Bilden är från när vi åkte kryss till Finl...

mms_img152337689 (MMS)

Bilden är från när vi åkte kryss till Finland och firade pappa som fyllde 60 barr. Jag fick gå upp på lilla scenen och vara med på ett trolleri som slutade med att killen spydde upp kortet.. Typ.. Äckligt! Står och väntar på bussen hem nu.. Har jobbat sista intro dagen imorgon börjar jag på riktigt och ska då även åka till rimbo en sväng för att få delegering och tanka en bil.. ^^


Läskig?

mms_img20396131 (MMS)

Läskig?


At the moment..

mms_img302465813 (MMS)

At the moment..


Innan jag ska sminka om mig till zombie ;-)

mms_img118093486 (MMS)

Innan jag ska sminka om mig till zombie ;-)


Halloween Outfit.

Jag åkte hem till pappa i tron om att han hade kvar sina gamla hemvärnet kläder (byxor, tröjor, kepsar och liknande) men icke. Letade igenom hela förrådet men hittade bara två kepsar och en plunta, det blir man inte millitär av sa jag och åkte hem. Typ. =P

Får en snilleblixt i bilen och hejsan hoppsan har jag en halloween outfit bestående av min svarta långklänning (vilken tur att den fortfarande är en långklänning!!) en av mina svarta tyllliknande gardiner från köket samt en hel del bling bling armband och strumpbyxor. Strumpbyxorna klipptes av så de blev som långa "vantar" tunna lixom.. Jag ska vara en mördad, mördande änka! Gardinen ska alltså fungera som "slöja" det blev enligt min mening ascoolt! Nadine är en ängel och styr lite smink och en leksakskniv till mig imorgon från en lokal leksaksbutik. Sakne är biff! Ska styra någon slags zombie/lik/död sminkning imorgon, hittade min tub med fakeblod oxå. Toppen! Halloween behöver lixom inte kosta! Så länge det känns bra så är det ju toppen!

Sitter nu hemma och njuter av ett par Pistonhead, om ett par timmar börjar idol och eftersom Rimbotjejen Linni är kvar så måste jag kolla på det. Missade det förra fredagen eftersom jag var på båt. ^^

Sååå. Ja. Ska försöka få någon att ta en helbild av mig. Så får ni kanske se.. ;)



Redan Fredag!

Det är galet hur dagarna springer iväg! Timmarna på jobbet springer oxå iväg, när man är klar med ett arbetspass känns det som om man precis har börjat. Antar att det ska vara så, för jävlar vad skoj det är! Hur som haver, fredag idag då. Vad händer ikväll? ^^ Jag är på toppen humör, vaknade rätt tidigt imorse av "vana" antar jag. Har redan tvättat en maskin och hängt den, och tryckt i en till, bäddat rent i sängen och funderar på om jag ska ta en svängom med snabeldraken. Eller så sparar jag det tills B kommer hem..

Känner mig på galet bra humör, även fast jag sitter här och jäspar. Jag är inte trött inte, snarare uttråkad. =P


Torsdag.

Ska strax pallra mig iväg för en kvälls introduktion på jobbet. Ska bli spännande och se vilka tjejor jag ska jobba med ikväll och vart vi ska! Bussen går om 30. Har spenderat ett par timmar på morgonen med att kika på när Keisha spelade handboll med sitt skollag. Det var intressant, lite mycket spring på elever som inte spelade handboll men vad vet jag, kanske är det så det går till när det är sådana här tillställningar? Får se senare ifall de vinner eller vilken placering de kommer på. Under tiden vi var där fick vi iallafall se dem vinna en match! Hurra för Viby! =)

Igår styrde jag kosan till Norrtälje tillsammans med Keisha för att fira Travis på hans födelsedag. Liten blir större, fyra barr! Galet! Han fick "vanligt" lego av oss, jag tänkte att det kanske inte är så bra att köpa sådana där byggsats grejer, där man sitter och bläddrar i ett block på 100 sidor och bygger en star wars grej eller liknande. Men ack så fel jag hade, kommer dit och bland det första jag får göra efter att ha käkat spindelmannen tårta var att bygga ett rymdskepp med instruktioner på över 60 sidor. Å hurra what a joy! Aldrig har jag gjort det förrut, och aldrig kommer jag göra det igen! Sa jag till Travis när jag var klar. Det tog ju över en timme att pillra med. Men nöjd blev han så det är ju huvudsaken!

Snart är det helg. Galet skönt. Trots att jag inte har jobbat varje dag denna vecka är jag endå trött, mycket nytt att lära, massa nya intryck och nytt folk. Hysteriskt roligt har det varit iallafall! Hoppas på att jag får ett fullspäckat schema från dem! ;)

Nä, men dags att hälla i sig kaffet, dra en koja och styra lite smink för att sen trilla till bussen.

Ha en toppen eftermiddag/kväll alla!


Dag 22. Det här upprör mig.

Oj. Vart ska jag börja, det finns mycket som upprör mig. Vissa människor som beter sig på ett sätt jag inte tycker är okej. Jag blir upprörd av att se hur folk far illa av andra, upprörd av vissa nyheter som visas på nätet och på nyheterna. Men jag kan även bli upprörd av små saker, som slutet på min favoritserie, när ingenting går som jag ska, när katten inte kommer in i tid. När jag inte får tag på den jag ringer till så kan jag bli upprörd. Men på det stora hela så blir jag nog endå inte så upprörd endå. Trots allt. =)

Lördagens middag ombord på båten. ^^ humme...

photowonder_shar (MMS)

Lördagens middag ombord på båten. ^^ hummersoppa till förrätt och skaldjursplatå till huvudrätt.. Mums!


Dag 21. Ett annat ögonblick.




På "stammis" pizzerian i Riga. Innan pizza och ölbongar.. Glädje!

Glad

Första introdagen på nya jobbet gick kalasbra! Över förväntan faktiskt, det som var "jobbigt" var allt knappande på telefonen. Ringa. Logga in. Knapp. Knapp. Knapp. Ringa igen. Knapp. Knapp. Knapp. Logga ut. Men det gick det oxå. Lite mycket olika nr och grejer att komma ihåg men det sitter snart de med! =) Fick gå med en jätte trevlig tjej och vi åkte iväg mot Hallsta på jobb oxå. Fick köra bilen ^^ Lyxbil! Eller ja, en volvo V40 men endå. Den kändes väldigt skön att köra! jag vill ha en bil! Give me!


Sen vill jag ha en plattång oxå.. Tomten hallå?

Ska inte tillbaka dit förren på Onsdag. Introdag 2. Då skulle vi även skriva lite papper och liknande, jag ska få schema och så. ^^ Awesome!

Nu, styra middag och ett bad kanske, det var fasligt så kyligt det blev helt plötsligt. Jätte kall om fingrar och axlar.. =P Skumt!


Dag 20. Den här månaden.

Oktober. Arbetslöshetens månad eller vadå? Livet trillat på i sakta mak och jag med det. Har väl inte så mycket mer att säga om det. Det positiva som varit denna månad är iallafall att det varit marknad här i Rimbo. Och så fyller min pappa 60 barr. ^^ Alltid nått! =P

Jag lever! Det var en galet trevlig kryssn...

mms_img850899853 (MMS)

Jag lever! Det var en galet trevlig kryssning på en jätte stor båt. Vi sjöng kareoke, dansade, kollade på maffiga magi shower, promenerade runt hela Helsingfors (kändes det som) åt skaldjurs platå (min mussel & ostron oskuld är tagen) skrattade, umgicks och hade det toppen skoj! Jag träffade flera stycken vänner/bekanta på båten, vad är oddsen lixom..? Nu sitter jag hemma och hoppas att varmvattnet ska komma tillbaka.. Ringde och felanmälde det för ca timmen sen men ännu inget vatten.. Oh the joy lixom..! =P


Dag 19. Detta ångrar jag.


Jag ångrar att det tagit mig så många år att få skinn på näsan. Att jag har tagit emot så pass mycket skit som jag ändå gjort under mina yngre år. Att jag inte stått på mig och försökt gynna mig själv mer i vissa situationer, att jag låtit saker gå för långt innan jag fått nog att säga ifrån. Alla gånger jag inte sagt ifrån utan låtit saker rinna ut i sanden av sig självt, långsamt. Plågsamt nästan på nått sätt. =/


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Det måste ändå vara den gången då nästan alla mina vänner var med och firade mig. När Patrik kom upp från Göteborg för att närvara. =) Det var en rolig och ordentligt uppstyrd dag och kväll. =)


Check and Check!

  • Väskan är packad, allt är med.
  • Mobilen är laddad, både batterimässigt och underhållningsmaterial. ;)
  • Magen är full med mackaroner och köttbullar =P
  • Kaffe på G!
  • Kontot är tomt. =P Men det får gå endå!
Jo, det var la allt då, ska stänga av datorn oxå, onödigt att den står på hela helgen när jag endå inte är hemma.


Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har många favorit minnen, det är svårt att välja ut bara ett. För alla betyder ju endå någonting, det är ju därför de är mina favoriter, jag har små guldklimpar sparade som jag tänker på ibland. Som ger mig glädje och energi.


Fredag.

God Morgon!

Här sitter jag och dricker mitt morgonkaffe, denna morgon var det inte grannarnas spikande som väckte mig klockan kuckeliku utan denna gång var det Ceasar. Han kommer och lägger sig med huvudet på min axel och sin kropp lite som den vill överallt och börjar spinna.. Och det som är speciellt med min kisse när han spinner är att han låter som en skördetröska typ.. Milt sagt! Han spinner så högt! Visst att det kan vara mysigt att lyssna på när man är lite små trött, inte lika mysigt som att höra en bebis eller ett barn sova och små sucka lite ni vet, men endå mysigt lixom.. Dock är det inte lika mysigt att vakna till. Speciellt inte när han märker att jag börjar vakna, så då börjar han prata istället. Han jamar, i låg ton men endå hög ton lixom, vet inte hur jag ska förklara men ja, ut vill han gå, och han ger sig inte förren jag är uppe. Och först då, innan han endå går ut så springer han och äter, dricker, sträcker på sig, kloar lite på sin ställning, kurrar och rullar runt för att bli klappad.. Sen, Sen kan han gå ut.. Varför inte göra allt detta först och sen väcka mig? VA??!! Damn you kitty!






Dag 16 – Min första kyss

Det var i dockrummet på dagis. Vad jag kan minnas iallafall. Eller var det hemma på sveagatan under tiden då mamma var dagmamma. Jag minns faktiskt inte. Men min första riktiga pojkvän "skaffade" jag när jag var 16. Minns det som igår.. =)


Torsdag.

Har börjat plocka fram inför helgen. Pappa fyllde 60 igår och imorgon åker vi på en kryssning till Helsingfors med Silja Symfoni. Jag planerar på att ha lite "finare" kläder på mig någon av kvällarna, eller båda. För det vankas ju middag och grejer. Det blir ingen supa kryssning men en liten kalas kryssning blir det ju.. ^^ Alltid trevligt!

Sitter även och kikar på maskeradkostym. Felica och hennes syrra ska ha halloween fest nästa helg. Och ja, det är svårt. jag brukar inte klä ut mig, men det skulle vara fasligt skojigt. Får se om man hittar någonting.. Annars får jag dra på mig min ziperall och en nappflaska. Hej bebis...! kanske inte så super skoj..

Får se vad dagen har att bjucka på. Väntar på att
bästaste ska höra av sig och tala om att kaffet är på g.. ;)

Blåsa inför nyår..?

Alltså, har jag tråkigt hemma idag eller vaddå? Har spenderat större delen framför datorn, vankandes med min kaffekopp i ena handen, ut för en rök och så in till datorn igen.. Woho, spännande Onsdag jag har!! =P Hur som haver, inte för att jag har någon som helst aning om vad som händer och sker på nyår. Förra året satt vi hemma och myste en sväng, laga "fin middag" och fick sedan ryck att åka in till Norrtälje när klockan var runt 22 på kvällskvisten. =P Bra va? Hur som haver så klickade jag runt och hittade en hemsida med snygga klänningar. Och ja, why not börja spana redan nu, det gäller ju att vara ute i god tid har jag hört! ;) (LÄNK)

Mina Val då;







Jag är mest sugen på den sista. Lite färg endå lixom. Det var en väldigt fin lila färg måste jag säga. ^^


Galet bra dag!

Det är en galet bra dag idag, inte nog med att det gick super bra på "mötet" med hemtjänsten i Edsbro, bokade upp lite tider för introduktion och liknande. Bilen gick som en oljad blixt dit och hem, fan vad jag älskar att köra bil. Alltså, inte nog med det, jag har även klickat hem en ljudbok av Jonas Gardell. Hans bok Jenny. Som är en uppföljade på En komikers uppväxt samt Ett Ufo gör entreé.

Så här står det på Gardells hemsida (
LÄNK) om boken/handlingen;

Tjugofem år efteråt får Juha ett brev från Jenny, barndomsvännen som han inte sett sedan han steg på tåget vid Sävbyholms station för att aldrig återvända.

Tjugofem år efteråt får han veta att något fruktansvärt hände Jenny den där sista fredagkvällen före skolavslutningen då han inte var med.


Jenny handlar om en enda försommarnatt i barndomen - den som aldrig kan göras annorlunda.


Miljoner svenskar har läst böckerna om "En komikers uppväxt".

Jenny är den fristående fortsättningen. En ofantligt sorglig och en ofantligt nödvändig historia.

Jenny är Jonas Gardells tredje roman i den serie som inleddes med En komikers uppväxt och följdes av Ett ufo gör entré.


Hej mystäcke, en stor kopp te och hörlurarna.
Jag pluggar in jag! Over and Out! ♥



Dag 15 – Mina drömmar


Oj, det kan bli svårt, mina drömmar. Jag har många drömmar det har jag. Jag vill resa ut och se världen, kanske en jorden runt resa? Åka med de rosa bussarna? Jag vet inte. Egentligen. Knepigt det där. Ibland har man ju drömmar, små sånna som man förverkligar, typ som drömmar om en snygg väska man sen tar sig råd att köpa tillexempel. Eller jag vet inte.


Klantig!

Morgon pigg och jävlig som jag nu är satte jag mig i bilen och brände iväg till ICA strax efter att de öppnat. Planen var att köpa mjölk till morgonkaffet samt lite annat nödvändigt, galet skönt att få ha bilen. Annars hade jag nog promenerat men inte så här tidigt! =P Hur som haver, plockar på mig det jag ska ha, vandrar runt i godan ro, kikar på ljusstakar och annat myspysigt som de har i en hörna inne i butiken. Går till kassan, plockar upp mina varor och kasse och grejer, tjejen trycker in alla mina varor och sen så ska jag betala. Kunde jag betala då? Neeeeeej. Min plånbok låg kvar hemma på köksbordet i lugn och ro. Tur att jag hade bilen, börnade hem, greppa plånboken och börnade tillbaka. Ingen fara skedd, dock väldigt irriterande! Hade jag promenerat så hade jag nog gått hem och stannat hemma! Säger ingenting mer om det!

Nu kan jag iallafall dricka mitt morgonkaffe och njuta lite, svart kaffe är inte min starka sida..!


Tidig Morgon.

Intervjun igår gick faktiskt bra. Fick väldigt många glada tillrop och det var många "goa gubbar" som hälsade på mig efter intervjun, frågade om det gick bra och välkomnade mig in i gänget. Åh, jag vill vara en i det gänget! Fy bubblan vad härliga de verkar vara! =) Lyckades ju kliva in i byggnaden när det var lunchrusning, spanade efter farsan utan framgång men fick hjälp av en super gullig tant att veta vem det var jag skulle träffa (blev lite förvirrad med alla namn där ett tag) och han satt och åt, varpå jag fick en gigantisk kaffe och skönk ner i en super skön soffa i väntan på att han skulle bli klar, stressa inte för min skull sade jag till honom och gick in i en liten dvala typ. Så skön soffa! =)

Idag är det onsdag, jag är uppe med tuppen, vaknade och var pinknödig alldeles för tidigt för mitt egna bästa, det gick inte att ignorera, upp, do my buisness och så forsöka slurma om en stund. FAIL! Det gick ju inte, så nu sitter jag här, kaffebryggaren står och harklar sig i köket, jag ska styra lite mackor och sen mysa ihop i soffan framför någon film eller liknande. Ska idag iväg till Edsbo Hemtjänst på "besök"/möte. Blev uppringd igår. Vi får la se hur det går!

Ha en toppen dag alla!


Dag 14. Vad hade jag på mig idag.


Liknande från dag 10. Kanske någon nyans skillnad. Men fortfarande samma bas lixom.

Man vet att man ätit det som går på ett pä...

photowonder_shar (MMS)

Man vet att man ätit det som går på ett päron när det ser ut så här efteråt.. Som en bläckfisk typ... Det finns ingenting kvar att suga i sig.. När jag var mindre tuggade jag i mig pinnen oxå, bara för att jag sett min morfar göra så.. Vet inte om det var vidare bra men jag dog ju inte av det iallafall..! Haha!


Redo för dagens äventyr..! Mysig tjocktröj...

photowonder_shar (MMS)

Redo för dagens äventyr..! Mysig tjocktröja med hög krage, snygg sminkning, benvärmare och gynnasiebetygen.. ^^ off I go then!


Tisdag.

Min dator är nog den segaste av dem alla.. Det tog ju miljoner år att starta upp detta fönster denna morgon. Känns det som iallafall.. Hur som haver, sitter och försöker få i mig mitt morgonkaffe. Hade en enorm magknip/ömmande känsla i hela magen igår, drack lite varm mjölk i hopp om lindring, men kan inte påstå att det hjälpte. Surt!

Ska åka in till Norrtälje snart och först träffa en studievägledare och sen iväg på ett jobbmöte. Typ anställningsintervju.. ^^ Wish me luck! Ska försöka hinna ner på stan mellan dessa två möten och styra en förpackning strumpbyxor.. Åker ju bort på fredag och tanken är finkläder. Så, ja, ska man gå i klänning så vill jag ha strumpbyxor. Kallt annars! =p

EH.. Ja har inte så mycket mer att komma med just nu, är smått nervös..?


