Nytt i Hyllan. ;) Skräck så klart... =P

Bilder och information om filmerna är taget från www.cdon.com
Jag hoppas på att dem är bra. Älskar skräckfilmer! *fliin*
Naken, inslängd i ett kalt rum tillsammans med tretton för henne okända män, blir Tony varse att hon är den sista deltagaren i en livsfarlig lek. Iförda dödsbringande elektroniska halsband tvingas deltagarna använda sig av antydningar och verktyg märkta ”delar” för att hitta en utväg och utröna skälet till deras bortförande.

En efter en elimineras deltagarna allteftersom deras ”utegångsförbud” inträder och ljuset släcks. För varje död kropp får de en ny ledtråd, som leder dem närmare avslöjandet att en av dem är en mördare. Frågan är ... vem av dem är det?
För Kim skulle det vara den perfekta återträffen och en lugn stund över helgen.

När hon och resten av gruppen bestämmer sig för att leka "Dead Mary", så råkar de av misstag väcka en hämdlysten ande. En efter en blir de besatta.

Drömmen om evig skönhet tar sig ibland radikala uttryck. Priset kan vara högt, smärtsamt och mardrömslikt förrädiskt. Därför verkar det ju relativt smärtfritt att kunna äta sig snygg.

Qing, en före detta skönhetsikon och känd skådespelerska, sörjer ålderns förfall och spenderar all sin tid åt att bränna sin rike makes pengar på föryngringsprodukter. En dag får hon nys om en ny kur – Dumplings, små specialbakade degknyten som sägs ha en radikal effekt på en människas utseende. Dessa tillreds hos den mystiske ex-gynekologen Mei, i största sekretess. Fixerad av ryktena söker Qing upp Mei, och skriver upp sig på en intensivkur av de kulinariska och misstänkt dyra knytena. För varje besök får de en alltmer svårsmält konsistens, tills den fruktansvärda sanningen slutligen uppenbarar sig....

Psykologen Beatriz har precis börjat arbeta på ett mentalsjukhus för svårt störda. Allt flyter på bra, tills patienterna en efter en dyker upp döda efter vad som förefaller vara självmord. En av de inlagda börjar dessutom berätta om sjukhusets mystiska förflutna. Är det en dåres hallucinationer, eller döljer den på ytan kliniska platsen en djävulsk hemlighet?

HYPNOS är med sin smarta story och häftiga visuella stil en fulländad psykologisk thriller, som levererar en komplett resa in i mardrömmarnas rike! Ett chockpiller i stil med Sjätte Sinnet och Halle Berry-rysaren Gothica, som blandar schizofreni, verklighet och mörker!

Clara och Mario hittar en charmig lägenhet i ett gammalt, förfallet hus. Hyresvärdinnan tar emot paret med öppen famn. Enda problemet är att hon är ett komplett rikspsycho med tortyr som favoritsyssla…

Jaume Balagueró – mannen bakom ”Rec”, ”Från andra sidan” och ”De namnlösa” – är Spaniens just nu hetaste regissör. ”Dödens våning” följer i samma kusliga andasom hans övriga succéer och lämnar inget rum för återhämtning. Det ser ljust ut för den mörkaste filmgenren av dem alla…En skolklass får låna sin psykologiprofessors hus i skogen som tack för att han fått tillåtelse att hypnotisera dem. När de aningslösa ungdomarna anländer har någon dock ett eget projekt i åtanke – att med alla tänkbara medel bestialiskt mörda gruppen en efter en! När klassens ljushuvud Nicole kommer en dag sent har de fl esta av vännerna mystiskt försvunnit och hon måste tillsammans med de få kvarvarande överleva en natt i helvetet! Men är hon är smart nog att lista ut mördarens identitet innan det är för sent …

Silent Scream är en chockerande skräcktripp utöver det vanliga, som till lika delar fl irtar med Fredagen den 13:e och Mördande Legender! Gör dig redo för att bli panikslagen av uppfinningsrika mord, mörka intriger och en krypande ovisshet ända in i den häpnadsväckande finalen! Det här är skolresan regisserad av Satan själv, där ingenting är riktigt vad det ser ut att vara!

En grupp lekande barn finner en skadad kvinna i skogen. Hon bär en tomtedräkt, och har råkat ramla ner i en stor grop. När två av barnen springer till polisen hittar de en varningslapp som säger att tomtekvinnan är en extremt farlig psykopat! De bestämmer sig för att hålla henne fången i gropen mot en stor lösensumma. Ett idiotiskt beslut! Snart lyckas blådåren fly, och det är ingen leksaksyxa hon har i säcken …

”X-mas Tale” är julefridens största hot, en mentalt störd historia där i princip alla är onda - barn som galning! Det mänskliga psyket prövas till okända dimensioner när historien kryper allt närmare det makabra slutet. Ett crescendo i skräck utlovas!

En klass läkarstudenter övar sina färdigheter på liken i sjukhusets källare. När de tilldelas ett kvinnokadaver med mystiskt ursprung får Alison Blanchard en olustig känsla av att något inte stämmer.

Farhågorna besannas när bårhuset fylls på med hennes egna klasskamrater som en efter en går märkliga öden till mötes. Kan det vila en förbannelse över praktikobjektet? Och vad döljer sig i den makabra vattenkammare där kropparna förvaras innan obduktionen?
Dagens gästföreläsare är av det morbida slaget..


Kommentarer
Postat av: Anna Lundin

Åh vad månag rysare. har du köpt alla dem??

Älskar rysare. hheh skräck. :) En del av dem du har köpt har jag sett. Dumplins och silent scream. Men dem andra har jag inte sett tror jag.

Har du sett dem? Var dem bra eller inget att se?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback