Tack och hej!

Jaha gott fölk. Nu sitter jag här i godan ro hemma hos Nadine och väntar. Min minimaliska väska är packad, funderar på att ta kort på den och sedan ta kort på innehållet, bara för att ni ska få se hur bra jag är på att packa. Scout packning is the shit. Rulla, Rulla, Rulla. Dagen började tidigt med att Nadine vaknade en stund innan väckarklockan och var så nöjd, sprang in i köket och började göra kaffe. Kaffe och cigg på deras uteplats, och så kommer Nadines farfar Hasse och hämtar upp oss här och kör hem till honom, väl där bjuder Nadines farmor Solbritt oss på kaffe och kaka, efter det att hon tagit ett uppfriskande dopp nere vid deras brygga. Det var tydligen väldigt varmt i vattnet. Sweet. Ska väl försöka mig på att ta en snabbdusch, sen så ska vi nog bara vara fram tills dess att vi ska rulla mot Trexe runt 14.

Kommer försöka lämna Norrtälje i samma veva, eftersom vi inte riktigt vet hur Fredagstrafiken inne i stora staden Stockholm ter sig en Fredag som denna. Planet går från Skavsta kl 19 och vi ska väl försöka vara där typ två timmar innan eftersom vi ska checka in tält och jävlas en stund.

Gissa om det ska bli nice att flyga, det är typ det bästa med hela resan. Men bara typ. Start och landning är roligast. Kanske försöka sova en sväng? Hasse snackade någonting om att Ryan Air håller på att gå i konkurs eller vad det nu var, dom förlorar iallafall väldigt mycket pengar eller vad det var. Och ja, taskigt läge om hemresan blir inställd. Lite Hostel varning i Tyskland eller vad säger ni? Nadine har köpt en flagga som vi ska pryda tältet med. Kommer bli sweet. Camp Sweden, dock bara ett tält har vi med oss, men det är ett 6manna tält så det kommer säkert att bli jätte bra, vi är sju stycken glada resenärer. Önska oss lycka till.

Kommer hem igen på söndag. Planet landar om ingenting händer kl 23,20 på Skavsta, och så tar det väl en stund att komma ut. Sen så bränner vi väg hem till Norrtälje.

Uppdatering kommer senare och bilder. Nu ska vi försöka få tag på alla andra och göra upp en lysande plan!

Ha det jätte bra i helgen allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback