hittade en bunt kort tidigare ikvä

2566acf3d092555f7930fce2220f4d88.png

Kolla varifrån!

hittade en bunt kort tidigare ikväll. Detta mina vänner, var höjdpunkten på helgen. ;) Tihi. Var jag dem ende?


man tager vad man haver... Säger j

0-1978d2e2eb23d5ab0c8e52b9f761a93d.png

Kolla varifrån!

man tager vad man haver... Säger jag bara och tar en del av min mynt samling. Im of to konsum för att inhandla lite förnödligheter. :)


Tur!

Har dragit mig för att kolla mitt konto via förenklad inoggning. Men ikväll tog jag mig i kragen och loggade in. Och jag blev glad för vad jag såg. PUCKOT som tyckte det var okej att ta mina pengar när h*n hittade min borttappade plånbok, lyckades inte använda mitt visa kort innan jag hann spärra det...! Helvete vilken jävla tur... Jag har varit riktigt orolig de senaste dagarna. Jag menar, visst, jag fick tillbaka plånboken och alla kort. Men inte mina 700 spänn som jag hade där uti... Blir så irri när man råkar ut för sånt här skit. Bara för att man inte pallar betala med kort när man är ute under löningshelgen. Sen bara för att man inte shoppar upp de kontanter man har med sig, så är det endå något jävla fishle som tyckte att dessa slantar behöver jag... =/ Missnöjd med din egna jävla lön eller? Så du kände att du behövde spä ut hushållskassan??

I fortsättningen är det jag som plockar med mig en mindre slant ut nästa gång, lämnar allt av värde hemma, förutom legitimationen då. Så kanske man slipper sånt här skit igen! *Arg*

Kallt och jävligt är det i denna lilla etta oxå. Längtar efter min tvåa. Jag menar, det sägs ju att värmen stiger uppåt. Det kommer bli en myysig vinter för mig iår... ^^


Tihi. Jag var inne i stan i lördag

-58be89b159285b6ee71fc113be51b7b.png

Kolla varifrån!

Tihi. Jag var inne i stan i lördags och passade på att göra Benny en tjänst. ;) hur som haver. Guuuuuuud vad arg jag blev i morse när väckar klockan ringde. Sen när jag insåg att det var dags att gå upp, ja då tog det hus i helvete! Dock sitter jag nu på roden, är precis klar med det jag ska göra här och skall strax knalla iväg till Ankaret! :) snart är denna arbetsdag slut.


Söndags middag. =P

Efter en väldigt bra söndag fylld med soff-utbyte, massa våttorkning av skrymslen och vrår i min lilla etta, hemmagjord kaffelatte och missbruk av nya datorn så är det nu dags för lite sen kvällsmiddag. Två st riskakor och en majskolv. Det var vad jag hade att bjuda på... ;) Känns väldigt lyxigt ska jag säga... ;)

Snart dags att krypa i säng oxå, klockan ringer kl 05.00 imorgon. Wish me luck!

Puss å kram å nyp i stjärten... ;*

ibland är det trångt på bussen. Do

0-6f28352ef994154cce003cfa44ff4467.png

Kolla varifrån!

ibland är det trångt på bussen. Dock finns det intressantare saker att titta på än Keishas nacke. :-P


ibland känns det fortfarande som o

0-53d45c1279b2a49a89e5187ce1a8fd69.png

Kolla varifrån!

ibland känns det fortfarande som om det är sommar. Iallafall om man sitter på Karins balkong dit vinden inte hittar och solen gassar som aldrig förr! <3


taco mys hemma hos Karin. Bon Apet

0a187b5c29a06c798aaf0d812f2f6ef3.png

Kolla varifrån!

taco mys hemma hos Karin. Bon Apetit. :)


Jääs.

Har även lyckats med konststycket att klicka hem detta...


A5 pärm för mina dvdfilmer. Mycket snyggare än dem jag har nu.
Så å dessa pärmar (Tog sju st) ska jag förvara de DVD filmerna som är någonting att ha.
Dem andra kan man lätt "gömma undan" i de fula pärmarna... =P

Nu undrar jag bara när jag får hem leveransen... Vill ha den nuuuuu!


Nytt i dvd-hyllan.



SkeletonMan:

Djupt inne i det som tidigare varit ett indianreservat dödas två soldater brutalt. Ryktet viskar om en mystisk skepnad beväpnad med yxa, pil och båge, som plötsligt dykt upp från ingenstans.

Militären sätter in sitt starkaste vapen, en topptränad styrka Special Ops soldater med toppmodern elektronik, och de mest avancerade vapnen som finns att tillgå. De har inte en chans.

Någon har skändat friden på en urgammal indiangravplats och nu har Skeleton Man släppts lös. Besjälad med andarna från de största av krigare slår han till med enorm styrka och brutalitet.

Beyond Re-animator:

Den egensinnige Dr Herbert West, en forskare man bör se upp med, har suttit fängslad i 14 år sedan han åstadkom en massaker på ett universitet. En tragedi som var resultatet av de monster West skapat i sitt laboratorium genom att återuppliva lik. Men för West var massakern försvarbar, eftersom han ansåg att mänskliga offer är en bieffekt man får räkna med inom alla typer av forskning. Oturligt för West så var resten av samhället av en helt annan åsikt.

West har dock inte gett upp utan fortsatt sin forskning innanför murarna, nu med döda råttor och möss istället för människor. Han tror sig även ha hittat den felande länken i sin tidigare forskning. Så nu ska förhoppningsvis snart få visa världen vilken framstående forskare han egentligen är.

The Deaths Of Ian Stone:

Föreställ dig att du blir ihjälslagen på ett brutalt sätt av mardrömslika varelser - för att sedan vakna upp nästa dag, tillsynes oskadd men i en ny tillvaro, med nytt jobb och nya vänner. Det är Ian Stones fruktansvärda och oförklarliga öde. Varje dag får han ett nytt liv, som släcks av de demoniska förföljarna - som ger upp först när han löst sitt livs stora mysterium.

THE DEATHS OF IAN STONE är en smart och överraskande kultrysare från en av genrens största, Stan Winston, som är berömd för sina otroliga effekter. Hela fyra gånger har han tagit emot Oscar®s, för hans arbete med TERMINATOR 2: JUDGEMENT DAY, A.I. och JURASSIC PARK.

 

Och det lite roliga är att jag gav typ 19 spänn per film.
Men på CDON.COM kostar dem; 152:- , 59:-, och 84:-

MWOHAHAHAHAHA!!!!

Nu behöver jag bara någon att se dem med. Vågar inte se på skräckfilm själv. =/

 

 


Nytt i hushållet... =)

Ett oerhört fräsigt set med mini sopskyffel och borste. Fungerar perfekt om man inte orkar plocka fram dammsugaren varje gång det är lite små grusigt. Inte för att jag dammsuger vidare ofta, men ibland så händer det. ;) Och nu när det är snart är höst och så där, så är det nice att kunna sopa lite granna. =)

Diggar mönstret grymt mycket. Minns inte vad det kostade men jag inhandlade det på ÖB.

Jag måste erkänna det, jag ÄLSKAR ÖB!

 


OMG!!!



Sitter och kollar på ett avsnitt av Gray´s Anatomy. Och det är typ det sista avsnittet innan det blev sändningsuppehåll. Och ja. Usch! När dem kommer på att det är George som är den okände offret från bussolyckan, och han håller på att dö, och när Izzie oxå är påväg att dö, och fast att hon har sagt att hon inte vill bli återupplivad om det skiter sig, så blir hon det endå. Kanske. Dem försöker iallafall, och hon är någonstans mellan liv och död, klädd i en jätte fin klänning, stiger in i en hiss, åker någon våning eller två, hissdörrarna öppnas och där står Geroge i millitär uniform...! Är han död?

SEN SLUTAR DET!!!!! GAAAAAAAAH!!!!!


Grey's Anatomy

Fast det är ju seriestart igen på Onsdag. Kl 21.00

Gissa vem som kommer sitta bänkad framför tv:n??





Back in black!


And Im LOVING IT!

Det är på detta sätt jag ska vara. Detta är så min hårfärg. =) Det röda blev inte riktigt som jag hade planerat, men detta berodde på att jag efter att ha blekt håret två svängar i måndags, gärna ville slänga i det röda direkt. Eftersom jag verkligen ville få ordning på Ozzy frillan. ^^

Tacka vet jag
Patricia raring! Som orkar med att hjälpa mig med alla mina färgförpackningar och blandningar och allt hår!! Det var som ett kråksbo ett tag där tror jag.. =P

Nu sitter jag hemma i soffan och passar på att sitta riktigt ordentligt, för på söndag kommer de nya ägarna och hämtar den. Längtar efter att få hem den nya soffgruppen från Jysk. Dock kommer jag inte ringa hem den förren jag har flyttat in till nya lägenheten. I cant Whait!









Onsdag.

Godmorgon.

Det är idag visningen av ettan är. Och jag har städat inför den. Typ. Kanske inte överansträngt mycket, men lite grann iallafall.. =P Ska snart åka iväg till Norrtälje, springa bort till Ros och röja av lite där, innan jag ska tillbaka bort till Kommunhuset. Hurra... =/ Tur att solen skiner idag. Annars hade jag varit väldigt negativt inställd till alla dessa promenader...!

Inatt när jag skulle sova, så var jag oerhört sugen på thai mat... =) What too doo what too doo... I guess its thai for dinner. Eller nått sånt!

Hörs senare. Ikväll kommer ju fortstättningen på hårfärgningshistorien... ^^

Aj... =/


Jag har ont under min tunga idag.
Av någon konstig anledning.

Runt själva piercing hålet typ stramar det...
Man kan ju undra vad jag har gjort inatt...

Well well, im off to work!


Att färga håret. Del 1.

Efter jobbet idag styrde jag mina steg hem till Patricia för att påbörja "Operation Vinterhårfärg". =) Jag dokumenterade lite granna och ja, bilderna får prata för sig själv... ^^ Två blekmedels rundor senare. *Flirt*

Håret är uppsatt och i bakgrunden skymtar söta Patricia som donar med alla olika ingredienser. ^^

Första svängen blekmedel är nu i. Sved inte så mycket som jag minns. ;) Observera den otroligt snygga sopsäcken jag har över axlarna... Alla sätt är bra utom de dåliga... ^^

Jääs. Ursköljt och redo för andra svängen. ^^

Strax innan ursköljning. Läckert eller hur. ;) Nu ska mitt stackars hår (som dock inte blev så slitet och påverkat som jag hade räknat med) få "vila" tills Onsdag. Då det åker i två andra färger.. ^^

 

Jag tycker om att få ordning på mitt vinter hår. ^^ Återkommer säkerligen med del två på Onsdag kväll. Kanske...


är det någon som kan gissa vad jag

0-759d71ae71ca0f76b5a13708d15279df.png

Kolla varifrån!

är det någon som kan gissa vad jag skall göra med allt detta? ;) det är dags nu. Vintern är snart här och jag känner för en makeover!


Måndag 21 September.

Jaha. Måndag igen då. *jubel och applåder* När klockan ringde imorse så ville jag verkligen inte gå upp... Överhuvudtaget. Men ibland bara måste man... Vädret är ju världelöst idag oxå, helst av allt vill jag inte sticka näsan utanför dörren och åka in till jobbet... Snart kommer väl den där hemska snön oxå... =´(

Denna vecka skall jag försöka med att inte göra någonting utöver mitt egna. Jag har lite grejer att ta igen känner jag. Speciellt i en korridor på Roden som jag inte har ägnat speciellt mycket uppmärksamhet på under veckan. Har varit på annat objekt och då "tappat" den korridoren. Vilket är bitterljuvt. Det är tydligen svårt att använda blötmopp...

Oj. Vilket givande inlägg, Not.

Vi hörs under dagen!


Nice!

Fick ett trevligt besök nu under kvällskvisten. Herr J kom förbi med hemmagjord (dock halvbränd men väldigt god) morotskaka. Jag bjöd på te och så kom även Jonna hem (Otroligt nog) så vi drog på en skräckfilm... Höll på att somna i badet tidigare under kvällen, men lyckades pigga på mig... ^^

Nu är filmen slut och snart ska jag krypa i säng.

Imorgon börjar en ny dag med nya utmaningar...!


Rubrik?

 

Jonas Gardell - Underbar, Fan Ta Mig!

 

 


Svårt att sätta ord på känslorna.

Har haft en tippentoppen Lördag. Både under dagen och under kvällen. ♥
Sitter nu hemma i soffan...

Men visst fan är det jobbigt när verkligheten hinner ikapp...
Det är riktigt ordentligt jävla jobbigt, ensamheten är tärande! Eller inte tärande. Men det gör ont. Jag har inte alls vant mig. Jag vet inte om jag kommer vänja mig. Jag känner mig så fruktansvärt maktlös och kan inte sätta ord på hur jag känner. Det känns. Inne i kroppen. Lixom. Vissa dagar känns allting kalas, jag är glad, jag har kul med mina bästa och jag jobbar och sliter. Precis som vanligt. Men sen, när jag sitter hemma i soffan, alldeles ensam, då blir det som ett slags känslorus och jag vet inte hur jag sak förklara det. Oförklarbart är vad det är. Fruktansvärt är vad det är. Människor förtjänar inte ensamheten. Ingen förtjänar ensamhet. En människa behöver närhet. Ömhet. Kärlek.




Lördags förmiddag.




Bilden är en länk!

Detta är vad som står på planeringen.
Ska bli liite spännande, jag har aldrig varit där... ^^
Snart kommer Trissan och hämtar upp mig!

Kameran är med! Hörs senare!

Det är lite komiskt.

Om man tänker efter. "Bara" för att man slutar gå ut typ varje helg och istället väljer att hålla sig nykter och göra annat istället, så slutar de man umgicks med att höra av sig. Jag har knappt hört av någon av dem på hur länge som helst. =/

Men jag antar att det är så det är. Eller nått. Man kan inte alltid gå åt samma håll. Och det är väl lika bra antar jag...

Har annars haft en toppen dag idag. Jobbade inte alls lika länge som jag brukar göra, utan slutade redan efter lunch, mötte upp fina Patricia och Vilda för en sväng i genom Norrtälje Centrum. Och visst är det typiskt, så fort man har pengar att spendera, så hittar man knappt ingenting. Men när man inte har pengar och driver runt och fönster shoppar, ja då hittar man istället allt möjligt. Dock fick jag med mig en super mysig tjocktröja med gigantisk krage och två st 7pack strumpor hem. *LoL* För jag menar, det är ju aldrig fel med strumpor...

Har spenderat kvällen i en hög hemma i Patricias soffa, kollat på SATC filmen och spanat lite på när Patricia virkar. Det går undan säger jag bara. ;) Im impressed. (Stavning?) Tänkte alldeles strax logga ur och stänga av allt och sedan ligga sängen. Ladda lite inför imorgon, för då bär det av till Lekrymden med massvis av barn och på kvällen är det middag hemma hos AnnCaroline och Philip som står på planeringen... Ska även försöka mig på att röja av mina timmar på Roden någon gång under lördag - söndag. Har inte riktigt än bestämt mig för vilken dag. Meen, ja det blir nog bra det oxå. ^^

Ha en fortsatt toppen helg, för det kommer iaf jag att ha!

LOVE!


Bra örongodis...!

Takida - Things We Owe

 

X Japan - Forever Love




Usch. Jag hatar att behöva stå och

7be918164db0e06eaf5424f6183d2c92.png

Kolla varifrån!

Usch. Jag hatar att behöva stå och vänta ibland. Vänta på bussen, vänta på besked om ledighet, vänta på att få veta om jag behöver ställa klockan på tidigt imorgon... Huga! Dock är jag påväg hem nu. Har pratat med Jan-Åke på media och fått hjälp med att ladda ned tele2's installations grejs till iBooken tack vare alla apple datorer som dem har där. Så förhoppningsvis har jag internet på burken ikväll.

Annars har dagen varit bra. Sprang iväg en sväng på lunchen och träffade Mamma och Sibi, blev bjuden på thaimat oxå, tok smarrigt. :) skulle lätt kunna leva på den sortens mat säger jag bara! ;) Ha det bra så hörs vi!


soon to be my new home. Jag vill s

10bf7abc736575a9369b548e2fc6f31a.png

Kolla varifrån!

soon to be my new home. Jag vill så gärna flytta nu! På en gång, gärna nyss! Var på jysk i tisdags och bokade en soffgrupp. Lyckades hitta vad jag var ute efter och kände att jag lika gärna kunde slå till. Bye Bye hemska hörnsoffa. Aldrig igen säger jag bara! :-P tror jag, inte än på tio år iallafall. Nä, om man ska fortsätta jobba så man blir klar här någon gång och kan knalla vidare till roden. Semester imorgon förhoppningsvis! Puss kram


nej men oj. Vad har råkat hamna i

0-3241373b92f6318ee10c07afba20db32.png

Kolla varifrån!

nej men oj. Vad har råkat hamna i min brevlåda... ;) denna skall jag ta itu med någon kväll... Dock inte ikväll. Har försökt installera det mobila bredbandet på ibooken utan vidare framgång. Får försöka lösa det problemet en annan dag. Just nu känner jag bara för att krypa ner i sängen och stilla somna. Är tok trött. Vi hörs!


här har vi en riktigt kaxig kille.

344187352024f863d8b7a30ee0c218c5.png

Kolla varifrån!

här har vi en riktigt kaxig kille. Egen dricka, eget säte, på väg hem till mig i söndags. :) du tokfina lilla kille, gudmors favorit grabb. En härligare unge får man leta efter!


. . .



F . U . C . K .

Det är skit nu!


Huga...

Ont i magen... Nervös? Orolig? Jag vet inte riktigt, kan inte sätta ord på känslan. Men ja... En mixad kompott av alla möjliga känslor. USCH! Turligt nog har jag två av mina favorit flickor här hos mig, sitter och dricker kaffe och snackar skit i vardagsrummet. Vet inte alls hur jag skulle känna mig om dem inte var här... =/

Alla grejorna är iallafall utplockade på uteplatsen. Alla grejer utom datorn. Den får han plocka ihop själv. Lika bra det, jag är lika oteknisk som en frusen tomat. =P Nä, kanske inte så illa, men ja, jag pallar bara inte... =/

Nu är klockan snart två...


Done and done.

Nu tror jag att jag plockat in det sista från förrådet. Inte för att det var vidare mycket så, men jag fastnade i att kika runt i mina egna lådor och så, checka lite inför flytten oxå.

Har annars haft en toppenkväll. ^^ Blev bjuden på våfflor av grannarna borta i Vallby, Gillar´t. Spelat yatzy och bara varit! Precis så som det ska vara. No stress. Bara chill, kaffe och gott sällskap.

Nu funderar jag på att krypa i säng. Ögonen svider men huvudet är rätt vaket. Tror jag?

Sov gott alla ni andra!


Äntligen fredag!


Nu gäller det att ladda!

 

För imorgon kommer göra ont...!

 


. . .


Och jag stod där
Helt öppen inför dig
Det var knappt att benen bar

Men du, om någon ska kallas svag
Är det HAN och inte JAG!

Det är Du. Och inte Jag.





Jag är inte ensam.

Jag har hunnit fälla många tårar under dessa dagar. Tårar av sorg. Tårar av ilska. Tårar av saknad. Tårar av kärlek. Mitt hjärta slår fortfarande hårt för dig, och det kommer det att göra ett bra tag fram över. Jag kan inte vända andra kinden till lika kvickt som du gjorde. Jag är ledsen, det är jag, jag är nere på botten.

Men dock påväg upp igen.

När det såg som mörkast ut, så fanns mina underbara vänner!

De kastar ned en repstege till mig och lyser upp min väg tillbaka med ljus och lyktor.


Ni är guld värda!

Oändligt med kärlek till er!







Heartless!




Upp som en sol och ner som en pannkaka...

Igår fick jag glada nyheter om nya lägenheten. Tidigare inflytt och så vidare. Nedförsbacken började gå uppåt ett tag... Tills det att jag idag fick veta att killen som skulle flytta in i min "gamla" lägenhet, inte ska flytta in nu, vilket för stunden betyder att jag inte kan flytta tidigare eftersom jag inte har råd att betala dubbla hyror just nu... =/ RB kämpar för att hitta någon ny som vill ta över min "gamla" lägenhet. Och förhoppningsvis så blir det uppförsbacke snart igen. Jag håller tummarna helt enkelt...

Undrar när killen som skulle flytta in kommer höra av sig till mig och tala om att han inte ska köpa köksmöblerna. Eftersom jag när jag "erbjöd" honom dem så bad jag honom bestämma sig relativt snabbt, eftersom jag tänkte trycka ut en annons annars... Och han tyckte inte att jag behövde det. Men nu måste jag göra det iallafall. Och jag känner att jag absolut inte har lust att göra det egentligen. Jag orkar lixom inte. Men antar att jag måste. Om inte det kommer någon ny nisse som vill köpa möblerna. jag menar, dem är snygga, dem passar in i det köket, dem sitter så otroligt ordentligt fast i väggen, så det blir ju världens procedur att plocka bort dem, tycker jag iallafall. =P

Förhoppningsvis löser det sig till slut. Det brukar göra det...!

Ska strax tillbaka och jobba...

På Återseende! ♥


Jaha.

Igår handlade jag lite grann på Coop här i Rimbo. Visste inte riktigt vad jag ville ha, men jag kom iallafall hem med Riskakor, Ben & Jerry glass och en korsords tidning... Det bästa är nog att riskakorna står kvar i skåpet, glassen står orörd i frysen och korsordstidningen är snart utgjord... =/ Satt och löste och löste och löste igår, och plötsligt var klockan 02.45 typ... Panik!! Jag som skulle upp tidigt idag... Nåja, uppe är jag och fortfarande i tid...

Hörs senare!


Tisdags kväll.

Jag har varit väldigt produktiv denna Tisdagskväll.

Har plockat undan ALLT! Packat ned det i påsar, lastat upp på hyllan ovanför datorn.
Packat en väska full med kläder och liknande och ställt upp på hyllan oxå...

Lixom, packat undan allting, lagt det på hyllan tillsvidare.


OCH DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!!!!!!



Idag...



Är ingen bra dag . . .


Roast på Bern´s.

Reklam i Roast på Bern´s. Visst kan komiker vara roliga.
Men varför ska de mesta skämten handla om sex?

Men när Petra Mende säger att hon har haft flytningar med större IQ än Özz...

Vad är det för roligt med det? Äcklig tycker jag det är!

ÄCKLIGT!!!



. . .



Kärlek är att undra vad han gör just nu
...


Jag har verkligen de bästaste vännerna! Vet knappt hur jag skulle tagit mig igenom denna dag utan er! Kaffe häng på Lommarvägen. Kedjerökning på balkongen på Gross. Kvällskaffe och tjejsnack här på Bergsvägen. Yatzy och hårda karameller.


Utan mina vänner vore jag ingenting!!!







...



Han tar sitt pick och pack och drar. . .

Känns inte ens som om jag fått en vettig förklaring. . .

Men demonerna i magen hade iallafall rätt,
why havent I seen this comming?!




just nu känner jag att det är någo

0-4d5bfabf51d939e04f66b988ebabe9ac.png

Kolla varifrån!

just nu känner jag att det är någonting som är fel. Jag anar oråd. Det känns lixom i maggropen, började sedan tidigare ikväll när jag ringde och kollade läget, inte är det bättre nu heller... Ingen hej puss, eller godnatt puss, inget krypa nära, ingenting. Och när jag frågade om det var någonting som hänt fick jag först inget svar, sen sa han -"kan vi ta det imorgon, jag är trött och vill sova..." så nu är det jag som sömnlös. Jag tycker inte om att behöva grubbla när det egentligen är dags att sova, det är inte bra, mina hjärnspöken beter sig nämligen som djävulska demoner vid den här tiden på dygnet... :'(


här har vi en nöjd liten kille med

0-386856c993b50f880c602c14ff546935.png

Kolla varifrån!

här har vi en nöjd liten kille med munnen full av M&Ms. :)


Äntligen fredag!

Har precis landat hemma. Var en sväng på bolaget här i Rimbo och man kan knappt annat än älska det. In, shoppa, ut på bara några minuter...! Ska nu kasta mig in i duschen och sen över till Vallby Hage på tjej kväll! Skräckfilm, tacos och vitt vin står på menyn... *looovley!*

Hörs vid tillfälle folket!

Ha en super trevlig kväll/helg! För det kommer jag att ha! ;)


nytt i dvd hyllan. ;) jag får lixo

1af18e41516e17de84df787c87286d67.png

Kolla varifrån!

nytt i dvd hyllan. ;) jag får lixom inte nog.


Fredags låt. ^^


Mange Schmidt - Ledig

 

 


Jag sitter här med mitt morgon kaffe.

Och funderar. Hur länge är man egentligen vän? Jag menar, först träffas man ju av olika anledningar, och blir polare på fyllan lixom. En människa man kan ringa när det är party, eller som man alltid träffar ute när det är party. Sen kan det ju övergå i vänskap, man ses och tar en kaffe i nyktert tillstånd, man kanske går en sväng på stan. Kommer varandra närmare lixom. Och efter ett par år så är man riktiga vänner. Man umgås jämt och man hörs på telefon minst en gång om dagen. Man ses nästan varje dag och behöver inte riktigt göra någonting egentligen, man kan bara vara, behöver inte prata. Men när det efter en tid inte längre är på samma sätt, att det inte rings lika ofta och man ses allt för sällan, är man fortfarande vänner då eller har det gått tillbaka till bekant?

Jag menar, mycket kan hända, på egentligen inte alls lång tid, och personen man en gång kände känner man inte på samma sätt. Visst har jag på nått sätt varit beredd på detta, det har jag. Men det är alltid lika tråkigt att insé att det faktiskt har hänt. Man kan inte hjälpa det kanske, för de olika val och beslut man gör under livet formar en och breder nya vägar för framtiden.

Vi spenderade en rätt lång period i en rondell.
visste inte riktigt vilken väg vi skulle svänga av till.

Dock har jag märkt nu, att när jag svängde åt ett håll.
Så valde du ett helt annat...





Imorse.

När jag vaknade till imorse... Tiidigt. Tiidigt. Så trodde jag för ett ögonblick att det snöade. Jag var helt bombsäker på det och kände bara FUCK!!! Jag är en sån människa som kan tycka att snö är fint, speciellt då det är mörkt ute och det bara toksnöar, inte blåser, inte stormar, men snöar, Mycket. Helst ska jag befinna mig inomhus, under en gosig filt, med en kopp thé. Då är snö som allra bäst! *fliin* Snö är kallt, äckligt, och blött. Men det betyder ju inte heller att jag inte kan vistas ute i det? Jag menar, det är bara fruktansvärt jobbigt att ta sig till jobbet när det har snöat. Bussar som åker i diken, halt och jävligt på vägarna.

Turligt nog så har det ju inte snöat. Så varför sitta här och "klaga"?!

Ska försöka dra i mig mitt kaffe nu och sen börja göra mig iordning för en Torsdag på jobbet. Eleverna slutar tidigare idag. Hurra, så förhoppningsvis är byggnaden relativt tom...!





Kvälls musik. ;)


Toy dolls - Nellie The Elephant...

 

2 Tekk Bros - Return To Moscow

 

 

 


Vaknade självmant.

Imorse vaknade jag av mig själv och tänkte för en sekund... -"det är någonting som saknas..." Låg och bara mös en stund och kort där efter så hörde jag det. Borrandet. Det hade inte upphört. Men det har flyttat ett par portar bort. Så jag slipper vakna av just det. Härligt! Känner mig ordentligt utvilad, men vet att energin kommer sjunka ner i fotknölarna i samma veva som jag kommer in på jobbet. Men så kan det vara. Förhoppningsvis kommer denna dag flyta på relativt smärtfritt. P3 i lurarna och MNK ikväll. ^^ Ett rätt roligt radioprogram. Jag är en inbiten p3 lyssnare vid det här laget... ^^

Oj, klockan är mycket, hälla i mig mitt kaffe, borsta gaddarna och sen springa till jobbet...

Thats all folks! Hörs senare vettja!




En sommar dag nere i Socitetsparken Norrtälje.
I think that Im addicted to sunlight!


Ser fram emot fredag... ^^

Tjejkväll. Vin pimpling. Ansiktsmasker. Love it!

Usch vad denna arbetsvecka, som knappt startat känns lång. Imorgon är det bara (!!!) onsdag. Jag som för en stund trodde att det var onsdag idag. Men icke! Förstå min besvikelse när jag röjer av onsdags-kontor på Ankaret och folket frågar mig varför jag gör dessa kontor på en Tisdag när dem ska göras på en Onsdag... Suuuurt! Dock gjorde jag iallafall klart de kontoren, de var ju inte så många... Tur i oturen. Pratade med chefen om att kanske jobba söndag istället... För jag orkar inte med all stress och allt folk som rör sig överallt och ingenstans på mina 2 arbetsplatser. Dock visste hon inte om Ankaret skulle vara "öppet" på söndag. Får fråga i receptionen imorgon. Skulle vara riktigt nice och börja helgen lite tidigare. För även om jag jobbar igen det på söndagen, så slipper jag iallafall alla människor och allt runt omkring dem...!



"Skulle du kunna..."
"kan du inte bara..."
"hur gör du med det här..."
"har du lust att..."





Oj.

Jag kanske råkar lägga upp lite för mycket musik videos? Eller? Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Just nu, idag, är jag bara arg och ledsen. Irriterad och förvirrad. Förstår mig inte alls på RB och dessa "regler" som dem kallar det. Orkar inte gå in på det riktigt just nu, för jag vet knappt hur jag ska få ner allting i text. Känner bara att det är oerhört stressigt och vet inte alls hur jag ska få det att gå ihop... Men som jag brukar säga, det löser sig. För det gör det ju. Tillslut. Får ta en sak i taget helt enkelt...

Usch. Känner mig lite halvkrasslig... Kanske beror på att jag slitit som ett djur på jobbet idag. Igen. Ovanligt? Nä, inte direkt! Men ja, det ska ju kännas att man lever...

Jag har verkligen ingenting att komma med känner jag. Därför får musik videosarna fylla ut så länge... ^^ Hade dock inte tänkt på någon annan än Hassles låt. För den har spelats på radion rätt flitigt idag, så texten fastnar i hjärnan på en. Som en liiiten liiten mask... Slingrar sig runt och vägrar släppa taget. Öronmask, det är vad det är!


Ännu mer musik.


Erik Hassle - Don´t Bring Flowers

 

 


det finns nytt folk i huset här so

499a3b7d1dab6ffeab916416c8ba2a86.png

Kolla varifrån!

det finns nytt folk i huset här som gillar att spela hög musik. Gärna hela dagarna och hela nätterna, hela tiden. Dem tycker även om att smälla raketer och smällare i tid och otid. Och kasta ut saker genom fönstret. Och bara vara helt jävliga helt enkelt! Och jag misstänker att det är dem som gjort detta oxå... Men jag kan ha fel. Fast, jag tror inte det...


Morgonens låtar. =)


Mitt Piano - Du säger ingenting det säger allt

 


Cidinho & Doca - Rap Das Armas

 

 

Jag är redo för en ny dag på jobbet... Bara att plugga i lurarna och dra...!

 

LOVE! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