håhå jaja...

En av de segaste söndagarna ever!

Jag börjar bli trött nu, har hållt igång sen tidig morgon, vaknade allt för tidigt och kunde inte somna om, vilket resulterade i att jag gick upp och satte på kaffe. Sen fick jag för mig att jag skulle göra tunnpannkakor... Sagt och gjort, jag gjorde det. Kollade på film, läste bloggar, mumsade på pannkakor och drack kaffe... Typ fyra timmar senare fick jag nog och väckte B och fram tills nu har vi legat och kollat på Två och ½ Män... =) Alltid nått. Solen kikar äntligen fram efter att ha gömt sig heeeeeela dagen. Passa på nu lixom, nu när det snart är dags för dig att gå ner. Sol jävel! Vet inte riktigt vad kvällen kommer innehålla, men jag vet att det finns planer att se Beck kl 21. Dealen var att vi skulle ha popcorn till, palla gå till affären? Vi får la se.

Nu, en cigg!



Behöver få detta ur mig... Just för stunden...

Time to choose. You have to win or lose.

Man kan inte ha allt. Antingen eller. Man kan inte äta kakan och samtidigt ha den kvar. De val man gör nu påverkar din framtid. På gott och ont. En sak som känns enkel och lättsam kan för andra vara svår och tung att bära. Alltid är det någon som påverkas av de beslut och val som görs. Ibland positivt, ibland negativt. Ibland både ock. Någon kommer bli sårad medans någon annan blir överlycklig. Garanterat. Frågan som ställs är; hur känns det? Hur kommer det kännas? Hur kommer det vara sen? För ingenting kommer någonsin bli "som vanligt". Oavsett.

Jag vet inte jag. Väljer att koppla bort och ignorera just nu faktiskt. För vad annat kan jag göra? Vad kan jag säga? Jag tror inte att jag kan påverka iallafall. Eller kan jag?





...






Jag skulle bli fnissig om du barfota trampade på ett gäng med häftstift!!





Så det så...!





...

 

Latin Kings - De e knas

 

 


Behov!



Jag behöver fyllehunden just nu... Måste ha någon att skylla på...!

Inför kvällens bravader! Det känns som att det kommer gå utför...


MAYHAM!!!!




Fan! Jag har märkt att jag biter ihop och ...

Fan! Jag har märkt att jag biter ihop och spänner käkarna galet mycket när jag övningskör.. Snacka om skum träningsvärk!! Idag är det äntligen fredag! Hurra! Helgen är väldigt oplanerad, ty ont om pengar är en bidragande faktor, dock hittar jag gärna på nått som inte kostar. =) jag förstår inte varför det alltid är så mycket månad kvar i slutet av pengarna..


T.G.I.F ! ! ! Eller hur? ! Dessvärre har j...

T.G.I.F ! ! ! Eller hur? ! Dessvärre har jag fått ont i min högra halsmandel.. Igen.. Inte okej, förhoppningsvis bara något tillfälligt! Är påväg till jobbet, hua vad jag längtar tills imorgon då jag ska sova tills jag vaknar! Idag har jag lite att se fram emot, Karin har planerat stadskörning och jag är pepp. När det trillar in pengar på kontot så ska jag boka körlektion på skolan, och så fixa tid för riskutbildningen.. Vad tror folket? Kommer jag ha körkort innan jag fyller år? =D Mjo, vi hörs då ju!


Crazy Thursday..


Halluuuu!

Torsdag idag. En rätt okej dag faktiskt, vaknade i morse och det var varmt i sovrummet! Bejb plockade nämligen med sig ett värme element! Its fakking awesome!!! Åker till jobbet och allt går som på räls, imorgon är det redan fredag och inplanerad stadskörning med Karin. (Förövrigt kan jag ju inte göra annat än att skryta och det går så grymt jävla bra och jag är så förbannat jävla stolt över mig själv!!) I eftermiddags rattade vi upp till Karins pappa Micke för lite pepp. Välbehövt! Och intressant oxå för den delen! Kände mig lugn och harmonisk när vi rullade därifrån. Storhandlade på Willys, drog en repa på bolaget, och ja, nu sitter jag här och sippar på en bira. ^^ Bejb hade busat under dagen och sågat lite i mitt vinställ som jag inte använt typ alls. (Iallafall inte till dess egentliga funktion)Hur som haver. Han hade sågat till det så det passade precis in i min expedit hylla! Oerhört bra initiativ enligt min åsikt. Sen fick även jag en snille blixt och plockade fram svart väggfärg och började måla skiten, lättare sagt än gjort, eftersom det är jävligt mycket hål i den. Typ rotting (??!) mönstrad... Bejb ryckte in och målade lite han oxå, teamwork 3000! Så nu ska det bara torka och sen trycka in den i hålet igen. Efter det; införskaffning av ett gäng mysiga viner att förvara i stället.. =)

Snart sängdags. Först en dusch, har styrt ny duschstång nu så hela badkaret blir nu dolt bakom det. Bra när man bara ska duscha, var rätt jobbigt innan eftersom det var en svängd stång ...

Intresse smurfarna hoppar jag vet, iaf ang det sista stycket... Meeen hallå, sharing is caring som man brukar säga...

Fridens! ♥



Vad som behövs...

  • Säng gavel! Gärna en med "dold" förvaring.
  • Duschdraperi stång så draperiet kan dölja hela badkaret.
  • Ny tv:bänk
  • Mysiga vaser
  • Lådor till expedit hyllan! =)
  • Badrumshylla!
  • Tavel lister + tavelramar till förbannelse! I alla möjliga storlekar.
  • Mysiga ljus i olika storlekar!
Och så massvis med annat krimskrams man lätt kan hitta när man spanar runt!

Åh, jag vill till Lagerhause, Ikea, New Yorker...

Me need shopping!



Gaaaaah!

Jag måste verkligen göra någonting åt mitt hår nu igen...! Fan, det var ju inte länge sedan jag klippte det (med hjälp av Trissan) jag menar, hur ofta ska man behöva klippa lixom? Jag som knappt borstar mitt hår, iofs så färgar jag det var fjärde månad, det lär ju slita rätt bra på barret, men ack så fint det blir!

Tidigare idag hade jag en snygg dag, en nära vän till mig sa "-ta vara på denna dag, för de kommer inte vidare ofta" och ack så rätt hon hade!! Just nu känner jag mig inte alls vidare snygg.. =/ Mest okammad och allmänt fel... Som en påse skridskor kanske? En jävligt ful påse må jag till-lägga...

Nu till kvällens fråga; Kaffe, Te eller en öl? Vad känns bäst?!



Bra bit...

 

Rihanna - Russian Roulette

 

 


Oh Yes!

Det gick för djävla bra att köra idag ska jag bara tala om! Fiii faaan vad bra det känns att det satt som det skulle, det som jag tidigare lärt mig alltså... Tut å kör ba! Me Happy!

Nu är jag mest trött, har precis duschat och innan det middag och yatzy. =P Proppmätt!

Ikväll är det grays! Om jag inte hinner somna i soffan först! =O

Cigg!

Toooooooooktråkigt inlägg I know! Sry!


Oj oj.. Klockan är bara tio! Känns som om ...

Oj oj.. Klockan är bara tio! Känns som om hela dagen sprungit förbi och att det snart är dags för hemgång.. Även fast det är ett par timmar kvar.. =/ ser fram emot eftermiddagens bravader, bilkörning! Motorväg, huvudväg och landsväg.. Lite city körning och två rondeller.. Kommer gå galant! Wish me luck! =)


KALLT! Usch vad kallt det är ute denna mor...

KALLT! Usch vad kallt det är ute denna morgon, inte okej! Idag är det onsdag och jobbdax.. Dock längtar jag tills efter jobbet då det är dags för bilkörning! =) och så längtar jag hem oxå eftersom bejb är där! Har en toppen dag alla läsare!


Ingen vanlig dag idag.


För idag är det Tramse Bus Födelsedag! ♥

HURRA HURRA HURRA!




Jag kraschar i Lynns soffa denna söndagsna...

dsc04389 (MMS)

Jag kraschar i Lynns soffa denna söndagsnatt.. Zombie verkar trivas med mig. Han klättrade upp och lade sig tillrätta.. Han blinkade inte ens när jag krånglade mig upp för att pinka.. Han ligger kalasbra där han.. Mysigt!! Måste försöka somna, ska ju jobba om bara några timmar.. =O


Love the voice...!


Patti Smith - Because The Night

Take me now baby here as I am
Pull me close, try and understand
Desire is hunger is the fire I breathe
Love is a banquet on which we feed

Come on now try and understand

The way I feel when I'm in your hands
Take my hand come undercover
They can't hurt you now,
Can't hurt you now, can't hurt you now
Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to lust
Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us

Have I doubt when I'm alone

Love is a ring, the telephone
Love is an angel disguised as lust
Here in our bed until the morning comes
Come on now try and understand
The way I feel under your command
Take my hand as the sun descends
They can't touch you now,
Can't touch you now, can't touch you now
Because the night belongs to lovers ...

With love we sleep

With doubt the vicious circle
Turn and burns
Without you I cannot live
Forgive, the yearning burning
I believe it's time, too real to feel
So touch me now, touch me now, touch me now
Because the night belongs to lovers ...

Because tonight there are two lovers

If we believe in the night we trust
Because tonight there are two lovers ...


Jaha, nähä...

Man kanske skulle ta och leta fram ett paraply? Här har det regnat precis hela dagen. Ceasar var ute en sväng på förmiddagen, men har sedan han kom in legat och slappat i soffan brevid mig, även han är en soffpotatis. Dock en väldigt luden sådan. Möglig? =P Skämt åsidosatta...

JAG HAR TRÅKIGT!!

Längtar redan efter sommar och sol. Solsken, paraplydrinkar och ljumna vindar... Hur i hela helvete ska jag överleva denna vinter? =O


...



...den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

?!


Långtråkigt...

Nu har jag hällt i mig massvis med kaffe, gjort iordning en garderob till Bejb, dammsugit och torkat golvet i hela lägenheten. Skulle vilja ha mer förvaringsutrymme i badrummet. Typ badrumsskåp och nått slags hyll-liknande system. Synd att mitt mobila bredband sniglar sig fram just nu... Annars hade jag spenderat många timmar på en viss hemsida. *host host* =)

Tycker att klockan ska bli dags för mig att åka in till Norrtälje. Funderade för en stund att åka in tidigare än planerat och hänga runt lite. Men, samtidigt, är det någon som är sugen på lite söndagshäng eller? ^^ Call me! Dock är min telefon lite krasslig, den fick nämligen för sig att dricka lite kaffe här på förmiddagen... Säger ingenting mer om det. Jag och mobiler = Dålig kombination...!

jag just nu... =/

 

 


...



Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

Så det så...


Söndag.


God Morgon!


Eller ja, jag har varit uppe ett tag nu, men har styrt kaffe och frukost. Och släppt ut Ceasar. ^^ Tänkte titta och se om han har flytt fältet eller om han ligger nedanför trappen och trycker som han brukar, ska försöka styra ett halsband till honom oxå, har fått hem registrerings papper på honom, och de har stavat fel! MORR! Sen ska man tydligen betala för öronmärkningen som jag gjorde i samma veva som han fick sina kulor klippta... Palla? Eller är det kanske en avgift för att få vara med i SKK som jag fått hem räkning på... Hm... Kanske borde läsa igenom pappret igen?

Det är en rätt lugn söndag, har ingenting inplanerat förrutom i eftermiddag då jag rullar in till Norrtälje för ljusvisning hemma hos Karin. Jennie från PartyLite kommer och visar massvis med mysigheter, och jag vet att jag kommer vilja ha jätte mycket olika grejor, men det är dyrt!! Men någonting litet kommer jag nog beställa, brukar alltid bli så. =P

Hur ska ni fördriva er Söndag?


okej.

Om detta inläggs publiceringstid är 23.55 ikväll, så vet vi nu att funktionen tidsinställda inlägg fungerar. Coolt! För jag kan nästan med 100% säkerhet lova att jag ligger nerbäddad vid den tiden. Det är kallt, jag är trött och jag saknar bejb!

Har haft en toppen lördagskväll. Middag hos bästa grannarna, yatzy och häng. Svängde förbi här och plockade upp fotbadet oxå så nu kanske trötta fötter är ett minne blott! ^^


Just so you know...



Paragoja: Rädsla över att din papegoja håller på med något farligt.



<3 ! Finaste bejb & jag

dsc04375 (MMS)

<3 ! Finaste bejb & jag


Iskall öl, underbart sällskap (Bejb & hans...

dsc04370 (MMS)

Iskall öl, underbart sällskap (Bejb & hans kusin) tärning och så Yatzy på det sen... Me so Happy!


Tillfällighet...?



24 timmar per dag, 24 ölburkar i en låda? Tillfällighet...?


Mys fredag!

Idag har det inte blivit många knop gjorda här hemma på Landstormsvägen. Men visst kan det var skönt ibland!! Tanken var att vi skulle bila ner till Malmö och styra lite grejer, så igår så jobbade jag gärnet för att slippa jobba hela dagen idag och på så sätt hinna vara i Malmö innan 15. Men så började det snöa! Tack för den! Inte för att jag klagar på hemma mys, men det skulle varit trevligt att komma iväg ner och se Malmö lix. =P För där har jag inte varit. Fast, iofs så kanske det var lika bra att vi inte kom iväg, eftersom jag endå inte har några direkta cash att slösa på... Jag menar, medans Bejb styr sitt så hade jag lätt kunnat vandra runt lite och säkerligen shoppat lite oxå!

Sitter nu och sippar lite bira, det är ju trots allt fredag, längtar efter att det ska bli dags att fylla på bläckförrådet, det är lixom liiite torrt på den fronten. Me need to feel some pain. (Även fast jag tatuerat både handled och hals utan att tycka att det gjort ont, utan mest blivit besviken över att det nästan kittlas..) Dock gjorde det liite ont, snarare sved när jag fyllde i den som jag har på handleden. Nog om det och detta. Jag ska som sagt sabba utsidan (??) på min vad hade jag tänkt.. ^^

Annars då. Ja. Jag känner mig rätt fåordig just nu... Min internet uppkoppling är segare än segast vilket gör att jag inte kan trycka in lite fredagsmusik i mina inlägg, jag menar, det tog huuuuuuuur låååååång tiiiiiiiid sooooooooom heeeeeeeelst att få fram Björn Rosenström klippet. INTE OKEJ! Dock diskuteras det om hurvida jag ska kontakta RB för prisinfo ang IPuppkoppling, eller om det ska spanas på annat...

Meeeeeeeeeeen ja... Det var la det..

Jag känner mig som världens tråkigaste människa just nu!!!!!!!!!!!



...



Fråga... När det utvecklas till någonting bra, så kallas det ju för utveckling...

Men om det utvecklas till någonting dåligt... Kallas det för inveckling då?



Fredag.

Eftersom det inte blir någon Malmö tripp idag pågrund av den här Jävla snön som fick för sig att falla... Så gjorde jag Muffins istället! För nått ska man ju roa sig med... Så nu blir det nybakade muffins, kaffe och film. Tända ljus och mys i soffan. Inte helt fel det heller kanske... Men endå!

Egentligen var det sockerkaka men jag delade upp smeten i min muffins form som jag har... ^^


 

Björn Rosenström - Muffins

 


Öron mask!

 

White Sky - Vampire Weekend

 

 


Jag fick ett jätte sött armband av min bäs...

dsc04363 (MMS)

Jag fick ett jätte sött armband av min bästa vän igår.. <3 det är ett liggande hjärta på, med bokstaterna P & L på, vilket står för mina favorit tjejer, en blank stjärna, ett avlångt, hängande hjärta som det står bejb på, vilket står för just min bejb, och sen ett till hängande hjärta som det står love på. =) Trissan har suttit och stansat och donat! Hon är så pysslig! <3


Jenka. För mig tillbaka till tiden på Lomm...

dsc04239 (MMS)

Jenka. För mig tillbaka till tiden på Lommarskolan... På både gott och ont! Idag är det äntligen torsdag, eventuellt är det gaddning i eftermiddag, dock lutar det åt att vi skjuter på det. Ty hon som ska märka mig har lite annat att göra.. Me Need Ink! Är iallafall fortfarande taggad infört! Tycker att veckan sprungit på i vanlig ordning, bejb är fortfarande kvar hemma hos mig, Aj Lajk! =)


Jag är på så otroligt bra humör! Det är en...

dsc04360 (MMS)

Jag är på så otroligt bra humör! Det är en toppen onsdag idag! Plusgrader ute, små muligt men det ser ut att spricka upp, härlig musik på radion! =D its Awesome!


God morgon alla fina läsare! Kul att se at...

anisch & mats (1 (MMS)

God morgon alla fina läsare! Kul att se att min statistik håller sig jämn trots min låga uppdatering.. =) hoppas allt är kalas bra med er! Med mig är det toppen bra. Finaste bejb är fortfarande kvar hemma hos mig, i skrivande stund sover han fortfarande, förstå att det är ordentligt jobbigt att lalla iväg till bussen på morgonen! Hur som haver, idag är det sedan Onsdag, lill-lördag. Jag planerar på att svänga förbi Gröna Näsan efter jobbet.. =) förhoppningsvis får jag göra idag som jag gjorde i Måndags. Någonting annat kul jag kan passa på att berätta när jag endå har er på tråden är att alla papper är klara nu, så det är fritt från för mig och Karin nu. Tyvärr är hon ju hemma sjuk, men till helgen eller nästa vecka kommer vi nog ut och rattar lite.. ^^ nu är jag snart i norrtälje, jobba, jobba, jobba!


Åh kul..

dsc04356 (MMS)

Åh kul..


Tre saker...

Tre-saker-testet!

Tre saker jag inte förstår mig på: Kraftiga humörsvängningar, skumt beteende och oärlighet.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: En stor röd glaskruka, fotoskrivare och ett glas pennor.
Tre saker jag gör just nu: Bloggar, Facebookar och lyssnar på musik.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Vinna på lotto, utforska världen mer, volontär utomlands?!
Tre saker jag kan: Laga mat, Shoppa och bara vara mig! =)
Tre saker jag inte kan: Vänta i all evighet, cykla på en enhjuling, rita.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Hardstyle, House och Anders Ekborg! ^^
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Att lita på människor (och mig själv för den delen...), våga chansa och kanske ett nytt språk?






Gissa om jag blev förvånad igår när ja...

Gissa om jag blev förvånad igår när jag kom hem från söndags myset hos Trissan och hittar ett stycke Bejb i min lägenhet..! Jag blev överlycklig! =D Och för några få micro sekunder så hade jag hjärtat i halsgropen! Men det gick över i ett ögonblick! Det var lätt helgens bästa överraskning! <3


Råd från busschauffören kl 05 på morgonen;...

Råd från busschauffören kl 05 på morgonen; ta på er bussbälte, det är glashalt ute.. =O och han har rätt, det var lite av en isdans.. =S


She Bang då juh!

 

Romeo

 

 

 

Sheena Is A Punkrocker

 


Just nu... Underbart! <3

dsc04349 (MMS)

Just nu... Underbart! <3


Söndag. Solen skiner, himlen är blå, fågla...

dsc04346 (MMS)

Söndag. Solen skiner, himlen är blå, fåglarna kvittrar.. Solen värmer verkligen, men i skuggan, usch kallt! Men med solglasögon och öronmuffar klarar jag det mesta. En promenad till ica står på agendan.. Måste köpa cigg!


Söndag.

Jag borde dammsuga, våttorka golven och göra rent inne i badrummet. Bädda nya lakan i sängen... Men gör jag det? Nä, Jag Bloggar, dricker kaffe, klottrar i en korsordstidning, klickar runt på nätet rent allmänt...

Har sovit rätt oroligt inatt. Somnade till och vaknade runt 04 av att tv:n stod på bakom mig, klickar av den och somnar igen, men var endå hur trött som helst när jag vaknade... Tyder det på dålig sömn under natten eller? Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, borde ju som sagt städa, lite grann iallafall, men vill hellre göra någonting roligt!

Nån som vill leka? =)



Uppdate;

Tihi! Jag pyser över till bästa grannen Patricia och hänger. Dricker kaffe och myser! ♥





Dille på listor. Två öl senare typ...

Senaste impulsköp: Två billiga skräckfilmer från Mekonomen av alla ställen.
Om du var en blomma: Skulle jag vara en nyutslagen solros. SÅ VACKRA!
Pryl du inte kan vara utan: Min mobil!
Lyx är: Att få vara bland de människor man älskar allra mest!
Tidningar du prenumererar på: Inga just nu, men har haft cosmo, solo och korsord.
Vad gör dej förbannad: När saker inte går som jag vill, vissa människor som har det svårt att förstå. Som inte lyssnar. Som sabbar och bara gör livet surt för andra inblandade parter. Orättvisa och falskhet.

Kram eller puss: Myys!
Hyrfilm eller bio: Hyrfilm! Hemma i soffan/sängen under ett varmt täcke. ^^
Natt eller dag: Nattuggla by nature!
Rakad eller orakad: Helst helrakat om jag får välja.
Popsnöre eller sportfåne: Nja, lite mer sportfåne i sånt fall... Inte så mkt för pop.
Kaffe eller te: Kaffe under arbetstid å vardagar, te kan vara mysigt ibland, speciellt på hösten. ♥
Bakispizza eller bakischirre: Bakispizza for the win!
Förfest eller efterfest: Fest som fest! =)
Engångssex eller engångstallrik: Engångs tallrik!
Yngre eller äldre: Äldre. ^^ 

Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt: Kan och kan, det tar garanterat en stund att bygga nytt förtroende. Turligt nog har jag inte blivit sviken "än" och tror inte jag kommer bli det heller.
Finns det någon du ogillar starkt: Det finns det...!
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd: jag är rätt bra på att lösa konflikter, kan vid första stund vara lite smått skraj, men skärper till mig rätt fort och löser situationen. Livet är för kort för att vara osams!
Om någon trycker ner dig, vad gör du då: Trycker tillbaka?
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv: Jag är inte rädd för att be om hjälp, men är även bra på att reda mig själv. Men vet vilka som fångar mig när jag faller. Och för det är jag evigt tacksam! ♥
Är du svartsjuk: Beror på. Jag blir sällan svartsjuk, utan känner mest lycka och glädje över andras framgångar och framsteg osv.
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta: Liksanerare typ? Eller jag vet inte riktigt, kanske skulle vara kul att testa endå? Se vad man pallar? Vilket psyke jag egentligen har lixom.
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den: Ja det gör jag. Why should´nt I?
Vad är det första du tänker på när du vaknar: Oh, another beutiful day! *Not*
Är du troende: Jag tror på saker absolut.
Tycker du om stearinljus: Jag älskar ljus i alla dess former! =)
När blir man vuxen: Blir man någonsin vuxen egentligen? Visst alla åldersgränser som sätts på olika saker. Det köper jag, men vuxen. Vad är egentligen vuxen?

Hav eller sjö: Havet! Varm sandstrand, skvalpande vågor och solnedgång! Love it!
Vad har du för väckarklocka: Mobilen agerar väckarklocka.
Hur ofta klipper du tånaglarna: Typ varje gång jag duschat...
Har du betalat månadens räkningar: Nope, inte än...
Använder du hudlotion: Ja det gör jag... Mysigt jue!
Tycker du om Dr Pepper: Nja, tycker att den smakar mandelmassa... =/
Äpple eller Päron: Äpple är godast, päron svårt att veta... 

Äter du fiskbullar: Ja det gör jag.
När klippte du dig senast: Minns inte riktigt.
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat: Helst sushi, men annars Max.

Platt eller vanlig dataskärm: Jag har en platt skärm jag.
Vad har du för mobiltelefon: SonyEricsson W995

Dammsög du bakom soffan sist du dammsög: Jag dammsuger alltid under soffan.
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor: Har ingen byrå...
Har du blivit sövd någon gång: Nej. Det har jag inte.
Lever din mormor: Nej det gör hon inte. Hon gick bort på Våffeldagen 2010.
Har du varit med på TV: Jajjemen, ett flertal gånger. Allsång på Skansen av eget intresse, sen andra svenska "talkshows" via skolan. Eller hur man ska förklara det.
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dar sen: Bäst-före-datumet är bara en restriktion för den säljande butiken. Jag menar, jag hade en youghurt i min kyl, vars bäst-före-datum var någon gång under 2007. Gjorde scones för inte alls jätte länge sedan, och använde då den eftersom jag inte hade någon mjölk. Inga som helst problem... ^^ Så ja, jag dricker mjölk som har "gått ut" för tre dagar sedan.
Beskriv din humor: Min humor är låg. Buskis låg. Jonas Gardell och Robert Gustavsson låg. Parlamentet, Scrubs, 2 and a halv men, simpsons, family guy, you name it. Jackass och Viva La Bam... Listan kan göras lång.

Mjukt eller hårt: Jag gillar när det är hårt...!

Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu: Jag borde gå å lägga mig, för roligare än så här blir det knappast denna lördag...

 

 

 


Ytterligare en lista! ^^

Är du..

Arrogant: Nej

Osäker: Nej

Trött: Nej

Intressant: Ja, det tror jag

Smart: Nja, kanske

Barnslig: Japps!

Liten: I jämnförelse till?

Lätt: Att ha att göra med ja.

Skoltrött: Går inte i skolan längre. Slutade -05

Rolig: Nja, jag tycker det, men jag vet inte om andra är beredda på att hålla med... =P

Pratglad: Pratar allt för mycket!

Frågvis: Frågar man inte får man ingenting veta!

Organiserad: Försöker vara.

Hälsosam: En öl om dagen är bra för magen? =P

Blyg: Ibland så kan jag vara det, men det går över fort.

Attraktiv: Ja det tycker jag!

Lätt uttråkad: Beroende på situation!

Vegetarian: Kött för fan!

Besatt: Som fan!

Pålitlig: Alltid!

Filosofisk: Ibland tänker jag för mycket...!

 

 

Har du..

För många vänner: Kan jag inte påstå. Jag har mina underbara! Kan räkna dem på en hand!

Förföljelsemani: Nja, inte direkt!

Tvångstankar: Beroende på vad saken gäller.

Färgat håret: Flera gånger!

Brutit några ben: Icke!

Några piercings: Ja, ett gäng! ;)

Egen dator: Japps det har jag.

Gjort bort dig rejält: Ja, men det bjuder jag på!

Bra självförtroende: Ja, det tycker jag att jag har!

Komplex: Hade förrut, men inte lika mkt nu.

Kysst någon: Mmmn. =)

Haft sex: Oh ja! Myys!

Tagit nakenbilder: Japps...

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja det har jag gjort.

Varit kär: Jo, ett fåtal gånger.

Blivit kär i någon på nätet: Nä.

Dumpat någon: Ja.

Stulit någonting: Japp.

Gjort något olagligt: Japps. Mycket positiva svar här. ^^

 

 

Vem..

Saknar du: Jag saknar Bejb!

Vill du döda: Det kan jag inte riktigt nämna här, vill helst att det ska komma som en överraskning...!

Rörde dig sist: Morfar.

Slog du sist: Mig själv? =P

Kramade du senast: Morfar.

Kysste du senast: Bejb!

Skrev du till sist: Bejb..

Vill du vara som: Mig själv! Im awesome!

Sårade dig sist: Ingen som jag nämner någonting om här...

Vill du bli galet full med: Patricia!! ♥

Gjorde dig riktigt glad senast: Det var några stycken. ^^

Fick du sms från senast: Bejb!

Ringde dig senast: Bejb. =)

Ska du gifta dig med: Ska inte gifta mig..

Får dig att skratta: De är ett par stycken som får mig att skratta, I Love You All!

 

 

 

Mohombi - Bumpy Ride

 


Ego!

Jag har tappat bort mig i min hemstad? Nej, inte tappat bort mig, men gått fel...
Jag har sett en fallande stjärna? Flera gånger. Speciellt då vi legat inlindade i filtar ute i Sänsjö ♥
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna? Ja det har jag gjort någon gång.
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas? jajjemen, minns att jag gick till Coop en sommar.
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss? Ha Ha. Flera gånger! *LOL*
Jag har sparkat en kille mellan benen? Räknas brorsan?

Jag har varit i ett casino? Båt?
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan: Aldrig någonsin!
Jag har gått “skinny dipping”.? Gone swimming yeah!
Jag har lekt sanning eller konsekvens? Klart man har, och snurra flaska!
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme? Nja, på en timme vette tusan. Men lätt en liter!
Jag har krockat i en bil? Jag har suttit i en bil när det smällt ja.
Jag har skidat? Ja.
Jag har medverkat i ett skådespel? Lommarskolan presenterar POCAHONTAS! (Stavning)
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet? Ja det har jag.
Jag har fångat en snöflinga på min tunga? Jajjemen!
Jag har sett norrskenet? Inte ordentligt!
Jag har suttit på ett tak på natten? Ja. Mys!
Jag har aprillat någon? Ja, det är lite busigt!

Jag har åkt taxi? Ett par gånger efter krogen eller så.

Jag har ätit sushi? Sushi! Namnam!
Jag har åkt snowboard? Åsneskjärt 2008! =) Barnbacke och supersakta! Men endock!

Känns som om jag gjort denna lista förrut, men har man tråkigt så har man.

Snart kommer Trissan och hämtar hem Ebba-bus, jag funderar på att inte öppna... =P

Ebbster är ju såååå mysig jueee!!! ♥



Lördag.

Jag och Ebba åkte in till Norrtälje runt lunchtid idag och kom hem för kanske dyra timmen sedan. Vi har hunnit med massvis med bus. Hälsat på hos mina föräldrar, traskat genom precis hela Norrtälje City för att komma upp till morfar och fika där, Ebba gjorde sig hemmastad på en gång hos morfar, med sin kanin i munnen somnade hon i hans knä. Morfar smälte som smör i solsken! Precis som pappa!

Nu är vi iallafall hemma, Ceasar är keligare än någonsin, avundsjuk kanske? =P Jag funderar på om jag ska starta en film och mysa ihop i soffan, katt på ena sidan, hund på andra. Låter som en oerhört mysig lördag om jag får säga det själv. Först en dusch kanske, och en kall bira på det... ^^ Najs! ♥

Eeeeeeeeh... Ja... He´på er! =P

 

Green Day - 21 Guns

 


Ebba poserar på en puff hemma hos min morf...

dsc04313 (MMS)

Ebba poserar på en puff hemma hos min morfar.. =) vi trillade dit på en fika under eftermiddagen och morfar lekte massvis med Ebba, tror att han blev lite kär. Pappa ville kidnappa (hundnappa?) henne.. Världens mysigaste hund!


Äntligen fredag...! Fast, denna morgon ä...

Äntligen fredag...! Fast, denna morgon är en sån där morgon då jag hellre stannar kvar i sängen och drar täcket över huvudet! Ingenting har gått bra än så länge! Och så är det jävligt kallt! Jag har drömt riktigt konstigt och vet inte riktigt hur jag ska skaka de tankarna ur huvudet.. =( förhoppningsvis kommer denna dag flyta på utan större problem.. Pallar lixom inte! MORR!!


Om man har tråkigt...

Kan man klicka sig in på DENNA SIDA Och klicka på fliken "Slumpa fråga"...

Sånna här frågor kan man stöta på...


Det hela handlar ju om att roa sig själv... =P


Lyssnar på relations rådet på radion.. ...

Lyssnar på relations rådet på radion.. En kille ringer in och frågar varför hans tjej/sambo starkt ogillar att han går runt i bara kalsonger hemma.. Det undrar jag oxå, jag menar, jag skulle verkligen inte ha någonting emot det! =D och på tal om någonting helt annat, det haglar här i Norrtälje.. Just i skrivande stund...!


Usch! Idag är det verkligen höst...! Mas...

Usch! Idag är det verkligen höst...! Massvis med blöta löv på marken, himlen var full av tunga regnmoln tidigare i morse, men det börjar spricka upp som smått. Förhoppningsvis tittar solen fram snart och lyser upp min gråa torsdag...! =D synd bara att det är blött överallt, har ju lixom tygskor på mig...


Ännu än myslåt... ^^

 

Colie Caillat - Bubbly (lyrics)

 

Jag älskar att lyssna på radio under dagarna, hör nya låtar varje dag! ^^ Awesome! Den här är iofs inte ny men jag visste inte vad den hette förren tidigare idag... =)

 

 


Är iallafall hemmavid nu. Har våttorkat heeeela lägenheten...

Funderar på om jag ska ta en tur med snabeldraken oxå...

Och våtmoppa... Och diska... Och bädda rent i sängen...

Kattlådan... och katten rent allmänt, klor å pälsvård...

För att inte glömma mig själv... Hårinpackning...

Ansiktsmask... Vanligt bad eller fotbad...


Känns inte som om man gör annat om dagarna än att städa... =P

 

HAHA!

 

 


Dyrt!

Det är dyrt att fixa körkort... Fuck!

