26 barr...

Imorgon fyller jag 26 barr. Vart tog tiden vägen lixom? Mitt år som 25åring sprang iväg med dunder och brak. Känns som om det var igår jag hade mitt kalas här hemma på Landstormsvägen... Memories!

Hur som haver, hur har jag spenderat denna dag då? Sista dagen som 25... Jag har jobbat, och jobbat.. Sen dundrat hem, styrt iordning två stycken kladdkakor till morgondagen samt legat och pillat mig i naveln framför tv:n. Nu är det hockey som visas. Jag vet inte riktigt vilket lag jag hejar på, det vinnande laget I guess? Är inte så jätte insatt egentligen men B har förklarat en hel del för mig, så lite koll har jag allt.

Nu, en dusch kanske... =)dEjT..!

Nu är det jag som styr iordning en dejt mellan mig själv, min iBook, en iskall öl samt Bankok Hilton. In tha Tub...! Eller ja, mig själv i badkaret, datorn på en pall (säkert avstånd från badvatten och med laddningssladd near by) ölen i näven och bara myser... Aj Lajk! ♥


He´på er!Bullfest?!

På Fredag så fyller jag som sagt år. Blir gammal som gatan typ, 26 barr... =P B och jag har efter middagen idag bakat ut bulldegen och gjort vaniljbullar, kanelbullar, jordgubbs-sylts bullar och hallonsylts bullar. Strössel på vaniljbullarna och så pärlsocker på de andra sorterna. =) Mums!

Kastar la upp en bild sen när det är klart..! =)


Uppe i varv.

Sen jag kom hem från jobbet har jag hunnit massvis. Dammsugit, torkat golv, satt en bulldeg på jäsning (Som är klarjäst för ca 30 min sen men som får jäsa tills efter middagen) och ja, middag. =) Känner mig ordentligt nöjd med mig själv och det luktar blommor här hemma. Ska minsann unna mig en öl till middagen. =D

Idag fick även
bästaste grannen + son komma hem. Så gå in på hennes blogg och lusläs! ;)2011-03-28

Jag trotsade min huvudvärk och bakade lite endå. Dock inte bullar utan kakor. Tre olika sorter. ^^ Ska väl försöka baka bullarna på onsdag, för imorgon är det hockey och då kan det inte bakas. Eller ja, kan kan det ju, men det är alltid trevligt med lite hjälp och sällskap. =)

Hade en välbehövd och lugn helg, känner att jag vill ha ett par miljoner och åka tillbaka till Mariebergs Galleria! Gick aldrig in på BikBok. Dumma mig! =P

Har väl inte så där jätte mycket att komma med, ska packa ned sista lasset kakor i en låda och sen ... =PKoncentrationen är på topp. B får för sig ...

100media_imag020 (MMS)

Koncentrationen är på topp. B får för sig att ta kort på mig när jag kör bil, snällt va? =P imorgon är det två veckor sen jag tog kortet, tiden går fort när man har roligt..!


Söndag.

Igår kväll hittade jag kanal 4 Crime Time. ^^ Awesome!! Brottsplatser tvättas bort. Det var galet spännande och intressant, tyvärr så somnade jag ifrån programmet och jag som inte har den kanalen hemma. =( Hur som haver, jag sov som en stock, behövde inte ställa om klockan i morse eftersom min mobil gjorde det åt mig. Lyx... =P Ska köra upp till stockholm idag. Tid vet jag inte, men eftersom det tog fyra timmar för mig ner, så kanske det tar fyra timmar för mig hem igen. Det skulle inte förvåna mig. Meen, I like do drive..! =)


Lördags nöje.En kall bira, Körslaget på kanal 4 samt lakritsbumlingar. Nom nom...! ^^Shopping.

Nu är mitt shopping behov tillfredställt! Vi åkte iväg till Mariebergs Galleria. =) Och jag är allvarlig när jag säger att jag kan spendera flera månadslöner där..! Lätt! Ge mig ett par miljoner och Im going wild! ^^ Dock nöjde jag mig med ett besök på Gina Tricot och Lagerhouse. Åh Lagerhouse... I love You! Hittade en propp till badkaret med ett kulband på, ena änden proppen andra änden en mini mini kopia av Titanic. Come on, se det roliga i det... =P Lite iallafall! Sen så blev jag besviken på Gina Tricot, hittade ingenting alls... Typ, kom där ifrån med tre par trosor. Alltid nått.. Det är lixom svårt att gå in där utan att shoppa, jag var nära på att köpa en tubhalsduk oxå, men nu är det ju endå vår och jag kommer säkert inte använda den så intensivt som jag kanske borde. Det får bli nästa höst. Galet nöjd med min lilla mini shopping är jag iallafall. Efter Gallerian åkte vi till Lek&Bus, en stor lokal, tänk er Lekrymden i Norrtälje gånger 10 kanske? Mycket större var det iallafall, funderar på om man ska plocka med sig Keisha och Travis dit någon gång?

Nu är det snart käk, jag har ont i min tunga efter att ha sugit på lakrits bumlingar undertiden jag körde hem... Meeen, gott var det...!

Tjo!


Mjääs...!

God-des And She - Lick It

Good Evening, Class
I would like to welcome you
To Pussy Eating 101
Pay close attention now

There's rules and regulations to pleasin' a girl
Goin' downtown could really rock her world
But you gotta make sure that you know what you're doin'
There's a map down there that you gotta start learnin'

First, you gotta make sure you rehearse
Move 'round your tongue like your tryin' to curse
'Cause there's nothin' worse than a tongue that doesn't work
Then your girl will be mad and youl feel like a jerk

Spread out her lips before you kiss
You wanna make sure that you find the clit
Lick a little bit then move it all around
Lick it all over 'til you hear her make a sound

Then you know that you found a good spot
Tease it and touch it, but not a lot
Put your mouth on top, you're in control
You can make it happen - fast or slow

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

Don't be bland - better act creative
Be on top of your game and be innovative
Experiment a bit and change it up
Lick a little lower then put it in her butt

Then you can place a finger inside
Make sure that it's wet and easy to glide
If she's really wet, and your finger slides,
Try to put another one inside

But you better still have your mouth on the clit
You know you're doin' good if her legs twitch
Then pick her up and set her on your face
Pick a large area to give her some space

She needs some room to place your mouth where she want it
And let her ride your face like she's 'bout to cum on it
The key to a girl's heart is goin' down south
So come on everybody let her put it in your mouth!

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

Let your mouth do the talkin' and your tongue do the walkin'
Work on your cardio, there is no stoppin'
Get through the pain if your jaw locks
You gotta be a soldier and don't stop

Lick her and finger her at the same time
Feel around the G-spot seek and you shall find
Rup on that spot, lick on top
You got to be coordinated, show her what you got

Once you got that down, put your other hand around
I have to be blunt and not profound
Put your wet pinky finger in her asshole
You're in three different places - it's time to go

Your pinky in her ass and your other in her hole
Your tongue move fast like a drum roll...
If your girl can't come this way,
I guess she's not ready, come back another day

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

Lick it, better lick it right
Touch it, better touch it right
Kiss it, better kiss it right
Do that pussy right

 

 


Weird..!

Av någon skum anledning så bestämmer sig min iBook att fungera prima ballerina här ute i skogen. B tog ju med sig den ner för att hans bror skulle spana lite på den och se om han kunde få den att uppföra sig.. Jag vet inte vad han har gjort med den, B snackade någonting om hårddisken. Men nu har jag haft den igång sen klockan åtta i morse och den fungrerar utan problem. Visst, ibland tar det en stund för den att ladda en sida, men det är väl normalt? Jag är iallafall smått chockad över att den fungerar så bra som den gör. Kanske finns det hopp för min lilla vita endå?

Annars gör jag inte så mycket, har spanat på när B meckat med Mazdan, svetsat å donat. Klockan är snart 10 och undrar om det är någonting som är öppet inne i Lindesberg? Finns det HM där? =P

Ha en awesome lördag! ♥


Äventyr.

Jag lämnade Rimbo redan igår och drog på äventyr, strax efter klockan sju på kvällen så satte jag mig i "Gula faran" och drog iväg. Det var rätt lugn med trafik och jag harvade på. Hade väl åkt i ca en timme eller så och kommit förbi Enköping eller vad det var, ligger och puttrar på motorvägen och blir omkörd av en svart bil, tänker inte så jätte mycket på det, blir omkörd av en till mörk bil som precis när den kör om mig sätter på sina blåljus. En privatsnut! Ovan förare som jag ändå är så trodde jag att det var mig de skulle stanna, jag som inte gjort en fluga förnär blev galet skraj, började tokbromsa, eftersom de svängde in framför mig och bromsade så att vägdammet yrde, men så såg jag att de hade stannat den andra bilen som körde om mig först... Lättad så gasade jag på lite och svängde förbi dem och fortsatte. Det var mitt "första möte" med en polis.. =P Shiiiit vad nervös jag var! Men så tänkte jag, egentligen, poliser brukar väl alltid (oftast) stanna fordon genom att få kontakt med dem i backspegeln? Om ni förstår vad jag menar, egentligen är det ju en ordentlig trafik fara ifall de skulle ratta in framför en bil och bromsa och bara hoppas på att den andra bilen bromsar, för det är ju inte säkert att den gör det... Hur som haver..!

Sen en annan grej, jag körde på den högra filen och hade ett tomt körfält i samma riktning brevid mig, jätte länge, nu minns jag så klart inte vad just det heter, men vafan, bare with me. Hur som haver så är hastigheten 100 men jag höll 90 och var endå alldeles ensam, sen så går filerna ihop och det blir enfiligt en stund, varpå en svart bil kör jätte nära mig, bakom mig, blinkar med helljusen och håller på att "stressa mig" känns det som, jag menar, det fanns ingenting jag kunde göra, jag kunde bara köra rakt fram åt ett håll. Det var staket på båda sidor och ja... Tillslut så kom det iallafall en slags ficka på min högra sida som den bilen använder för att köra om mig??? What?! Va det bara för att jag låg i 90 eller? Jävla stolpskott! Stressad som fan!

Eh, osammanhängande kanske? Ni kanke inte alls fattar vad jag menar, men ja. Det var premiär för min första ordentliga långtur. Det skulle ta 3 timmar, men det tog ca 4 timmar, jag stannade i stäket för att lugna mina nerver med en kaffe från donken samt laddda min mobil som började tappa batteri. Så där pausade jag i en kvart. Sen så körde jag landsväg, där det var kanske 90 men jag höll 70-80 just för att jag var lite osäker på när jag skulle svänga av osv. Hellre det säkra före det osäkra!

LÖV!


Svängde förbi Mia och Mathilda och fikade ...

100media_imag020 (MMS)

Svängde förbi Mia och Mathilda och fikade innan det var dags för mig att besiktiga B's Volvo.. Fick kaffe och muffins. Som ni ser på bilden.. =) jätte söta muffins formar i silikon (tror jag) visat var de coola? Det var hur som haver fasligt trevligt att träffa tjejerna! Snart dags att rulla in för kontroll.. spännande! Jag är kissnödig.


Igår pyste jag och Ingela iväg till BB Sto...

picsay_130095922 (MMS)

Igår pyste jag och Ingela iväg till BB Stockholm för att träffa och krama om fina Patricia och kika på nyaste tillskottet Jack. Och vad härligt det var att se dem, jag blev alldeles tårögd och galet glad. Det ilade i magen.. Nu kanske ni tycker att jag låter töntig men det bryr jag mig inte om! Jag är så glad att min bästa vän har en så underbart härlig och fin familj och att jag får ta del av det är det bästaste ever! =) <3


Bus hjälper mig att bära hem knäckebröd oc...

100media_imag019 (MMS)

Bus hjälper mig att bära hem knäckebröd och mjukost från affären.. =)


Dumle.

Apelsin och Mango Dumle : Tummen Ner... (Orange)

Lakrits Dumle : Miljoner tummar upp...! (Lila)

Orginal Dumle : ??? *kräks* (Röd)

Bara så ni vet lixom! *HAHA!*


Bild tagen från LÄNK!

 

 
2001-03-22

Alldeles för trött för mitt egna bästa, kaffe koppen är alldeles för tung att lyfta känns det som. Ska lalla ut i köket för en cigg...

Morgonens låt; The Moniker - Oh My God

 


♥ !!

Bästa grannen ringde mig inatt och berättade att hennes vatten gått. Jag sitter som på nålar. Bevakar min mobil likt en hök. (dvs värre än vanligt) =P But so far no baby. Vad jag vet. Hon hör av sig när hon känner att hon orkar. ♥ !!

Annars en väldigt stabil måndag. Jag är galet rastlös och känner att jag klättrar uppåt väggarna snart, dock kommer min morgondag bli mycket mer givande, för då ska jag plocka upp Vilda bus från dagis och vi ska lattja heeela eftermiddagen. Its going to be awesome!

Har egentligen inte så där supermycket att tillägga. Jag är bara förbannat jävla nervös. Typ. Alla mina tankar är hos dig darling!

LOVE!!Söndag.

Vi ska snart gasa iväg till Hagen och leka med alla barnen, dricka kaffe, käka kakor och njuta av solen. Kidsen är på topp, Keisha är jääätte taggad och Travis blåser såpbubblor... ^^ Mys söndag!

Hoppas ni tar vara på solskenet idag!

LÖV!


Najs.

Jag vaknar av att B vaknar och klockan är bara åtta. Keisha vaknar för att Zombie vaknar och hoppar runt inne i lägenheten och för oväsen. Men Travis, han sover än han.. =P Jag är nu i valet och kvalet vad jag ska äta till frukost, vi ska iväg och leka i Hagen sen vid 11 snåret. Så jag har ju inte jätte bråttom att komma fram till vad jag sak äta. Undrar om osten som köptes sist är god...


HaHa!

Skynda! Fynda!

Man kan tydligen köpa både
Mig och Nadine online. ;) Komiskt? !
Lilleman trivs. Ostbollar, pysa och spinde...

100media_imag018 (MMS)

Lilleman trivs. Ostbollar, pysa och spindelmannen 3..! =)


Duktiga klubben!

Jag har precis sanerat heela badrummet, från golv till tak, från vrå till vrå, under badkaret, i golvbrunnen... You name it, I did it all! Känner mig oerhört duktig och en vitlöksdoft (??!) sprider sig i lägenheten, kanske beror på att klorin och nått annat badrums-rengörings-grejs jag använder kanske inte riktigt klickar med varandra, de luktar godis var för sig, men tillsammans, vitlök. Dock tycker jag om vitlök, så ingen skada skedd? =P Jag är nu oerhört sällskapssjuk istället, har varit uppe sen klockan kuckeliiiikuu och besiktat bil. Dvs en sväng till Norrtälje och tillbaka. Allt innan klockan 10 i morse. Trodde att jag skulle få frukostsällskap sen men tji fick jag... =P

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, skulle vilja dammsuga, men det känns lite taskigt, får vänta en stund helt enkelt... Kaffe och cigg i solen på framsidan kanske? Yes! Det är min plan!

På återseende!

LÖV!


 

 ATM; startar lördagen med att åka och besi...

100media_imag018 (MMS)

ATM; startar lördagen med att åka och besikta B's Mazda.. Har fått mig en kopp kaffe, solen börjar tränga sig igenom de snötunga molnen.. känns som om det kommer bli en bra dag idag.. =)


Madda Fakka!

Såååååååååååååååå jääääääääääääääääääävla tyyyyyyyyyyyyyyyyyypsikt!!!!

När jag kom hem efter en mys-stund hos bästaste grannen så möttes jag av två kuvert från Transportstyrelsen. Det ena kuvertet innehöll en tråkig räkning =P och det andra kuvertet innehöll en avi så jag kunde hämta ut mitt KÖRKORT! Galet glad som jag blev kastade jag mig in i Mazdan (Som jag förövrigt kommer oerhört bra överrens med, kallar den för min Ferrari. *hehe) och körde iväg till det utlämningsställe som stod på avin. Dock hittade jag inte riktigt i Rimbos industriområde, så jag stannade vid friskis & svettis och frågade två nytränade hurtbullar och fick veta att det var byggnaden bakom friskis byggnaden... Great tänkte jag, imponerade på hurtbullarna med mina backnings-skills och rullade ned för den lilla, lilla backen ner till postkontoret... Som hade STÄNGT!!!! Mutter, morr, spott och fräs...

Det första jag gör imorgon efter jobbet, är att bränna dit och hämta mitt körkort. För öppettider se hemsidan, jag hittade ingen som helst information om öppettider på postens hemsida. Är jag fullständigt pantat eller bara tappat i golvet vid födseln?

Puss!


... så där ja..! Nu har jag körkort oxå..! =D

Mjääs. Fick premiärköra B´s volvo in till Norrtälje, handla käk och så tillbaka till Rimbo igen. Sen fick jag inte vara hemma utan B tyckte att jag skulle dra en repa ensam, sagt och gjort, jag åkte hem till Jonna på Idrottsvägen, tog en cigg, kidnappade henne, åkte till Hagens köpte fanta =P släpte av Jonna hemma hos henne och sen så drog jag en extra repa i Rimbo och så hem. Parkerade fint framför B´s "gamla" mazda. Imorgon är det jag som tar en bil till jobbet. ^^ Dock vet jag inte vilken än, jag får tyligen välja. =)

Hur som haver så gick det kalasbra att köra, lite små svårt men jag antar att det är pga att det är en ny bil?

Uppkörningen gick oxå bra egentligen nu när jag tänker efter, det var galet nervöst och jag var helt nollställd när han bad mig göra en sökerhetskontroll av bromsarna... =/ Meeen, jag fixat... *fliin*

Nu ska jag lalla vidare i min lilla lyckobubbla, dricka fanta och bara vara. Sovmorgon imorgon! ;)

LÖV!No words needed.. =P =D

100media_imag018 (MMS)

No words needed.. =P =D


2011-03-13

God Morgon.

Jag har varit uppe sen klockan åtta typ, vaknade och kunde inte alls somna om, försökte ligga och dra mig lite men det var rätt värdo oxå. Funderar på att dra fram snabeldraken. Kid 1 spelar tvspel och Kid 2 gör läxor.. Kommer jag störa då tror ni? Jag tror jag avvaktar tills efter läxandet är klart. Så jag inte stör allt för mycket. Får istället roa mig med att kasta upp ett innehållslöst inlägg och informera att jag ska gå och hänga upp massa av mina kläder som ligger slängda i ett hörn av sovrummet... =P

Annars händer det nog inte så mycket idag, ska göra ett sista kragtag med teorin, ringa min chef och se hur morgondagen ser ut sen så ska jag ladda inför provet. Den som vill får gärna skicka lite olika teorifrågor till mig som jag kan försöka svara på... Eller nått. Och om ni inte har mitt nummer, tuff skit... =P Google it! ;)

ÅÅååh, cp-ryck 30000000000000!


Bajs!Nervig...

Jag börjar bli mer och mer nervös inför måndag. Det som tar upp störst plats i mitt huvud just nu är just teori, jag andas och lever teori känner jag. =/ Inte okej. Och det känns som om min hjärna är så fullproppad att det inte får plats någonting mer, typ om jag lär mig någonting nytt, så tappar jag någonting av det jag redan lärt mig, så pass fullt är det, förstår ni då hur illa det är? Fy fan vad jag längtar tills Måndag kl 12 typ. Eftersom mitt prov är 10.15 och jag antar att det pågår i ca 50 min... Så okej... Säg 11.30 då...! =P


FYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!
Bloggeri-bloggera...

Jag har i brist på annat pärlat ihop en kub på 10*10 pärlor. Förutom botten som är 11*11. Limmat ihop skiten och nu fungerar den som hållare åt tändarna ute på uteplatsen. Det var kul... Känner att jag har lite idé torka om vad jag kan pärla...

åååh, givande inlägg jag vet...


2011-03-12

Jag är redo för barnkalas. Har druckit mitt morgonkaffe, ska ta min medicin, har sminkat mig och klätt mig i skjorta dagen till ära. =) Grabbarna sitter och pärlar för fullt och jag har gjort en liten surprice till födelsedagsbarnet. Nog för att hon fick min present redan igår, kunde inte hålla mig, men jag vill ju inte komma tomhänt. Får se om hon gillar den. ^^

Annars är det en toppen lördag, ska efter barnkalaset fortsätta in till Norrtälje för "vuxen kalas" min bror och svägerska har slagit ihop sina födelsedagsfikor och idag är det dags. Nu kanske det låter som om hela min dag kommer gå åt till kalasande, men så är inte riktigt fallet. Barnkalaset klockan tolv och runt halv två rullas det in till Norrtälje och brorsan. Ska krama lite extra på min brorsdotter oxå. Bara för att hon är finast i världen!

Får se vad eftermiddagen och kvällen bjuder på. Det är ju trots allt lördag och strålande solsken. Me so happy!

LÖV!Kväll.

Jag fick en enorm craving efter ostbågar. Som har legat ett par dagar i en skål så de är så där mjuka ni vet. Nomn nom...! Sen är jag även sugen på gelehallon...! Det vore fördjävla gott det alltså! *flin*

Sitter och surfar runt lite efter att ha spenderat kvällen med att pärla. Jag fick ett ryck tidigare i eftermiddag och började sortera ur alla vita och alla röda ur min 10.000st burk med blandade pärlor. Det tog ju ett par timmar, på slutet kroknade jag och B fick ta över. Jag övergick istället till att pärla lite svampar samt försöka mig på en drake. Draken blev inte gjord för det var ordentligt svårt. Egentligen skulle jag behöva en gigantisk rund pärlplatta... Antar jag. =P

Hur som haver? Mina läsare, 25+ är ni dagligen, hur spenderar ni er Fredagskväll?


LÖV!
Fredagsmys.

Hemkommen efter en heldag hemma hos bästa grannen. Medan hon bakade och donade så drack jag kaffe, styrde lite över spotify samt dansade med den nyss fyllda två åringen. Vi körde tango så det stod härliga till. ^^ Me happy. Känner att jag fick en riktig glädje kick och positiva energi nivån i kroppen höjdes till taket! Nu sitter jag hemma hos mig och har tagit mig en kopp kaffe. Solen strålar fortfarande in genom mina fönster här i vardagsrummet och jag skäms lite för hur skitiga de är... Eller nja, ena fönstret iallafall eftersom Ceasar ääälskar att sitta och trycka trynet mot rutan och spana på grannkatterna. Så det är både tass-avtryck och nosavtryck på den rutan. Spelar ingen som helst roll om jag tar bort det nu, för nog fan kommer det vara tillbaka snart... =P I ♥ Ceasar.

Annars då, om en stund kommer det hem 3 Herrar hit till Landstormsvägen, jag hoppas att de är sugna på att pärla, för det är jag. har slängt ihop en smet till ugnspannkaka och ska väl så småningom slänga in en plåt i ugnen så det är klart när de trillar in.

Har med andra ord haft en toppen fredag och misstänker starkt att helgen kommer fortsätta i samma anda. Imorgon vankas det tvåårs kalas samt kalas för min bror + svägerska som ska ha familjefika i Norrtälje, tänk om jag hade haft min uppkörning idag istället för på Tisdag, då hade jag kunnat ta vrålåket in till Norrtälje imorgon. Shit vad jag längtar och nojar och oroas och glädjs i förväg...! LOL!


2011-03-11

Fredag!

Jag hade körlektion i morse, dock var jag lite ringrostig, men utöver det så gick det tydligen jätte bra, min handledare anser att jag kommer klara uppkörningen galant! Vi pratade lite olika teoretiska frågor och allmänt om teori i största allmänhet, han berättade att även dem brukar sitta och plugga pärmar när det inte finns så mycket att göra på skolan, och han håller med om att det är lite konstiga formuleringar ibland. =P Hur som haver, det känns iallafall oerhört jävla bra och jag tror att jag kommer klara uppskrivningen oxå om jag ska vara helt ärlig, jag måste bara låta mig själv läsa frågorna ordentligt och ge mig tid att läsa igenom svarsalternativen ordentligt oxå. Så är saken garanterat biff.. Håll tummar och tår för att jag har körkort på Tisdag!!! =D

sitter nu hemma hos Trissan och ska titta på alternativt hjälpa henne baka. Vilda bus fyllde två år igår, och imorgon är det kalas här hemma. Myyys!

Hoppas alla mina läsare har en toppendag, solsken och isvindar till trots!

LOVE!!


Ett nytt kapitel.

Jag har nu kommit till ett nytt kapitel i min teoriutbildning. Efter att ha fått tre rätt i ABCF Faserna så går jag nu vidare till repetitions delen. Jag har fyra prov kvar att "slösa" på detta. Och jag gör väl som så att jag lägger två av proven på repetitions delen, och två av proven på sluttesten.

Först nu, känns det som om jag har lite koll trots allt... ^^Eyyy!(Observera mitt otroligt läckra Mozilla skal. Barney ffs! )


2011-03-10

Nu har jag precis vinkat av Jonna som kom och fikade med mig, jag har pressat en lunchlåda och tänkte ta ett kragtag och plugga lite teori. Större delen av min vänskapskrets åker idag iväg på kryssning och jag är bara lite avis! Jag vill oxå åka, men känner att jag endå måste lägga focus på mitt körkort nu när det är så kort tid kvar. Får spara mig till Summer Cruisen istället. Det är inte heller fy skam. Förhoppningsvis har solen tagit ett kragtag oxå och strålar med sin närvaro då. =)

Annars, Torsdag idag, Sötaste Vilda-Bus fyller två år !! Och jag hoppas att hon får en toppendag! =)

Mja... Har inte så mycket mer att säga just nu, tror jag har en torka eller nått. Inte okej. Nä, teori var det ja, först en cigg sen så...!

Wish me luck. Again!


Wii!

Har precis fått godkänt på ett fas prov som jag sliter med via Roslagens Körskolas hemsida. Hurra Hurra. Två till sen så får jag hoppa på repitionsproven...! Har sju prov kvar att "göra mig av med" Så om det går som jag vill, så kommer jag ha iallafall fyra prov chanser till att använda på repitionsdelen!

Håll tummarna för mig!
Uppe med tuppen.

Onsdag. Idag är jag uppe med tuppen. Inget fel med det egentligen, jag kan ju lägga ordentlig focus på teorin idag oxå. Det är en plan. Har fortfarande inte druckit något morgonkaffe. Men morgonpasset står på och skrålar i köket, känns som evigheter sen jag lyssnade på de gamla radiopratarna. ^^ Love it!

Annars så ser det ut som om det blir en solig dag, himlen är lätt rosa och jag har en konstig känsla i magtrakten...Jag vann!

Datorn var som sagt lite kinkig och fick som straff stå avstängt i kanske en eller två timmar, minns inte riktigt, och nu går den minsann som en nysmord cykelkedja. ^^ Det lönar sig att lyda ibland right? Hur som haver, jag försökte mig på att pärla en toa skylt, det gick åt skogen, sen så påminde B mig om att jag ska plugga teori, så har sitter jag nu, ska bara kasta upp ett blogginlägg. =P Och ta en cigg först, samtidigt dra på en kanna kaffe. Sen, teori, tro nu inte att jag försöker smita, för det försöker jag verkligen inte göra, det är bara det att jag blev fasligt sugen på kaffe...! Har dragit ned på den "drogen" ordentligt nu under min sjukskrivning, vilket jag personligen tycker är toppen. Får la se hur jag klarar mornarna nu i fortsättningen utan termosen som värmande sällskap på bussen. Jag måste skärpa mig!

Återkommer! ♥Middag.

Köttfärslimpan står i ugnen. Mitt humör försvann ut genom fönstret för en stund sen eftersom min dator är så äckligt seg och inte alls sammarbetsvillig för fem öre...! Bara för därför ska jag stänga av skiten. Efter att jag har bloggat av mig och spytt lite på hur otroligt frustrerande det är när jag sitter och försöker och verkligen anstränger mig för att plugga lite teori och så laggar skiten och hänger sig och bara fittar sig totalt.. Nä, denna eftermiddag är verkligen ingen bra eftermiddag. Fakk!2011-03-08

Tisdag. Idag ska jag plugga teori så det slår härliga till... Ska klicka hem lite Chick-flick filmer som någon slags belöning? Känner att jag både behöver hjälp med att skratta och gråta just nu. Får lite av en apatisk känsla av att gå hemma hela dagarna. =/

Igår var det mys, John, Mimmi och Ebba kom förbi på spontanbesök, fikade och Ebba gick loss på mina afrikanska trummor. The girl got beat! =) Filmade hennes framfart i min hall, hur söt är hon inte då, ska höra med Mimmi om det är okej att jag lägger upp filmen här i bloggen, annars så får jag visa er på annat sätt. ;)

Spenderade gårdagskvällen med att pärla loss. Tillockmed B pärlade. Det var kul. Jag trodde inte att han skulle finna något intresse av det, men gav sig i akt med att försöka göra en Playstation logga. ^^ Sötnos!

Har precis haft spontanbesök av Katrin och Bella oxå, kaffe och cigg och bye bye. Kort men intensivt.

Nä, om jag ska försöka mig på lite teori då kanske?


Känns bra.

Nu så, nu känns det bra, det blev ordentligt rensat ska jag säga. Bye bye med massa grejer som bara ligger och tar plats och som inte fyller någon som helst funktion... =) Känns som om en sten lättade från mitt hjärta! Förövrigt så har jag fått min panduro beställning. =) Hurra hurra. Ska knalla iväg till ICA sen och hämta den.

Gud vilka givande inlägg right?


Rensa?

Jag ska göra ett kragtag och försöka rensa i mina svarta lådor som jag har i expedit hyllan. Det är bara massa junk där just nu, allt nerslängt och huller om buller tills vidare. Och ja... Tillsvidare är här nu! *fliin*


2011-03-07

Måndag. Det snöar ute. Kul...! Jag har suttit uppe och donat med lite allt möjligt nu sen ett par timmar tillbaka, varför är det så svårt att sova ut för? Min plan är att slöspana på Sjunde Himlen om ca 30. Bara för att det är lite av en "tradition" när man är hemma på vardagarna. När jag bodde på Sveagatan så var det vad man gjorde när man låg hemma och var sjuk. Pressade vardagens tv tablå och blev ordentligt insatt i alla intriger som rörde till det i både Sjunde Himlen och en hel del andra serier som jag ser att de slutat sända nu. Vad fan hette den där serien som gick på trean jämnt förrut? Fan jag minns inte alls!

Sen; en promenad. Om det slutar snöa och om solen kikar fram. Annars strejkar jag! Bastu!


2011-03-06

Herr Förkylning börjar som smått släppa taget om mig. Men det går inte vidare fort. Men det går. Huvudsaken är det. Idag är en riktig slappdag. Har glott på How I Met Your Mother halva förmiddagen och lallat runt i pyjamas. Myys! Men nu vankas det snart middag. Någon form av hamburgare och pommes. Och garanterat mer HIMYM... ;) Igår svängde morsan och farsan förbi mig, plockade upp mig och vi åkte och kramades med morfar, han har fått det superfint i sitt rum på Birgitta Gården. Och verkade trivas? Efter det besöket åkte vi tillbaka till Landstormsvägen och jag bjöd dem på middag. Och eftersom jag är förkyld så kunde jag inte riktigt avgöra hur stark min kyckling gryta egentligen blev, morsan såg ut att svettas lite, men jag tror att de var ärliga när de sa att det var gott. =P Hur som haver.. Satte oss och kikade lite på film och farsan imponerades över B´s medialösning (Kallas det så? Ljud och bild och allt annat som påverkar TV:tittandet) hur som helst, han var iallafall bestämt avis. =P Vi avslutade med ett parti Yatzy, jag ägde! *LoL*

Är hemma hela nästa vecka oxå. Vet inte riktigt vad jag ska göra om dagarna, men har fått B att lova att han ska hjälpa mig att nöta in teorin ordentligt, måste sitta med de där online proven nu och pressa. För det finns inte en chans i helvetet att jag kommer låta mig själv kugga. Fan vad jag kommer skämmas om jag kuggar! Huuua!!!

Förhoppningsvis kommer min panduro beställning på tisdag... ^^ Hurra!


Host harkel.


Har under fredagen myst runt hemma hos bästa grannen ett par minuter bort, dansat till Eminem, byggt pärlplattor, sorterat pärlor, lyssnat på musik och bara varit. I Love You! ♥

Samtidigt fick jag en käftsmäll i magen av Herr Förkylning. Hej Hej på dig lixom! Blev galet täppt i näsan, hostig och nysig. Nös nått så in i norden hemma hos grannen. Nu, på hemma plan, har inte nyst en enda gång. Varför ska det vara så för? Ska hur som haver åka in en sväng till Norrtälje, svänga förbi Katrin som fyller 25 och sen eventuellt lalla ner på byn och lyssna på en Finsk Dj som tydligen ska vara väldigt bra och som jag bara inte kaaaan miiiissa enligt säker källa. Sagt och gjort, jag trotsar Herr Förkylning ytterligare och packar mig in. Det får bära eller brista, hemma i min ensamhet kan jag iallafall inte sitta. Mr B åkte lite halvspontant iväg för att styra iordning sin bil som är bråkig, och jag som är så in i norden sällskapssjuk iochmed min sjukskrivning. Nej Nej. Inget nötande på min soffa alldeles ensam...!

Önskar er alla en toppen fredag!

LÖV!


Göra om och göra rätt.

Jag hade tydligen fyllt i fel postnummer på min pandurobeställning. Därför skickades mitt paket till Norrtälje och inte till Rimbo. Men nu är det ordnat, ny beställning är lagd, jag måste skicka tillbaka min första beställning och själv betala frakten eftersom det är jag som beställt fel.. Sjysst kundpolicy... De kan inte bjuda på en fraktsedel lixom? Dock kommer jag inte skicka tillbaka ett lika stort paket som de skickade till mig, utan jag ska försöka göra det så mini mini som möjligt... Har inte lust att betala massa mycket bara för att jag beställt fel lixom... =/ Hur som haver, klickade i snabbleverans på nya beställningen, så den borde trilla in typ Tisdag eller Onsdag.. Sååå, de e la bara att vänta och se. Ska ut och ta en cigg på framsidan nu. I sooolen. Myys! Får se vad dagen bjuder på, körkortsteori ska jag plugga iallafall. Och sen kommer B hem och då vet jag inte vad som kan tänkas hittas på...

Fiiin Fredag!

LOVE!


Lista...

1. Tre namn jag lyssnar till: Anna, Anisch, Ey Yo
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min världelösa humor. =P
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Min kassa självkänsla?
4. Detta är jag rädd för: Att mina nära ska skadas.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Kaffe, Cigg, Sällskap. =)
6. Två saker jag absolut inte kan göra: Hoppa fallskärm. Mörda någon.
7. Detta tycker jag om att göra: Dansa. umgås med mina vänner.
8. Detta vill jag göra just nu: Kramas!
9. Bästa känslan: Lycka. Glädje. Kärlek.
10. Värsta känslan: Sorg. Deppighet. Misär.
11. Egenskaper jag vill att min partner ska ha: Humor. Kärleksfull. Intressant.
13. Jag vill gifta mig: Inte nödvändligtvis.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Haha, ska allt få plats här? Resa jorden runt!
16. Något jag vill ha i present: Öh, en utlandsresa?
17. Detta har jag på mig just nu: Pyjamasbyxor och ett linne.
18. Favoritkläder: Jeans, Linne och en mysig tjocktröja.
19. Favoritdjur: Katt
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rave, Trance, Goa.
21. Favoritlåt(ar) just nu: Det som spelas på radio.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste och Tråkigaste ämnet just nu är körkortsteori. Jag är inte studerande längre. Men pluggar inför uppskrivningen. ^^
23. Stjärntecken: Vädur.
24. En bok jag älskar: Allt med John Adjive Lindquist.
25. En film jag älskar: Skräckfilmer allmänt.
26. Tv-program jag gillar: Gordon Ramsey
27. Favoritdoft: Kokos!
28. Detta äter jag gärna: Kyckling.
29. Dricker helst: Fanta. *drog*
30. Favoritgodis: Lakrits
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Där det är varmt och skönt!
32. Färg på mina ögon: Blå.
33. Min längd: 165 cm
34. Jag tror på: Att ärlighet varar längst!
35. Jag spelar inte: W.o.W?
36. Person jag beundrar: Min bästa vän!
37. Så här bor jag: I en tvåa tillsammans med en katt och en karl.
38. Lever du livet? Nja. Någolunda iallafall.
39. Det här tänder mig: Att bli tagen med storm, karlar med hår på bröstet. ;)
40. Det här gör mig avtänd: Hm. Det är lite olika, svårt att förklara.
41. Favoritfärg: Grönt!
42. Favoritcitat: Det löser sig.
43. En hemlighet jag vet: Som jag inte tänker tala om!
44. Bästa present jag fått: En dator. :)
45. Senaste skivan: Köper inte skivor.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt hår och mina ögon!
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mina tår och mina armbågar. =/
48. Udda förmåga/egenskap: Jag kan vissla med näsan...?
49. Om jag vore ett djur skulle jag vilja vara: En tjock katt.
50. Vad lyssnar du på just nu: Tvn står på i bakgrunden.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag: Jag har träffat Jonna, pluggat teori och ska snart styra middag.
52. Var är dina föräldrar födda: Sverige.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn: Voddler.
54. Vilken är din favoritrestaurang: Sushi haket i Norrtälje.
55. När badade du i en pool senast: Oj, det var jävligt länge sedan...
56. Har du varit med i någon skolpjäs: När jag gick på högstadiet så gjorde vi en uppsättning av Pocahontas.
57. Hur många barn vill du ha: Minst två.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om: Ingen aning...!
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet: Nope.
60. Vad har du för TV-kanaler: RB´s basutbud.
61. Har du åkt moped någon gång: Ja.
62. Har du busringt någon gång: Ja.
63. Har du fått felparkeringsböter: Inte än...
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump: Har inte hoppat. Höjdrädd.
66. Har du en egen trädgård: Njae...
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier: Simpsons..
68. Kan du alla orden i nationalsången: Japps.
69. Badkar eller duschkabin: Badkar och duschdraperi...
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden: Oj, många. Vi kollar rätt mycket på film...
71. Favoritpizza: Ruccola.
72. Chips eller popcorn: Båda.
73. Vilken färg på läppstift använder du: Använder inte läppstift.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång: Allergisk.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling: Nope.
76. Apelsin- eller äppeljuice: Iskall Äppeljuice.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni: Nadine. Pizza och Kebab.
78. Favoritchoklad: Mörk!
79. När röstade du senast: Senast det var val.
80. När åt du en hemodlad tomat sist: Minns inte.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång: Nä. Men ett litet plakat. =)
82. Är du bra på matlagning: Jag är jävligt duktig på matlagning.
83. Klarar du att tanka själv: Jääs.
84. Har du beställt något från shoppingprogrammen som går på tv: Nope.
85. Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb: Har arbetskläder ja.
87. Vad var det senaste du handlade: Cigg, Ketchup, Lingonsylt. =P
88. Har du kräkts offentligt: Ja det har jag gjort.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Hitta sanna kärleken.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Eller ska jag gå förbi en gång till? =P
91. Har du ringt något betalnummer: Ja.
92. Kan man vara vän med sitt ex: Ja det kan man, men det brukar rinna ut i sanden.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Minns inte.
94. Hade du mycket hår som liten bebis: Minns inte.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Automatiskt.
96. Vad har du i din väska: Cigg, Almenacka, Jobb leg, larmkort, nycklar, handkräm, sminkväska, hårspray, vantar, tuggummi, laddare, bok. Massvis.
97. Någon favoritsak du gillar att göra innan du går och lägger dig: Ladda kaffebryggaren inför morgondagen.
98. Vad är du tacksam för idag: Mina underbara vänner.
99. Var hittade du den här listan: Random blogg.

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna:

1. alla som vågar!
2. alla som orkar!
3. alla som läser min blogg! ;)I väntan på kvällskaffet...

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering/fler tatueringar.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån/skolan
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag är med barn
( ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[X] Jag har kissat på mig av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[X] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[X] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[X] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[X] Jag har varit på en blind date.
[X] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[X] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[X] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[X] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[X] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[X] Jag ser på nyheterna.
[X] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[X] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[X] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[X] Jag älskar choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv


Panduro 2.

Det enda som stämde i min beställning var plattorna. Resten var mini mini... Mitt egna fel, visste inte att det fanns olika storlekar på pärlor. =/ Nu måste jag ringa dem och kräva en ordersedel. Samt be dem skicka min nya beställning till ICA Rimbo, alternativt hem i min brevlåda? För det borde dem ju kunna göra. Men helst av allt till ICA Rimbo om jag måste välja. Känns fasligt onödligt att åka in till Norrtälje bara för att hämta ett paket lixom. Tungt att släpa på dessutom...

Jag ger det en chans till, om inte annat så hamnar Panduro i samma kategori som Jotex... Eller ska jag säga (Idi)otex.. Resten kan ni komma på själva...!

LÖV!


Panduro.

För en vecka sen fick jag ett ryck och beställde hem massa saker från panduro. Pysselsaker. Mest pärlor dock. Och en ihop-bygg-bar pärlplatta. (set på fyra st) ifall man ska pärla någonting stort! =) Hur som haver så borde det paketet trilla in idag tycker jag! Har spanat på postens hemsida och spårat mitt paket. imorse kl 04:48så står det Stockholm sorterat. Betyder det då att det kommer till eftermiddagsposten? *happy* Och vikten på paketet; drygt två kilo. What The Fuck?! Mycket embalage antar jag, eller så jag har beställt helt fel grejor. Lite nojig är jag. Mini pärlor... Undrar om det är rätt. Har velat trilla ner till brevlådan hela morgonen, men är liite osäker på när brevbäraren behagar komma förbi här, nog för att jag fyllt i att jag vill ha sms avisering, men ibland så brukar jag få mina paket i lådan, eftersom jag har en rätt stor låda och inget sånt där litet fack i dörren... =P

Annars då, rätt stabilt. Har tagit min andra tablett på kuren, svidningarna (?) bränningarna (?) är fortfarande kvar. På precis samma sätt som innan, men det kanske tar en stund innan det kickar igång ordentligt. Har ju ett par tabletter på mig att läka om man säger så.

Nu, lunch. Vad vet jag inte riktigt, ska spana in i skåpen och se vad som finns.

På återseende!
(Idag saknar jag dig lite extra mycket, fast att jag vet att du kommer hem om bara några timmar..:!)


Wörd..!

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.

Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.

Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte”

och lite smärta bakom ”det är lugnt”..Nu är jag påväg hem efter min UK. Även kal...

Nu är jag påväg hem efter min UK. Även kallad lilla uppkörningen. Och det gick rätt bra, lite småsaker att tänka på, blicken, pilen, filen, inte backa för fort, missade högerregeln vid en liten korsning i Grind, stannade för att släppa över några nissar vid ett övergångs ställe som inte fanns.. But otherwise, nema problema! Lite finslip alltså. Nu hoppas jag att min beställning från panduro trillar in snart, me need sysselsättning och pill är rogivande.. =)


Sjukskriven.

Idag var jag hos läkaren. Snabba ryck med tanke på att jag ringde igår, och jag har blivit sjukskriven, så jag hoppar inte på arbetartåget igen förren den 14 Mars. Jag har fått Magkatarr och blivit ordinerad medicin samt vila. Men promenera kan jag oxå göra står det på mitt sjukintyg. Så ja, jag ska alltså försöka lära mig att ta det lugnt samt läka min katarr. Ett finare ord för min diagnos är Gastrit, Stressreaktion 43,9 och jag har fått medicinen Omeprazol Mylan. Välkommen till mitt rastlösa liv då. Ni som känner mig vet ju att jag har liiite problem att sitta still och ta det lugnt, och detta gör ju inte saken bättre, men jag måste som sagt focusera på att läka och lära mig att ta ett par andetag extra när det kommer till stressrelaterade moment som jag utsätts för. Hurra hurra för mig.

Näväl, som jag sa till B under middagen idag; Detta hem kommer nog aldrig vara så städat som det kommer vara under min sjukskrivning. Säger ingenting mer om det. Idag tog jag spisen... Imorgon, vem vet. Skåp? För helt still kommer jag inte kunna sitta... =/

Såååå... Ni får se fram emot väldigt många, kanske inte alltid jätte intressanta inlägg. Men what the hell, dont blame me... =P

LÖV!


Idag fyller Julius Ceasar 1 år! Och detta ...

100media_imag016 (MMS)

Idag fyller Julius Ceasar 1 år! Och detta firar vi med massa gos, borstning, klofix och en stor sked glass.. =) liten ligger nu på fönsterbrädan och spinner.. Nöjd I Guess!


Gott!

Jag svepte nyss ett helt glas oboy. Typ. Och jävlar i helvete vad gott det var. Har inte druckit oboy på super länge, hade min intensiva oboy-till-frukost period hemma på Sveagatan, men här är det inte riktigt samma sak, när jag och Jonna bodde grannar på Bergsvägen så brukade vi ses och mysa. Glo på film, dricka varm oboy samt kedjeröka. ^^ Det var så pass gott att jag ska minsann ta mig ett glas till! =D