Nytt i dvd-hyllan.SkeletonMan:

Djupt inne i det som tidigare varit ett indianreservat dödas två soldater brutalt. Ryktet viskar om en mystisk skepnad beväpnad med yxa, pil och båge, som plötsligt dykt upp från ingenstans.

Militären sätter in sitt starkaste vapen, en topptränad styrka Special Ops soldater med toppmodern elektronik, och de mest avancerade vapnen som finns att tillgå. De har inte en chans.

Någon har skändat friden på en urgammal indiangravplats och nu har Skeleton Man släppts lös. Besjälad med andarna från de största av krigare slår han till med enorm styrka och brutalitet.

Beyond Re-animator:

Den egensinnige Dr Herbert West, en forskare man bör se upp med, har suttit fängslad i 14 år sedan han åstadkom en massaker på ett universitet. En tragedi som var resultatet av de monster West skapat i sitt laboratorium genom att återuppliva lik. Men för West var massakern försvarbar, eftersom han ansåg att mänskliga offer är en bieffekt man får räkna med inom alla typer av forskning. Oturligt för West så var resten av samhället av en helt annan åsikt.

West har dock inte gett upp utan fortsatt sin forskning innanför murarna, nu med döda råttor och möss istället för människor. Han tror sig även ha hittat den felande länken i sin tidigare forskning. Så nu ska förhoppningsvis snart få visa världen vilken framstående forskare han egentligen är.

The Deaths Of Ian Stone:

Föreställ dig att du blir ihjälslagen på ett brutalt sätt av mardrömslika varelser - för att sedan vakna upp nästa dag, tillsynes oskadd men i en ny tillvaro, med nytt jobb och nya vänner. Det är Ian Stones fruktansvärda och oförklarliga öde. Varje dag får han ett nytt liv, som släcks av de demoniska förföljarna - som ger upp först när han löst sitt livs stora mysterium.

THE DEATHS OF IAN STONE är en smart och överraskande kultrysare från en av genrens största, Stan Winston, som är berömd för sina otroliga effekter. Hela fyra gånger har han tagit emot Oscar®s, för hans arbete med TERMINATOR 2: JUDGEMENT DAY, A.I. och JURASSIC PARK.

 

Och det lite roliga är att jag gav typ 19 spänn per film.
Men på CDON.COM kostar dem; 152:- , 59:-, och 84:-

MWOHAHAHAHAHA!!!!

Nu behöver jag bara någon att se dem med. Vågar inte se på skräckfilm själv. =/

 

 


Kommentarer
Postat av: Lynn

Jag vill se! Ska bara bli frisk först...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback