Jag säger då det!

ARBETSFÖRMEDLINGEN ÄR OXÅ DUMMA I HUVUDET. VAR DÄR IDAG. FICK MASSVIS MED HJÄLP FRÅN EN JÄTTE SÖT "MORFAR GUBBE". PRATADE MASSVIS OM MITT JOBB OCH HAN FÖRSTOD INTE VARFÖR JAG SKULLE UPPDATERA MIN HANDLINGSPLAN OM JAG ENDÅ REDAN HAR JOBB. OCH JA, DET UNDRAR JAG OXÅ, MEN SOM SAGT, HANDLÄGGARENS ORD ÄR "KLIENTENS" LAG. MAN KALLAS TYDLIGEN FÖR KLIENT. DET LÅTER LITE FULT. MEN JA. JAG ÄR INTE SNYGG. SÅ JAG KAN LEVA EFTER DET. HAHA!
HUR SOM HAVER, KOM HEM EFTER EN DH KVÄLL HOS FRIDA. SÄTTER MIG FRAMFÖR (BAKOM/BREVID) DATORN OCH BÖRJAR LOGGA IN PÅ AMS HEMSIDA FÖR ATT FIXA HANDLINGSPLANEN. DEN HANDLINGSPLAN SOM JAG HAR FÅTT BEHÖRIGHET TILL ATT FÅ. DEN BEHÖRIGHET SOM JAG GICK NED TILL AMS I NORRTÄLJE TIDIGARE IDAG OCH HÄMTADE, ENKOM FÖR ATT FIXA DENNA HANDLINGSPLAN. HUR SOM HAVER. LETADE EFTER LÄNKEN HUR LÄNGE SOM HELST. OCH HANN UPPDATERA BÅDE DET ENA OCH DET ANDRA. ALLTID BRA ATT HA DET GJORT. HITTAR LÄNKEN TILL HANDLINGSPLANEN, KLICKAR PÅ DEN OCH FÅR ETT MEDDELANDE OM: "DU HAR INTE BEHÖRIGHET TILL ATT ÄNDRA DIN HANDLINGSPLAN" BEHÖRIGHET GÅR ATT FÅ FRÅN LOKAL ARBETSFÖRMEDLING PÅ DIN ORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAD VAR DET DÅ JAG HÄMTADE I MORSE? VAD VAR DET DÅ JAG SKREV UNDER?
JO. JAG FICK PAPPER PÅ E-BEHÖRIGHETER FÖR ANNA ÄRNSTRÖM. FINE
E-BEHÖRIGHET TILL E-POST PÅ KAP
NYTT LÖSENORD

JAG HAR KOLLAT PÅ PAPPRERNA. GUBBEN SKULLE HJÄLPA MIG ATT KLICKA I KNAPPEN DÄR DET STÅR "LÄGG TILL E-BEHÖRIGHET. HAN MISSADE SÄKERT DEN KNAPPEN OCH TRÖCK PÅ "GENERERA NYTT LÖSENORD" KNAPPEN. DUKTIG IDIOT! NU KOMMER JAG VARA TVUNGEN ATT GÅ NED IGEN. IMORGON. INNAN JOBBET. HOPPAS FAN DET ÄR INTE MASSVIS MED FOLK DÄR. SUCK SUCK SUCK SUCK!

(kändes bra att skriva med stora bokstäver. För på nått sätt känns det som om man skriker.
Och det gör jag. på nått sätt... )


Kommentarer
Postat av: Isabel

haha jävla myndigheter =P

2007-05-30 @ 09:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback