Fredag.

Jag har haft en väldigt soft dag idag. Sov fram till halv åtta rycket, eftersom jag trodde att hantverkaren skulle komma och göra klart i köket. Men människan kom inte förren kl nio. Ringde på dörren, där satt jag i soffan och hade massa sömn spasmer. Jag var sååå trött. Slängde iväg ett mess till min underbara granne, men den människan svarade inte förren efter tio. Så, det var liite krystat att sitta här, kolla på Ricky Lake och ha en plattsättare som fogade för fullt i mitt kök. Jag som skulle käka frulle, kunde ju inte ställa mig brevid honom och göra gröt lixom... Funkar icke... Så, jag flydde fältet.

image10

Hem till grannen och ja, väl där så var det bara soft, hon borstade mitt hår, jag fick en chans att prata av mig ang gårdagen, även om det inte var så sammanhängande och jätte intressa
nt berättat, så kändes det ändå suveränt! Me love you! Hur som helst, kollade på Schindlers List och gjorde vår egna lista. =P Sen, drog jag till jobbet.

Det var hur soft som helst på jobbet idag. Trillade in vid fyra, började städa lite fint, hade bara övre H att röja på, så det tog inte så lång tid. Evert (Skelettet som dom har i ett klassrum där uppe) skrämde prutten ur mig. Jobbiga natur som har rörelsestyrda lampor. Man var alltså tvungen att knalla in i ett kolsvart rum, flaxa med armarna för att försöka efterlikna ugefär 20 skoltrötta elever och efter jätte många minuter så tändes lamporna... Fatta att stå öga mot öga med ett skelett...! Hua! Frida kom runt sex snåret och hämtade upp mig.

Avslutade med lite "after work" på G. Öl och någon ny cider. Ice Breaker. Eller nått. Gjorde en förtjänst på 140kr så vår "kväll" var gratis. Sånt tycker vi om. Fick skjuts hem till Rimpan av Annelie, efter att ha gjort ett stop på Statoil och tankat + glassköp. Huur nice som helst. Slippa jobbiga bussen! *tackar och bockar*
Mötte upp Favvo grannen + hennes påg, tog en cigg och nu sitter jag här. I mitt gula vardagsrum och luktar kiss. Icke bokstavligen talat, men ja, iallafall... Ska nog krypa till sängs. Jens kollar på Kill BIll2 och den lockar verkligen inte! icke! Nepps! Blä! Nää, en cigg på det här då?! ;)


image11 image13 image12

Kommentarer
Postat av: Patricia

Haha, sexy biatch.. Löv jo too!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback