Jag är kissnödig!

Jag är fortfarande kissnödig. Har varit det hur länge som helst, men har endå inte varit och kissat. Why you might ask. Well, jag har faktiskt inte orkat... Ska försöka vara kissnödig så länge som möjligt och sen se om jag kommer kissa på mig om jag undviker att gå på toa... Spännande information eller vad säger ni?

Haha... CP ryck!

Vi ska kolla på film. Jay vill se Eminems braiga rullle 8 miles. Den är faktiskt ganska bra, men ja, lite seg... Hur som haver. Har köpt massvis med glass som vi ska trycka i oss, plus att jag sitter och rullar cigg till förbannelse...!
Har typ gjort tretti stycken eller någonting... Vad vet jag... haha... Frida ska ge Jay veckopeng så han kan gå till ica och handla... lilla pojken... JAG ÄR TRÖTT!!!

Men jag vill inte gå hem. I dont want to!
Vi kommer nog inte renovera om lägenheten heller. Jens tycker att den säng vi har duger bra. Så jag antar att det är så det kommer vara? Eller nått... Jag är så trött så trött... Fast inte trött. Inte sova trött. Men trött på livet. Inte så att jag vill dö eller nått, men ja, jag vill ha en förändring... Pronto!

Frida och Jag pratade om att i Sommar så ska vi åka ned till Göteborg. Festa, gå på liseberg och bara vara. I typ fyra dagar eller kanske en vecka. Beroende på ekonomi och liknande... Kan vara bra det. Sist jag var nere i Göteborg så var det med Lynn och AK. Vi hade hur kul som helst. Bra att Frida hinner fylla 20 innan vi åker, så det inte blir något problem med attkomma in på div. krogar... Vi måste gå till Gyllene Räkan... Och till Trädgården.
Undrar vart vi ska bo. Funderar på att ringa till min farbror. Han har ju en sjysst lägenhet, inte alls långt från Avenyn... Avenyn is the shit. Shoppa!

Grannen? Är du på? Vi flyger ned! Då är vi framme på 45 minuter. Prima skinka. Landvetter flygplats. Undrar vad det kostar att flyga. Tur och retur så klart. Eller så kanske vi åker tåg... Får se vad vi känner för...!

NU, kolla på sas eller ving eller what ever... !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback