Tack alla mina vänner!

Tack alla mina vänner, alla som jag känner för alla grattis sms och meddelanden på facebook, jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på den kärlek och omtanke som jag känner från er alla. =) Ni är allt riktigt bra att ha ska ni veta. =) *kärlek till er alla!*

Dagen började tidigt idag, redan kl 09 ringde klockan och jag trippade upp till Isabel för att passa Casper medans Isabel sprang iväg på äventyr i Rimbo centrum, det tog inte lång tid efter det att Isabel gick, tills det att Casper vaknade, meen, han var inte vidare ledsen för att jag var där och inte mamma, utan det tog en liten stund, sen så gick han med på att jag skulle plocka upp honom ur hans säng, byta blöja och på med byxorna igen, dock fick jag hoppa över att dra på honom strumpor, för han vägrade sitta still... Vi lekte runt lite och blev lite polare innan Isabel kom tillbaka, och även om han blev super glad över att se henne, så lämnade han inte min sida, dock blev han lite kinkig när hon gick in i köket för att fixa lunch till honom, men det gick över då jag plockade upp honom och gick efter. =)
Vi drack massvis med kaffe och jag fick present, en cool, Ed Hardly inspirerad keps. Svart givetvis. Truckerkepa. Löv it! Den kommer att användas flitigt i sommar, den sitter mycket bättre än min kepa som jag fick när jag köpte parfym till Nicklas på båten...

Hur som haver. Ska snart åka in till Norrtälje, idag blir det bil, eftersom Nicklas ska in till Roslagshälsa, jag å andra sidan ska plocka  med mig lite gottis och ha en slags födelsedags fika på jobbet. Ska messa chefen oxå och kolla om hon vill joina.

Snart är det helg, jag längtar halft ihjäl mig till Lördag. För då är det fest så det smäller om det... Ska jag styra fyrverkeri tro? ;)

Nej, dags att göra mig iordning, för snart åker limosinen... ^^

Puss å Löv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback