Dagen började bra.

Grattis i förskott Anna tänkte min kropp och såg till att min mens kom lite lägligt imorse. Ni ska bara veta hur svårt det är att le när det hugger i hela sextrakterna... =P

Ska börja göra mig klar för kvällen. Fixa lite. Plocka lite. Diska det sista. =)
btw. Mitt hål i näsan börjar bli ännu värre... huaa!
Jag börjar faktiskt bli liite rädd snart... tänk om hela min näsa rasar... Hur snygg är man då?

Dagen är tyvärr slut.

Nu har den sista gästen gått. Efter att ha skrivit i den fina boken som jag fick från Isabel igår. *ler fint* Tackar och bockar. Sitter och varvar ned framför så ska det låta, ikväll är det fest. Med stort F. Tur som f*n att svullnaden på mitt öga har börjat gå ned. Annars skulle jag inte kunna gå utanför dörren. Träffade Peter Kalsson på konsum imorse, och han utbrister: "Fan vad du ser ut, är du bakis eller?" Tack för den passningen lixom. Kan ju inte vara snygg jämt...

Hur som haver. Har fått massa fina saker.
Skor av mamma, en underlagskräm av mamma och pappa, en jätte fin väska av Triss, Frida, Tomas och Mats. (Brorsan) Ljus och maschetter av mormor och morfar, 8 st trisslotter av mina två morbröder (Vann 25kr på en) Tulpaner och blåbärs sylt av Lynn, Dennis, Keisha och Crista. *ler stort* Cristat hemmagjorda blåbärs sylt är wonderful!!!
Imorgon kommer lite mer gäster, Annie, Peder, Erika + bebis, John, Mimmi, Nadine (??) Ja. Dagen kommer garanterat börja på Veras med lite "bakis mat" runt 12 tiden tror jag, Och ja, runt tre så kommer alla andra.

Ska göra ett försök att sminka mig. Känns liiite jobbigt med tanke på gögat, men, förhoppningsvis blir det bra...

Kläcka en cider oxå?

Lördag.

Sitter här. Hemma. Väntar på att klockan ska bli tolv och folk ska börja droppa in. En glad nyhet är att mina underbara morföräldrar mår jätte bra idag. Och kommer titta ned runt 13 snåret. *happy happy* Det är verkligen upp och ned med dom... Ena dagen mår dom super bra, andra dagen så mår dom skit. Ålderdomen tar ut sin rätt...

På någon lyckad vänster så har mitt vänstra öga bestämt sig för att idag ska jag se till att Anisch ser så ful ut som möjligt... Jag vet, jag svullnar upp ordentligt mycket och ja. Så får Anisch se ut som ett jävla fån! Tack lixom!
Mitt vänsteröga är helt igensvullet, jag ser ingenting. Och ja, har suttit och myst med isbitar hela morgonen... Lovley!

Men, man kanske ska försöka käka någon frulle innan alla kommer. Dock inte någonting med mjölk i, eftersom det nästan är slut... =( Får alltså käka typ... ja... Dont know. Dont care...! Ha Ha!

Jens är lite "orolig" över att de tre kladdkakor som jag har gjort inte kommer att räcka, men jag tror det kommer bli jätte bra. Jag menar, visst, när tjej gänget hugger in på en kladdkaka är den slut efter några minuter, eller tillochmed sekunder. Men jag tror inte att det är så illa... Det kommer räcka bra... Så får dom käka bullar... =)

Tror inte att jag behöver göra någon sockerkaka... Eller?

Knasigt värre... =O

Fick tre jätte konstiga och obehagliga samtal från AK idag. (Vännen i Gambia)
Det kändes oerhört obehagligt och allmänt jätte knasigt. Och tyvärr tyvärr, måste jag säga att hur kul det än var att höra av honom, så var det otroligt skönt att samtalen bröts hela tiden. Vet egentligen inte varför. Men orkade inte förklara läget lixom. Svara på hans alla möjliga tusen frågor om allt och ingenting..

Nu, sova. Bajs tidig dag imorgon, med släkt och liknande. Men, det blir förhoppningsvis bra... Det visar sig helt enkelt på kvällen... När allt folk har gått hem... Och inte fan har min HM beställning kommit heller. *arg* Ska ta mig tusan byta utlämmnings ställe. Till ICA eller någonting annat skit. Orka med kiosken på station. Som "glömmer" plocka upp leveranserna... icke säger jag bara. Icke!

Nu, sova.

Det är inte varje dag...

Det är verkligen inte varje dag man åker mellan RIMBO - PARIS på "bara" 90 minuter. Nej Nej Nej. Så nu har man varit där oxå... Och nej nej nej, det är inte Paris i Frankrike. Utan Paris borta i Harka. Men, vafan, när solen skiner riktigt ordentligt, och man blundar, ja då känns det nästan som man är utomlands. Speciellt om det luktar baugette...

Oj vad min mage pratar. Dags att fixa krubb så det är klart innan Bruuschan kommer...

Puss på tån!

*gääsp*

Sitter och kollar på Ciderhus Reglerna. Funderar på vad jag ska käka till Frukost.
Dom sopar gatan här utanför. Så jag utan problem kan dansa gatan fram utan att skita ned mina nya skor. =P
Har fortfarande inte tagit itu med dammsugningen. Men jag har plockat emd massa papper och annat skit.
Vaaaaad ska jag äta?

*host host*

Ja. Men då har det gått yttligare två timmar sen jag gick upp. Jag har hunnit dricka massvis med honungsmjölk och så har jag lyckats hosta upp ena lungan... Funderar starkt på att sluta röka, men vet att jag inte kommer lyckas så bra. "Jag kan sluta röka när jag vill, det har jag gjort många gånger" Well, det är ju partay i helgen. Kommer garanterat att röka massvis då. Som jag brukar göra... Huga. Mina stackars lungor. Min stackars kropp... Jag hatar att det är så här!

Undrar jag vad jag ska roa mig med i nåra timmar nu då... Städa... Får man dammsuga så här tidigt på morgonen?
Kan ju plocka och greja. Städa ur lådor...? Ha Ha. Mycket underhållande. Jag lovar... "I brist på annan underhållning"

Nej. en cigg på det här? Kanske ska undvika att röka nu. Och röka på lördag... hehe... Orka????? HoSt HoSt!

Tillfällig sinnesförvirring.

Jag vet varken ut eller in... Känner mig alldeles tom och ja. Vad vet jag. Har haft en wunderful dag. Super soft. Skönt att koppla bort alla bestyr med lördagen. Har ändå en molnande känsla i magen. Kommer på mig själv med att sitta och tänka. På ingenting. Eller på allting. Och mitt i alltihop så kommer Jens päron över. Underbart!

Torsdags nöje.

Sitter hemma hos grannen. Roar mig med att titta på när grrlsen vaxar benen... Själv har jag ingen som helst lust för det. Eller ork... Lat? Ja, jag vet. Men ändå älskad. =P
Drog in till Norrtälje en sväng idag, fikade med Mats och fick ett par skor av mamma i "förtidig födelsedagspresent..." Tackar och bockar... =) Ska försöka städa lite ikväll, softa och ja. Bara vara.
Imorgon är det stor städningsdag och ja, Isabel ska komma förbi på kvällen och sen ska vi nog dra ut en sväng... Who knows... Nu ska jag busa Frida, så, ja har inte tid att knäppa på datorn...


Kärlek till alla som känner sig förtjänade av den... =)


Kanske är denna värld en annan planets helvete?

Har haft en super mysig kväll. Jens kommer hem runt fem rycket med en liten present till mig. Vi firar 3 års dag idag. *ler stort* Som Isabel säger, "Tiden går fort när man har roligt" Och indeed. Jag håller fullständigt med. I medgång och motgång har jag haft honom vid min sida. Och ja. Det känns så otroligt bra.

Vi packade iväg oss till Konsum, gick världens konstigaste väg, vet inte riktigt hur vi gick, men fram kom vi iallafall. Handlade käk, hyrde film och knallade hem. (Sprang förbi blodbussen och gjorde lite ändringar, så om fyra månader, då är det dags. Ska bli så nice... Jag ser verkligen fram emot att få lämna... E jag wierd?)

Hur som haver. Käkade fläskfilé med hasselbackspotatis och sås. Drack lite vin och bara myste. Välbehövt och underbart. Älska!

Kollade på Adam Sandlers nya film klick. Inte alls så bra som man trodde... Den var nästan lite för hemsk och sorglig. Hua... =( Jens somnade och ja, nu sitter jag och kollar på Travet på tv fyra. Smått spännande.
Ska snart nanna kudde för morgondagen är spexad. Ska försöka röja lite här hemma innan det är dags att dra in en sväng till Norrtälje. Men det blir nog bra. Får helt enkelt ställa väckarklockan på en tidig timme. Så jag slipper stressa. Känns som om min magkatarr är påväg tillbaka, kan dock ha fel, men känner lätt igen smärtan när den väl är här... How ever... Cigg på det här...!

See uuu!

I väntan på Maten.

Lånade den här av Kenza. En ganska intressant tjej faktiskt. Mycket händer i hennes liv. Kul att läsa om.
Hur som haver...

Fyra saker om mig:

A) Fyra jobb jag haft:
1. Barnvakt
2. Servitris
3. Lokalvårdare
4. Butiksbiträde ICA

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1.  Lejonkungen.
2. Yrrol
3. Leagally Blonde
4. Gambia 2004 Filmen (Egen gjord)

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Upplandsväsby.
2. Norrtälje.
3. Rimbo. (Nuvarande hemort)
4. Rättvik. (När jag var yngre)


D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Simpsons
2. Sex And The City.
3. Desperate House Wives.
4. Lost.

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. En stad i i Spanien som jag inte minns namnet på.
2. Gambia X2
3. Småland. (Underbart på sommaren)
4. Öland. (Underbart på sommaren)

F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. blogg.se
2. Hotmail
3. Aftonbladet.
4. Någon aktuell tankespels site.

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Min Sambos Mat.
2. Mammas Mat.
3.Kycklingsallad med vitlöksdressing.
4.En av klassikerna, Tacos.

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. Hemma hos AK i Essau. Gambia allmänt.
2. På en mysig filt i solen. På gräsmattan borta vid Hagen.
3. Vill gärna vara hemma här oxå.
4. Någonstans varmt, vid en pöl, där drinkarna kommer regelbundet...!

Ja. Det var det. Tidsfördriv kallas det för. Fokusera tankarna på annat...

Bullbak och Treårs Dag.

Idag har det verkligen varit fullt ös medvetslös. Åkte till ICA och handlade massvis med Bullbaks saker. (Tuuuusen tack Tomas för hjälpen! Utan dig hade jag inte varit hemma än med alla tunga varor =P)

Trissan och Frida hjälpte mig med bulldegen. Bullfest, bullfest hela da´n!
Tacka vet jag Trissans hushålls apparat. Utan den hade det nog inte blivit så fina bullar som det nu blev. *ler stort* Jag tror att det hela tog iallfall 4 timmar. Ink. handling och nedpackning av färdiga mjuka bullar. Åter igen, tack för hjälpen mina små hjärtan! Älskar!

Det blev även tre stycken kladdkakor som får stå och gotta till sig fram till lördag. Hur smarrigt kommer inte det bli då? Troooo? Fick låna en elvips av Sockerbiten min oxå. Så slipper jag skaka grädde till hela styrkan!

Avslutade dagen på Veras. Sallad och en kaffe i solen. Hur nice som helst. Känns super bra att ha baket och så klart för annars kommer jag vara tvungen att stressa ihjäl mig... Nu återstår det bara storstädning av lägenheten som jag nog kommer vara tvungen att spendera både torsdag och fredag till. Hämta möbler/stolar på Jägarhyddan så folk har att sitta på lördag. Lite taskigt om folk måste stå. Och ja, party party!
Funderar även på att färga håret. Men jag vet inte om jag orkar. Sitter här med gigantisk huvudvärk nu, efter all stress. Jens kom precis hem med ett paket till mig... Spääännande... Dock var han tvungen att vända i dörren och leta efter sina järntabletter... =O...

Well, kommer med bilder i både bilddagboken och här i bloggen lite senare...
Nu ska vi bara myysa...

Kärlek till alla mina flickor...


Jag dör!

Min hosta tar livet av mig... Hostade i morse, sure... Hostade lite smått under dagen. Men ingenting under kvällen. Förren jag ska sova. Kan inte andas normalt, utan att börja hosta som en idiot...
Och ja, som den hypokondriker jag är, så vågar jag inte hälla i mig för mycket hostmedicin heller. För då kommer jag garanterat inte vakna... Huga! Hatar att vara förkyld!!!




Baaajs!

Byta bort Sverige?

Pratar med Jocke på msn. Han är nere i Centralafrikanska republiken, och ja, jag är väldigt sugen på att joina. Åka via Paris, till Tripoli och sen vidare till Bangui. Visum och sprutor. Jag är på!
Får bo gratis hos honom, beroende på vat han bor. Egen kock. Men jag kan alltid ta med ett tält. Någon av mina flickor som vill följa med...? He He. Byta bort Sverige mot Afrika.

Saknar. Saknad. Sakna. Ensam. Tillsammans. Men endå.

Jag lever på cola och kedjerökning.
Riktig mat äter jag väldigt sällan.


Bajs!

efter mycket om och men så lyckades jag skicka efter en beställning från hum... Men inte fan fanns det jag ville ha hemma... nej då... Jag får vänta till JUNI om jag vill ha den där halterneck BH.n!
Och resterande beställda varor kommer i början av April. Alltså från nästa måndag och frammåt. Sjysst...
Såå... Gissa vem som får springa runt i en svart sopsäck på lördag... When its my birthday och allt... *morr morr morr*

ARGHHHH!

Kärlek!

Kärlek. Massvis med kärlek. Älskar min granne. Älskar solen. Älskar Grekisk sallad. Älskar ramlösa med kaktus smak. Bubblorna som kittlar i halsen. Sitta på balkan, dricka kaffe och kedjeröka. Snacka massa skit och bara vara. Pure love! Solen ger mig alltid massvis med energi. Glädje. Kroppen fylls med endorfiner och jag vill bara springa runt och krama allt och alla... Rädda skogen, ät en bäver! Trädkramning.

Lite bilder från idag. =)

image23 image24 image25

oookej?

Sitter hemma och kollar på "Säg att du älskar mig" med Brushan... Läskigare och obehagligare och knasigare film får man leta efter... Den är heeelt hemsk... =O usch...



Av någon okänd anledning så hoppar min granne runt i sin lägenhet... Why?

Jag ger upp.

Ok, jag ger upp. Förstår du? Jag har verkligen ingen som helst lust att forsätta med det här längre. Tassa på tå och hoppas på att kunna smyga obemärkt förbi. Som om det fungerar endå? Eh, nej... Så ja, jag ger upp... Fullständigt.
Och visst, jag vet att jag alltid kommer stå kvar, runt hörnet lixom. Men det är hos dig bollen ligger, det är du som får ta och göra en relativt drastisk förändring. Funkar lixom inte.

Orka?
Jag blir bara så trött. Så förbannad. Varför ska jag behöva vara arg för? Vara besviken. Kan jag inte bara få vara glad, få vara mig själv utan att det är någon/något som skiter sig... Va fan. Hur svårt kan det vara?!

Ärlighet varar längst!

Vår Promenad.

Gick på en Vår promenad här i Rimbo idag. Hur nice som helst.
Hur varmt som helst... Hittade lite tussilago här och där. Mest nere vid vattnet... Über! :) image21

image22

By the way.

Skulle tycka det vore super kul om folk som läser min skit blogg gör sig hörda och lämnar ett avtryck någonstans. Antingen som kommentar på inlägget eller ja. Någonstans. Kul att veta vad det är för folk som läser lixom... =)

Ha en super bra fortsatt kväll. Själv ska jag sova och försöka att tänka på lite andra saker...

Jag säger bara hhmmppff....!

Partayyyy!

Har haft en prima kväll. Började en bit utanför Rimbo. Var verkligen en OK fest. Mycket folk, liite knasig musik men endå skoj och skratt. Drog efter mycket om och men in till Norrtälje. Hamnade på OKÅ eftersom det var en fördjävlig kö till Mobergs. Hur kommer det sig att det snobbstället är så populärt? Har aldrig varit där och känner ingen direkt dragning till att besöka stället heller. Hade vi dragit dit så var det mest för att min sockerbit skulle vara där. ;) Men som sagt. Sockerbiten var på OKÅ så OKÅ it was.

skönt att komma hem sen. Finns ingenting bättre än att krypa ned i sin egna säng... Täcken och kuddar. Huur myys som helst...

Nu, kissa och gå och lägga sig... =)

Mormor och Morfar.


Min Morfar och Mormor is the shit! =)




image18 image19
image20

Lördag.

Jag säger bara Wow. Checka in Bruschans crib... Hur nice och soft som helst... (",) Congratzz!

Men, ja, har precis käkat, Jens och jag agerade lite lata inne på ICA och köpte kött och färdig potatis sallad. Mumma... Sitter i soffan och lyssnar på Backstreet Boys första skiva. Ska styra kosan bort till Alhamra om en stund och partayja lite granna. Im in a party mood... Funderar starkt på att försöka komma in till Norrtälje och möta upp Grannen, vore phett nice! =D

Nej. Nu. Softa.

Min bror e söt.


Mats säger: (22.21.04)
hej syster

Awa säger: (22.21.34)
hej bror
Mats säger: (22.21.47)
Läget då?

Awa säger: (22.25.51)
jodå. med hälsan är det bra men avföringen är bara skit...!
Mats säger: (22.26.14)
hehe som det ska vara då?

Awa säger: (22.29.36)
Vilken avdelning jobbar du på?
Mats säger: (22.29.41)
1C

Awa säger: (22.30.04)
Ok Frida ska börja jobba natt på utsikten... :_D
Awa säger: (22.30.06)
hahahaha!
Mats säger: (22.30.16)
se där se där..:P

Awa säger: (22.30.18)
DEMENSBOENDE! Där passar hon bra den lilla senila tomten.. :D
Mats säger: (22.30.35)
jo låsta avdelningen..

Awa säger: (22.30.49)
jajjemen... Hon kan det där med låsta avdelningar... :D
Awa säger: (22.33.28)
bra de... frida säger hej... hon vill ha dej!
Awa säger: (22.33.43)
nää... skämt å sido.. hon vill gärna ha dig som lunch kamrat när hon börjar på ros... :D
Mats säger: (22.33.45)
ok, här e jag...:P

Awa säger: (22.33.46)
Det blir väl brs?!
Awa säger: (22.34.02)
Frida är min bitch. Du har ingen som helst chans på henne... :D
Mats säger: (22.34.21)
jasså, ska jag sätta igång o charma kanske? hehe

Awa säger: (22.34.50)
Ja försöka går ju... sen kommer du få en galen Indisk familj efter dig... Så ja, akta dig!
Mats säger: (22.35.42)
shit, det kommer vara curry över allt...

Mats säger: (22.36.12)
jo men det kan jag säkert ställa upp på...


Haha...

Opeppt...

Det känns så opeppt.
Mycket saker kan vara roligt, men när det blir för mycket blir det lätt att det brister.
Jag har jätte kul på jobbet. Absolut. Men inte just nu. Jag har inte tid. jag har inte lust.
Hur som haver.

Ska försöka få Evert att ställa upp på bild imorgon oxå. *ler* Och förhoppningsvis så är hans flamma inte så blyg längre utan hon vågar kanske presentera sig?! =)




Regnet det bara faller ner.

Eller, ja, det snöar ute. Heej mitt vinterland... Nu är jag här... Jag hatar snö. Jag hatar kylan.
Jag vet inte vad jag ska ta vägen... Det blir slaskigt, kallt, blött... Osv osv. Osv...
Kareoke igår, was the shit...!

Kämpigt värre.


There is no place like home. Veras. The shit. Finns alltid där när man behöver. Vår favorit bartender, Jessica. Rockar phett. Får se om hon har någonting roligt att komma med. Hon vet när det smäller här, frågan är bara om fyverkerierna syns over there? *lol* Här, thär... Eller ja, there. Rim? Eller?

Grannen, Brorsan...Is the shit!

Skit samma. Kissa och gå och lägga sig. The best of the best...!

ya man!

Fred, Kärlek och förståelse!

There is no place like Veras.

Jag och Frida var på äventyr i Rimbo centrum ikväll. Gick till Veras och drack massa alkohol. Imorgon ska vi på kareoke och vi ska försöka få med Jay. Hur som haver, fick för oss att gå till Stadion av alla platser. Och det sög verkligen häst balle. Idag igen. Precis som förra gången....! There is no place like Veras. There is no place like home. Veras is the shit! Hundra gånger om. Jag menar, det är Veras eller ingenting!

Nu ska Frida sova. Jag måste flytta mig från soffan. Ska oxå krypa i säng. Imorgon är det mys på gården med sötis grannen och alla andra. Jag saknar henne. Massor. Min granne... Massor!

Fredag.


Idag ska jag iväg och jobba. Ska försöka få EVERT och hans flickvän att ställa upp på lite fotografering.Så ni vet vilka jag pratar om. Evert är ett skelett som står uppe på övre natur och han har en tendens att skrämma mig ibland... Han har även en flickvän, men hon har inte presenterat sig än. Står i ett hörn med skynke över sig, är hon lite blyg tro?
Hur som haver, kommer komma till Roden lite tidigare idag, men det gör som sagt ingenting, eftersom jag kan börja lite tidigare och förhoppningsvis gå hem lite tidigare. Kedjereaktion har jag hört att det kallas... Som domino, faller en bricka, faller förhoppningsvis alla. =) Fast, jag hade hellre varit hemma i Rimbo idag. Chillat med bästaste grannen och bara njutit av solen. Men, icke sa nicke. Springa förbi coop och köpa lunch kanske.

Vår, vår vår... Men det sägs att det ska snöa (!!!!!!) på söndag. Det vill vi inte! Nepp. Nejpp. Icke! Bajs!
Nu är solen här, och den får gärna stanna... Palla med kyla öoch snö????? Neeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!

Meeen, ja jag ger upp. Ska knalla till bussen nu... Snart... Orka?
Golv vård idag då förhoppningsvis. Eller säger man i värsta fall?



God morgon Världen.

Snart är det dags att åka till jobbet. hatar att det blir massvis med död tid emellan. Jag menar, jag kommer in till Norrtan typ halv ett... Börjar jobba halv två... Vad roar man sig med under tiden då? Typ ingenting!!!
Drönar runt, och eventuellt så går man upp till jobbet liiite tidigare... Sitter där och läser en bok... Kuuul?

För stunden så är jag trött som tusan... Vet inte varför... Men förhoppningsvis går det över...

Nu ska jag kila vidare. Puss på alla!

Jag är helt öm!

Öm i hela kroppen vafan. Dagen har varit heeeemsk!!! I ordets rätta bemärkelse. Hade en super bra start. Fick skjuts in till Norrtälje av Pinglan, super sjysst. Triss och jag gjorde de sista tillslippningarna i bilen. Sommaren är på väg! Med sora steg...

Hur som haver, hade en super nice förmiddag. Softade med tjejerna mina och sen blev det dags att gå till jobbet.
Kommer dit, allt är frid och fröjd, städade inne på skitiga El programmet och svor över all jävla frigolit som dom hela tiden plockar bort från sin soffgrupp ute i samlingsrummet... Meeen.... Ja, om inte eleverna var skitiga och äckliga så skulle jag inte ha så mycket jobb för mig... eeeeh... Lögn... Hur som haver.

Städar uppe på övre natur och bara känner mig bevakad, trots att det inte fanns någon levande själ där förutom jag. Gick in i ett klassrum och pratade med Evert. Ett skelett som står i ett hörn dagarna i ända och som i början av min karriär (???) Skrämde skiten ur mig fullständigt. Iallafalla. Knallar omkring, det susar i ventilerna, knäpper i väggar och rycker i dörrar. En riktigt trevlig miljö att jobba i. Huuuga! Knallar in i ett annat klassrum, och för dom som inte vet så tänds lamporna i klassrummen där uppe av rörelse... Jag måste alltså agera som en hel skolklass på 15 pers för att lamporna ska börja fungera och det gick ju som för Fribergs gurkor när dom frös...
Kliver in i ett klassrum och viftar och donar för att lamporna ska tändas, inte fan tänds dom, springer omkring där inne och helt plötsligt, får dom för sig att tändas. Jag står öga mot öga med ett nytt skelett... Hjälp skriker jag, typ och börjar nästan gråta... Fatta vad rädd jag blev. Sket nästan knäck... *gråter vid blotta tanken på att jag ska tillbaka upp dit imorgon.* Och Inte hade hon (Antar att det är ett kvinnligt skelett eftersom det hade ett blommigt skynkliknande vid sig) hade inte ens vett att presentera sig. Antar att hon är lite blyg?

Funderar iallafall på att börja uppe på övre natur imorgon. Och städa. Hoppas eleverna går hem tidigt, för jag pallar inte med att vara där uppe när det är mörkt. Alldeles ensam. Fuck it, vilken jävla mes jag är!!!

Sen, hade iallafall media programmets lärare bestämt sig för att ha föräldrar möte. Och inte fan har dom det i sin egna korridor, neeej, dom har det i lilla matsalen, den lokal jag hade kvar att städa innan jag skulle dra hem, hurra hurra, fick alltså sitta och vänta i ca två timmar på att dom skulle vara klara. *arg* När dom väl var klara fick iofs Mimms och jag bullar som hade blivit över vilket vi gladerligen tryckte i oss som ett sorts komplement till middag... Och ja... Resten är väl historia? Eller. Var iallafall klara runt 22 rycket. Bussen hem gick 22.35 och nu är jag helt slut. Känns iallafall bra att fått tömma hjärnan... Och ja, det är säkert mina hjärn spöken som spelade mig spratt igår. Men jag lovar. Imorgon så måste någon hålla mig sällskap där uppe. Antingen i egen hög person eller i telefon. Ska införskaffa mig en handsfree... ha ha...

God natt på alla!

PUSSIS!

Makrill.

Sitter och kollar på Sex and The City och käkar makrill i tomatsås. Direkt ur burken. Vilken tur att inte Catz eller Friday var här. Dom skulle döda mig. Omgående... Meen, det kan inte hjälpas. Det är gottis. Gottis. Gottis.
Vet inte riktigt om jag har någonting speciellt att komma med... Ska typ sova snart. Eller nått... Försöka göra klart breven till Gambia.

Men ja, alla mina skjärtisar. Älskar er massivs. Glöm inte bort det!

Tisdag.

A true friend is someone who reaches for your hand and touches your heart.

Ska snart iväg till jobbet. Känns skönt att bara jobba till kl sex ikväll, men endå. Jävla elever på El och agera barn.
Usch. stökiga och skitiga. Och inte nog med det, dom pissar över allt utom i toaletten... Smarta killar där alltså... Det går en tjej på el, eller om det är två, och jag tror knappast att dom kan vinkla sitt kissorgan så pass mycket att dom lyckas... Nää... Usch. Irriterad. Hoppas jag slipper sånt idag iaf...!

Ikväll ska vi titta på A på tv. =) Har sett reklamen om det, men ingenting "avslöjar" att hon ska vara med... Meen, det blir nog bra endå.

Lista från Jonathan.

Fick en lista som Jonathan tyckte att jag skulle fylla i och skicka tillbaka. Och eftersom jag förtillfället har både brist på underhållning och är sömnlös in Rimpan pga. många olika anledningar, så lägger jag ut den här oxå. Kopiera och fyll i själva. *blink blink*

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Jodå, det kan jag. Hjälpte ofta Karri förrut.
2. Hur äter du ett äpple?
Med Kniv. Ibland gnager jag. Äter inte äpple så ofta om jag ska vara 100% ärlig.
3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Nja, Om dom är små så är det inte så illa. Men ibland så. Hua...
4. Big Brother eller Sportnytt?
Jag måste nog säga Big Brother. Sport är inte min starka sida. Längre.
5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
En lååång resa någonstans med min trogne reskamrat. (U know who u are... *blink)
6. Är du mörkrädd?
Ja, ibland kan hjärnan spela mig ett spratt. På jobbet eller liknande. Men dock inte hemma, eller utomhus...
7. Resmål som fascinerar?
Gambia toppar min lista. Finns så mycket där som jag fortfarande inte har upptäckt. Men även Australien, USA, Kina skulle vara kul, Afrika i helhet.
8. Ditt senaste telefonsamtal?
snackade prutt med Catz.
9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
The Ark givetvis. Eller Yarrow. Good Charlotte skulle inte heller vara fel. Eller kanske Tommy Körberg.
10. Förrätt eller efterrätt?
Jag tycker att själva huvudrätten är det bästa. Mat lixom!
11. Bästa stunden på dagen?
På kvällen/Natten, efter en lång dag, krypa ned i en sval säng, gärna med helt nytvättade lakan... mmmn....
12. Tre saker du alltid har med dig?
Luren, Nycklar, Cash.
13. E-post eller snigelpost?
E-post om det är inom Sverige, Snigelpost till vännerna i Gambia.
14. Den senaste komplimangen du fick?
Fick beröm av Chefen. Alltid nått... =)
15. Senaste gången någon skällde på dig?
Farsan. Han och jag brukar "småbråka" ibland. Och eftersom jag flyttat hemifrån så saknar han tydligen mig...?



På allvar.

jag har tagit det här brevskrivandet nu på allvar. Inte att det är allvarligt så, Men jag försöker att skicka ned brev till nästan varenda kotte som jag böt adress med. Eftersom man endå böt adress.. Har roat mig med att skriva ut ungefär 15 bilder, som jag har delat upp i olika kuvert. Kul att veta va... Kommer nog gå på en 100 spänn att skicka dom här fem... Än så länge... Frimärkena kostar ju 11 spänn styck, och jag behöver nog två till varje... Usch busch...
Hoppas dom kommer fram, annars så är det ju slöseri på både pengar och fotopapper... morr!

Nä, en cigg på det här... :)

Kul.

Det är roligt att få brev från Gambia. The land of my heart and soul.
Dessvärre vet jag inte vem det är ifrån. Har inget minne av denna kille.
Catz, help?

Vaken.

Jag känner... Någonting... Det typ känns i kroppen. Det gör inte ont, men det känns och det är irriterande. Undrar varför, jag menar, jag är inte hungrig, inte törstig. Kan det vara så att kroppen oroar sig för någonting som min hjärna inte ännu hunnit uppfatta? Hur som haver.

Weel, yeah... Jobb idag då. hmm... Det kommer ju bli kul. Eller lagom kul iallafall. Visst, väl där så är det super skoj, kollegorna jag jobbar med är ju hallerius. Men... Tiderna är ju åt helvete knasiga. Jobbar till 22 ikväll... Trööött... Meen, det är ju bara den här veckan. Så ja. Överlever nog.

Alltså. Jag skulle fixa lunch till idag va. Och jag är ingen stjärn kock. Det har jag inte heller påstått... Jag skulle koka mackaroner... Ah, hur som haver, till att börja med så lyckades jag få skiten att koka över. Mackaronvatten över hela köket... Nästan. Ja, och sen så blev det ganska mycket mackaroner. Skulle steka köttfärs oxå att blanda i. Det blev mycket köttfärs oxå. Viket resulterade i att jag får käka lunch till frukost och lunch... *lol*
Men jag klagar inte, det är gott vilket fall som... (",)

I fredags....

I fredags flätade grannen mitt hår. Me love it... =)
Och fint blev det oxå... Va super nice att ha fläta på jobbet... Utan att massa hår å skit i ansiktet... ;)
Puss på... (",)

image14 image15

The Worrying kind.

Efter att ha sett reprisen av Melodifestivalen, så tror jag som så att det inte var låten som vann, utan artisterna. Inte för att det spelar mig någon roll. Ola är lika snygg som allways. Men ja. Det är en trallvänlig låt. Men jag vet inte om den håller borta i Finland... Dessvärre...

Hur som haver. Sitter här hemma. Känner mig oerhört rastlös. Va i Rånäs heela dagen idag, kanske inte så jätte skoj, men endå. Middag å fika å sånt där borta. Och så massa myspys med bebisen... Bättre än så blir det nog inte för min del... Även fast farsan höll tal på festen igår och skanderade lite fint inför ALLA som var där att ja, Leffe (min äldsta bror) komme rnog inte skaffa barn än på 100 år. Utan både jag och Yvonne (morsan) är bombsäkra på att Anna och Jens kommer vara först ut med det. Yeah right tänkte jag... Kuul va? Jag vet, jag är bitter... Meen, det får man vara ibland... Hur som haver. Man vet inte vad som händer, det blir aldrig som man tänkt sig osv, osv osv... Men endåååå... Bläää...

Bilder å skit från igår kommer upp senare. När jag orkar.


VÅÅÅÅÅR!!!!!!

Vår vår vår...!
Vilken härlig dag! Fåglarna kvittrar! Solen skiner och det är faktiskt någolunda varmt ute!
Jag är bara super glad idag. Everything is wonderful!
Sommar, sommar och sol! Havet och vinden och öl i parken. Kubbspel med gänget. Lek i parken. You name it! Gaaah! Underbart!



Fredag.

Jag har haft en väldigt soft dag idag. Sov fram till halv åtta rycket, eftersom jag trodde att hantverkaren skulle komma och göra klart i köket. Men människan kom inte förren kl nio. Ringde på dörren, där satt jag i soffan och hade massa sömn spasmer. Jag var sååå trött. Slängde iväg ett mess till min underbara granne, men den människan svarade inte förren efter tio. Så, det var liite krystat att sitta här, kolla på Ricky Lake och ha en plattsättare som fogade för fullt i mitt kök. Jag som skulle käka frulle, kunde ju inte ställa mig brevid honom och göra gröt lixom... Funkar icke... Så, jag flydde fältet.

image10

Hem till grannen och ja, väl där så var det bara soft, hon borstade mitt hår, jag fick en chans att prata av mig ang gårdagen, även om det inte var så sammanhängande och jätte intressa
nt berättat, så kändes det ändå suveränt! Me love you! Hur som helst, kollade på Schindlers List och gjorde vår egna lista. =P Sen, drog jag till jobbet.

Det var hur soft som helst på jobbet idag. Trillade in vid fyra, började städa lite fint, hade bara övre H att röja på, så det tog inte så lång tid. Evert (Skelettet som dom har i ett klassrum där uppe) skrämde prutten ur mig. Jobbiga natur som har rörelsestyrda lampor. Man var alltså tvungen att knalla in i ett kolsvart rum, flaxa med armarna för att försöka efterlikna ugefär 20 skoltrötta elever och efter jätte många minuter så tändes lamporna... Fatta att stå öga mot öga med ett skelett...! Hua! Frida kom runt sex snåret och hämtade upp mig.

Avslutade med lite "after work" på G. Öl och någon ny cider. Ice Breaker. Eller nått. Gjorde en förtjänst på 140kr så vår "kväll" var gratis. Sånt tycker vi om. Fick skjuts hem till Rimpan av Annelie, efter att ha gjort ett stop på Statoil och tankat + glassköp. Huur nice som helst. Slippa jobbiga bussen! *tackar och bockar*
Mötte upp Favvo grannen + hennes påg, tog en cigg och nu sitter jag här. I mitt gula vardagsrum och luktar kiss. Icke bokstavligen talat, men ja, iallafall... Ska nog krypa till sängs. Jens kollar på Kill BIll2 och den lockar verkligen inte! icke! Nepps! Blä! Nää, en cigg på det här då?! ;)


image11 image13 image12

Fredag.

Sitter och väntar på att verkstads gubbarna ska komma och göra klart allt. Inte för att jag vet hur mycket dom har kvar, men skit samma. Jag sitter endå och väntar på dom. Jag är helt slut. Sov typ ingenting i natt... För mycket tankar, för lite tid. För mysigt.

Idag ska jag iväg och jobba oxå. Städa på roden.
Jävla skit, har inte fixat någon matlåda än.
Vad ska vi äta jag tar vad som helst!
Bara det smakar mindre än pumba.
Nä, orka, undra om min bejb är vaken... =P


Baajs!
Det är bara skit med den här bloggen.
Det blir aldrig som man tänkt sig.
Jag hatar!

Vad vet jag mitt arma fån?

Har haft en diskussion ikväll. En väldigt intensiv diskussion... Började diskutera på väg hem, i samma veva som jag körde igenom Kundby, ingenting ont om Kundby, men nu mer kommer jag alltid hata det...
Hur som haver. J började märka att jag blev liite för upprörd och stött över hans sätt att uttrycka sig, och sa lite fint att jag nog borde parkera bilen, innan vi fortsatte diskussionen... Jag parkerade, gick ur bilen, tände en cigg, tänkte och sen rasade min värld. Nästan. Min fina bild av en gemensam framtid har på något sätt suddats ut. Jag har fått veta, genom att fråga och kräva svar, mycket om vad J har för syn på oss, på vårt förhållande, vår framtid, och allt annat som ibland behövs diskuteras. Det slutade iallafall med att jag låste in mig på toaletten och bölade i ungefär en timme kändes det som, sen gick jag och lade mig... Efter en stund kom J efter, kramade om mig och vi började prata igen... Kändes verkligen pissigt och allting var bara världelöst. Han fick förklara sig. Förklara vad han menade, förklara varför han sagt vissa saker och varför han inte säger vissa saker... Just nu känns det iallfall väldigt bra. Vi behövde nog det här bråket. Närheten, kramarna. Chansen att försöka förstå varandra är väldigt, väldigt... Behövligt för oss. Båda två.

Nu sitter jag här, har käkat kladdkaka och tycker synd om mig själv.
Inte ens nya Kalle Anka och co lockar... Då är det illa...?
Cigg!

Världelös!

Igår var det bio. Hade en riktigt trevlig kväll. Åkte till Kina och käkade. Jag, Jens, Triss, Tomas och Frida. Huuur mysigt som helst!!! Bambi ringde mitt i alltihopa och var lite nyfiken på vad jag hade att säga. Och ja, jag hade MASSOR att säga. Tur nog så blev det inte lika agressivt som jag hade väntat mig...

Och jag säger bara SKIT FILM! Verkligen! Eller ja, reklamen på bion var rolig. Musiken var skojig. Meen, själva filmen, den är världelös...! Inte alls rolig. Eller, kanske lite. Men som Triss sa. Liiite väl långdragen. Ibland.
Jag tror att det roligaste i hela filmen var när dinusarien ville leka apport... Well, See my point?

Idag ska jag jobba. Hej å hå. Ska bli lite nice faktiskt, men jag ser dock inte fram emot nästa vecka, fast endå så gör jag det. Jobbar varje dag, hela veckan, från 13.30 - 22.00 Hurra eller vaddå?

Snart kommer verkstads gubbarna. Me has to run away. =O

Vilja.

Jag vill så gärna. Verkligen vill. Och visst jag ska. Jag vet bara inte när. Saknar värmen, saknar alla vänner där. Saknar mig egen nyfikenhet på att upptäcka saker, viljan att hitta på någonting som inte är jätte vanligt... Jag vill åka iväg, upptäcka världen. Resa runt och få erfarenheter. Jag vill få problem med bilen, mitt ute i ingenstans, jag vill bli helt bankrutt, stående rakt upp och ned på en flygplats, ta mig i kragen och hitta en jobb, på den plats där jag är, för att på så sätt få ihop cash till en ny biljett. Till en ny destination.

Vem är med mig?

image9
Foto by Kim Åkerblom. December 06.


Ett vanligt psykbryt.

Kuckelikuuu... American Idol på fyran. Lagom underhållning såhär på tisdags kvällen.
Jag är spänd, men jag tror att det kommer gå bra.
En trettisju årig tant, med sönderblekt hår, flaskbotten glasögon, knallrött läppstift. Sjunger "Dont ya" med Pussy Cat Dolls. Oerhört sexig. You got sexapeal baby! grrr...! Hennes morsa agerar duakör i bakrunden. Hellerius!

Visst, jag är inte någon skönhet. Fuck no. Men det har jag inte heller påstått...

image8

Foto: Någon som brukade Catz kamera.

Vad vore livet utan vänner?



My Friends are like quiet angels ho lift me to my feet when my wings have trouble remembering how to fly.


Sömnlös in Rimpan.

Usch, jag kan inte sova. Har för mycket tankar i huvudet som på något sätt smygit sig in under tiden då jag legat och halv tittat på Insider... Kuuuul!!! Eller inte. Tankar som jag inte kan få ned på papper. Eller någon annanstans heller för den delen. Men man kan ju alltid göra ett försök att få ned det, för annars lär jag bli sittandes här heela natten... Och det ser jag inte fram emot...

Ibland blir det så, jag kan vara hur trött som helst, kan ha gått upp bajstidigt och jobbat en hel dag, och ska gå upp bajstidigt dagen efter för att jobba, men endå så sitter jag där jag sitter, med alla mina tankar och funderingar.

Tankar på det som händer och det som hänt, funderingar ang livet i helhet och framtiden. Herrens vägar äro outgrundliga eller vad heter det? Visst, jag menar, man gör sina egna val i livet, på nått sätt så förbereder jag för min framtid redan nu med dom val jag gör. Men endå. Oavsett hur jag än väljer att spendera mina dagar, min lediga tid (dvs den tid då jag inte jobbar, vilket det finns mycket av för tillfället) Så känner jag endå att jag inte gör det ordentligt. Jag tar inte vara på dom dagar som jag får. Passa på att ha roligt nu brukar jag säga, för man vet inte när det blir roligt igen. Ibland kan man ha kul flera dagar i stäck, flera veckor, ja till och med månader. Men sen så kan man få en svacka då man känner att livet suger fullständigt och jag blir rastlös och ledsen. Inte ledsen så jag gråter, det händer sällan. Men ja, man sitter med massvis av energi i kroppen och vet varken ut eller in. Sen är jag endå så jävla lat att jag inte gör någonting. Jag vill ut, resa, upptäcka andra saker, andra kulturer. Think outside the box. Vad betyder egentligen det? Jag vill lära mig massa nya saker, plugga, träffa folk. Usch och fy vad jag vill! Fast endå inte.

