aj, aj, aj!

0-2bf627cedd35879f6ee6e87e12784fe1.png

Kolla varifrån!

aj, aj, aj!


Sneak Peak?

Kastar upp lite bilder... =P Klicka på bilderna för större format. ^^


Badrum innan duschdraperiet kommit upp...


Badrum efter att duschdraperiet kommit upp... =)


Köket. Sett från Sovrumsdörren då jue...


Sovrummet. En säng. En lampa. Två banankartonger.

Eftersom jag "bara" kan ta sunkiga mobilbilder nu, så väntar jag med att fotografera vardagsrummet... =P Den karamellen får ni suga på en stund till... ^^

Nu ska jag se om det går att få upp en gardinstång i sovrummet!


Nya lyan.

Sitter nu i nya lyan. Med skjärten placerad i nya soffan och dricker en kopp nyttigt te ur en gammal kopp. =P Man får allt ta lite i taget. Kan ju inte skaffa allt på en gång. Som en viss "storbloggare" som drar till ikea med kortet laddat med tiotusentals kronor... *Morr* Avundsjuk? Jag? Nej varför skulle jag vara det? Lite sotis bara. Men det är tillåtet... Tror inte jag skulle vilja shoppa "obegränsat" på ikea iallafall... Jag har snöat in mig på Jysk jag. ^^ Vilket påminner mig om att jag ska ta och sätta upp det nya duschdraperiet som jag plockade med mig hem i samma veva som soffgruppen.. Löööv it!

Känsla just nu; Inte alls lika illa som jag hade väntat mig. Om man kan uttrycka sig så. Jag har verkligen de bästaste av vänner! Hade favorit flickorna här en sväng på kvällskvisten. Kaffe, juleskum och chill. Sådana grejer värmer i ett Anna ♥ ska ni veta. Ni är finast tjejer!



K.A.O.S

7028f2e624566cc8156776bfb35bef2a.png

Kolla varifrån!

K.A.O.S


Fullt upp.

Lägesrapport; K.A.O.S!!! Det är kartonger överallt! Isabel kom ned nyss och hjälpte mig bära in en byrå från förrådet, så nu är det helt tomt.. Frågan är; måste man dammsuga ur förrådet? Eller räcker det med att sopa av det?

Jag har fyllt badkaret och handfaten med klorin + vatten. Sitter och andas en stund efter att ha sorterat kartongerna i kategorier; Tunga, halvtunga, lätta... Ska snart ta itu med badrummet... Det är helt tomt där inne. Det ekar verkligen... Får ta det försiktigt ifall jag ska sjösätta middagen... Så jag inte stör grannen... =P

Hörs senare!


ojsan hoppsan, vart är jag påväg t

567250110c5bb12052ae4b34f1413c0f.png

Kolla varifrån!

ojsan hoppsan, vart är jag påväg tro? Inväntar söta Patricia sen jävlar. :)


Ytterligare ett; "jag vill ha inlägg..."

Jag har hittat lite mer grejor som jag vill ha till nya lägenheten. Ett sängöverkast, ett datorbord, två olika tv-bänkar och ett duschdraperi... =P Kommer kasta med överkastet och duschdraperiet i samma veva som jag köper loss soffgruppen på fredag hade jag tänkt. För de gick inte på så fruktansvärt många slantar... *ler stort*

Bilder, produktinformation och prisinformation följer (Rippat från
Jysk) ;


Datorbordet. Skulle hellre ha det i svart, men vitt fungerar oxå... Tycker bara att det är lite halvjobbigt när det blir fläckar efter skitiga fingrar och dyl. Men man får la hålla efter så fungerar det säkert. Tror att detta skulle göra sig utmärkt i det vänstra hörnet i vardagsrummet. ;)
Pris; 1299:-


Tvbänk no1. Gillar designen men är inte så förtjust i luckorna och dess funktion. (??) Dock ser den ju väldigt stilren ut, vilket är det utseende som jag är ute efter. Måste dock mäta den vägg där tvbänks konstalationen ska stå. Så det blir rätt. ;) Denna är 140cm bred. Men ja... Lite småsugen är jag iaf.
Pris; 1499:-


Tvbänk no2. Denna är jag mer sugen på än den ovan. Både lådor och "fack" för playstationet och dvdspelare. Denna är 180cm bred.
2499:-



Duschdraperiet (199:-) och överkastet (250:-) Märks det att jag tycker att svart är fint eller? Överkastet kommer passa kalas super bra i sovrummet efter att vi målat om där inne och fixat. Kommer försöka ta mig i kragen och fixa före // efter bilder...

Jaaaaaaaaaa. This is it for now. Funderar på att släcka ner och krypa i säng.

Godnatt Bitches! ♥









ibland är jag så äckligt noggrann

0-6c623dd81e9c365f9cefa7936fb18885.png

Kolla varifrån!

ibland är jag så äckligt noggrann och organiserad så jag blir illamående.. Men antar att på det stora hela så är det egentligen rätt bra att det är så pass uppstyrt som det kan bli. Eller?


här ligger det en dammsugar släng

6fd62c873fdfe9aa7ed473a1e1def92e.png

Kolla varifrån!

här ligger det en dammsugar släng och skräpar... Någon som saknar sin? ;)


ett snabbt besök hemma hos Lynn på

069d05c136ea243cd410d16237514222.png

Kolla varifrån!

ett snabbt besök hemma hos Lynn på kvällskvisten. Svepte en mugg kaffe och käkade en halv cupcake. Nu är jag snart på bussstationen och ska åka hem. Det har varit en lång dag idag. Förhoppningsvis gynnar det mig i slutändan. ;)


Kvällens plan.

Har precis kommit hem igen efter att ha haft en kort dejt med Isabel vid hennes förråd och lånat tre stycken ordentliga flyttkartonger. Funderar på att börja packa ner porslin och kastruller och annat junk... Så det är packat och klart inför vad som komma skall. Har inte så jätte mycket kvar att packa ner. Tänkte dock lämna kvar allt städmaterial så man lätt kan röja av det sista här sen när det är tomt.

Har haft en oerhört produktiv dag på jobbet annars. Kört golvvård så det ryker. Och ja, bokstavligen talat så rök det, för jag råkade fastna med poleringsmaskinen och på så sätt bränna en list. Så det rykte lite och luktade lite bränt trä, oerhört mysigt... =P Tur att det sedan ställdes möbler framför så det inte syns.. ^^

Morgondagen ser likadan ut som dagen. Bara det att det är liite mer att göra. Kontor och crap. Dock ska jag över på morgonkaffe hos sötaste Trisseluss. Och det är någonting jag ser fram emot.

Nä. Ta sig i kragen och styra lite då. Ha en fortsatt trevlig kväll folket!


Ett ögonblick av irritation...

Tänk dig att du är sugen på ett glas iskall oboy. Ett stort glas iskall oboy. Som du bara ska svepa i ett andetag. Det var jag för en stund sedan. Sugen alltså. Jag plockade fram mjölken. Det räckte till exakt ett glas. Perfekt. Plockar fram en sked som jag ska röra med och plockar fram oboy burken. Öppnar burken och ser att det inte är jätte mycket oboy kvar så istället för att skeda (heter det så) upp det i glaset, så häller jag direkt ur burken... Häller i allting, tänkte att det blir ju jätte bra. Men nej. Det blev inte jätte bra. Det blev jätte dåligt. För mycket mjölk och för lite oboy. Det smakade typ ingenting. Det smakade som nått världelöst mellanting. Snacka om irriterande ögonblick. Varför blir det alltid så här? Jag har varit med om det förrut. Det sista oboy pulvret räcker aldrig, aldrig till ett sista glas.


Nu finns det ingen mjölk till morgonkaffet.
*mutter*


Seg.

Känner mig seg. Sitter och väntar på att klockan ska bli två och att barnkalaset ska börja. Imorgon fyller nämligen min gudson två år.. *fliin* Stor karl det där. ^^ Just nu är han dock påväg att somna så nu blir det lite lugnt i huset.

Om ca en vecka så flyttar jag till nya lägenheten oxå. Skickade ett meddelande till tidigare hyresgäst, för att kolla hur det blir, om jag får tillgång till nyckeln tidigare eller inte. Jag har fortfarande inte fått något svar... Vet inte riktigt hur det blir. Hatar att behöva gå och vänta på svar. H*n verkar dra ut på det hela in i sista stund... Jag menar, får jag inte nyckeln senast fredag... Så måste jag med stor säkerhet ta ledigt från jobbet på Måndag den 2/11 och det är inte det lättaste alla gånger... Plus att jag gärna vill ha ut alla mina prylar från ettan innan jag ska städa ur den. För då är det lättare att städa. Just nu är klädkammaren full med kartonger. Och det kommer gås med skor inne i lägenheten i samband med att allting ska flyttas ut, och då känns det oerhört onödigt att flytt städa innan... Ska försöka mig på att våt-torka av alla skåp i köket oxå. Antingen börja ikväll när jag kommer hem från Norrtälje, eller ta lite hela tiden varje morgon innan jag åker in och jobbar. Ska ju köra kvällspass hela veckan eftersom vi ska hinna med att golv-vårda på ankaret...

Ett oerhört ogivande och ointressant inlägg. I know.

Ska röka nu...


Ifall man är osäker...



LÄNK!

Klicka på denna länk oxå...

LÄNK!




busiga flickor ute på äventyr mitt

0-4d3b6019dea8ac9e89af9f0c9d76a3ff.png

Kolla varifrån!

busiga flickor ute på äventyr mitt i natten. ;) var förbi brorsan en sväng, sen förbi trädgården, på G's. Vi slutade här på teatern. Trodde aldrig att jag skulle få med mig lynn till teatern. Vi har spenderat nästan hela kvällen på dansgolvet. Och skakat rumpa till gamla boyband hits varvat med Tito... Jag har sagt det förr och säger det igen, DJ'n som spelar ikväll är värdelös. Fullständigt värdelös!


Lynn fick sminka mig. Känner mig l

703f21af03c08d3437e126cb66b1b694.png

Kolla varifrån!

Lynn fick sminka mig. Känner mig lite blek. ;)


kan inte göra annat än att älska d

0-4728d0ae98d79f9cc2fe14557027cd5c.png

Kolla varifrån!

kan inte göra annat än att älska denna pyjamas. :)


det ser fortfarande riktigt vacker

7a8393a26cda751b5a517b520534e44b.png

Kolla varifrån!

det ser fortfarande riktigt vackert ut. ;) fortfarande Svullen iaf.


17 Januari 2007


Keisha på besök.



Jag har precis tryckt ner Keishas hand i hennes glassiga tallrik. Det var kul. ^^

(Anledning till varför vi åt röda pannkakor med melonglass)

Vi stod på konsum och hade en lång diskussion ang pannkakor. Är det så att rosa/röda pannkakor med melonglass är godare än gröna pannkakor med vanilj/jordgubbsglass... Dagens ilandsproblem helt enkelt. Vilka roliga konversationer man kan ha med ett barn... ^^

Det känns riktigt bra...

Att bläddra igenom Ellos Höst/Vinter 2009 katalog och inte känna sig nyfiken på n-å-å-å-å-ågonting i den... Nästan. Hittade en tröja. Men den kommer jag inte beställa hem iallafall. För det är ju bara en tröja. Vad bra det känns att kunna bläddra igenom och sen lixom... Rycka på axlarna och lägga katalogen i pappersinsamlingen.


Är dock tvungen att kasta upp en bild på skönheten;



Gillar kragen och knäppningen... ^^


Senaste nytt...

Jag hade besiktning i lägenheten igår. Hade för mig att det skulle vara Torsdag den 22/10 men icke, Tisdag den 20/10 var datumet och när besiktningsgubben ringde på dörren och ville in så var jag nyvaken och satt i morgonskrud framför datorn med en kopp kaffe. PANIIIK! Ropade lite fint; -vänta lite... Drog på mig ett par byxor och släppte in honom. Diskuterade fram och tillbaka om olika saker som förändrats här i ettan sen jag flyttat in, vilket inte var särskilt mycket, så jag fick en tvåa på alla punkter. *fliin* (2=normalslitage) Fick även veta att jag ska få om-målat i både kök och hall i nya lyan, me like! Har redan nu bestämt mig för en mörkbrun fondvägg i köket, eftersom det kommer tokmatcha med mina möbler som jag ska ha där inne. Sen kan man alltid använda sig av andra små inrednings detaljer att matcha ännu mer med. Typ krukor och liknande. Funderar på att satsa på plastväxter som ser levande ut, eftersom jag tar död på det mesta... =/ Alltså inom växtlivet menar jag. Och flugor... Ibland... Om jag hinner fånga dem dvs...


Nog om det och detta. För stunden iallafall. Gick en runda på stan med Lynn efter jobbet. Införskaffade blekmedel för att försöka mig på att få till mitt underhår. Får la se hur det går med den saken, har inte gjort det på mig själv förrut, men det kan ju alltid vara kul att testa om inte annat... Och går det inte som jag vill så får jag be min söta Trisseluring om hjälp. ♥

ja, nej, jag hade väl inte så mycket mer att förtälja...

Vi hörs senare vettja! Ikväll äre gray´s!


jaha.

Ja då var det gjort iallafall. Har precis betalt första hyran på nya lägenheten. Och det känns... Bra... På nått sätt. Ska bli otroligt skönt att få lite bättre ordning på boendet mitt. Och när allt är klart, möbler, inredning ja, allmän bosättning så kommer det nog kännas ännu bättre. Jag menar, en tvåa är ju alltid en tvåa, och jag hade ju inte planerat att bo i denna etta hela livet... Dock hade jag ju räknat med sällskap i tvåan, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

VILL HA NYCKELN NUUUU!!!! *Give me!*

Har ytterligare en hemmadag imorgon. Känns som om det är lika bra eftersom jag fortfarande är rätt svullen och öm. Känns dumt att arbeta med armen för tidigt lixom. Men på onsdag räknar jag med att vara fit for fight igen.

Nu; En kopp hett te och sen sängen sova.


min stackars arm. Två dagar senare

5f5708ae858e77879216bdb8f744373b.png

Kolla varifrån!

min stackars arm. Två dagar senare. Blå, gul, grön och röd... Svullen och jätte öm.


Hemma idag.

Är hemma från jobbet idag. Sov knappt någonting natten mellan lördag och söndag pga armen. Tur nog var ingenting brutet, eftersom jag gick röntkas oxå. Dock har jag "spräckt" ett antal blodkärl där av svullnaden. =/ Tog bort bandaget igår hemma hos morsan och farsan, och när det väl kommit av och trycket släppte (Det var rätt hårt lindat, angligen för att hålla nere svullnaden?) så blev jag akut jätte trött och dålig. Slutade med att jag var tvungen att gå och lägga mig och vila en stund, vaknar två timmar senare och då hade de andra redan käkat middag och fikat. Morsan ville inte väcka mig, för hon ansåg att det var lika bra om jag sov ett tag, och ja, det var nog det. Kom hem runt 21 sen och somnade inte allt långt där efter. Vaknade imorse och är piggare, men ändå väldigt svullen. =/

Så ja, inget jobb idag inte... Tur att jag lyckades få igång internet. Annars hade jag blivit galen!

åh hurra. The perfect end of an pe

0-14f31de2b5b5c94cd1de3d2584ddd6b2.png

Kolla varifrån!

åh hurra. The perfect end of an perfect night... Världens bandage, fick ingen förklaring för hur länge jag skall ha det heller. Kan inte använda varken handled eller armbåge ordentligt... Vilken toppen kväll det har varit. Verkligen. Hade så jävla kul, fram till klockan 02... Sen avslutade vi kvällen med ett besök på akuten. Tippen toppen. :-P


vilken toppen party kväll. Oj vad

5129164fff371820ba88f4495e92b08a.png

Kolla varifrån!

vilken toppen party kväll. Oj vad kul jag hade ute. Men det är självklart att olyckan ska vara framme endå. Man kan ju knappast ha kul lixom. Hur det hela gick till har jag ingen lust att gå in närmare på. Men dyrt kommer det bli. Först akuten avgift, sen så ska jag vill röntken oxå. Hurra hurra. Just nu älskar jag mitt liv. Verkligen. Massvis. Jag lovar. Inte.


girls on the loose. :)

2e83a582c33d711b16ef265d7fb4dcb4.png

Kolla varifrån!

girls on the loose. :)


Joina vår pakt!

Från och med nu bestämmer jag att vi ska alla BOJKOTTA att shoppa ONLINE PÅ HM!!! Trissan och jag har startat en pakt iom detta inlägg. Det jag vill ha sagt är allstå; Ta er ur den förädiska helvetes spiralen som online shopping sätter dig i. Det är bara en helvetes massa räkningar, räntor och avbetalningar! Ett rent helvete med andra ord. Slit er loss. Blockera hemsidan från er dator. Gör vad som helt. Bara ni slutar shoppa online på hm!




skräckfilms time. ;)

208b9b541a929fc38662a03ad3f1b8f5.png

Kolla varifrån!

skräckfilms time. ;)


It´s a halleluja moment fan..!

Oj. Vad bra det känns! Att tidigare idag diskutera Hm´s förädiska hemsida och all den shopping som man gjort hos dem under åren och alla dessa räkningar som droppar in varje jävla månad. Det är som Trissan säger, man minns knappt vad man beställde sist lixom. Eftersom det endå inte är någoting super speciellt man klickar hem där ifrån. =/ Hur som helst så sa jag iallafall, att jag ska jobba på att betala av min kredit som jag har på hemsidan. Och sen, när jag väl är klar med det så ska jag aldrig igen shoppa via deras hemsida... Kom hem för en stund sen och vad har kommit med posten? Jo, en faktura från hm. Men snacka om att jag blev glatt överraskad, när jag sprättar upp brevet och ser hur mycket jag har kvar att betala...

Endast 700 kr kvar...!! JÄÄÄÄS!!!

*Super duper glad. Hoppar nästan upp och ner*

Känns riktigt bra. Aldrig ska  jag sätta mig i den "skuld fällan" igen. Iallafall inte hos HM.

Ska samla energi och dra en sväng ner till konsum. Behöver mjölk och smör. Intressant va?

TTYL Bitches! <3


Lider brist på ljudkort hemma i burken.

Så jag kidnappar (eller heter det datornappar) Lynns Lisen för att kasta upp denna musikvideo. Ryser i hela kroppen när jag hör den...

Michael Jackson - Will You Be There

 


we run away together. We spend som

0-4d5bfabf51d939e04f66b988ebabe9ac.png

Kolla varifrån!

we run away together. We spend some time forever. We'll never feel that any more.


Jääs, Jääs, Jääääääs!

Nu har jag suttit och klickat runt inne på Jysks hemsida. Och hittat MASSVIS med skoj! Eller ja, inte massvis som i massvis. Men endå mycket nytt som jag med stor säkerhet känner att jag ska införskaffa. ^^

Tänkte lägga upp lite bilder. Först på det som jag ska införskaffa;






Sofforna införskaffar jag i en kombo, vilket både betyder flera sittplatser på en gång, kommer platsa perfekt i vardagsrummet och priset är dessutom lägre. Om man köper båda samtidigt. *Smile* Köksmöblerna blev jag kär i så fort jag såg dem. Me gonna get them! Dock så "får man bara med" bordet och fyra stolar i "paketpriset" men får dock köpa till extra stolar om man vill, då till en reducerad slant. ^^


Nu kommer det bilder på vad jag vill införskaffa,
men som inte är lika "nödvändigt" som det ovan...





*DREGGEL*

 

 

 


Jääs.

Ka-ka-ka-kallt...! Superkallt! Tänkte dra i mig en kopp te till Roast på Berns, få upp värmen lite inombords och sen tacka för dagen. Tror jag. Känner mig rätt sömnlös, men det brukar det bli ändring på så fort jag krypit ner i sängen... =P Ska bara komma ihåg att tvätta bort min "ögonfrans-inpackning" Som jag kladdade på för ca halvtimmen sedan. Har totalt glömt bort att jag gjort det, men kom endå på det nyss då ögonfransarna mina klibbade ihop då jag blinkade...

Har inte alls haft någon motivation till bloggning idag. Det kanske märks.

Puss!


Snacka om taskigt läge... =/



Tragiskt!
(Länk)







Jaha.

Då var det dammsuget iallafall. Klart lixom. Har skrivit under mina adressändrings lappar som jag fick hem i brevlådan idag oxå, stoppat tillbaka dem i kuverten som man fick med och slickat igen och stängt. Och tänka sig, som alltid när jag slickar igen kuvert så skär jag sönder tungan på dem...! Jag kan verkligen inte slicka igen kuvert, och jag verkar glömma bort det är mellan gångerna. Det visar ju bara på att jag är en världelös brevmänniska. Tacka vet jag internet... ^^ Sitter nu, halvt kikandes på Färjan 3, förhoppningsvis så skymtar man min bror någon gång under avsnittet samtidigt som jag bläddrar igenom nyaste cosmopolitan som trillade ner i min brevlåda. Som en trevlig överraskning på måndagskvällen. =)

JAG VILL HA NYCKELN TILL NYA LÄGENHETEN NU!!!!!


ojsan, hoppsan. Vad trillade ner i

707b23a1baf5c241520096207d45f2fe.png

Kolla varifrån!

ojsan, hoppsan. Vad trillade ner i min brevlåda då? :)


jag och benny skulle vara duktiga

0-2c819d1875989dc2521e6b5f7b56b7a4.png

Kolla varifrån!

jag och benny skulle vara duktiga och tömma askkoppen hemma hos peter, dem var verkligen överfull och hade tagit form efter krukan... Då är det illa. :-P


jag vill göra någonting med mitt h

4abdb00f1a5fa9c495fdb0b69856cd3c.png

Kolla varifrån!

jag vill göra någonting med mitt hår... Men jag vet inte vad, jag har nyligen färgat det. Och har tänkt bättra på det efter lön. Men frågan är, lugg eller inte lugg. ;)


fråga mig inte vad Nadine gör... E

33f0855a84b9197e0816357d26c1b771.png

Kolla varifrån!

fråga mig inte vad Nadine gör... Eller ja, hon gör en grimas. :) hehe.


Lördag.

Sitter och väntar på att Nadine ska komma och hämta mig, in till Norrtälje vi ska och dra en repa på stan. Ikväll är det kanske lite festligheter som står på planeringen. Jag lär ju mobilblogga. ^^

Annars? Its all good. Somnade som en stock igår, inte alls vidare sent. Satt här hemma med en iskall smirrnoff och diskuterade idolfinalen med Evelina över facebook. Hon var rätt insatt. Det är inte jag. Men kul var det. Middagen bestod av fiskbullar och riskakor, oerhört glamoröst. Men ibland kan jag inte hindra mästerkocken i mig... ^^ Ibland måste man allt lyxa till det... ^^

Trevlig lördag på er alla. =)

gick förbi kryddan innan jag hoppa

0-5836e838fbfc7054964cabc8008c8eef.png

Kolla varifrån!

gick förbi kryddan innan jag hoppade på bussen hem, köpte lite olika middags alternativ. Ärtsoppa, fiskbullar, nudlar... Sen kände jag att jag var sugen på mörk choklad, så jag valde denna som det är havssalt i... Spännande. ;) står nu och väntar på bussen. Är otroligt trött, så kvällen kommer spenderar i framstupa sidoläge framför tvn. Trevlig kväll på er alla! :-*


Hoppsan Hejsan.

Sök, och du skall finna... =P Vet dock om det är bra eller dåligt. ^^ Satt och kikade igenom fotoalbum på facebook och hittade en bild på mig själv. Rätt opiercad, hade bara en ring i läppen... Men rouge det var min specialitet på den tiden... *euuw*

 

 


Man är allt lite nervös... =P

Sitter hemma och väntar på min tvbänks nya ägare... Dem lär väl ringa vilken sekund som helst. Hoppas, hoppas HOPPAS att dem hittar till Rimbo. För jag är världelös på att guida! När dem väl är här i krokarna, då kan jag säkert lyckas... Men att guida dem från Stockholm och hit är jag världelös på. Dem snackade någonting om att dem skulle åka gamla Norrtälje vägen, mot Åkersberga, antar att man kommer ut vid Gillinge då eller nått... Men jag sa (Med hjälp av Tomas) att dem borde åka E4an Norrut, mot Norrtälje, och svänga mot Rimbo när dem kommer till Söderhall... Well well. Onödig information, I know. Jag lär ju hålla er uppdaterade om hur landet ligger... ^^

Hade Trissan, Tomas och Vilda här över en snabbmiddag, sallad och pizza från Rimbo Kebabhouse. Tomas hjälpte mig med att skruva ned tvbänken från väggen. Och Trissesöt torkade av hyllplan och lådor. Dessa två UNDERBARA MÄNNISKOR! Dem har hjälp mig med så otroligt mycket saker som har rört både mig och min etta. Jag är så evigt tacksam att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vill bara krama sönder dem känns det som!


Håhåjaja... Usch vad tiden går sakta när man väntar på någonting roligt. =P Jag vet inte alls vad jag ska sysselsätta mig med. Måste ringa Pappa oxå. Dem har ett gäng flyttkartonger till mig som jag är i stooort behov av!

Juste, jag messade H.S oxå. H*n som jag tar över tvåan efter, och frågade om jag kanske skulle kunna få ta över iallafall en nyckel, på fredagen den 30.onde, för det skulle ju underlätta nått så koooopiöst! Nu när jag blir av med tvbänken så är det inte mycket saker kvar att flytta... Eventuellt (läs med stor säkerhet) så ska h*n som flyttar in här efter mig köpa köksmöblerna. Så dem kommer att få sitta kvar i väggen. Phett nice!


Nu; Cigg...


PUSS!!

Marknad i Norrtälje Stad.

Jag var ner på Marknaden en sväng efter jobbet. Typ de sista 20 minutrarna eller nått innan dem packade ihop. Hur som haver. Mötte upp Lynn och Keisha vid ICA Kryddan och vi styrde vår kosa ner till Hamnen, där marknaden nu för tiden håller till. Annat var det då jag var ung, då var det marknad i hela Norrtälje stad. Och då menar jag HELA!!! Men ja, för er som inte varit i Norrtälje eller inte minns hur det ser ut här (Jag menar, Ni stockholmare, ni sommargäster. Ja, alla er andra som inte är Roslagsbo..) så kan man jämnföra Norrtälje hamnen med Sergelstorg. Typ. Och ni andra, ni som varken är Stockholmare eller Roslagsbo, som inte har besökt varken Norrtälje hamn eller Stockholms Sergelstorg...

Hur ni ska få en uppfattning av hur "stor/liten" Norrtäljes Höst Marknad är nu för tiden?

Ja det har jag inget svar på. Och jag måste anstränga mig riktigt ordentligt om jag ska kunna orka bry mig mindre... =P Iallafalla, Keisha och jag bestämde oss efter mycket velande att vi skulle åka en karusell. Sagt och gjort, Keisha valde, och hon valde "Knallemarknadens" svar på Gröna Lund och Lisebergs PopExpressen.. Hurra. Den har vi åkt ett par gånger tidigare, på tidigare marknader, och jag har även missbrukat den då jag har varit på Gröna Lund. Dock känns det som om jag blivit gammal. Eller tröttnat. Eller så tycker jag helt enkelt inte att det är lika roligt längre. Eller så kanske det berodde på att jag koncentrerade mig på att se till så inte Keisha skulle bli ledsen eller nått. Det hela slutade iallafall med att jag blev riktigt illamående. Jävlar i min lilla låda vad det snurrade. Jag blev jätte illamående. Och samtidigt som jag koncentrerade mig på att se glad ut så kämpade jag med att rikta min mobilkamera lins mot Keisha, och FILMA hela åkturen. Det var rätt skakigt stundtals, det var rätt svårt att ha kameran riktad mot Keisha stundtals. Men jag tror endå att det blev en rätt bra film. Den duger iallafall...

Lägger upp den här i bloggen.


 

Och alla ni som läser, jag vet att ni faktiskt är ett par stycken, kan ni vara så rara att kommentera denna film eller? Släng gärna in en notis om vart ni bor oxå och hur ofta ni är här inne och läser. För det skulle vara fruktansvärt roligt för mig att veta... ^^


Trissan! Jag har kixat två av dess

7a8d8dd33a3fd7955527655f088d4fde.png

Kolla varifrån!

Trissan! Jag har kixat två av dessa till dig. Sprillans nya, direkt ur förpackningen. ;)


dagens lunch. :) en ny med mörk ch

46a027f0854a204fc0cb76152cbb656a.png

Kolla varifrån!

dagens lunch. :) en ny med mörk choklad. Oh me like!


god morgon världen. :) sitter på b

-7b905f6c8f9d086aa8a31c54d067a69.png

Kolla varifrån!

god morgon världen. :) sitter på bussen in mot Norrtälje, klarade krysset i Metro idag igen. Det var verkligen inte kul att gå upp imorse ska ni veta. För er som har varit hemma hos mig så vet ni ju att det är rätt kallt om kvällarna, men på morgonen... Jävlar i helvete vad kallt det är! Är snart framme i Norrtälje och då ska jag köpa mig en värmande kaffe. :) ha en toppen dag!


Now, hur ego time. Kände mig rätt

60548f5564e733e82623fb9897b879ce.png

Kolla varifrån!

Now, its ego time. Kände mig rätt slimmad tidigare idag, eller ja, känner mig fortfarande slimmad, men kom på att jag kanske skulle ta en bild. Ser ni skillnaden? Mina valkar, a.k.a "kärleks handtag" är som gott borta! Oh Happy days! Fan vad bra det känns! Fan vad snygg jag är! Grrrrrrh!


Se vad jag ska dela säng med snart. ;)



UGGLAN!
(Och Ugglan är BLÅ!!!)



JOTEX UGGLAN




Uppdate;
Sen klickade jag även hem detta. ^^



Plus typ ett svart och ett ljusblått lakan. Svarta och mörkblåa örngott.

satt och fikade i centrum, Lynn är

0-19a0cc9b1db7b6a101ccdddc2ae95244.png

Kolla varifrån!

satt och fikade i centrum, Lynn är lite irriterad över att bullen inte var lika god som dem såg ut. Hon tyckte att dem smakade deg... Jag kunde inget annat än att hålla med. Nu sitter vi i bilen påväg hem igen, vi gjorde fynd alla tre. :) jag införskaffade en stickad tröja med stor krage och tre baslinnen :) Me like!


regnet det bara öser ner. Jag sitt

0-17209d3c15578b755e06a824409d5ad3.png

Kolla varifrån!

regnet det bara öser ner. Jag sitter i Don Vito påväg till Täby C med tjejorna Drotz och Lynnsan. Det ska bli nice. Fönster shoppa lite grann. Jag vill ha en ny väska, har hittat en stickad modell som jag är sugen på. ;)


På begäran av Lynn.

På begäran av Lynn så ska jag nu skriva om mina morgonrutiner. =P Dem är ganska tråkiga. Eller så är det jag som är tråkig, jag vet inte riktigt, det får mina läsare avgöra... ^^

  1. Jag vaknar till av att väckarklockan ringer. Oftast kl 05.00 på vardagarna, men jag vägrar att kliva upp till min iskalla verklighet, istället trycker jag på znoose knappen och somnar om. För att tre minuter senare göra om samma sak igen, hit the button och somna om... Så kan jag lätt hålla på i ca en halvtimme.
  2. Av någon oförklarlig anledning, så vaknar jag och kollar till klockan, och då är den oftast 05.45 PANIK!!! Bussen till jobbet går 06.15 och jag flyger upp ur sängen som en skållad råtta, kastar på mig kläderna som ligger på golvet, kissar i panik samtidigt som jag borstar tänderna och försöker sätta upp håret och dra på lite mascara. Jag är sällan sminkad på jobbet ska jag bara säga. Travar in i köket och tar min tablett, sväljer den med ett glas vatten, hittar väskan, ciggen, mobilen, nycklarna och busskortet, flyr ut ur lägenheten i ren panik, hinner halv vägs till bussen och börjar oroa mig för att jag glömt låsa dörren, precis som alla andra gånger. Men har endå inte tid att vända om och kontrollera.. Damn!
  3. Väl på bussstationen, ser jag på klockan, och det är tio minuter kvar tills bussen går, jag börjar då sakta ner tempot, plugga i lurarna och dra på musiken. Vill inte prata med någon denna tidiga timme, så jag stänger in mig i musikens värld. Drar en cigg och så kommer bussen. Kliver på samtidigt som jag funderar på om jag spolade eller inte...
  4. Kommer i tid till jobbet, plockar på mig nycklar och larmkort, sätter på en kanna kaffe, går in i skrubben och laddar vagnen, häller sedan upp en kopp kaffe, går ut och tar en cigg och sveper kaffet sen så är det full rulle...
Godmorgon lixom!


Lördag.

Påklädd och klar. Känner mig toksvullen överallt och öm i magen. =/ Inte vidare skoj, men förhoppningsvis går ömheten över då jag fått i mig lite kaffe och en dos av tjejorna Drotz. ;) Idag bär det av mot IKEA. Jag vill ha nya sängkläder. Och massa annat krafs... ^^ Ska göra det sista nu, kasta på mig lite smink och borsta tänderna, sen så är jag off to Öfre Vallby.

Hörs senare!

Löv!


Bra Fredag.

Denna Fredag har varit en bra Fredag. =) Jag har spenderat heeeela eftermiddagen/kvällen i goda vänners sällskap. Morgonen oxå för den delen. Tänkte bjuda på lite bilder. Mitt internet är fruktansvärt segt, även fast jag betalade räkningen typ igår... *morr*

Men som sagt, här kommer bilderna!

En väldigt morgontrött Anna och en väldig morgonpigg Travis spenderade morgonen med att slicka på leksaksbilar. Eller ja, Travis slickade. Jag Drack kaffe. ^^

Senare under kvällen blev vi väldigt tjejiga och pimpade varandras naglar. Me Like! Lynn gjorde mina, vita med zebra mönster, och trissans, svarta med vita rosetter. Sen gjorde jag och Trissan varsin hand på Lynn. Dock fick jag inga kort på det. =/ Och ja, det var rätt svårt faktiskt. Man typ stämplade på. Eller vad man ska säga. Det var riktigt kul iallafall. Lynn, igen!

Nu sitter jag hemma, är rätt seg, har packat upp allting som jag har släpat runt på sen igår, kikar på Miami Ink och funderar på om det är dags att släppa taget om denna Fredag och se fram emot imorgondagen då det är IKEA som står på planeringen. ^^

Sov gott sötnosar! ♥




Suck.

Visst är det jobbigt när tröttheten går över och de sista dropparna energi kickar in... Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med. Känns dumt att gå och lägga sig om jag endå inte känner tröttheten längre. Men endå så är det rätt nice att bädda ner sig och kika på tv tills man somnar. =) Och eftersom Travis råkat spilla ut ett glas med mjölk eller vad det nu var över tv dosan, så kommer tv:n stå på hela natten.. Tur att man kan mutta tv:n via boxern... För bild stör inte, men ljud gör... Iallafall ibland... =P

Oj, vilket givande inlägg. Känner att jag inte alls har vidare mycket att förmedla denna sena afton.

Hörs!