Dag 13 – Den här veckan



Det är la ingenting speciellt överdrivet annorlunda med denna vecka..
Jämnfört med alla andra veckor menar jag.

Men än är det bara måndag..! ^^


Tidsfördriver lite i väntan på att orka gö...

screenshot_2011- (MMS)

Tidsfördriver lite i väntan på att orka göra ett kragtag och stryka upp gardinerna i köket.. Köpte sån där stryka på grej för flera månader sen.. Engagemanget är på topp!!


Repris Söndag!

Eftersom vi har lyckats att se klart hela säsongen med Warehouse 13. Eller ja, alla säsonger som finns ute än så länge iaf.. Och sett klart hela Scrubs serien. Och sett så långt man kunnat på How I met You mother, The Big Bang Theory, Breaking Bad och Two and A Half Men. Shit, man kan tro att vi inte gör annat än att kolla på serier.. Dagarna i ända. Fast visst, ibland känns det som om vi inte gör det.. =/ Så sitter jag nu och ser på repriserna på femman. Awesome! Desperate, Grey´s och Body Of Proof. Min nya favvis! =)

I reeeeally need a new job..! Snarast!! =)


Dag 12 – I min handväska

Oj. Ja ni, för tillfället;

halstabletter,
cigg,
tändare,
nycklar,
plånbok,
kalender,
mobil,
mobilladdare,
handsfree,
pennor,
tuggummi,
korsordstidning,
gamla kvitton,
annat skräp,


I brist på annat så får man roa sig med wo...

screenshot_2011- (MMS)

I brist på annat så får man roa sig med wordfeud.. Lyckades rätt bra med mitt ord ändå.. För att vara jag iaf.. ^^ brukar bara kunna lägga lågpoängare annars..


Lill-bebis! Lördag idag då, sjukt lugn dag...

mms_img-60835274 (MMS)

Lill-bebis! Lördag idag då, sjukt lugn dag jag klättrade typ på väggarna strax efter att jag vaknade i morse.. Måste komma igång med nått att göra, pallar inte bara vara hemma..! På tisdag är det möte med studievägledare, i brist på annat typ jobb så plugga lite istället.. =) vi får se vart det leder.. Ska på jobb intervju oxå, håll tummar och tår!


Dag 11 – Mina syskon

Jag har tre brorsor. Leif som fyller 35 barr i år. John som fyllde 33 i år (tror jag det var) och Mats som fyller 28 barr i år.

Leif bor i Åkersberga tillsammans med en härlig tjej vid namn Sofia tillsammans har de ett gäng hästar som de spenderar större delen av tiden med. Innan brorsan träffade Sofia så var hans kontakt med hästar som pålägg på mackan. Men efter att han träffade Sofia så blev han väldigt hästintresserad, han rider och donar, äger häst(ar) och är väldigt insatt i trav. =) Han flyttade hemifrån när jag var rätt ung, men vi ses endå rätt regelbundet. Jag minns fortfarande vår Spanien vistelse. Mer om det en annan gång. =)

John bor i Norrtälje tillsammans med Mimmi de har en dotter Ebba som är Familjen Ärnströms första barnbarn och största ögonsten. Och så har även en liten Moa kommit till världen den 6 Oktober, 6 veckor för tidigt!! John och jag är väldigt lika, både till utseende och till sättet. Enligt många åsikter, vi drog inte alltid jämnt i yngre år, men har på senare tid kommit mer och mer överrens. Vilket känns galet bra! John är den i familjen som alltid pressat mig, "ställt krav" på mig och krävt att jag ska bevisa motsatsen. Motsatsen till vad vet jag inte riktigt vad det är, fortfarande, men jag tycker endå att jag kommit ikapp honom nu på senare tid och har fått skinn på näsan. Så nu är det faktiskt riktigt roligt att umgås med honom och hans familj. =) Vet inte hur jag på annat sätt ska förklara. =P

Mats bor även han i Norrtälje tillsammans med Jeanette han är den av syskonen som jag umgås mest med. Vi har gemensamma vänner, gemensamma intressen och allt som oftast jävligt roligt tillsammans! Visst vi bråkade en hel del när vi var barn, han puttade in mig i köksbordet, jag hällde såpbubblor över honom när han sov. Men vi var endå de två av fyra som hade mest "utbyte" av varandra i yngre år, familjesemestrar och liknande, mina äldre bröder blev ju stora före oss och följde tillslut inte med på bilsemester till Öland och liknande. Men endå, det var ju med Mats jag tjuvrökte första gången. Tror det var på Öland. =P Det var vi som hittade på bus och tokigheter. =)


Gammal bild. Men här är vi samlade iaf.. =)



 


Fredagens konstaterande;


Djungelvrål är godast tillsammans med öl...!




Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


Jeansleggings
linnen från Gina Tricot
En mysig tjocktröja
strumpor och underkläder.

Precis som de flesta andra dagar.

Det är höst nu.

Learn it, live it, love it! =P

Fredag.

Brr vad kallt det är ute idag då! Tur att jag inte ska någonstans så här på morgonen. =P Skulle egentligen in till Norrtälje för intervju, men fick ett samtal igår om att intervjun blir av på Tisdag istället, så håll tummar och tår då istället. =) Tackar! Ska även på möte med en studievägledare på tisdag, så snacka om en intensiv dag med massa möten.. ^^

Har ingen direkt plan för dagen, vaknade för kanske en timme sen eller nått. Klockan tio är det ju Grey´s Anatomy och efter det är det ju sjunde himlen. Så innan tolv tänker jag inte lämna lägenheten. =P


Humor..?!

 

 

 


Bullbakning.

Vad är det för fel på mig? Igår bakade jag bröd, idag bakar jag bullar. Funderar även på att göra lite småkakor och annat tjafs att ha ifall det kommer folk.. Eller? Är jag så sjukt rastlös att jag sysselsätter mig på detta sätt? Så kanske det kan vara, men jag hoppas på ändring eftersom jag imorgon ska på intervju på ett jobb. Håll tummar och tår för mig!

Snart ska jag iallafall kasta in första plåten i ugnen, och innan dess måste man ju pensla och pärlsockra. Felicia och Myran är påväg över, trevligt med sällskap! ^^

Eh, ja..

Bullarna var det ja!


Dag 09 – Min tro

Jag tror inte. jag vet. =P Nä, men seriöst, jag tror inte på gud. Eller på någon annan heller för den delen, jag tror på mig själv och på människan. Jag tror inte att saker och ting händer av en anledning eller att allting har en mening, ibland skiter sig vardagen, sånt är livet. Det kanske inte är en dans på rosor hela tiden, men vem har sagt att man inte kan dansa på tistlar? Hallå, gummistövlar någon? =) Jag tror på att tro. Jag tror att alla har en möjlighet att påverka sitt egna liv och levende. Vill du ha en ändring, fixa. Det är oftast bara du själv som kan ändra dig, låt ingen annan ändra på dig. Eller ändra dig efter andra. Anpassning är bra ja visst. I lagom mån. =)


Bakar bröd jag gör.. =D

mms_img-12385422 (MMS)

Bakar bröd jag gör.. =D


Dag 08 – Ett ögonblick

 


Onsdag.

Redan onsdag, galet hur dagarna springer iväg, känns inte som om jag får någonting gjort, även fast jag får det. Konstig ekvation det där. Ska idag ringa till studievägledningen och fråga om man får komma på möte. Funderar på att göra ett kragtag och börja plugga. Bästaste var oxå sugen på att joina och att plugga tillsammans med någon är alltid bättre än att plugga ensam känner jag! =) Hurra hurra! Hoppas det går vägen!

Ser fram emot fredag oxå, ska på intervju.. Håll tummar och tår för mig är ni snälla!


Brödbakning?

Jag har köpt hem mjöl och jäst så det räcker för ett helt kompani! Imorgon tänkte jag göra ett kragtag och baka lite bröd. Både "tekakor" och enklare limpor tänkte jag. Mycket billigare, mycket godare? Så, wish me luck!


Tråkig!

Jag har verkligen ingenting att komma med gällande min blogg. Känns inte som om jag har någonting att skriva om! Fast jag endå gör det, förstår ni? Satt och sökte massvis med jobb idag efter jobbet (??) Men det är så otroligt energikrävande och jag tappar lätt lusten efter ett par "Nej, just nu är det fullt hos oss" Man känner sig såååå välbehövd. Överhuvudtaget lixom. Förstår ni?

Dock ska jag ringa och se om jag kan styra möte med comwux. Eller vad de nu heter uppe på campus. Fått tips om att jag borde styra mig en FSK utbildning.. Hello 3½ år studier. Till större delen på distans. WOHO!

Me Go Girl!


Dag 07 – Min bästa vän



Patricia! Världens bästaste, finaste vän!
Jävlar i helvete vad glad jag är över att få ha henne i mitt liv och över att få vara en del av hennes.
En pysslig, aktiv tvåbarnsmamma som bor här i Rimbo. I <3 You.







Joppa sig lite då?

Snart ska jag iväg till en grannkåk och jobba lite. Eller ja, grannkåk och grannkåk, ligger på en gata inte långt här ifrån, en promenix på ett par minuter så är jag framme. Ska putsa fönster. Tur att solen skiner! Precis som förra veckan då jag putsade fönster, solen sken. Och vädret höll i sig tills jag var klar! Ska jobba på Torsdag oxå, får skjuts av självaste företags ledaren/chefen själv ut till Objektet, för det var knöligt att hitta dit sa han. Fine by me!

Är annars liite smått förkyld. Hostig och snorig, kanske beror på att jag inte klär mig varmt nog.. Meen.. Ja..

På återseende!


Dag 06 – Min dag

Min dag idag ser ut precis som de flesta andra dagar. Vaknar, dricker kaffe, kollar bloggar, kollar på de alla olika morgonprogram/serier som går på vardagarna. Fixar med lite jobbansökningar kanske ringer ett samtal eller två. Träffar en vän. =) Ja. Same Same. =) I Like it!


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är svårt tycker jag. Oerhört svårt. Kärlek är det som kittlar i magen, det som generar, det som skänker glädje och skratt. Kärlek till en annan människa, kärlek till ett djur. Kärlek till en sak. Kärlek kan tolkas på så många olika sätt! Dock anser jag att kärlek även kan vara någonting tråkigt. Sårande. Skadande. Smärtsamt och oroande. Vem har inte gråtit över ett brustet hjärta? Över ett svek? Ett avsked? Ett slut..? Kärlek är dock fint, kärlek är magiskt.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Idag har jag inte ätit så mycket. Håller på med mina tabletter och shake-ar mest. Nutrietts pulver shakes toppar listan. Dricker mycket kaffe, mycket vatten. Frukost har aldrig varit min starka sida men middag brukar jag äta tillsammans med B när han kommer hem. Vad det blir för nått ikväll vet jag inte ännu, det brukar jag inte bestämma förren ca timmen innan B kommer hem. Men allt som oftast pasta, potatis eller ris. Kött, fisk eller fågel. Köttbullar, korv. Znitsel. Ja. Vi får se. =)


Sofias kisse tycker inte om blixten som ja...

photowonder_shar (MMS)

Sofias kisse tycker inte om blixten som jag har på min mobilkamera.. =P


Memories never die..!Midsommar 2009!

mms_img386177922 (MMS)

Memories never die..!Midsommar 2009!


Vi har pärlplattat lite granna =)

mms_img-42682640 (MMS)

Vi har pärlplattat lite granna =)


Dag 03 – Mina föräldrar

jag har två stycken. Yvonne och Gert. Gifta i hur många år som helst och bosatta i ett våningshus i Norrtälje där jag växte upp tillsammans med mina tre äldre bröder. Pappa jobbar som busschaufför på Nobina och min mamma är sjukpensionär. De är hängivna inbitna mc åkare. Pappa är ordförande för stockholms regionen klubb Vulcan Riders. De kör en svart kawasaki tror jag det är, svart är den iallafall. Och har åkt land och rike runt på den där. Min pappa har även ett stort intresse för gud och kyrkor, pelagonier och foto.


Marknad.

Idag är det ju då marknad i vår lilla by, och som alltid så regnar det så här på kvälls kvisten när vi ska trilla ner. Jag har redan varit nere en sväng med Keisha och Wilma. Vi åkte lite karusell och strosade. Köpte massa marknads chips och en grön sjal. Nöjd! På Kopparbergsmarken köpte jag ju strumpor så det stod härliga till, så det behöver jag inte införskaffa idag. Nog för att det är billigt, men jag menar, någon måtta får det ju lov att vara. Hittade ett snyggt halsband oxå, men kommer nog avstå från det. Ska inte göra av med pengar i onödan. Speciellt inte nu när jag inte har några..! =/

Annars är det lugnt, fick ett samtal av min jobbcoach tidigare idag som satte fyr i baken på mig. Det resulterade i en hel del jobbrelaterade samtal samt en promenad till Rimbo tvätten för intresseanmälan. Hoppas, Hoppas HOPPAS att de hör av sig till mig, trots min knackiga ansökning... =/

Nej, ut i regnet igen snart då, tur att det finns paraply!!


Efter att min mobil uppdaterade sig så kan...

mms_img159318798 (MMS)

Efter att min mobil uppdaterade sig så kan jag nu mer ta skärmdumpar..! Hurra..! ^^


Dag 02 – Min första kärlek

Jag har väl precis som alla andra i yngre år förälskat mig i diverse pojkband och liknande. Jag minns så väl 5ive, Backstreet Boys och Westlife. Ständigt skrålande ur högtalarna hemma. Men om jag ska "peka ut" någon viss person så är det ju endå en av grannpojkarna. Han som alltid åkte skateboard mellan husen, byggde hopp i pulkabacken, styrde kojor vid berget och vågade pallra äpplen på andra sidan vägen. Honom var jag nog lite förtjust i. Fast jag sa ingenting. Varför skulle jag göra det? Sånt där var ju pinit när man var yngre vad jag förstår. =P

Dag 01 – Om mig

Jag är en glad och sprallig tjej på 26 barr. Lever mitt liv i en liten håla vid namn Rimbo. Flyttade hit någon gång runt 2007 tillsammans med min dåvarande men har efter vår seperation haft ett par lägenheter till. Bor nu i en tvåa på Landstormsvägen tillsammans med en osocial katt och en karl som oftast brukar nämnas som B i denna blogg.
Jag tycker om att träffa mina vänner och kramas med dem, dricka kaffe och snacka skit är inte heller helt fel. Dans och musik ligger mig varmt om hjärtat, jag är en allätare inom det. Åker titt som tätt på trance kryssningar arrangerade av Mondaybar, brinner för volontärarbete och vill helst av allt äga en bungalow eller liknande strandbyggnad när ålderns höst står för dörren.
Är alltid sugen på äventyr och har inga problem med att dra iväg och hitta på busigheter, planering är halva jobbet sägs det och absolut är det så, men spontanitet är inte helt fel det heller. Missbrukar korsordstidningar och röda lm. Är svag för skräckfilmer och neonljus. =P

Nya pjuck.. Från skokanonen.. Fanns i vitt...

photowonder_shar (MMS)

Nya pjuck.. Från skokanonen.. Fanns i vitt oxå..


Ska jag försöka mig på detta?

Jag har ju en del bloggläsare varje dag, och det är inte varje dag som jag kanske uppdaterar min blogg på ett "intressant" sätt. Så nu tänkte jag göra som så många andra och skriva ett inlägg om dagen efter en viss lista som kretsar kring i bloggvärlden. Tycker ni att det verkar intressant? Kommentera gärna om ni vill, men det är inget tvång! =P Så, ja, det här är listan. Jag ska göra så gott jag kan!

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Kanelbullens dag.

Betyder det att man ska baka och ha sig idag? Det har jag inte tid med! Ska nämligen tillbaka till Fritids idag och hälsa på ^^ Det ska bli spännande..! Vet inte alls hur många timmar jag ska vara där eller vad som "förväntas av mig" men jag ska hälsa på kidsen och se hur det fungerar en vanlig dag lixom. =) Me happy..!

Annars är det rätt okej med mig faktiskt, har dock blivit lite hes, min röst är inte som den borde vara och ja, jag kraxar lixom.. =P Har hoppat på "kuren" igen.. Med de där gröna slemmiga tabletterna. Nog för att jag har en del inplanerat både idag och imorgon, men sen så. Sen ska jag komma iväg på mina ordentliga morgonpromenader, igår var ju en försmak på vad som komma skall! ;)

Hur som haver, bokade cellprovtagnings tid igår oxå. Ska dit imorgon, det blir första gången jag träffar gyn efter att jag stoppat bling i min thing.. =P Reaktioner på det? =P

Nä, huuua! Dags att starta dagen!


Rysare, Wes Craven.. Dagen då Riverton Ri...

mms_img-10263854 (MMS)

Rysare, Wes Craven.. Dagen då Riverton Ripper försvann spårlöst föddes sju barn. Nu verkar deras sextonårsdag även bli deras dödsdag.


Tror minsann att någon med väldigt små hän...

photowonder_shar (MMS)

Tror minsann att någon med väldigt små händer har varit framme och pillat på min tv.. ;-) gulligt dock..! Nu, skräckfilm!


Barnet sover och jag spanar på schindler's...

mms_img204466920 (MMS)

Barnet sover och jag spanar på schindler's list och dricker kaffe. Vi gick på en promenad ner på byn i förmiddags, tänkte köpa jordgubbar och annat av gubbarna på torget men icke..! De har slutat att stå där för i år.. Surt..! Jag som var så sugen på jordgubbar! Inte hade de några på konsum heller.. Så vi styrde kosan hem igen, förbi mig, lämnade lite junk, klappa på Ceasar och sen hem hit för lunch. Lill-skrutt somnade på fem röda efter lunchen och snuttar sött just nu.. Jag har ringt viktiga samtal i och styrt parkeringsplats samt cellprovtagnings tid.. Hua! But it has to be done.. Vare sig man vill eller inte lixom..!


Fråga; varför är kattens torrfoder format ...

mms_img174371452 (MMS)

Fråga; varför är kattens torrfoder format som små ben..? =P


Fjorton par strumpor.. 100 spänn. Helt oke...

mms_img-14708275 (MMS)

Fjorton par strumpor.. 100 spänn. Helt okej, köpa ett till lass på Rimbo marknad kanske..? Bara för att..? =P