halt och jävligt. Underbart. Eller?! =P

Ajuste. Jag har ätit popcorn. ^^


Utan titel

0b5423b2ff47dac01be0f649c4b8b731.png

Kolla varifrån!


Jävlar i helvete vad bra det blev... ^^

God damit vad nöjd jag är! Det blev ju riktigt jävla bra!!Vardagsrummet. Eller ja, en del av det, innan min "makeover"...
Vardagsrummet. Efter min "makeover" och jäklar vad nöjd jag är... ^^


Wish me luck.

Jag har fyllt magen med middag och ska nu försöka mig på att få upp "fondväggen"


Ska bara ta en cigg först. ;)
Wish me luck!There is some party going on :)

5d96903e5683caafe4610a2075133631.png

Kolla varifrån!

There is some party going on :)


hittade bror och svägerska på G's

0-4d7e2803b19d12416ea8296bce9e8a65.png

Kolla varifrån!

hittade bror och svägerska på G's :)


underbara Patricia hjälpte med med

0-11be1eecd5af5dd67410040773d57a00.png

Kolla varifrån!

underbara Patricia hjälpte med med mina king size byxor och sydde in dem. I just love it! Hon är världens bästa! <3


Fredag.

*gäsp* Känner att jag börjar bli trött. I morse gick jag upp riktigt tidigt och åkte in till jobbet med en tidigare buss. Det lönade sig. Slutade tidigare. Fri Fredag! *klapp klapp klapp* En tur hem till BabyD för kaffe, yatzy och lite syslöjd. Dock var symaskinen fredagssur och ville inte hjälpa till att sy in mina jeans. Meeen, förhoppningsvis är den på bättre humör då jag kommer tillbaka för ett nytt försök. *flirt*

Funderar på om jag ska ta och knoppa snart. Är rätt dålig underhållning på tv. Har inte orkat koppla in playstationet, så någon film blir det inte heller. Det kan vara rätt nice att stänga ned, koppla ned, koppla av, somna och vakna utan att väckarklockan ringer tiiidigt tiidigt... Tror dock att jag kommer vakna av mig själv relativt tidigt, eftersom morgondagen har rätt mycket skoj att bjuda på...

Önskar alla mina läsare en fortsatt mysig fredagskväll och en trevlig helg!


Löv!

jaha. Då har man varit på Rb's huv

-6d97f81f3d497b412c9fba16c6761ef.png

Kolla varifrån!

jaha. Då har man varit på Rb's huvudkontor i Norrtälje och valt färg till hall och kök. Tyvärr fanns inte brunt att välja men jag hittade en annan färg som jag känner mig nöjd med. :) fick även ut en planlösnings skiss utav lägenheten, så jag kunde markera vilken färg som skulle vara vart. Tok smidigt. Dumt att jag inte tog en bild på planlösningen. Hade varit kul. Well well, man kan inte alltid vara den lampan som lyser starkast. ;) Tihi, den du!


GottGottiGottGott... =P


Something new... ^^

Har förutom att diskat, dammsugit och torkat golv ikväll även roat mig med att fixa lite i sovrummet. Tillsvidare. Än är det mycket som ska göras, men jag är endå nöjd med mitt tillfälliga resultat. Bilder kommer här nedanför. Klicka på dem för större bild. ^^


Sovrummet. Så som det såg ut innan jag tog mig i kragen.
Och en "under tiden" bild. Inte så glamoröst kanske...


Sovrummet. Efter mitt kragtag. ;) Längtar efter att få tag på färgen
så vi kan kasta upp det på väggen. Och allt annat som ska in!
Kväll.

Efter en kopp kaffe och en yatzy hos söta grannen Patricia så styrde jag mina steg hemmåt. Och ni kan ju gissa hur ovant det var att svänga av alldeles för tidigt frånsett hur jag brukar göra när jag är påväg hem. Men sen när jag såg att dem klistrat upp mitt namn på både brevlåda och dörr så blev jag glad. Inte ens brevbärarens misshandel av min post kunde få mig på dåligt humör... =P In i lägenheten jag gick och satte igång med att plocka in grejer i garderober, torka ur hyllplan och massa annat jox, och ja. Efter kanske en timme så hade jag tömt ett X antal kartonger och staplat in grejer lite här och där. Och staplat undan kartonger och sett över innehållet i de kartonger jag inte kan plocka upp än eftersom jag inte har någon tvbänk att förvara dem i... Men ja. Börjar komma i ordning, skulle man nog kunna säga... *glad*

Imorgon tar jag i tu med dammsugningen, funderar på att svänga förbi ÖB och köpa ett nytt golvmopps set, för det jag har nu tar bokstavligen talat livet av min rygg. Plus att hinken läcker i botten. Men men, vad kan man kräva av det med tanke på att det kostade typ 20 spänn på Rusta... =P


Och ja... Snart så kan jag nog börja ta hem folk igen. ^^haha. I got my name on the dörr. :

0-584cb50da899c0d899d853c1985e2faf.png

Kolla varifrån!

haha. I got my name on the dörr. :)


Måndag.

Lägesrapport; min vänstra fot/smalben har fallit i sömn eftersom jag suttit som ett mähä i soffan med datorn i knät. Antar att jag får skylla mig själv. Har suttit och kikat efter gardiner att använda som "fondvägg" i vardagsrummet, och oj vad jag har hittat grejer säger jag bara.. ^^ Funderar på att ha svart i "ändarna" och röda i mitten lixom... Funderar på att ta mig i kragen och klicka hem det... Även om jag egentligen inte ska det, så är jag endå riiiktigt sugen... Ska jag unna mig, eller ska jag inte... =/

Pics rippade från Ellos då ju;


De svarta. Dock är dem lite genomskinliga, men som Lynn sa, efterso de ändå inte ska hänga framför eller brevid ett fönster så kommer det inte komma igenom något ljus. Dem ska ju hänga mot en vägg.


De röda. jag gillar´t. Tror att det skulle göra sig bra... ^^ Eller vad säger ni?

Puss!


god morgon världen. Var det någon

569ed3d3e0de2ed853a8a78693c0b9c3.png

Kolla varifrån!

god morgon världen. Var det någon mer an jag som tyckte att det var värdelöst att gå upp i morse? Usch vilket hemskt väder!! Hur som haver, ser i dagens metro att saw6 snart har premiär. :) någon som vill gå på bio? Jag vill även se new moon. ^^ snart är jag framme i norrtälje och då är det e kaffe från pressbyrån som står först på dagens att göra lista. Efter det är det bara att styra stegen upp till roden och röja. Det har varit lov i en hel vecka, så jag misstänker att det är dammigt...


jesus rockade loss på baren. :) kl

0-4db62514daafde32c7181ba6e92fe554.png

Kolla varifrån!

jesus rockade loss på baren. :) klockrent ska ni veta.