  1. Körtillstånd: 220 :-
  2. Teoriprov: 220:-
  3. Körprov: 700:-
  4. Foto körkort: 70:- (Why??)
  5. Tillverkning körkort: 120:-
Totalt: 1340:-

  1. Riskutbildning 1 (teori) ca; 600 - 800:- (Beroende på vart, Stockholm eller Uppsala)
  2. Riskutbildning 2 (halka) ca; 1700 - 1900:- (Beroende på vart, Stockholm eller Uppsala)
Totalt: Ca 3000:- om jag räknar högt.

Och så lite härliga lektioner med en "riktig körlärare oxå. Inte min privata raring Karin! ;) Så ja... Jag ska ta å räkna lite på det här jag. För körkort ska jag ta mig fan ha! Tur att jag "hann" köra mycket med Jens, för när vi körde i söndags bara för att "se om jag fortfarande kunde" så gick det rätt bra faktiskt. Så det lär ju inte krävas så mycket körlektioner på skolan, utan mest få bort ringrostigheten privat... =)

Håll tummar och tår för mig!


Liten Lista... ^^

Jag vill: Att det ska vara sommar och sol!
Jag ska: Alldeles strax göra iordning en kopp kaffe tänkte jag.
Jag har: Alltid saker att göra. Människor att fixa och saker att träffa ^^
Jag är rädd för: Allergiska reaktioner?
Jag är inte: Alltid lika dum som jag ser ut att vara i vissa situationer... Lovar!
Jag är: Anisch helt enkelt! Kort och gott! =P
Mitt modersmål är: Alltså, Svenska?
Jag älskar: Alla de mina!

Kopiera detta till din blogg (jag hittade den på en väns statusrad på ansiktsboken men wtf) och svara på frågorna, med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn. ICKE LÄTT!

Alltså, dagens ungdomar... Varför dricker ...

dsc04154 (MMS)

Alltså, dagens ungdomar... Varför dricker de så mycket energi dryck? Är studierna svårare nu än när jag gick i plugget, eller sover de för dåligt pga facebook? =P jag tror på det sist nämda!! Nu är jag iallafall påväg mot objekt 2 för dagen, känns som om arbetsdagen snart är slut faktiskt, trots att jag "bara" jobbat i typ tre timmar... Good sign tro?


Hurra!

Inatt har jag knappt hostat någonting! Halsondet (Eller hur man nu säger) har fyttat från vänstra sidan till högra. =/ Skumt! Men skönt med lite variation! =P Igår gjordes det en raid på apoteket, och jag kom hem med en hostmedicin jag inte riktigt kan stava till, men hjälper gör den. Och eftersom jag fick ett sånt underbart bemötande från vårdcentralen igår när jag ringde, så väljer jag att kurera mig själv. ^^ Nu är det inte så illa som det låter mina vänner, tro inte det... Men jag är på bättringsväg! Prommis!

Ska strax lalla iväg till bussen, bryggaren harklar sig, så det är klart där ute, fiiint! Hoppas att arbetsdagen springer iväg, för i eftermiddag är det äventyr som står på planeringen. ^^ En tripp till Täby C är aldrig fel.

Ha en toppen dag alla! =)




I full fart med att bli frisk! Myrten är b...

dsc04153 (MMS)

I full fart med att bli frisk! Myrten är bra har jag hört, skummar finfint och luktar eucalyptus.. Fräscht om inget annat? Den innehåller olja som verkar stimulerande på blodgenomströmningen i huden, och ska tydligen ge en uppfriskande känsla när man är förkyld! Fint! Jag pallar lixom inte med att vara sjuk längre...! Nu är det dags att lägga bort telefonen innan även den tar ett skumbad... =P


Morgonens låt (ar) ! ♥

 

Melanie Fiona - Monday Morning

 

 

 

Cee Lo Green - Fuck You

 

 

 

Sean Kingston - Beautiful Girls

 

 


Ger snart upp.

Jag blir så grymt less... För vilken natt i rad, vaknar jag allt för "tidigt" för att inte kunna somna om igen innan det är dags att gå upp. Denna "morgon" vaknade jag strax efter kl 03. Det är en hel jävla timme kvar tills det är dags att gå upp... INTE OKEJ! Och orsaken till detta är ju då en irriterande hosta som vägrar ge med sig, hur mycket hostdämpande jag än häller i mig, och en hals som bara river varje gång jag ska svälja. Jag är inte svullen eller öm eller nått så... Men inte kan jag äta eller dricka ordentligt... Tog mig fan flera timmar att tugga i mig frukost/brunch/lunch/middagen/maten som jag fick i söndags... =( Ordentligt jävla okul!

Tänker fan inte gå tillbaka till Rimbo Vårdcentral inte! Där har jag varit i tre vändor nu under min "sjukperiod" och inte har jag blivit bättre. Norrtälje Norra öppnar sin telefontid kl 08 denna måndag, och jag ska fan vara först! För nu är jag ordentligt less!




Man är inte så jävla kaxig när man är sjuk, jag känner mig mest ensam och hjälplös... =(



Jaha.

Söndag i all ära. Fuuuck vad jag har tråkigt! Har legat och kollat på film hela eftermiddagen och kvällen fram tills nu, inte okej! Eller ja, det är iofs rätt nice, men jag blir så seg!! Är sugen på att hitta på någonting men jag vet inte vad, klockan är ju inte ens nio och det är långt kvar tills det är dags att sova... Hurra Hurra...

Kan ju informera om att jag varit och kört bil idag förresten, runt runt på Nordrona i Norrtälje, och sedan ut i söndagstrafiken. Det gick faktiskt grymt bra! Jag är ordentligt stolt över mig själv! Övade parkering, start i backe (en gigantisk backe med världens lutning, hade jag tappat mig själv där hade vi legat kvar i sjön fortfarande) Backa runt hörn, först åt vänster, sen åt höger. Gick kalasbra det oxå... Känns bra att det fortfarande "sitter" så att säga, fast än det var länge sedan jag körde ordentligt, lite buskörning har ju utövats, men det är ingenting jag skryter med eftersom det var på en parkering... =P

Hur som haver, styra iordning sig inför kvällen kanske? Ladda bryggaren inför morgondagen och så en dusch. Låter som en ypperligt bra plan. Ett bad kanske? *fliin*

 

Pic från lördagen då vi firade Nenne som skulle fylla år.

Tagen i köket hemma hos henne. ^^

Jag var hög på alvedon och penicillin,

men det hindrade inte mig från att skråla lite kareoke på SS Norrtelje båten... ^^

 

 

 

 






I baren.

 

!!!!!!!


Dansa hela natten, så klart. Vi ska riva h...

dsc04125 (MMS)

Dansa hela natten, så klart. Vi ska riva hela haket, så klart! Fylle-hunden ville röka... Hans vilja, vår lag... =P


Han ger sig lixom inte! Jävla fylle-hund!

dsc04130 (MMS)

Han ger sig lixom inte! Jävla fylle-hund!


Den där jävla fylle-hunden alltså!

dsc04129 (MMS)

Den där jävla fylle-hunden alltså!


Ikväll är det jag och fylle-hunden !! =) h...

dsc04118 (MMS)

Ikväll är det jag och fylle-hunden !! =) haha !!


Awesomeness!!

 

5ive - When The Lights Go Out

 

 

 

5ive - Slam Dunk Da Funk

 


2 Lynn with Löv!

 

Tupac feat Dr. Dre - California Love

 


 

 


 

California Love! California, knows how to party.
California, knows how to party...
In the city of LA,
In the city of good ole Watts,
In the city, city of Compton,
We keep it rockin'. we keep it rockin'... Dr. Dre: Now let me welcome everybody to the wild, wild west,
A state that's untouchable like Elliot Ness.
The track hits your eardrum like a slug to your chest.
Pack a vest for your jimmy in the city of sex.
We in that sunshine state with a bomb ass hemp beat,
The state where ya never find a dancefloor empty,
And pimps be on a mission for them greens.
Lean mean money making machines, servin fiends.
I've been in the game for ten years making rap tunes,
Ever since honeys was wearing sassons.
Now its '95 and they clock and watch me.
Diamond's shining,
Lookin' like I robbed Liberace.
Its all good from Diego to the Bay.
Your city is the bomb if your city making pay (uh)
Throw up a finger if you feel the same way.
Dre putting it down for Californi-yeah... California (california), knows how to party (knows how to party)
California (west coast), know how to party... (That's right)
In the city (city) of LA, city of LA...
In the city of good old Watts, good old Watts...
In the city, city of Compton (city of Compton)...
We keep it rockin', (keep it rockin') We keep it rockin'... Yeah, yow make it shake, come on...
Shake it, shake it baby.
Shake, shake it, (shake it baby)
Shake, shake it Mama.
Shake it Cali.
Shake it Cali...
Shake, shake it baby...
That's right!
Shake, shake it baby.
Shake, shake it Mama.
Shake it Cali! TuPac: Out on bail,
Fresh outta jail.
California Dreamin',
Soon as I step on the scene
I'm hearin' hoochies screamin'.
Fiendin' for money and alcohol -
The life of a west-side playah.
When cops die, its on ball.
Only in Cali will we riot, not rally, so live and die.
In LA where we gear Chucks, not Balley's.
(Yeah, that's right... uh)
Dressed in locs and khaki suits, and ride is what we do.
Flossin', but have caution - we collide with other foo's...
Famous because we throw jams - world wide.
Let 'em recognize from Long Beach to Rosecrance.
Bumpin' and grindin' like a slow jam,
Its west-side, so you know the Row won't bow down to no man!
Say what you say but give me that bomb beat from Dre...
Let me serenade the streets of LA!
From Oakland to Sack town...
The Bay Area and back down...
Cali is where they put their Mack down.
Give me love! California (california) knows how to party (aint no doubt)
California (do do do do) knows how to party.
C'mon, baby...
In the city (South Central) of LA...
In the city of good old Watts,
That's right...
In the city, city of Compton,
We keep it rockin', keep it rockin'. We keep it rockin'... Yeah, Yeah... Dr. Dre: Now make it shake... Ahhh... Shake, shake, shake it baby.
Ahhh
Shake, shake, shake it baby.
Yeah...
Shake, shake it Mama.
Shake it Cali,
Shake it Cali!
Shake, Shake it baby,
Shake it Cali!
Shake, shake it...
Ahhh
Shake, shake it Mama.
West coast!
Shake it Cali...
Ahhh! Yeah, ahhh...
Ahhh Dr. Dre: Long Beach in the house, ahhh! Yeah
Oaktown... Oakland definately in the house.
Frisco, yeah, Frisco... TuPac:
Eh, You know LA up in this... Pasadena, where you at?
Yeah, Inglewood...
Inglewood always up to no good.
Even Hollywood tryin' to get a piece of that...
Sacramento, Sacramento, where you at?
Yeah... Throw it up y'all! Throw it up! Throw it up!
I can't see ya... California Love... Let's show these foo's how we do it on this West-side...
'Cause you and I know its the best side! Yeah, that's right...
West coast, West coast...
Ahhh! California love!
California love, yeah... California knows how to party.... Yeah....

Everybody hands go up... And they stay there...

DJ Khaled - All I Do Is Win (feat. Ludacris, Rick Ross, Snoop Dogg & T-Pain)

 



Det är snurrigt nu.. Mycket rotation i hjä...

dsc04049 (MMS)

Det är snurrigt nu.. Mycket rotation i hjärnkontoret om jag ska försöka sammanfatta det hela...! Skönt att det äntligen är fredag. Ikväll ska jag och Lynn vi ska väl härja, vet inte riktigt vilka fler som skulle trilla hem till henne, men det ryktas om ett par stycken till. ^^ får la se vad som händer ikväll, jag är laddad för äventyr! =D


Question;






What
would You wish for if You only had one chance?







HAHAHAHA! ^^

 

John Don King - Du Är Så Ful


Du är så ful, så jag vill slå dig
I ditt huvud med en pinne
Du är så ful, så jag vill knarka

Jag vill äta... äta bajs jag vill äta bajs ("Jag vill äta bajs")
Jag vill döda dig och din mossa
Jag vill döda din bror och din fassa
Jag ska nita din gamla farmor

" I fejset (shouwap) med en pinne (shouwap) och ett biljardklot"

Jag ska nita, din granne för du är så ful det är ditt fel
Jag är så jävla sne så jag vill knarka, skit mycket knark
Jag vill knarka knark ("jag vill knarka knark")

Jag vill skära mig själv, du är så ful så jag vill skära mig själv
fattar du inte du är så jävla fulså jag vill skära mig SKÄR DIG SJÄLV!
("jag vill skära miig")


Lajf-säjvärsh!!

dsc04093 (MMS)

Lajf-säjvärsh!!


Bästa sättet att lösa ett problem kan i...

Bästa sättet att lösa ett problem kan ibland vara att helt enkelt gräva ner det. Känns det som just nu.. Vädret är grått, inte en solstråle så långt ögat kan nå, har en för jävla jobbig hosta, känns som om jag ska kräks ibland när det är som värst.. Inte okej! Har dragit i mig kaffe nu iaf, så det är väl dags för ett kragtag.. Snart är det helg!!


Ny favorit låt...

 

Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan

 

 


Jag fick en blomma av en vän idag. =) det ...

dsc04087 (MMS)

Jag fick en blomma av en vän idag. =) det gjorde mig glad!


Keisha och jag. Strax innan karusellen sta...

dsc04083 (MMS)

Keisha och jag. Strax innan karusellen startade och hon skrek sig hes av skräckblandad förtjusning... Haha!


Nybadad och insvept i en mysig morgonrock,...

dsc04079 (MMS)

Nybadad och insvept i en mysig morgonrock, med hårinpackning och ansiktsmask.. Jag är redo för säsongs premiären av Desperate housewifes =D chocolat chip cockies och iskall mjölk får agera tisdagsmys.. Eller, jag menar ju så klart lill-fredagsmys! ^^


Lill-Fredag! =) jaha, nu har jag hällt i m...

dsc04064 (MMS)

Lill-Fredag! =) jaha, nu har jag hällt i mig kaffe och tänkte ta en cigg, sen är jag redo att röja igen...! Hade galet ont i halsen i morse när jag vaknade, men nu känns det bättre, lite öm lix, men inte värre än så.. Jag känner mig rastlös.. Knallar runt och donar med mitt, men endå! Skum känsla! Tur att arbetsdagen snart är slut, är inte jätte sugen på att vara social mot allt folk som rör sig i denna byggnad.. Man kan inte vara på topp jämt! Skickar med en bild på Ceasar som jag tog igår, vi låg och kollade på Happy Tree Friends han och jag, tuggade på ett äpple och toksomnade! =O kanske inte mitt smartaste drag, för jag var sjukt pigg på kvälls kvisten sen.. Nä, dags för ett kragtag kanske..


Den här låten...

När jag lyssnar på den här låten så kommer jag direkt ihåg hur det var på Nature One 2008. ^^ Awesome! Har inga som helst problem att lyssna och minnas tillbaka! Fiiifaan va för jävla skoj vi hade!

 

White Stripe - Seven Nation Army

 


Morning bitches! När klockan ringde i mors...

dsc02333 (MMS)

Morning bitches! När klockan ringde i morse hade jag problem att komma upp, inte på grund av att jag fortfarande var trött och seg, nej, nej, jag var pigg och glad men det var inte Ceasar! Han låg tvärs över min rygg, alldeles utsträckt och ledlös.. Jag lyckades flytta mig i sidled, och Ceasar gled ner på madrassen istället, pep lite grann, säkert över att det blev kallt, men sen kom han inte ut ur rummet försen jag skulle gå till bussen.. Han hörde väl att jag var på gång och ville säkert säga hejdå. =P Min lilla sötgris! Bilden är från när han var mini och precis flyttat hem till mig. =)


Över and out! =P

Jag piper iväg till tvättstugan för att hämta upp det sista som legat och torktumlats i en timme typ... Sen är det jag som bäddar ner mig i sängen och kikar på en hel drös med Happy Tree Friends avsnitt på ps3an! *Awesomeness!*

Har inte så fruktansvärt mycket mer att säga.



He´På´Er!


HAHAHA!


Hittade denna gamla goding som Mats gjort i photoshop (??) för miljoner år sedan... Tyckte den var liiite skojig. Hittade även bilder på mig, Lynn (Länk) och Keisha från den tiden då vi bodde tillsammans på Flygfältet... Får la se om jag lägger upp nått därifrån. Kan ju avslöja att Lynn (Länk) var väldigt blond och rosa på den tiden... Tihi!


Disco!

Igår kväll så blev det disco här på Landstormsvägen. Bordet i vardagsrummet fick flytta ut i hallen, blinkande drinkpinnar och glas fick agera disco belysning och hög musik pumpades ut ur högtalarna! Det var allt i från 50 Cent, Eminem, Latin Kings, Just D till X - Japan och lite hardstyle! Grabbarna grus körde break dance och så hade vi keps och gangter hatt på oss. ^^ Galet roligt! Sen blev det lite lugnare och vi spelade yatzy och kort. Och Vem där så klart! Ett spel som jag har haft sen jag var liten, lite naggat i kanterna är det ju, men ack så roligt. Han med ett par svängar med memory oxå, men jag fick ju tokpisk av Alex... =( Han är en mästare på spel den lilla busungen!

Idag är det söndag, tvätt-tid om ett par timmar och imorgon så är det jobb igen. Inte vidare skoj, hade jag fått bestämma hade det varit lördag heeela veckan! Året runt! ^^

Nickelback - If Today Was Your Last Day

 

 

 


Musik som gör mig glad!

Ascoona - Flytta På Dig

 

 

Just D - Vart tog den söta lilla flickan vägen

 

 

 

Wille Crafoord/ Just D - Tre Gringos

 

 


Jag säger inte mer än det...!

 

Lily Allen - Fuck You

 

 

Eller jo, en jävligt bra låt, är vad det är!

 

 

 


En trött herre på bussen hem från Naturhis...

dsc04052 (MMS)

En trött herre på bussen hem från Naturhistoriska och Cosmonova.. =) under nästan hela buss resan roade vi oss med att spela bowling, elitlag såklart, strike efter strike ba'h! =D


Påväg till Cosmonova! =) 3D film, hembak...

Påväg till Cosmonova! =) 3D film, hembakade bullar och en rundtur på museet efter filmen.. Awesomeness total! Humöret är på topp hos alla liga medlemmar, lite smått otåliga kan jag tro, men det är förståligt.. Jag känner på mig att det kommer bli en toppen dag! Trevlig lördag till er som läser! =)


Buss, tunnelbana, pendeltåg och buss igen....

dsc04046 (MMS)

Buss, tunnelbana, pendeltåg och buss igen. Nu är vi äntligen framme! =)


Nya glajjerna då ju...! ROFLMAO! =D

dsc04045 (MMS)

Nya glajjerna då ju...! ROFLMAO! =D


Humornivån på morgonpasset denna morgon ...

Humornivån på morgonpasset denna morgon är sjukt låg! Men endå skrattar jag så jag får ont i magen! Antar att min humor är lika kass som deras. Sexskämten haglar och gliringarna lika så.. Galet roligt! Solen strålar denna fredags morgon, solglasögonen är på, ska lägga upp en bild sen på mina nya solisar. =) har hört att det ska vara så stort, täcka mer än halva ansiktet... Och det tror jag att mina nya gör.. Haha!


Fredag! Denna morgon är inte lika kall so...

Fredag! Denna morgon är inte lika kall som gårdagens! Tur, för igår var det olidligt! Typ.. Kanske jag tyckte det eftersom jag vaknade och insåg att jag bara hade 20 min på mig innan bussen gick, tur att jag glömde min termosmugg på jobbet, för det är oftast bryggaren som tar tid. Så jag hann iallafall! =D dock har jag muggen med mig denna morgon, lika bra att ladda med kaffe nu för det blir fullt ös medvetslös! Efter jobbet är ett besök på Tom Tits inplanerat, Awesome! Det var typ 5 är sen jag var där sist, då med Keisha, och nu har de hunnit bygga om och grejat... De 3 herrarna Ståhl har inte varit där, så igår kväll kollade jag och M runt på bilder som google hade att erbjuda.. =) jag tror att besöket kommer gillas! Ha en toppen fredag alla läsare! <3