God Morgon Sunshine!

°God Morgon, god morgon, god morgon, god morgon, god morgon, god morgon...°
Det är inte en så väldans god morgon inte... Jag vill sova! Jag är trött!

Ska åka in till jobbet nu... Puss på tån!

Söndag.

Spenderade söndagen med att installera sims på datorn. hehe. Fast igen. Spelade ett tag sen så fick Jens för sig att vi skulle åka till Täby och köpa Badminton grejer. Sagt och gjort, jag fick köra hela vägen dit, köpte en prickig tröja på BikBok och åkte förbi Arninge, hämtade upp Katrin och Trissan.

Edsbro revyn kollade vi på ikväll oxå. Var faktiskt riktigt roligt! Även om det är lite inernt. Men ja. Skoj och skratt.
Ska typ dra en dusch och en kopp te sen sova. Jobb imorgon. Börjar bajs tidigt. Bussen går kl halv åtta. Men jag överlever. =P Tänkte väl hinna köpa cigg oxå, men ja.

Puss å kram på er!


Film.

Jag och Jens hyrde film på ICA igår efter att vi handlat. Vi kollade på Hard Candy.
Och jag säger bara det, den var riktigt psykisk och obehaglig. Hur en liten fjortonårig flicka kan göra någon sådant? Eller, ja, det är ju bra på ett sätt. Absolut. Att hon sakta men säkert får pedofilerna att ta livet av sig. ha ha. Men ja, endå. Att hon pallar med det?

image59
Men som sagt. Helt klart värd att se., Absolut. Men det är ingen höjdar film. ??


Kaos.

Livet är glädje och sorg.
Humor och allvar.
Ständiga problem och plötslig lycka.
Hur kände du dig igår?
Hur mår du idag?
vad kommer att hända imorgon?
Vet du vad du vill?
Vet du vad du kan?
Vet du vem du är?

Livet gör ont.
Livet är fantastiskt förfärligt.
Livet är fullständig kaos.
Men du är inte ensam.
Här får du en kram!

//By Jonas Larsson

All my bags are packed...

All my bags are packed Im ready to go. Im standing here outside your door. I hate to wake you up to say good bye.
So kiss me and smie for me. Tell me that you wait for me. Oh babe, I need you soooooo....!

Känns väldigt oppept just nu. Vill verkligen inte springa runt inne och städa när man kan vara ute i solen och bara softa...! Men, ja, det kommer en helg som är helt planlös. Känns väldigt bra. Vet inte alls vad jag ska roa mig med, men det brukar alltid lösa sig. Nu, springa ned på stan, möta upp Frida och fixa, sen åka till jobbet...
Väl där så är det ju bara handel, culinar, bilden, en bit av centralkorridoren och BF jag ska fixa. Sen åker jag hem igen med 17.40 bussen... Det är ju inte så jätte lång tid om man tänker efter... ;)

Nu... Puss kram å slick på kinden...!

Skepp och hoj!

Usch vad jag känner mig seg. När jag vaknade igår morse, så trodde jag att det var helg. Eftersom klockan bara var typ fem på morgonen och Jens låg och snusade vid sidan om mig... ;)
Drömde väldens härligaste dröm... tihi... *generad* Ingen sexdröm absolut inte. Utan en dröm om att livet går vidare. Även om det är jobbigt ibland, och man möter motgång ibland. Jag menar, jag drömde om en framtid...!
Det låter konstigt jag vet, men endå...! Jag drömmer om en framtid. Ingen konkret kanske, inga ansiktet ingenting, bara om mig själv och vad jag gör... Svårt att förklara. Men det kändes endå tryggt när jag vaknade...

Man måste kunna möta motgång innan man möter framgång... Livet består inte bara av nedförsbackar, det måste gå uppför ibland...!

*Känner mig extremt poetisk... En cigg på det här...*

Vuxen status.

Hej hopp!
Jag har precis godkänt och fixat med min deklaration. Så den saken är biff. Sen har jag betalat min telefonräkning. Så nu är jag pank och fågel fri... haha. Inte men ja. =P Känns bra att ha sakerna klara. Funderar på att sätta undan en tusen lapp eller någonting till skatte betalningen. Så kommer jag kunna betala den i slutet på nästa månad. Skulle vara phett skönt att få det avklarat. Meeen det löser sig...!

Nu, bada?

Pussis!

Seriöst!

Jag är verkligen inte den som klagar! Men jag lovar att jag ska bli bättre på att tala om hur jag mår, eftersom jag vet att ni verkligen bryr er om mig. (Det har ni visat så många gånger, men jag är väldigt sär, och ser inte det på en gång....)

Jag älskar er av hela mitt hjärta gånger tusen mijoner till! Ni är allt jag har och allt jag ber om!
Ett liv utan er går inte att föreställa sig, eftersom det inte finns!

Massvis med kärlek och godnatt! ;)

Jobb idag...

Well well well... Ska iväg och jobba strax... Börjar lite tidigare för att hinna göra klart resturangdelen?
Det ska tydligen vara någon avslutningsfika för någon rektor eller någoting. har inte så stor koll. Meen, ja, det blir nog bra... =P



Hahaha!

Brist på annan underhållning!

image56
image57


Seriöst?

vart tusan är min telefon räkning? Sitter och väntar på den och antar att den borde trilla in vilken dag som helt. Gärna förra veckan... Men jag antar att det inte fungerar så... Jag vet att det borde vara en faktura på väg, eftersom jag ringde till saldokoll bara för att kolla hur mycket jag ringt för och då får jag veta att jag "bara" ringt för 13kr sedan den senaste utskriva fakturan... I wonder... When it comes... Om den behagar komma... Jag kanske är bortglömd... Ha ha!

CHOKLAD GLASS ÄR GOTT!!!!

Ska alldeles strax rulla iväg till jobbet. Imorgon är det fest... =) Både på jobbet och efter jobbet... *ler stort*
Det är två rektorer på mitt jobb som ska sluta, och som bjuder div. lärarlag på fika... På onsdag är det fika som gäller. Och vi är oxå inbjudna... Sjysst herre det där... Tårta och kaffe... hehe... Smarre mums... Så ja, jag börjar tidigare på Onsdag, bara för att hinna städa ordentligt där inne...! Innan lixom... Sen måste jag in och städa efter oxå... Underbart...
Nej, jag kanske ska ta och knalla iväg nu. Så jag hinner köpa tobak innan bussen mot Norrtälje rullar...!

Hoppas att alla får en bra dag idag... =)
Simma lugnt!

Life is like.

Life is like a box of chocolate...
You never know what you going to get...


Någonstans djupt inne i mitt huvud... Finns det tankar och funderingar. Som är riktigt svåra att få tag på. Svåra att hitta, men endå så vet jag att dom finns där. Och jag VILL få tag på dom. Jag vill plocka fram dom... Men är väldigt okababel till att få fram dom. Det känns i kroppen, det känns i huvudet. Det är någonting jag tänker på. Varför kan jag inte få fram vad det är som är?

Jag känner att jag är på äventyrs humör. Jag vill inte gå till jobbet idag, Jag vill ge mig ut och upptäcka. Springa med vinden. Upptäcka nya saker och besöka nya platser. Även om det "bara" betyder att jag åker till Norrtälje eller what ever, så känner jag endå för att göra någonting nytt. Minst en onsdag i månaden tycker jag låter som en väldigt bra plan! Smart drag där. bra plan. En bra start på resten av livet.

Dom val man gör nu påverkar hur framtiden ser ut. Tänk på det.

Reskamrat!

Har under ett tag pratat med en vän. Hon är jätte sugen på att åka till Gambia. =)
Hur kul skulle inte det vara då på en skala? Ha Ha!
Jag bangar inte på att åka! Absolut inte! Och hon är verkligen på! Det är jätte roligt!
Ska försöka hitta filmen oxå. Så vi kan kolla på den...!

Puss på alla!

Nya Skor...

En kollega på jobbet hade köpt ett par skor från utlandet. Men när hon fick dom så var dom för små. Så... Varsågod Anisch. Köpte dom av henne. Hur snygga som helst... =)
I like them!

Some Pics...!
image53image54image55



En natt i Rimbo.

Bor en bit ifrån korsningen...

image50 image51

image52

Hurra...

Åkte hemifrån imorse, vetandes att jag har fått ett mail av Gambia... Kommer hem nu och ska kolla och då har jag sex nya mail... Undra jag om det är från Gambia =P

Nu ska jag äta lite avokado. Sen ska jag uppdatera lite bilder från när jag, Frida, Jens och Jay var ute och fotade lite... I brist på annan underhållning...


MIN TV ÄR TRASIG!!!

Huset brevid mitt hus... =0

Senaste nytt
Lägenhetsbrand i Rimbo
Det började brinna i en lägenhet i Rimbo vid lunchtid på söndagen.

 Räddningstjänsten larmades om branden på Villavägen strax före klockan ett och det var en fullt utvecklad lägenhetsbrand som mötte brandkåren.
Sveriges Nyheter
Publicerad: 2007-04-22 (källa, aftonbladet.se/senastenytt)

Hoppas det inte var Rickards lägenhet... =O

Känns bra.

Även om man är jätte deppig och sur och grinig, så blir man endå glad när man får veta att man snart ska få lön... Känns bra som fan. Känns även mycket bra när man får veta att det är relativt mycket pengar. Så ja, det kommer ju gå runt den här månaden för mig oxå... Finally...

Trissan, färga hår snart? ;)
Ska börja rulla mot bussen strax... Sitter och väntar på att klockan ska bli dags....!

Imponerad.

Hur kan du till det bra? Jag är mäkta imponerad! Vill oxå kunna skriva pass intensivt och få med mycket känslor. Jag kände verkligen hur laddat det där inlägget var! Och jag håller med jävla hårt! Jag vet inte hur jag ska till ett inlägg just nu. Min hjärna går högvarv efter att jag läste ditt...!

Jag tror att det år som p3 säger. Deras motto: Gör Det Eller Släpp Det!
Jag tror att det stämmer in jävligt bra massvis med olika punkter i våra liv just nu!
Gör Det Eller Släpp Det!

DET BLIR FAN INTE BÄTTRE AV ATT MAN KLAGAR!
Och är det jävla konstigt att man vill ha lite ärlighet och respekt?
Jag säger som F. Citat...   

"Jag ser på världen med kärlek. Människors handlingar, smusslande, undvikande och dubbelmoral sårar mig. Självklart. Jag blir förbannad av lögner och av svek. Jag blir förbannad när man lurar sig själv. Jag blir äcklad av att bygga grunder att stå på utfrån lögner. Jag blir gråtfärdig när jag känner mig hjälplös, när jag inte kan blåsa bort mina käras smärta precis som man gjorde på blåmärken när man var liten."

Nu är det sommar.

Nu är det sommar nu är det sol, nu är det koskit i hagen...
Jaaa... Regnet det bara öser ned

har massvis av skit jag behöver få ur mig, men har ingen som helst aning om vart jag ska börja. Jag mår bra, jag menar, jag är glad. Lycklig, kalla det vad du vill... Men endå... Det är någonting som inte känns rätt, och jag har ingen aning om vad det är... =(
I dont know what to do with my self...! Jag orkar faktiskt inte sitta och vänta på att folk ska känna för att göra sama saker som mig, antar att det får bli som så att jag får göra sakerna själv, och om folk vill, så kan dom ju alltid följa med mig, istället för att jag ska följa efter som någon jävla svans... Just för stunden så menar jag ingen speciell person, absolut inte. Men ja. Vissa av de närmast sörjande vet vad jag menar, vad jag vill och hur det ska gå till. Andra kanske är lite mindre medvetna om hur mina tankar kretsar kring div. saker... Och ja, vill ni veta, hör av er. VIsa att ni fortfarande finns vid min sida...! Eller vad som helst. Inte fan vet jag... Psykbryt... Till 100 procent! Flera gånger om, dagarna i ända den senaste veckan. Ingen ork till någonting, sover hur mycket som helst, skallen är pigg men kroppen är helt avstängd... Är trött och slö, har ingen energi. Livet suger, fast endå inte!
Missbruk av blogg? JA! Onödiga inlägg? JA! Men vem bryr sig? Egentligen? Det är ju endå ingen som läser den här. Eller? Förutom dom mest underbaraste människorna på jorden. Och ni vet exakt vilka ni är...

Sitter och kollar på FIlm med Frida och Jay, men ska snart styra kosan hemmåt... Krypa ned i min säng och gråta? Nej, så illa är det inte nog. Men det är så jävla frustrerande att inte veta vad som är fel... Varför jag känner som jag gör...! Hjälp!


image49

Jag vill oxå!!

Jag vill oxå vara med i VIld Kids och vinna en resa till Afrika...!
Jag vill vill vill! Utforska landet!!!!!

Nu ska Jay spela poker...!

Trallallalla!

Har fortfarande inte kissat.. Ha Ha.
Ska röka lite granna...


När jag känner på mig att allt inte är som det ska, varför lyssnar du inte på mig när jag försöker prata med dig? Jag har ingen aning om hur jag ska göra. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag HATAR att det är så här, jag hatar att du inte lyssnar på mig och jag hatar det faktum att du tror att du kan agera oskyldig och oberoende och jätte lycklig för mig.... När jag ser att det är skit som har hänt, när det är någonting som tynger dig, som jag ser, så tydligt. Varför, varfö varför, pratar du inte med mig? När du klagar på att det inte finns någon som vill prata med dig, att det inte finns någon som lyssnar, att du snackar om att du inte har någon som tar hand om dig...

Känner bara att jag måste lätta mitt hjärta...

Jag är kissnödig!

Jag är fortfarande kissnödig. Har varit det hur länge som helst, men har endå inte varit och kissat. Why you might ask. Well, jag har faktiskt inte orkat... Ska försöka vara kissnödig så länge som möjligt och sen se om jag kommer kissa på mig om jag undviker att gå på toa... Spännande information eller vad säger ni?

Haha... CP ryck!

Vi ska kolla på film. Jay vill se Eminems braiga rullle 8 miles. Den är faktiskt ganska bra, men ja, lite seg... Hur som haver. Har köpt massvis med glass som vi ska trycka i oss, plus att jag sitter och rullar cigg till förbannelse...!
Har typ gjort tretti stycken eller någonting... Vad vet jag... haha... Frida ska ge Jay veckopeng så han kan gå till ica och handla... lilla pojken... JAG ÄR TRÖTT!!!

Men jag vill inte gå hem. I dont want to!
Vi kommer nog inte renovera om lägenheten heller. Jens tycker att den säng vi har duger bra. Så jag antar att det är så det kommer vara? Eller nått... Jag är så trött så trött... Fast inte trött. Inte sova trött. Men trött på livet. Inte så att jag vill dö eller nått, men ja, jag vill ha en förändring... Pronto!

Frida och Jag pratade om att i Sommar så ska vi åka ned till Göteborg. Festa, gå på liseberg och bara vara. I typ fyra dagar eller kanske en vecka. Beroende på ekonomi och liknande... Kan vara bra det. Sist jag var nere i Göteborg så var det med Lynn och AK. Vi hade hur kul som helst. Bra att Frida hinner fylla 20 innan vi åker, så det inte blir något problem med attkomma in på div. krogar... Vi måste gå till Gyllene Räkan... Och till Trädgården.
Undrar vart vi ska bo. Funderar på att ringa till min farbror. Han har ju en sjysst lägenhet, inte alls långt från Avenyn... Avenyn is the shit. Shoppa!

Grannen? Är du på? Vi flyger ned! Då är vi framme på 45 minuter. Prima skinka. Landvetter flygplats. Undrar vad det kostar att flyga. Tur och retur så klart. Eller så kanske vi åker tåg... Får se vad vi känner för...!

NU, kolla på sas eller ving eller what ever... !

Jay får en extreme makeover...! Del 2

Ja, som ni tidigare har läst så satte sig Jay i en halvjobbig situation... Frida+ rakapparat+ Jays håriga huvud...
Gick inte så jätte bra eftersom rakapparaten typ bestämde sig för att protestera och inte fungera. Very well...
Istället så satte han sig i en ännu jobbigare situation... Anisch+ Sax+ Jays håriga huvud+ utåtstående öron... HA!
Tror dock att det blev bra tillslut endå... även om vi höll på att dö av skratt när jag klippte... Människans hår är inte att leka med... Hår överallt... KRulligt, tjockt och ohanterbart....! Huga! Men ja, han har stått i duschen i en timme nu... Undrar om han gråter... =/

Ska snart packa iväg oss til ica och handla... Har världens lista... :) Banken fungerade oxå och gjorde som jag ville... Prima skinka... Det kommer bli så bra så... =)

Cigg på det här!

Jay får en extrem makeover...!

Hur ska detta sluta. Dagens I-lands problem är att Jays rakapparat är typ halvtrasig och hänger sig med jämna mellanrum... Ha Ha...! Frida sitter bakom med ett elakt leende och ska raka hans hår, killen frågar efter sax, men ska han verkligen låta Frida klippa med sax??? Nu frågar han mig... Klart jag ställer upp för laget...!
Absolut... Hoppas han inte mördar mig bara...!

Återkommer med mer information senare!!! LOL!

Världen har vaknat!!

Beklagade mig precis i telefon för Frida, att min internet bank har cpryck och inte vill hjälpa mig när jag vill föra över pengar. Och som ett under, så gick det helt plötsligt att föra över pengar. Hör och häpna! Bara så där.
Så nu ska jag klä på mig lite kläder som man kan visa sig ute i, knalla iväg till Frida, softa lite och sen dra till ica. Förhoppningsvis i samma veva som Jens kommer hem från Norrtälje. Så kan man åka bil från Ica. Slippa släpa. Tänkte ta cykeln först och bara cykla... Men ja, planerna förändras. Det är lixom Jens cykel, och den är säkert för stor för mig endå...! Ha ha!

Hur som haver... Kanske ska skita lite oxå?

UUUUTTT IIIII SOOOOLEN!

trallalla....

Tiden går fort när man har roligt... En hel timme har precis passerat... Och vad har jag gjort?
Jo, jag har diskat... haha... Eller ja, jag har inte diskat så, utan jag har plockat ihop all disk iallafall.
Och skrivit en inköps lista... Det är vad jag har gjort...

Ska ta en cigg nu...

Damn!!

Har precis skrivit en inköpslista och kommit på att jag behöver föra över lite pengar för att kunna handla...
Men ja, som vanligt då, när jag har tur, som jag alltid har. Så, ja då så bestämmer sig Nordea Internet Bank för att krångla...! I HATE IT! Hur ska jag kunna handla in massa grejer om jag har typ minus miljoner kr på mitt kort, och behöver överföra för att få lite mat i magen? Va? Någon som kan svara på detta?
Jag hatar mitt liv... Jag har bajs tråkigt! Jag vet inte vad jag ska göra...! Jag är rastlös! Missbrukar bloggen!
Woho! Kuuul??? Och Jens är inte hemma, så han kan inte lägga ut så länge, plus att han inte heller kan föra över pengar till mig eftersom han inte har tillgång till sånt internet där han är för tillfället. Just nu är han nämligen på Sportcentrum i Norrtälje och gör någonting som har med Friidrott att göra...! Fint väder är det iallafall....!

Börja sätta in pengar på ICA kortet kanske man ska göra. Så slipper man oroa sig? Sätta över typ 1000 spänn varje gång man får lön. Så har jag mina "fasta utgifter varje månad" (Mobil, busskort, ica)
Hur bra låter inte det...!

Nej. Ska prova Nordea Banken igen... Wish me luck!


Tv3 Har damp!

Jag tror seriöst att tv3 har damp ryck... Heeela morgonen har talet kommit senare... Läpparna rör sig men till helt fel ord. Ser helt kefft ut. Plus att  kanalen hänger sig hela tiden, och typ blir still, jag trodde faktiskt att tvn var en produkt med rörliga bilder. Inte med fasta bilder... Ha Ha Ha!

Hur som haver. Jag har så tråkigt!!! Vet inte vad jag ska göra. Funderar på att gå till ICA och handla bara för att få tiden att gå... Kan man göra så? Ha ha ! över drivet tråkigt! Röka?
Ja, cigg... Ringa mamma och prata bort några timmar. Det har hon säkert inga problem med. fast, iofs, dom ska säker ut med motorcykeln, nu när det är så fint väder. Men kanske inte än? Eller så är dom redan påväg...
typ mälarn runt eller vad det är för ärtiga grejer som börjar nu under sommaren.. massa saker är det iallfall!

Gaaah! Det går typ inte att städa mer än vad jag redan gjort. Iofs så orkar jag inte dammsuga, men ska kanske göra det endå. Bara för att ha någonting att göra?

Help me!

Spa kväll.

I kväll har jag spenderat någon timme åt att "ta-hand-om-mig-själv" stund.
Började med ett hett bad. Riktigt hett. Hela jag såg ut som en kräfta, efter det så peealade jag hela kroppen med min underbara Nivea Body pealer. Love it! (Tips: INFÖRSKAFFA!!!)
image42

Jag säger bara: "Green is the new Pink"
Bort med allt rosa. In med det gröna, sköna!
Mitt nya shampo luktar som gröna äpplen!
Me love it!


Hur som haver. Pealing, tvättning, hårinpackning, ansiktsmask, rakning, rubb och stubb!
Avslutningsvis så ska jag smörja in mig med nya hud lotionen från Dove...

Intresse smurfarna hoppar. Eller hur? =P
jääääs jaooo! Mysa framför tv:n

Pussis!

Film kväll!

Igår träffade jag Frida efter jobbet och vi inhandlade div. onyttigheter på ica samt lite nyttigheter (???) på Pizzeria Miami här i Rimbo. And never again! Dålig service, dåligt kundbemötande, dåliga öppetider... =P
Beställde kyckling sallad med vitlöksdressing. (Vad annars) Frågade efter dressingen innan vi skulle knalla hemåt i ÖSREGNET. Fick till svar att dressingen redan ligger på salladen. Hmm... Me dont like men ok. Låt gå.
Kommer hem till Frida. Ser ut som en dränkt hund och är det någon dressing på min sallad? Nepp! Ingen dressing, så långt ögat når...! Ringer till Miami, bagaren säger att det ligger dressing på. I ena hörnet, och jag undrar vilket hörn och så blir det iallfall så att jag sur och grinig, får gå tillbaka till Miami, i ösregnet, och i åskovädret, för att hämta dressingen. Salladen blev fan så god efter iallfall!

Vi hyrde film. Borat och Just My Luck.



image41 image40

1: Just My Luck.
Lindsay Loan. Lika söt som alltid! I love her! Hon är såå söt... ;)
Hur som haver. Hon har all tur i världen. Han, en otursdrabbat liten fågel.
Dom möts under en maskerad som Lindsay ordnar för sin chefs klient. Och ja,
Som alla andra fjortis filmer så involverar den mycket pinsamt, mycket kyssar,
mycket skratt och allt annat. Klart värd att se!

2. Borat.
Inte riktigt min typ av film. Men endå på nått sätt helt ok. Det fanns vissa delar av filmen
då man skrattade så man kissade på sig. Typ, Iallfall Frida. Hon asgarvade!
Jag menar, Borats bad dräkt... Hotellrummet. Osv osv...
ja, värd att se denna oxå...!

Blöööööööhhh!

Jag känner mig just nu som en väldigt tråkig människa. Som en väldigt trött människa.
Frida Förlåt! =(

Vet inte alls vad som är med mig, jag sover mycket, men kanske inte tillräckligt? Är trött hela dagarna, försöker hålla uppe glöden lixom. Men det går bara åt skogen. Är trött hela tiden, gäspar, orkar ingenting. Blää!
Vitaminbrist? Sömnbrist? Allmänt psykbryt? Jag menar, jag tycker det är huuur myysigt som helst. Softa med bruuschan och grannen. Bara vara och bara chilla. Men varför är jag så in i helvete trött? Nu tillexempel. Jag har världens energi, värsta rycket. Vad kan det bero på då? *kliar* Skärpning annars kommer jag säkert dö i förtid... Pga det ena med det tredje. Skulle inte förvåna mig. Hjärtattack eller någonting annat mysigt????

Piss!

Prima Onsdagsunderhållning.

Idag när jag var på jobbet så pratade jag med Mimmi om att evetuellt rulla in på Kareoken nere på Bistro i Roslagens huvudstad Norrtälje. Men, eftersom jag är en väldigt trött människa och inte orkar vänta, så kände jag att nej, jag åker hem till Rimpan istället, träffar Frida och Triss, käkar kladdkaka, kollar på Top Modell och fiser... Haha...! Prima onsdagsunderhållning... Till 100% *LOL*

Sitter nu här. Mätt och belåten. Käkade massvis med fjärtsoppa till middag och toppade det med kladdkaka.
Trissesuss har inte kommit än, men vi har inte gett upp hoppet på vår lilla cornflakes flinga... ;)
Hon är så söt att jag får hål i tänderna... Tihi!!


Vi funderar på vad vi ska göra härnäst... Ta en cigg kanske? Dricka lite te? Ta en lebbodusch? Nej... Inte idag...
hum hum hum... Gary separ sig på msn. Jag blir såååå trött!

Kul att veta va? Leka med kameran? Jääääääs!

Time will Explain.

God Morgon.
Igår så blev det inte så att jag han träffa Anna Karin. Men, Vi vinkade åt varandra vid statoil när bussen körde förbi. Det var kul! =) Sitter nu och väntar på att te vattnet ska bli klart så jag kan äta frukost. Jag är typ hur trött som helst. Men ja. Ska åka in till Norrtälje idag och jobba lite granna. Det är hur soft som helst nu känner jag. Eftersom jag börjar lära mig rutiner och så vidare inne i de olika korridorerna, vet när eleverna slutar osv, så jag inte behöver vänta på att komma in och röja efter dom. Inne på handel verkar det aldrig vara några elever efter kl tre. Hur var det när jag gick i skolan? Kändes ju som om man var i skolan dagarna i ända. Men, ja. Tiderna förändras. Det har skett många om möbleringar inne på handel oxå. Vilket jag tror är jätte bra. Men skit samma. Vem bryr sig? *suckar*

Hej hopp nu klickade det i köket. Dags för te. Ska försöka hinna rulla lite ciggaretter oxå. Så jag har över dagen.
Orkar inte släpa med mig allt till jobbet, så då är det bättre att rulla ordning här hemma... =)



Bra att veta om Sverige.

Jag har en "bekant" nere i Gambia. Som förtillfället tydligen lär sig saker om Sverige med hjälp av Svenska, kristna missionärer... Bra saker eller vad?

1. When u take a friend out to lunch or dinner, the friend is expected to pay his or her own cost.
2. Swedish form a queu for whatever they want. Even in the bank, u must line up and wait for ur turn.
3. Swedish are very time conscious
4. U have to take off you sheos when invited to a swedish home. Especially in the countryside.

Väldigt "nyttig" information att lära ut om Sverige och hur vi lever här!

LOL!

Hungrig.

Jag ska äta köttbullar. För jag är jätte hungrig. Och ja, en tallrik köttbullar, pang in i micron och sen är dom klara. Snabbt och lätt. Färdig lagat...? Inte för att det kanske är jätte bra, men nöden har ingen lag. "Jag äter hellre än att se mina barn svälta" Det är mottot som min käre far har haft i alla år. Han är söt han. Den där buss chauffören... ha ha!
Hur som haver.

Jens har kopplat in alla kanler i gamla Berit igen. Det är liite roligt att hon har kommit tillbaka upp i vår varma lägenhet efter att ha spenderat en lång period nere i källaren. Jag hoppas för mitt liv inte att hon hatar mig och bestämmer sig för att avlida lite fint eller typ förstöra sitt eget bildrör efter vår lite taskiga behandlig. Först byter vi ut henne, sen tar vi tillbaka henne. Men ja, trofast och seglivad som denna långlivade vän än så länge har varit, så. Ja. 15 år har hon tjänat mig och mina sappningar. =) Hon har stått ut med div: filmer, massa olika dekoder kanaler. Ja, hon är duktig hon... Jaaa.... Jag kanske ska gå och lägga mig...

Någonting som är jätte jätte kul, är att AK är tillbaka i Roslagen. Fast bara i Två dagar. Sen drar hon till Turkiet. Eller vad det nu var. Uppmärksammade inte det så mycket... Men Men... Dååligt Anisch. Skäms!

Nej. Mat. Sova. Bra Plan.

Blööö....

Idag har jag verkligen ingen ork till någonting. Stod och rökte, blickade ut över Idrottsvägen/Villavägen... Kommer på mig själv med att tänka, att hur ska jag kunna lämna det här. När jag blir gammal och grå, när min tid är inne, är jag verkligen redo då, eller kommer jag att ångra saker som jag inte gjort? Då är det ju nästa fråga. Vad är det jag vill göra? jag vet varken ut eller in. Eller ja, upp eller ned. Vad som helst som behagar. =P
Ska iväg till jobbet om ca en timme. Måste klä på mig och försöka se normal ut innan jag går till bussen. Kan inte komma och se ut som en deppig Evert. Funkar icke!

Men ja. Mina tankar är på helt annat håll idag. Inte där jag vill att dom ska vara!

Nej. En cigg och sen så action!

@ Work.

Har en liten lucka här på jobbet. Har precis räknat kassan och tänkte tömma mina tankar lite granna.
Helvetes jävla skit säger jag bara. Jag hatar att sitta inne på jobbet när det är en så fin dag. Tacka vet jag PMI jobbet, där har man heela förmiddagen på sig att softa i solen innan det är dags att jobba. Så det så!
Me love it! Prov veckor nu. De två veckor som kommer. Hoppas fan att allting flyter på lätt... Utan några större klagomål dvs. Jag vill ha mycket timmar. Så jag får mycket cash!

Måste dra...!

Firma Fest!

Fullt ös medvetslös säger jag bara. Vet inte hur jag annars ska beskriva kvällen. Min underbara Trisseluss kom in på kvällen oxå. Så jag presenterade henne för mina kollegor. =)

Vi käkade på Wallmans. Jag och Mimms är crazzzyyyy! =)

image38 image39

Skriver mer senare. Nu måste jag käka gröt och laga mitt linne som jag lyckades sabba igår... =/ Det nya... Fina... =P

bajs!

Äventyret med sockerkakan.

Frida och Jay kom hem till oss efter att jag slutat jobba idag. Jag jobbade till kl åtta och satt på stationen och tryckte till kvart över nio. Tacka vet jag abonnemang. Lynn har fått stå ut med mina timlånga samtal när jag väntat på bussen. *ler stort* Hur som haver. Kommer hem till Rimbo vid kvart i tio och möttes upp på station av Frida och Jay. =) Knallade hem till Idrottsvägen och skulle baka sockerkaka. Frida fick fria händer. =)
Dock var formen lite för liten, och det blev lite för mycket smet, men skit samma sa jag och vi hällde i allt.
Resultat:

image35 image36

Undertiden som kakan stod i ugnen så gick vi ut och tog en cigg. Jay läste ur min kokbok och försökte säga Ströbröd. Det var dock inte så jätte lätt men han var jätte duktig endå. *ler stort*
När vi kom in efter att ha rökt, så hade kakan i ugnen expanderat. Inte bra. Det bubblade och puttrade och vällde över... Såg ut ungefär så här.

image37

Och inte blev det bättre. Men kakan smakade iallafall, mot all förmodan väldigt, väldigt gott... =)
Kunde ha stått inne liite längre, men vi var så kaksugna så det gick inte.

Spelade en lång och en kort. Tog bara hela kvällen. Men ja, ingen har någonsin klandrat varken Jens eller Jay för att vara långsamma. Icke...

Nu, sova. Tidig morgon på ica imorgon... =) Jag ska ha ansvar för posten, det var väldigt länge sedan. Men kommer säkert bli jätte bra... ha ha ha??!

Trött!

Fick efter mycket om och men tag på Chefen på PMI. Hon hängde med i all förvirring och vi ses på torsdag säger hon. Prima skinka. Ska straxt rusa iväg till bussen. Åka till ica och sitta lite i kassan. variation förnöjer. Jag slår vad om att chefen kommer fråga hur jag vill jobba i sommar. Vill dock veta från PMI hur jag jobbar där innan jag bokar in någonting med ica. Känns lixom lite mer rätt... Ica är så sega på att ge mig någonting ordentligt så. Och på PMI så är jag halft garanterad någoning fast. Till hösten...!

Men ja, nu ska jag dricka upp mitt te och sminka mig, sen bär det av!


Gambia Flashback...

Jag kommer ihåg när vi sprang runt på marknaden i Banjul. Shoppade massvis med saker, bråkade med Saloman och bara softade. Hur nice som helst. Blev hungriga. Skulle käka. Och ja, varför inte käka Chawarma. Billigt, lokalt och jävligt gott. Jag tror att vi föråt oss på det under vår resa till Gambia 2006. Fråga Tony. Ha Ha! Han blev typ beroende. Och Katrin åt så mycket Chawarma och vi åt det för ofta, att hon inte kunde äta det längre de sista dagarna. Hon fick jätte ont i magen.

Hittade ett gammalt kvitto. Från en resturang i Banjul. Den ligger på 10 Nelson Mandela Street.

image29 image31

Slänger in lite biler på själva maten oxå. Bara för att "återuppliva" gamla minnen... *ler stort*
Hur kan någonting så enkelt vara så gott?

image32image33

Bröd, Kött, Pompa, sallad, lök, tomat, sås. Allt i ett. Smarrigt värre!


Pratade med Kungen idag. Ibbe. Han undrar när vi kommer ned igen så vi kan softa på stranden i Barra och bara vara. Kunde jag, så skulle jag ta ett plan nu på en gång.

image34 (Foto från Alexandra.)

Total makeover!

Jag behöver:

  1. Klippa mig.
  2. Färga håret. (Igen)
  3. Bli kvitt min jävla förkylning som suttit i sen jag kom hem från Gambia.
Jag måste:
  1. Städa lägenheten idag.
  2. Se över mina ljus. (Om dom behöver skäras å grejer)
  3. Se över förrådet med rökelser.
  4. Bära ned stolar i källaren.
  5. Göra matlåda.
Jag vill:
  1. Sova.
  2. Träffa mina grrllss och kramas!
  3. Slippa allt skit med bråk och grejer.
  4. Resa iväg, gärna nu på en gång.
  5. Prata av mig. Fast jag vet inte vad jag behöver säga?!
Kuuuuul????!!!!

Bitch, Remember, Fight Fire with Fire!

Måndag. Röd dag. Jag trodde att jag skulle jobba. Men icke. Tur som faaarfar att jag ringde till jobbet och frågade om jag kunde ta en buss som var inne fem minuter efter det att jag börjat. Att det gick att göra så. För jag fick förklarat för mig att jag jobbar inte måndag och onsdag. Jag jobbar tisdag och onsdag... Bajs. Det krockar lite med mitt andra jobb, där jag ska vara tisdag, torsdag, fredag. Får prata med Chefen så går det att lösa. Ska ju "bara" göra golv vård. Är inte så jätte avancerat och eftersom Mimms, Karin, Kalle och Tomas oxå ska köra golvvård inne i M korridoren, så är det nog ingen större fara att jag är borta en dag. Wille skulle tydligen oxå komma. =) Full styrka. Exelent!


Sitter och väntar på att vi ska åka till Rånäs. Det snöar ute. Känns som om jag och min sambo spenderade många timmar av natten till att prata med varandra. Både med ord och utan ord. Känns så otroligt bra. Han förstår mig. Jag tror att jag förstår honom. Jag vill förstå honom. Just nu är allt stabilt. Glädje och lycka. Nykära och söta. He he. Gick runt och nynnade på en låt för en stund sen, kommer inte riktigt ihåg vilken. Helt plötsligt ryter Jens till och hoppar in i refrängen typ. Ha ha. Jag höll på att skratta på mig! Ha ha ha!

Very well, Cyckelställ. Jag har ont i huvudet!

Söndag.

Vaknade på tok för tidigt imorse, och fullständigt på fel sida av humöret. Gick upp och satte mig i soffan och var allmänt grinig i några timmar innan sambon kom upp och pussade på mig. Då kändes det liite bättre. =)
Har spenderat dagen med att sova. Somnade i soffan efter att jag hade ätit frukost, sov i ett par timmar, gick upp, kissade, diskade och typ drack lite te, somnade om och sov fram till kl ett eller någonting annat trevligt. Huur skönt som helst. Älskar att sova, att ligga och mysa och bara somna om ifall man känner för det. Tur att jag inte lider av INSOMNI / SÖMNLÖSHET Jag skulle bli såå arg. Ha Ha.



<Vi fick en knäpp och knallade till ICA för att handla. Köpte massvis med mjölk
till rea pris. Och massvis med köttbullar. Köttbullar är gott... Smarre mums>




Sitter hemma och väntar på att klockan ska bli dags för att träffa Bruuschan.
Och helt appropå allt och ingenting så fick jag ett telefonsamtal från Gambia.
Och, ja, det var inte någon av dom som brukar ringa. Nej. Utan det var IBBE!
Ibbe, the fucking King. My King. =) Lovley! Shit vad jag saknar den människan!
Saknar honom så otroligt mycket! Seriöst! Fixa ett privat plan och åka ned?
Skiter i om det är regnperiod eller vad fan som helst, lite vatten har ingen dött av?
Eller, ja. Hur som haver. Jag behöver inte sol. Jag vill bara träffa mina vänner igen!




Varför ska det vara så svårt?!

Varför ska det vara så svårt. Minsta lilla grej, blir skit nojig över att jag kanske gör fel. Att allting kommer skita sig nu. Jag stör mig ovanligt mycket på ingenting just nu. Hur kul är det på en skala? Jag hatar mitt liv!

Orkar inte med att bråka, Orkar inte med att vara osams. Orkar inte med att göra någonting. Kan knappt sitta still och inte göra någonting... I dont know what to to with my self...! ARG!!!!!!! vaknade på ett super mysigt sätt. Morgonen var uuunderbar och ÿber... =)

BRB

Diskussion.

Även om man diskuterar massvis och ja, pratar om allt. Kramas, undrar, frågar och svarar. Man gör det bästa man kan, så kan minsta lilla grej endå sabba allting. Allt oftare nu mer så märker man hur skört ett förhållande är. Egentligen.


Idag bär det av mot Rånäs. Tvätta bilar, byta däck och jag vet inte allt. Tydligen så ska det bli brasa på kvällen oxå. När kvällen nu är...? Vart är all min energi, vart är roliga spralliga jag? Glada jag?

Kan det vara så att vi har en treårs kris + en ettårs kris? Orka?

Cigg!

Shopping.

Fick presentkort av Jessica i födelsedagspresent. Tokshoppade på HM... *lol*
Massvis med ansiktsmasker, nytt smink massa annat junk som förhoppningsvis kan få mig att se någolunda normal ut... =P Köpte även en ny pincett. Grannen, du vet vad som komma skall... ;) *Love*

Onsdag morgon.

God Morgon. Snart ska jag packa iväg mig till bussen. Inte för att jag orkar. Utan för att jag måste. =P
Ska åka hela vägen bort till ROS. Andra sidan Norrtälje lixom.. =P

Undrar vart min mp3 är. ??

See uu later!!

Tisdag.

Jaha. Ja, det ska ju göras ordentligt. Annars kan man lika gärna strunta i det.
Igår blev det lite fest. Bara lite. =P Frida har inget mörkerseende så hon rasade ned för trappan när vi skulle gå hem... Nu sitter vi här i mitt vardagsrum och tittar på city akuten käkar vaniljglass med blåbärs sylt och Frida har en stukad fot... Stackars liten...!

Snart kommer det en försenad födelsedags gäst. Mitt paket har äntligen kommit fram till kiosken, och jag har även ringt till hm och klagat...

Bajs!

Min mobil är cp!

Registrering av simkort misslyckades. Jaha. Funderar då på att ringa kundtjänst...
Meeeen.,.. eftersom mitt simkort inte fungerar så har jag ingen mottagning. Jag är heeelt hjälplös.
Men min granne. Räddare. Ska springa över dit och bara vara... =)

Soft.

Sitter hemma i soffan och käkar noblesse... Kan inte sova. Hostar liite för mkt. two and a half man.
Borde sätta mobilen på larm så den ringer om en halvtimme. Iaf jag mot all förmodan skulle åka somna på soffan..
Var hos läkaren idag. Fick lämna blodprov och snorprov. På torsdag får jag svar. Märks att jag inte lämnat blod på ett tag. Det pulserade som faaaan....

Hur som helst, orka?


Jag härmas...

Spenderade kvällen på Veras. As usual... Ägaren är super sjysst. Bjussade på redbull & jaeger eftersom jag fyller år idag. *hipp hipp hurra* Drack upp det och tänkte, nu får det vara bra. Men icke sa nicke. Vi satt ute ett tag och snackade prutt. Och gick in efter en stund eftersom det blev riktigt kallt och jävligt när solen gått ned. Under dagen hade det varit prutt varmt på Veras uteservering. När solen ligger på och det inte blåser. Me Love It!
Hur som haver, gick in och satte oss ett tag, chillade och bara satt där. Gick fram till baren och bad om ett glas vatten. Kommer tillbaka med ett stort glas rödvin som fått stå och lufta sig en stund. Grattis Grattis säger ägaren och ler stort. Han är väldigt söt faktiskt. =) En riktig bulltant om ni förstår hur jag menar... Han är glad och rolig, skojar och skämtar med oss hela tiden. Som dom stammisar vi är... Ha Ha!

Hur som haver. Jag är en härmapa. Och det erkänner jag. Har precis skickat efter ett nytt simkort. Abonnemang. Låst abonnemang. För 499 kr i månaden och 99 kr i inträdesavgift vad jag förstår. Någonting som är liite dåligt, är att eftersom jag vill behålla mitt gamla nr så kommer det ta ungefär 19 dagar innan jag får hem sim kortet. Hoppas inte mitt nuvarande simkort slutar fungera förren typ dagen innan eller helst av allt samma dag som jag får hem det nya. För Anisch utan mobil är som att äta potatis utan sås! Det går bara inte... =P hehehe...

Imorgon kommer min leverans från HM oxå. Finally. Mina fiiiina linnen... Kommer säkert inte kunna hämta ut det på morgonen inte. Nej varför ska det gå så bra för mig? Nej, jag kommer säkert få hämta ut det i samband med att jag ska till läkaren och kolla upp min hosta och min hals. Jag slår vad om att jag har både halsfluss och lunginflammation och öroninflammation. Jag menar, inte kan jag slippa sånt. Öroninflammation. Som det öronbarn jag är.

Nu. Sova!

Födelsedag.

Nu sitter jag här. 22 år gammal. Föddes tydligen runt 05.00 på morgonen. Den 1 April 1985. Bra jobbat!
Hade bara kommit ut med huvudet och då skrek jag som en skadeskjuten gasell. Och det har inte blivit bättre.
Jag skriker fortfarande lika mycket... He He. Iallafall på fyllan och villan? Jag sjunger hellre än bra...! =P

Har haft en väldigt soft dag idag. Hamnade på Veras och käkade frukost. Kycklingsallad. Frida fick jobb. =)
Så nu kommer vi hänga på Veras ännu mer... =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) Ska dit ikväll, ägaren vill bjuda mig på dricka eftersom jag fyller år... LOL!

Hur som haver, snart kommer John och Mimmi. Peder och Erika och Bebisen. =)

Happy Börfday tååå miiiii!

Söndag. Det är frost ute. Det var riktigt kallt igår när jag gick hem tror jag... =P Vaknade när Jens drog till Rånäs. Det är typ den första utomhus tävlingen idag. Löpning?! Rånäs 4H. Well, ja...
Fick 2 biljetter till Jonas Gardells senaste show av Jens igår. Fick även crazy linses av Jonathan. Hur coola som helst, men tyvärr, tyvärr för stora... =( Dom ville inte riktigt sitta rätt lixom... =/ Men endå! I love them!

Idag är det en soft dag. Ska nog käka på Veras runt 12 tiden. =) With the grrrlllssss... Och runt två-tre tiden så kommer John och Mimms. =) Peder och Erika och bebisen ska nog komma förbi oxå. Frida och Jai. Annie. Kul med två kalas... =) Ta folk i omgångar lixom... He He He!

Hade världens bästa kväll igår. Jag och Jai, först i gänget ut på Kareoke. Minns inte riktigt vad vi sjöng, men det var någonting på engelska. Hade bajs kul!

The best day of my life!

Surprice!

Kom precis hem. Eller ja, för en stund sen iaf. Fick tårta och så av min underbara älskling!
Och en present... Gissa vad jag fick? Jag fick två biljetter till Jonas Gardells nya show!!!!!!!!!! Fatta! JONAS GARDELL!
Min underbara älskling! I love him! He is the shit!!! Shit! Fick biljetten i en bok! Och när mitt namn stod i boken så blev jag liiiite fundersam. Och så, låg biljetten där... ;) Hämtar ut dom på valfritt atg ombud när jag vill. Ska inte går förren 31 Oktober.. Långt kvar. Jens vill dock inte gå med mig.Så, who is with me? Vet inte vem jag ska ta med mig... Kommer bi svårt det här... =O

Men åååh! UNDERBART!