Jag trivs riktigt bra med det liv jag lever. Dom vännerna som jag har är helt underbara. Det finns ingenting bättre. Har min fina lägenhet här i Rimpan, visst, fåglarna flyger upp och ned, folk blir misshandlade i tvättstugor och man behöver oftast pass om man ska åka och besöka någon i Rimpan. Men endå. Det här är på något sätt mitt Rimbo. Vi har lixom ica inom en någolunda sträcka, om det någon gång känns för långt så har vi ju konsum. Eller varför inte Hagens livs? Vi har Britts mode och någon annan klädbutik i centrum, vi har Zandras blomstershop och vi har bolaget. vad mer kan man begära av en sån här liten stad? Lagom med folk, lagom med liv och rörelse, världens sämsta nattliv men endå. Veras is the shit. Kort och gott. När man sätter sig på Veras, med en kebab tallrik framför sig. Då är man hemma. Skit i Nisses, fjortisar som dricker folköl utanför, bråk, gråt och för salta pommes. Plast bestick och äcklig vitlöks sås. Jag är nöjd. Men, är det bara det. Är det vad man ska sikta efter, att vara nöjd?

Vill man ha någonting riktigt mycket får man allt ta och kämpa för det. Bajs på dom som föddes med guld sked i munnen. Dom som får allt. Dom som kanske föds in i en rik familj och kan köpa vad dom vill. Jag slår vad om att det känns fan så mycket bätttre att jobba ihop någonting. Tänk själv. Vilken fiin mobil man hittade här på. Inne på expert. Oj oj vad den var dyr. ja, herre jesus. Nu får jag allt lägga på ett kol och jobba så jag har råd med den innan året är slut... Så tänker jag ofta. Angående mycket olika saker, allt från prylar till resor till allt. Och vanligvis jobbar man så pass mycket att man har råd att köpa det man nu vill ha i slutet på månaden, när lön och allt skit kommer, men det känns så jävla wunderful. Att ha jobbat och slitit ett tag för att få det man vill ha, och inte bara köpt det när man hittade det. För tänk om man ångrar sig. Det är bättre och låta det smälta in ett tag. Så man är riktigt säker. Och inte gör ett nedköp. För det är slöseri med pengar och med tid.

Tid är en dyrbar sak. Man ska tavara på den på bästa sätt...

Nu, en cigg på det här....!

Playa del Sol.

Min nya favorit serie på ettan. Svensk humor serie... Ha Ha. Riktigt roligt! *asg*
En typ sexmissbrukande kille, han har massvis med olika sexpartners, som han inte minns namnet på, utan han kallar dom för måndag, tisdag också vidare. Beroende på vilken dag han träffade dom första gången. En fegis som inte vågar någonting och som på så sätt blir utstött från gruppen, en tjej som egentligen vill byta resebolag fast endå inte vågar. Och en grinig jävel som klagar på allt! Kul att veta lixom... Ha Ha Ha... Jag är lättroad...

Idag fyller Catz år. Grattis grattis din lilla räka. Sprang förbi där en stund, lämnade blommor och käkade tårta. Väldigt god men den såg liite läskig ut med all karamellfärg... =O
Knallar hem till morsan och byter på svinen, bläddrar mellan kanalerna och väntar på att bussen ska åka. Men mitt i allt, så ringer Nadine och frågar om vi ska hitta på någonting, hon kör runt i Norrtälje och gör ingenting. Får skjuts hem. =) Svänger förbi på donken och skulle köpa en milkshake, kaffe och paj. Beställer, betalar och kör fram till luckan där man ska få grejerna. Väl där blir vi informerade att milkshaken är slut. Jaha, då tar vi en stor kaffe istället. Det finns ingen blåbärs paj. Den dröjer fem minuter. Ja men vi kan vänta. Sen helt plötsligt dröjer det tio minuter och då frågar vi om det finns någonting annat för samma pris, eftersom vi redan har pyntat för pajen. Men ja, det skulle hon kolla, kunde tydligen inte priset i huvudet. Så säger hon efter en stund att jag kanske kan välja att ta en äppel paj istället. Visst tänkte jag, hur långt är det kvar på blåbärspajen då? Ja, nu är det tre minuter kvar. Jaha sa vi, då väntar vi. Får den lilla kaffen och tanten i luckan ber oss köra iväg och parkera vid väntparkeringen så skulle dom komma med pajen snart. Vi påminner om den stora kaffen och ja, efter en stund så får vi den oxå. Vi kör iväg, bittert mummlande om att man kanske inte ska vara ute och festa dagen innan man ska jobba. Iallafall inte festa så hårt att man inte har möjlighet att stressa lite granna iallafall. Jag menar, man ska väl endå prioritera jobbet? Även om man jobbar på mac donalds... Eller?

Nej. Forsätta med Playa Del Sol. En kopp kaffe och lite knäcke mackor...?


Anisch.

Ambtiösa klubben!

Vaknade imorse och slängde ut Jens på en promenad. Eller ja, slängde och slängde. Han knallade iväg självmant på eget bevåg. Hurra tänkte jag. Nu ska jag städa. Och oj oj oj vad jag städade. Seriösa dagen idag. Åkte iväg till ICA och storhandlade oxå. Känns phett bra. Sitter nu och typ dör i soffan. Morsan och farsan kom förbi lite snabbt och lånade toaletten (Ingen fara, den är tillbakaställd) och sen begav dom sig iväg till Dalarna.
Hua. Jobbigt att gå och vänta på telefonsamtalet. Usch... Vet inte vad som är värst egentligen. Men ja. Det känns inte speciellt roligt iaf.

Nej va fan, dammsuga kanske man ska roa sig med, när man endå har gasen i botten?
Varva ned i soffan med en öl sen kanske. ;)

En dag i Uppsala.

Vaknade runt nio imorse. Klädde på mig och käkade frulle, sen rullade jag mot busshållplatsen. Ringde till Patricia och kollade om hon ville ha någonting från Hagens, typ en dricka att förtära på bussen. Hur som haver, jag var iallafall för tidig. Typ en timme för tidig för att vara exakt. Looser på mig!!! Ha Ha.

Hur som haver, hade en suverän dag, den bästa på länge känns det som! As nice att komma iväg och strosa runt, shoppa lite obehindrat, hittade iofs bara ett par byxor, meen, bättre det än ingenting alls... =O

Så, Trissan. Min söta Trisseluss. Massa tack för idag. Sällskapet, guidningen och ja. Everything. Kosmonova nästa eller? ;)


Uppd.

En olycka kommer adrig ensam. Oftast i tre. Först Katrin, sen Triss och Frida och nu är det vår tur. Ärnströms släktet...